Aktivitetsur test (2021) → 7 af de bedste aktivitetsure til træning

1
Garmin vívosport Aktivitetssporer

Du kan ikke gå galt i byen med dette aktivitetsur fra Garmin, hvis du er på jagt efter en aldeles funktionel og brugervenlig model. Produktet kan bl.a. overvåge din dagligdag for stressede perioder, give en estimering af VO2 Max og fitnessalder, samt har indbygget GPS. Batteriet har en levetid på op til syv dage og kan forbindes til din mobil. Derfor skal du vælge en Garmin vívosport Aktivitetssporer Vil du gerne investere i et aktivitetsur,…

Læs mere →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Garmin vívosport Aktivitetssporer
Elgiganten.dk
Fitbit Charge 2
Elgiganten.dk
Garmin vívosmart aktivitetsur
Elgiganten.dk
Polar M200
Power
Sportsbuddy Veryfit Smart Aktivitetsur
Lagersport
Sportsbuddy Veryfit Sport
Sportsbuddy
Garmin Forerunner 245 Music
Power

Diverse aktivitetsmålere i form af ure er begyndt at vinde frem på markedet. Af den grund har vi sat os for at finde frem til de bedste aktivitetsure på markedet. Du kan læse om de 7 bedste modeller i denne aktivitetsur test. Vores testvinder er en Garmin Vívosport Aktivitetssporer, da den er fyldt til randen med brugbare teknologier og har et pænt design.

Testvinderen får dog skarp konkurrence af de andre modeller på listen, så selvom du ikke skulle være helt vild med den, har du gode forudsætninger for at finde den bedste aktivitetsmåler til dine behov i denne aktivitetsur test. Du kan desuden også læse mere om, hvordan du finder det bedste aktivitetsur tilbud i slutningen af artiklen.

Garmin vívosport Aktivitetssporer – Det bedste aktivitetsur

Du kan ikke gå galt i byen med dette aktivitetsur fra Garmin, hvis du er på jagt efter en aldeles funktionel og brugervenlig model. Produktet kan bl.a. overvåge din dagligdag for stressede perioder, give en estimering af VO2 Max og fitnessalder, samt har indbygget GPS. Batteriet har en levetid på op til syv dage og kan forbindes til din mobil.

Derfor skal du vælge en Garmin vívosport Aktivitetssporer

Vil du gerne investere i et aktivitetsur, der både måler optimalt i hverdagen og under træning? I så fald skal du se nærmere på denne model fra Garmin. Deres Vivosport model er yderst brugervenlig i sin opbygning og måler præcist, uanset hvad du foretager dig. Den kan således ikke kun hjælpe dig med at forbedre dine resultater i forbindelse med træning, men også hjælpe dig til en bedre dagligdag, da du bliver gjort opmærksom på stressede perioder og din generelle livsstil.

Designet er også noget enhver kan sætte pris på. Produktet er udviklet med et slankt design i enkle farver, der ikke virker alt for prangende. Batteriet kan holde op til 7 dage ved smartwatch tilstand. Modellen har desuden en vandtæt opbygning, som holder tæt helt ned til 50 meter.

Hjælp til tracking af træning

Du kan både benytte uret til måling af inden- og udendørs træning – og naturligvis til måling af en lang række forskellige træningstyper. Uret måler nemlig både præcist ved konditions- og styrketræning. Den indbyggede GPS sørger desuden for at måle optimalt på udendørs aktiviteter. Der måles alt fra VO2 max, fitnessalder, distance, tid, hastighed, tempo, puls etc.

Derudover kan du endda benytte dette aktivitetsur til en lang række andre ting end blot at måle puls og træningsresultater. Modellen er nemlig udstyret med en komplet pakke af smart funktioner på trods af sit enkle og smalle design. Du kan således tilslutte dit aktivitetsur til din telefon og dermed få adgang til sms’er, sociale medier, emails m.m. direkte fra uret. 

