Babyalarm Test: 7 bedste babyalarmer i test

I vores babyalarm test har vi analyseret og evalueret 7 af de bedste babyalarmer på markedet. Ud fra laboratorietests, ekspertvurderinger og vores egen ekspertise, har vi fokuseret på at analysere hver alarms rækkevidde, lydkvalitet, batterilevetid og ekstra funktioner som temperaturmåling og nattesyn. Vores erfarne produkteksperter deler deres ærlige mening om hvilke babyalarmer, der tilbyder den bedste kombination af sikkerhed og brugervenlighed, og hvilke der ikke lever op til standarden.
Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr, så hendes viden inden for køkkenudstyr og de forskellige brands i branchen er meget høj.  Mange gange... Læs mere

Babyalarmer er tilgængelige i mange forskellige modeller og størrelser, hver med sine unikke funktioner og fordele. De er relativt nemme at opsætte og programmere til at overvåge barnet, hvilket giver forældre ro i sindet når barnet sover.  De er ikke altid billige, og du betaler mere for avancerede funktioner som temperaturmåling, bevægelsessensorer, Bluetooth eller Wi-Fi-forbindelse, og en mobilapp til fjernovervågning.

Vi hos ‘Bedsteitest.dk’ har siden 2017 analyseret over 2000 produkter, hvor vi bl.a. har gennemgået testresultater fra laboratorier, praktiske tests, tusindvis af produktanmeldelser mm., for at kunne give dig relevante købsanbefalinger.

Gennem årene har vi analyseret mange af de bedste babyalarmer lige fra de budgetvenlige basisvarianter til de mere teknologisk avancerede versioner.

Fortsæt med at læse, og se de 7 babyalarmer, som vores eksperter har udvalgt som de bedste modeller på markedet, til alle  husholdninger og budgetter

I denne artikel finder du:

 • Testvinder: Den bedste babyalarm i 2024
 • Detaljeret gennemgang af 7 modeller
 • Prissammenligning: Find den bedste pris blandt flere forhandlere (I samarbejde med Pricerunner)
 • Sammenligningstabel: Få overblik over alle produktspecifikationer og sammenlign nemt alle modeller
 • Købsguide: Alt du skal vide om at vælge den rette babyalarm til dit behov

Hvilken er den bedste babyalarm i test 2024?

Vi har sammenlignet forskellige modeller og tildelt dem en individuel og en samlet score baseret på kriterier som rækkevidde, lydkvalitet, batterilevetid, brugervenlighed og ekstra funktioner som temperaturmåler og nattelys.

Den bedste babyalarm i vores test er Neonate BC-6500D.

Neonate BC-6500D er vores testvinder 2024. Denne babyalarm udmærker sig med sin lange rækkevidde og krystalklar lydkvalitet. Den er også blandt de mest brugervenlige med et intuitivt interface. Desuden er den udstyret med nyttige funktioner som temperaturmåler og nattelys, hvilket gør den til en pålidelig og multifunktionel enhed for forældre.

Neonate BC-6500D

Bedst i test

4.8
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Brugeranmeldelser
  Info
  5
 • Rækkevidde
  Info
  5
 • Batteritid
  Info
  5
 • Lydkvalitet
  Info
  4
 • Ekstrafunktioner
  Info
  5

Vores vurdering

Neonate BC 6500D er efter vores vurdering en af de bedste absolut babyalarmer på markedet. Den er ideel til førstegangsforældre, der ønsker mere ro i maven takket været de smarte ekstrafunktioner. Dertil er den god til større hjem grundet den gode rækkevidde. Vi anbefaler den til alle forældre men hvis den er til 2 eller 3 barn kan man godt nøjes med mindre.

Fordele
 • pros-icon.svg Kraftigt og genopladeligt batteri, der har en lang levetid og kan klatlades
 • pros-icon.svg Rækkevidde på 800 meter med automatisk kanalvalg
 • pros-icon.svg Ultra lav stråling på blot 20 mW og ingen stråling ved standby-tilstand
Ulemper
 • cons-icon.svg Har ikke USB-C

Detaljeret gennemgang

Babyalarmen BC-6500D fra Neonate bliver med garanti din allerbedste ven, når dit barn skal sove. Bc-6500D babyalarmen er en fornyet model af den populære forgænger BC-5500A. Den nye model har højere batterikapacitet, et større display og giver dig mulighed for at tilkoble op til 3 babyenheder samtidig.

Neonate BC-6500D er en fremtrædende babyalarm, der skiller sig ud i vores evaluering med sin ekstraordinære lydkvalitet og imponerende rækkevidde. Modellen er et fremragende valg for forældre, der værdsætter pålidelighed og avancerede funktioner i en babyalarm.

Rækkevidde og signalstyrke er afgørende for babyalarmer, og BC-6500D excellerer med en af de længste rækkevidder på markedet – op til 800 meter. Denne kapacitet gør den ideel til brug i både små og store boliger, og sikrer en stabil forbindelse. Til sammenligning har Philips DECT en udendørs rækkevidde på 300 meter og 50 meter indendørs.

I vores optik er batterilevetiden på BC-6500D bemærkelsesværdig, med op til 200 timers standbytid efter blot 3-4 timers opladning. Når alarmen er ved at løbe tør for strøm udsender den desuden en alarm. Det er dog værd at bemærke, at opladningsstationerne er specifikke for Neonate og kan udgøre en udfordring, hvis de går i stykker eller forsvinder, da de så skal købes direkte fra Neonate.

Udover sin imponerende rækkevidde og batteritid, vil vi gerne fremhæve Neonate BC-6500D for dens brugervenlighed og flere innovative funktioner. 

Ekstrafunktioner som natlampe aktiveret ved lyd og en vibrationsfunktion på forældreenheden, sikrer, at forældrene altid er opmærksomme, selv i et støjende miljø. Brugervenlighed og opsætning er enkel og ligetil med BC-6500D. Dens intuitive design gør det nemt for forældre at tage den i brug og tilpasse efter personlige præferencer, hvilket er en vigtig faktor i vores vurdering.

BC-6500D inkluderer også nyttige ekstra funktioner, såsom en temperatursensor og en vibrationsfunktion og talk-back, så du kan berolige dit barn gennem alarmen indtil du når frem. Funktionerne giver i vores optik en forbedret brugeroplevelse og mere ro i maven som forælder.

