Cykelanhænger Test: 7 bedste cykelanhængere (Maj 2024)

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr, så hendes viden inden for køkkenudstyr og de forskellige brands i branchen er meget høj.  Mange gange... Læs mere

Thule Chariot Lite 2, Multisportstrailer til 2 børn
TESTVINDER

Thule Chariot Lite 2, Multisportstrailer til 2 børn

Denne smarte cykelanhænger fra Thule Chariot er i topkvalitet og er lavet i en letvægtsversion i forhold til Chariot Cross cykeltrailer. Det gør den oplagt både til cykling og til løb. Der er plads til…

Thule Chariot Lite 2, Multisportstrailer til 2 børn 1
bedste cykelanhænger

Thule Chariot Lite 2, Multisportstrailer til 2 børn

Roland Cykelanhænger Mini Boy 12” hjul 2
cykelanhænger til transport af dagligvarer

Roland Cykelanhænger Mini Boy 12” hjul

Mustang cykelanhænger 3
2-i-1 cykelanhænger

Mustang cykelanhænger

Winther Dolphin XL Weber 5
Cykelanhænger til børn

Winther Dolphin XL Weber

Point hundetrailer 20” 6
Cykelanhænger til din hund

Point hundetrailer 20”

7
Cykelanhænger med bagageplads

Spectra Eco Børnetrailer til 2 børn

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Mangler du ekstra plads til indkøbsvarer eller skal du køre med dine børn på cykel? Så kan en cykelanhænger være en oplagt investering. I denne cykelanhænger test har vi kåret en Thule Chariot Lite 2 som testvinder, da det er en cykelanhænger i topkvalitet med masser af plads til 2 børn, som samtidig er let i vægt, hvilket gør den nem at cykle med.

For at være sikre på, at alle kan finde en optimal cykelanhænger, der dækker den enkeltes behov, har vi samlet en række forskellige cykelanhængere i testen, så du kan finde den bedste anhænger til dig.

Efter gennemgangen af produkterne kan du læse mere om, hvilke funktioner du burde prioritere i købet af en cykelanhænger og hvordan du sørger for en god sikkerhed, når du bruger en cykelanhænger.

Thule Chariot Lite 2, Multisportstrailer til 2 børn

bedste cykelanhænger

Thule Chariot Lite 2, Multisportstrailer til 2 børn
Fordele
 • pros-icon.svg Letvægt multisportstrailer i god kvalitet, der kan bruges til cykling, løb, inkøb, som klapvogn, og så videre.
 • pros-icon.svg God ventilation, så børnene får luft selv, når alle skærmene er i brug.
 • pros-icon.svg God komfort både for børnene med polstrede sæder samt den voksne, der kan justere højden på håndtagene

Detaljeret gennemgang

Denne smarte cykelanhænger fra Thule Chariot er i topkvalitet og er lavet i en letvægtsversion i forhold til Chariot Cross cykeltrailer. Det gør den oplagt både til cykling og til løb. Der er plads til to børn og så kan den også konverteres til en klapvogn.

Derfor skal du vælge Thule Chariot Lite 2 multisportstrailer

Multisportstraileren fra Thule har et hav af forskellige måder for at transportere børnene på. Du kan vælge at sætte den bag på cyklen, løbe med den, bruge den til som klapvogn, eller du kan benytte den til at transportere dine indkøb og oppakning. Dine børn kommer til at sidde rigtig komfortabelt og trygt i de behagelige og polstrede sæder. Komforten skyldes også trailerens justerbare affjedring, hvilket giver en stabil og komfortabel tur for børnene. 

Denne trailer kan benyttes i sol eller regn, da den er udstyret med et regnslag samt et net til at holde insekterne ude. Den er ventileret godt langs siderne og rygstykket, så børnene får frisk luft, selv når alle skærmene er i brug.  

Let børnetrailer, der kan foldes sammen

Multisportstraileren er rigtig let og er nem at transportere rundt. Der er plads til to børn med en samlet vægt på maksimum 45 kg. Den kan nemt folde multisportstraileren sammen, så du eksempelvis kan have den med i bilen eller gemme den væk i garagen. Du kan desuden justere på håndtagene, så du passer til din højde og dermed få en optimal komfort under løb eller gåture med den. 

