Barbermaskine test (2022) → Læs om de 7 bedste barbermaskiner

De 6 udvalgte modeller

Den bedste barbermaskine i test

Braun Barbermaskine Series 3 ProSkin 3040s

Det vi kan lide:

 • plus-circle.svg Udstyret med 3 uafhængige skæreelementer for tilpasning til ansigtskonturer
 • plus-circle.svg Indbygget specialiseret MicroComb for en tæt barbering
 • plus-circle.svg Kan fungere til en enkelt barbering med en lynopladning på bare 5 minutter
 • plus-circle.svg Vandtæt og funktionsdygtig med skum eller gel for nem barbering og rengøring
En god elektrisk barbermaskine

PHILIPS S9031/12 Barbermaskine

Det vi kan lide:

 • plus-circle.svg Patenteret V-Track præcisionsblade for tæt barbering
 • plus-circle.svg ContourDetect-hoveder med 8 retninger for høj brugervenlighed
 • plus-circle.svg Vandtæt til for nem rengøring og barbering under bruseren

Artikel af Amanda Lee Edelstein

I denne barbermaskine test er Braun Barbermaskine Series 3 ProSkin 3040s kåret som testvinder, da den har masser af egenskaber og funktioner, der kan glæde enhver og gøre barberingen lettere og mere komfortabel. Den er dog skarpt efterfulgt af en lang række andre modeller, så matcher den ikke dine behov har du rig mulighed for at finde en anden, der passer dig.

Der er efterhånden rigeligt med barbermaskiner på markedet at vælge imellem. Det kan være svært at vide, hvad man skal kigge efter, og hvordan man finder frem til den rette maskine. I denne barbermaskine test kan du læse om de bedste barbermaskiner på markedet og blive guidet til, hvilken der vil passe perfekt til dig.

Den bedste barbermaskine i test

Braun Barbermaskine Series 3 ProSkin 3040s

Det mener vores produkteksperter

En Braun Series 3 ProSkin 3040s barbermaskine er en model velegnet til enhver, der ønsker en maskine i høj kvalitet til en god pris og med flere funktioner og egenskaber, der kan gøre barberingen og hverdagen lettere. Ved køb af denne maskine får du komfort og brugervenlighed med til en konkurrencedygtig pris.

Derfor skal du vælge en Braun Barbermaskine Series 3 ProSkin 3040s

ProSkin 3040s Braun Series 3 barbermaskine er en god all around model, der er velegnet til alle, der ønsker at en funktionel og effektiv maskine. Braun ProSkin barbermaskine er udstyret med funktioner, der kan glæde og gøre hverdagen lettere. Du vil få en komfortabel og nem barberingsrutine ved køb af denne model.

Braun ProSkin 3040s er udstyret med tre uafhængige skæreelementer i barberhovedet, som gør, at maskinen kan tilpasse sig dine ansigtskonturer under barberingen. Dette øger både brugervenligheden og komforten under barberingen, da man let kan føre maskinen med samme tryk lige gyldigt hvor, man barberer sig i ansigtet, på kæbelinjen eller halsen. Med den indbyggede MicroComb, der sidder i barberhovedet, kan man nemt sikre sig en tæt barbering, da den vil sørge for at løfte og dreje hårene, så de får den optimale position. Den medfølgende pop up præcisionstrimmer sørger for, at man let og enkelt kan forme og style skæg og bakkenbarter.

Denne barbermaskine har Wet&Dry funktion, hvilket betyder, at den nemt kan bruges i badet og den kan let skylles og rengøres under rindende vand. Dertil kan man bruge maskinen sammen med barberskum eller -gel for en mere nænsom barbering. Herefter rengøres den bare under vand, og sidder der genstridige hår, kan man hurtigt bruge den medfølgende rensebørste til at gøre maskinen helt klar til næste brug. Har du haft glemt at oplade maskinen, så frygt ej, for netop denne maskine kan fungere til en enkelt, men hel barbering på bare 5 minutters lynopladning.

