Flyverdragt Test: 5 bedste flyverdragte til børn

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr, så hendes viden inden for køkkenudstyr og de forskellige brands i branchen er meget høj.  Mange gange... Læs mere

2
En OEKO-TEX 100 certificeret flyverdragt

Wheat Nickie Tech Snowsuit - Cone And Flowers (8002g-921R-3049)

3
Anderledes flyverdragt med flæsekant

En Fant Horizon Wholesuit - Classic Navy (90701-03-58)

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

I denne flyverdragt test hjælper vi dig med at finde den bedste flyverdragt til dit barn. Vi har samlet de 6 bedste flyverdragte ét sted, som alle er investeringen værd. Testvinderen er en Reima Tec Flyverdragt Stavanger. Det skyldes, at den både er vind- og vandtæt, åndbar, slidstærk, miljøvenlig, justerbar m.m. Alt i alt en god investering, der kan holde længe.

Vi har dog alle hver vores smag, når det kommer til beklædningsgenstande, så det kan sagtens tænkes, at du vil prioritere et andet udseende eller opbygning end den vores testvinder har. Der er heldigvis frit valg på alle de nedenstående modeller – og vi guider dig også til, hvilke parametre du skal være særligt opmærksom på i købet af en flyverdragt til dit barn, så du kan være godt klædt på til købet.

Reima Stavanger Flyverdragt

Den bedste flyverdragt

Fordele
 • pros-icon.svg Vandtæt, vindtæt og åndbar opbygning, der holder ved – selv efter gentagen vask
 • pros-icon.svg Udviklet med en miljøvenlig vand- og smudsafvisende coating
 • pros-icon.svg Har opnået gode resultater i test foretaget af Forbrugerrådet Tænk
 • pros-icon.svg Mulighed for at justere top, bukseben og livet gør den ideel at vokse i

Detaljeret gennemgang

Denne flyverdragt fra Reima er ideel til dig, der nægter at gå på kompromis. Modellen er vandtæt, vindtæt og åndbar, så dit barn vil være beskyttet mod alle typer af vejrforhold. Den har justerbare elastikstropper, kan justeres i toppen, lukkes med velcro foran og har en aftagelig hætte med imiteret pelskant. Det er altså intet under, at den er bedst i test.

Derfor skal du vælge en Reima Tec Flyverdragt Stavanger

Hvis du leder efter en flyverdragt til dit barn, som har en solid opbygning og gør det muligt for barnet at vokse i dragten, så skal du investere i denne Stavanger flyverdragt fra mærket Reima. De har nemlig udviklet og fremstillet en exceptionelt god flyverdragt, der både er vind- og vandtæt, samtidig med at den formår at være åndbar. Modellen kan tåle et vandsøjletryk på 12.000 mm og dens vandtæthed forringes ikke ved vask. Derudover er åndbarheden på 7.000 gram.

Ud over ovenstående har denne model en miljøvenlig vand- og smudsafvisende coating, der er fremstillet uden brugen af fluor (Bionic Finish Eco). Dragten er også udstyret med refleksstriber og kraftigere reflekser på ærmer og bagtil, så barnet bliver mere synligt i trafikken.

Justerbar flyverdragt

Dit barn kan få glæde af denne flyverdragt i mange år fremover, da den kan justeres i toppen, har elastikkanter i buksebenene, så disse kan strammes ind med trykknapper, og et justerbart liv. Alle disse elementer gør, at dit barn kan vokse i flyverdragten, uden at den hænger på ham / hende i starten. Fronten under hagen kan lukkes til med velcro. I bunden af dragten finder du desuden justerbare elastikstropper, der kan sættes under vinterstøvlerne, så dragtens holdes på plads selv ved vild leg. 

Modellen har tapede sømme og er foret med fleece indvendigt for at holde optimalt på varmen. Den er udviklet med en aftagelig hætte med en imiteret pelskant. Selve hætten er påsat med skjulte trykknapper, mens pelskanten kan lynes af med en skjult lynlås. Fortil åbnes flyverdragten med en lynlås med dobbelt vindstolpe og i siderne er der skjulte lynlåslommer.

