author img

Content Specialist

KONTAKT

Alle indlæg af Emilie Klement Gaarde

image
Emilie Klement Gaarde 26. aug, 2020

Ukrudtsbrænder test – Guide til de 8 bedste ukrudtsbrændere i test (2021)

I denne artikel sætter vi vores fokus på ukrudtsbrændere. Vi har testet markedet og udvalgt de 8 bedste ukrudtsbrændere. Vi har valgt Hozelock Green Power XL elektrisk ukrudtsbrænder, som bedst i test, da den er effektiv og fjerner ukrudtet 5 gange hurtigere, takket være dens ekstra store varmeskjold.

image
Emilie Klement Gaarde 31. aug, 2020

Termoflaske Test – Se de 8 bedste termoflasker til dig på farten

Vi har fundet frem til de 8 bedste termoflasker på markedet ud fra diverse tests og anmeldelser for at skrive denne termoflaske test. Du kan altså blot læse denne test for at finde frem til den bedste termoflaske for dig. Vi mener, at en Cool Termoflasken fra Eva Solo er bedst i test, da den holder temperaturen på din drik i mange timer og er 100% tæt.

image
Emilie Klement Gaarde 01. okt, 2020

Sovepose test – Se de 10 bedste soveposer i test (2021)

I denne artikel har vi kigget på soveposer og udvalgt de 10 bedste soveposer, der findes på markedet lige nu. Den bedste sovepose mener vi er Carinthia Defence 4 soveposen, da den har en utrolig varmeevne og komfort, og er så god at den bruges af militæret.

image
Emilie Klement Gaarde 30. aug, 2020

Solcreme test – se de bedste solcremer på markedet lige nu

I denne solcreme test har vi udvalgt de 8 bedste solcremer på markedet lige nu. De varierer både i solfaktor og deres egenskaber. Vi har valgt Derma Sollotion SPF30, som den bedste solcreme, da den er skånsom, miljøvenlig og vegansk samt kan den bruges af alle. Se resten af udvalget i testen, så du kan finde den bedste solcreme til dig.

image
Emilie Klement Gaarde 28. aug, 2020

Sodastream Bedst i Test – Sodastream test

I denne artikel sætter vi fokus på Sodastream sodavandsmaskiner. Vi har undersøgt markedet og fundet frem til de 5 bedste Sodastreams, som alle er blevet rost af eksperter og forbrugere. Testvinderen er en SodaStream Genesis, som endda kan fås som Megapack, så du lynhurtigt kan komme i gang med at lave din egen hjemmelavet sodavand og danskvand.

image
Emilie Klement Gaarde 27. sep, 2020

Rundsav test (2021) – Se de 6 bedste rundsave i test!

I vores rundsav test finder du alt fra den billige rundsav, den hurtigste rundsav, den letteste rundsavt til den bedste rundsav med skinne. Vi har nemlig fundet frem til de 6 bedste rundsave med forskellig opbygning og samlet dem ét sted. Vores testvinder er en Festools akku rundsav HKC 55, da den har en høj mobilitet, samt er den let i sin vægt og designet til at du får den mest komfortable arbejdsstilling

Emilie Klement Gaarde 06. aug, 2020

Powerbank Test – Se de 13 bedste powerbanks

Der kan dog være forskellige behov i forhold til hvad powerbanken skal kunne holde til og vi har derfor samlet de 13 bedste powerbanks til dig i denne powerbank test. De varierer alle i funktioner, pris og design, så du er sikker på at finde den bedste powerbank til dit behov. Vi har ligeledes lavet en lille guide, der hjælper dig med valget af den bedste powerbank til dit behov.