Produktdetaljer: 

 • Batteritid: 45 minutter
 • Vandtæt: Ja
 • Batteriindikator: Ja
 • Medfølgende tilbehør: Beskyttelseshovede, rensebørste, præcisionstrimmer
Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg Udstyret med 3 uafhængige skæreelementer for tilpasning til ansigtskonturer
 • plus-circle.svg Indbygget specialiseret MicroComb for en tæt barbering
 • plus-circle.svg Kan fungere til en enkelt barbering med en lynopladning på bare 5 minutter
 • plus-circle.svg Vandtæt og funktionsdygtig med skum eller gel for nem barbering og rengøring

En god elektrisk barbermaskine

PHILIPS S9031/12 Barbermaskine

Det mener vores produkteksperter

Ønsker du en helt tæt barbering, nem rengøring og muligheden for barbering i badet, så kan du ikke gå helt galt i byen med denne Philips S9031/12 barbermaskine. Det er en model, der er udstyret med patenterede præcisionsblade, ContourDetect hoveder, og så er den ovenikøbet 100% vandtæt.

Derfor skal du vælge en Philips S9031/12 Barbermaskine

Hvis du gerne vil investere i en kvalitetsmaskine, der er slidstærk og holder længe, så er denne Philips S9031 en model, du skal kigge nærmere på. Den ligger i den lidt dyrere ende af prisklassen af de modeller, der er med i denne test, men den er også udstyret med et patenteret system, et holdbart lithium batterie og er dertil 100% vandtæt. Man får derfor meget for pengene ved køb af denne barbermaskine fra Philips.

De patenterede V-Track præcisionsblade, denne model er udstyret med, er det, der vil sikre dig en helt tæt barbering hver eneste gang. Hvert enkelt hårstrå bliver nemlig fanget og løftet, således håret kommer i den optimale position for en så tæt barbering som muligt. De specielt designede ContourDectect hoveder har hele 8 retninger, så det bliver nemt at barbere og kommer til trods konturerne i ansigtet, på kæbe og hals. Det giver enorm høj brugervenlighed, da det eneste, man som forbruger skal tænke på, er, at man skal barbere. Sikkerheden er i top og barberingen vil blive let som en leg og samtidig så tæt som muligt.

Modellen S9031 fra Philips har en lang batteritid på 50 minutter, og det tager kun 1 time for en fuld opladning og en maskine, der er klar til brug igen. Har man en travl hverdag, hvor en barbering gerne må være enkel og hurtig, er denne maskine også et fantastisk valg. Den er nemlig vandtæt og kan bruges under bruseren og kan dertil nemt rengøres ved at blive skyllet under rindende vand.

Produktdetaljer: 

 • Vægt: 420 g
 • Batteritid: 50 minutter
 • Ladetid: 60 minutter
 • Vandtæt: Ja
 • Batteriindikator: Ja
Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg Patenteret V-Track præcisionsblade for tæt barbering
 • plus-circle.svg ContourDetect-hoveder med 8 retninger for høj brugervenlighed
 • plus-circle.svg Vandtæt til for nem rengøring og barbering under bruseren

Den bedste klassiske barbermaskine

Philips Barbermaskine Series 5000 S5110/06

Det mener vores produkteksperter

Vil du helst foretage din barbering på traditionel vis foran spejlet på badeværelset, så er denne Philips Series 5000 S5110/06 en barbermaskine, du bør kigge nærmere på. Den har yderst høj ydeevne og er udstyret med turbofunktion til selv de helt kraftige skægstubbe. Maskinen er ideel til dig, der ikke ønsker noget fancy, men en kvalitetsmaskine med maksimal ydeevne.

Derfor skal du vælge en Philips Barbermaskine Series 5000 S5110/06

Er du på udkig efter en barbermaskine, du kan bruge nemt og enkelt i hverdagen til tørbarbering af ansigt, kæbeparti og hals, så er denne Philips S5110/06 et perfekt bud til dig. Denne klassiske barbermaskine er nemlig beregnet til traditionel tørbarbering foran badeværelsesspejlet, og i stedet for at fokusere på en maskine, der kan fungere i vand, med skum eller gel, er der fokuseret på at skabe maksimal ydeevne og en holdbar maskine.

Barberhovedet på denne model fra Philips er beregnet til at kunne følge ansigtets konturer og give en komfortabel barbering. Det er et DynamicFlex barberhovede, der kan bevæge sig i 5 forskellige retninger, og dermed give dig bevægelsesfrihed under barberingen. På den måde er du fri for at vende og dreje for at tilpasse dig, dette vil S5115/06 barbermaskine fra Philips gøre helt automatisk for dig. Glemmer du at oplade maskinen kan du let få batteri nok til en barbering med en lynopladning på bare 5 minutter, eller du kan vælge at barbere dig med ledningen i maskinen.

