author img

Ekspertanmelder

KONTAKT

Alle indlæg af Rikke Vestergaard

image
Rikke Vestergaard 18. nov, 2020

Ventilator badeværelse test (2021) → GUIDE + Test af produkter!

I denne ventilator badeværelse test er Pax Passad 31 Ventilator med hygrostat & bevægelsessensor kåret som testvinder. Dette er den på baggrund af den fleksibilitet og brugervenlighed, der følger med ved at vælge netop denne model. Læs med i artiklen og bliv klogere på, om det er den rigtige, eller om der er en anden, der passer bedre til dig.

image
Rikke Vestergaard 15. nov, 2020

Terrassevarmer test (2021) → GUIDE: 9 bedste terrassevarmere

I denne terrassevarmer test er Hortus væghængte 211-354 terrassevarmer kåret som testvinder. Det er den på baggrund af det alsidige og energivenlige design samt på grund af egenskaber og funktioner, der kan glæde i ethvert hjem…

image
Rikke Vestergaard 30. okt, 2020

Termokrus test (2021) → Et overblik over de 12 bedste termokrus

I denne termokrus test er Bodums rejsekrus 35 cl kåret som testvinder. Dette på grund af dets alsidighed, der gør det velegnet til at have med på farten, det er brugervenligt og har et smart design. Det er dog efterfulgt af en række andre af de bedste termokrus på markedet. Læs med og bliv guidet til at vælge det rette for dig i artiklen.

image
Rikke Vestergaard 25. okt, 2020

Skægtrimmer test (2021) → De 10 bedste i test

I denne skægtrimmer test er Philips BT7500/15 BeardTrimmer Serie 7000 skægtrimmer kåret som testvinder. Det er den på baggrund af dens mange funktioner, der er til gavn i både hverdag og på tur, og den vil kunne glæde enhver og kan købes til en fornuftig pris. Den er dog efterfulgt af en række andre af de bedste skægtrimmere på markedet, som måske passer bedre til dig.

image
Rikke Vestergaard 28. nov, 2020

Plæneklipper test (2021) → Læs om de 11 bedste plæneklippere

I denne plæneklipper test er Bosch akku plæneklipper Rotak 36-950 kåret som testvinder. Det er den på baggrund af dens alsidighed og mange funktioner, der kan glæde enhver familie med have. Testen indeholder 11 af de bedste plæneklippere på markedet, der matcher forskellige behov. Læs med og bliv guidet til at vælge den helt rigtige plæneklipper til jer.

image
Rikke Vestergaard 12. nov, 2020

Panini grill test (2021) → De 8 bedste maskiner i test

I denne panini grill test er Fritel Grill-Panini-BBQ GR2275 kåret som testvinder. Det er den på baggrund af dens multifunktionelle design, som gør den velegnet i mange forskellige hjem og familiekonstellationer. Den er dog skarpt efterfulgt af en række andre modeller, der hver kan opfylde samme eller andre behov. Læs mere om de 8 bedste panini grill på markedet i artiklen.

image
Rikke Vestergaard 24. okt, 2020

Pandelampe test (2021) – Se de 8 bedste pandelamper i test!

I denne pandelampe test er Petzl Actik Core pandelampe kåret som testvinder. Dette på grund af dens mange funktionaliteter og egenskaber, der vil kunne glæde både private eller professionelle, der har brug for en pandelampe. Den er dog efterfulgt af en række andre af de bedste pandelamper på markedet. Læs med og se, om der er en af dem, der passer bedre til netop dine behov.

image
Rikke Vestergaard 24. okt, 2020

Pålægsmaskine test (2021) – Se de 6 bedste pålægsmaskiner i test!

I denne test er der taget et nærmere kig på de bedste pålægsmaskiner, der findes på markedet. GRAEF Master M90 Stål Pålægsmaskine er kåret som testvinder, og dette på grund af modellens mange funktionaliteter. Maskinen er ideel til ethvert behov, sikkerheden er i top, og den kan glæde enhver familie. Den er dog efterfulgt af en række andre pålægsmaskiner, læs med og bliv guidet til at finde den rette til din families behov.

image
Rikke Vestergaard 22. okt, 2020

Klapvogn test (2021) – Se de 10 bedste klapvogne i test!

