Autostol Test: 11 bedste autostole i test (September 2023)

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr, så hendes viden inden for køkkenudstyr og de forskellige brands i branchen er meget høj.  Mange gange... Læs mere

TESTVINDER

Maxi-Cosi Marble babyautostol inkl. isofix base

Du kan med fordel investere i denne babystol fra mærket Maxi-Cosi, hvis du absolut nægter at gå på kompromis med kvalitet, komfort, funktionalitet og sikkerhed i valget af en autostol til din baby. Modellen kan…

1
Den bedste autostol til nyfødt baby

Maxi-Cosi Marble babyautostol inkl. isofix base

2
En billig autostol til baby af høj kvalitet

Britax Römer Primo Babyautostol

4
Autostol med isofix, ergonomisk opbygning og memoryskum

Joie I-Level babyautostol

9
Den bedste autostol til forsædet

Silver Cross Discover i-Size autostol

11
Fleksibel autostol til børn fra 3,5 til 12 år

Britax-Römer Kidfix 2 R autostol

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

I denne test af autostole kan du læse om de 12 bedste autostole til børn i forskellige aldre og størrelser. Vi har inddraget autostole til både babyer, yngre og ældre børn. Vores testvindere er: Maxi-Cosi Marble babyautostol for 0-13 kg, en Britax Römer Dualfix i-Size autostol for 9-18 kg, en Cybex Pallas 2-Fix autostol for 9-36 kg og en Silver Cross Discover i-Size autostol for 15-36 kg.

Alle modeller i denne test er godkendte til brug i henhold til den danske lovgivning på området. Du kan altså frit vælge den model, der passer til dine behov. Efter gennemgangen af produkterne kan du desuden læse svar på de mest gængse spørgsmål om autostole, samt hvilke regler autostolen skal leve op til for at være lovlig.

Bedste autostole 0-13 kg

Maxi-Cosi Marble babyautostol inkl. isofix base

Den bedste autostol til nyfødt baby

Fordele
 • pros-icon.svg Mulighed for at tilpasse autostolen til barnets størrelse og behov for støtte
 • pros-icon.svg Udstyret med ekstra polstret sæde og babyindlæg for højere komfort
 • pros-icon.svg Maksimal sikkerhed: overholder nyeste R129 / 03 i-Size og er stødabsorberende
 • pros-icon.svg Kan benyttes til de fleste klapvogne og leveres med en Isofix base

Detaljeret gennemgang

Du kan med fordel investere i denne babystol fra mærket Maxi-Cosi, hvis du absolut nægter at gå på kompromis med kvalitet, komfort, funktionalitet og sikkerhed i valget af en autostol til din baby. Modellen kan nemlig lægges næsten fladt ned, har flere forskellige nakkestøtter og selehøjdepositioner og ekstra polstret sæde for at sikre en højere komfort.

Derfor skal du vælge en Maxi-Cosi Marble babyautostol inkl. isofix base

Der er i den grad været fokus på komfort i udviklingen af denne autostol til de mindste børn / babyer. Du kan derfor med ro i sjælen placere dit nyfødte barn i denne autostol, også selvom der er tale om en længere køretur, da barnet har alle betingelser for at sidde godt og falde til ro. Komforten består bl.a. i et polstret sæde og baby indlæg. Derudover er det muligt at indstille stolen til 8 forskellige selehøjdepositioner og nakkestøtter, så barnet altid får den bedst mulige støtte af krop og hoved.

Maksimal sikkerhed

Det er naturligvis ikke kun komforten, der er i top for denne model. Produktet garanterer også ultimativ sikkerhed, når barnet kører med i bilen. F.eks. overholder autostolen den nyeste R129 / 03 i-Size sikkerhedsstandard, samt har stødabsorberende egenskaber for en bedre beskyttelse. Derudover er modellen udviklet til at blive placeret bagudvendt i bilen og har 3-punkts sikkerhedssele for at sikre, at stolen er spændt så godt fast som muligt.

Med i købet følger der desuden en Isofix base, som er med til at sikre en optimal sikkerhed, samt en nemmere installation af autostolen. Faktisk sættes stolen fast via et Easy Click & Go system, så det bliver ikke mere enkelt for dig.

Kan benyttes sammen med de fleste klapvogne

En af de helt store fordele ved denne autostol er, at den kan benyttes med de fleste klapvogne. Du kan altså nemt klikke autostolen af Isofix basen, for derefter at placere den i klapvognen, så turen kan fortsætte uden de store problemer. Og du skal ikke være nervøs for, at dit barn ikke ligger godt i autostolen, når der skal soves. Modellen kan nemlig lægges tilbage i en position på 157 grader.

Autostolen er udstyret med en kaleche, der giver optimal beskyttelse mod sol og lys. Dette er især en fordel, hvis man håber, at barnet skal falde i søvn i bilen eller når der bliver gået tur. Og skal der tjekkes til barnet undervejs i gåturen, kan man nemt se ind via et vindue i kalechen.

Produktdetaljer

 • Højde: 69 cm
 • Dybde: 59 cm
 • Bredde: 44 cm
 • Farve: Sort, rød, blå, lysegrå eller mørkegrå
 • Brugervægt: Mellem 0 og 13 kg
 • Brugerhøjde: Mellem 40 og 85 cm
 • Mulig justering: Op til 157 grader
 • Tilpasninger: 8 forskellige nakkestøtter og selehøjdepositioner
 • Sikkerhedsstandard: Overholder den nyeste R129 / 03 i-Size
 • Base inkluderet i købet: Ja

Britax Römer Primo Babyautostol

En billig autostol til baby af høj kvalitet

Fordele
 • pros-icon.svg Sælges til en budgetvenlig pris – vær opmærksom på, at der ikke medfølger base
 • pros-icon.svg Vejer blot 4 kg og kan nemt klikkes på en base, så den er nemmere at flytte
 • pros-icon.svg Polstring og puder ved hoved og skuldre for en bedre komfort
 • pros-icon.svg Udstyret med Travel System, så den hurtigt kan klikkes på Britax vogne

Detaljeret gennemgang

Denne autostol fra mærket Britax Römer er en ideel investering for familien, der ikke har det største budget at gøre godt med. Men selvom den sælges til en mere budgetvenlig pris end visse andre modeller på markedet, så går du dog ikke på kompromis med kvaliteten. Autostolen har en solid og sikker opbygning, samt tilbyder stor fleksibilitet i hverdagen.

