Badevægt Test: 8 bedste badevægte i test

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr, så hendes viden inden for køkkenudstyr og de forskellige brands i branchen er meget høj.  Mange gange... Læs mere

Badevægte er et godt redskab til at holde øje med din vægt, men de nyeste versioner af badevægte måler ikke kun vægt, men også din muskelmasse, fedtprocent, BMI, med mere, som giver dig en komplet kropsanalyse. Vi har samlet de 9 bedste badevægte på markedet lige nu i vores badevægte test. Er du blot på udkig efter en klassisk badevægt, der gør hvad den skal, nemlig at måle din vægt, så har vi også sådan en til dig. 

Er du i tvivl om hvad din vægt skal kunne så det passer til dit behov, så har vi guidet dig igennem de forskellige typer af badevægte, så du finder den badevægt, der passer netop til dine behov.

Fordele
 • pros-icon.svg Intelligent vægt, der kan måle din vægt, fedtprocent, BMI, muskelmasse, knoglemasse og hydreringsniveau
 • pros-icon.svg Synkroniserer måledata til Health Mate app
 • pros-icon.svg Få et fuldt overblik over din kropssammensætning og målret din indsats derefter

Detaljeret gennemgang

Denne flotte og intelligente badevægt vejer præcist din vægt med ved hjælp af bioelektrisk impedansanalyse samt din fedtprocent, BMI, muskelmasse, knoglemasse og hydreringsniveau.

Derfor skal du vælge Withings Body+ Analysevægt

Withings Body+ badevægt er utrolig smart, da den måler ved hjælp af bioelektrisk impedansanalyse og benytter hele 4 ledere til at bestemme hindringen af elektrisk strøm gennem kroppen, og den bruger denne information til at beregne den samlede mængde af væske i kroppen. Dette hjælper dig til at få et fuldt overblik over din kropssammensætning, og du kan derved bedre målrette din indsats for en sundere krop. 

Du kan forbedre oplevelsen med denne badevægt ved at benytte en fitness tracker, og dermed give Body+ adgang til dine data, så du kan holde øje med dine daglige aktiviteter, og se om de har effekt på din kropssammensætning. 

Badevægten genkender selv brugeren og synkroniserer målingerne med den pågældende brugers konto. Body+ kan dermed benyttes af maksimalt 8 personer. 

Måler data via Wi-Fi netværk

Body+ overfører den målte data til den app’en Health Mate Cloud via dit Wi-Fi netværk. Hvis det hænder at Wi-Fi netværket er nede, eller lignende, så kan vægten lagres helt op til 116 offline-målinger inden det bliver nødvendigt med en synkronisering med app’en, så du ikke risikerer at tabe dine måleresultater. App’en Health Mate giver dig mulighed for at se dine resultater i en grafisk præsentation og fungerer dermed som din personlige coach. Du kan nemt og smart holde øje med din udvikling. Derudover kan den opdele dine mål i opnåelige og ugentlige delmål, og samtidig holde dig fokuseret med relevante tips og påmindelser. 

App’en Health Mate er gratis og kan downloades både til iPhone og Android. Badevægten bruger 4 x 1,5V AAA-batterier. 

Produktdetaljer:

 • Længde: 327 mm
 • Bredde: 327 mm
 • Højde: 23 mm
 • Batterilevetid: 18 måneder
 • Display: 128 x 64 pixel
 • Kropsvægt funktionsområde: 5-180 kg

Tanita BC-545N Kropsanalysevægt

Badevægt med kropsanalyse

Fordele
 • pros-icon.svg Smart kropsanalysevægt med mange funktioner
 • pros-icon.svg Segmenter målingen af komposition af fedt og muskelmasse i arme, ben og torso
 • pros-icon.svg Automatisk genkendelse af op til 5 brugere

Detaljeret gennemgang

Tanita BC-545N er en avanceret kropsanalysevægt, som har en meget stor målepræcision. Den giver dig et komplet dybdegående og nøjagtigt billede af din krops sammensætning på blot 10 sekunder. Den kan desuden måle fedt og muskelmasse i segmenterede dele af kroppen.

Derfor skal du vælge Tanita BC-545N Kropsanalysevægt

Denne vægt er ultra smart, da den kan give dig et nøjagtigt billede af hvordan din kropssammensætning er i forhold til vægt, fedt og muskelmasse. Vælg blandt andet en segmenteret kropsanalyse, som viser din krops komposition af fedt og muskelmasse i hver arm, ben og torso. 