Du har også mulighed for at synkronisere uret og din enhed med hinanden, så du kan få adgang til dine resultater direkte på mobilen. På den måde kan du lettere få et overblik over din udvikling. 

Produktdetaljer

 • Tykkelse: 10,9 mm
 • Bredde: 21 mm
 • Vægt: 24,1 til 27 gram (afhænger af størrelsen)
 • Håndleds størrelse: 122 til 215 mm
 • Displaystørrelse: 9,7 mm x 19,3 mm
 • Displayopløsning: 72 x 144 pixels
Det kan vi lide:
 • Måling af puls, stressniveau, træninger, distancce, hastighed etc.
 • Har indbygget GPS, så du kan spore dine udendørs aktiviteter
 • Brugervenligt ur med et slankt design og enkel opbygning
 • Mulighed for at parre aktivitetsuret til din mobil, så du kan styre alt direkte fra uret

Fitbit Charge 2 – Det bedste billige aktivitetsur

Et godt aktivitetsur behøver ikke nødvendigvis at koste alverden. Så hvis du ikke har det største budget at gøre godt med, så kan du med fordel gå efter denne funktionelle model fra Fitbit. Deres Charge 2 model kan måle de fleste aktiviteter og giver dig bl.a. indblik i kalorieforbruget per træning. Derudover måler den også din søvn og skridt.

Derfor skal du vælge et Fitbit Charge 2 aktivitetsur

Er du typen, der godt kan lide at dyrke lidt forskellige typer for træning? Så er dette aktivitetsur fra mærket Fitbit det rette valg, da den kan tracke mange forskellige sportsaktiviteter. Derudover giver produktet også præcis information om dine rutiner og resultater. Og så kan uret også selv begynde at måle nogle træningstyper, selvom du ikke har aktiveret måleren.

Du kan benytte denne model til måling af lige netop den træningsform, du foretrækker. Den kan måle alt fra yoga, cykling, løb, vandreture, styrketræning m.fl. Produktet måler naturligvis alle relevante data og hvis du synkroniserer dataene til en anden enhed, f.eks. din mobil eller computer, så kan du analysere de indsamlede data og se en statistik over dine resultater – og dermed få et optimalt indblik i din udvikling.

Hjælp til forbedring af træning og søvn

Aktivitetsuret er udstyret med en indbygget pulsmåler, der giver en præcis måling af din pulsog udregning af din maksimale ydelse. På den måde kan du også blive hjulpet til, hvordan du forbedrer din træning. Du kan også sætte personlige mål eller styre din diæt direkte via uret. Pulsmåleren udregner desuden også forbrændte kalorier. Og så er der specifikke modusser til fedtforbrænding, optimering af din maksimale ydelse og øget cardiotræning.

Som en ekstra bonus måler denne model ikke kun i løbet dagen. Den er nemlig også udstyret med søvnmåling, der måler dit søvnmønster og efterfølgende kommer med anbefalinger til, hvordan du kan forbedre din søvn. Du kan også indstille en alarm direkte i uret, så du bliver vække ved blide vibrationer frem for en høj alarmtone.

Batteriet holder i op til fem dage og så er modellen udviklet til at være resistent over for sprøjt, regn og sved. Derudover kan uret også hjælpe dig med at forbedre dit åndedræt, så du kan slappe bedre af i hverdagen, hvis du hurtigt bliver stresset.

Produktdetaljer

 • Højde: 13 mm
 • Bredde: 22,6 mm
 • Længde: 251 mm
 • Vægt: 35 gram
 • Håndleds størrelse: 16,5 til 20,6 cm (i str. L)
 • Opløsning: pixels
Det kan vi lide:
 • Sælges til en budgetvenlig pris
 • Måler samtlige typer af aktiviteter – heriblandt yoga, cykling, løb, styrketræning o.l.
 • Mulighed for at få indblik i antallet af forbrændte kalorier

Garmin vívosmart aktivitetsur – Et vandtæt aktivitetsur med pulsmåler

Med dette aktivitetsur fra Garmin kan du få et optimalt indblik i din generelle forbrænding gennem dagen, da produktet er udstyret med en pulsmåler, der bl.a. tæller kalorier. Derudover er denne model vandtæt, hvilket sikrer, at du kan have den på i badet, regnvejr eller under svømmetræning, hvor du altså så også får mulighed for at måle træningen.

