TEST: Anmeldelse af Garmin Vivoactive 3 (April 2024)

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr, så hendes viden inden for køkkenudstyr og de forskellige brands i branchen er meget høj.  Mange gange... Læs mere

TESTVINDER

Garmin Vívoactive 3

Garmin Vivoactive 3 er et yderst alsidigt multifunktionelt sportsur med smartwatch-funktioner. Der er rig mulighed for at dyrke en lang række forskellige sportsgrene, hvor aktiviteten trackes imens. Der er både indbygget pulsmåler samt GPS, så…

1
Det bedste Vivoactive til prisen

Garmin Vívoactive 3

4
Brugervenligt og uafhængigt

Garmin Vívoactive 3 Music

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

I denne test er Garmin Vivoactive 3 kåret som testvinder. Det er det på baggrund af urets mange funktioner, dets alsidighed, og fordi det er det bedste Vivoactive til prisen. Det er dog skarpt efterfulgt af en række andre af de bedste aktivitetsure på markedet. Læs med i testen og bliv guidet til at finde det rigtige til dig

Garmin er enormt populære inden for aktivitets- og sportsursverdenen. De laver kvalitetsure, der er robuste og fyldt med teknologier og funktioner enhver sportsudøver vil få glæde af. Samtidig med at urene hver især er helt ideelle til mange forskellige sportsgrene, så fungerer mange af dem lige såsom smartwatches, der gør, at man nemt og enkelt blandt andet kan registrere og navigere i dagligdagens sms’er, e-mails og opkald.

Garmin Vívoactive 3

Det bedste Vivoactive til prisen

Fordele
 • pros-icon.svg Multisportsur der kan anvendes til mange sportsgrene
 • pros-icon.svg Smartwatch m. aktivitetstracker, skridttæller og motionsgenkender i baggrunden
 • pros-icon.svg Indbygget GPS og pulsmåler for personlig tracking

Detaljeret gennemgang

Garmin Vivoactive 3 er et yderst alsidigt multifunktionelt sportsur med smartwatch-funktioner. Der er rig mulighed for at dyrke en lang række forskellige sportsgrene, hvor aktiviteten trackes imens. Der er både indbygget pulsmåler samt GPS, så der altid er mulighed for at følge ens præstationer og udbytte nøje, også når det gælder udendørsaktivitet.

Derfor skal du vælge Garmin Vívoactive 3

Dette sportsur er spækket med funktioner. Det kan blandt andet tracke; Distance, hastighed, kalorier forbrændt, aktivitet, søvnaktivitet, hjertefrekvens, skridt, etager, blodoxygenmætning, stressniveau. Med andre ord kan man måle og tracke stort set alt, der er relevant under en sportsaktivitet, og desuden kan man måle ret præcist, hvordan ens daglige aktivitetsniveau, søvnniveau og stressniveau er. Herudover kan man vælge at få notifikationer om sms, email og opkald, og der er også en “find telefon”-funktion, så den aldrig bliver væk.

Vivoactive 3 kan tracke en lang række af forskellige sportsgrene heriblandt; Styrketræning, cardio, gang, løb, cykling og roning indendørs og udendørs, yoga, golf, svømning og mange flere i selve uret. Der er altså nærmest ikke en sportsgren, der ikke kan trackes. Uret er vandtæt helt ned til 50 meter, så man kan roligt svømme og bade med det på. Går man i gang med en aktivitet, hvor man glemmer at få aktiveret uret, så er Vivoactive 3 også udstyret med en motionsgenkender. Man har også mulighed for at benytte sig af kontaktløs betaling med Garmin pay, som minder om Apple pay fra iPhone. Man kan vende uret præcis som man ønsker, da knappen i siden både kan være i venstre eller højre side alt efter, hvilken arm man ønsker at have uret siddende.