I denne klapvogn test har vi sammenlignet de bedste klapvogne på markedet og derudfra kåret den bedste klapvogn i test. Testvinderen i denne klapvogn test er B-Motion 4+ Inkl. Kaleche Cosmos Black fra Britax. Netop denne model vinder på dens mange funktionaliteter samt fordi den både kan bruges i by og natur.

image
Rikke Vestergaard 14. nov, 2020

Kapselkaffemaskine test (2021) → De 8 bedste maskiner i test

I denne kapselkaffemaskine test er Nespresso Lattissima Touch F521 kåret som bedst i test. Den er kåret som testvinder på baggrund af dens mange funktioner, der kan glæde i ethvert hjem. Den fås til en overkommelig pris og har alle de funktioner, der skal til for at brygge enhver kaffeopskrift og smag. Læs med i artiklen og find frem til, om den eller en af de andre modeller skal være pynte i dit køkken.

image
Rikke Vestergaard 18. nov, 2020

Headset test (2021) → GUIDE: 6 bedste headset lige nu

I denne headset test er SteelSeries Artics Pro kåret som bedst i test. Det er et hit blandt eksperter, internationale elektronikmedier samt professionelle eSport-spillere, og det er et alsidigt og yderst funktionelt headset, der leverer ultimativ lydkvalitet, hvilket giver det placeringen som det bedste headset.

image
Rikke Vestergaard 08. okt, 2020

Hårtrimmer test (2021) – Se de 12 bedste hårtrimmere i test

I denne hårtrimmer test er Philips Hårklipper Gør det selv QC5580/32 kåret til at være bedst i test. Netop denne hårtrimmer vinder på dens unikke design, der giver høj komfort ved brug, høj brugervenlighed og nem vedligeholdelse. Modellen er dog skarpt efterfulgt af en række andre hårtrimmere på markedet, og du kan frit vælge mellem de bedste hårtrimmere i denne test, der passer til dine behov.

image
Rikke Vestergaard 19. nov, 2020

Garmin Vivoactive 3 test → Se vores anmeldelse (2021)

I denne test er Garmin Vivoactive 3 kåret som testvinder. Det er det på baggrund af urets mange funktioner, dets alsidighed, og fordi det er det bedste Vivoactive til prisen. Det er dog skarpt efterfulgt af en række andre af de bedste aktivitetsure på markedet. Læs med i testen og bliv guidet til at finde det rigtige til dig.

image
Rikke Vestergaard 22. okt, 2020

Barnevogn test (2021) – Se de 12 bedste barnevogne i test!

I denne barnevogn test er North Sortmelange med Sort XD Stel barnevognen fra Odder North kåret som den bedste barnevogn i test. Netop denne model er kåret som testvinder, fordi den er praktik og har høj brugervenlighed og besidder egenskaber og funktioner, der vil glæde enhver børnefamilie i hverdagen.

image
Rikke Vestergaard 25. okt, 2020

Barbermaskine test (2021) – Læs om de 7 bedste barbermaskiner

I denne barbermaskine test er Braun Barbermaskine Series 3 ProSkin 3040s kåret som testvinder, da den har masser af egenskaber og funktioner, der kan glæde enhver og gøre barberingen lettere og mere komfortabel. Den er dog skarpt efterfulgt af en lang række andre modeller, så matcher den ikke dine behov har du rig mulighed for at finde en anden, der passer dig.

image
Rikke Vestergaard 11. nov, 2020

Æggekoger Test – Se de 7 bedste æggekogere i test (2021)

I denne æggekoger test er Severin 3134 Æggekoger kåret som testvinder. Den vinder på sin enkelhed og sin funktionalitet, som gør den til den perfekte makker til tilberedningen af æg i hjemmet. Den er dog skarpt efterfulgt af en række andre af de bedste æggekogere på markedet. Læs mere i artiklen og find den helt rette æggekoger til jeres behov her.

image
Rikke Vestergaard 01. nov, 2020

Affugter test – Se de 10 bedste affugtere i test (2021)

I denne affugter test er eeese Adam affugter kåret som testvinder. Den er kåret til at være bedst i test på baggrund af dens alsidighed, lethed og lave støjniveau. Den kan bruges i mindre og større rum, og fungerer effektivt mellem 5-35 grader. Den vil kunne glæde ethvert hjem med fugtgener eller et ønske om et bedre indeklima. Den er dog skarpt efterfulgt af de andre modeller i testen. Læs med og se, om der er en anden, der matcher bedre til jeres behov.