Fryseskab Test: 6 bedste fryseskabe i test (Maj 2024)

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr, så hendes viden inden for køkkenudstyr og de forskellige brands i branchen er meget høj.  Mange gange... Læs mere

TESTVINDER

Liebherr SGN3036-21057 Fritstående fryseskab

Vores testvinder fra Liebherr er ideel til dig, der gerne vil have et stort fryseskab, som dog samtidig har en god miljømærkning. Produktet har en kapacitet på hele 257 liter, men tilhører stadig den næstbedste…

1
Det bedste fryseskab

Liebherr SGN3036-21057 Fritstående fryseskab

2
Nofrost fryseskab med et lavt lydniveau

Siemens GS36NVIFV Fritstående fryseskab

3
Billigt fryseskab med en stor kapacitet

Electrolux LUT7ME28W2 Fritstående fryseskab

4
Miljøvenligt fryseskab A+++

Liebherr GP 2433-21 001 Fritstående fryseskab

5
Stilrent fryseskab i høj kvalitet

Miele FN28262edt/cs Fritstående fryseskab

6
Et lille fryseskab

Liebherr GP 1213-21 057 Fritstående fryseskab

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

I denne fryseskab test vil du blive guidet til de 7 bedste fryseskabe på markedet. Du kan frit vælge mellem alle de nedenstående modeller, da du hver især har deres fordele. Er du helt på bar bund, kan du altid gå med vores testvinder Liebherr SGN3036-21057 Fritstående fryseskab. Modellen egner sig til de flestes behov og derfor anbefaler vi den.

Du kan desuden også læse om, hvordan du finder det bedste fryseskab tilbud, hvad forskellen på et fryseskab og et kølefryseskab er, samt hvad du egentlig skal lægge vægt på i købet af et fryseskab. Disse afsnit finder du efter gennemgangen af produkterne.

Liebherr SGN3036-21057 Fritstående fryseskab

Det bedste fryseskab

Fordele
 • pros-icon.svg Stor kapacitet og høj energimærkning garanterer god plads med et minimalt forbrug
 • pros-icon.svg Lavt lydniveau på 42 dB(A) sikrer minimal støj fra fryseskabet
 • pros-icon.svg Udstyret med automatisk afrimning, så du ikke skal bekymre dig om vedligeholdelse
 • pros-icon.svg Digital temperaturstyring og automatisk SuperFrost funktion

Detaljeret gennemgang

Vores testvinder fra Liebherr er ideel til dig, der gerne vil have et stort fryseskab, som dog samtidig har en god miljømærkning. Produktet har en kapacitet på hele 257 liter, men tilhører stadig den næstbedste energiklasse A++. Modellen har desuden et lavt støjniveau på blot 42 dB(A). Den vil altså på ingen måde virke forstyrrende.

Derfor skal du vælge et Liebherr SGN3036-21057 Fritstående fryseskab

Med dette fryseskab fra mærket Liebheer skal du aldrig mere bekymre dig om manglende plads til dine frysevarer. Modellen har nemlig en frysekapacitet på 257 liter, så der er rigeligt med plads, selv hvis I er en større husholdning. Du vil endda altid have et optimalt overblik over indholdet i fryseskabet, da det er udstyret med otte gennemsigtige skuffer. Disse består af brudsikkert glas og så kan du selv rykke rundt på den efter behov.

Lige netop dette fryseskab er udviklet i høj kvalitet, hvilket betyder, at det har en lang holdbarhed. Den høje kvalitet kan bl.a. ses ved, at køleskabet når ned på -18 grader overalt i skabet og ikke bare i de øverste dele. Dette sikrer en større strømbesparelse og bedre temperaturer for alle fødevarer i fryseskabet. Dørhåndtaget er udviklet med Easy Open funktion, så du ikke skal hive for meget i det og så er der indvendig belysning.