Produktdetaljer

 • Fås i størrelserne: 92 til 140 cm
 • Farve: Gul, grøn, lilla eller sort
 • Fremstillet af
  • Ydre: 100 % polyamid
  • Membran: 100 % polyeretan
  • Foring: 100 % polyester
  • Vattering: 100 % polyester
  • Pelskant: 100 % akryl
 • Vandtæt: Ja, ved et søjletryk på op til 12.000 mm
 • Vindtæt: Ja

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Fremstillet af gode materialer som manifesteres ved OEKO-TEX 100 certificering
 • pros-icon.svg Udviklet med en miljøvenlig coating, der virker vand- og smudsafvisende
 • pros-icon.svg Blødt fleece ved krop hætte, samt glatvævet for ved ben og arme

Detaljeret gennemgang

Denne flyverdragt fra Wheat holder certificering fra OEKO-TEX 100, så du kan roligt stole på, at den er fremstillet af gode materialer og dermed vil leve op til dine forventninger. Dragten er vandtæt, åndbar og slidstærk. Derudover har den en letvægtsvattering og miljøvenlig coating. Den leveres med flere reflekser – både fastsatte og løse.

Derfor skal du vælge en Wheat Flyverdragt Nickie Tech

Hvis du går op i, at dit barns flyverdragt er fremstillet af ordentlige materialer, så vil vi anbefale dig at se nærmere på denne flyverdragt fra mærket Wheat. De har udviklet en model, som er fremstillet af så gode materialer, at den kan holde en OEKO-TEX 100 certificering. Du kommer altså ikke til at gå på kompromis med dragtens opbygning, hvis du investerer i denne variant.

Nickie Tech flyverdragten fra Wheat er foret med blødt fleece i de dele, der sidder på kroppen og i hætten. Arme og ben er i stedet foret med et glatvævet for, mens halsåbningen har en blød ribkant. Flyverdragten har en coating, der er fremstillet af miljøvenlig smuds- og vandafvisende materialer uden brug af PFC. Den er vandtæt på et vandsøjletryk på 10.000 mm og har en åndbarhed på 8.000 gram. Derudover har modellen en letvægtsvattering og en slidstyrke på 50.000.

Nemt at komme ind og ud af dragten

Det er nemt at få dit barn i og ud af flyverdragten, da den er udviklet med en lang lynlås, der løber fra under hagen og ned til venstre bukseben. Det er også muligt at lyne lidt op i højre side, da der sidder en kort lynlås på dette ben. Der er flere klaplommer på dragten og så kan den lukkes over brystet med velcro. Det er muligt at justere den aftagelige hætte med velcro, men den sidder også fast med sølvfarvede trykknapper. Hætten er fremstillet med en kant af imiteret pels. Dragten er desuden udviklet med elastikkanter i både ærme og ben, og så har den justerbare gummistropper ved benene, som kan sættes under støvlerne, så dragten forbliver, hvor den skal.

Denne dragt leveres med integrerede refleksstriber på siden af buksebenene og bagpå det højre bukseben. Derudover hænger der en refleks ud af højre lomme. Dit barn bliver altså godt synlig med denne flyverdragt. 

Produktdetaljer

 • Fås i størrelserne: 74 til 92 cm
 • Farve: Eggplant flowers, Cone and flowers, Winter blush flowers, Rose, Soil
 • Fremstillet af
  • Ydre: 100 % nylon
  • Indre: 100 % polyester
  • Vattering: 100 % polyester
 • Vandtæt: Ja, ved et søjletryk på op til 10.000 mm
 • Vindtæt: Ja

En Fant Horizon Wholesuit - Classic Navy (90701-03-58)

Anderledes flyverdragt med flæsekant

Fordele
 • pros-icon.svg Anderledes design med dekorativ flæsekant, som dog er enkel i farven
 • pros-icon.svg Vandtæt og åndbar opbygning, samt Thinsulate vattering og miljøvenlig coating
 • pros-icon.svg Nem at få af og på, da lynlåsen går helt ned til venstre knæ
 • pros-icon.svg Udstyret med en aftagelig hætte med trykknapper

Detaljeret gennemgang

Ved at investere i denne flyverdragt fra mærket En Fant, kan du være sikker på, at dit barns flyverdragt adskiller sig fra alle andres. Denne model er nemlig enkel i sin opbygning og farve, men har så en dekorativ flæsekant, der giver et ekstra pift til dragten. Den har desuden en dobbeltvindfang lynlås, der går helt ned til venstre knæ for let tilgang til dragten.