Derfor skal du vælge en Britax Römer Primo Babyautostol

Er du på jagt efter en babyautostol, der ikke koster alverden? Men vil stadig gerne være sikker på, at den fungerer optimalt? Så skal du kaste blikket på denne autostol til babyer fra mærket Britax Römer. Producenten har udviklet en prisvenlig autostol, så alle familier kan få råd til en god model med et højt sikkerhedsniveau. Du skal dog være opmærksom på, at der ikke medfølger en base til denne autostol.

En autostol med stor fleksibilitet

Autostolen kan nemt klikkes på en base, når den skal sættes fast i bilen. Der er desuden helt generelt forskellige monteringsmuligheder for denne variant, hvorfor den kan passe til alle typer af biler. Det er muligt at fastgøre babystolen på alle klapvogne fra samme mærke som autostolen, så længe disse er Click & Go kompatible. Dette sikrer, at du hurtigt og nemt kan flytte barnet, når køreturen er ovre.

Det er desuden ikke et større problem at bære autostolen fra A til B, hvis ikke du orker at montere den på en klapvogn for mindre distancer. Modellen har en vægt på blot 4 kg, hvilket sikrer dig en let autostol, som de fleste godt kan bære rundt på, uden at det skaber store gener. Den lette vægt sikrer generelt mindre anstrengelser, når den skal sættes fast og tages ud, hvilket gør det lettere ikke at vække babyen.

Bagudvendt autostol

Denne autostol skal monteres bagudvendt, hvilket garanterer størst mulig sikkerhed for børn i så ung en alder. De polstrede sidevinger på stolen er desuden udviklet til at skabe større sikkerhed i tilfælde af en sidekollision. Modellen lever op til den europæiske sikkerhedsstandard ECE R44/04.

Sidevingerne har faktisk også en anden funktion end blot at højne sikkerheden. De skal nemlig også sikre en bedre komfort under rejsen. Dette gøres i samspil med en polstret nakkestøtte og specialdesignet støttepude, som kan justeres efter behov. Støttepuden kan altid fjernes, hvis ikke der er behov for den. Du har mulighed for at vaske betrækket i stolen, hvilket sikrer en bedre hygiejne. Betrækket skal vaskes ved 30 grader.

Produktdetaljer

 • Højde: 53,3 cm
 • Dybde: 62,5 cm
 • Bredde: 44 cm
 • Vægt: 4 kg
 • Farve: Blå, sort, grå eller rød
 • Brugervægt: Mellem 0 og 13 kg
 • Tilpasninger: Puder ved hoved kan justeres
 • Sikkerhedsstandard: Europæisk standard ECE R44/04
 • Base inkluderet i købet: Nej

Cybex Aton 5 autostol inkl. base

Bedst i test og godkendt autostol til spædbørn

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Kåret som bedst i test hos Forbrugerrådet Tænk i 2017
 • pros-icon.svg Sikrer maksimal komfort for barnet grundet polstring, rundere skål m.m.
 • pros-icon.svg Er særligt velegnet til spædbørn, og kan nemt følge barnets udvikling
 • pros-icon.svg Sælges til en budgetvenlig pris, så flere kan få råd til en god autostol

Detaljeret gennemgang

Denne autostol er særligt velegnet til spædbørn eller for tidligt fødte børn. Den er dog udviklet til at kunne justeres med barnet, så I kan få glæde af den i flere år. Lige netop denne variant er blandt de mest populære autostole på markedet i Danmark. Og du kan da roligt stole på, at den lever op til forventningerne, da den bl.a. er kåret testvinder hos Tænk.

Derfor skal du vælge en Cybex Aton 5 autostol inkl. base

Vil du gerne investere i en autostol, der kan følge dit barn i de første år, uden at der skal gås på kompromis med komfort, sikkerhed eller funktionalitet? I så fald skal du se nærmere på denne autostol fra Cybex. Modellen er en videreudvikling af tidligere modeller og der er derfor tænkt over samtlige aspekter af stolens opbygning. Alt fra sæde, støtte og polstring er på højeste niveau.

Testvinder autostol der kan justeres til barnet

Det kommer ikke umiddelbart som en overraskelse, at denne stol er en af de mest populære modeller på markedet. Den lever op til samtlige forventninger, og er udviklet til at kunne følge barnet fra det bliver født og til det vejer 13 kg. Faktisk er stolen særligt udviklet til for tidligt fødte og små spædbørn, som så kan vokse i den. Det skyldes bl.a. at babyautostolen har en rundere skål ved sædet, så barnet har en optimal placering på trods af den lille krop.

Rygstøtten fungerer som en dobbelt rygpolstring, når den ligger ned. Denne polstring flytter sig op ad, når hovedstøtten justeres, så barnet langsomt får mere og mere plads. Hovedstøtten kan indstilles i 8 positioner og har en integreret seleguide, så du hurtigt kan se, om du får placeret selen bedst muligt i forhold til barnets størrelse. Justeringsmekanismen sikrer generelt en bedre komfort og sikkerhed, da der er mindre kvælningsfare ved uheld. De forskellige dele er desuden polstret for optimal blødhed.

Høj sikkerhed og beskyttelse mod sol, vind og regn

Modellen er udviklet med sidekollisionssystemet L.S.P., der beskytter barnet i tilfælde af kollision. Systemet har en beskyttende skal, der absorberer store dele af kraften i forbindelse med et uheld. Modellen holder sikkerhedsgodkendelse ECE R 44/04. Det er desuden op til dig selv, om du vil selemontere stolen uden eller med base.

Ud over alt det ovenstående er denne model udstyret med en XXL kaleche, der giver beskyttelse mod sol, vind og regn. På den måde vil barnet ikke blive forstyrret i søvnen, selv hvis der skal bæres fra bil til hus e.l. Det er desuden muligt at vaske betrækket, hvis behovet skulle opstå.

