Babyalarm Test: 10 bedste babyalarmer i test

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr, så hendes viden inden for køkkenudstyr og de forskellige brands i branchen er meget høj.  Mange gange... Læs mere

Nabby Babyalarm 4
Moderne babyalarm med app

Nabby Babyalarm

Motorola trådløs babyalarm MBP55 5
Babyalarm med kamera

Motorola trådløs babyalarm MBP55

CAPiDi Babyalarm 8
Babyalarm med indbygget natlampe

CAPiDi Babyalarm

Philips Avent SCD734 Babyalarm m./ stjernehimmel projektor 9
Babyalarm med stjernehimmelprojektor

Philips Avent SCD734 Babyalarm m./ stjernehimmel projektor

Arlo Babyovervågningskamera 10
Babyalarm med video

Arlo Babyovervågningskamera

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Der bliver kigget på babyalarmer i denne babyalarm test, hvor vi har udvalgt de 11 bedste babyalarmer på markedet lige nu. Udvalget  varierer meget i forhold til funktioner, pris og typer af babyalarmer, da nogle fungerer som sensorplader eller walkie-talkier og andre som et overvågningskamera. Vi mener, at Neonates BC-6500D er den bedste babyalarm, da den har alle de mest nødvendige funktioner, og en utrolig god kvalitet på alle punkter.

Er du på udkig efter noget lidt andet, så har vi 10 andre gode babyalarmer, som du kan vælge imellem. Til sidst i artiklen, har vi hjulpet dig på vej til at tage den svære beslutning mellem alle disse gode babyalarmer, så du kan finde lige præcis den der passer til dine behov og ønsker.

Neonate BC-6500D

Bedste babyalarm

Fordele
 • pros-icon.svg Kraftigt og genopladeligt batteri, der har en lang levetid og kan klatlades
 • pros-icon.svg Rækkevidde på 800 meter med automatisk kanalvalg
 • pros-icon.svg Ultra lav stråling på blot 20 mW og ingen stråling ved standby-tilstand

Detaljeret gennemgang

Babyalarmen BC-6500D fra Neonate bliver med garanti din allerbedste ven, når dit barn skal sove. Bc-6500D babyalarmen er en fornyet model af den populære forgænger BC-5500A. Den nye model har højere batterikapacitet, et større display og giver dig mulighed for at tilkoble op til 3 babyenheder samtidig.

Derfor skal du vælge Neonate BC-6500D babyalarmen

BC-6500D babyalarmen er til dig, der ønsker en højfunktionel babyalarm. Babyalarmen har en utrolig lang driftstid takket være dens kraftige genopladelige lithium-batterier. Du kan med fordel klatlade denne babyalarm uden, at det reducerer levetiden på batteriet. Det tager desuden blot få timer at oplade batteriet fuldt op. 

Neonate babyalarm har en imponerende rækkevidde på hele 800 meter, og den har en automatisk digitalt kanalvalg, hvilket sikrer at der er ro og fred fra andre babyenheder, så du ikke risikerer at der er nogle kanaler der afbryder og ender med at vække dit barn. 

Lav stråling

Som alle Neonates andre babyalarmer, er den udstyret med en stemmeaktivering, hvor den automatisk går på standby, når der er ro, og bliver så aktiveret, når barnet siger en lyd. 

Når babyalarmen er på standby, så udsender den næsten ingen stråling. Den udsender maksimalt kun 20 mW. Tilsvarende babyalarmer, der bygger på en DECT-teknologi, udsender helt op til 500 mW. Som sagt, så kan du koble op til 3 babyenheder til babyalarmen samtidig, hvilket er en fordel for dig, der har flere børn sovende forskellige steder i hjemmet eller udenfor. Den er derfor rigtig god til dig der enten har flere børn, eller dig der arbejder som dagplejemor. 

Du kan ligeledes tale til dit barn gennem forældreenheden til babyalarmen via “talk-back”-funktionen. Denne funktion er rigtig praktisk, når du skal få dit barn til at falde til ro igen. BC-6500D babyalarmen har desuden funktioner som en alarm ved lavt batteriniveau, en alarm, hvis du kommer udenfor rækkevidde samt en alarm for ved for høj eller for lav temperatur hos barnet, så du kan sørge for de bedste soveklima for din lille guldklump. Den kan desuden vise dig den pågældende temperatur i barnevognen og så har den en lynlader til både babyalarmen og forældreenheden. Babyenheden har et natlys, hvis barnet bedst kan lide at sove med lidt lys samt vibrerer forældreenheden, når babyalarmen bliver stemmeaktiveret, ved at barnet græder eller snakker. 

Produktdetaljer:

 • Rækkevidde: 800 m
 • Batteri: Lithium-batteri 
 • Batterikapacitet: 1450 mAh
 • Standbytid: 200 timer
 • Stråling: 20 mW

Philips Avent DECT Babyalarm SCD502

Babyalarm med Eco-tilstand

Fordele
 • pros-icon.svg DECT-teknologi garanterer nul interferens og krystalklar lyd
 • pros-icon.svg Forældreenhed har pærer, der indikerer lydniveauet hos barnet
 • pros-icon.svg Energibesparende Eco-tilstand reducerer strømforbruget

Detaljeret gennemgang

Babyalarmen fra Philips Avent har DECT-teknologi, som sikrer at babyalarmen ikke bliver forstyrret af andre alarmer eller telefoner. Datakrypteringen sikrer dig en privat tilslutning, som gør, at du er den eneste, der kan høre dit barn.