Manglen på USB-C-understøttelse en mindre ulempe, der bør overvejes i fremtidige opdateringer af produktet.

Modellen er lille og kompakt og nem at tage med i pusletasken når du skal på farten med baby.

 

Rækkevidde: 800 meter Batteritid: 200 timer Videofunktion: Nej Ekstra funktioner: Temperaturmåler, natlampe, vibrator og talk-back Brugervenlighed:
3.8
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Brugeranmeldelser
  Info
  4
 • Rækkevidde
  Info
  4
 • Batteritid
  Info
  3
 • Lydkvalitet
  Info
  3
 • Ekstrafunktioner
  Info
  5

Vores vurdering

Alt i alt er Philips Avent DECT SCD502 en solid og pålidelig babyalarm, der tilbyder en række nyttige funktioner. Dens intuitive design, kombineret med høj billed- og lydkvalitet, gør den til et fremragende valg for dig, der søger en brugervenlig og effektiv måde at overvåge dit barn. Selvom der er mindre ulemper såsom den korte forsinkelse i lydtransmission og det lyse LED-lys, opvejes disse af modellens overordnede funktionalitet og kvalitet. 

Fordele
 • pros-icon.svg DECT-teknologi garanterer nul interferens og krystalklar lyd
 • pros-icon.svg Forældreenhed har lys, der indikerer lydniveauet hos barnet
 • pros-icon.svg Energibesparende Eco-tilstand reducerer strømforbruget
Ulemper
 • cons-icon.svg Mindre forsinkelse af lyden fra rum til rum
 • cons-icon.svg Kraftigt LED-lys

Detaljeret gennemgang

Vores analyse af Philips Avent DECT SCD502 viser, at særligt brugervenligheden er i top. Brugsanvisningen er nem og intuitiv, hvilket sikrer problemfri opsætning og anvendelse​​. Babyalarmen inkluderer funktioner som afspilning af melodier og white noise, som kan være med til at berolige barnet. 

Med en indendørs rækkevidde på 50 m og udendørs 300 m er modellen ikke topscore på dette parameter, men særligt den udendørs rækkevidde bør være tilstrækkelig for de fleste.

Billed- og lydkvaliteten i mørke omgivelser er imponerende, hvilket er afgørende for forældre, der ønsker at overvåge deres barn om natten uden at forstyrre deres søvn​​. Med en integreret temperaturindikator kan du som forælder have ro i maven over, at barnet hverken bliver for koldt eller for varmt.

På trods af disse fordele, har Philips Avent DECT SCD502 nogle begrænsninger. For eksempel er der en mindre forsinkelse på 2-3 sekunder fra lyd opstår i barnets rum til den når monitoren, hvilket vi vurderer som en ulempe for nogle.​ Derudover er LED-lyset på kameraet potentielt distraherende for barnet, grundet det kraftige lys.

Rækkevidde: 300 meter Batteritid: - Videofunktion: Nej Ekstra funktioner: Temperaturmåler, vibrator, musik og white noise Brugervenlighed:

Angelcare AC327

Bedste premium

3.6
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Brugeranmeldelser
  Info
  4
 • Rækkevidde
  Info
  3
 • Batteritid
  Info
  3
 • Lydkvalitet
  Info
  4
 • Ekstrafunktioner
  Info
  4

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Vores vurdering

Angelcare AC327 er et godt valg for forældre, der søger en omfattende overvågningsløsning med mulighed for udvidelse til flere børn. Dens avancerede videofunktioner og sensor adskiller den fra de øvrige modeller i test. Man skal dog tage højde for den begrænsende batteritid og middelmådige billedkvalitet.

Fordele
 • pros-icon.svg Ultra følsom sensorplade der aktiverer alarmen, hvis der ikke er blevet registreret bevægelse i 20 sekunder
 • pros-icon.svg 4,3” skærm og krystalklar lyd giver en effektiv overvågelse af dit barn
 • pros-icon.svg Du kan tale og berolige dit barn gennem forældreenheden
Ulemper
 • cons-icon.svg Kort batteritid
 • cons-icon.svg Middelmådig billedkvalitet

Detaljeret gennemgang

Angelcare AC327 babyalarmen er en innovativ babyalarm, der kombinerer alsidige overvågningsmuligheder med avanceret teknologi, men den har sine begrænsninger.

Modellen skiller sig ud med sin evne til at tilslutte op til to ekstra kameraenheder og tilbyder en split-screen visning på en 4,3 tommer farveskærm, hvilket er ideelt for familier med flere børn. Den har en tovejs talefunktion, der gør det muligt at berolige barnet på afstand. 

Et unikt aspekt vi har fundet ved AC327 er dens bevægelsessensor, der alarmerer, hvis barnet stopper med at bevæge sig i mere end 20 sekunder, hvilket kan være en værdifuld sikkerhedsfunktion​​. Det fungerer ved gennem en sensorplade, der lægges under barnets madras.

Rækkevidden på op til 250 meter er mindre end fx Padwico og Neonate men stadig tilstrækkeligt i hverdagen for de fleste. Denne rækkevidde vedligeholdes selv på forskellige etager eller udenfor​​. 

Vi er mindre begejstrede for batterilevetiden, som ligger på lidt over 5 timer ved brug af både lyd og video og 8 timer ved lyd. Det er en ulempe, da det betyder at den skal oplades ofte.

Lydkvaliteten er klar, men ifølge vores undersøgelser, kan der ske udfald når den er på max og når den tages udenfor.  Vi fandt også at billedkvaliteten er mindre god når der zoomes ind, hvor billedet bliver meget grynet. Dette sker også i nattilstand. 

Rækkevidde: 250 meter Batteritid: 5-8 timer Videofunktion: Ja Ekstra funktioner: Bevægelsessensor Brugervenlighed:

Nabby Babyalarm

Nabby Babyalarm

Vores vurdering

Angelcare AC327 er et godt valg for forældre, der søger en omfattende overvågningsløsning med mulighed for udvidelse til flere børn. Dens avancerede videofunktioner og sensor adskiller den fra de øvrige modeller i test. Man skal dog tage højde for den begrænsende batteritid og middelmådige billedkvalitet. .