Produktdetaljer

 • Højde: Mellem 39 og 56 cm
 • Dybde: 64 cm
 • Bredde: 43 cm
 • Vægt: 4,8 kg
 • Farve: Sort, blå, lysegrå eller mørkegrå
 • Brugervægt: Mellem 0 og 13 kg
 • Tilpasninger: Hoved- og rygstøtte kan justeres til barnet
 • Sikkerhedsstandard: ECE R 44/04
 • Base inkluderet i købet: Kommer an på hvor du køber den

Joie I-Level babyautostol

Autostol med isofix, ergonomisk opbygning og memoryskum

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Mulighed for at tilpasse indsats, nakkestøtte, selesystem o.l. til barnet
 • pros-icon.svg Tidligere udgave af denne model har fået gode resultater i test af FDM
 • pros-icon.svg Kan lægges ned efter behov, men står stadig fastmonteret i base
 • pros-icon.svg Ergonomisk håndtag med blødt greb for optimal kontrol, når stolen skal bæres

Detaljeret gennemgang

Med denne babyautostol opnår mindre børn med garanti en god komfort, da polstring og nakkestøtte er med memoryskum. Derudover kan stolen justeres til barnets størrelse, og så er det endda muligt at lægge stolen næsten vandret. Der er også god komfort for dig, da produktet har et ergonomisk håndtag.

Derfor skal du vælge en Joie I-Level babyautostol

Hvis du gerne vil have fingrene i en autostol til en baby, hvor der er optimal komfort for barnet og du nemt kan bære stolen, så vil vi anbefale dig at se nærmere på denne model fra mærket Joie. Produktet er udstyret med et praktisk bærehåndtag med ergonomisk opbygning og vejer under 5 kg, så du kan have fuld kontrol. Derudover er samtlige dele af autostolens opbygning udført for at sikre den bedst tænkelige komfort for barnet.

Babystol der kan lægges ned

Denne autostol er godkendt efter den nye UN R129 godkendelse, hvorfor barnets længde altså også spiller en rolle – og ikke kun deres vægt. Så længe modellen er monteret på den medfølgende isofix base, kan du have ro i maven i forhold til dit barns sikkerhed. Basen sikrer nemlig, at autostolen står fast, hvis der skulle ske et uheld. Dette gælder også, selvom du udnytter muligheden for at lægge autostolen ned i 159 grader, så barnet kan sove bedre.

Som nævnt er barnet garanteret en høj komfort i denne stol. Det skyldes en polstring på siderne og sædet, samt at nakkestøtten er fremstillet af 3 lag skum, hvoraf det ene er af patenteret Intelli-Fit memory skum. Det er muligt at rykke nakkestøtte og benytte en spædbarnsindsats, alt efter hvor lille eller stor barnet er. Derudover har den integrerede 5-punktssele en blød polstring, så den ikke river barnet.

Justerbar solskærm med ventilation

Dit barn vil desuden være beskyttet mod at få sol direkte i ansigtet, mens der køres bil, da autostolen er udstyret med en justerbar solskærm. Denne beskytter naturligvis også mod vind, regn o.l., når man transporterer barnet udenfor. Stoffet til kalechen er lavet af UPF50+ og kan altså holde til lidt af hvert. Den er desuden aftagelig og kan gøres større, hvis behovet skulle opstå.

Produktdetaljer

 • Højde: Op til 78,1 cm
 • Dybde: Mellem 72 og 116,5 cm
 • Bredde: 44 cm
 • Vægt: 4,9 kg
 • Farve: Blå, sort, grå
 • Brugervægt: Mellem 0 og 13 kg
 • Brugerhøjde: Mellem 45 og 85 cm
 • Mulig justering: Op til 157 grader
 • Sikkerhedsstandard: UN R129
 • Base inkluderet i købet: Ja

Britax Römer Dualfix i-Size autostol

En sikker autostol med drejefunktion

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Udstyret med en 360 graders drejefunktion for nemmere adgang til barnet
 • pros-icon.svg Kan reelt benyttes af barnet fra nyfødt til de er 3,5 til 4 år gamle
 • pros-icon.svg Kåret som et godt køb af Forbrugerrådet Tænk i 2018
 • pros-icon.svg Integreret SICT inside garanterer større sikkerhed ved sidekollision

Detaljeret gennemgang

Du vil aldrig igen risikere at få ondt i ryggen, når barnet skal placeres eller ud af autostolen. Det skyldes, at denne model er udviklet med 360 graders rotation, så stolen kan blot drejes efter behov. Du skal ej heller skifte stolen ud i de første 3 til 4 år, da den kan bruges til barnet måler 105 cm (eller 18 kg). Modellen har gode resultater hos Tænk.

Derfor skal du vælge en Britax Römer Dualfix i-Size autostol

Er du på udkig efter en autostol med drejefunktion, så du slipper for at få ondt i ryggen og kæmpe med dit barn, når han / hun skal placeres i stolen? I så fald skal du investere i denne Dualfix i-Size autostol fra mærket Britax Römer. Den helt store fordel ved modellen er, at den er udstyret med 360 graders rotation. Du kan således flytte sædet rundt efter behov, uden at skulle afmontere det.

En autostol til mange år

Du kan reelt benytte dig af denne autostol fra dit barn er nyfødt til omkring de 4 år. Modellen er nemlig udviklet til at kunne passe til et barn mellem 40 og 105 cm. Der er altså mulighed for at benytte denne autostol i mange år i træk, så du skal ikke ud og købe en ny stol igen lige med det samme. Denne autostol er godkendt efter den nyeste ECE R129 godkendelse og lader således barnet sidde bagudvendt monteret. Når barnet er gammelt og stort nok til at blive vendt til en frontvendt position, kan du nemt gøre det.

Der er ingen grund til at være nervøs for, at dit barn ikke sidder komfortabelt i denne autostol uanset alderen. Stolen leveres nemlig med en babyindsats med energiabsorberende skumpuder, som sikrer efter komfort og støtte til spædbørn. Hovedstøtten og selen kan let justeres i flere niveauer, så det passer til den individuelle højde.

God plads til barnet

Ud over det ovenstående har du mulighed for at gøre mere plads til dit barns ben. Dette gøres ved at justere sikkerhedsbaren til rygstøtten på bilsædet. Sikkerhedsbaren kan justeres med op til 8 grader. Dette resulterer i, at dit barn kan få op til 10 procent ekstra benplads, når de sidder bagudvendt. Det er desuden muligt at montere sædebeskytter, solskærm o.l. på autostolen, hvis behovet skulle opstå.