Et miljøvenligt fryseskab

En anden klar fordel ved at investere i dette fryseskab er, at det tilhører energiklasse A++. Dette garanterer dig en mere miljøvenlig model, så du ikke skal betale for meget i el. Du skal faktisk ej heller tænke alt for meget over vedligeholdelse med denne model, da den er udviklet en automatisk afrimningsfunktion. Den intelligente NoFrost sikrer dog, at afrimningen kun foregår, når der er behov for det.

Modellen har desuden automatisk SuperFrost funktion, der går i gang, når du lægger nye varer til frys i skabet. I alt kan fryseren klare op til 20 kg per døgn og holder sig kølig ved strømafbrydelse i op til 24 timer. Som om der ikke har været nok fordele ved dette produkt, så kan vi da også lige nævne, at fryseskabet har et lavt lydniveau på blot 42 dB(A). Dette sikrer, at det ikke vil virke forstyrrende, uanset hvor du placerer det i huset.

Produktdetaljer

 • Højde: 185 cm
 • Dybde: 63 cm
 • Bredde: 60 cm
 • Vægt: 70 kg
 • Farve: Hvid eller sølv
 • Frysekapacitet: 257 liter
 • Indfrysningskapacitet: 20 kg i døgnet
 • Lydniveau: 42 dB(A)
 • Energiklasse: A++

Siemens GS36NVIFV Fritstående fryseskab

Nofrost fryseskab med et lavt lydniveau

Fordele
 • pros-icon.svg Kræver minimal vedligeholdelse, da det har auro afrimning og EasyClean dør
 • pros-icon.svg Et lavt lydniveau garanterer, at du ikke vil blive forstyrret af fryseskabet
 • pros-icon.svg Vendbart håndtag gør det muligt at placere fryseskabet, hvor du vil
 • pros-icon.svg Miljøvenlig og energibesparende model, så du sparer penge på elregningen

Detaljeret gennemgang

Dette køleskab fra Siemens er velegnet til dig, der ønsker at prioritere et fryseskab med automatisk afrimning og et lavt lydniveau. Modellen er nemlig udviklet til at klare afrimning selv, har en EasyClean dør og et lydniveau på blot 39 dB(A). Andre fordele tæller, at produktet er miljøvenligt og har en vendbar dør, så det kan passe ind overalt.

Derfor skal du vælge et Siemens GS36NVIFV Fritstående fryseskab

Orker du ikke at skulle bekymre dig om vedligeholdelse af dit fryseskab? I så fald vil vi anbefale dig at investere i dette fritstående fryseskab fra Siemens. Produktet er nemlig udviklet med en særlig NoFrost teknologi, der sikrer, at du aldrig mere behøver at sætte tid af til afrimning af skabet. Dét klarer den nemlig helt selv, når den har brug for det. Den særlige EasyClean dør gør det også nemt at holde selve døren og listerne rene.

Du kan placere dette fryseskab lige, hvor du vil, da det er mulige at ændre, hvilken vej døren åbner til. Derudover har den et vertikalt håndtag og en døråbningsvinkel på 90 grader, hvilket gør det muligt at stille fryseskabet helt op af andre genstande, f.eks. en væg eller bord. Det er desuden nemt at flytte rundt på fryseskabet, da det er udstyret med to hjul bagtil.

Høj ydelse med et lavt lydniveau

Du vil især blive glad for, at dette fryseskab er udviklet med et lavt lydniveau. Faktisk holder dette sig omkring 39 dB(A). På den måde vil skabet aldrig virke forstyrrende – ej heller når det er i gang med at nedfryse nye fødevarer. I alt kan det indfryse omkring 20 kg per døgn og har en kapacitet på op mod 242 liter. Disse er fordelt på fem transparente skuffer og to bigBox. Der er er også en isterningbakke, så du altid kan have isterninger klar til dine gæster.

Modellen er udstyret med et særligt multiAirflow system og freshSense sensorteknologi, hvilket er med til at sikre en jævn temperatur overalt i fryseskabet. På den måde vil ingen af fødevarerne være koldere eller varmere end andre. Du kan let indstille den ønskede temperatur og aflæse denne på et indbygget LED display. Og som en ekstra bonus er modellen udviklet med SuperFrys funktion med automatisk deaktivering, når den rette temperatur er opnået.