Fordele
 • pros-icon.svg Ultra følsom sensorplade der aktiverer alarmen, hvis der ikke er blevet registreret bevægelse i 20 sekunder
 • pros-icon.svg 4,3” skærm og krystalklar lyd giver en effektiv overvågelse af dit barn
 • pros-icon.svg Du kan tale og berolige dit barn gennem forældreenheden
Ulemper
 • cons-icon.svg Kort batteritid
 • cons-icon.svg Middelmådig billedkvalitet

Detaljeret gennemgang

Nabby er en fantastisk babyalarm og er den nye generation for babyalarmer. Du kobler blot babyalarmen til din smartphone og derfra kan du kontrollere og installere babyalarmen. Den har desuden de allermest nødvendige funktioner og egenskaber, såsom en lang rækkevidde, en ultra lav stråling, en lang batteritid, og meget mere. Den tilhørende app, bliver løbende opdateret med nye og forbedrede funktioner , som du kan fra- og tilvælge, så du har lige præcis, det du har brug for i din babyalarm.

Derfor skal du vælge Nabby babyalarm

Denne babyalarm er den nye generation for babyalarmer, da det er en nyere og smartere type af babyalarm, der passer bedre til vores livsstil i dag. Nabby babyalarmen er baseret på en app, som fungerer via din smartphones Bluetooth forbindelse, og virker både til iOS og Android. Når du skal bruge Nabby babyalarmen for første gang, skal du downloade den gratis Nabby-app til din smartphone eller tablet. Din mobil fungerer dermed som forældreenhed, og den medfølgende Nabby-enhed fungerer som babyalarmen. Babyalarmen placerer du omkring 1 meter fra dit barn, som ved de klassiske typer af babyalarmer. 

Verdens laveste stråling

Nabby har verdens laveste stråling på blot 0,08 mW. Du skal derfor slet ikke være bekymret for at udsætte dit barn for stråling, da det er tæt på at være ingenting. Babyalarmen har et utroligt enkelt design, som er utrolig brugervenlig i brug. Selve babyalarmen har kun 1 enkelt knap, som er den du tænder og slukker for enheden på. Du betjener hovedsageligt enheden på app’en, som også har en særdeles brugervenlig opbygning. Appen har endda vundet “Danish App Awards” i 2013 for dens fremragende brugervenlighed. 

Da babyalarmen og din smartphone, eller tablet, er forbundet via langdistance Bluetooth, behøver du ikke en internetforbindelse for at kunne anvende alarmen. Dog skal du være opmærksom på at Bluetooth er en smule ekstra strømkrævende. Du oplader babyalarmen via et USB-stik. Nabby holder strøm 3 gange længere end de fleste andre babyalarmer på markedet, nemlig helt op til 70 timer på én enkelt opladning. Det tager blot én time at oplade enheden fuldt op. Du kan se strømniveauet på app’en, hvor du også får besked, når det er tid til at oplade babyalarmen. 

Babyalarmen har en rækkevidde på op til 340 meter i fugleflugt, men i et bebygget område er rækkevidden lidt mindre, som alle andre babyalarmer, da der er mange afbrydende mure omkring. 

Du kan udvide app’ens funktioner ved tillægskøb. Her kan du blandt andet vælge at tilkøbe funktioner som temperaturmåler, så du kan følge med i hvordan temperaturen er omkring dit sovende barn. Du kan indstille en minimum- og maksimum-temperatur, hvilket sensoren vil reagere på med en lyd eller vibration. Du kan ligeledes tilkøbe en funktion som søvnmåler, der giver dig et overblik over hvor meget barnet sover. En anden funktion, du kan tilkøbe er en Lyt-nu-funktion, som fungerer som et ekstra sikkerhedstjek. Hver funktion koster blot 7 kroner. 

Produktdetaljer:

 • Rækkevidde: 340 meter
 • Stråling: 0,08 mW
 • Batterilevetid: 70 timer

Beurer BY84 Babyalarm

Billig babyalarm

Vores vurdering

Samlet set er Beurer BY84 en solid babyalarm med imponerende rækkevidde og tilstrækkelig batterilevetid til at imødekomme de fleste forældres behov. Dens evne til at operere effektivt gennem flere etager og betonvægge gør den til et pålideligt valg for husholdninger med forskellige rumkonfigurationer. Mens der er ulemper, såsom begrænsninger i lydidentifikation og en potentiel udfordring med batterilevetid, er disse mindre problemer sammenlignet med de overordnede fordele, denne enhed tilbyder. For forældre, der søger en basal, men effektiv babyalarm, er Beurer BY84 et overvejelsesværdigt valg.

Fordele
 • pros-icon.svg  
 • pros-icon.svg LCD-skærm der viser om barnet sover, er vågen eller græder med grafik og lyd
 • pros-icon.svg Enhederne kan både tilsluttes et strømstik eller køre på batterier
Ulemper
 • cons-icon.svg Mindre god lyd

Detaljeret gennemgang

Beurer BY84 er en lille og praktisk babyalarm med en bemærkelsesværdig lang rækkevidde til prisen. Ligesom vores testvinder har denne model en rækkevidde på helt op til 800 meter, hvilket normalt er forbeholdt de dyrere modeller.  

Babyalarmen understøtter også en effektiv energiforbrugstilstand, kendt som “ecomodus”, der forlænger batterilevetiden betydeligt. Lydkvaliteten på Beurer BY84 er mindre god end fx Neonate, da den er mere følsom overfor støj men den er tilstrækkelig til indendørs overvågning. Mikrofonens sensitivitet kan justeres, hvilket giver yderligere tilpasningsmuligheder.

På trods af dens mange fordele, har Beurer BY84 nogle begrænsninger. En væsentlig ulempe er, at enheden ikke altid giver klar identifikation af de specifikke lyde fra barnet, såsom gråd eller skrig. Derudover viser vores undersøgelser at den har et højt batteriforbrug, hvilket kræver hyppig udskiftning eller opladning af batterier​​.

Rækkevidde: 800 Batteritid: - Videofunktion: Nej Ekstra funktioner: - Brugervenlighed:

Motorola trådløs babyalarm MBP55

Babyalarm med kamera

Motorola trådløs babyalarm MBP55
Fordele
 • pros-icon.svg Indbygget kamera, der giver et klart billede i høj kvalitet
 • pros-icon.svg Mini-stativ medfølger, som du kan placere alle steder
 • pros-icon.svg Du kan vælge imellem 5 forskellige programmerede vuggeviser og tale til barnet gennem forældreenheden

Detaljeret gennemgang

Denne smarte babyalarm fra Motorola har kamera, så du altid kan holde øje med dit sovende barn. Både babyalarmen og forældreenheden er trådløs og så kommer sættet med et smart mini-stativ til kameraet. Den har en rækkevidde på op til 300 meter og en masse lækre funktioner, som du vil få god nytte af.

