author img

Head of Content

KONTAKT

Alle indlæg af Frederikke Thuesen Jensen

Frederikke Thuesen Jensen 23. aug, 2020

Vejrstation Test – Se de 6 bedste vejrstationer i test

Vi undersøger vejrstationer i denne artikel, og vi har derudfra valgt de 6 bedste vejrstationer på markedet lige nu. Vores bud på den bedste vejrstation, er Ventus W155, da den kan alt hvad du har brug for i en vejrstation, for at få mest nytte ud af den.

image
Frederikke Thuesen Jensen 15. nov, 2020

Tyverialarm test (2021) → Se de 4 bedste alarmsystemer!

Frederikke Thuesen Jensen 13. aug, 2020

Trafikalarm Test – Se de 3 bedste trafikalarmer i test

En god trafikalarm kan spare både tid og penge. Af den grund har vi skrevet denne trafikalarm test, hvor vi har samlet de bedste modeller. På den måde kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over udvalget, få gode råd og finde frem til den bedste trafikalarm til dig og dine behov.

image
Frederikke Thuesen Jensen 15. feb, 2021

Tony Eltandbørste – Den bedste eltandbørste til prisen (2021)

⭐⭐⭐⭐ 4.6/5

Tony er et relativt nyt tandbørstemærke i Danmark, men de har formået at lave en ekstraordinærgod tandbørste og effektiv tandbørste, som plejer og renser dine tænder og samtidig passer på dit tandkød. Og det behøves ikke koste tusinder af kroner at holde dine tænder ren med en eltandbørste.

image
Frederikke Thuesen Jensen 03. okt, 2020

Stegepande test – den ultimative guide til de bedste stegepander

I denne test har vi gennemgået 7 af bedste stegepander på markedet af forskellige materialer. Vi har kåret Onyx Stegepande, som bedst i test, fordi den bl.a. har en god varmefordeling, men læs artikel og find den stegepande, der passer bedst til dig og dit køkken.

image
Frederikke Thuesen Jensen 31. okt, 2020

Stavblender test (2021) → Guide til de 9 bedste stavblendere

image
Frederikke Thuesen Jensen 19. nov, 2020

Sprøjtepistol test (2021) → Din guide til de 4 bedste sprøjtepistoler

Har du kastet dig ud i et nyt projekt eller skal træterrassen sættes ind med den årlige træbeskyttelse, så bliver arbejdet hurtigere færdigt med en god sprøjtepistol, og det belaster din ryg og krop mindre. En sprøjtepistol er en stor fordel, fordi det er effektivt og efterlader et smukt resultat uden striber. Find den bedst mulige sprøjtepistol til din opgaver.

image
Frederikke Thuesen Jensen 30. sep, 2020

Sous Vide test – De 9 bedste sous vide maskiner i test (2021)

Konceptet sous vide har eksisteret i lang tid, men de sidste par år er det steget i popularitet, og måske overvejer du også at investere i en sous vide? I denne sous vide test gennemgår vi 9 sous vide maskiner, så du kan vælge den bedste sous vide til dig.

image
Frederikke Thuesen Jensen 25. mar, 2021

Smartwatch test

Ønsker du at få detaljerede data om din træning, søvnrytme eller sundhed direkte på dit håndled? Så bør du se nærmere på smartwatches, hvor du typisk også kan nogenlunde det samme som på din smartphone – bare på dit håndled. I denne smartwatch test har vi samlet en række smartwatches til både kvinder og mænd.

image
Frederikke Thuesen Jensen 05. aug, 2020

Robotplæneklipper test

Vi har samlet de bedste robotplæneklippere på markedet lige nu, som alle variere i pris, størrelse og funktioner for at hjælpe dig med at finde den bedste robotplæneklipper til din græsplæne og dit behov. Du finder hele sammenligning i denne robotplæneklipper test artikel.

image
Frederikke Thuesen Jensen 11. nov, 2020

Riskoger test (2021) → Din guide til de 6 bedste riskogere på markedet

image
Frederikke Thuesen Jensen 24. okt, 2020

Projekter Test (2021) – Se de 5 bedste projektor i test!