Displayet på vægten kan løftes op og viser dig målingerne både med tal og grafik. Du kan desuden vælge at sætte mål for dit tab eller øgning af muskelmasse og fedt i procent, for både arme, ben og torso. 

Forbedring af forrig model

Kropsanalysevægten er en videreudvikling af den forrige model BC-545, hvilket betyder at den er endnu mere intelligent og endnu mere præcis. Den har blandt andet en forbedret grafisk visning af resultaterne. Den måler på blot 10 sekunder, hvilket er dobbelt så hurtigt som BC-545. Den har fået den smarte genkendelses-funktion, som genkender dig så snart du træder op på vægten. Den kan yderligere måle dit BMI tal samt giver den en mere nøjagtig angivelse af dit kropsfedt omkring de indre organer. 

Opsummeret, så kan Tanita BC-545N kropsanalysevægt fortælle dig om din vægt, din kropsfedt-procent, sundhedsprofil for kropsfedt, total kropsvæske i procent, muskelmasse, vurdering af din kropsbygning, vurdering af sine sundhedsniveau i forhold til fedt omkring maveregionen, knoglevægt (mineraler), BMR basal metabolisk rate, din metaboliske alder, BMI-tal samt mængden af kropsfedt omkring maveregionen. 

Den kan desuden måle op til 5 forskellige personer og huske deres kropsvægt. Den genkender brugeren så snart man træder op på vægten. Den har dog en gæste-funktion, så man kan blive målt uden at den lagre dataen. Den har ligeledes atlet funktion, så du kan holde øje med dine fitnesstal og udvikling. Den benytter 4 x AAA batterier, som er inkluderet. 

Produktdetaljer:

 • Vægtinterval: 100 kg
 • Målenøjagtighed: +/- 100 g
 • Maks. personvægt: 150 kg

QardioBase 2

Badevægt med bluetooth

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Smart haptisk feedback med mild vibration, når målingen er gennemført
 • pros-icon.svg Tilslut til gratis app med smartphone, tablet, Apple Watch og Android Wear
 • pros-icon.svg Graviditetsstatus til gravide om deres fremskridt i graviditeten

Detaljeret gennemgang

Denne trådløs smart badevægt fra Qardio er et utroligt godt valg, hvis du ønsker at holde øje med din vægt. Den giver dig en ultra præcis måling og slukker automatisk efter brug. Du kan nemt følge med i din udvikling med Wi-Fi-tilslutning, hvor du kan uploade dine resultater til nettet.

Derfor skal du vælge QardioBase 2

QardioBase 2 er en trådløs, Smart badevægt, der kan måle din vægt, BMI tal og din fulde kropssammensætning, og holde øje med din udvikling gennem uploadet data på en app til iPhone og Android. 

I stedet for tal, bruger QardioBase smileys som feedback, til at fortælle om du har nået eller ikke har nået et bestemt mål. Den har desuden haptisk feedback, som fortæller dig når en måling er taget, ved lette vibrationer. Dette er perfekt til dem, der har svært ved at tyde det lille display. 

Smartphone kommunikation og graviditetsstatus

Det er utrolig nemt at benytte QardioBase 2, da den bruger Wi-Fi og Bluetooth til at kommunikere med din smartphone, så du hele tiden kan holde øje med din udvikling i vægt, BMI eller din komplette kropssammensætning på den gratis app Qardio App. Her kan du også sagtens benytte dit Apple Watch eller Android Wear, så du har nem og hurtig adgang til dine tal.

QardioBase 2 har også den unikke egenskab at den kan fortælle kommende mødre om deres graviditetsstatus. Her kan man spore ugentlige fremskridt samt tilføje billeder til sine tal. 

Designet på badevægten er utrolig elegant og enkel. Den passer ind i alle rum og er flot nok til at være i fokus og blive benyttet som en del af interiøret på badeværelset, eksempelvis. 

Badevægten har en makskapacitet på hele 180 kg og er derfor rigtig robust. Den bruger et genopladeligt batteri som strømkilde, og der følger et USB til MicroUSB-opladningskabel med.