Sikkerhedsbaren sikrer, at stolen ikke vipper ved en eventuel kollision, mens den integrerede SICT inside garanterer den højeste sikkerhed i tilfælde af sidekollision. SICT inside absorberer energien fra stødet, så dit barn er beskyttet mest muligt. Modellen er desuden udviklet med et aftageligt betræk, der kan maskinvaskes, så du har rig mulighed for at opretholde en god hygiejne på barnesædet.

Produktdetaljer

 • Højde: 48 cm
 • Dybde: 74 cm
 • Bredde: 44 cm
 • Vægt: 15 kg
 • Farve: Sort, mørkegrå, lysegrå, blå, rød og lilla
 • Brugervægt: Mellem 0 og 18 kg
 • Brugerhøjde: Mellem 40 og 105 cm (over 76 cm kan den vendes fremad)
 • Mulig justering: Op til 8 grader for sikkerhedsbaren
 • Tilpasninger: 5-punkt sele og babyindsats
 • Sikkerhedsstandard: ECE R129 godkendelse

BeSafe iZi Modular X1 i-Size

Model der klarer sig godt i autostol test

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Kåret som et godt køb hos både Tænk, FDM, ADAC og andre testkilder
 • pros-icon.svg Videreudvikling af iZi Modular i-Size med højere sikkerhed og bedre komfort
 • pros-icon.svg Passer til både Isofix og iZi base – og er en fleksibel og pladsbesparende autostol
 • pros-icon.svg Kan benyttes både bagudvendt og fremadvendt

Detaljeret gennemgang

Du kan med fordel investere i denne BeSafe autostol, hvis du er på jagt efter en model, der klarer sig godt i forskellige tests. Lige netop denne variant har nemlig fået gode resultater i både danske og udenlandske tests. F.eks. står ADAC, Tænk og FDM bag modellen og kalder den et godt køb. Produktet kan benyttes fra 6 måneder og frem til cirka 4 år.

Derfor skal du vælge en BeSafe iZi Modular X1 i-Size

Det er jo næsten ikke til at få armene ned over denne autostol fra mærket BeSafe. Produktet er en videreudvikling af iZi Modular i-Size varianten, hvilket betyder, at den har alle den forrige models gode egenskaber, men samtidig er udviklet til at være endnu bedre. F.eks. vil dit barn opnå en højere komfort og bedre sikkerhed med denne model. Produktet lever op til kravene for UN R129 godkendelsen og er mulig at montere i en iZi og Isofix base.

Klarer sig godt i forskellige tests

Denne fleksible og pladsbesparende autostol er ideel for de fleste, da den kan benyttes af børn i alderen 6 måneder til 4 år, samt kan benyttes i en lang række biler grundet dens kompakte design. En af de helt store fordele ved modellen er dog, at sikkerheden er i top. Den klarer sig således godt i diverse crashtests, hvorfor flere testmagasiner o.l. anbefaler autostolen. Dette gælder både på det nationale og internationale marked.

Lige netop denne autostol er bl.a. blevet testet af ADAC / Stiftung Warentest, FDM og Forbrugerrådet Tænk. Alle tre testkilder er kommet frem til, at denne model er en god investering med en høj sikkerhed. FDMs test fra 2020 indikerer, at autostolen klarer sig godt ved både sidekollision og frontalkollision, mens Forbrugerrådet Tænk lægger vægt på modellens kvalitet, sikkerhed og ergonomi. Den eneste kritik, som denne autostol får, er, at den kan være lidt svær at montere. Dette er dog forsøgt afhjælpet ved brug af lyd- og visuelle indikatorer, som giver installationsfeedback.

Mulighed for tilpasning til barnet

Modellen er udviklet med Ergo-Move Shoulder Pads, der øger plads til armbevægelse. Samtidig er benpladsen justerbar i tre trin, der sikrer bedre plads for børn i flere aldre – også selvom de bliver ved med at sidde bagudvendt. Derudover har stolen Two-Fit Cushions og en nakkestøtte, der kan indstille til 10 trin. Dette sikrer, at sædet kan justeres til barnet, så der altid er en optimal komfort. Der er desuden et indbygget ventilationssystem i ryggen, som er med til at give en god luftgennemstrømning.

Andre fordele ved denne model er, at den har en Dynamic Force Absorber i nakkestøtten, SIP og SIP+, der sikrer ekstra god sidekollisionsbeskyttelse. Derudover er der en justerbar hvileposition og Magnetic Belt Assistants, som gør det nemmere at tage barnet ind og ud af stolen.

Produktdetaljer

 • Højde: 65 cm
 • Dybde: 44 cm
 • Bredde: 50 cm
 • Vægt: 8,6
 • Farve: Sort, grå, blå, rød eller turkis
 • Brugervægt: Op til 18 kg
 • Brugerhøjde: Mellem 61 og 105 cm (fremadvendt mellem 88 og 105 cm)
 • Mulig justering: Justerbar hvileposition
 • Tilpasninger: 3-trins justerbar benplads, Two-Fit Cushions og 10-trins justerbar nakkestøtte
 • Sikkerhedsstandard: UN r129 godkendt
 • Base inkluderet i købet: Nej

Cybex Pallas 2-Fix autostol

Billig autostol 9

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Sælges til en budgetvenlig pris med tanke på dens funktionalitet
 • pros-icon.svg Mulighed for at benytte denne autostol gennem en lang årrække
 • pros-icon.svg Optimal sikkerhed, uanset hvor lille eller stor barnet er

Detaljeret gennemgang

Denne autostol er ideel til dig, der gerne vil have én stol, der kan vokse med dit barn indtil de ikke behøver en autostol længere. Modellen kan nemlig benyttes i op til 11 år, da den virker fra barnet er cirka 9 måneder til omkring 12 år. Derudover minder produktet en del om Cybex’ B-Fix model, der har klaret sig godt i diverse tests, samt er billig i drift.

Derfor skal du vælge en Cybex Pallas 2-Fix autostol

Hvis du gerne vil have én god autostol til dit barn, som han / hun kan vokse i, så vil vi anbefale dig at investere i denne autostol fra Cybex. Modellen kan benyttes i en lang årrække, da den kan benyttes fra barnet er cirka 9 måneder (minimum 76 cm) og til omkring 12 år (maksimum 150 cm). Det er altså en stol, der garanterer sikkerhed indtil dit barn er gammel nok til at sidde på et almindeligt bilsæde.