Derfor skal du vælge Philips Avent DECT Babyalarm

Philips Avent babyalarmen har sikkerheden i højsædet, blandt andet med dens DECT-teknologi, som står for Digital Enhanced Cordless Telecommunications. Denne teknologi sikrer at ingen interferens fra andre transmitterende produkter, som eksempelvis andre babyalarmer og mobiltelefoner. Datakrypteringen giver dig en sikker og privat forbindelse, så du kan være helt sikker på, at du er den eneste, som kan høre din baby.

DECT-teknologien giver dig en perfekt og krystalklar lyd. Hver eneste lille snak og pluden samt hver eneste hik kan du høre fuldstændigt klart. Du får altså en særdeles høj lydkvalitet, så du er garanteret, at du altid kan høre din baby, selv ved den mindste lyd.

Forældreenheden har pærer, som viser lydniveauet hos dit barn, så du nemt kan skelne mellem de små sovelyde og når barnet græder. Pærerne lyser op selvom den er uden for rækkevidde eller hvis batteriet i alarmen er lavt. Forældreenheden kan desuden forenes med lysnettet og via batteri. Med batteriet kan du opnå ekstra mobilitet. Du har mulighed for at indsætte 2 ikke-genopladelige 1,5V R6 AA-alkalinebatterier, eller 2 genopladelige 1,2V R6 AA-batterier. 

Unik Eco-tilstand mindsker strømforbruget

Babyalarmen har en rækkevidde på 300 meter udendørs og 50 meter indendørs. Batteriets levetid er på 24 timer og har en smart og unik Eco-tilstand, som reducerer den strøm den bruger, automatisk. Den mindsker sendestyrken og forøger dermed batteriets levetid. Jo tættere du er på dit barn, jo mindre strøm er nødvendigt for at opnå en perfekt forbindelse. 

Babyalarmen har desuden et smart og beroligende natlys, som kan hjælpe dit barn med at falde i søvn, da lampen har en utrolig beroligende og varm glød. 

Produktdetaljer:

 • Batteri: 1 AA-batteri (medfølger)
 • Antal kanaler: 120
 • Frekvensbånd: DECT
 • Mål (D x H x B): 5,6 cm x 15,6 cm x 22 cm
 • Indendørs rækkevidde: 50 m
 • Udendørs rækkevidde: 300 m
 • Driftstid: 24 timer
 • Strømforsyning: 220 – 240 V

Beurer BY84 Babyalarm

Billig babyalarm

Fordele
 • pros-icon.svg Babyalarm med lavt energiforbrug og lang levetid
 • pros-icon.svg LCD-skærm der viser om barnet sover, er vågen eller græder med grafik og lyd
 • pros-icon.svg Enhederne kan både tilsluttes et strømstik eller køre på batterier

Detaljeret gennemgang

Beurers babyalarm BY84 viser dig via grafik, hvilken tilstand dit barn er i. Altså om barnet sover, er vågen eller om barnet græder. Babyalarmen har en rækkevidde på op til 800 meter. Den har 2 kanaler og 16 toner, som formindsker interferens fra andre radiobølger.

Derfor skal du vælge Beurer BY84 Babyalarm

BY84 babyalarmen fra Beurer har et meget lavt energiforbrug samt en lang levetid. Babyalarmens skærm viser den valgte kanal og status for batteriet. Du kan desuden justere på sensitiviteten og lydstyrken i trinvis, så du får den helt perfekte indstilling

Skærmen er en LCD-skærm, som ligeledes viser om dit barn, sover, er vågen eller græder.

Babyalarmen har en lang rækkevidde på op til 800 meter, hvilket betyder at dit barn sagtens kan få en middagslur i den friske luft, uden at du behøver at bekymre dig Hvis alarmen kommer uden for rækkevidde, bliver du advaret om det via et lydsignal. 

Mulighed for trådløs anvendelse

Både babyalarmen og forældreenheden kan køre på strømnettet eller på batterier. Du får to strømforsyninger med, som du kan bruge til at tilslutte begge enheder med. Hvis I skal på tur og ikke har mulighed for at have en stikkontakt i nærheden, så kan du med fordel indsætte batterierne i begge enheder, så de fungerer trådløst. Med sættet får du 3 x AAA batterier til begge enheder.

Med alarmen får du desuden et bæltespænde med samt en vægmontering. 