Derfor skal du vælge Motorolas trådløse babyalarm MBP55

Babyalarmen fra Motorola er til dig, der ønsker at holde øje med dit sovende barn. Babyalarmen har nemlig et indbygget kamera, som giver et klart billede i høj kvalitet. Du styrer kameraet fra forældreenheden, hvor du kan zoome, panorere til højre og venstre samt tilte vinklen, så du får det bedste billede af dit barn uanset hvor han eller hun rykker sig hen. Kameraet kan desuden optage i mørke, da den har et infrarødt nattesyn. 

Du får et smart mini-stativ med babyalarmen, som du kan montere hvor du vil. Det kan eksempelvis være rundt om gelænderet på tremmesengen. Du skal ikke være nervøs for om der er andre der kan kigge med på videoen, da den kører på 2,4 GHz-teknologi, som er krypteret. 

5 tommer LCD-skærm

Forældreenheden har en stor skærm, hvor du kan holde øje med dit barn på. Skærmen er 5 tommer, som afspiller video og lyd i høj kvalitet. Du kan også se temperaturen hos barnet på forældreenheden, eller sætte gang i én af de 5 forprogrammerede vuggeviser. Du kan desuden snakke til barnet og berolige ham eller hende, hvis de græder. Mikrofonen på babyenheden er ultra følsomt, og du kan justere lydstyrken fra forældreenheden, hvor en LED-lampe vil indikerer hvilket lydniveau, den er på. 

Du er fri for at håndtere de irriterende ledninger, da både forældreenheden og babyalarmen er ledningsfrie. De kører på genopladelige batterier og kommer med 2 adaptere, så du kan lade begge enheder op på én gang. Rækkevidden er på hele 300 meter og, du vil blive advaret på enheden, hvis de kommer for langt væk fra hinanden. 

Produktdetaljer:

 • Rækkevidde: 300 m

Padwico 850 Babyalarm

Babyalarm i flot og moderne design

Vores vurdering

Padwico 850 imødekommer tydeligt de fleste forældres behov og bekymringer. Med dens lave strålingsniveau, fremragende rækkevidde, brugervenlighed, og en række forældrevenlige funktioner, står den frem som en omfattende løsning, der giver sikkerhed og komfort for både barn og forælder. Selvom prisen er over gennemsnittet, repræsenterer Padwico 850 en investering i kvalitet og funktionalitet, der i vores optik er hver en krone værd​​.

Fordele
 • pros-icon.svg Rækkevidde på op til 500 meter i åbne omgivelser
 • pros-icon.svg Ingen signalforstyrrelser, da den alarmen automatisk vælger den bedste kanal
 • pros-icon.svg Meget lav stråling
Ulemper
 • cons-icon.svg Kan ikke spille musik

Detaljeret gennemgang

Padwico 850 er en utrolig smart og enkel babyalarm, som med sin store rækkevidde på 500 meter giver dig masser af muligheder. Designet på Padwico er udstyret med både talk-back funktion og temperaturovervågning, så du kan være sikker på at dit barn hverken er for varm eller kold mens det sover.

Denne smarte babyalarm har et fremragende flot design og vil se godt ud i alle slags hjem. Babyalarmen har en stor rækkevidde på hele 500 meter i åbne omgivelser, så du har masser af muligheder for at holde øje med dit sovende barn, uanset om han eller hun sover på værelset eller i haven. Babyalarmen er fuld digitaliseret og har ingen signalforstyrrelser, da den automatisk søger efter den bedst mulige kanal og skifter også selv kanal, som er med til at sikrer dig mod interferens og støj på linjen. 

Babyalarmen har en utrolig lav stråling på 8% af det normale DECT samt 4% af ECO DECT. Når babyalarmen er tæt på forældreenheden bliver effekten automatisk reduceret, så du på denne måde sparer en masse strøm. 

Babyalarmen har en natlampe, som er god til de børn, der ikke kan lide at sove i komplet mørke. Forældreenheden lyser og siger en lyd, når den står uden for rækkevidde. Du får ligeledes en advarsel ved lavt batteriniveau på begge enheder. Batteriet er genopladeligt og du får en dobbelt oplader med, så du kan lade de to enheder op på samme tid. 

Rækkevidde: 500 Batteritid: - Videofunktion: Nej Ekstra funktioner: Temperaturmåler, Natlampe, vibrator, talk-back Brugervenlighed:

CAPiDi Babyalarm

Babyalarm med indbygget natlampe

Vores vurdering

På trods af sine mange styrker, har Capidi 2.0 nogle begrænsninger. Den mangler nogle af de mere avancerede funktioner, som findes i modeller, som fx Angelcare, hvilket kan være en ulempe for forældre, der søger mere sofistikerede overvågningsmuligheder som fx video. Dog tilbyder den grundlæggende funktioner som lyd- og lysalarmer, samt vibration ved barnets lyde, hvilket stadig giver en effektiv overvågning​​, som er tilstrækkelig for de fleste.

Fordele
 • pros-icon.svg Brugervenlig babyalarm med få knapper og enkle funktioner
 • pros-icon.svg En af de få der lever op til alle EU-standarder for babyalarmer samt Blue Angel-standarden for stråling
 • pros-icon.svg Medfølger et lille stativ og bæltespænde, så du altid har forældreenheden på dig

Detaljeret gennemgang

Capidi 2.0 babyalarmen skiller sig ud med sin enkelhed og effektivitet. Denne model er kendt for sin brugervenlighed, som gør den ideel for alle familiemedlemmer, herunder også bedsteforældre og søskende. Med dens lave strålingsniveau og imponerende batteritid er det en fremragende model for dig, der søger en simpel, men pålidelig babyovervågning.

Capidi 2.0 er designet med en minimalistisk tilgang, hvilket gør den yderst brugervenlig. Dens brugerflade med få knapper gør den ifølge vores undersøgelser let at betjene for alle, uanset teknologisk niveau​​. Med en batteritid på over 100 timer på en fuld opladning tilbyder denne model en lang driftsperiode uden opladninger, hvilket gør den mere fleksibel i hverdagen. Rækkevidden på op til 800 meter sikrer pålidelig forbindelse selv over større afstande, hvilket er essentielt i større hjem eller haver​​.

