Bedste epilator – Den bedste epilator 2022

Braun Silk-épil 9-720

Derfor skal du vælge Braun Silk-épil 9-720 Med denne epilator fra Braun kan du fjerne uønsket hårvækst på et øjeblik. Den er udstyret med et bredt hoved, der gør det nemt og hurtigt at fjerne hår fra både ben, armhuler og bikinilinje. Med epilatoren følger fire forskellige slags tilbehør, som gør den utrolig funktionel og alsidig. Du får en epilator med den nyeste teknologi inkluderet. Blandt andet hjælper SensoSmart-teknologien med at justere trykket, så du ikke trykker for hårdt mod huden. Desuden lyser epilatoren...

Tjek prisen
Testvindere: Billigste pris Forhandler

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Artikel af Ida Jensen

Er du på udkig efter den bedste epilator, der gør hårfjerning nemt og skånsomt? Så er du havnet det rette sted. Vi har samlet fem gode epilatorer på markedet i denne epilator test. Med en epilator opnår du et flot resultat som holder længe, og du kan smide dine gamle skrabere ud og aflyse de dyre voksbehandlinger.

Når du først har fået fingrene i en god epilator, bliver det en helt uundværlig del af din skønhedsrutine. De fem epilatorer, som vi har samlet i denne guide, kan alle bruges på både tør og våd hud, og de sikrer et holdbart og glat resultat hver gang.

I vores købsguide hjælper vi dig med, hvordan du udvælger en epilator, og hvad du skal have med i dine overvejelser. Herunder finder du en sammenligningstabel, hvor du nemt og hurtigt kan få et overblik over specifikationer for de fem epilatorer vi har testet.

Det mener vores produkteksperter

Derfor skal du vælge Braun Silk-épil 9-720

Med denne epilator fra Braun kan du fjerne uønsket hårvækst på et øjeblik. Den er udstyret med et bredt hoved, der gør det nemt og hurtigt at fjerne hår fra både ben, armhuler og bikinilinje.

Med epilatoren følger fire forskellige slags tilbehør, som gør den utrolig funktionel og alsidig. Du får en epilator med den nyeste teknologi inkluderet. Blandt andet hjælper SensoSmart-teknologien med at justere trykket, så du ikke trykker for hårdt mod huden. Desuden lyser epilatoren på det område, der behandles, hvilket gør arbejdet meget lettere.

Epilatoren fra Braun har også en del ekstraudstyr. Der medfølger blandt andet en massagehætte, som stimulerer huden og modvirker ubehag under epileringen. Det betyder også, at du kan få fjernet alle hår fra det ønskede område, og så holder den endda hårvæksten nede i helt op til fire uger.

Epilatoren tilpasser sig enhver kontur, og den er let at anvende på alle områder af kroppen på en blid og effektiv måde. Den er enorm skånsom mod huden, og med denne model fra Braun får du en af markedet bedste epilatorer, der kan fjerne selv de mindste og fineste hår.

Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg Bredt hoved for et hurtigt resultat
 • plus-circle.svg Med massagehætte
 • plus-circle.svg SensoSmart™ -teknologien

Det mener vores produkteksperter

Derfor skal du vælge Remington EP7300

Epilatoren fra Remington er en lille og effektiv model, der fjerner hår på en mild måde. Det er en skånsom epilator, der ved hjælp af 40 komfortable pincetter gør hårfjerning nemt og hurtigt. Selvom epilatoren er med ledning, tåler den vand, og du kan derfor nemt og blidt epilere huden mens du tager et varmt bad.

Det er let at anvende epilatoren, og du får tre forskellige tilbehørsdele, så du kan fjerne hår fra både større og mindre områder på huden. Blandt andet medfølger et massagehoved med Aloe Vera, der giver en silkeblød hud og medvirker til en smertefri hårfjerning. Den masserende teknologi vil du helt sikkert blive glad for, og du får altså en epilator, der gør hårfjerning let, behageligt og holdbart.

Den er udstyret med to hastighedsindstillinger, så den også kan bruges på meget følsomme områder. Den har desuden et aftageligt hoved, der gør det nemt at rengøre den lille maskine. Alt i alt får du her en billig epilator, som er utrolig nem og effektiv i brug.

Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg Aftageligt, vaskbart hoved
 • plus-circle.svg Masserende teknologi
 • plus-circle.svg Tre tilbehørsdele medfølger

Det mener vores produkteksperter

Derfor skal du vælge Panasonic ES-EL2A – bedste ledningsfrie

Denne fra Panasonic er en virkelig effektiv epilator. Den sikrer skånsom epilering, der giver en glat hud nemt og effektivt. Den kan anvendes på tør eller våd hud og er batteridrevet, hvilket gør den yderst nemt at anvende. Du kan tage den med i badet uden at bekymre dig om en ledning, der skal kunne nå i en stikkontakt. Det betyder også, at den er nem at rejse med uden en konverter er nødvendig.