Du kan tage sæderne ud og rengøre dem efter behov. Hvis du cykler på grusstier eller et andet slags løst underlag, kan du med fordel lade det gennemsigtige regnslag være nede, da den beskytter mod småsten, der kan lave hul i traileren. 

Produktdetaljer:

 • Vægt: 12,5 kg
 • Maks. bæreevne: 45 kg
 • Hovedhøjde: 68 cm
 • Maks. skulderbredde: 54 cm
 • Benplads: 80 cm

Roland Cykelanhænger Mini Boy 12” hjul

cykelanhænger til transport af dagligvarer

Roland Cykelanhænger Mini Boy 12” hjul
Fordele
 • pros-icon.svg God til transportering af eksempelvis fyldte, tunge indkøbsposer
 • pros-icon.svg Kan både bruges til cykel og til at transportere i hånden
 • pros-icon.svg Kan rumme op til 60 liter

Detaljeret gennemgang

Roland Mini Boy cykelanhænger er ideel til dig, der er træt af at slæbe på tunge indkøbsposer, som skal balanceres på cyklen. Denne anhænger, kan nemt monteres på din cykel og kan bruges til lige hvad du ønsker. Den rummer op til 60 liter.

Derfor skal du vælge Roland Cykelanhænger Mini Boy

Cykelanhængeren fra Roland er velegnet til dig, der ønsker ekstra opbevaring og transportplads til dagligvarer, til havearbejdet, og så videre. Den kan monteres på alle cykler ved hjælp af et gennemgående sadelrørsbeslag. Den kan holde op til 40 kg, når den er hægtet fast på cyklen, og op til 50 kg, hvis du vælger at transportere den rundt med hænderne. 

Sådan monterer du cykelanhængeren

Når du skal montere denne cykelanhænger skal den hægtes på ved sadelpinden, eller sadelklampen. Bemærk, at sadelrørsbeslaget skal være med en gennemgående bolt, for at du kan montere koblingsbeslaget til anhængeren. Denne gennemgående bolt er nødvendig, og skal tilkøbes, hvis ikke du har en, da det er den eneste, der kan benyttes. Cykelanhængerens hjul er 12” og har en ramme, der er fremstillet i stål. Der medfølger desuden en kobling til selve cyklen. Alt er samlet, så du blot skal montere anhængeren og så er den klar til brug. 

Det bliver anbefalet at du smører din cykelanhænger i syrefrit olie alt efter behov. Dækkene skal ligeledes pumpes, som det bliver anvist i pakken du modtager. Det er desuden en god idé at vaske anhængeren, når den bliver beskidt, for at forlænge dens levetid. Derudover bør du smøre anhængeren efter vask, så den er klar til brug. 

Produktdetaljer:

 • Mål på kassen: 60 x 40 x 32,5 cm
 • Maks. bæreevne på cykel: 40 kg
 • Maks. bæreevne som vogn: 50 kg
 • Egenvægt: 10 kg
 • Rumindhold: 60 liter

Mustang cykelanhænger

2-i-1 cykelanhænger

Mustang cykelanhænger
Fordele
 • pros-icon.svg Cykelanhænger med forskellige transportmuligheder, bl.a. Som klapvogn eller terrænvogn
 • pros-icon.svg Plads til bagage bagerst i cykelanhængeren
 • pros-icon.svg Perfekt til den daglige transport af børn på maks. 32 kg i alt

Detaljeret gennemgang

Denne cykelanhænger er ideel til den aktive familie, som nyder at gå, løbe eller cykle lange ture. Der er plads til 2 børn i cykelanhængeren og så er der tilmed bagageplads bag på. Den har en integreret regnskærm og myggenet samt har den en sikkerhedsstrop.

Derfor skal du vælge Mustang cykelanhænger

Cykelanhængeren fra Mustang kan bruges som flere forskellige transportformer. Du kan både bruge den som cykeltransport af børnene eller til de tunge dagligvarer. Du kan ligeledes benytte den som klapvogn eller terrænvogn. Det er nemt at skifte mellem funktionerne, så du kan nemt tage den med på ferie i sommerhuset eksempelvis, og bruge den til hvad du har behov for. Når du skal folde den ud til en cykeltrailer, skal du folde den ud fra under vognen. 