Produktdetaljer

 • Højde: 186 cm
 • Dybde: 65 cm
 • Bredde: 60 cm
 • Farve: Sølv eller hvid
 • Frysekapacitet: 242 liter
 • Indfrysningskapacitet: 20 kg i døgnet
 • Lydniveau: 39 dB(A)
 • Energiklasse: A++

Electrolux LUT7ME28W2 Fritstående fryseskab

Billigt fryseskab med en stor kapacitet

Fordele
 • pros-icon.svg Sælges til en budgetvenlig pris med tanke på den store kapacitet på 280 liter
 • pros-icon.svg Jævn temperatur gennem hele køleskabet, der styres elektronisk
 • pros-icon.svg Udviklet med SuperFrys funktion og NoFrost teknologi
 • pros-icon.svg Høj daglig indfrysningskapacitet på 25 kg i døgnet

Detaljeret gennemgang

Dette fryseskab sælges til en budgetvenlig pris, hvis man sammenligner prisen med andre modeller på markedet med denne kapacitet. Det er altså ikke den billigste model i denne test, men den billigste i forhold til hvor meget plads du får for pengene. Modellen har desuden en høj miljømærkning og elektronisk temperaturstyring med touch betjening.

Derfor skal du vælge et Electrolux LUT7ME28W2 Fritstående fryseskab

Har du ikke det største budget at komme fryseskab for, men har brug for en model med en stor kapacitet? I så fald vil vi anbefale dig at investere i denne model fra Electrolux. Producenten har nemlig formået at udviklet et fryseskab med en kapacitet på 280 liter, som dog ikke koster alverden. Der er altså penge at spare, hvis du går efter denne model frem for nogle af de andre varianter, der findes på markedet med god plads.

I alt er der 5 skuffer til rådighed og to nedfældelige frontlåger. Du skal dog ikke være alt for opmærksom på, hvilke fødevarer du lægger hvor i skabet. Modellen er nemlig udviklet med elektronisk temperaturstyring og en god fordeling af kulde, så alle skuffer opnå den samme lave temperatur. Du kan selv indstille skabet via touch betjening, hvis behovet skulle opstå.

SuperFrys og NoFrost funktioner

Du skal ikke længere bekymre dig om, at temperaturen i fryseren stiger, blot fordi du kommer hjem med en del nye varer til nedfrysning. Modellen er nemlig udviklet med en såkaldt SuperFrys funktion, som sikrer, at temperaturen falder hurtigere end normalt i sådanne tilfælde. Når fødevarerne er frosset, vil fryseren selv indstille sig til normal temperatur igen. I alt kan der indfryses op til 15 kg i døgnet uden problemer.

Men bare rolig – dette betyder ikke, at du skal være endnu mere opmærksom på afrimning af skabet. Det er nemlig udviklet med NoFrost teknologi, hvilket betyder, at skabet selv klarer afrimning, når der er behov for det. Vi må også hellere nævne, at denne model har et lavt lydniveau på blot 42 dB(A) og er energibesparende. Med et forbrug på blot 257 kWh i årligt energiforbrug, er det intet under, at modellen har den næstbedste energimærkning: A++.

Produktdetaljer

 • Højde: 186 cm
 • Dybde: 65 cm
 • Bredde: 59,5 cm
 • Farve: Hvid
 • Frysekapacitet: 280 liter
 • Indfrysningskapacitet: 25 kg i døgnet
 • Lydniveau: 42 dB(A)
 • Energiklasse: A++

Liebherr GP 2433-21 001 Fritstående fryseskab

Miljøvenligt fryseskab A+++

Fordele
 • pros-icon.svg Tilhører den bedste energiklasse og er derfor yderst energibesparende
 • pros-icon.svg Udviklet med NoFrost teknologi, så du aldrig skal bekymre dig om afrimning igen
 • pros-icon.svg Lavt lydniveau garanterer, at skabet ikke virker forstyrrende
 • pros-icon.svg Nem at organisere, da skabet har funktionelle skuffer

Detaljeret gennemgang

Samtlige af modellerne i denne test har en høj energimærkning, men hvis du virkelig kun vil have det bedste af det bedste, når det kommer til energibesparende egenskaber, så skal du investere i denne model fra Liebherr. Produktet holder den højere energimærkning, har en stor kapacitet, klarer selv afrimning og har endda også et lavt lydniveau i drift.