Epilatoren har to to pincetskiver med 60 små pincetter. Det betyder, at hvis den første skive ikke fjerner håret, så gør den anden. Du kan altså være sikker på at få alle de små hår med, og du får en blød og glat hud på et øjeblik. Hovedets størrelse er 30 pct. større end konventionelle epilatorer, hvilket betyder et endnu mere glat resultat.

Det bøjelige hoved gør den let at bruge på alle områder af kroppen, hvor der skulle være uønsket hår. Den har tre hastighedsindstillinger, hvilket ligeledes gør den nem at tilpasse alt efter, hvad den skal bruges til. Du opnår en utrolig behagelig epilering med en trådløs epilator som denne.

Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg 90 graders bøjeligt hoved
 • plus-circle.svg Tre hastighedsindstillinger
 • plus-circle.svg Ledningsfri brug

Det mener vores produkteksperter

Derfor skal du vælge Philips Satinelle Essential BRE265

Denne lille epilator sikrer effektiv hårfjerning. Det er en nænsom epilator, der kan få fat i de helt lyse hår takket være det indbygget lys. Den fylder ikke meget og ligger godt i hånden. 

Den kan fjerne både tykke og tynde hår grundet to forskellige indstillingsmuligheder. Der medfølger en følsom hætte, der gør det muligt at epilere selv meget sarte områder på kroppen. 

Det er nemt at rense epilatoren med rindende vand grundet det aftagelige hoved, hvilket sikrer god hygiejne. Den er desuden let at have med på rejser, og der medfølger desuden et rejseetui til epilatoren. Med denne epilator får du effektiv hårfjerning på et øjeblik, og selv de helt fine hår kan den klare.

Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg Indbygget lys
 • plus-circle.svg Ergonomisk greb
 • plus-circle.svg Fylder ikke ret meget

Sådan vælger du den bedste epilator

Der findes mange forskellige epilatorer på markedet, og hvis det er første gang, at du skal ud og have fat i en, kan det være noget af en jungle. Der er nemlig utrolig mange muligheder, og de kommer i alle størrelser og prisklasser. Derfor bør du gøre op med dig selv, hvad der er vigtigt for dig ved din kommende epilator. I denne købsguide vil vi forsøge at hjælpe dig med at vælge den rette epilator for dig.

En god epilator kan bruges på både tør og våd hud. En vandtæt epilator er derfor at foretrække for de flestes tilfælde. Det betyder nemlig, at du let kan epilerere i badet, hvor du normalt ville bruge en barberskraber. En elektrisk epilator sikrer, at alle hårene hives med op fra rødderne, hvilket betyder et resultat, der holder i flere uger. Du undgår desuden indgroede hår, da du kan fjerne hårene helt.

Hvorfor købe en epilator?

Men er en epilator overhovedet noget for dig? Det kan du blive klogere på lige her.

Hvis du er træt af at bekymre dig om sorte hår på benene og under armene, som begynder at stikke frem blot få dage efter, at du sidst havde skraberen fremme? Eller er du træt af dyre omkostninger i form af rutinemæssige voksbehandlinger på skønhedsklinikken?

Hvis du kan nikke ja til én af de ting, så vil en epilator være vejen frem for dig. En epilator behøver ikke at koste en masse, og du behøver ikke skifte den ud, når du først har fået fingrene i en. Du skal blot sørge for at holde den ren og oplade den, hvis den er batteridrevet.

En epilator sørger for, at du kan fjerne hår fra kroppen nemt og hurtigt, og så skal du ikke bekymre dig om det i den næste måneds tid. Det må være det tætteste man kan komme på permanent hårfjerning uden professionel hjælp.

Med batteri eller ledning?

Uanset om du vælger en epilator med batteri eller ledning kan du være sikker på at opnå en hurtig epilering. De fungerer nemlig på samme måde og er et yderst effektiv produkt til at trække hårene ud af huden.

En epilator med genopladelige batterier betyder, at du undgår at skulle have en ledning hængende, men du udfører arbejdet. Du er således ikke afhængig af at have en stikkontakt i nærheden. Det gør det desuden nemmer at have den med ud at rejse, da du ikke skal bekymre dig om udenlandske stikdåser og lignende. Det er selvfølgelig vigtigt at huske at sætt den til opladning, så den altid er klar til brug. Desuden er det forskelligt, hvor lang levetid, de forskellige modeller har, og det kan derfor være en god ide, at undersøge batterilevetiden inden du køber din nye epilator.

En epileringsmaskine med ledning kan også være at foretrække. Med ledningen risikerer du ikke, at epilatoren er løbet tør for strøm, lige som du står og skal bruge den. Det kan være en smagssag, hvad der fungerer bedst, og blandt vores testede epilatorer var både modeller med og uden ledning. Her kan det være en ide at undersøge ledningens længde og om den kan tåle vand. Det er nemlig ikke alle epilatorer med ledning, der kan bruges i badet.