 

 

Rækkevidde: 800 meter Batteritid: 100 timer Videofunktion: Nej Ekstra funktioner: Vibrator Brugervenlighed:

Philips Avent SCD731

Babyalarm med stjernehimmelprojektor

Vores vurdering

Philips Avent SCD734 er ideel for dig der ønsker mere end ‘bare’ overvågning af dit barn. Udover de gængse funktioner, så er det musik og lydfunktioner, der adskiller denne model fra konkurrenterne i test og gør den mere anvendelig. Den er god til mindre hjem men egner sig ikke til hjem med fx flere etager eller mere end 50 meter mellem værelse og opholdsrum.

Fordele
 • pros-icon.svg 24 timers overvågning af dit barn giver stor fleksibilitet
 • pros-icon.svg DECT-teknologi sikrer nul forstyrrelser og 100% privat forbindelse
 • pros-icon.svg Mange beroligende egenskaber, såsom en natprojektor med stjernehimmel og vuggeviser

Detaljeret gennemgang

Babyalarmen SCD734 fra Philips Avent har ifølge vores analyse en krystalklar lyd, så du nemt kan høre forskel på barnets lyde. Du får desuden helt op til 24 timers overvågning og så har babyenheden en projektor med en beroligende stjernehimmel, der kan hjælpe barnet med at falde i søvn.

Med Philips Avent SCD734 får du en stor fleksibilitet med op til 24 timers overvågning af dit barn, før du behøver at genoplade den. Du får samtidig en helt igennem krystalklar lyd, så du tydeligt kan høre forskel på barnets sovelyde og hvis det græder. Noget der virkelig fangede vores opmærksomhed ved modellen er de 5 beroligende melodier alarmen har indkodet, samt den flotte stjernehimmelprojektor.

 

Den er også udstyret med den unikke Smart ECO-tilstand, hvilket automatisk mindsker lydtransmissionen og øger batteritiden. Jo tættere du er på barnet, jo mindre strøm har enhederne brug for, før der kan skabes en helt perfekt forbindelse mellem de to.

 

Rækkevidden spænder fra 50 meter indendørs til 330 meter udendørs. Det er mindre imponerende end ved andre modeller i test, og gør den mindre anvendelig til større hjem.  

 

Ligesom andre Philips Avent-modeller er brugervenligheden helt i top. Du kan nemt aktivere musik og lys fra både forælder- og babyenhed.

Du kan ydermere vælge nattilstand ved et enkelt tryk på en knap, som dæmper lyset, displayet og lyden, for et mere behageligt brug. Du kan desuden holde øje med temperaturen i børneværelset og indstille alarmer fra forældreenheden. Med den indbyggede temperatursensor i babyenheden, kan du hele tiden holde øje med indeklimaet i børneværelset og indstille en brugerdefineret alarm, hvis temperaturen skulle ændre sig. 

 

Rækkevidde: 330 meter Batteritid: 24 timer Videofunktion: Nej Ekstra funktioner: Stjernehimmel, musik, temperaturmåler Brugervenlighed:

Arlo Babyovervågningskamera

Babyalarm med video

Arlo Babyovervågningskamera
Fordele
 • pros-icon.svg Kamera med 1080p HD-opløsning giver dig et tydeligt billede, både dag og nat
 • pros-icon.svg Gratis cloud-lagring af optagelserne medfølger
 • pros-icon.svg Tilvælg nemt flere smarte funktioner til dit abonnement, så du kun får dem du har brug for

Detaljeret gennemgang

Arlo babyovervågningskamera er en utrolig nem måde at finde ud af om dit barn er vågnet eller sover, og om han eller hun har brug for dig. Den er udstyret med en 1080p HD-kameraopløsning, som fungerer sammen med smartphones, tablets og computere.

Derfor skal du vælge Arlo babyovervågningskamera

Babyovervågningskameraet fra Arlo er et moderne overvågningskamera til at holde øje med dit sovende barn. Overvågningskameraet er formet som en kanin, og passer godt ind på børneværelset. Kameraet har en 1080p HD-opløsning, som giver dig et rigtig tydeligt billede, uanset om det er om dagen eller natten. Med skærmkameraet kan du lytte til din sovende baby og tale med den via din smartphone. 

Du kan sætte Arlo Babyovervågningen til at optage, når den registrere lyd eller bevægelse. Optagelserne kan ses, downloades og deles via den smarte og gratis cloud-løsning med en lagring i op til 7 dage. Du kan også vælge at dele adgangen til Arolo Baby-kameraet til dine nærmeste venner og familie, på en sikker måde naturligvis. Så kan de også få et lille glimt af den lille sovende baby og følge hans eller hendes udvikling. 

Gratis cloud-lagring

Med Arlos Basic Plan, får du et abonnement, som følger gratis med dit Arlo babyovervågningskamera. Denne plan indkluderer lagring af de sidste 7 dages optagelser. Du kan have op til 5 kameraer tilknyttet til dit Arli-system, så du får fuld overvågning. Optagelserne fra dit Arlo-kamera bliver gemt i cloud-løsningen, og i 7 dage er optagelserne tilgængelige. Du kan i denne tidsperiode downloade optagelserne direkte til din smartphone, tablet eller computer, hvis du blot logger ind via en af disse enheder. 

Arlo har forskellige abonnementsløsninger, hvor du kan vælge funktioner såsom at gemme optagelserne i længere tid, flere kameraer på systemet, brugerdefinerede bevægelseszoner, altså hvor sensorerne kun optager ved bevægelse i bestemte områder af billedet, og mange flere. Disse kan du nemt tilvælge til dit abonnement via din app eller login.  

Med Arlo Baby-kameraet får du et Arlo Baby HD kamera, en Arlo Baby grå kanin karakter, en indendørs strømforsyning + en ledning, en vægmonteringsplade, et skruesæt, et Arlo klistermærke og en Quick Start guide. 

Produktdetaljer:

 • Synsfelt: 110 grader
 • Infrarød distance: 4,57 m
 • Billedsensortype: CMOS
 • Trådløs frekvens bånd: 2.4 GHz / 5 GHz
 • Mål (B x D x H): 6,8 cm x 6,5 cm x 11,1 cm
 • Vægt: 330 g 

Se 3 tidligere anmeldte produkter

 • Nabby Babyalarm Chevron down

  Nabby Babyalarm

  Vores vurdering

  Angelcare AC327 er et godt valg for forældre, der søger en omfattende overvågningsløsning med mulighed for udvidelse til flere børn. Dens avancerede videofunktioner og sensor adskiller den fra de øvrige modeller i test. Man skal dog tage højde for den begrænsende batteritid og middelmådige billedkvalitet. .