Derfor skal du vælge et Liebherr GP 2433-21 001 Fritstående fryseskab

Vil du gerne investere i et fryseskab med en høj energimærkning, så du kan være sikker på, at modellen er så energibesparende som muligt? Så vil vi anbefale dig at kaste blikket på dette fritstående fryseskab fra den tyske producent Liebherr. For selvom de forskellige modeller i denne test til en vis grad alle har et lavt energiforbrug, så er denne model lige dét mere miljøvenlig. Af den grund har fryseskabet også opnået den højeste energiklasse A+++, hvilket indikerer, at den sparer effektivt på strøm og mindsker belastningen på miljøet.

Dette fryseskab har et årligt energiforbrug på 168 kWh, og derfor kan du med fordel investere i modellen, hvis du ønsker at mindske dit årlige energiforbrug. Du skal dog på ingen måde føle, at du går på kompromis, fordi du ønsker at prioritere miljøvenlighed. Modellen er nemlig et rummeligt fryseskab, der nemt kan rumme en del frostvarer. Faktisk har fryseskabet en kapacitet på 268 liter fordelt på funktionelle skuffer, så du nemt kan finde hoved og hale i, hvor dine madvarer er placeret.

Høj kvalitet og funktionelle egenskaber

Ud over at være miljøvenlig og have en optimal kapacitet til selv en større husholdning, så er denne model udviklet med tanke for kvalitet. Du kan således roligt stole på, at den vil kunne holde i mange år. Modellen klarer desuden selv en stor del af vedligeholdelsen, da den er udstyret med NoFrost funktion og auto afrimning. Det betyder kort sagt, at friskheden af dine madvarer forlænges, da der ikke opstår så meget rimdannelse, og at skabet selv klarer afrimning, når det begynder at påvirke energiforbruget. Du skal altså ikke selv tænke på at afrime fryseren.

Modellen kan fryse cirka 18 kg i døgnet, så der er ikke blot god plads til dine frostvarer, men også garanti for, at de alle fryses ned, selv hvis du kommer hjem med en del nye indkøb på én gang. Modellen er desuden udstyret med LED belysning, så du altid kan se optimalt og så har det vendbare håndtag en særlig åbningsmekanisme, der sikrer, at du ikke skal hive og slide i håndtaget for at åbne fryseskabet. Derudover har den et digitalt display, hvor du let kan indstille temperaturen til dine ønsker. Modellen har også et lavt lydniveau på blot 38 dB(A).

Produktdetaljer

 • Højde: 185 cm
 • Dybde: 66,5 cm
 • Bredde: 60 cm
 • Vægt: 79 kg
 • Farve: Hvid
 • Frysekapacitet: 268 liter
 • Indfrysningskapacitet: 18 kg i døgnet
 • Lydniveau: 38 dB(A)
 • Energiklasse: A+++

Miele FN28262edt/cs Fritstående fryseskab

Stilrent fryseskab i høj kvalitet

Fordele
 • pros-icon.svg Stilrent og ergonomisk design garanterer dig et flot fryseskab med nem dør
 • pros-icon.svg Udstyret med 8 skuffer, en samlet kapacitet på 253 liter og VarioRoom
 • pros-icon.svg NoFrost teknologi klarer selv afrimning

Detaljeret gennemgang

Du behøver langt fra at gemme dette fryseskab væk i hjemmet, da det er udviklet med et flot og stilrent udseende i enten hvid eller rustfrit stål. Modellen er udstyret med 8 gennemsigtige skuffer og har en samlet kapacitet på 253 liter, hvilket er rigeligt til en familie på omkring 4 til 5 personer. Den kræver desuden ingen vedligeholdelse, da den f.eks. selv klare afrimning.