Den indbyggede turbofunktion denne maskine er udstyret med er mulig på grund af modellens høje ydeevne. Med denne funktion bliver det muligt at barbere hurtigere og mere effektivt, og selv de mest genstridige og kraftige skægstubbe vil nemt kunne barberes ved hjælp af funktionen. Den medfølgende præcisionstrimmer gør det desuden let at style og præcisere til fx overskæg eller bakkenbarter. Du kan nemt rengøre din Philips S5115/06 barbermaskine, da der kan åbnes til skærene og den nemt kan skylles. Har du behov for på sigt at få udskiftet skær, er dette noget, der er muligt at få gjort hvert andet år.

Produktdetaljer: 

 • Batteritid: 40 minutter
 • Ladetid: 1 time
 • Vandtæt: Til rengøring af skærhovederne
 • Batteriindikator: Ja
Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg Klassisk tørbarbering med maksimal ydeevne
 • plus-circle.svg DynamicFlex barberhoved kan bevæge sig i 5 retninger for fleksibilitet
 • plus-circle.svg Udstyret med turbofunktion for hurtig barbering eller til kraftige hårstrå

Den bedste barbermaskine til sensitiv hud

BRAUN Series 5 5147s Barbermaskine

Det mener vores produkteksperter

Med en Braun Series 5 5147s barbermaskine er du sikret en kvalitetsmaskine. Den har lang holdbarhed, giver en tæt barbering og er velegnet til selv den mest sensitive hud, der kan have tendens til skægpest ved barbering. Den er et fremragende valg til dig, der ønsker …

Derfor skal du vælge en Braun Series 5 5147s Barbermaskine

Barbermaskinen Braun Series 5 5147s er en model, der har høj brugervenlighed, da den er nem at bruge og navigere rundt med i ansigt, på kæbepartiet og på halsen. Den er udstyret med et fleksibelt barberhovede, der kan tilpasse sig de forskellige konturer, den møder under barberingen. Det fleksible hovede gør det desuden let at barbere uden at skulle dreje og flagre med armene for at ramme det rigtige sted. Du får derfor en mere præcis og bekvem barbering.

Det specialdesignede fleksible barberhovede på Braun Series 5 5147s Barbermaskine gør både barberingen nem og behagelig, og det gør hertil også maskinen ideel til dem med sensitiv hud, og dem som kan have tendens til at få skægpest, når der barberes. Hovedet er designet til at løfte hårstråene ind mod kniven, så du kan få en tæt barbering uden at skulle irritere huden under.

Der findes flere vandtætte modeller på markedet, og denne barbermaskine fra Braun er en af dem. Den er 100% vandtæt og kan derfor gøre hverdagen lettere og barberingen enklere og hurtigere, da den kan tages med ind i badet. På den måde kan du nemt klare to fluer med ét smæk. Rengøringen kan også foregår under bruseren, da maskinen let kan rengøres under rindende vand. Der medfølger dertil en lille børste, der kan fjerne de mest genstridig hår, der ikke lader sig skylle væk.

Produktdetaljer: 

 • Vægt: 400 g
 • Batteritid: 50 minutter
 • Ladetid: 60 minutter
 • Vandtæt: Ja
 • Batteriindikator: Ja
Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg Fleksibelt hovede for høj brugervenlighed
 • plus-circle.svg Velegnet til sensitiv hud
 • plus-circle.svg Vandtæt til for nem rengøring og barbering under bruseren

Den bedste intim barbermaskine

Philips Barbermaskine OneBlade QP2630/30

Det mener vores produkteksperter

Denne multifunktionelle barbermaskine kan også fungere som hårtrimmer, og den kan bruges på hele kroppen. De medfølgende hoveder giver dig flere forskellige længdemuligheder, og det er nemt og enkelt at skifte rundt mellem hovederne, når du er i gang med din barbering.

Derfor skal du vælge en Philips OneBlade QP2630/30 Barbermaskine

Hvis du er typen, der bruger tid på at barbere flere steder på kroppen, kan det være ideelt med en barbermaskine, der kan fungere som en hårtrimmer til barbering ansigt, krop og til de intime steder. Ved køb af denne Philips OnBlade barbermaskine får du netop mulighed for at kunne barbere, style og trimme præcis de steder i ansigtet eller på kroppen, som du ønsker.