Produktdetaljer:

 • Type: Touch-screen model med 1 knap i siden
 • Vægt: 43 g
 • Køretid: 8 dage / 13 timer i navigationstilstand
 • Fås i farverne: Hvid eller sort med rustfrit stål detaljer
 • Vandtæt: Ja ned til 50 meter
 • Inkluderet tilbehør: Opladerkabel

Garmin Vivoactive 4

Det mest alsidige Vivoactive

Fordele
 • pros-icon.svg Body battery indikator
 • pros-icon.svg Hydration tracking på uret frem for kun i appen for brugervenlighed
 • pros-icon.svg Pulse oximeter til vandring i bjerge
 • pros-icon.svg On screen workouts pilates og yoga

Detaljeret gennemgang

Vivoactive 4 fra Garmin er den nyeste model i Vivoactive serien. Det har alle de samme funktioner som Vivoactive 3, men har fået enkelte opgraderinger og et nyt look med enkelte opdateringer. Det er et multifunktionelt sportsur, der er fyldt med en lang række egenskaber, og det kan tracke aktivitet og sport, måle puls og modtage notifikationer fra din smartphone.

Derfor skal du vælge Garmin Vivoactive 4

Garmin Vivoactive 4 er lille opgradering fra Vivoactive 3, og prisen er også en smule højere netop på grund af et par ekstra features. Herudover har uret alle de samme specifikationer og funktioner såsom tracking af; distance, hastighed, kalorier forbrændt, aktivitet, søvnaktivitet, hjertefrekvens, skridt, etager, blodoxygenmætning og stressniveau. Samtidig fungerer dette ur også som et smartwatch, hvor man kan modtage opkald og få smart notifikationer, og “find my phone” er også en feauture, der er indkluderet i uret. Vivoactive 4 kan selvfølgelig også tracke en lang række forskellige sportsgrene, og det er ligeså vandtæt ned til 50 meter. Når man i hverdagen bevæger sig i løb eller på cykel, er uret udstyret med en motionsgenkender, der vil registrere ens aktivitet. Endvidere er der mulighed for Live Track, hvor man kan lade venner og familie spore dine aktiviteter i realtid.

Selvom det er små modifikationer og opgraderinger, der er til stede i dette ur, så kan netop disse være lige præcis det, du mangler i et aktivitetsur. Som noget helt nyt er Vivoactive 4 udstyret med en “on-screen-workout” funktion med yoga eller pilates. Med denne funktion bliver det muligt at dyrke yoga eller pilates uanset, hvor man er henne. Det er ikke en feature for alle, men den kan blive helt uundværlig for andre. En anden ny feature “Pulse Oximeter”-featuren måler iltmætningen i blodet. Det anvendes til avanceret søvnregistrering eller elitesport eller, hvis man vandrer i bjerge. Vivoactive 4 vil justere dit mål i takt med, man når det. Nu kan man desuden styre sin hydration tracking på uret i stedet for kun i app’en, så man rent faktisk husker at få drukket rigeligt med vand i løbet af dagen. I takt med, at man når sit mål, justerer uret målet for næste dag.

Produktdetaljer:

 • Type: Touch-screen model med 2 knapper i siden
 • Vægt: 50,5 g
 • Køretid: 8 dage / 18 timer i GPS-tilstand / 7,5 timer i musiktilstand / 6 timer i GPS- + musiktilstand
 • Fås i farverne: Grå
 • Vandtæt: Ja ned til 50 meter
 • Inkluderet tilbehør: Opladerkabel

Garmin Vívoactive 4S

Lillesøsteren fra Garmin

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Body battery indikator
 • pros-icon.svg Connect musik apps
 • pros-icon.svg Hydration tracking on the watch
 • pros-icon.svg Pulse oximeter

Detaljeret gennemgang

Garmin Vivoactive 4S er en lillesøskende størrelsesmæssigt til Garmin Vivoactive 4. Funktionsmæssigt er de to modeller fuldstændig ens, men Garmin har denne gang lavet en lidt mindre model, der passer til mindre håndled. Så har du brug for et multifunktionelt sportsur fyldt med gode egenskaber i en lidt mindre udgave, så er dette ur helt ideelt for dig.