En af de helt store fordele ved produktet er desuden, at den sælges til en budgetvenlig pris. Du skal altså ikke af med en overdreven sum penge for at få råd til denne gode autostol. Der kan således være mange penge at spare, hvis du går efter denne model frem for en af de andre varianter i denne autostol test.

Høj sikkerhed gennem årene

Uanset hvor lille eller stor dit barn er, så sikrer denne autostol en optimal sikkerhed. F.eks. vil den justerbare sikkerhedspude reducere risikoen for alvorlige nakkeskader i tilfælde af et uheld, da den absorberer en stor del af stødet. Derudover er stolen udviklet med et L.S.P. System Plus, der sikrer en lineær sidekollisionsbeskyttelse. Systemet består bl.a. af sidepads, skulder- og hovedbeskyttere.

En anden sikkerhedsforanstaltning for denne autostol er, at den har en justerbar slagfast skærm. Denne fungerer praktisk talt som en oppustet airbag. Modellen kan let sættes i en Isofix base, hvorefter den vil stå fast under kørsel og ved uheld. Den kan dog også benyttes i biler, der ikke er udstyret med en Isofix base.

Denne autostol er bl.a. testet af ADAC og Stiftung Warentest, der kalder modellen for en af de bedste autostole, som vokser med barnet i grupperne 1, 2 og 3. Det britiske testmagasin WHICH? har desuden klassificeret denne stols sikkerhed i forbindelse med ulykker som “fremragende” gennem hele stolens levetid. Du skal således ikke være nervøs for, at den bliver dårligere med årene.

Ud over alt det ovenstående kan denne autostol både indstilles bagudvendt og fremadvendt. Du kan således rykke barnet rundt, når det har den rigtige højde. Derudover har den et aftageligt sæde indlæg, som du kan fjerne for at give bedre plads til barnet, når han / hun bliver større. Betrækket kan desuden tåle maskinvask ved 30 grader, så du nemt kan rense det og opretholde en god hygiejne.

Produktdetaljer

 • Højde: 71,5 cm
 • Dybde: 43,5 cm
 • Bredde: 55 cm
 • Vægt: 11,2 kg
 • Farve: Rød, lille, blå, sort eller grå
 • Brugervægt: Mellem 9 og 36 kg
 • Brugerhøjde: Mellem 76 og 150 cm
 • Mulig justering: Hvileposition så længe puden anvendes
 • Tilpasninger: Justerbart ryglæn
 • Sikkerhedsstandard: UN R44/04 godkendelse
 • Base inkluderet i købet: Nej

Joie Bold Autostol

Solid autostol med indbygget ventilation

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Autostolen kan benyttes gennem en lang årrække og tilpasses til barnet undervejs
 • pros-icon.svg Udstyret med bl.a. ventilation og flere indstillingsmuligheder for optimal komfort
 • pros-icon.svg Mulighed for at benytte sig af 5-punktssele frem til barnet vejer 25 kg

Detaljeret gennemgang

Denne autostol er også et rigtig godt bud, hvis du ønsker at investere i en variant, som dit barn kan vokse i. Modellen kan benyttes til gruppe 1, 2 og 3, da den er ideel fra barnet vejer cirka 9 kg til 36 kg. Du kan desuden være sikker på, at komforten er i top, da stolen har indbygget ventilation, 3 hvilepositioner, 11 hovedstøtteindstillinger, babyindlæg m.m.

Derfor skal du vælge en Joie Bold Autostol

Er du på udkig efter en autostol, der kan holde i mange år? I så fald vil vi anbefale dig at se nærmere på denne model fra Joie. Deres Bold variant er udviklet til at kunne følge barnet fra det vejer 9 kg til 36 kg. Det betyder, at du reelt kan benytte stolen fra dit barn er under et år til op omkring 11 til 12 år gammel. Kort sagt er denne autostol altså både i gruppe 1, 2 og 3.

Tilpas autostolen til dit barn

Man kan praktisk talt sige, at stolen vokser med barnet, hvis du vælger denne autostol fra mærket Joie. Modellen leveres med et babyindlæg, der skal benyttes så længe barnet stadig er relativt lille. Det hjælper nemlig med at sikre en bedre komfort for helt små børn. Når barnet er stor nok til at fylde stolen ud, kan indlægget fjerne, hvorefter du kan indstille andre dele af stolen til barnets størrelse. F.eks. kan du indstille hovedstøtten i 11 forskellige positioner og sætte stolen til tre hvilepositioner.

Med blot en enkel bevægelse kan du stramme selen til at passe til barnet, så I hurtigt kan komme videre frem for at skulle stå og bakse med selen. Denne har desuden ekstra polstring ved skuldrene, så barnet har den bedst tænkelige komfort under kørsel. Du kan benytte den integrerede 5-punktssele frem til barnet er minimum 15 kg og maksimum 25 kg. Herefter skal der benyttes en base.

Sikrer en behagelig komfort – selv om sommeren

En af de helt store fordele ved denne autostol er, at den er udviklet med øje for funktionalitet. F.eks er den udstyret med en kopholder, så dit barn kan drikke på bagsædet, når han / hun bliver lidt ældre. Derudover er der indbygget ventilationshuller i begge sider af stolen, hvilket er med til at sikre en bedre luftgennemstrømning. Det betyder, at dit barn ikke bliver helt så varm af at sidde i stolen – ej heller om sommeren.

Andre fordele tæller, at modellen har ekstra sidebeskyttelse og en integreret Guard Surround Safety. Og så kan modellen både sættes i en Isofix eller Top-thether base, når der ikke længere benyttes 5-punktsselen.

Produktdetaljer

 • Højde: Mellem 66 og 85,5 cm
 • Dybde: 47 cm
 • Bredde: 47 cm
 • Vægt: 12,9 kg
 • Farve: Grå
 • Brugervægt: Mellem 9 og 36 kg
 • Mulig justering: 3 hvilepositioner
 • Tilpasninger: 11 hovedstøttepositioner, 5-punktssele eller base
 • Sikkerhedsstandard: ECE R44/04 godkendelse
 • Base inkluderet i købet: Nej

Silver Cross Discover i-Size autostol

Den bedste autostol til forsædet

Fordele
 • pros-icon.svg Kan placeres på både forsædet og bagsædet efter behov
 • pros-icon.svg Mulighed for at benytte med eller uden base
 • pros-icon.svg Høj komfort med armlæn, flere indstillingsmuligheder og gode materialer

Detaljeret gennemgang

Med denne autostol bliver det intet problem at rykke autostolen rundt, så den både kan være på bagsædet eller på forsædet. Modellen kan nemlig sættes i en Isofix base, men behøver det ikke nødvendigvis, da den også sagtens kan stå direkte på sædet. Modellen er fremadvendt og kan indstilles specifikt til barnet. Betrækket er desuden af naturligt bambus.