Ønsker du at kunne barbere og trimme med én enkelt maskine, er denne Philips OneBlade det helt ideelle valg for dig. Det er ikke altid kun i ansigtet, der kan være et ønske om at barbere eller trimme håret, og har man ikke lyst eller råd til at bruge penge på flere hårtrimmere, der er beregnet til forskellige trimnings- eller barberingsopgaver, kan det være en kæmpe fordel at købe en multifunktionel maskine, der kan bruges til lidt af hvert. Philips OneBlade QP2630/30 barbermaskine har medfølgende hoveder, så du kan trimme, style og barbere både ansigt og krop. På grund af det kompakte design og de forskellige udskiftelige hoveder, kan du nemt bruge denne maskine til intimbarbering også, hvilket sjældent er en mulighed ved barbermaskine og hårtrimmere.

Selvom Philips OneBlade er en kompakt barbermaskine, er den stadig effektiv, har en god ydeevne og holdbarhed. Den er vandafvisende og kan derfor let skylles og rengøres under vandhanen. Det er muligt at barbere med eller uden skum alt efter behov og præferencer. Med denne model kan du bevæge og barbere i alle retninger, frem og tilbage. Der er hele 60 minutters batteritid på en opladning, så man nemt kan komme hele vejen rundt hver gang.

Produktdetaljer:

 • Vægt: 300 g
 • Batteritid: 60 minutter
 • Ladetid: 4 timer
 • Vandtæt: Ved rengøring
 • Batteriindikator: Nej
 • Medfølgende tilbehør: 4 x stubbekamme, 1 x kropskam, 1 x skær til ansigt, 1 x skær til kroppen
Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg Fungerer til barbering på hele kroppen – også til intimbarbering
 • plus-circle.svg Medfølgende hoveder til forskellige længder og præcision
 • plus-circle.svg Kompakt design med lang batteritid

Den bedste barbermaskine med trimmer til dig med en travl hverdag

BRAUN Series 3 3090cc Barbermaskine

Det mener vores produkteksperter

Har du en travl hverdag, hvor de små hverdagsting gerne bare må gå hurtigt, kan du med fordel vælge denne barbermaskine fra Braun, der kan gøre hverdagen lettere for enhver. Den er ideel til dig, der ikke har eller gider prioritere tid til at rengøre barbermaskinen efter brug. Denne maskine klarer det nemlig for dig, og den altid er klar til brug.

Derfor skal du vælge en Braun Series 3 3090cc Barbermaskine

Når du vælger en barbermaskine, er det vigtigt, at du får valgt en, der kan passe ind i den hverdag, du har. Har du en travl hverdag eller en hverdag, hvor du ikke ønsker at prioritere tid i at rengøre og fikse de maskiner, der skal gøre dig klar til arbejdsdagene og de specielle lejligheder, så er en nem og næsten vedligeholdelsesfri barbermaskine det rigtige valg for dig. Netop dette får du ved køb af en Braun Series 3 3090cc barbermaskine.

Ved køb af en Braun Series 3 3090CC barbermaskine får du en medfølgende rensestation med, der sørger for at klare rengøringen for dig efter hver brug af maskinen. Foruden at være i stand til at rengøre din barbermaskine, fungerer denne rensestation også som en oplader. På den måde vil maskinen fra Braun altid være klar til brug, når du skal barbere dig. Skal du bruge maskinen i længere tid, kan du let bruge den med ledning i også. På den måde bliver det aldrig et problem at løbe tør for strøm. Med MicroComb teknologi sørger den lille midterkam på barberhovedet for, at alle hårstrå vendes den rette vej for en tæt barbering. Den er desuden medvirkende til, at denne maskine sagtens kan bruges på længere hårstrå og dermed et længere skæg.

For at øge brugervenligheden til et ultra højt niveau, er der fokuseret på, at denne Braun Series 3 3090cc maskine ikke “kun” skal være vandtæt. Den kan nemlig også bruges med skum eller gel. På den måde kan du nemt bruge barbermaskinen præcis, som du ønsker. Den kan både bruges i badet, tørt eller med skum eller gel, og kan let skylles og sættes i den medfølgende rengøringsstation, så den er som ny og klar til brug næste gang.

Produktdetaljer: 

 • Batteritid: 45 minutter
 • Ladetid: 105 minutter
 • Vandtæt: Ja
 • Batteriindikator: Ja
 • Medfølgende tilbehør: Rense-/opladningsstation
Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg Medfølgende rense- og opladningsstation
 • plus-circle.svg Fungerer med eller uden ledning
 • plus-circle.svg MicroComb teknologi for en tæt barbering
 • plus-circle.svg Vandtæt og egnet til barbering med skum eller gel for høj brugervenlighed

Sådan vedligeholder du din barbermaskine

For at øge levetiden på din barbermaskine kan det godt betale sig at sørge for at vedligeholde sin maskine. Oftest kræver barbermaskiner minimal vedligeholdelse, og det er derfor en kæmpe fordel at at investere den smule tid i maskinen.