Derfor skal du vælge Garmin vívoactive 4S

Dette Vivoactive 4S aktivitetsur er funktionsmæssigt ens med Vivoactive 4, og det har derfor også alle de samme funktioner som Vivoactive 3. Det kan tracke; distance, hastighed, kalorier forbrændt, aktivitet, søvnaktivitet, hjertefrekvens, skridt, etager, blodoxygenmætning, stressniveau samt iltmætningen i blodet, som er en ny feature kaldet “Pulse oximeter”. Den anvendes til avanceret søvnregistrering eller elitesport eller, hvis man vandrer i bjerge. Vivoactive 4S er som 4 udstyret med en “on-screen-workout” funktion med yoga eller pilates, så det bliver muligt at dyrke yoga eller pilates uanset, hvor man er. Live Track lader venner og familie spore dine aktiviteter i realtid.

Vivoactive 4S fungerer som de andre i serien også som et smartwatch, hvor man kan modtage opkald samt sms, email og notifikationer fra dine sociale medier. Uret kan selvfølgelig tracke lidt så mange forskellige sportsaktiviteter og er også vandtæt ned til 50 meter. Den nye meget brugervenlige funktion hydration tracking på uret, så uden telefon og app kan registrere væske i løbet af dagen og sikre sig væske nok. I takt med, at man når sit mål, justerer uret målet for næste dag.

Produktdetaljer:

 • Type: Touch-screen model med 2 knapper i siden
 • Vægt: 40 g
 • Køretid: 7 dage / 15 timer i GPS-tilstand / 6 timer i musiktilstand / 5 timer i GPS- + musiktilstand
 • Fås i farverne:
 • Vandtæt: Ja ned til 50 meter
 • Inkluderet tilbehør: Opladerkabel

Garmin Vívoactive 3 Music

Brugervenligt og uafhængigt

Fordele
 • pros-icon.svg Multifunktionelt smartwatch
 • pros-icon.svg Musiklager indbygget i enheden; download op til 500 sange
 • pros-icon.svg Connect med musik apps (Spotify el. Deezer)

Detaljeret gennemgang

Dette Vivoactive 3 Music aktivitetsur fra Garmin giver dig ultimativ frihed, da uret både har indbygget GPS samt mulighed for at downloade helt op til 500 sange til eget personlige musiklager til uret, som man kan lytte til helt uden at have sin smartphone i nærheden, så længe man har bluetooth høretelefoner, der er kompatible med ens Vivoactive 3 Music.

Derfor skal du vælge Garmin vívoactive 3 Music

Der findes efterhånden et par løsninger, der hjælper til at en medbragt smartphone i træningscentret eller på gåturen, løbe- eller cykelturen ikke længere så meget i vejen, når man dyrker sin motion eller sport. Det kan dog stadig være til gene på armen, om maven eller hvor telefonen nu er placeret, da de nye smartphones ofte vejer eller kan være lidt for tunge til, at de forskellige telefonholdere kan holde dem ordentligt på plads. Alt dette slipper man for at tænke på med dette Garmin Vivoactive 3 Music sportsur, da man uden problemer kan komme af sted uden sin smartphone, da uret helt automatisk med den indbyggede GPS funktion sørger for at tracke din distance, hastighed og meget mere, og hertil kan man med et par bluetooth høretelefoner nemt høre al sin musik direkte på uret. Det er også muligt at downloade sin foretrukne musiktjeneste (Spotify eller Deezer) og synkronisere med ens personlige offline playliste på sit Garmin Vivoactive 3 Music.

I hverdagen, når man ikke lige er ude for at dyrke motion, kan man selvfølgelig også få glæde af sit Garmin Vivoactive 3 Music. Det er nemlig fyldt med andre brugbare funktioner, der sørger for at tracke dit aktivitetsniveau i hverdagen samt din generelle sundhed. Få tracket kalorier forbrændt, aktivitet, søvnkvalitet, hjertefrekvens, skridt, etager, blodoxygenmætning og stressniveau. De konstante målinger 24/7 (så længe man er iført uret) vil sørge for at give et præg om, hvis man skal tage den lidt med ro. I den travle hverdag kan det være rart med hjælp til at få ro på, og netop dette kan Vivoactive 3 også være behjælpelig med. Modellen kan nemlig tilbyde 1-5 minutters vejrtrækningsøvelser til at hjælpe med at lette eventuel uro i kroppen fra dagligdagens mange gøremål.