Derfor skal du vælge en En Fant Flyverdragt Horizon

Vil du gerne investere i en flyverdragt, der skiller sig en smule ud fra andre, uden at være alt for anderledes? I så fald skal du se nærmere på denne model fra En Fant, da deres Horizon flyverdragt produceres i enkle farver, men med et twist. For dragten er nemlig udstyret med store dekorative flæsekanter på fronten og bagsiden. Disse har ikke som sådan en funktion, andet end at de ser pæne ud og giver dragten et lille pift.

Indersiden af dragten og hætten er udviklet i gråt teddyfleece, som holder godt på varmen, så den lille krop ikke fryser selv om vinteren. Helt generelt holder flyverdragten kulden ude, idet den har en høj hals og dobbeltvindfag i lynlåsen. Den store lynlås går fra hals til venstre knæ, hvilket gør det langt lettere at få flyverdragten af og på. Dragten har desuden en aftagelig hætte, så du bestemmer selv, om du vil have denne fastsat eller ej (f.eks. kan den med fordel tages af under leg, men være på under transport til og fra vuggestue / børnehave). Hætten er fastsat med trykknapper.

Flyverdragt med god åndbarhed

Denne flyverdragt har en slidstyrke på op til 30.000 gnidninger og er udstyret med tapede sømme for ekstra modstandskraft. Derudover er modellen fremstillet til at være vandtæt ved et vandtryk på 10.000 mm og har en åndbarhed på 8.000 gram. Flyverdragten er desuden fremstillet med thinsulate vattering og en miljøvenlig coating uden brugen af fluor.

Modellen er udviklet med velcro spænder ved ærme- og benåbninger, så vandet effektivt holdes ude af dragten. Faktisk hjælper denne dragt også med at holde sne og slud på afstand, da ærmerne er udviklet med brede ribkanter med snefang. Dragten holdes på plads ved benene med gummistropper, der kan sættes under støvlerne.

Derudover sikrer denne dragt høj sikker for dit barn i trafikken, da der er indbygget kraftige refleksbånd på hver side af dragten. Begge sider af fronten er desuden udstyret med en rummelig lomme med lynlås. Dragten passer til børn i flere højder og bredder, da den har en elastik i ryggen.

Produktdetaljer

 • Fås i størrelserne: 80 til 110 cm
 • Farve: Lilla, mørkeblå eller vinrød
 • Fremstillet af
  • Ydre: 100 % nylon
  • Foring: 100 % polyester
  • Vattering: 100 % polyester
 • Vandtæt: Ja, ved et søjletryk på op til 10.000 mm
 • Vindtæt:  Nej

Hummel Soul Tex Snowsuit - Black Iris (215047-1009)

Den bedste flyverdragt til vinter

Fordele
 • pros-icon.svg Solid regnjakke, der kan holde både slud, sne og regn ude
 • pros-icon.svg Åndbar opbygning, der dog stadig holder på varmen
 • pros-icon.svg Udviklet med en aftagelig hætte, så du let kan tage den af og på efter behov

Detaljeret gennemgang

Ved at investere i denne flyverdragt fra Hummel, kan du være sikker på, at dit barn kan lege frit i ethvert slags vejr, uden at komme til at fryse eller blive våd. Modellen er både vandtæt og åndbar med en varm krave af fleece ved halsåbningen. Den er udstyret med en aftagelig hætte og bærer det ikoniske hummelmærke på brystet og striberne på siden af armen.

Derfor skal du vælge en Hummel Soul Tex Flyverdragt

Hvis du leder efter en flyverdragt, der kan holde til lidt af hvert og som er ideel til vinter, så vil vi anbefale dig at se nærmere på denne model fra Hummel. Det vel- og anerkendte mærke har udviklet en flyverdragt, der kan holde det kolde vejr på afstand, uanset om det gælder regn, slud eller sne. Du skal altså ikke være nervøs for, at dit barn kaster sig rundt i snebyger om vinteren, da han / hun stadig vil forblive varm i denne dragt.