Produktdetaljer:

 • Rækkevidde: 800 m
 • Batterier: 3 x AAA genopladelige batterier
 • Mål: 6 cm x 4 cm x 11 cm
 • Vægt: ca. 398 g
 • Transmissionsfrekvens: 864 MHz

Nabby Babyalarm

Moderne babyalarm med app

Nabby Babyalarm
Fordele
 • pros-icon.svg App-baseret babyalarm med prisvindende brugervenlighed
 • pros-icon.svg Verdens laveste stråling på blot 0,08 mW
 • pros-icon.svg 70 timers batterilevetid, og kun 1 times opladning

Detaljeret gennemgang

Nabby er en fantastisk babyalarm og er den nye generation for babyalarmer. Du kobler blot babyalarmen til din smartphone og derfra kan du kontrollere og installere babyalarmen. Den har desuden de allermest nødvendige funktioner og egenskaber, såsom en lang rækkevidde, en ultra lav stråling, en lang batteritid, og meget mere. Den tilhørende app, bliver løbende opdateret med nye og forbedrede funktioner , som du kan fra- og tilvælge, så du har lige præcis, det du har brug for i din babyalarm.

Derfor skal du vælge Nabby babyalarm

Denne babyalarm er den nye generation for babyalarmer, da det er en nyere og smartere type af babyalarm, der passer bedre til vores livsstil i dag. Nabby babyalarmen er baseret på en app, som fungerer via din smartphones Bluetooth forbindelse, og virker både til iOS og Android. Når du skal bruge Nabby babyalarmen for første gang, skal du downloade den gratis Nabby-app til din smartphone eller tablet. Din mobil fungerer dermed som forældreenhed, og den medfølgende Nabby-enhed fungerer som babyalarmen. Babyalarmen placerer du omkring 1 meter fra dit barn, som ved de klassiske typer af babyalarmer. 

Verdens laveste stråling

Nabby har verdens laveste stråling på blot 0,08 mW. Du skal derfor slet ikke være bekymret for at udsætte dit barn for stråling, da det er tæt på at være ingenting. Babyalarmen har et utroligt enkelt design, som er utrolig brugervenlig i brug. Selve babyalarmen har kun 1 enkelt knap, som er den du tænder og slukker for enheden på. Du betjener hovedsageligt enheden på app’en, som også har en særdeles brugervenlig opbygning. Appen har endda vundet “Danish App Awards” i 2013 for dens fremragende brugervenlighed. 

Da babyalarmen og din smartphone, eller tablet, er forbundet via langdistance Bluetooth, behøver du ikke en internetforbindelse for at kunne anvende alarmen. Dog skal du være opmærksom på at Bluetooth er en smule ekstra strømkrævende. Du oplader babyalarmen via et USB-stik. Nabby holder strøm 3 gange længere end de fleste andre babyalarmer på markedet, nemlig helt op til 70 timer på én enkelt opladning. Det tager blot én time at oplade enheden fuldt op. Du kan se strømniveauet på app’en, hvor du også får besked, når det er tid til at oplade babyalarmen. 

Babyalarmen har en rækkevidde på op til 340 meter i fugleflugt, men i et bebygget område er rækkevidden lidt mindre, som alle andre babyalarmer, da der er mange afbrydende mure omkring. 

Du kan udvide app’ens funktioner ved tillægskøb. Her kan du blandt andet vælge at tilkøbe funktioner som temperaturmåler, så du kan følge med i hvordan temperaturen er omkring dit sovende barn. Du kan indstille en minimum- og maksimum-temperatur, hvilket sensoren vil reagere på med en lyd eller vibration. Du kan ligeledes tilkøbe en funktion som søvnmåler, der giver dig et overblik over hvor meget barnet sover. En anden funktion, du kan tilkøbe er en Lyt-nu-funktion, som fungerer som et ekstra sikkerhedstjek. Hver funktion koster blot 7 kroner. 

Produktdetaljer:

 • Rækkevidde: 340 meter
 • Stråling: 0,08 mW
 • Batterilevetid: 70 timer

Motorola trådløs babyalarm MBP55

Babyalarm med kamera

Motorola trådløs babyalarm MBP55
Fordele
 • pros-icon.svg Indbygget kamera, der giver et klart billede i høj kvalitet
 • pros-icon.svg Mini-stativ medfølger, som du kan placere alle steder
 • pros-icon.svg Du kan vælge imellem 5 forskellige programmerede vuggeviser og tale til barnet gennem forældreenheden

Detaljeret gennemgang

Denne smarte babyalarm fra Motorola har kamera, så du altid kan holde øje med dit sovende barn. Både babyalarmen og forældreenheden er trådløs og så kommer sættet med et smart mini-stativ til kameraet. Den har en rækkevidde på op til 300 meter og en masse lækre funktioner, som du vil få god nytte af.

Derfor skal du vælge Motorolas trådløse babyalarm MBP55

Babyalarmen fra Motorola er til dig, der ønsker at holde øje med dit sovende barn. Babyalarmen har nemlig et indbygget kamera, som giver et klart billede i høj kvalitet. Du styrer kameraet fra forældreenheden, hvor du kan zoome, panorere til højre og venstre samt tilte vinklen, så du får det bedste billede af dit barn uanset hvor han eller hun rykker sig hen. Kameraet kan desuden optage i mørke, da den har et infrarødt nattesyn. 