Produktdetaljer:

 • Type: Touch-screen model
 • Vægt: 43 g
 • Køretid: 7 dage / 5 timer i audio + GPS-tilstand
 • Fås i farverne: Blå, sort
 • Vandtæt: Ja
 • Inkluderet tilbehør: Opladerkabel

Garmin Vívofit 4

Det mest simple aktivitetsur

Fordele
 • pros-icon.svg Det mest simple aktivitetsur fra Garmin
 • pros-icon.svg Småt aktivitetsur med nem betjening
 • pros-icon.svg Registrering af skridt, søvn og forbrændte kalorier

Detaljeret gennemgang

Dette Garmin aktivitetsur Vivofit 4 er det mest simple af alle de aktivitetsure, der findes, fra Garmin. Det er et småt aktivitetsur, som er yderst velegnet til dig, der ønsker en simpel registrering af dine daglige aktiviteter. Det fylder lige så lidt som et almindelige armbånd, og vil derfor aldrig komme i vejen.

Derfor skal du vælge Garmin Vívofit 4

Hvis man ikke er til armbåndsure eller bare ikke har brug for en masse ekstra funktioner til aktivitetsmåling, kan dette lille Vivofit 4 være det ideelle bud på et aktivitetsur. Det er simpelt, men kan stadig måle alle de basale aktiviteter i hverdagen. Alle kan betjene uret, da dette gøres let og enkelt med én knap.

Garmin Vivofit 4 kan registrere dine skridt, din søvn samt forbrændte kalorier og dertil give et estimeret bud på distance. Det er muligt at connecte uret med telefonen, så man via Garmin Connect appen kan se mere detaljerede detaljer og statistikker omkring ens data. Fordi det ikke er fyldt med fancy funktioner har det en batterilevetid på op til et helt år, så man behøver heller ikke tænke genopladning, når man køber dette Vivofit 4 ur. Det fås endvidere til billige penge, så hvis det er ultimativ simplicitet, man er på udkig efter, er dette ur det perfekte valg.

Produktdetaljer:

 • Type: Touch-screen
 • Vægt: 25 g
 • Køretid: Op til 12 måneder
 • Fås i farverne: Sort, hvid
 • Vandtæt: Ja

Garmin Vivomove HR

Stilfuldt, diskret aktivitetsur

Fordele
 • pros-icon.svg Aktivitetsur forklædt i et elegant design som et stilfuldt armbåndsur
 • pros-icon.svg Hybrid-smartwatch med puls-, stress- og aktivitetsregistrering samt Move IQ
 • pros-icon.svg Velegnet til hverdagsbrug og hverdagens træningsaktiviteter

Detaljeret gennemgang

Garmin Vivomove er et aktivitetsur forklædt som et almindeligt, stilfuldt armbåndsur. Urskiven ligner en almindelig urskive, hvor dine data bliver vist diskret nederst under viserne. Vivomove fra Garmin er yderst velegnet til dig, der ønsker et stilrent, moderne aktivitetsur, der ikke nødvendigvis signalerer sport og aktivitet i hverdagen.

Derfor skal du vælge Garmin Vivomove HR

Dette Vivomove ur fra Garmin er et yderst sofistikeret hybrid-smartwatch i et elegant design, der både fungerer som almindeligt ur, smartwatch og aktivitetsur. Det er et stilrent ur, som er udstyret med en diskret touch-screen skærm. Når uret bare sidder på håndleddet uden at være i brug, har det helt almindelige præcisionsvisere, der angiver, hvad klokken er. Disse flytter sig sig dynamisk væk, når du stryger gennem dine meddelelser og notifikationer, pulsregistrering, skridt og meget mere.

Vivomove er især velegnet til at holde øje med din generelle sundhed og aktivitet i hverdagen, men det kan også bruges til træning, det er dog ikke designet til at være et decideret sportsur. Move IQ teknologien registrerer selv den pågældende aktivitet, du udøver, så du ikke behøver at starte dine aktiviteter hver gang, du starter. Med denne model får du i en travl hverdag mulighed for at komme i ro med afslapningstimeren, hvor der gennemgås en dyb åndedrætsøvelse, der kan hjælpe med at sænke dit stressniveau.