Flyverdragten er udviklet i polyester med en indvendig opbygning af fleece. Dette er med til at holde kulde på afstand, samt sørge for, at ydersiden ikke bliver våd, selv hvis man befinder sig i øsende regnvejr over længere tid. Modellen er udviklet til at kunne modstå et vandsøjletryk på 8.000 mm, så den er altså yderst vandtæt. Fleecen omkring kraven garanterer, at varmen ikke strømmer ud, selvom dragten ikke er lukket helt til.
Den er lavet med Bionic Finish Eco, så du er garanteret at den er flourfri og sikker for dit barns hud.

Åndbar flyverdragt fra Hummel

Som nævnt er denne flyverdragt åndbar i sin opbygning, hvilket er med til at garantere, at dit barn ikke bliver for svedig – og dermed også at han / hun ikke bliver for kold ved leg i dragten. Du kan altså frit lade barnet tumle rundt. Modellens åndbarhed omregnes til 5.000 gram. Hætten kan desuden tages af efter behov, så den ikke kommer i vejen for leg.

Denne flyverdragt er udviklet af Hummel og du kan derfor være sikker på, at du får god værdi for pengene, da det er et mærke, man kan stole på. På dragten finder du deres klassiske Bumblebee logo broderet på brystet og deres velkendte vinkelbånd på benene. Derudover er der også små reflekser integreret i tittekanten.

Produktdetaljer

 • Fås i størrelserne: 104 til 140 cm
 • Farve: Mørkeblå eller rød
 • Fremstillet af
  • Ydre: 100 % polyester
  • Foring: 100 % polyester
  • Vattering: 100 % polyester
 • Vandtæt: Ja, ved et søjletryk på op til 8.000 mm

Mikk-Line Flight Suit - Nutmeg (16901)

En god regn- og vindtæt flyverdragt

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Ideel flyverdragt med vindtæt og regntæt opbygning, samt en god åndbarhed
 • pros-icon.svg Udviklet med to lynlåse og velcro lukning, der holder vinden på afstand
 • pros-icon.svg Kan passe til børn i alle former og højder, da den har justerbar elastikstrop i lænden
 • pros-icon.svg Udviklet med refleksdetaljer for større synlighed i trafikken

Detaljeret gennemgang

Du kan ikke gå galt i byen med denne flyverdragt fra mærket Mikk-Line. Modellen er både regn- og vindtæt, hvilket gør den ideel til brug i det sene efterår og om vinteren, hvor vind og vejr kan gøre legen mindre sjov. Flyverdragten har desuden en miljøvenlig vand- og smudsafvisende coating, samt har to lynlåse med indvendig vindstolpe.

Derfor skal du vælge en Mikk-Line  Flight Suit

Der er flere fordele ved at investere i denne Flight Suit model fra mærket Mikk-Line. Først og fremmest investerer du i en flyverdragt, der både er vind- og vandtæt, hvilket gør den ideel til brug henover både efterår og vinter, og i en vis grad også til foråret.

Den vindtætte opbygning sikrer, at dit barn ikke bliver kold, mens han / hun leger, selv hvis det blæser meget. Den vandtætte opbygning kan holde til et vandsøjletryk på 8.000 mm og har samme funktion som den vindtætte funktion: at holde kulde ud. Derudover skal regnvejr naturligvis også holdes ude, så dit barn ikke bliver våd af at rende rundt udenfor. Som en ekstra bonus er denne flyverdragt åndbar med en åndbarhed på 5,000 gram. Dit barn vil således heller ikke blive alt for svedig af at lege med denne flyverdragt på.

En flyverdragt til børn i alle størrelser og former

Denne fine flyverdragt kan passe til ethvert barn, da den er udviklet med en indvendig elastikstrop i lænden, der er justerbar. På den måde kan enhver få en god pasform – uanset deres kropsform. Derudover er flyverdragtens arm- og benåbninger også udviklet med elastikkanter, der holder kulde og vand på afstand. I benåbningerne finder du også aftagelige og justerbare støvstropper fremstillet i gummi, som kan hjælpe med at holde skoene på plads.