Du får et smart mini-stativ med babyalarmen, som du kan montere hvor du vil. Det kan eksempelvis være rundt om gelænderet på tremmesengen. Du skal ikke være nervøs for om der er andre der kan kigge med på videoen, da den kører på 2,4 GHz-teknologi, som er krypteret. 

5 tommer LCD-skærm

Forældreenheden har en stor skærm, hvor du kan holde øje med dit barn på. Skærmen er 5 tommer, som afspiller video og lyd i høj kvalitet. Du kan også se temperaturen hos barnet på forældreenheden, eller sætte gang i én af de 5 forprogrammerede vuggeviser. Du kan desuden snakke til barnet og berolige ham eller hende, hvis de græder. Mikrofonen på babyenheden er ultra følsomt, og du kan justere lydstyrken fra forældreenheden, hvor en LED-lampe vil indikerer hvilket lydniveau, den er på. 

Du er fri for at håndtere de irriterende ledninger, da både forældreenheden og babyalarmen er ledningsfrie. De kører på genopladelige batterier og kommer med 2 adaptere, så du kan lade begge enheder op på én gang. Rækkevidden er på hele 300 meter og, du vil blive advaret på enheden, hvis de kommer for langt væk fra hinanden. 

Produktdetaljer:

 • Rækkevidde: 300 m
Fordele
 • pros-icon.svg Ultra følsom sensorplade der aktiverer alarmen, hvis der ikke er blevet registreret bevægelse i 20 sekunder
 • pros-icon.svg 4,3” skærm og krystalklar lyd giver en effektiv overvågelse af dit barn
 • pros-icon.svg Du kan tale og berolige dit barn gennem forældreenheden

Detaljeret gennemgang

Angelcare AC327 baby bevægelses monitor er en utrolig pålidelig babyomsorgs-enhed. Denne enhed har 40% mindre bevægelses-sensorplade med SensAsure-teknologi. Det kompakte design giver dig en utrolig præcis bevægelsesdetektering. Alarmen bliver aktiveret, hvis der ikke bliver registreret nogen bevægelser i 20 sekunder.

Derfor skal du vælge Angelcare AC327 Babyalarm

Denne babybevægelses-sensor er til dig der ønsker en rigtig god og gennemført overvågning af dit barn. Selve bevægelsessensoren er en plade, der skal placeres under dit barns madras, så den kan registrere hver en bevægelse. Sensorpladen er trådløs og batteridrevet med SensAsure-teknologi. Alarmen bliver aktiveret, når der ikke er blevet registreret bevægelse i 20 sekunder. 

Kombinationen af bevægelsesdetektoren med en krystalklar lyd kan du som forældre slappe helt af og kun blive advaret, når dit barn har brug for dig. Den avancerede software gør det muligt for dig, at tilføje en anden kombination af bevægelsesføler og babyenhed, hvilket giver en perfekt overvågning af flere børn ad gangen. 

Der medfølger en forældreenhed med en 4,3 tommer videoskærm med nattesyn og et to-vejs-lydsystem. Med videoskærmen kan du overvåge dit barn samtidig med, at du kan berolige det ved at tale til hende eller ham gennem lydsystemet. 

Sensorpladen og forældreenheden er koblet til babyenheden, som forbinder alle enhederne. Forældreenheden har et opladeligt batteri samt en tilhørende netadapter, hvor at sensorpladen kører på et lithium CR2450-batteri, som alle følger med. Du tilslutter bevægelsesenheden ved hjælp af netadapteren. 

Produktdetaljer:

 • Maks. rækkevidde: op til 250 m
 • Batteritype: Li-ion
 • Batterikapacitet: 1300 mAH, 3,7V spænding
 • Batterilevetid video + lyd: op til 5 timer
 • Batterilevetid kun lyd: op til 8 timer
 • Strømadapter indgang: 100-240V DC
 • Strømadapter udgang: 5V, 1A
 • Batteritype (bevægelsessensor): CR2450, 3V
 • Batterilevetid (bevægelsessensor): 8 måneder
 • Maks. rækkevidde (bevægelsessensor): op til 20 m
 • Mål (forældreenhed): L 14,3 cm x V 1,9 cm x H 9,7 cm
 • Vægt (forældreenhed): 175 g
 • Mål (Babyalarm): L 9,5 cm x V 3,7 cm x H 9,5 cm
 • Bevægelsessensor: L 16 cm x V 1,5 cm x H 16 cm

Padwico 850 Babyalarm

Babyalarm i flot og moderne design

Fordele
 • pros-icon.svg Rækkevidde på op til 500 meter i åbne omgivelser
 • pros-icon.svg Ingen signalforstyrrelser, da den alarmen automatisk vælger den bedste kanal
 • pros-icon.svg Meget lav stråling

Detaljeret gennemgang

Padwico 850 er en utrolig smart og enkel babyalarm, som med sin store rækkevidde på 500 meter giver dig masser af muligheder. Designet på Padwico er flot og moderne samt kører den på højt digital teknik, som arbejder inden for intervallet 863 til 870 MHz.