Derfor skal du vælge en Silver Cross Discover i-Size autostol

Leder du efter en god autostol til et lidt ældre barn? I så fald skal du se nærmere på denne autostol fra mærket Silver Cross. Deres Discover i-Size model er en godkendt autostol, der kan benyttes fra barnet vejer 15 kg til og med 36 kg. Den er nem at placere, da du selv vælger, om du vil have den direkte på sædet eller i en Isofix base. Vælger du basen, er modellen let at montere, da den er udstyret med Easy-Lock. Ved brug uden en base, er stolen lettere at flytte fra bil til bil.

En bedre komfort

Der er gjort lidt ekstra for barnets komfort, når det kommer til denne autostol fra Silver Cross. F.eks. er modellen udviklet med et betræk af naturligt bambus på både hovedstøtte og ryglæn, hvilket sikrer et ekstra blødt sæde. Opbygningen med bambus betræk resulterer desuden i en bedre åndbarhed, så barnet holdes varm og tør under køreturen – også selvom det bliver varmt i bilen.

Derudover har modellen praktiske armlæn og sider, der føres op for optimal sikkerhed og komfort. Det er endda muligt både at justere størrelsen i højden og bredde, hvorfor der let kan gøres plads til børn i flere aldre og størrelser. Disse indstillingsmuligheder sikrer desuden, at dit barn ikke vil vokse ud af autostolen eller blive klemt, når de sidder i den. Det er muligt at justere hovedstøtten efter behov og så har modellen 5 indstillinger af ryggen.

Autostol i enkelt design

Denne model adskiller sig en smule fra nogle af de andre modeller i denne test ved at have en meget enkel opbygning. Dette sikrer dig en autostol, som ikke skiller sig alt for meget ud. Derudover resulterer det også i en autostol, der ikke virker barnlig, når dit barn bliver ældre. Det er altså en god stol til børn, der brokker sig lidt over at skulle sidde i autostol, da den blot vil virke som et lidt anderledes bilsæde. Alligevel garanterer opbygningen af stolen en ideel sikkerhed, så dit barn er sikret, hvis uheldet skulle være ude.

Produktdetaljer

 • Højde: 68 cm
 • Dybde: 48 cm
 • Bredde: 46 cm
 • Vægt: 8,7 kg
 • Farve: Grå og sort
 • Brugervægt: Mellem 15 og 36 kg
 • Mulig justering: 5 indstillinger af ryggen
 • Tilpasninger: Justerbar hovedstøtte
 • Sikkerhedsstandard: ECE 44.04-mærket, R129 (i-Size)
 • Base inkluderet i købet: Nej

BeSafe iZi Flex Fix i-Size autostol

En god og smal autostol

Fordele
 • pros-icon.svg Smal opbygning garanterer god plads til andre på bagsædet
 • pros-icon.svg Overholder den nye UN R129 regulering – og har endda ekstra sikkerhed derudover
 • pros-icon.svg Integreret bærehåndtag, så du let kan tage stolen ud efter behov
 • pros-icon.svg Nem at fastspænde korrekt og har aflåselige Isofix arme for at undgå forkert brug

Detaljeret gennemgang

Denne autostol er en god investering for dig, der ofte skal have flere personer med i bilen ad gangen – f.eks. hvis I er en større familie. Lige netop denne autostol er nemlig udviklet med en kompakt og smal opbygning, der giver god plads til tre passagerer på bagsædet. Modellen overholder desuden den nye UN R129 regulering, så dit barn er ekstra sikker.

Derfor skal du vælge en BeSafe iZi Flex Fix i-Size autostol

Hvis du leder efter en pladsbesparende autostol til større børn, så vil vi anbefale dig at se nærmere på denne model fra BeSafe. De har designet en autostol, hvor der er rigeligt med plads til barnet, men som dog ikke fylder alverden. Det resulterer i, at der er bedre plads til andre passagerer på bagsædet. Synes du der skal være endnu bedre plads, f.eks. hvis der skal være plads til en voksen, kan du fjerne autostolens SIP støddæmpere – det vil ikke påvirke stolens sikkerhedsniveau.

Opfylder de nyeste regulativer

Denne autostol overholder den nye UN R129 regulering, som er en regulering, der stiller høje krav til højryggede selestole. Sædet overholder reelt kravene uden et SIP+ system, men dette er nu alligevel integreret på stolen. SIP+ hjælper med at absorberer en større mængde kraft i tilfælde af uheld, hvilket bl.a. vil reducere sidebevægelsen. Ud over dette system har modellen dog også en dynamisk flex ydeevne og mere traditionelle sidekollisionsstøddæmpere.

Den specielt udformet nakkestøtte yder både høj komfort og en større sikkerhed. Og så sikrer PAD+ systemet for en ekstra beskyttelse af dit barns hage og brystkasse. Nakkestøtten er desuden udformet på en sådan måde, at dit barn har forbedret udsyn. Seleføringsgreb på skulder- og hoftesele sikrer en korrekt fastspænding hver gang.

Gode resultater hos Forbrugerrådet Tænk og ADAC

Du behøver ikke blot at stole på vores ord for, at denne model er investeringen værd. Modellen har nemlig fået gode resultater i test hos både Tænk og ADAC. Der er altså ingen grund til at betænke købet af denne autostol til dit barn. Forbrugerrådet Tænk roser især stolens ergonomi og komfort, samt at den ikke er fremstillet med brugen af skadelige kemikalier. Tænk pointerer også, at denne stol er nem at installere for de fleste.

Modellen er ikke kun nem at placere i bilen og montere korrekt. Du kan også nemt indstille f.eks. højden, hvileposition o.l., og du får derfor en autostol, der passer optimalt til dit barn. Derudover har produktet et integreret bærehåndtag, som sikrer, at det er nemt at rykke rundt på autostolen, hvis den skal flyttes over i en anden bil e.l.