Produktdetaljer:

 • Maks. personvægt: 180 kg
 • Vægt: 3,02 kg
 • Mål i diameter: 34 cm
 • Måleområde: 5-180 kg
 • Målenøjagtighed: 100 g med 4 sensorer

Beurer BF700 Badevægt

Badevægt med kropsanalyse

Fordele
 • pros-icon.svg Bluetooth-teknologi giver mulighed for tilkobling til HealthManager App til iOS og Android enheder
 • pros-icon.svg Måler AMR og BMR, som er energiforbrug i aktiv tilstand og hviletilstand
 • pros-icon.svg Lav din egen profil med indstilling af individuelt aktivitetsniveau for bedre måling af udvikling

Detaljeret gennemgang

Bliv mere bevidst om hvor effektiv din træning, dit vægttab eller din kostplan er med denne ultra smarte BF700 badevægt fra Beurer. Denne badevægt var testvinder hos Forbrugerrådet Tænk i 2015 og har hele 5 aktivitetsniveauer samt bluetooth-funktion, så du altid har styr på din udvikling.

Derfor skal du vælge BF700 badevægt fra Beurer

Kropsanalysevægten fra Beurer er en utrolig intelligent badevægt, som udover at kunne måle din kropsvægt også kan måle kropsfedt, kropsvæske, muskelmasse, knoglemasse og BMI tal. 

Du vil dermed have fuld kontrol over din træningsudvikling eller dit vægttab ved at have alt data direkte på din smartphone, tablet eller computer. Med BF700 badevægtens bluetooth-teknologi kan du nemlig overføre dine data ved at koble din badevægt til app’en HealthManager, som kan installeres til både iOS enheder samt Android enheder. 

Detaljeret badevægt

Har du også brug for at tracke den mængde energi, som din krop forbruger i aktiv tilstand, kaldet AMR samt den mængde energi kroppen forbruger i fuld hviletilstand for at opretholde dens basisfunktioner, kaldet BMR, så kan BF700 badevægten også måle det. 

Op til 8 personer kan bruge badevægten og den husker hver og én af brugerne. Du kan skabe din egen profil og indstille dit niveau af fysisk aktivitet mellem 5 forskellige niveauer. Den går lige fra ingen aktivitet til meget høj fysisk aktivitet. 

Yderligere, så er vægten batteribesparende med selvsluk og hurtig opstart. Den bruger 3 x AAA batterier. Bemærk, at gravide og personer med pacemaker ikke må benytte badevægten. 

Produktdetaljer:

 • Længde: 30 cm
 • Bredde: 30 cm
 • Højde: 2,3 cm
 • Vægt: 2,4 kg
 • Nøjagtighed for kropsfedt, kropsvæske og muskelmasse: 0,1% 
 • Nøjagtighed for kropsvægt: 100 g

Omron BF511

Badevægt med måling af fedtprocent

Fordele
 • pros-icon.svg Benytter Bioelektrisk Impedans Analyse til at måle kroppens indhold og fedt
 • pros-icon.svg Giver dig et komplet overblik over din krops sundhedstilstand
 • pros-icon.svg Håndstyr hjælper til en nøjagtig måling af både overkrop og underkrop

Detaljeret gennemgang

Denne BF511 badevægt fra Omron er den ultimative badevægt, der giver dig en god forståelse af din kropssammensætning med en nøjagtig måling af både over- og underkrop ved hjælp af et håndstyr, der er monteret på badevægten. Du kan dermed få et fuldt overblik over din krops sundhedstilstand og derudfra finde ud af hvad du bør forbedre.

Derfor skal du vælge Omron BF511 fedtmåler og vægt

Overvægt kan resulterer i følgesygdomme, som forhøjet blodtryk, diabetes og hjerteproblemer. Mange er slet ikke bevidste om hvor alvorlig, deres sundhedstilstand er, da det hele gemmer sig inde i kroppen. Med Omron BF511 kan du måle din fedtprocent og hele tiden kontrollere at det er fedt du taber og ikke vand eller muskelvæv. BF511 er nem og enkel at betjene og viser dig dine beregnede resultater i et letaflæseligt display.  Du gør dermed din træning eller dit vægttab meget nemmere og kontrollerbart ved at kunne måle din sundhedstilstand regelmæssigt og følge din udvikling fra dag til dag.   