Derfor skal du vælge Padwico 850 Babyalarm

Denne smarte babyalarm har et fremragende flot design og vil se godt ud i alle slags hjem. Babyalarmen har en stor rækkevidde på hele 500 meter i åbne omgivelser, så du har masser af muligheder for at holde øje med dit sovende barn, uanset om han eller hun sover på værelset eller i haven. Babyalarmen er fuld digitaliseret og har ingen signalforstyrrelser, da den automatisk søger efter den bedst mulige kanal og skifter også selv kanal, som er med til at sikrer dig mod interferens og støj på linjen. 

Babyalarmen har en utrolig lav stråling på 8% af det normale DECT samt 4% af ECO DECT. Når babyalarmen er tæt på forældreenheden bliver effekten automatisk reduceret, så du på denne måde sparer en masse strøm. 

Babyalarmen har en natlampe, som er god til de børn, der ikke kan lide at sove i komplet mørke. Forældreenheden lyser og siger en lyd, når den står uden for rækkevidde. Du får ligeledes en advarsel ved lavt batteriniveau på begge enheder. Batteriet er genopladeligt og du får en dobbelt oplader med, så du kan lade de to enheder op på samme tid. 

Følsomheden på babyalarmens mikrofon kan du justere, så den er helt tilpas i forhold til hvor meget dit barn siger af lyder under sin søvn. 

Produktdetaljer:

 • Rækkevidde: 500 meter
 • Min. temperatur: -20 grader celsius
 • Mål: 11 cm x 4,5 cm x 2,5 cm
 • Frekvensinterval: 863-870 MHz

CAPiDi Babyalarm

Babyalarm med indbygget natlampe

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Brugervenlig babyalarm med få knapper og enkle funktioner
 • pros-icon.svg En af de få der lever op til alle EU-standarder for babyalarmer samt Blue Angel-standarden for stråling
 • pros-icon.svg Medfølger et lille stativ og bæltespænde, så du altid har forældreenheden på dig

Detaljeret gennemgang

Med CAPiDi babyalarm er du garanteret sikkerhed, holdbarhed og simpelhed. Babyalarmen er rigtig nem at benytte med sine få knapper og simple funktioner, uden du har brug for lange brugermanualer. Den udgiver en ultra lav stråling, har natlampe, 800 meter lang rækkevidde, 100 timers stand-by mode, og meget mere.

Derfor skal du vælge CAPiDi babyalarm

Leder du efter en babyalarm, der ikke kræver, at du er teknisk og avanceret bruger, så er CAPiDis babyalarm lige noget for dig. Babyalarmen har en rækkevidde på hele 800 meter, på åbne arealer. Babyalarmen er desuden fremstillet med den nyeste teknologi indenbords, og den har derfor en af de laveste målte strålinger på markedet med sine sølle 10 mA. Du behøver derfor ikke have dårlig samvittighed over at udsætte dit barn med for meget stråling, da det er så lille en mængde. 

Babyalarmen fra CAPiDi er faktisk en af de få babyalarmer, der lever op til alle EU’s standarder, der gælder for babyalarmer. Den er ligeledes en af de få alarmer, der lever op til den tyske Blue Angel-standard for stråling. 

Lang levetid på batteriet

Babyalarmen har en batteritid på over 100 timer mellem opladningerne. Den lades op ved hjælp af et micro-USB stik, som også er det man bruger til at oplade de fleste mobiltelefoner op med. Du kan altså lade din babyalarm op hvor som helst, der er adgang til enten et USB stik eller en stikkontakt. 

CAPiDis rækkevidde er på op til 800 meter, hvilket betyder at uanset om du bor i en mindre lejlighed, en almindelig villa eller en stor gård, så vil du kunne få meget glæde af denne store rækkevidde. 

Babyalarmen har desuden nyttige funktioner som vibrationsadvarsel samt lyd- og lysalarm, hvis forældreenheden kommer ud af rækkevidde for babyalarmen og ved for lavt batteriniveau. En mikrofon, som du kan justere i lyden på, så du kan sikre den bedste volumen. Ingen signalforstyrrelser på dens frekvensinterval på 868 MHz, så du undgår høje lyde eller at andre kan komme til at få adgang til den kanal du benytter. 

Med babyalarm-sættet får du også et smart stativ til alarmen samt et bæltespænde, som du kan placere forældreenheden i, så du hele tiden har den på dig, og kan reagere så snart barnet vågner eller græder og har brug for dig. 

Produktdetaljer:

 • Rækkevidde: Op til 800 m
 • Standby-tid: Over 100 timer
 • Stråling: Maks. 10 mA (ca. 4% af DECT)

Philips Avent SCD734 Babyalarm m./ stjernehimmel projektor

Babyalarm med stjernehimmelprojektor

Philips Avent SCD734 Babyalarm m./ stjernehimmel projektor
Fordele
 • pros-icon.svg 24 timers overvågning af dit barn giver stor fleksibilitet
 • pros-icon.svg DECT-teknologi sikrer nul forstyrrelser og 100% privat forbindelse
 • pros-icon.svg Mange beroligende egenskaber, såsom en natprojektor med stjernehimmel og vuggeviser

Detaljeret gennemgang

Babyalarmen SCD734 fra Philips Avent giver dig en 100% privat forbindelse, uden nogle forstyrrelser. Den har en krystalklar lyd, så du nemt kan høre forskel på barnets lyde. Du får helt op til 24 timers overvågning samt har babyenheden en projektor med en beroligende stjernehimmel, der kan hjælpe barnet med at falde i søvn.