Produktdetaljer

 • Højde: Mellem 64 og 82 cm
 • Dybde: 42 cm
 • Bredde: 52 cm
 • Vægt: 7 kg
 • Farve: Grå, rød, sort, brun eller blå-grå
 • Brugervægt: Mellem 15 og 36 kg
 • Brugerhøjde: Mellem 100 og 150 cm
 • Mulig justering: 3 hvilepositioner
 • Tilpasninger: Justerbar højde og Isofix-arme
 • Sikkerhedsstandard: UN R129 regulering
 • Base inkluderet i købet: Nej

Britax-Römer Kidfix 2 R autostol

Fleksibel autostol til børn fra 3,5 til 12 år

Fordele
 • pros-icon.svg Udviklet med fleksibel opbygning og aftageligt ryglæn
 • pros-icon.svg Kan benyttes af børn fra 3,5 til 12 års alderen – uanset kropsform
 • pros-icon.svg Høj beskyttelse i tilfælde af ulykke og nemt at spænde barnet fast

Detaljeret gennemgang

Denne autostol fra mærket Britax-Römer er en yderst fleksibel model, som både du og dit barn kan få glæde af i mange år. Faktisk kan den benyttes af børn i alderen 3,5 til 12 år, da det er muligt at indstille den specifikt til barnet. Det er desuden muligt at fjerne ryglænet, når barnet når en højde på 135 cm, hvis du ønsker en lille “overgangsfase”.

Derfor skal du vælge en Britax-Römer Kidfix 2 R autostol

Mangler du en autostol, der kan passe til et barn mellem 3,5 og 12 år, som dog gerne må være relativ fleksibel i sin opbygning? I så fald skal du se nærmere på denne Kidfix 2 R model fra mærket Britax-Römer. Produktet tilhører den prisbelønnede KIDFIX serie, der er udviklet til at sikre en høj komfort og fleksibilitet for både små og store passagerer. Stolen er egnet til børn med alle kropsformer, da den kan indstilles efter behov.

Og føler du, at det er på tide, at dit barn sidder uden autostol, kan du fjerne ryglænet og blot lade dem sidde på sædet for at give en god overgang – dette må dog først ske fra barnet er 135 cm høj af sikkerhedsmæssige årsager.

Velfungerende højrygget stol

Du kan dog med fordel lade ryglænet bliver på så længe som muligt, også selvom dit barn har nået en højde på 135 cm, da den højryggede stol beskytter barnet optimalt. F.eks. beskytter sædets yderbeklædning barnet fra hoved til hofte i tilfælde af en sidekollision og så hjælper den øvre og nedre seleføring på ryglænet selen med at sidde korrekt i alle situationer. Ryglænet er desuden V-formet og justerbar, så det kan passe til et barn i voksealderen og fortsat give god støtte.

Den højdejusterbare hovedstøtte er ergonomisk i opbygningen, hvilket sikrer en optimal komfort og støtte af barnets hoved, hvis de skulle falde i søvn i bilen. I kan altså sagtens komme igennem en længere køretur uden de store problemer, hvis blot du investerer i denne autostol.

Autostol med vaskbart betræk

En anden klar fordel ved denne model er, at den er udviklet med en såkaldt SecureGuard. Denne funktion beskytter barnets maveregion i tilfælde af uheld. Den fungerer også som et fjerne kontaktpunkt til 3-punktsselen. Men bare rolig – dit barn har stadig frihed til at bevæge sig lidt rundt i sædet, selvom stolen har denne ekstra funktion.

Derudover kan du nemt opretholde en god hygiejne i bilen og for autostolen, da betrækket er aftageligt og vaskbart. Betrækket skal blot vaskes ved 30 grader og så er det rent igen.

Produktdetaljer

 • Højde: Mellem 67 og 85 cm
 • Dybde: 39 cm
 • Bredde: 48 cm
 • Vægt: 7 kg
 • Farve: Sort, rød, lyserød, grå eller blå
 • Brugervægt: Mellem 15 og 36 kg
 • Tilpasninger: Justerbar hovedstøtte og kan omdannes til en siddepude
 • Sikkerhedsstandard: ECE R44 godkendelse
 • Base inkluderet i købet: Nej

Guide

Sådan vælger du den bedste autostol

I de nedenstående afsnit kan du læse mere om de forskellige regler i forhold til valg af autostol, samt få svar på nogle af de mest gængse spørgsmål i forbindelse med køb og brug af autostol. Før vi bevæger os videre til disse afsnit, kan du dog først få hjælp til, hvilke parametre du især skal være opmærksom på i købet af en autostol.

 • Sikkerhedsgodkendelse: For at kunne garantere dit barns sikkerhed, er du først og fremmest nødt til at holde et vågent øje med den enkelte autostols sikkerhedsgodkendelse. I Danmark er der særlige regler til, hvilke regulativer autostolen skal leve op til. Opfylder stolen disse krav, kan du være sikker på, at den er sikker at benytte. Læs mere om de særlige regler i et af de nedenstående afsnit
 • Vægt- og størrelsesbegrænsning: Du skal holde øje med, at stolens begrænser for henholdsvis vægt og højde passer til dit barn. Nogle er kun udviklet til børn i løbet af deres første år, mens andre kan bruges i en lang årrække, da de er udstyret med en del justerbare dele
 • Brugervenlighed: Vi vil anbefale dig at prioritere en autostol, der er enkel og brugervenlig i sin opbygning. Dette sikrer, at du nemt kan spænde både stolen og barnet korrekt fast
 • Montering: Uanset om du foretrækker at fastgøre autostolen via en sele eller ved hjælp af en base, så er det vigtigt, at du vælger en model, der er let at montere. En fejlagtig montering kan nemlig have katastrofale resultater, hvis uheldet skulle være ude
 • Tilpasningsmuligheder: Som nævnt er det ikke alle autostole, der har samme mulighed for justering af f.eks. hovedstøtte, ryg, vinkel o.l. Det kan anbefales at investere i en model med blot et par tilpasningsmuligheder – i så fald er der garanti for en højere komfort for dit barn
 • Vægt: Hold også gerne et vågent øje med autostolens vægt, især hvis du er på jagt efter en, som du også kan bære barnet i. Nogle modeller er meget tungere end andre og så kræver det en del muskler at bære barnet fra hjemmet til bilen og omvendt

Du kan desuden med fordel overveje, om du ønsker en autostol, der kan holde i mange år og følge barnets udvikling eller om du hellere vil skifte autostolen ud med jævne mellemrum. Nogle modeller har nemlig en bredere vægt- og højdebegrænsning end andre.