I denne test har vi gennemgået 5 af de bedste projektorer på markedet. Vi har kåret Nebula Mars II, som bedst i test, fordi den har en høj billede- og lydkvalitet og den er nem at transportere, så du kan se film i det blå, men der findes flere forskellige projektorer, så læs artiklen.

image
Frederikke Thuesen Jensen 12. nov, 2020

Pastamaskine test (2021) – Din guide til 7 af de bedste pastamaskiner på markedet

image
Frederikke Thuesen Jensen 31. mar, 2021

Osteskærer test – 7 af de bedste osteskærer

Hvis du elsker ost, ved du at en ordentlig osteskærer er dybt nødvendigt – og alt efter hvilke oste man er til, kræver det typisk også forskellige slags osteskærere. Derfor har vi samlet 7 af de bedste osteskærere. De er i forskellige prisklasser og skiller sig ud fra hinanden. Den bedste osteskærer er fra Hardanger Bestikk, fordi kvaliteten er i top og osten sidder ikke fast på overfladen, men læs mere for at finde den osteskærer, der passer til dit køkken.

image
Frederikke Thuesen Jensen 01. apr, 2021

Moccamaster test

Der er intet bedre end god kaffe om morgen eller når du mangler lidt energi, og god kaffe – det kan faktisk være svært at finde. Moccamaster er den ukronede mester inden for filterkaffe. De har produceret kaffemaskiner gennem flere generationer, og vundet mange konkurrencer og priser. I denne Moccamaster test gennemgår vi 7 forskellige kaffemaskiner fra Moccamaster, så du kan finde den der passer bedst til dit hjem.

 

Frederikke Thuesen Jensen 13. aug, 2020

Løvsuger Test – De 9 bedste løvsugere i test

Hvilken løvsuger er den bedste? Det har vi sat os for at undersøge i denne løvsuger test. På nedenstående liste finder du således de bedste løvsugere på markedet, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over, hvilken model, der bedst passer til dine behov.

image
Frederikke Thuesen Jensen 03. jan, 2021

Ledningsfri støvsuger test (2021)

Leder du efter en ny støvsuger, som er ledningsfri og nem at rengøre med? Så har vi i denne ledningsfri støvsuger test samlet 9 forskellige modeller, så du kan finde den bedste ledningsfri støvsuger til dit hjem.

image
Frederikke Thuesen Jensen 06. okt, 2020

Krydslaser test (2021) – 5 af de bedste krydslasere til dit næste projekt

I denne krydslaser test sammenligner vi 5 forskellige modeller, som kan hjælpe dig med dit næste ‘gør det selv’-projekt. Når du er på udkig efter din næste – eller første – krydslaser skal du undersøge modellens målenøjagtighed, arbejdsområde og en række andre ting, som du kan læse mere om i artiklen.

image
Frederikke Thuesen Jensen 20. nov, 2020

Kødhakker test (2021) → GUIDE: 5 bedste kødhakkere i test

Hjemmelavet fars til burgeren eller frikadellerne er bare noget helt andet end det man kan købe i butikkerne. Det give en helt anden smag til kødet, så kunne du tænke dig at dykke mere ned i denne kødhakker-verden, så kan du i denne kødhakker test læse om 5 forskellige kødhakkere, og hvad du skal være opmærksom på inden du vælger din kødhakker.

image
Frederikke Thuesen Jensen 15. jan, 2021

Gamer mus test

Er du en hardcore gamer, som ønsker den samme mus som mange af de professionelle e-sportsudøvere? Eller er du nybegynder, og er usikker på, hvilke funktioner og specifikation du skal kigge efter, så læs mere om det i denne gamer mus test, så du kan finde den bedste gamer mus til dig uanset om du har en nybegynder eller hardcore gamer.

image
Frederikke Thuesen Jensen 28. okt, 2020

Fliserenser – Guide til rengøring af dine fliser!

I denne artikel gennemgår vi elektriske fliserenser. Vi har fundet 4 gode fliserensere, som renser fliserne på hver sin måde, så du på en effektiv måde kommer af med ukrudt, får får renset fugerne og fliserne. Læs artikel og undgå at belaste knæ og ryg når du ligger ned og fjerner ukrudt mellem fliserne.

image
Frederikke Thuesen Jensen 14. dec, 2020

En glædelig dansk jul i 2021- Præsenteret i tal

Se vores sjove infografik med en indsigt i danskernes jul i 2020. Til fri afbenyttelse for alle medier og interesserede. Vi anbefaler at downloade grafikken i høj opløsning.

image
Frederikke Thuesen Jensen 03. okt, 2020

Elkedel test – Her er de 10 bedste elkedler

Mangler du en ny elkedel, men synes det er svært at finde den perfekte til dit køkken? Så kan du i denne elkedel test læse om 10 forskellige elkedler, som skiller sig ud på hver sin måde.

image
Frederikke Thuesen Jensen 23. okt, 2020

DAB radio test – 7 af de bedste DAB radioer

Er dit radiosignal forsvundet? I 2017 skiftede DAB til DAB+, så du skal have en radio, som kan tage det nye DAB+ signal. I denne artikel gennemgår vi 7 forskellige DAP+ radioer, så du kan finde den, der passer bedst til dig – både hvad angår funktioner og design.