Derfor skal du vælge et Garmin vívosmart aktivitetsur

Hvis du leder efter et ideelt aktivitetsur, der ikke kun måler puls, men også er vandtæt, så kan du udmærket kaste blikket på denne model fra Garmin. Deres Vivosmart aktivitetsur er nemlig udviklet med en indbygget og præcis pulsmåler og så er hele opbygningen vandtæt ned til 50 meter under vandoverfladen. Den vandtætte opbygning sikrer, at du kan gå i bad uden at tage uret af, ikke skal beskytte det i dårligt vejr og kan måle dine resultater i forbindelse med en omgang svømmetræning. Dét er da meget smart!

Pulsmåleren er ikke kun nyttig i forbindelse med træningspas. Den vil nemlig måle din puls gennem hele dagen, så du kan måle din generelle forbrænding i løbet af en dag og kan se, om der er perioder, hvor din puls “går amok” – altså hvis du i perioder er stresset. Dette kan hjælpe dig med at lægge din hverdag lidt om eller bedre håndtere perioder med stress. Du kan også sætte pulsmåleren til søvntilstand, så den måler sin søvnaktivitet. På den måde får du et indblik i din søvnrytme og hvordan du forbedrer den.

Brugervenligt aktivitetsur med god batterilevetid

Modellen ligner et relativt enkelt aktivitetsur, når man første gang kaster blikket på det. Men du kan altså roligt stole på, at du får et hav af gode egenskaber, da modellen er udstyret med flere moderne teknologier – endda flere end blot dem nævnt ovenfor. F.eks. kan du tilslutte dit aktivitetsur til din telefon, så du modtager notifikationer direkte på uret og så kan du altid sætte en alarm på uret, så du bliver vækket blidt frem for af en højtlydende alarm.

Selve displayet er “skjult”, når du ikke decideret bruger uret. Det bruger derfor ikke alverdens strøm på konstant at blinke eller vise klokken. Af den grund holder produktets batteri også i op til syv dage på en fuld opladning. Det eneste tidspunkt, at uret vil begynde at reagere, uden at du selv gør noget, er, hvis du har indstillet det til at hjælpe dig med at holde dig igang. Så vil uret give en besked, når du ikke har rørt dig i et stykke tid. Hvis du har indsat et bestemt mål, så vil Vivosmart desuden hjælpe dig med at opnå dit daglige mål, så du hele tiden arbejder hen mod en mere aktiv livsstil.

Produktdetaljer

 • Vægt: 19 gram
 • Håndleds størrelse: 127 til 221 mm
 • Opløsning: 128 x 16 pixels
 • Displaystørrelse: 3,44 cm x 0,35 cm
Det kan vi lide:
 • Vandtæt opbygning ned til 50 meter, så du bl.a. kan tracke svømmeturen
 • Overvåger både puls, skridt, kalorieforbrænding, søvnaktivitet m.m
 • Hjælper dig med at holde dig aktivt ved at give besked ved for længe inaktivitet

Polar M200 – Rundt aktivitetsur med GPS

Ved at investere i dette aktivitetsur fra mærket Polar, så får du ikke kun et aktivitetsur med et lidt anderledes design end andre modeller, men også en variant med indbygget GPS og pulsmåler. Du kan således altid finde vej med dette ur og få målt din puls i løbet af dagen og til træning. Derudover er netop denne variant også vandtæt i sin opbygning.