Bioelektrisk Impedans Analyse

Omron BF511 anvender Bioelektrisk Impedans Analyse, også kaldet BIA, til at måle kroppens indhold og fedt. Strømledningstiden bliver sammenholdt med din højde, vægt, alder og køn, hvorfra Omron fedtmåleren udregner din kropsfedtprocent. Den kan huske op til 4 personers data. 

Udover at måle din vægt og fedtprocent, måler badevægten også fedt omkring dine indre organer, måling af dine skeletmuskler, BMI tal samt dit hvilestofskifte. Fedtet omkring de indre organer er ultra vigtigt at holde øje med, da det hænger sammen med livsstilsrelaterede sygdomme såsom forhøjet blodtryk, diabetes, hjerteproblemer og hyperlipidæmi. Målingen af skeletmusklerne bliver målt på de muskler, som sidder på knoglerne og som bruges til at bevæge kroppen. Du kan øge dine skeletmuskler ved at dyrke motion og andre fysiske aktiviteter. BMI tallet er en forkortelse af Body Mass Index, som beregner din sundhed ud fra forholdet mellem din vægt og din højde. Målingen af dit hvilestofskifte bliver målt i kalorier. Der kræves et minimumsniveau af energi for at opretholde din krops daglige funktioner, uanset dit aktivitetsniveau. Mængden af kalorier, der behøves for at sørge for et minimumsniveau af energi til kroppen er meget forskelligt fra person til person. Det afhænger meget af den pågældendes alder, vægt, kropssammensætning og energiforbrug. 

Det er vigtigt at bemærke, at perosner med medicinske impletater, såsom pacemaker, ikke må benytte vægten, på grund af den bioelektriske impedans analysiske metode. 

Produktdetaljer:

 • Maks. personvægt: 150 kg
Fordele
 • pros-icon.svg Upload og analysér dine fremskridt gennem det gratis online fællesskab Garmin Connect
 • pros-icon.svg Wi-Fi forbundet, så du kan benytte din computer, smartphone, tablet samt andre Wi-Fi forbundne enheder
 • pros-icon.svg Badevægten kan registrere op til 16 brugere

Detaljeret gennemgang

Index Smart Scale badevægt fra Garmin måler blandt andet, din vægt, BMI, kropsfedt og muskelmasse. Den kan registrere op til hele 16 brugere og giver et overblik over hele spektret over din wellness og vægtkontrol.

Derfor skal du vælge Garmin Index Smart Scale badevægt

Index Smart Scale er en unik badevægt, der har utrolig mange funktioner. Du kan se dine resultater af din aktive indsats og analysere dine statistikker gennem det gratis online træningsfællesskab Garmin Connect.

Badevægten måler henholdsvis vægt, i lbs, kg og st, din kropsmasseindeks, også kaldet BMI, din vandprocent samt din knogle- og muskelmasse. 

Wi-Fi forbundet

Badevægten er forbundet til Wi-Fi, så du trådløst kan synkronisere dine data med Garmin Connect. Du kan se alle dine data direkte på din smartphone, tablet, computer, og så videre. Du kan derfra få dataen specificeret og lave realistiske mål for dig selv. Du kan ligeledes se dine fremskridt i forhold til dine mål og dermed finde ud af hvilke livsstilsændringer, der virker på at komme nærmere dine mål. 

Garmin Index Smart Scale kan benyttes af hele 16 brugere og registrere deres data og dermed få deres kropsmålinger uploadet automatisk på deres egne konti på Garmin Connect. 

Produktdetaljer:

 • Maks. personvægt: 180 kg
 • Længde: 35 cm
 • Bredde: 31 cm
 • Højde: 3 cm
 • Vægt: 2,8 kg

Fitbit Aria Air

Præcis badevægt

Fordele
 • pros-icon.svg Mere præcis, hurtigere, bedre brugervenlighed og bedre design end tidligere udgave Aria 1
 • pros-icon.svg Benyttes sammen med Fitbit-app på mobilenheder, som viser din sundhedsudvikling
 • pros-icon.svg Lys skærm, som viser din statistik med motiverende personlige ikoner og hilsner

Detaljeret gennemgang

Med Fitbit Aria 2 analysevægt kan du få et helhedsbillede af dit helbred. Analysevægten fungerer til alle Fitbit-enheder og til Fitbit-appen. Den giver dig et komplet overblik over din træning, søvn, puls, kost, vægt og udvikling. Du kan tælle kalorier med kalorie-coachingen og sammenligne dit madindtag og din fysiske aktivitet med din vægtudvikling, så du kan nå dine mål hurtigere.