Derfor skal du vælge et Miele FN28262edt/cs Fritstående fryseskab

Regner du med at have dette fryseskab stående i køkkenet frem for at gemme det væk i kælderen eller andet sted i hjemme? Så er det helt sikkert det værd at prioritere et fryseskab med et flot design. Det skal jo gerne være en model, som du kan holde ud at kigge på i hverdagen. Og det vil netop denne model fra producenten Miele leve op til. Den er nemlig elegant og stilren i designet, samt kan købes i enten hvid eller rustfrit stål.

Ud over at være elegant i designet, så er modellen også udviklet til at være let at indstille til dine behov. F.eks. er har fryseskabet et ergonomisk EasyOpen håndtag, som gør det let og komfortabelt at åbne døren. Der er altså ingen grund til at stå og hive for at få døren åbnet.

Variabel udnyttelse af pladsen

Uanset om du skal have opbevaret mange små fødevarer eller skal have plads til nedfrysning af en større genstand, så kan det sagtens lade sig gøre i dette fryseskab. Modellen er nemlig udviklet med et såkaldt VarioRoom rumkoncept, som gør det muligt for dig at flytte rundt på både hylder og skuffer efter behov. Du vælger altså helt selv, hvor mange af skufferne du vil benytte.

Det er også nemt at indstille temperaturen for denne model, da denne blot indstille elektronisk på et touch display. Derudover skal du ikke bekymre dig om afrimning af køleskabet, da modellen er udstyret med auto afrimning. Dette sikrer, at energiforbruget aldrig vil skyde i vejret, da modellen altid vil yde optimalt, fordi det ikke er blevet forringet grundet frostdannelse.

Produktdetaljer

 • Højde: 185 cm
 • Dybde: 63 cm
 • Bredde: 60 cm
 • Vægt: 69,7 kg
 • Farve: Sølv eller hvid
 • Frysekapacitet: 253 liter
 • Indfrysningskapacitet: 20 kg i døgnet
 • Lydniveau: 42 dB(A)
 • Energiklasse: A++

Liebherr GP 1213-21 057 Fritstående fryseskab

Et lille fryseskab

Fordele
 • pros-icon.svg Fylder mindre end de andre modeller i testen, men med en fin kapacitet på 38 liter
 • pros-icon.svg Sælges til en fordelagtig pris, så flere kan få råd til den
 • pros-icon.svg Et lavt lydniveau på 40 dB(A) garanterer minimal støj fra skabet
 • pros-icon.svg Udviklet med LowFrost teknologi og glatte indvendige vægge for lettere rengøring

Detaljeret gennemgang

Du kan med fordel investere i dette fryseskab fra mærket Liebherr, hvis du gerne vil have en lidt mindre model, end de andre som vi har gennemgået i denne test. Modellen har en kapacitet på 38 liter og har endda også et lavt lydniveau på blot 40 dB(A).  Den sælges til en billig pris, så den er desuden et oplagt valg, hvis budgettet er lidt stramt.

Derfor skal du vælge et Liebherr GP 1213-21 057 Fritstående fryseskab

Hvis du ikke har plads til et stort fryseskab i hjemmet, så er der ingen grund til panik. Du kan blot vælge denne fritstående model fra mærket Liebherr, som netop er udviklet med en mindre design end de andre modeller i denne test. Den lille størrelse gør modellen ideel til en mindre lejlighed, et kollegieværelse e.l., hvor pladsen er yderst sparsom og skal udnyttes bedst muligt. I alt har fryseskabet en kapacitet på 38 liter, så der er stadig rigeligt med plads til opbevaring af frostvarer.