Perfekt Multitrailer til den daglige transport

Multitraileren er ideel til at benytte til den daglige transport af børnene, når de skal til og fra børnehave. Den er desuden rigtig god at have med på ferier og weekendture, hvor du kan anvende den som klapvogn, som du kan tage med på de lange gåture. Bemærk dog, at cykelanhængeren ikke er egnet til at benytte til løb eller rulleskøjteløb. 

Der er plads til to børn i anhængeren der hver maksimalt må veje 15 kg samt kan du have maksimalt 2 kg bagage på vognen. 

Produktdetaljer:

 • Maks. bæreevne: 32 kg
 • Siddemål, bredde: 24 cm
 • Siddemål, dybde: 50 cm
 • Sammenklappet mål: 81 x 22 x 95 cm
 • Udslået mål: 105 x 80 x 160
Fordele
 • pros-icon.svg Smart cykelanhænger til cykelrejsen eller dagligdagsindkøb
 • pros-icon.svg Tilhørende Drybag, der stor og rummelig og nemt kan afmonteres
 • pros-icon.svg Solid aluminiumsramme, som holder afhængeren stabil og jævnt balanceret under cykelturen.

Detaljeret gennemgang

Journey Trailer fra Topeak er en ideel cykelanhænger, som ekstra bagageplads til cykelrejserne og til at transportere de tunge dagligvarer-poser i efter en indkøbstur. Den er rigtig nem at montere på cyklen. Den har en smart vandtæt Drybag-taske, som kan kobles til og fra traileren.

Derfor skal du vælge Topeak Trailer Journey

Cykelanhængeren fra Topeak er en perfekt rejsemakker, når du skal på lange cykelture og mangler ekstra plads til bagagen samt som indkøbstransport. Den er velegnet til cykler med en akselafstand på 130 milimeter eller 135 millimeter med 26”, 700c eller 29” hjul. Den kan udelukkende benyttes på bagnav med en quick release funktion. Den passer ikke med massive aksler og thru-axles. 

Stabil aluminiumsramme

Cykelanhængeren har en let aluminiumsramme, som holder anhængeren stabil, så den er jævnt balanceret under cykelturen. Dens store, rummelige Drybag er i rigtig god kvalitet og passer perfekt ned i rammen og kan tages af og på, som man har lyst. 

Det er en god idé at vaske cykelanhængeren efter lange ture, især hvis den har været udsat for regn, mudder og støv. Drybag-tasken kan nemt gøres ren med blot en fugtig klud. 

Det anbefales, at man tilkøber reflekser til cykelanhængeren, da de ikke følger med. 

Produktdetaljer:

 • Maks. bæreevne: 32 kg
 • Taskekapacitet: 65,3 liter
 • Længde: 157 cm
 • Bredde: 44,7 cm
 • Højde: 42 cm
 • Vægt, trailer: ca. 4,85
 • Vægt, Drybag: 1,6 kg

Winther Dolphin XL Weber

Cykelanhænger til børn

Winther Dolphin XL Weber
Fordele
 • pros-icon.svg Benyt som cykelanhænger eller klapvogn med aftagelige hjul og skubbebøjle.
 • pros-icon.svg Smalleste anhænger i sin klasse trods sin ekstra store kabine
 • pros-icon.svg Høj sikkerhed med skulderseler og reflekser

Detaljeret gennemgang

Dolphin XL cykelanhænger er ideel til dig, der ønsker en cykelanhænger, som du kan transportere dine børn i med ekstra højde. Webers cykelanhænger er prisbelønnet og er udviklet med fokus på komfort og sikkerhed.

Derfor skal du vælge Winther Dolphin XL Weber cykelanhænger

Den smarte Dolphin XL cykelanhænger er beregnet til cykler med rullebremse eller med skivebremser. Anhængeren kan desuden benyttes som en vogn, som du kan gå eller jogge med, da den let kan monteres med et forhjul og en skubbebøjle. Dens store hjul gør det nemt at gå eller jogge i terræn. Cyklenanhængerens bund er fast og solid, og er stødafvisende, som betyder at børnene får maksimal beskyttelse under den heldækkende kaleche. Du kan derudover justere ryglænet liggestilling, så børnene kan ligge ned, eller til ekstra bagage. 