Emilie Klement Gaarde 06. aug, 2020

Øretermometer Test – Se de 6 bedste øretermometer i test

Et øretermometer er ideelt at have uanset om du har børn eller ej. Det er en optimal måde at måle din kropstemperatur på, når du føler du er ved at få feber. Der findes rigtig mange på markedet, så vi har i denne artikel lavet en øretermometer test, så du kan finde det bedste termometer til dig.

image
Emilie Klement Gaarde 08. sep, 2020

Mælkeskummer test – Se de 8 bedste mælkeskummere i test (2021)

Læs om de 8 bedste mælkeskummere i denne mælkeskummer test. Vi har valgt en Bodum Latteo manuel mælkeskummer som bedst i test, da den laver en perfekt skum, har stor kapacitet og er nem at rengøre. Er du mere til en elektronisk eller andre typer manuelle mælkeskummere, så se resten af vores udvalg af fantastiske mælkeskummere.

image
Emilie Klement Gaarde 10. sep, 2020

Luftrenser Test – Se de 8 bedste luftrensere

Luftrensere er i fokus i denne artikel, og vi har udvalgt de 8 bedste luftrensere på markedet lige nu. Luftrenserne varierer i deres funktioner, størrelse, pris og deres dækningsareal samt i prisen. Vi mener, at en Dyson Pure Hot+Cool luftrenser er bedst i test, da den har tredobbelt funktion. Er du ude efter noget andet, så har vi inkluderet 7 andre pragtfulde modeller.

image
Emilie Klement Gaarde 22. aug, 2020

Håndmixer test (2021) → 6 funktionelle og bedste håndmixere i test

I denne artikel kigger vi på håndmixere og vi har udvalgt de 6 bedste håndmixere på markedet lige nu i denne håndmixer test. Den bedste håndmixer er Bosch MFQ4020, da den kan lige præcis det en god håndmixer skal kunne, nemlig både være i stand til at piske alt lige fra den lette æggehvidemasse til æltning af den tunge brøddej.

image
Emilie Klement Gaarde 05. aug, 2020

GPS Test – Se sammenligning af de 5 bedste GPS’er

Vi har i denne artikel testet en række GPS’er og fundet frem til de 5 bedste GPS’er på markedet lige nu. Der findes rigtig mange forskellige slags med forskellige funktioner, og vi har samlet de bedste egenskaber hos en GPS og dermed valgt Garmin DriveSmarter 61 LMT-D GPS til bil, som den bedste.

image
Emilie Klement Gaarde 05. aug, 2020

Gasgrill Test – Se de 12 bedste gasgrille i test

I denne gasgrill test kan du læse om de 11 bedste gasgrille, samt få vejledning til, hvordan du finder den bedste model for dig.

image
Emilie Klement Gaarde 18. sep, 2020

Find de bedste kaffebønner i denne kaffebønne test

Læs med i denne kaffebønne test og bliv klogere på udvalget af kaffebønner og hvilke bønner, der er investeringen værd. Vi har fundet frem til de 10 bedste kaffebønner på markedet – og vi lover, at der er noget for enhver smag! Som testvinder har vi kåret kaffebønner fra De’Longhi, da de er ideelle til de fleste kaffenydere.

image
Emilie Klement Gaarde 19. aug, 2020

Excentersliber test (2021) – De 8 bedste excenterslibere i test

Vi har i denne artikel udvalgt de 8 bedste excenterslibere på markedet lige nu. Titlen som den bedste excentersliber i vores test er PEX 400AE excentersliberen fra Bosch. Den har alle de nyttige funktioner og egenskaber, som en god excentersliber bør have, samtidig med at den har en yderst god pris.

image
Emilie Klement Gaarde 14. aug, 2020

Elektronisk P skive test (2021) → De 8 bedste elektroniske P skiver

Vi kigger på elektroniske P skiver i denne artikel, og vi har udvalgt de 8 bedste elektroniske P skiver. Vores bud på den bedste elektroniske P skive er Park Solar P skiven. Dette valg skyldes at den kører på solceller, dens flotte design samt at den er en af de få elektroniske P skiver, der fungerer til elbiler

image
Emilie Klement Gaarde 11. sep, 2020

Dashcam test – Se de 10 bedste dashcams

I denne artikel kigger vi på dashcams og vi har udvalgt de 10 bedste dashcams på markedet lige nu. Det bedste dashcam mener vi er Garmins Dash Cam Mini, da den har en ultra praktisk størrelse samt gode og nyttige funktioner.