  Fordele
  • pros-icon.svg Ultra følsom sensorplade der aktiverer alarmen, hvis der ikke er blevet registreret bevægelse i 20 sekunder
  • pros-icon.svg 4,3” skærm og krystalklar lyd giver en effektiv overvågelse af dit barn
  • pros-icon.svg Du kan tale og berolige dit barn gennem forældreenheden
  Ulemper
  • cons-icon.svg Kort batteritid
  • cons-icon.svg Middelmådig billedkvalitet

  Detaljeret gennemgang

  Nabby er en fantastisk babyalarm og er den nye generation for babyalarmer. Du kobler blot babyalarmen til din smartphone og derfra kan du kontrollere og installere babyalarmen. Den har desuden de allermest nødvendige funktioner og egenskaber, såsom en lang rækkevidde, en ultra lav stråling, en lang batteritid, og meget mere. Den tilhørende app, bliver løbende opdateret med nye og forbedrede funktioner , som du kan fra- og tilvælge, så du har lige præcis, det du har brug for i din babyalarm.

  Derfor skal du vælge Nabby babyalarm

  Denne babyalarm er den nye generation for babyalarmer, da det er en nyere og smartere type af babyalarm, der passer bedre til vores livsstil i dag. Nabby babyalarmen er baseret på en app, som fungerer via din smartphones Bluetooth forbindelse, og virker både til iOS og Android. Når du skal bruge Nabby babyalarmen for første gang, skal du downloade den gratis Nabby-app til din smartphone eller tablet. Din mobil fungerer dermed som forældreenhed, og den medfølgende Nabby-enhed fungerer som babyalarmen. Babyalarmen placerer du omkring 1 meter fra dit barn, som ved de klassiske typer af babyalarmer. 

  Verdens laveste stråling

  Nabby har verdens laveste stråling på blot 0,08 mW. Du skal derfor slet ikke være bekymret for at udsætte dit barn for stråling, da det er tæt på at være ingenting. Babyalarmen har et utroligt enkelt design, som er utrolig brugervenlig i brug. Selve babyalarmen har kun 1 enkelt knap, som er den du tænder og slukker for enheden på. Du betjener hovedsageligt enheden på app’en, som også har en særdeles brugervenlig opbygning. Appen har endda vundet “Danish App Awards” i 2013 for dens fremragende brugervenlighed. 

  Da babyalarmen og din smartphone, eller tablet, er forbundet via langdistance Bluetooth, behøver du ikke en internetforbindelse for at kunne anvende alarmen. Dog skal du være opmærksom på at Bluetooth er en smule ekstra strømkrævende. Du oplader babyalarmen via et USB-stik. Nabby holder strøm 3 gange længere end de fleste andre babyalarmer på markedet, nemlig helt op til 70 timer på én enkelt opladning. Det tager blot én time at oplade enheden fuldt op. Du kan se strømniveauet på app’en, hvor du også får besked, når det er tid til at oplade babyalarmen. 

  Babyalarmen har en rækkevidde på op til 340 meter i fugleflugt, men i et bebygget område er rækkevidden lidt mindre, som alle andre babyalarmer, da der er mange afbrydende mure omkring. 

  Du kan udvide app’ens funktioner ved tillægskøb. Her kan du blandt andet vælge at tilkøbe funktioner som temperaturmåler, så du kan følge med i hvordan temperaturen er omkring dit sovende barn. Du kan indstille en minimum- og maksimum-temperatur, hvilket sensoren vil reagere på med en lyd eller vibration. Du kan ligeledes tilkøbe en funktion som søvnmåler, der giver dig et overblik over hvor meget barnet sover. En anden funktion, du kan tilkøbe er en Lyt-nu-funktion, som fungerer som et ekstra sikkerhedstjek. Hver funktion koster blot 7 kroner. 

  Produktdetaljer:

  • Rækkevidde: 340 meter
  • Stråling: 0,08 mW
  • Batterilevetid: 70 timer
 • Motorola trådløs babyalarm MBP55 Chevron down

  Babyalarm med kamera

  Motorola trådløs babyalarm MBP55
  Fordele
  • pros-icon.svg Indbygget kamera, der giver et klart billede i høj kvalitet
  • pros-icon.svg Mini-stativ medfølger, som du kan placere alle steder
  • pros-icon.svg Du kan vælge imellem 5 forskellige programmerede vuggeviser og tale til barnet gennem forældreenheden

  Detaljeret gennemgang

  Denne smarte babyalarm fra Motorola har kamera, så du altid kan holde øje med dit sovende barn. Både babyalarmen og forældreenheden er trådløs og så kommer sættet med et smart mini-stativ til kameraet. Den har en rækkevidde på op til 300 meter og en masse lækre funktioner, som du vil få god nytte af.

  Derfor skal du vælge Motorolas trådløse babyalarm MBP55

  Babyalarmen fra Motorola er til dig, der ønsker at holde øje med dit sovende barn. Babyalarmen har nemlig et indbygget kamera, som giver et klart billede i høj kvalitet. Du styrer kameraet fra forældreenheden, hvor du kan zoome, panorere til højre og venstre samt tilte vinklen, så du får det bedste billede af dit barn uanset hvor han eller hun rykker sig hen. Kameraet kan desuden optage i mørke, da den har et infrarødt nattesyn. 

  Du får et smart mini-stativ med babyalarmen, som du kan montere hvor du vil. Det kan eksempelvis være rundt om gelænderet på tremmesengen. Du skal ikke være nervøs for om der er andre der kan kigge med på videoen, da den kører på 2,4 GHz-teknologi, som er krypteret. 

  5 tommer LCD-skærm

  Forældreenheden har en stor skærm, hvor du kan holde øje med dit barn på. Skærmen er 5 tommer, som afspiller video og lyd i høj kvalitet. Du kan også se temperaturen hos barnet på forældreenheden, eller sætte gang i én af de 5 forprogrammerede vuggeviser. Du kan desuden snakke til barnet og berolige ham eller hende, hvis de græder. Mikrofonen på babyenheden er ultra følsomt, og du kan justere lydstyrken fra forældreenheden, hvor en LED-lampe vil indikerer hvilket lydniveau, den er på. 