Flyverdragten er fremstillet med to lynlåse fortil, der er parallelle og begge har indvendig vindstolpe. Du kan også lukke flyvedragten på indersiden ved hjælp af velcro. Modellen er vatteret og har en opbygning med en blanding af fleece og glatvævet indvendig, samt polyester udenpå. Den medfølgende hætte er aftagelig ved hjælp af trykknapper.

Derudover har flyverdragten tapede sømme og en miljøvenlig smuds- og vandafvisende coating, som er fremstillet uden brugen af fluor (Bionic Finish Eco). Den har desuden integrerede refleksdetaljer, der sikrer en god synlighed i trafikken.

Produktdetaljer

 • Fås i størrelserne: 74 til 98 cm
 • Farve: Nutmeg
 • Fremstillet af: 100 % polyester
 • Vandtæt: Ja, ved søjletryk på op til 8.000 mm
 • Vindtæt: Ja

Guide

Er alle flyverdragte unisex?

I “gamle dage” talte man en del om flyverdragte til henholdsvis piger og drenge, men denne opdeling er ikke lige så fremtrædende i dag, som den har været. Det skyldes, at flere flyverdragte produceres i diverse farver og udformninger, som gør dem ideelle for både piger og drenge. De har altså en unisex opbygning.

Derudover har samfundet generelt ændret sig, så man ikke i samme grad taler om tøj, legetøj o.l. til enten drenge eller piger – flere ting er helt generelt begyndt at blive udviklet som unisex frem for målrettet til et bestemt køn.

I de nedenstående afsnit giver dig en kort forklaring af, hvad der bliver (eller blev) anset som drengeflyverdragte og pigeflyverdragte, samt hvilke modeller i vores test du kan gå efter, hvis du gerne vil have en flyverdragt, der er mere piget end drenget – eller omvendt.

Flyverdragt til piger

Den klassiske flyverdragt til piger har altid været anset som en model i en “tøset” farve. Farver som rød, pink, lilla og blomstrede mønstre har altså været kendetegnende for en flyverdragt til piger. Du kan sagtens finde sådanne modeller på markedet, hvis du ønsker det, men i dag ser man en tendens til at farverne bliver mere neutrale – f.eks. en mere rolig blomme-lilla eller en vinrød frem for helt skingre farver.

I denne test er model nr. 3, en Horizon flyverdragt fra mærket En Fant, nok den flyverdragt der mest henvender sig til de unge piger, da den er udstyret med dekorative flæser både foran og bagpå. Dog findes modellen også i en navyblå farve, hvorfor den udmærket kan bæres af drenge.

Flyverdragt til drenge

Flyverdragte til drenge er kendetegnet ved at have mørke farve, men har også ind imellem lidt mere “skrigende” farver. Det er især blå, grøn og brun, der går igen, når vi taler om flyverdragte til drenge. Derudover var disse typer af flyverdragte også kendetegnet ved, at de havde skarpe kanter / linjer, f.eks. en firkantet opbygning af farverne eller runde mønstre.

Hvis du leder efter en lidt “klassisk” flyverdragt til drenge, så kan du udmærket gå efter model nr. 4 i denne test, en Hummel Powder Flyverdragt. Dragten er ideel til brug om vinteren grundet sin vind- og vandtætte opbygning, samt den indvendige for der holder barnet varmt. Den har godt nok ikke skarpe linjer, men er til gengæld navyblå og har Hummel mærke og striber på bryst og sider.

Anden nyttig viden i denne flyverdragt test

I dette afsnit kan du læse mere om, hvad de egenskaber, der er blevet nævnt i de ovenstående produkter, egentlig betyder for en flyverdragt og hvad du skal gå efter for at være sikker på, at du har fundet frem til en god model. Du kan også blive klogere på, hvordan du finder det bedste flyverdragt tilbud.

Hvad betyder de forskellige egenskaber?