Produktdetaljer:

 • Type: Touch-screen
 • Vægt: 40,8 g
 • Køretid: 5 dage
 • Fås i farverne: Sort, hvid
 • Vandtæt: Ja

Garmin Vivosmart 4

Det bedste billige Garmin aktivitetsur

Fordele
 • pros-icon.svg Registrerer puls, skridt, stress, søvn, kalorier, body battery
 • pros-icon.svg Kompakt og enkelt design
 • pros-icon.svg Modtagelse af smart-notikationer
 • pros-icon.svg GPS ved tilslutning til smartphone

Detaljeret gennemgang

Skal det være simpelt, men stadig meget funktionelt? Så kan du med fordel tage et nærmere kig på dette Garmin Vivosmart 4. Det ligner til forveksling det helt simple Vivofit, men kan trods det lige så enkle design endnu mere. Med dette ur får du puls og body battery oven i trackingen af skridt, stress, søvn og kalorier forbrændt.

Derfor skal du vælge Garmin Vivosmart 4

Garmin Vivosmart 4 er et helt genialt valg af aktivitetsur for dig, der ønsker simplicitet fyldt med funktioner. Det skal ikke være så avanceret eller fylde, når du går rundt med armbåndsuret på, der skal det bare tracke dine data og vise dig, hvis du modtager sms, email eller SoMe notifikationer, der kan være mere eller mindre vigtige. Når du har brug for flere detaljer kan du tage dine smartphone frem og connecte med Garmin Connect app for at se alle dine personlige data og statistikker. Det bliver nærmest ikke mere simpelt og funktionelt på én gang.

Selvom Vivosmart 4 ser lige så simpelt ud som Vivofit 4, så gemmer det på mange funktioner, man næsten ikke tror er mulige i så enkelt et design. Det kan modsat Vivofit registrere din puls samt give en GPS-baseret hastighed og distance, så længe det er connected til en smartphone. Disse to funktioner gør uret velegnet til forskellige sportsgrene, og der er faktisk hele 8 aktivitetsprofiler at vælge imellem; Løb, cykling, styrketræning, cardio, crosstrainer, stairmaster, yoga og svømning. Udover at måle puls, søvn, skridt, kalorier forbrændt og stressniveau, kan den også måle dit Body Battery og med Pulse Ox sensor dit iltindhold i blodet. Man får altså enormt meget ur og funktion i et kompakt design til en budgetvenlig pris.

Produktdetaljer:

 • Type: Touch-screen
 • Vægt: 20,4 g
 • Køretid: Op til 7 dage
 • Fås i farverne: Sort, hvid
 • Vandtæt: Ja
 • Inkluderet tilbehør:

Guide

Sådan vælger du det bedste Garmin Vivoactive

Ønsker du at investere i et aktivitetsur, men er der for mange at vælge imellem? Måske har du allerede besluttet dig for at vælge Garmin? Hvis ikke kan du læse mere om nogle af de forskellige Garmin-ure, der findes, i denne artikel og desuden læse om de mange fordele, der er ved at vælge netop et Garmin aktivitetsur.

Almindelige basis aktivitetsure tilbyder typisk de mest grundlæggende datainformationer såsom skridttæller, kalorier forbrændt og evt. søvnkvalitet eller estimeret distancemåling. De helt simple ure fra Garmin tilbyder selvfølgelig også disse basisinformationer, nogle af dem også pulsmåler og notifikationer som på et smartwatch. Herudover tilbyder Garmin mere avancerede aktivitetsture, der kan tracke aktivitet, søvn, skridt, puls, GPS, tempo, distance og meget mere.

Det er meget individuelt, hvad man har af ønsker og præferencer for, hvad ens aktivitetsur skal kunne. Herunder kan du læse mere om, hvilke overvejelser du bør gøre dig, inden du går ud og investere i et Garmin ur.

Funktioner

Det kan være svært afgøre, hvilke funktioner der er vigtige, især hvis man ikke har ejet et aktivitetsur før. Garmin aktivitetsure har forskellige funktioner alt efter serie og model. Alle urene har forskellige specifikationer, og nogle fungerer godt til hverdagens aktiviteter, hvor andre er velegnet til en lang række sportsgrene oveni også. Det er en rigtig god idé at overveje, hvad dit ur skal bruges til, og om du har nogle specielle ønsker eller præferencer til udseende og funktioner, da priserne for urene varierer alt efter, hvilken serie og model der er tale om.