  Du er fri for at håndtere de irriterende ledninger, da både forældreenheden og babyalarmen er ledningsfrie. De kører på genopladelige batterier og kommer med 2 adaptere, så du kan lade begge enheder op på én gang. Rækkevidden er på hele 300 meter og, du vil blive advaret på enheden, hvis de kommer for langt væk fra hinanden. 

  Produktdetaljer:

  • Rækkevidde: 300 m
 • Arlo Babyovervågningskamera Chevron down

  Babyalarm med video

  Arlo Babyovervågningskamera
  Fordele
  • pros-icon.svg Kamera med 1080p HD-opløsning giver dig et tydeligt billede, både dag og nat
  • pros-icon.svg Gratis cloud-lagring af optagelserne medfølger
  • pros-icon.svg Tilvælg nemt flere smarte funktioner til dit abonnement, så du kun får dem du har brug for

  Detaljeret gennemgang

  Arlo babyovervågningskamera er en utrolig nem måde at finde ud af om dit barn er vågnet eller sover, og om han eller hun har brug for dig. Den er udstyret med en 1080p HD-kameraopløsning, som fungerer sammen med smartphones, tablets og computere.

  Derfor skal du vælge Arlo babyovervågningskamera

  Babyovervågningskameraet fra Arlo er et moderne overvågningskamera til at holde øje med dit sovende barn. Overvågningskameraet er formet som en kanin, og passer godt ind på børneværelset. Kameraet har en 1080p HD-opløsning, som giver dig et rigtig tydeligt billede, uanset om det er om dagen eller natten. Med skærmkameraet kan du lytte til din sovende baby og tale med den via din smartphone. 

  Du kan sætte Arlo Babyovervågningen til at optage, når den registrere lyd eller bevægelse. Optagelserne kan ses, downloades og deles via den smarte og gratis cloud-løsning med en lagring i op til 7 dage. Du kan også vælge at dele adgangen til Arolo Baby-kameraet til dine nærmeste venner og familie, på en sikker måde naturligvis. Så kan de også få et lille glimt af den lille sovende baby og følge hans eller hendes udvikling. 

  Gratis cloud-lagring

  Med Arlos Basic Plan, får du et abonnement, som følger gratis med dit Arlo babyovervågningskamera. Denne plan indkluderer lagring af de sidste 7 dages optagelser. Du kan have op til 5 kameraer tilknyttet til dit Arli-system, så du får fuld overvågning. Optagelserne fra dit Arlo-kamera bliver gemt i cloud-løsningen, og i 7 dage er optagelserne tilgængelige. Du kan i denne tidsperiode downloade optagelserne direkte til din smartphone, tablet eller computer, hvis du blot logger ind via en af disse enheder. 

  Arlo har forskellige abonnementsløsninger, hvor du kan vælge funktioner såsom at gemme optagelserne i længere tid, flere kameraer på systemet, brugerdefinerede bevægelseszoner, altså hvor sensorerne kun optager ved bevægelse i bestemte områder af billedet, og mange flere. Disse kan du nemt tilvælge til dit abonnement via din app eller login.  

  Med Arlo Baby-kameraet får du et Arlo Baby HD kamera, en Arlo Baby grå kanin karakter, en indendørs strømforsyning + en ledning, en vægmonteringsplade, et skruesæt, et Arlo klistermærke og en Quick Start guide. 

  Produktdetaljer:

  • Synsfelt: 110 grader
  • Infrarød distance: 4,57 m
  • Billedsensortype: CMOS
  • Trådløs frekvens bånd: 2.4 GHz / 5 GHz
  • Mål (B x D x H): 6,8 cm x 6,5 cm x 11,1 cm
  • Vægt: 330 g 

Guide

 
615b609e8d6a6-Neonate-BC-6500D.png

Neonate BC-6500D

615b609fd9d16-Philips-Avent-DECT-Babyalarm-SCD502.png

Philips Avent DECT Babyalarm SCD502

615b60a6a6b56-Angelcare-AC327-Baby-Bevaegelses-Monitor.png

Angelcare AC327

615b60a2c3495-Nabby-Babyalarm.png

Nabby Babyalarm

615b60a195222-Beurer-BY84-Babyalarm.png

Beurer BY84 Babyalarm

615b60a589a81-Motorola-traadloes-babyalarm-MBP55.png

Motorola trådløs babyalarm MBP55

615b60a7cacd2-Padwico-850-Babyalarm.png

Padwico 850 Babyalarm

CAPiDi-Babyalarm.webp

CAPiDi Babyalarm

615b60aa96489-Philips-Avent-SCD734-Babyalarm-m.-stjernehimmel-projektor.png

Philips Avent SCD731

Arlo-Babyovervaagningskamera.webp

Arlo Babyovervågningskamera

TestScore TestScore
Info
4.8
star star star star star
3.8
star star star star star
3.6
star star star star star
- - - - - - -
Rækkevidde 800 meter 300 meter 250 meter - 800 - 500 800 meter 330 meter -
Batteritid 200 timer - 5-8 timer - - - - 100 timer 24 timer -
Videofunktion Nej Nej Ja - Nej - Nej Nej Nej -
Ekstra funktioner Temperaturmåler, natlampe, vibrator og talk-back Temperaturmåler, vibrator, musik og white noise Bevægelsessensor - - - Temperaturmåler, Natlampe, vibrator, talk-back Vibrator Stjernehimmel, musik, temperaturmåler -
Brugervenlighed 5 4 4 - - - - - - -
Brugeranmeldelser 5 4 3 - - - - - - -
Rækkevidde 5 3 3 - - - - - - -
Batteritid 4 3 4 - - - - - - -
Lydkvalitet 5 5 4 - - - - - - -
Ekstrafunktioner - - - - - - - - - -
Tjek billigste pris Set til 1.099 kr. Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Jollyroom På lager
Set til 483 kr. Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Proshop.dk På lager
Set til 2.780 kr. Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
ComputerSalg På lager
Set til 489 kr. Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Av-Cables På lager
Set til 849 kr. Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Jollyroom På lager
Set til 779 kr. Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Jollyroom På lager
Set til 1.126 kr. Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
happii.dk På lager

Sådan vælger du den bedste babyalarm

Når du skal vælge den bedste babyalarm er der flere parametre at overveje. Markedet for babyalarmer udvikler sig hele tiden og producenterne tilføjer jævnligt nye funktioner, som kan have betydning for dit valg. De fleste modeller har de vigtigste basale overvågningsfunktioner men der er stor forskel på vigtige kvaliteter som fx lyd og rækkevidde. I nedenstående købsguide tager vi dig igennem de vigtigste parametre og deres betydning for dit valg af ny babyalarm.