Derfor skal du vælge Fitbit Aria 2 analysevægt

Aria 2 analysevægten er en forbedret version af 1’eren. Aria 2 er mere præcis, mere brugervenlig og har fået et generelt bedre interface så du kan komme hurtigere i gang med din nye sundhedsbevidste livsstil.  

Nøjagtigheden på Aria 2 er bedre, da din vægt og kropssammensætning bliver målt mere præcist. Dine fremskridt bliver vist i Fitbit-appen, og du kan holde øje med om du opbygger muskler, brænder fedt og overordnet når dine langsigtede resultater. 

Den installerer dine mobilenheder nemt og hurtigt, uden nogen form for besvær. Statistikken bliver automatisk synkroniseret med Fitbit-appen. Desuden støtter den op til 8 forskellige brugere. Du skal ikke længere bekymre dig om din familie eller venner ser din statistik, når de benytter vægten. Du har nemlig nu disse data helt for dig selv. 

Designet på Aria 2 er mere moderne og elegant. Den har en lys skærm, som viser din statistik og et opdateret interface nu med personlige ikoner og hilsner, som hjælper til at opretholde din motivation. 

Produktdetaljer:

 • Maks. personvægt: 158 kg
 • Længde: 31,2 cm
 • Bredde: 31,2 cm
 • Højde: 3,3 cm
 • Vægt: 1,81 kg

Caso BS1 Badevægt

Billig badevægt

Fordele
 • pros-icon.svg Utrolig brugervenlig og starter bed berøring
 • pros-icon.svg Ultra præcis måling af vægt
 • pros-icon.svg Stilrent og robust design med 6 mm sikkerhedsglas og en maks. personvægt på 200 kg

Detaljeret gennemgang

Leder du efter en hel simpel og klassisk badevægt til en god pris, så er Caso BS1 et ideelt valg for dig. Badevægten ultra præcis og så har den et flot og enkelt design. Badevægten har vundet testen, som bedste badevægt i Politikken i 2016 og er generelt utroligt populær.

Derfor skal du vælge Caso 1 badevægt

Badevægten fra Caso er rigtig brugervenlig og har et flot og stilrent design med 6 millimeter sikkerhedsglas, som gør den rigtig sikker over for brud. 

BS1 er særdeles nem at betjene og starter med det samme ved berøring. Du bruger vægten ved blot at stille dig op på vægten og vent et par sekunder, hvorefter din vægt bliver vist i det smarte digitale LED display med røde, tydelige tal. 

Præcis måling af vægt

Badevægten virker som den skal, og det gør den rigtig godt. Alt energien er blevet brugt på at udvikle den mest præcise måling af din vægt, i stedet for at have adskillige funktioner. Så er du udelukkende interesseret i din vægt, så er Caso BS1 badevægten det perfekte valg for dig. 

Ud over at være ultra præcis, så har BS1 badevægten også et rigtig flot og stilrent design, som passer ind på alle badeværelser. Den er utrolig robust, da den holder til en vægt helt op til 100 kg. Badevægten tænker og slukker selv, og bruger 4 x AAA batterier, som skal købes separat. 

Produktdetaljer:

 • Maks. personvægt: 200 kg
 • Højde: 3,0 cm
 • Bredde: 32,2 cm
 • Længde: 32,0 cm

Guide

Hvilken type badevægt bør du vælge?

Først og fremmest skal du gøre dig bevidst om hvad dit behov er i en badevægt. Pris og kvalitet hænger godt sammen. Jo flere funktioner du ønsker, jo mere kommer den til at koste. Det er altså vigtigt at du ikke bruger for mange penge på en vægt, der har en masse funktioner, som du ikke kommer til at bruge. Modsat, så er alle de funktioner, som de dyre badevægte har, utroligt brugbare, hvis du ønsker at forbedre din træning eller at tabe dig, da de giver dig mulighed for at få et komplet overblik og en detaljeret indsigt i din krops sundhedstilstand. Vi forklarer dig i nedenstående, hvad de forskellige typer af badevægte kan, så du kan vurdere hvad dit behov egentlig er.