Ekstra meget plads i kabinen

Anhængeren er ekstra stor og ekstra meget plads til dine børn. Hovedhøjden fra sæderne er på 76 cm. Selvom kabinen er ekstra stor, så er Winther Dolphin XL alligevel den smalleste anhænger med 2 sæder i sin klasse. Dens totale bredde er nemlig på 80 centimeter, så du nemt og trygt kan cykle på smalle cykelstier. Den er desuden nemt at transportere på rulletrapper, når du anvender anhængeren som klapvogn. Du kan rulle fronten på kalechen op, så børnene får luft på de lune sommerdage. Det smarte insektnet lades forblive nedrullet, så den beskytter børnene mod insekter og sol. 

Kalechen har god sikkerhed, da den er udstyret med refleksstriber på alle dens sider, så du er sikret et god sikkerhed i trafikken, selv i mørke. Den gule bagklap er meget synlig i både dagslys og i mørke. Kabinen har et bagagerum bag sæderne, hvor der er plads til 60 liter. Kabinen har ligeledes skulderseler, som er ekstra sikre for børnene under kørslen. 

Der er anbefalet at cykelanhængeren bliver vedligeholdt, som din cykel for at du kan være sikker på at den holder i mange år. Når du ikke anvender cyklen over en længere periode, eksempelvis i løbet af vinteren, skal den opbevares i et tørt rum. Bemærk desuden, at du ikke må klappe anhængeren sammen, når den er våd eller fugtig, da der kan dannes svamp på overtrækket. Dæktrykket bør desuden ligge mellem 2.1 og 2.5 bar, og det er vigtigt at du tjekker det jævnligt. 

Dolphin XL cykelanhængeren leveres med en adaptor, kobling og et næsehjul.

Produktdetaljer:

 • Maks. bæreevne: 45 kg
 • Bagagerum kapacitet: 60 liter

Point hundetrailer 20”

Cykelanhænger til din hund

Point hundetrailer 20”
Fordele
 • pros-icon.svg Sikker og komfortabel hundetrailer til din hund
 • pros-icon.svg Monteres nemt på din cykel
 • pros-icon.svg God ventilation, udsigtsmuligheder, tildækning i regnvejr og skridsikker måtte, så din hund får den bedste tur

Detaljeret gennemgang

Transporter nemt din hund, eller kat, på din cykel med denne smarte hundetrailer. Traileren er udstyret med to indgange, der åbnes med lynlås. Kabinen har god ventilation og kan dækkes til, når det regner. Der er gode udsigtsmuligheder, så hunden kan kigge ud under turen.

Derfor skal du vælge Point hundetrailer 20” cykelanhænger

Har du udfordringer med at transportere din hund, eller kat, frem og tilbage? Så er denne hundetrailer til cyklen perfekt valg til dig. Denne hundetrailer er en smart og komfortabel transportform for hunden, som både har mulighed for god udsigt samt god luft fra ventilationshullerne. 

Skridsikker måtte

Hunden har en god komfort i denne hundetrailer på grund af den skridsikre måtte, så den ikke glider frem og tilbage. Du kan slå siderne ned, når det begynder at regne, så hunden ikke bliver våd, og på de lune sommerdage kan du rulle dem op og give din hund masser af frisk luft og masser at kigge på under turen. Det skal bemærkes, at det er vigtigt at du efterspænder traileren jævnligt, så du sikrer dig at den høje sikkerhed altid er i top. 

Du vedligeholder desuden hundetraileren ved at vaske den i almindelig vand med sæbe. Når du skal montere koblingen, skal den spændes sammen med hjulet. Det anbefales, at du efterspænder den jævnligt, for at holde den gode sikkerhed. 

Bemærk, at din hun maksimalt må vjee 25 kg. 

Produktdetaljer:

 • Materiale, 600 D polyester, stål
 • Indvendige mål: 79 x 63 x 61 cm
 • Mål ved montering: 82 x 80 x 90 cm
 • Maks. bæreevne: 40 kg
 • Trailer vægt: 15 kg

Spectra Eco Børnetrailer til 2 børn

Cykelanhænger med bagageplads

Fordele
 • pros-icon.svg Letvægts cykelanhænger med plads til 2 børn
 • pros-icon.svg Har et smart rum til bagage bagerst i vognen
 • pros-icon.svg Kraftig trækstang medfølger, som kan foldes under vognen, når den ikke anvendes

Detaljeret gennemgang

Eco cykelanhængeren fra Spectra er en god til at transportere dine børn rundt på. Den har plads til 2 børn. Cykelanhængeren har justerbare nylonsæder og bagageplads bagerst i vognen. Den har god sikkerhedsseler samt en smart og kraftig trækstang, der kan foldes under vognen, når den ikke anvendes.