 • Vandtæt: Vandtætheden indikeres i millimeter, hvor antallet svarer til, hvor meget vand dragten kan tåle på én gang. F.eks. vil en flyverdragt med en vandtæthed på 8.000 mm kunne modstå en vandsøjle på 8 meter, da intet af vandet vil trænge igennem materialet. I det danske vejr er en flyverdragt med en vandtæthed på 4.000 mm ofte nok, men du kan sagtens gå efter en model med højere indikation, hvis du vil være på den sikre side. 
 • Vindtæt: Det er ikke alle flyverdragte, der er vindtætte. Vi vil anbefale dig at gå efter en model, der er vindtæt, hvis du gerne vil være sikker på, at dit barn ikke fryser, selv hvis der er hård vind. En vindtæt flyverdragt vil også ofte være god til at holde på varmen, hvilket er endnu en fordel ved en god flyverdragt.
 • Åndbarhed: Du skal altid gå efter en flyverdragt med en god åndbarhed, da dit barns sved ellers ikke kan komme ud af dragten og dermed vil skabe et dårligt og fugtig miljø, som i længden vil gøre det koldt at have dragten på. En flyverdragt skal altså virke ventilerende. Man udregner åndbarhed ud fra mængden af vand, der kan gennemtrænge stoffet over 24 timer per kvadratmeter (g/m2/24h – ofte skrives det bare som: gram). Åndbarheden skal gerne være høj i en flyverdragt – især hvis du har en krudtugle, der nyder at løbe rundt og være aktiv.
 • Holdbarhed: Det kan godt betale sig at holde et vågent øje med dragtens slidstyrke, opbygning og hvilke materialer den er lavet af. Alle disse parametre giver dig nemlig en indikation af, hvor holdbar dragten er.
 • Sikkerhed: Vi vil anbefale dig at prioritere en flyverdragt med indbyggede reflekser på arme, ben, bryst e.l., da det automatisk vil skabe en bedre synlighed i trafikken. Det garanterer desuden også, at du ikke vil glemme at give dit barn reflekser på før I går ud i mørket.

I købet af en flyverdragt til dit barn, kan du også altid se efter, om pasformen passer (det er en god ide, hvis denne kan indstilles, så dit barn kan vokse i dragten) og hvordan dragten varmer / holder på varmen i forhold til opbygning med for, så du er sikker på, at dit barn ikke fryser, når de leger i dårligt vejr.

Find det bedste flyverdragt tilbud

Det kan være en dyr fornøjelse at lede efter en flyverdragt til sit barn. Mange af de gode flyverdragte, som ofte både er slidstærke, vindtætte, vandtætte og åndbare, koster gerne en del, og kan derfor springe budgettet for en børnefamilie, hvor pengene i forvejen er lidt små. Heldigvis er der håb for at finde en billig flyverdragt, hvis du bare væbner dig med tålmodighed og bruger lidt tid på nettet.

Det skyldes, at flere online forhandlere regelmæssigt sætter varerne ned i pris i forbindelse med tilbudskampagner – og i disse perioder kan der således være mange penge at spare på købet. Vi vil derfor anbefale dig at finde frem til den rette flyverdragt for derefter at holde øje med flere forhandleres hjemmesider over en tidsperiode. Husk gerne at sammenligne priserne på de forskellige sider. På den måde er du sikker på, at du vil finde flyverdragten til et godt tilbud og den bedste pris.

FAQ

Hvilken flyverdragt er den bedste?

I denne flyverdragt test har vi kåret en Reima Tec Flyverdragt Stavanger som vores testvinder. Modellen er både åndbar, vind- og vandtæt, samt ekstra slidstærk. Alle modellerne har dog hver deres opbygning, så læs med og find den rette til dit barn.

Hvilke egenskaber skal jeg prioritere i købet af en flyverdragt?

Du skal først og fremmest holde øje med flyverdragtens tæthed, gerne både over for vand og vind, om den er åndbar og hvor slidstærk den er. Derudover kan det være en god ide at prioritere en justerbar flyverdragt, så dit barn kan vokse i den.

Hvor meget koster en flyverdragt?

Prisen på en flyverdragt skifter meget fra model til model. Det er både muligt at finde dyre og billige flyverdragte, som illustreret i denne test, men prisen burde ikke være alt for afgørende for dit valg - det vigtigste er nemlig, at dragten holder dit barn varm og tør.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×