Modellen kan indfryse op til 11 kg i døgnet, hvilket er rimelig godt klaret med tanke på dens fulde kapacitet. Derudover er den udviklet med teknologien LowFrost / SmartFrost, som hjælper med at reducere rimdannelsen i skabet og på selve fødevarerne. Dette sikrer, at du ikke skal afrime lige så ofte, og at afrimning hurtigt er overstået. De indvendige vægge er udviklet med en glat overflade, hvilket hjælper med at gøre rengøring af overfladerne lettere end for andre modeller.

Billig fryseskab investering

Du kan altså godt læse, at denne model på ingen måde er en, som man føler er resultatet af et kompromis. Men hvad er prisen så for sådan en funktionel og smart variant? Jo, prisen er heldigvis holdt så prisvenlig som muligt. Det betyder, at du ikke skal grave dybt i lommerne eller spare op i flere år for at få råd til denne model. Den budgetvenlige pris gør, lige som størrelsen, den velegnet til f.eks. studerende, når de flytter i kollegiebolig.

Med et årligt energiforbrug på 149 kWh og en A++ energimærkning, så skal du heller ikke bekymre dig for meget om elregningen, selvom dette fryseskab står tilsluttet hele døgnet rundt 365 dage om året. Det er nemlig en energibesparende og miljøvenlig model, der formår at udnytte energien bedst muligt. Dette skyldes naturligvis også i en vis grad modellens evne til selv at mindske rimdannelse, da det sikrer en mindre belastning. Ud over alle de andre fordele ved modellen, så er den også lydsvag. Den arbejder nemlig med et lydniveau på blot 40 dB(A).

Produktdetaljer

 • Højde: 85,1 cm
 • Dybde: 62,4 cm
 • Bredde: 55,3 cm
 • Farve: Hvid
 • Frysekapacitet: 38 liter
 • Indfrysningskapacitet: 11 kg i døgnet
 • Lydniveau: 40 dB(A)
 • Energiklasse: A++

Guide

Sådan vælger du det bedste fryseskab

Læs meget mere om, hvad du skal være opmærksom på i købet af et fryseskab, hvad forskellen på et fryseskab og et kølefryseskab er, hvordan du finder det bedste tilbud m.m. i de nedenstående afsnit. Vi guider dig gennem købet, så du kan komme hjem med det bedste fryseskab til dine behov.

 • Kapacitet: Det er en rigtig god ide at holde et vågent øje med fryseskabets kapacitet. De fleste vil trods alt købe et nyt fryseskab, fordi de vil have plads til opbevaring af frostvarer. Og så nytter det intet, hvis du får købt en model med alt for lidt plads. Det kan dog heller ikke anbefales at købe en model, der er altid for stor, da det blot vil være spild af strøm i længden, hvis ikke pladsen udnyttes
 • Indfrysningskapacitet: Der er stor forskel på et fryseskabs generelle kapacitet og på dets indfrysningskapacitet. Indfrysningskapaciteten fortæller dig nemlig noget om, hvor mange kilo der kan fryses ned i døgnet og ikke hvor meget plads der er generelt. Det er optimalt at holde øje med indfrysningskapaciteten – især hvis du er typen, der ofte kommer hjem med mange indkøb ad gangen. Det kan nemlig belaste fryseren, hvis den skal fryse meget indhold ned på én gang
 • Udseende: Det er altså ideelt at holde lidt øje med, om modellens udseende vil passe ind i dit køkken. De fleste modeller fås i enten hvid eller rustfrit stål, så de burde kunne passe ind. Det kan dog også tænkes, at du har forbehold til dørhængslen, displayet, fronten generelt e.l.
 • Energiklasse: Det kan i den grad betale sig at prioritere en model med et lavt energiforbrug, da det vil koste dig mindre i længden. Derudover er en sådan model også miljøvenlig, så du gør også noget godt for kloden. Du kan hurtigt danne dig et overblik over forbruget ved at kigge på modellens energimærkning. Jo højere end energimærkning, jo mere energibesparende er modellen
 • Lydniveau: Du skal gerne gå efter et fryseskab med et lavt lydniveau. På den måde vil du ikke risikere, at fryseskabet larmer for meget. Dette kan nemlig blive utroligt irriterende i længden. Lydniveauet skal gerne ligge under 45 dB(A) – især hvis du har soveværelse tæt på køkkenet.
 • Funktionelle egenskaber: Du kan med fordel gøre dig nogle overvejelser om, hvilke egenskaber der er vigtige for dig. Dette vil hjælpe dig med at skære en del modeller fra, samt sikre at du får en variant, der rent faktisk lever op til dine forventninger. Funktionerne kan bl.a. være auto afrimning, lowfrost, superfrost o.l., da disse hjælper med at vedligeholde fryseskabet og sikre optimal temperatur. Det kunne også være krav til temperaturstyring, LED lys e.l.