Derfor skal du vælge et Polar M200 Aktivitetsur

Hvis du leder efter et aktivitetsur med indbygget GPS og en lidt anderledes opbygning end andre modeller på markedet, så er denne variant fra Polar det rigtige valg for dig. Modellen er stadig enkel i sin opbygning, som de fleste andre fitness ure, men den adskiller sig alligevel ved at have en rund skærm frem for den traditionelle firkantede eller aflange type. Dette får aktivitetsuret til at virke mere som et almindeligt ur.

Derudover er denne model udviklet med indbygget GPS, så du altid har vejvisning lige ved hånden. På den måde vil du aldrig fare vild, når du er på vandre- eller løbeture. Modellen er desuden også vandtæt, hvilket gør, at du ikke skal tænke for meget over vejret eller om du har den på i badet. Den kan således også sagtens tåle træning i vand og tager heller ikke skade af, hvis du sveder meget.

Aktivitetsur med pulsmåler og kalorietæller

Du kan udmærket investere i denne model, hvis du ønsker et aktivitetsur, der både måler puls, kalorier, skridt, fart, distance, søvnaktivitet m.fl. Modellen er nemlig udviklet med en optimal pulsmåler, der kan måle din puls ved håndleddet i forbindelse med træning, mens du sover eller blot i løbet af dagen. Dette giver dig en indsigt i, hvornår du forbrænder mest og hvordan dit generelle niveau ligger. Du kan desuden også sætte særlige mål for din træning, som uret hjælper dig med at holde.

Aktivitetsuret kan måle din puls i løbet af natten for at vurdere din søvnrytme. På den måde kan du opnå en bedre søvn, hvis du benytter dig af dette aktivitetsur. Og du kan endda sætte et særligt ur på enheden, der vækker dig mere roligt end en normal alarm, så du får en god start på dagen.

Uret er yderst brugervenlig i sin opbygning, så du nemt kan justere de rette indstillinger og finde rundt i menuen. Derudover opdaterer uret sig selv, så du ikke skal tænke på det, og der er også mulighed for at synkronisere dine data fra uret til andre enheder. Som en ekstra bonus kan du indstille modellen til flere sprog, så du får en mere brugerdefineret oplevelse.

Produktdetaljer

 • Display højde: 2,6 mm
 • Display bredde: 2,6 mm
 • Vægt: 40 gram
 • Intern hukommelse: 4 MB
 • Opløsning: 1344 pixels
Det kan vi lide:
 • Indbygget GPS, så du altid kan finde vej på dine træningsture
 • Vandtæt opbygning og indnbygget pulsmåler, der tracker hele døgnet
 • Mulighed for at synkronisere data til andre enheder for præcist overblik over udvikling
 • Kan indstilles til flere sprog, heriblandt dansk, engelsk, tysk, svensk m.fl.

Sportsbuddy Veryfit Smart Aktivitetsur – Et funktionelt aktivitetsur med stor skærm

Mange aktivitetsure kommer med en lille og diskret skærm, hvor det næsten kan være svært at læse noget på. Men det gælder ikke for denne model fra Sportsbuddy. I stedet har de udviklet en model med en “stor” skærm, som er let at betjene. Skærmen er desuden beskyttet mod ridser og hele opbygning er vandtæt.

Derfor skal du vælge et Sportsbuddy Veryfit Smart Aktivitetsur

Hvis du er på jagt efter et aktivitetsur med en større skærm, så skal du se nærmere på denne model fra Sportsbuddy. Det har nemlig udviklet et aktivitetsur med en større skærm end de fleste andre modeller kommer med. Skærmen måler 1,3 tommer og er naturligvis en farveskærm. Du har mulighed for at tilslutte din telefon til dit ur, så du fremover kan modtage opkald, læse beskeder, gå på instagram, skifte sang m.m. direkte via dit aktivitetsur. Så behøver du langt fra at have din telefon i hånden hele tiden.