Autostol regler

Du skal være opmærksom på, at der er flere regler, som autostolen skal leve op til, da det ellers er ulovligt at køre rundt med dit barn i bilen. F.eks. skal sikkerhedsudstyret, altså både autostolen og en eventuel base, være godkendt i forhold til gældende regulativer, samt være monteret og anvendt korrekt efter brugsanvisning. I Danmark gælder reglerne, at autostolen skal leve op til bestemmelserne i ECE 44- eller ECE 129-regulativet. Hvilket regulativ den enkelte autostol skal leve op til, kan du læse mere om direkte på Politiets hjemmeside.

Herunder kan du læse nogle af de andre regler og krav, du skal være opmærksom på, når der skal bruges autostol til et barn.

Hvornår skifter man autostol?

Det er vigtigt, at du skifter autostolen ud, når den ikke længere passer til dit barn i højden eller bredden. Et tegn er hvis barnets hoved begynder at rage op over stolens ryg. Det indikerer, at stolen er for lille. Kan du justere i højden, behøver du ikke skifte stolen ud med det samme, men har den nået sin maksimale højde, så skal den skiftes ud.

Derudover skal du også være opmærksom på de forskellige vægtbegrænsninger for autostole. Nogle modeller kan kun klare en lav vægt, fordi de er udviklet til spædbørn, mens andre har en bred kapacitet i forhold til vægt.

Hvor lang tid må baby sidde i autostol?

Der er ikke som sådan specifikke regler for, hvor længe et spædbarn må sidde i en autostol. Barnet kan sagtens tåle at sidde i en autostol til babyer uden at tage skade. Dog anbefales det, at man rykker lidt rundt på barnet eller tager det ud af autostolen med et par timers mellemrum. Det hjælper på barnets stilling i autostolen, så de ikke forbliver i den samme stilling for længe. Hvis man bare tager pauser undervejs på turen, kan en baby sagtens tåle at køre langt.

Hvornår må børn sidde uden autostol / hvor høj skal man være for at sidde uden autostol?

Ifølge loven skal barnet have en højde på minimum 135 cm for at måtte sidde uden autostol i person- og varebiler. Det betyder, at alle børn med en højde under 135 cm ikke må være spændt fast blot ved brug af selen.

Der er dog enkelte undtagelser til reglen. F.eks. kan et barn på minimum 3 år få lov til at medbringes i biler uden særligt tilpasset sikkerhedsudstyr til rådighed, hvis der er tale om lejlighedsvis kørsel på kort afstand. Afstanden må ikke overstige 50 km og det er ikke tilladt, hvis der er tale om en fast aftale. Undtagelsen med lejlighedsvis kørsel over korte afstande gælder ikke for barnets forældre, heriblandt sted- og plejeforældre.

Helt generelt anbefales det altid at have barnet siddende i en autostol, da det garanterer en større sikkerhed, hvis uheldet skulle være ude. Faktisk kan en autostol reducere mængden af skader så meget, at det anbefales at lade barnet blive siddende i en autostol, selv når de er højere end 135 cm. Der kan købes autostole, som passer til børn op til 150 cm.

Fremadvendt autostol hvornår?

Du burde lade dit barn sidde bagudvendt så længe som overhoved muligt. Det er nemlig langt mere sikkert for barnet at sidde bagudvendt i tilfælde af en ulykke. Du skal som minimum have barnet siddende i en bagudvendt autostol indtil de er 3 til 4 år gamle. Det er den bedste løsning – også selvom der ikke er helt så meget plads til barnets ben i den bagudvendte position. Flere eksperter anbefaler, at man venter så længe som muligt med at rykke sædet rundt til en fremadrettet position. Helst først når barnet klager over, at der ikke er så meget plads.

Du kan altid investere i en stol, der kan drejes hele vejen rundt, hvis du vil have større fleksibilitet og ikke lyster at skulle investere i en ny autostol, når dit barn ikke længere vil / kan sidde bagudvendt.

Sådan er denne autostol test udført

Til udarbejdelsen af denne autostol test har vi rådført os med en del andre testkilder. Vi har bl.a. søgt inspiration hos Forbrugerrådet Tænk, FDM og flere internationale testmagasiner. Dette er gjort for at sikre, at de udvalgte modeller lever op til kravene på markedet og faktisk kan garanterer en høj sikkerhed for barnet.

Du vil opleve, at vi har inddraget flere forskellige autostole. Det er en bevidst handling fra vores side, da vi gerne vil sørge for, at der er noget for enhver forbruger i vores tests. Du finder altså både stole, der passer til spædbørn, er fleksible i opbygningen, kan drejes 360 grader m.m. i denne test.

Bær barnet i en bæresele

Det kan anbefales at bære et mindre barn i en bæresele, så du ikke overanstrenger dine arme og ryg. Bæreselen kan også være med til at skabe optimal tryghed for barnet, når I er ude i offentligheden, da barnet kommer helt tæt på kroppen. Der er flere fordele ved brugen af bæresele og du kan læse om flere i vores test af bæreseler. I artiklen bliver du også guidet til, hvilke bæreseler der er investeringen værd for dig.

FAQ

Hvilken er den bedste autostol i test?

Maxi-Cosi Marble babyautostol for 0-13 kg, en Britax Römer Dualfix i-Size autostol for 9-18 kg, en Cybex Pallas 2-Fix autostol for 9-36 kg og en Silver Cross Discover i-Size autostol for 15-36 kg.

Hvor længe må baby sidde i autostol?

Det anbefales, at et spædbarn ikke sidder i den samme position i autostolen i mere end 2 timer i træk. Skal du på en længere tur, kan du holde pauser undervejs og skifte barnets stilling.

Hvornår må baby sidde i autostol?

Et nyfødt barn må godt sidde i en autostol. Det kræver blot, at du investerer i en model til spædbørn og at du tilpasser indlæg, støtter o.l. til barnets krop.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×