I beskrivelserne af de forskellige ure, kan du læse mere om, hvad modellerne er velegnet til, og hvilke specifikationer og funktioner de er udstyret med. Som udgangspunkt er basisurene primært velegnet til hverdagsaktivitet, men man kan sagtens have dem på under sportsaktivitet. Dog vil et mere avanceret ur såsom et fra Vivoactive serien være mere velegnet til sport, da der kan foretages flere indstillinger, valgmuligheder og målinger i disse ure.

Der findes nogle forskellige Vivoactive modeller; Vivoactive 3, Vivoactive 3 Music, Vivoactive 4 og Vivoactive 4S, hvoraf de to sidstnævnte er de nyeste i serien. Vivoactive 3 og 3 Music er to yderst funktionelle sportsure, der kan glæde nærmest enhver idræts- eller motionsdyrker. 3 Music er især velegnet, hvis man dyrker aktivitet, hvor man ønsker at kunne høre musik, men gerne vil være fri for at skulle have telefonen på sig fx hvis man løber meget. Vivoactive 4 og 4S, som er de nyeste på stammen, kan det helt samme som Vivoactive 3, men har derudover enkelte opgraderinger, såsom on-screen yoga og pilates workouts, måling af iltmætning i blodet samt manuel on-screen hydration tracking, som ellers kun har været tilgængeligt i Garmin Connect app’en. Der er tale om småjusteringer fra Vivoactive 3 til 4/4S, men prisforskellen er dog betydelig. Garmin Vivoactive 3 er derfor også kåret som testvinder, da det er det bedste Vivoactive til prisen. Men dyrker man sport på højt plan, går man meget op i at have det nyeste og bedste uanset pris, eller er man vild med at dyrke yoga eller pilates skal man absolut vælge den nyeste Vivoactive 4 eller 4S.

Størrelse

Størrelsen af uret kan også have en rigtig stor betydning for mange, især hvis man har meget små håndled, kan det være enormt generende med en stor klods om armen. De små enkle ure såsom Vivofit og Vivosmart kan bæres af alle, og kan være at foretrække, hvis man ikke ønsker særlige funktioner og et decideret armbåndsur om håndleddet. Ønsker man et ur med flere funktioner, kan man blandt andet vælge imellem det stilrene Vivomove eller det ideelle sportsur Vivoactive.

Vivo serien har flere nyere modeller, der hedder fx 4 og 4S. Urene er funktionelt ens, men størrelserne varierer, så det er muligt at vælge imellem en lidt mindre model eller en større model alt efter ens håndleds størrelse. Vivo modeller, hvor der ikke findes en S model, vil typisk være en mellemting mellem de to størrelser, der er lavet senere hen.

Design

Der er selvfølgelig forskel på designet på tværs af de forskellige modeller i Vivo-serien, men der er også forskel på udseendet af Vivoactive 3 og 4/4S. Udover de 2 knapper på Vivoactive 4/4S frem for kun 1 på siden af Vivoactive 3, så er der ikke nogen betydelige forskelle i udseendet. Det nyeste Vivoactive 4/4S har et lidt “blødere” look end 3 og 3 Music. Det er derfor meget op til ens individuelle smag, hvad man bedst kan lide af design.

Fordele ved at vælge et Garmin aktivitetsur

Der er en grund til at Garmin-ure er blandt de mest populære aktivitetsure, der findes på markedet. Der er mange fordele ved at vælge Garmin, når man er på udkig efter en aktivitetsmåler til dagligdagen eller sportsaktiviteter. Foruden de mange smarte indbyggede funktioner, så fremstilles urene i høj kvalitet og elegante designs, og der medfølger en gratis app, der kan vise alt det data, man har behov for.

Ure til enhver smag og ethvert behov

Garmin har produceret en lang række forskellige serier og modeller af aktivitetsure, som alle kan opfylde forskellige behov og ønsker for, hvad det aktivitetsur man ønsker sig, skal kunne. Der findes mindre, knap så avancerede modeller, der er geniale til dagligdagens aktivitetsmålinger, og der findes modeller, der er geniale til enhver type sport. Der er rigeligt at vælge imellem til enhver smag og ethvert behov.