Derfor skal du vælge Philips Avent SCD734 babyalarm

Med Philips Avent SCD734 får du en stor fleksibilitet med op til 24 timers overvågning af dit barn, før du behøver at genoplade det. Du får samtidig en helt igennem krystalklar lyd, så du tydeligt kan høre forskel på barnets sovelyde og hvis de græder.  Alarmen har en bred vifte af muligheder for beroligende egenskaber, der kan hjælpe dit barn med at falde i søvn samt trydhedsfunktioner. 

Du er sikret en høj sikkerhed med babyalarmens DECT-teknologi. Denne teknologi sikrer dig ingen forstyrrelser og en 100% privat forbindelse. Du kan altså være sikker på, at der ikke er nogen der høre med. Den sikrer også at der ikke kommer forstyrrelser fra andre sendeenheder, eksempelvis fra andre babyalarmer og mobiltelefoner. 

Den er også udstyret med den unikke Smart ECO-tilstand, hvilket automatisk mindsker lydtransmissionen og øger batteritiden. Jo tætter du er på barnet, jo mindre strøm har enhederne brug for før der kan skabes en helt perfekt forbindelse mellem de to. 

Du får en stor fleksibilitet med den op til 24 timers lange overvågning. Dette skyldes den praktiske og genopladelige forældreenhed, som har denne 24 timers overvågning, før den skal oplades igen. Du er derfor fri for at skulle lade den op hele tiden. 

Med de 5 LED-indikatorer kan du holde øje med lydniveauer i børneværelset. Forbindelsesindikatoren fortæller dig hvornår alarmen er indenfor rækkevidde og når den er tilsluttet. Forældreenheden giver dig besked, når babyalarmen er uden for rækkevidde, eller når strømniveauet er lavt. Du kan altså nemt holde øje med alle funktioner og indstillinger via forældreenheden. 

Indbygget natlysprojektor

Philips Avents babyalarm har en smart indbygget projektor, som lyser med en beroligende stjernehimmel, der hjælper barnet med at falde i søvn. Den kan aktiveres bekvemt fra både forældreenheden og babyenheden. Babyenheden kan også berolige barnet med en blid vuggevise og et rart, varmt og roligt lys. Du kan vælge mellem 5 forskellige afslappende melodier, og du kan tænde for natlampen via forældreenheden. Får du besked fra sofaen at dit barn er vågen igen, så kan du nemt og enkelt aktivitere disse funktioner og dit barn vil hurtigt falde tilbage i sin søvn. Du kan også vælge at berolige dit barn med et enkelt klik for at aktivere mikrofonen så du kan tale til dit barn. Dette kan du også gøre fra hvilken som helst placering i hjemmet. 

Du kan ydermere vælge nattilstand ved et enkelt tryk på en knap, som dæmper lyset, displayet og lyden, for et mere behageligt brug. Du kan desuden holde øje med temperaturen i børneværelset og indstille alarmer fra forældreenheden. Da babyer ikke kan regulere deres temperatur så effektivt, som du selv kan, så kan små udsving i indeklimaet gøre dem urolige. Med den indbyggede temperatursensor i babyenheden, kan du hele tiden holde øje med indeklimaet i børneværelset og indstille en brugerdefineret alarm, hvis temperaturen skulle ændre sig. 

Produktdetaljer:

 • Rækkevidde (indendørs): op til 50 m
 • Rækkevidde (udendørs): op til 330 m
 • Lydaktiverede lys: 5 LED-indikatorer
 • Batterier: 2 x AA-batterier
 • Frekvensbånd: DECT
 • Driftstid for forældreenhed: Op til 4 timer
 • Strømforsyning: 220 – 240 V
 • Opladningstid af forældreenhed: Op til 10 timer
 • Driftstemperaturområde: 0-40 grader celsius
 • Mål (B x H x D): 220 mm x 156 mm x 94 mm

Arlo Babyovervågningskamera

Babyalarm med video

Arlo Babyovervågningskamera
Fordele
 • pros-icon.svg Kamera med 1080p HD-opløsning giver dig et tydeligt billede, både dag og nat
 • pros-icon.svg Gratis cloud-lagring af optagelserne medfølger
 • pros-icon.svg Tilvælg nemt flere smarte funktioner til dit abonnement, så du kun får dem du har brug for

Detaljeret gennemgang

Arlo babyovervågningskamera er en utrolig nem måde at finde ud af om dit barn er vågnet eller sover, og om han eller hun har brug for dig. Den er udstyret med en 1080p HD-kameraopløsning, som fungerer sammen med smartphones, tablets og computere.

Derfor skal du vælge Arlo babyovervågningskamera

Babyovervågningskameraet fra Arlo er et moderne overvågningskamera til at holde øje med dit sovende barn. Overvågningskameraet er formet som en kanin, og passer godt ind på børneværelset. Kameraet har en 1080p HD-opløsning, som giver dig et rigtig tydeligt billede, uanset om det er om dagen eller natten. Med skærmkameraet kan du lytte til din sovende baby og tale med den via din smartphone. 