Ud over de ovenstående faktorer skal du naturligvis også holde et vågent øje med modellens pris. Dette er nemlig også afgørende for, at modellen vil føle som et godt valg. Du skal dog også være realistisk med, hvad du forventer af dit fryseskab og hvad det koster, da pris og kvalitet i mange tilfælde hænger sammen.

Forskellen på et fryseskab og et kølefryseskab

Du kan reelt vælge mellem tre forskellige typer af køle- og fryseskabe på markedet: et fryseskab, køleskab eller kølefryseskab. Et kølefryseskab er kombinationsmodellen mellem de to andre, da den både indeholder en del til frys og en del til køl. Det er altså en oplagt løsning til dig, der ikke har brug for så meget opbevaringsplads eller måske ikke har plads til to separate modeller.

Et fryseskab indeholder ingen frysedel – det fungerer altså udelukkende som en stor fryser. Opbygningen sikrer dog, at denne type fryser bedre kan stå i køkkenet i forhold til f.eks. en kummefryser, der fylder en del. Fryseskabet er ideelt til dig, der godt kan lide at købe stort ind og smide en del af det til opbevaring i fryseren, så du har fødevarer til længere tid, uden at skulle ud og handle igen.

Overvejer du at vælge en kombinationsmodel frem for et fryseskab? Og vil du vide mere om de bedste kølefryseskabe på markedet? I så fald vil vi anbefale dig at læse vores test af kølefryseskabe.

Find det bedste fryseskab tilbud

Hvis du ønsker at spare lidt penge på købet af et fryseskab, så kan det godt betale sig at sætte lidt tid af til at lede efter det bedste tilbud. Dette finder du i de fleste tilfælde online på diverse forhandleres hjemmesider. Du kan altid blot kigge på listen over de mest populære modeller, vælge den rigtige for dig og så holde et vågent øje med prisudviklingen over tid, så du kan slå til, når prisen er sat i bund.

Sådan er denne fryseskab test udført

Til udarbejdelsen af denne test har vi undersøgt markedet for de bedste fryseskabe. Vi har bl.a. kigget på, hvilke modeller der er kåret som bedst i test af andre testkilder, heriblandt Forbrugerrådet Tænk, for at finde frem til, hvilke modeller der er investeringen værd. Vi har også læst en del brugeranmeldelser af de enkelte produkter for at være sikker på, at forbrugerne rent faktisk føler, at det pågældende fryseskab fungerer efter hensigten.

FAQ

Hvilket fryseskab er bedst i test?

Vi har kåret et Liebherr SGN3036-21057 Fritstående fryseskab som bedst i denne test. Modellen passer til de fleste behov og er udstyret med flere funktionelle egenskaber.

Hvad skal jeg være opmærksom på i købet af et nyt fryseskab?

Du skal især sikre dig, at du vil få plads nok til dine frostvarer ved at kigge på kapaciteten. Derudover lydniveauet, energiklassen og de indbyggede funktioner godt at holde øje med.

Hvorfor er det en god ide at investere i et fryseskab?

Helt generelt får du ekstra plads til opbevaring af frostvarer med et fryseskab, hvilket gør, at du kan spare flere penge på køb af mad. En sådan fryser er optimal til større husholdninger.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×