Du skal desuden ikke være nervøs for, at dit aktivitetsur er i større fare for at gå i stykker blot fordi det har en større skærm. Det er nemlig lavet af materialer, der beskytter mod ridser. Urkassen er fremstillet af rustfrit stål og så kan uret også sagtens tåle at komme under vand, da det er vandtæt. VeryFit Smart kan desuden holde i op til 10 dage på et fuldt opladt batteri. Og så tager det endda kun 2,5 time for det at blive fuldt opladt igen.

Flere indbyggede sportsprogrammer

Du kan hurtigt komme godt fra start med dette aktivitetsur, da det rummer 14 forskellige sportsprogrammer. Disse indeholder b.a. specialudviklede displays og funktioner til diverse træningsformer, såsom løb, yoga, cykling etc. Uret indeholder naturligvis også de basale funktioner, såsom skridttæller, pulsmåler og tracking af kalorieforbrug. Derudover er det også udstyret med en søvntracker, så du kan få styr på din søvnrytme.

Som en ekstra bonus er der også mulighed for at få vejledning til meditation og vejrtrækningsøvelser direkte gennem uret. Dette er især en fordel for dig, der hurtigt bliver stresset i løbet af dagen eller som har svært ved at finde ro. Husk desuden, at du altid kan sætte et mål for dig selv, f.eks. antal skridt eller kalorier forbrændt per dag, hvorefter uret vil hjælpe dig med at opretholde dit daglige mål.

Produktdetaljer

 • Batterilevetid: Op til 10 dage
 • Håndleds størrelse: 13 til 19 cm
 • Displaystørrelse: 1,3 tommer
Det kan vi lide:
 • Udviklet med en større skærm end de fleste andre aktivitetsure
 • Indeholder 14 forskellige træningsprogrammer og mange funktioner
 • Vandtæt og skærmen er beskyttet mod ridser

Sportsbuddy Veryfit Sport – Aktivitetsur med indbygget kompas

Ved at investere i dette aktivitetsur fra mærket Sportsbuddy, kan du være sikker på, at du har den ideelle træningsmakker lige ved hånden. Produktet er nemlig udviklet med både indbygget kompas og GPS, så du kan finde vej, uanset om du er på vandre-, cykel-, løbetur m.m. Modellen er også vand- og støvtæt, samt har lang batterilevetid.

Derfor skal du vælge et Sportsbuddy Veryfit Sport Aktivitetsur

Du kan med fordel investere i dette aktivitetsur fra mærket Sportsbuddy, hvis du gerne vil have en model, der kan bruges til ekstremt mange formål. Det særlige ved dette aktivitetsur er nemlig, at det er udstyret med både GPS og kompas. Det betyder derfor intet, om du er på landevejen eller dybt inde i et naturområde – dit ur skal nok hjælpe dig med at finde den bedste vej frem. Dette gør også uret ideelt til orienteringsløb, vandreture o.l.

Selve produktets opbygning sørger desuden for, at det kan holde til det meste. Modellen består af rustfrit stål med en skærm på 1,1 tomme. Selve uret er både resistent over for støv og vand, så det er lige meget om produktet bliver beskidt eller vådt – det kan tåle det meste. Og så kan du altid udskifte gummiremmen, hvis behovet skulle opstå, selvom de dog også kan holde til lidt af hvert.

Lang batterilevetid

Dette ur er udstyret med et optimalt batteri, der sikrer en god holdbarhed og batterilevetid. Du kan således få glæde af dit ur i op til 15 dage før det skal en tur forbi opladeren. Og hvis du ikke bruger det til andet end ur i en periode, så kan det endda holde helt op til 40 dage. 

En anden bonus ved denne model er, at du kan personliggøre dit urs udseende. Dette sker ved at skifte udseendet på brugerfladen eller vælge en gummirem, der passer til din personlighed / stil.

Modellen måler alt fra skridt, puls, kalorieforbrænding, hastighed etc. og du har mulighed for at synkronisere dataene med andre enheder, så du kan tilgå dine resultater fra f.eks. en app på din telefon. Du kan også tilslutte telefon og ur til hinanden via Bluetooth og få adgang til Facebook, Messenger, SMS o.l. direkte på uret.