Hvis den ikke falder i din smag, har vi samlet andre fremragende dashcams i vores dashcam test, som varierer i funktioner og pris.

image
Emilie Klement Gaarde 05. aug, 2020

Cykelhjelm Test – Se de 11 Bedste Cykelhjelme

Vi har i denne cykelhjelm test sammenlignet en række forskellige typer cykelhjelme og vi har derudfra fundet de 11 bedste cykelhjelme, der findes på markedet lige nu. Vinderen af vores test er Abus Urban-I v. 2, da den har en utrolig høj sikkerhed samt komfort.

image
Emilie Klement Gaarde 05. aug, 2020

Cykelanhænger Test – Se de 8 bedste cykelanhængere

Vi har gennemgået cykelanhængere i denne artikel og valgt de 8 bedste cykelanhængere på markedet. Den bedste cykelanhænger er Thule Chariot Lite 2, da den er en cykelanhænger i topkvalitet, har masser af plads til 2 børn samt er den ultra let i vægt og dermed nem at cykle med. Læs hele sammenligning længere nede.

image
Emilie Klement Gaarde 17. aug, 2020

Brændeovn test (2021) – Test af de 8 bedste brændeovne

I denne artikel har vi fokus på brændeovne. Vi har udvalgt de 8 bedste brændeovne, der findes på markedet lige nu og samlet dem ét sted. En Morsø 7440 brændeovn er kåret som vores testvinder, da den ikke bare har et elegant og stilrent design, der skaber rigtig god hygge, men også er i utrolig høj kvalitet og har en fremragende ydeevne.

image
Emilie Klement Gaarde 18. aug, 2020

Bordrundsav test (2021) → De 7 bedste bordrundsave i test

I denne artikel sætter vi fokus på bordrundsave, så hvis du står og mangler et sådant værktøj, er du kommet til det rette sted. I vores bordrundsav test finder du de 7 bedste rundsave på markedet. Vi har kåret en Makita Bordrundsav 1500W MLT100NX, som den bedste bordrundsav, da den er fremstillet i utrolig høj kvalitet og har alle de mest nyttige funktioner, som en god bordrundsav bør have.

Emilie Klement Gaarde 06. aug, 2020

Badevægt Test – Se de 9 bedste badevægte i test

Er du i tvivl om hvad din vægt skal kunne så det passer til dit behov, så har vi guidet dig igennem de forskellige modeller i denne badevægt test, så du finder den badevægt, der passer netop til dine behov.

image
Emilie Klement Gaarde 22. aug, 2020

Babyalarm test (2021) – Oversigt over de 11 bedste babyalarmer

Der bliver kigget på babyalarmer i denne babyalarm test, hvor vi har udvalgt de 11 bedste babyalarmer på markedet lige nu. Udvalget varierer meget i forhold til funktioner, pris og typer af babyalarmer, da nogle fungerer som sensorplader eller walkie-talkier og andre som et overvågningskamera. Vi mener, at Neonates BC-6500D er den bedste babyalarm, da den har alle de mest nødvendige funktioner, og en utrolig god kvalitet på alle punkter.

image
Emilie Klement Gaarde 11. sep, 2020

Actifry Test – De 6 bedste actifry i test

I denne artikel kigger vi på forskellige actifry maskiner. Vi har valgt de 6 bedste actifryers i denne test, og udvalgt OBHs Actifry Genius 2-i-1 XL frituregryde, som den bedste i test. Den har nemlig alle de nødvendige egenskaber og funktioner, som en god actifry maskine bør indeholde.