Find det perfekte hæve sænkebord til dit hjemmekontor

Af Miklas Kroager BAdge
Miklas Kroager

Miklas er ansvarlig for den tekniske drift og optimering af Bedsteitest.dk. Læs mere

Arbejder du også meget hjemmefra? Et hjemmekontor er essentielt for dig, der arbejder meget hjemmefra eller flexer mellem kontoret og hjemmet. I disse tider er der mange, som har været nødsaget til at arbejde i hjemmet, fordi kontorpladsen ikke har været en mulighed. Et hæve sænkebord er en perfekt investering til dit hjemmekontor, der kan fremme din arbejdstrivsel gevaldigt. Men hvordan finder man lige det bord, der opfylder ens behov og ønsker? Læs med i denne artikel.

Hvorfor overveje et hæve sænkebord?

Du tænker måske, hvorfor er det nødvendigt med et hæve sænkebord? Når du sidder ned hele dagen og arbejder, så bevæger du ikke rigtig dine led. Derfor kan skiftende arbejdspositioner hjælpe dig gevaldigt, så du ikke får ondt i ryggen eller andre steder på kroppen. Med et hæve sænkebord kan du selv justere, hvor højt dit bord skal være, så det matcher med den sidestilling, du ønsker at sidde i. Her kan du også køre det så højt op, så du kan komme op og stå på benene. Det letter trykket i dine ben, så du ikke får ondt i leddene.

Bedre for din sundhed

Der er mange, der arbejder på et kontor. Og her kan de lange dage foran en skærm godt blive ensformigt og meget dårlig for ens sundhed. Hvis du ikke rigtig bevæger dig, udover når du er på arbejde, så kan et hæve sænkebord blive løsningen på problemet for dig. Du forbrænder nemlig mere ved at stå op, fremfor at sidde ned. Det er naturligvis ikke at sammenligne med en løbetur, men det er betydelig bedre for dig og din krop at komme op og stå i løbet af dagen, fremfor at du sidder udelukkende ned. Det får dig til at arbejde mere effektivt og mindsker presset på din krop samlet set.

Bedre trivsel på arbejdet

Et hæve sænkebord kan bidrage til din produktivitet, når du skal sidde hjemme og arbejde. Vi kan alle blive fristet til at lave nogle andre ting, men med et ordentligt bord og generelt kontorområde vil du få motivationen til at forsætte dit arbejde. Du kan finde hæve sænkeborde, der matcher med indretningen i dit hjem, så det ikke kommer til at se mærkeligt ud sammen med dine andre møbler.  God arbejdstrivsel giver en glad medarbejder, der arbejder effektivt og godt, selv når det er hjemme hos en selv.

Hvad skal man kigge efter når man køber et højdejusterbart bord?

Der er mange gode hæve sænke borde på markedet, men de er måske ikke alle sammen egnede til dig. De kommer i forskellige materialer og prisen vil naturligvis være herefter. Derfor er det vigtigt at overveje nogle ting, før du køber dit bord det første sted, du finder det. Du kan med fordel gå på internettet og se hvilke muligheder, der er omkring på forskellige bolighjemmesider. Ellers kan du også læse nogle blogs, hvor man sammenligner de bedste hæve sænke bord med hinanden. Det kan du f.eks. gøre på en hjemmeside som Primabolig.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×