Produktdetaljer

 • Håndleds størrelse: 13 til 19 cm
 • Displaystørrelse: 1,1 tomme
 • Batterilevetid: Op til 15 dage
Det kan vi lide:
 • Udviklet med både GPS og kompas, så du altid kan finde vej og den bedste rute
 • Støv- og vandtæt, så den kan benyttes til alle træninger
 • Batterilevetid på 15 dage – helt op til 40 dage hvis du kun benytter det som ur

Garmin Forerunner 245 Music – Et stilrent aktivitetsur

Der er mange fordele ved at investere i denne Forerunner model fra Garmin. Først og fremmest er det et yderst stilrent ur og så er det udstyret med en lang række af gode teknologier til måling af din træning. Modellen kan bl.a. give detaljer om din løbsdynamik og din træningsbelastning. Du kan også lytte til musik, svare på beskeder, bruge GPS m.fl.

Derfor skal du vælge Garmin Forerunner 245 Music

Hvis du nægter at gå på kompromis med dit nye aktivitetsur, så kan du udmærket investere i denne flotte model fra Garmin. Produktet er udstyret med et hav af forskellige teknologier, der sikrer en bedre måling af din træning. Den har bl.a. indbygget sports-apps, så du altid kan finde den rette træningsform og så holder uret præcis øje med din træningsbelastning i forskellige træningsformer, så du har mulighed for at holde øje med, om du overanstrenger dig eller om niveauet er lige tilpas.

Højteknologisk aktivitetsur

Dette ur hjælper dig til en optimal måling af ikke blot dine træningsresultater og belastning, men også hvad du reelt kan forvente at præstere. På den måde får du et realistisk indblik i din krops helbred og hvad du kan forvente af din træning. Dette hjælper dig til at presse dig selv hårdere, men uden at du overanstrenger dig. Du kan desuden altid benytte dig af Garmin Coach funktionen, der er en gratis indstilling, som hjælper dig med at lægge de bedste træningsplaner.

Produktet måler ekstremt mange forskellige parametre, når du er i gang med din træning, heriblandt puls, træningseffekt, løbedynamik, træningsbelastning, VO2-MAX m.fl. Derudover måler den endda også din krops energiniveau, og hvis du er kvinde også din menstruationscyklus. Dette gør dog ikke denne model til et dame aktivitetsur, men tilbyder blot nogle ekstra målinger for det kvindelige køn.

Alt du skal bruge lige ved hånden

Du skal aldrig føle, at du går på kompromis, hvis du investerer i dette elegante aktivitetsur. Dette gælder ikke blot grundet de ovenstående funktioner, der dog også garanterer dig en god og mere højteknologisk model, men også alle dens ekstra funktioner, der går ud over måling af selve træningen. Produktet er f.eks. udstyret med en GPS, så du altid kan finde din vej tilbage på længere træningsture udendørs.

Derudover har du mulighed for at lytte til musik og svare på beskeder direkte fra uret. På den måde har du altid forbindelse til omverdenen – også selvom du ikke kan have din mobil på dig. Uret er også udstyret med funktionerne Assistance og Hændelsesregistrering. Disse informerer dig, hvis der er sket en ulykke e.l. i nærheden af dig, samt giver information om din lokation, hvis du skulle komme ud for et uheld.

Modellen er naturligvis udstyret med en svedafvisende rem, der gør det muligt for dig at træne i selv ekstremt hårde træningspas uden at skulle være nervøs for uret. Du kan altid vælge en svedrem i en farve, der passer til dig, da den fås i flere farver. Derudover er skærmen yderst robust og kan klare det meste.