Derfor skal du vælge Spectra Eco cykelanhænger

Cykelanhængeren fra Spectra er rummelig og har plads til 2 børn. Den har behagelige nylonsæder, sikkerhedsseler og en smart bagageplads bagerst i vognen, så de kan placere deres skoletasker bagved. Børnene må maksimalt vejer 40 kg tilsammen inklusiv bagage. Hvis du skal køre rundt med et barn, så skal han eller hun placeres i midten af vognen og sikkerhedsselerne skal krydsspændes, så du opnår den bedste vægtfordeling under turen. 

Opbevaring med smart trækstang

Cykelanhængeren har en kraftig trækstang, der kan foldes ind under cykelanhængeren, når den ikke bruges, eksempelvis, i de kolde vintermåneder. 

Cykelanhængeren bliver medfulgt af en kobling, som skal monteres under venstre baghjul. Bemærk, at Spectra Eco cykelanhænger kun er beregnet til at anvende på cyklen. Den har altså ikke et næsehjul og et skubbehåndtag til at bruge som klap- eller løbevogn. 

Produktdetaljer:

 • Materiale: Stål
 • Maks. bæreevne: 40 kg
 • Bredde: 55 cm
 • Højde: 60 cm
 • Vægt: 14 kg

Guide

Vigtigt at vide inden du køber cykelanhænger

Det kan være en utrolig smart idé at investere i en cykelanhænger, hvis du cykler ofte og skal have børnene, eller hunden,  med rundt eller skal transportere ting på cykelferier eller fra supermarkedet. Men hvilke funktioner er vigtige hos en cykelanhænger? Det giver vi dig svar på her, så du kan blive mere klar over hvilken cykelanhænger, der vil opfylde dit behov.

Størrelsen på anhængeren

Hvis det er børnene du skal transportere rundt, så er det naturligvis vigtigt at vælge en cykelanhænger, der er beregnet til at transportere børn i, da de har sæde og seler samt ofte har sikkerheden i top. Sørg for at cykelanhængeren passer til størrelsen på dit barn. Hvis du skal have to børn med, er det vigtigt at tjekke om, der kan være to børn i den pågældende cykelanhænger, så de ikke kommer til at sidde klemt sammen. Med den rigtige størrelse cykelanhænger sikrer du dit barn, eller børn, en god komfort og sikkerhed.

Hvis du derimod skal benytte en cykelanhænger til bagage til din cykeltur, så kræver det naturligvis ikke seler og sæder, men i stedet en god fastspændt taske eller kasse, hvor der er masser af plads til dine ting.

Ønsker du at transportere din hund i cykelanhængeren, findes der specielle “hundetrailere”, der er lavet præcis til dette, som er udstyret med funktioner og materialer, der giver din hund god komfort.

Hav styr på sikkerheden

Sikkerheden er det allervigtigste i en cykelanhænger. Tjek selemulighederne samt tjek om barnet kommer i kontakt med hjul eller andet, hvor de kan risikere at komme til skade. Der skal gerne være en sikkerhedsline på cykelanhængeren, som er med til at yde en høj sikkerhed, hvis koblingen kommer i problemer. Koblingen bør desuden være robust og nem at anvende.

Tjek derudover at selve anhængeren passer sammen med din cykel og har de rigtige monteringsmuligheder for en anhænger på bag- eller forhjulet.

Det er desuden en stor fordel, hvis cykelanhængeren har reflekser langs siden eller har en neonfarve, som begge gør anhængeren meget mere synlig for bilister i mørke.

Foldbar eller ikke?

Det er nyttigt at en cykelanhænger kan foldes sammen, så man kan have den med i bilen og på ferie samt så den heller ikke fylder for meget, når den skal opbevares henover de koldeste vintermåneder. Hvis den er foldbar, så tjek målene på anhængeren i sammenklappet tilstand og se om det passer med målene i din bils bagagerum.