Rækkevidde

Rækkevidden er et af de vigtigste parametre du bør overveje når du skal vælge en ny babyalarm. En lang rækkevidde er essentiel, hvis du fx har et stort hjem og have eller hvis du bor i lejlighed og barnet skal sove i barnevogn i gården.
Hvis barnet udelukkende skal sove indenfor i babynest eller fx på en altan er en kortere rækkevidde fuldt tilstrækkelig.

I vores babyalarm test spænder rækkevidden mellem 300-800 meter udendørs, hvor Neonate og Beurer ligger i toppen og  Philips Avent  SCD734 ligger lavest.

 

Batteritid

Batteritiden er også et meget vigtigt parameter at overveje inden køb. Hvis du fx ønsker at bruge babyalarmen gennem hele natten, er det essentielt at have en længere batterilevetid for at være sikker på at den ikke løber tør for strøm. Hvis du bruger babyalarmen til hverdag, er en lang batterilevetid også at foretrække for at undgå hyppige opladninger. Hvis du kun bruger babyalarmen lejlighedsvis, kan en kort batterilevetid sagtens være nok.

 

I vores test ligger Neonate i toppen med en batteritid på op til 200 timer i standby efter 4 timers opladning. I bunden har vi Angelcare AC327, som har en batterilevetid på 5-8 timer afhængigt af, om den bruges med eller uden video. Vi anbefaler altså ikke Angelcare AC327 til natlig overvågning, men til daglige lure er modellen et godt valg.

Brugervenlighed

En brugervenlig babyalarm er hurtig og intuitiv at indstille og bruge. Dette er især vigtigt i stressede situationer, hvor du hurtigt skal kunne reagere på dit barns behov. Uanset om du er tech-nørdet og ønsker en babyalarm med masser af funktioner og eller du vil gå den mere basale vej, så er brugervenligheden vigtig at holde sig for øje. Alle de forskellige babyalarmer i vores test er brugervenlige i deres opbygning men det påvirkes af mængden af funktioner.

Modellen fra Angelcare har fx video og bevægelsessensorplade tilknyttet, hvilket betyder ekstra knapper og muligheder at tage stilling til. Hvis du skal ud og have din første babyalarm  anbefaler vi at gå efter en mere simpel udgave som fx Padwico eller Neonate, der begge har lang rækkevidde, temperaturmåler og talk back funktion, men færre digitale muligheder.

Indstillingsmuligheder

Muligheden for at tilpasse indstillingerne på din babyalarm giver dig mulighed for at skræddersy overvågningen til dine og dit barns specifikke behov. Det kan fx være at justere lydniveauet, følsomhedsindstillinger og forskellige alarmer. De fleste modeller i vores test kan indstilles, så de passer til jeres behov. Padwico kan fx justeres både på lydstyrke og følsomhed, samt kun vibrere eller give lyd. 

Stråling

At minimere strålingen fra en babyalarm er vigtig for at beskytte dit barns helbred. Det er ideelt at vælge en model med lav stråling, især da babyalarmer ofte er tæt på dit barn i længere perioder. Alle modeller i vores test udsender minimal stråling, så du roligt kan bruge dem til dit sovende barn, uden at bekymre dig.

Ekstrafunktioner

Ekstrafunktioner som natlampe, temperaturovervågning og talk-back funktion er med til at forbedre brugeroplevelsen og give en bedre overvågning at dit barn på flere parametre end lyden.  

Temperaturmåler

Indtil børn bliver 3-4 år gamle, kan de ikke selv temperaturregulere og derfor er temperaturovervågning en vigtig funktion til de helt små. Det er vigtigt at barnet hverken får det for koldt eller varmt og det kan være svært som forælder at vurdere temperaturen, der hvor barnet sover. Derfor anbefaler vi denne funktion. Padwico og Neonate har denne funktion indbygget.

Natlys

En natlampe er nyttig, da den giver mulighed for at tilse barnet om natten uden at skulle tænde for et kraftigt lys. Det kan også bruges som natlampe, hvis barnet gerne vil falde i søvn med et blidt lys.

 

Talk-back funktion

Nogle modeller giver mulighed for at kunne berolige  dit barn gennem babyalarmen lige som en walkie-talkie. Det kan være en god måde at få barnet til at falde til ro igen uden at behøve at gå ind til barnet men det kan også være en god funktion, hvis du opholder dig langt fra dit barns sovested, så du kan vise barnet at du er på vej, selvom det tager lidt til.

Både Padwico og Neonate-modellerne har denne funktion indbygget.

 

Video-funktion

Mange af de nyere babyalarmer har videofunktion, så du kan holde endnu bedre øje med din baby. Det kan give en rigtig god tryghed for nogle at kunne se sit barn sove og nemmere finde ud af om barnet er vågent eller blot vender sig i sengen. Det er ikke et absolut must for babyalarmen, da lydovervågningen er en helt optimal måde at holde øje med barnet på. Det handler blot om dine ønsker og behov om du gerne vil følge med i din babys søvn ved at overvåge ham eller hende via et kamera. Angelcare babyalarm har som den eneste i vores babyalarm test videofunktion.

FAQ

Hvilken babyalarm er den bedste?

Vi mener at den bedste babyalarm er Neonate BC-6500D, da den har fantastiske funktioner, en lang rækkevidde samt lang batterilevetid. Læs vores babyalarm test igennem for at se vores andre bud på fantastiske babyalarmer.

Hvilke babyalarm skal jeg vælge?

Du bør overveje grundigt hvad dit behov er med babyalarmen. Har du brug for en videofunktion, temperaturmåling, to-vejs kommunikation, en lang rækkevidde, osv. Vælg derudfra hvilken der er passer til dig.

Hvad koster en god babyalarm

En god babyalarm kommer typisk op og koste mellem 500 til 1500 kr. De allerbedste ligger omkring de 1000 kr., men det afhænger meget af dine behov i forhold til funktionalitet. Se udvalget i vores test.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×