Produktdetaljer

 • Højde: 42,3 mm
 • Bredde: 42,3 mm
 • Dybde: 12,2 mm
 • Vægt: 38,5 gram
 • Håndleds størrelse: 127 – 204 mm
 • Opløsning: 240 x 240 pixels
Det kan vi lide:
 • Mulighed for at tracke flere sportgrene og træningsmetoder for den bedste måling
 • Måler dit helbred under træning via en række nymoderne teknologier
 • Udstyret med en svedafvisende rem og robust skærm
 • Svar på beskeder, lyt til musik eller benyt dig af urets indbyggede GPS på farten

3 gode grunde til at investere i et aktivitetsur

Et aktivitetsur er en yderst god investering, hvis du gerne vil have et indblik i din generelle sundhed og få hjælp til at forbedre din træning. Selvom det ikke er alle aktivitetsure, der har de samme teknologier indbygget, så kan du godt forvente at få følgende ud af at benytte et aktivitetsur:

 • En større motivation: Helt generelt vil du få en større motivation for at holde dig i gang i hverdagen med et aktivitetsur. Dette skyldes bl.a. målingen af de daglige resultater, at uret ansporer dig til at bevæge dig og at du bedre kan se de positive virkning, som træning har på din krop.
 • Realistiske mål: Du har mulighed for at sætte dine egne mål med et aktivitetsur. Det skifter lidt om du kan indstille antal tid, du minimum skal bevæge dig om dagen, antal kalorier eller antal skridt, men pointen er basalt set den samme. Du kan nemmere udregne et realistisk mål, når du ser din generelle sundhed og hvor meget du normalt er i gang. Med et realistisk mål får du også bedre mulighed for at leve op til målet.
 • En bedre hverdag: Det lyder måske en smule plat at sige, men det er altså rigtigt. Flere og flere aktivitetsure kan nemlig måle søvnrytme og stress grundet en optimal pulsmåler. Af den grund får du indikationer på, hvor god din nattesøvn egentlig er og om du oplever perioder, hvor du er stresset. Samtidig kan uret hjælpe dig med at forbedre nattesøvnen og mindske stress i længden.

Sådan finder du det bedste aktivitetsur tilbud

Prisen på et aktivitetsur svinger meget alt efter, hvilken model du vælger at investere i og hvilket mærke, der står bag produktionen af det pågældende ur. Nogle modeller koster kun et par hundrede kroner, mens andre nærmer sig eller går over 1.000 kroner. Af den grund kan det være optimalt at vide, hvordan man finder frem til det bedste aktivitetsur tilbud, så man kan spare nogle penge på købet uden at gå ned på kvalitet.

Det er heldigvis relativt nemt at finde det bedste aktivitetsur tilbud. Det eneste det kræver er en smule tålmodighed og adgang til internettet. Du finder nemlig oftest de bedste tilbud hos diverse online forhandlere. Og derfor vil vi da også anbefale dig at kigge hos online forhandlerne og sammenligne priser, så du kan se, hvor du finder den bedste pris på din udvalgte model. Hvis ikke normalprisen passer til dit budget, så kan du holde øje med, om produktet kommer på tilbud inden for en acceptabel tidsramme. Der kan nemlig være en del penge at spare, når først online forhandlerne sætter deres priser i bund.

FAQ

Hvilket aktivitetsur er det bedste?

I denne test har vi kåret en Garmin vívosport Aktivitetssporer som den bedste i test. Produktet er ideel i brug og har et brugervenligt design og opbygning. De andre modeller på denne liste er dog alle investeringen værd, da de er de bedste på markedet.

Hvilke funktioner skal et aktivitetsur være udstyret med?

Der er ikke nogle bestemte funktioner, som et aktivitetsur skal være udstyret med. Det afhænger trods alt meget af dine egne præferencer for måling af din hverdag og træning. Det er dog optimalt med skridttæller, pulsmåler, distance, hastighed og tid som minimum.

Hvad koster et aktivitetsur?

Prisen på et aktivitetsur skifter meget afhængigt af, hvilken model du vælger at investere i. Nogle varianter koster kun et par hundrede kroner, mens nogle af de mere højteknologiske modeller kan snige sig op omkring tusinde kroner.