Sådan sørger du for god sikkerhed i cykelanhængeren

Når du skal transportere dine børn i cykelanhængeren er det utrolig vigtigt med en høj sikkerhed og komfort. Det er lidt mere udfordrende at cykle med en anhænger på samt mere vægt. Det er derfor vigtigt at du prøver cykelanhængeren af inden du cykler rundt med børnene i den uden at vide hvordan det føles. Start derfor med at lære cykelanhængeren godt at kende, når du modtager din nye cykelanhænger. Monter den på din cykel, og cykle nogle ture uden børn i, så du ved hvordan den er at cykle med. Prop gerne cykelanhængeren med nogle tunge ting, så du også får prøvet, hvordan det føles at cykle med vægt i anhængeren. På denne måde kan du blive helt klar til at cykle med dine børn, og vide hvordan cyklen ter sig i visse situationer.

Når du skal cykle med børnene i anhængeren er det vigtigt altid at spænde børnene fast med selen og fortælle dem, hvor vigtigt det er at de har den på under hele turen. Det sikrer nemlig, at barnet ikke falder ud eller kommer til skade under kørslen, da cykelanhængeren godt kan gynge lidt på ujævnt underlag.

Udover selen, så er cykelhjelmen også særdeles vigtig. Både for dig, der cykler og børnene i cykelanhængeren. Hvis du cykler med et barn, er det bedst at placere barnet i midten sædet i anhængeren. Det er nemlig vigtigt, at der er ligevægt, i forhold til koblingsstangen, så cykelturen ikke bliver ustabil.

Hav altid myggenettet nede under kørslen, så barnet ikke får insekter, sten og grus i hovedet. Sørg desuden for at køre langsomt og roligt med anhængeren på for at sikre den mest stabile kørsel. Anhængeren har ikke en selvstændig bremse, så det er vigtigt, at du bremser i god tid inden et stop i et kryds, eksempelvis.

Husk gerne reflekser og lygter både på cyklen og cykelanhængeren, så det er tydeligt for bilister, at du har anhænger på. Hvis ikke allerede den har en vimpel, så er det vigtigt at anskaffe dig en, da det gør cykelanhængeren endnu mere synlig og dermed endnu mere sikker.

Sørg derudover ikke at overskride maksimalvægten. Alle cykelanhængere har forskellige bæreevner, så det er vigtigt at du holder øje med den specifikke vægt, som den maksimalt kan tåle.

Tilbehør til cykelanhængere

For at få endnu mere ud af din cykelanhænger kan du tilkøbe forskelligt tilbehør til den efter behov. Hvis du eksempelvis ønsker at cykle rundt med dit baby, der endnu ikke kan gå, så er en indsats til babysæde et rigtig godt tilkøb. Den giver ekstra støtte til babyer og kan benyttes til Webers cykelanhængere.

Hvis dit kalechetag er blevet beskadiget på din Dolphin XL eller ønsker du den i en anden farve, så kan du købe et nyt sort og stilrent kalechetag fra Winther. Du kan også købe en matchende kalecheside fra Winther.

Har du brug for en ekstra trækstang med kobling til din cykelanhænger kan du tilkøbe denne trækstang til Winther Dolphin med den klassiske Winther kobling, som passer til de fleste cykler med fodbremse. Den har en smart sikkerhedsstrop, som gør at du ikke taber din anhænger.

FAQ

Hvilken cykelanhænger er bedst?

Thule Chariot Lite 2 er den bedste cykelanhænger i vores test, da den har god plads og er letvægtig, som gør den meget nemmere at cykle med. Læs vores test igennem for at finde den bedste cykelanhænger til dit behov..

Passer cykelanhængere til alle typer cykler?

Ja, alle cykelanhængere kan monteres på hvilken som helst cykel. Så længe at koblingen og trækstangen passer til cykeltypen. Hvis ikke de passer, kan du købe nye dele hos en cykelforhandler.

Hvad koster en cykelanhænger?

Det afhænger meget af cykelanhængerens funktioner og egenskaber. En cykelanhænger til børn koster mellem 2 - 4.000 kroner. En cykelanhænger til bagage kan sagtens fås til omkring 1.500 kroner.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×