Hovedets størrelse og fleksibilitet

En anden ting, der er værd at overveje, er maskinens hoved. Størrelsen har nemlig noget at sige i forhold til, hvor hurtigt hårfjerningen kan foregå. Et større hoved, betyder at den kan hive mange hår ud ad gangen, hvilket sikrer hurtigere hårfjerning.

Et bredt hoved er godt til at opnå fuldstændig glatte ben på et øjeblik, men den kan måske være vanskeligere at anvende på mindre områder som eksempelvis under armene. Hovedets størrelse har dog ikke noget at sige i forhold til, hvor velegnet den er til følsom hud.

En epilator med et fleksibelt hoved kan være et godt valg, da det sikrer fjernelse af uønskede hår fra alle steder på kroppen. På den måde tilpasser maskinen sig kroppens konturer, og det kan give et meget behagelig oplevelse, når du skal bruge epilatoren.

Indstillingsmuligheder

De forskellige modeller har forskellige indstillinger. De fleste epilatorer kan justeres i forhold til hastighed, således at den både kan bruges til tykke og fine hår. Det kan være en god ide at se efter, når du skal vælge en epilator.

Desuden kan det være værd at undersøge, hvilket udstyr der følger med epilatoren. Nogle modeller har nemlige forskellige “hætter”, som kan udskiftet alt efter, hvor på huden du ønsker at bruge maskinen.

Derudover kan det være en fordel at have en epilator med en masserende funktion, der stimulerer huden under epilering. Det er med til at gøre det mere skånsomt at hive hårene ud, og samtidig fjernes døde hudceller.

Rengøring af epilator

Uanset hvilken epilator du har, skal den rengøres. Den nemmeste måde at gøre det på er at tage hovedet af maskinen og foretage en dybdegående rensning. Derfor vil vi anbefale, at du vælger en epilator med et aftageligt og vaskbart hoved. En rengjort maskine sikrer det bedste resultat, en blød hud, og du fjerner bakterier. På den måde kan du også forebygge indgroede hår.

Det anbefales, at maskinen vaskes hver gang efter brug, og derfor kan det være en fordel at anvende den i badet frem for på tør hud, så rengøring huskes.

Undgå ubehag ved brug

En epilator fungerer helt anderledes end en almindelig barberskraber. Det kan derfor være en ide at vænne sig til brugen stille og roligt og starte med mindre følsomme områder. Hårene hives op fra huden, og det mærkes som en konstant prikkende fornemmelse. Der er flere måder, hvorpå man kan gøre oplevelsen mest behagelig.

Først og fremmest kan det være en god ide at anvende epilatoren på våd hud. Hvis du bruger varmt rindende vand åbner porerne sig, og gør de små hår lettere at hive ud. Vandet er også med til at blødgøre huden. Desuden virker det varme vand lindrende på huden. Tør hud vil som regel være en del mere sart.

Når du først har brugt epilatoren et par gange vil din hud stille og roligt vænne sig til følelsen, og så skal du altså også kun bruge den en gang eller to om måneden for at opnå hårfri hud. Så bliver det altså ikke meget lettere. Epilatoren hiver hele hårstrået med ud inklusive hårsækken.

Det betyder, at de nye hår er mindre kraftige, hvilket også betyder, at smerten reduceres. Du vil nok ikke mærke meget mere end en jævn prikken på huden.

Naturligvis er de forskellige epilatorer også forskellige i deres nænsomhed, men de nye modeller er udviklet til brug på områder, der er sarte, som for eksempel under armene og i bikinilinjen. Efter brug kan det være en god ide, at påføre creme for at berolige huden.

FAQ

Hvilken epilator er bedst i test?

Den bedste epilator i test er Braun Silk-épil 9-720. Med denne model får du et epilator, der leverer et perfekt resultat hver gang. Den er utrolig blid mod huden, og den kan fjerne små hår fra alle steder på kroppen. Den er udstyret med et bredt hoved, en massagehætte og de nyeste teknologier. Hårfjerning bliver ikke mere effektivt end med denne epilator fra Braun, og du kan vinke farvel til uønsket hår i flere uger ad gangen. Braun Silk-épil er helt i top blandt de bedste epilatorer på markedet.

Hvor ofte skal man epilere?

De fleste epilatorer foreskriver at fjerne hår i op til fire uger ad gangen. Som regel skriver producenten dette på i produktets beskrivelse, hvor du vil kunne finde svaret for den pågældende maskine. Men generelt opnår du et langt mere holdbart resultat end ved konventionel barbering uanset, hvilken epilator du vælger.

Din produktekspert

Ida Jensen

Administrator