Du kan sætte Arlo Babyovervågningen til at optage, når den registrere lyd eller bevægelse. Optagelserne kan ses, downloades og deles via den smarte og gratis cloud-løsning med en lagring i op til 7 dage. Du kan også vælge at dele adgangen til Arolo Baby-kameraet til dine nærmeste venner og familie, på en sikker måde naturligvis. Så kan de også få et lille glimt af den lille sovende baby og følge hans eller hendes udvikling. 

Gratis cloud-lagring

Med Arlos Basic Plan, får du et abonnement, som følger gratis med dit Arlo babyovervågningskamera. Denne plan indkluderer lagring af de sidste 7 dages optagelser. Du kan have op til 5 kameraer tilknyttet til dit Arli-system, så du får fuld overvågning. Optagelserne fra dit Arlo-kamera bliver gemt i cloud-løsningen, og i 7 dage er optagelserne tilgængelige. Du kan i denne tidsperiode downloade optagelserne direkte til din smartphone, tablet eller computer, hvis du blot logger ind via en af disse enheder. 

Arlo har forskellige abonnementsløsninger, hvor du kan vælge funktioner såsom at gemme optagelserne i længere tid, flere kameraer på systemet, brugerdefinerede bevægelseszoner, altså hvor sensorerne kun optager ved bevægelse i bestemte områder af billedet, og mange flere. Disse kan du nemt tilvælge til dit abonnement via din app eller login.  

Med Arlo Baby-kameraet får du et Arlo Baby HD kamera, en Arlo Baby grå kanin karakter, en indendørs strømforsyning + en ledning, en vægmonteringsplade, et skruesæt, et Arlo klistermærke og en Quick Start guide. 

Produktdetaljer:

 • Synsfelt: 110 grader
 • Infrarød distance: 4,57 m
 • Billedsensortype: CMOS
 • Trådløs frekvens bånd: 2.4 GHz / 5 GHz
 • Mål (B x D x H): 6,8 cm x 6,5 cm x 11,1 cm
 • Vægt: 330 g 

Guide

Sådan bruger du en babyalarm

Hvis det er første gang du skal anvende en babyalarm, kan det godt være lidt svært at finde ud af hvordan man lige kommer i gang med at bruge den rigtigt. En babyalarm består typisk at en forældre- og babyenhed, hvor forældreenheden naturligvis skal benyttes af forældrene og babyenheden skal ligge hos barnet. Men hvor skal man lige placere babyalarmen for at få mest effekt? På hvilke tidspunkter er det bedst at benytte babyalarmen? Og hvor længe bør man bruge alarmen? Disse spørgsmål giver vi dig svar på i det følgende:

Her skal du placere babyalarmen

 • Skal hverken placeres for tæt eller for langt fra barnet: Babyalarmen skal både ikke placeres for tæt på barnet eller for langt fra. Hvis den ligger for tæt på, udsætter du barnet for unødvendigt store mængder af stråling, og hvis den ligger for langt fra barnet, så kan den ikke opfange lyden fra barnet og dermed vil alarmen ikke virke optimalt
 • Hvis den ligger for tæt på barnet: Kan man risikere at alarmen opfanger for meget lyd, som de mindste små grynt og vejrtrækninger, hvilket der ikke er nogen grund til, og vil bare forringe levetiden på batteriet i enhederne. Mange barnevogne er udstyret med en lille smart lomme, hvor babyalarmen kan ligge i. Når dit barn sover i sin seng på værelset, kan du placere babyalarmen på en kommode, eller en lille stol eller bænk 
 • Babyalarm med kamera skal placeres i en god vinkel: Sørg for at placere din kameraet til din babyalarm i en god vinkel, så du får den mest optimale overvågning af dit sovende barn. Sørg for det ikke er for tæt på, da barnet kan vende og rykke sig og dermed komme uden for kameraets synsvinkel.

Så længe skal du bruge babyalarmen

Det er meget individuelt hvor længe man bruger babyalarmen. Mange finder det som en stor tryghed at de altid kan høre deres barn sove. Andre kan hurtigt blive trætte af at skulle bære rundt på forældreenheden og lytte efter den mindste lyd.

Når barnet sover ude for din hørevidde, så er det en fordel at bruge babyalarmen. Især hvis barnet sover i barnevognen udenfor imens du er indenfor, eller omvendt.

Mere nyttig information i denne babyalarm test

Måske er du lettere forvirret over hvilken en babyalarm du skal vælge ud fra alle de forskellige funktioner, som de forskellige babyalarmer i vores babyalarm test, har. Vi guider dig derfor igennem de vigtigste funktioner og egenskaber i babyalarmerne og hvilke, der vil passe bedst til dit behov.