 • Husk at rengøre din barbermaskine efter brug. Det er vigtigt at huske at rengøre sin barbermaskine efter hver brug. Ofte kan man nøjes med bare at fjerne hårstrå, der sidder på barberhovedet. Anvender man skum eller gel til barbering, bør man altid sørge for at få det fjernet eller skyllet væk. Bakterier, fedt, snavs og skum eller gel kan sætte sig og gøre bladene sløje eller maskinen mindre effektiv over længere tid. Det er derfor vigtigt, man først lægger sin barbermaskine fra sig, når den er helt ren og klar til næste brug. Har man en rengøringsstation kan den nemt klare opgaven for dig, og du er fri for netop denne vedligeholdelse.
 • Rengør jævnligt din barbermaskine grundigt. Børster man kun hårene af efter brug, kan det være nødvendigt med en lidt grundigere rengøring af barbermaskinen jævnligt, så man sørger for, at intet sætter sig og forringer maskinens ydeevne. Dertil kan der sidde bakterier mm., der bør fjernes for en mere hygiejnisk og skånsom barbering, der ikke vil irritere huden.
 • Giv olie ved behov. Det er ikke alle barbermaskiner, der har behov for at få olie, men hvis den maskine, du har valgt har dette behov for optimal vedligeholdelse, er det vigtigt at få det gjort jævnligt. På den måde vil skærene forblive skarpe, og du vil blive ved med at få en barbering, hvor maskinen ikke river i hårstråene, men sørger for at skære dem over.

Anden nyttig viden i denne barbermaskine test

I dette afsnit kan du læse med og blive klogere på, hvordan du kan sikre dig en effektiv, skånsom barbering, der ikke vil give dig hudirritationer. Du vil finde en guide til barbering, nogle gode råd til at passe og pleje din hud samt vores bud på, hvordan du finder en god, billig barbermaskine.

Guide til barbering uden irritation

Mange kan nikke genkendende til at have oplevet en irriteret hud efter barbering. Nogle har tendens til altid at have en irriteret hud, når de barberer sig, men der er flere faktorer, der kan hjælpe på netop dette problem. I denne guide kan du læse med og blive klogere på, hvordan du kan mindske irritation af huden ved barberingerne.

Investér i en elektrisk barbermaskine

Mange oplever især hudirritation, når de barberer sig med en skraber. Det er ikke så underligt, når man tænker over, at skæret skraber direkte ned på huden for at barbere hårene. Dette medfører nemlig at et mindre hudlag fjernes, og huden er derfor ekstra sårbar, især, hvis man skraber flere gange ét sted. Investerer man i stedet i en barbermaskine, vil man med det samme kunne mærke forskel, hvis man før kun har brugt skraber, fordi en elektrisk barbermaskines skæreelementer ikke vil komme i direkte kontakt med huden. Der findes efterhånden mange maskiner, der kan give en helt tæt barbering alligevel, så det kan sagtens betale sig at investere i sådan en frem for de normale skrabere.

Anvend en scrub inden og i mellem barberingerne

Mange får tendens til indgroede hår, når de barberer sig. Dette kan både være genererende fysisk og udseendemæssigt, men man kan gøre meget ved at huske at bruge en god scrub før barbering og indimellem barberingerne. Dog ikke hver dag, hvis man barberer sig ofte, da dette vil medføre for meget eksfoliering til, at huden kan følge med. Huden skal altid have lov til at hvile, så man undgår hudirritation.

Barbering på våd hud, med barberskum eller gel

Der findes barbermaskine, der er beregnet til tørbarbering, og der findes maskiner, man kan benytte i badet eller med skum og gel. Har man tendens til sensitive reaktioner, er det en fordel at investere i en maskine, der kan fungere på våd hud eller med skum og gel, da denne type barbering vil være mere skånsom ved huden.