Kropsanalysevægte

Igennem vores test har du nok opdaget at mange af de nyere badevægte, bliver kaldt kropsanalysevægte. Som navnet antyder, så er kropsanalysevægte altså vægte, der analyserer din krop. Udover at måle din vægt, måler de også din fedtprocent, muskelmasse, vandindhold, knoglemasse, BMI tal, fedt omkring organerne, og så videre. Det er altså ligesom at komme hos en professionel træning- og ernæringsekspert.

Som du nok også lagde mærke til i testen, så findes der kropsanalysevægte med eller uden håndtag. Kropsanalysevægte uden håndtag sender svage elektriske stråler fra vejepladen op gennem dit ene ben og ned gennem det andet, og den måler på den måde din fedtprocent, muskelmasse, og så videre, udfra den modstand, som strålerne møder undervejs. Her er det udelukkende underkroppen, der får strålerne. Det er dermed kun underkroppen, der får den præcise måling, hvor overkroppen blot vil være en estimering af tallene og dermed være en anelse upræcis. Denne type vægt ligger prismæssigt i mellemklassen.

Kropsanalysevægten med håndtag, sender derimod stråler op igennem underkroppen fra vægtskiven og gennem overkroppen via håndtagene. Dette betyder at du får en præcis måling af både under- og overkrop og dermed får en hel præcis statistik og analysering af din krops sundhedstilstand. Denne type vægt ligger i den højere ende prismæssigt. Denne type vægte er typisk velegnet til sportsudøvere, fitnessentusiaster eller professionelle motionister, som ønsker de bedste forudsætninger for at følge med i deres helbred og vægtfordeling.

I den modsatte ende af prisskalaen, finder du de digitale eller analoge badevægte. Disse er de helt almindelige og klassiske vægte, der blot måler din vægt. Disse badevægte måler din vægt gennem det pres, som tyngdekraften lægger på vægten, når du står på den. De giver dig altså ikke et dybere indblik i din overordnede sundhed eller helbredsmæssige problemer. Så hvis du ikke føler et behov for at få oplysninger om disse data, så er en klassisk digital eller analog vægt perfekt til dig.

En hjælpende hånd til dit vægttab

En badevægt kan naturligvis gøre at du taber dig, men det er et perfekt redskab til at holde øje med din udvikling og give dig et indblik i hvad der virker og hvad der ikke virker i forbindelse med dit vægttab. At se resultater ved din livsstilsændring er med til at motivere dig, så du når dit langsigtede mål. De forskellige typer af kropsanalysevægte har en tilhørende app, som giver dig mulighed for at lagre dine data på din smartphone, computer, tablet, og så videre, via bluetooth. Med disse apps kan du eksempelvis, dykke ned i dine målte data, og dermed følge din sundhedsmæssige udvikling fra dag til dag. De lidt billigere modeller har typisk brugerprofiler i den indbyggede computer i vægten, som lagre disse data i en begrænset periode.

Dette kan være en stor hjælp i dit vægttab. Det er vigtigt at huske på at for at kunne tabe sig, skal du forbrænde mere end du indtager. Det vil sige, at du skal sørge for at være fysisk aktiv i løbet af dagen, med motion og aktive alternativer til stillesiddende vaner samt spise mindre portioner og spise flere nærende og rene fødevarer. Træningen kan gøres nemmere ved at investere i træningsudstyr eller maskiner til hjemmebrug. Tag eksempelvis et kig på vores romaskine test, motionscykel test og spinningcykel test, og få inspiration til hvordan du kan klare en effektiv hjemmetræning hjemmefra.

På denne måde sparer du penge på sigt fremfor at skulle betale for et medlemskab i fitnesscenteret. Hjemmetræningsmaskiner kræver dog at du har selvdisciplin nok til at træne effektivt ofte.

FAQ

Hvilken badevægt er bedst?

Vi har udvalgt Withings Body+ Analysevægt, som at være den bedste badevægt, da den har de mest gennemførte funktioner, der giver dig den bedste og mest præcise forståelse af din krops sundhedstilstand.

Hvornår på dagen skal jeg veje mig for at få det mest korrekte resultat?

Det anbefales at veje sig om morgenen efter du har været på toilettet, da du i løbet af natten ikke har indtaget fødevare, der kunne være med til at veje ekstra.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×