Rækkevidde

Rækkevidden på babyalarmen kan have stor betydning i forhold til hvilken babyalarm, som du bør vælge. Overvej de situationer, som du kommer til at befinde dig i, når barnet skal sove. Hvor vil du befinde dig i huset, og hvor langt er der til det fjerneste sted i dit hjem og din have, som du højst sandsynligt, vil befinde dig? Og hvor sover barnet? Indenfor på sit værelse, eller udenfor i sin barnevogn? Det afhænger derfor meget af størrelsen på dit hjem og din have, og du vil sandsynligvis gerne have en babyalarm, der har en stor nok rækkevidde til at du kan vandre rundt i hele dit hjem og din have uden du skal tænke på om du nu er kommet for langt væk fra babyalarmen.

Signalet handler om, hvor hurtigt og hvor godt alarmen reagere, når dit barn vågner eller græder. Der er nemlig ret stor forskel på reaktionstiden på de forskellige babyalarmer i vores test.

Stråling

Det er uundgåeligt at blive udsat for stråling, da vi får det gennem al elektronik som fjernsyn, smartphones, tablets, computere, og så videre. Da det ikke er det sundeste at blive udsat for, kan man som forældre minimere den meget ved at tænke over dit barns daglige eksponering for elektronik. Babyalarmer udsender også stråling, men de nyere modeller har et stort fokus på at holde strålingen så langt nede som muligt. De fleste af de babyalarmer vi har inkluderet i denne babyalarm test, har en utrolig lav stråling, hvilket er en stor fordel for dit barn og din tryghed.

Video-funktion

Mange af de nyere babyalarmer har videofunktion, så du kan holde endnu bedre øje med din baby. Det kan give en rigtig god tryghed for nogle at kunne se sit barn sove og nemmere finde ud af om barnet er vågent eller blot vender sig i sengen. Det er ikke et absolut must for babyalarmen, da lydovervågningen er en helt optimal måde at holde øje med barnet på. Det handler blot om dine ønsker og behov om du gerne vil følge med i din babys søvn ved at overvåge ham eller hende via et kamera.

Størrelse

Det kan være rart at babyalarmen har en let og handy størrelse, så du ikke skal slæbe rundt på en stor klods. Især hvis du skal have den med i pusletasken, når I eksempelvis skal besøge venner og familie. I disse situationer vil man højst sandsynligt have mere gavn af en lille størrelse på enhederne. Hold derfor øje med målet på både forældre- og babyenheden i vores babyalarm test, så du ved hvor store de er og om det passer til hvad du synes er rart at transportere rundt med på en daglig basis.

Pris

Prisen varierer naturligvis meget mellem babyalarmerne. Det afhænger meget af deres funktioner og egenskaber. Jo flere smarte funktioner babyalarmen har, jo flere penge skal du typisk betale for den. Det er derfor rigtig vigtigt, at du overvejer hvilket behov du har med babyalarmen og hvilke funktioner, som du finder vigtige for den mest optimale overvågning af dit barn. Skriv dem ned, når du gennemgår babyalarm testen, så du nemt kan hakke de ting af, som du forventer den kan. Så bliver det meget nemmere at vælge en babyalarm samt er du fri for at betale for meget for unødvendige funktioner. Eller modsat, kan du ende med at mangle en masse funktioner i alarmen, som du finder vigtige.

Brugervenlighed

Afhængigt af, hvor teknisk du er, så er det ofte meget rart at det ikke er alt for svært og uigennemskueligt at benytte babyalarmen. Mange babyalarmer indeholder et hav af funktioner og muligheder, at det kan være svært at finde ud af hvad du kan bruge dem til og hvordan du skifter mellem disse funktioner. Ønsker du en høj brugervenlighed, er det derfor væsentligt at du vælger en simpel babyalarm med få knapper og kun de vigtigste funktioner, som du har brug for. Det kan hurtigt blive spild af penge, hvis du køber en babyalarm, som du ikke kan finde ud af at betjene og kan skabe mange irritationsmomenter, hvis den ikke fungerer som du ønsker.

Strømforbrug

Det kan være rigtig rart ikke at skulle tænke på at oplade babyalarmen og forældreenheden hele tiden, og så glemme det i sidste øjeblik hvor du egentlig skulle bruge den. Derfor bør du vælge en babyalarm, der kører på et godt og holdbart batteri med en lang levetid. Vælg gerne dem der også oplader hurtigt, så du ikke skal have den liggende til opladning i flere timer, hvor du egentlig skulle have brugt den.

FAQ

Hvilken babyalarm er den bedste?

Vi mener at den bedste babyalarm er Neonate BC-6500D, da den har fantastiske funktioner, en lang rækkevidde samt lang batterilevetid. Læs vores babyalarm test igennem for at se vores andre bud på fantastiske babyalarmer.

Hvilke babyalarm skal jeg vælge?

Du bør overveje grundigt hvad dit behov er med babyalarmen. Har du brug for en videofunktion, temperaturmåling, to-vejs kommunikation, en lang rækkevidde, osv. Vælg derudfra hvilken der er passer til dig.

Hvad koster en god babyalarm

En god babyalarm kommer typisk op og koste mellem 500 til 1500 kr. De allerbedste ligger omkring de 1000 kr., men det afhænger meget af dine behov i forhold til funktionalitet. Se udvalget i vores test.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×