Teknik og indstillinger

Mange barbermaskine er designet til at tage hensyn til ansigtets konturer, og dette betyder, at man kan anvende samme tryk i hele ansigtet under barbering. Det er vigtigt det tryk ikke bliver for hårdt, da det hverken vil give en hurtigere barbering eller tættere barbering, men det vil derimod bare være en større belastning for huden. Den mest optimale barberingsteknik er små cirkulære bevægelser, hvor man ikke trykker for hårdt med maskinen. Har man sensitiv hud, kan man investere i en barbermaskine, der giver mulighed for at barbere i et skånsomt mode, og har man meget kraftige hår, kan man med fordel vælge en maskine, der har turbofunktion, så man får en mere effektiv barbering.

Plej din hud efter barbering

For at undgå hudirritationer, skægpest mm. er det vigtigt, man husker at pleje sin hud efter hver barbering. Barberer man sig i badet kan en fugtighedscreme efter endt bad være pleje nok. Har man tør, sensitiv hud eller andre hududfordringer, bør man huske at vælge plejeprodukter, der passer til netop ens hudtype og udfordringer.

Gode råd til pleje af huden efter barbering

Ønsker man en blød, fugtet og pæn hud, der ikke skal blive irriteret, når du har barberet dig, kan disse 4 gode råd hjælpe dig til, hvordan du kan pleje huden, så du får styrket huden og gjort den modstandsdygtig, både over for barbering, vind og vejr samt ældning.

 • Skyl ansigtet for stubbe og evt. anvendt barberskum eller gel. Når du har barberet dig, sidder der ofte en smule hår i ansigtet eller ned ad halsen, og det er vigtigt, at du får fjernet dem, så de ikke sidder og klør og irriterer huden. Har du haft anvendt barberskum eller gel til din barbering er det selvfølgelig vigtigt, at det bliver skyllet helt af, da rester af skum eller gel kan genere huden, så den bliver irriteret, rød og kløende.
 • Anvend aftershave (uden alkohol). Den traditionelle aftershave er som kendt en barbersprit i flydende form indeholdende alkohol. Dette for at opnå en antiseptisk virkning, der skal forhindre infektion og irritation. Alkohol på nybarberet hud er dog ikke altid vejen frem, da huden er sårbar og en sensitiv hud kan ende med at blive mere irriteret. Der findes balm, gel og cremevarianter, der har mere plejende egenskaber end en klassisk aftershave og dertil har samme antiseptiske virkning. Dette kan for nogle være nok fugt nok, mens andre har behov for en rigtig fugtighedscreme ovenpå for optimal pleje af huden.
 • Brug fugtighedscreme. Har du hud brug for mere fugt eller ønsker du bare en fugtighedscreme til brug på de dage, du ikke barberer dig, kan det være en kæmpe fordel at investere i en god fugtighedscreme. Dette vil både få din hud til at føles mere blød, behagelig og komfortabel, og det vil på sigt være med til at sørge for at aldringstegn ikke viser sig for tidligt.
 • Lad huden hvile. Det er altid en god idé at lade huden hvile i minimum 24 timer. Har du sensitiv hud, der kan finde på at rødme, klø eller have tendens til skægpest anbefales det, at man venter nogle dage og giver huden ro før, man barberer sig igen.

Find det bedste barbermaskine tilbud

Der findes barbermaskiner i alle prisklasser. Ofte hænger pris og kvalitet sammen, og det er ikke altid smart at gå efter den billig barbermaskine, hvis man ønsker en maskine, der kan holde og bruges til mange barberinger. Du kan med fordele læse med om de forskellige barbermaskiner, der er med i denne barbermaskine test for at finde frem til den rigtige for dig, og derefter holde øje med, om din favorit kommer tilbud.

FAQ

Hvilken barbermaskine er bedst i test?

I denne barbermaskine test er barbermaskinen Braun Series 3 ProSkin 3040s kåret som testvinder. Dette på grund af dens mange egenskaber og funktioner, der kan glæde enhver og gøre barberingen lettere og mere komfortabel.

Hvordan finder jeg den rette barbermaskine?

Når du er på jagt efter en ny barbermaskine, er det vigtigt at overveje, hvilke behov du ønsker, den skal opfylde for dig. Har du sart hud, kan det være en fordel at købe en med Wet&Dry funktion, og hvis du ikke ønsker glatbarbering, en der kan nøjes med at trimme.

Skal man vedligeholde sin barbermaskine?

Der findes barbermaskiner, der kan klare det meste vedligeholdelse for dig med en medfølgende rensestation, men ellers er det som udgangspunkt vigtigt, at man som minimum får rengjort maskinen efter hvert brug.

Din produktekspert

Amanda Lee Edelstein

Author