Garmin Connect app

En af de væsentlige fordele ved Garmin er muligheden for at benytte sig af Garmin Connect app’en. Alle Garmin-urene er kompatible med Apple og Android, og app’en fås derfor både i Appstore og Google Play. Med Connect app’en kan man følge sine personlige data, connecte med sine venner og blive motiveret til at holde sig selv i gang.

Følg detaljeret med i personlige data

På flere af Garmins aktivitetsure heriblandt Vivoactive-serien kan man se data fra den pågældende dag samt 6 dage bagud. Men det er ikke muligt at se flere detaljer end det, og her kommer netop Garmin Connect app’en ind i billedet. I denne app kan man nemlig se år tilbage i alle ens statistikker afhængigt af, hvad det pågældende ur kan tracke.

Connect med dine venner og opret udfordringer

En sjov feature man også får med Connect app’en er, at man kan connecte med venner og bekendte, der også har Garmin Connect. Man kan dele forskellige valgfrie statistikker med hinanden samt oprette udfordringer, hvor I kan motivere og konkurrere mod hinanden.

Udfordringer kan man faktisk også deltage i med andre end ens forbindelser. Man kan oprette forskellige ugentlige eller månedlige udfordringer i blandt andet skridt, løb eller cykling. Er man konkurrencemenneske eller har brug for noget at gå efter, kan disse udfordringer være meget motiverende til at holde sig igang.

Optjen badges for motivation

Når man er aktiv bruger af sit Garmin aktivitetsur og sin Garmin Connect app, kan man optjene forskellige badges for aktiviteter og mål, man udføre og når. Man kan blandt andet få badges for at nå sine mål, for at registrere en aktivitet tidligt eller sent på døgnet eller for at gå 15.000, 20.000 eller 25.000 skridt på én dag. Man kan få et overblik over, hvilke badges man har optjent samt, hvilke der er ledige, så man kan stræbe efter at nå nogle forskellige mål og optjene præmier, når man når dem.

Synkronisér med bl.a. MyFitnessPal og Strava

Vil man gerne have helt styr på træning, kalorieindtag og -forbrænding, er der endnu en bonus ved Connect app’en. Man kan nemlig synkronisere med andre app’s heriblandt MyFitnessPal og Strava, så man kan få det fulde overblik og sikre sig ikke at få for mange kalorier eller modsat, at man får nok i forhold til, hvad man forbrænder i løbet af dagen.

Vælg mellem træningsplaner eller opret dine egne

Ønsker man inspiration eller generelt hjælp til aktiviteter og træning, ligger der gratis træningsplaner inde i Garmin Connect, som man kan følge. Det er også muligt at oprette sine egne, så man har en plan at følge og et mål at gå efter. Det kan være en stor motivationsfaktor for mange, der ellers ikke kan finde motivationen til at komme af sted.

Kvalitet og holdbarhed

Garmin er foruden mange funktioner også især kendt for kvalitetsure, der har lang holdbarhed. Der er fokus på, at designet på urene kan kunne holde til dagligdagens aktiviteter og urene, der fungerer som sportsure er designet til at kunne holde til mange forskellige sportsgrene, så man ikke behøver at være nervøs, når man har uret på, imens man træner.

Gode grunde til at investere i et aktivitetsur

Et aktivitetsur kan være en fordelagtig investering, hvis man gerne vil have et bedre indblik i sin generelle sundhed og få hjælp til at forbedre ens træningspræstationer og generelle aktivitetsniveau. Garmin aktivitetsure er meget populære, men der findes også andre udbydere. Læs mere i vores test af aktivitetsure generelt. Selvom det ikke er alle aktivitetsure, der er udstyret med de samme teknologier, så kan man godt forvente at få følgende ud af at benytte et aktivitetsur:

Track og nå realistiske målsætninger

Vil man gerne sætte nogle mål, så man sikrer sig et stabilt aktivitetsniveau, så kan dette være svært uden helt at have noget, der kan måle, om man opnår det, man ønsker. Med et aktivitetsur kan man sætte sine egne mål, og nogle kan faktisk sætte og udvikle dine mål for dig helt automatisk. Ofte kan man sætte et skridtmål, intensitetsmål, et etagemål og et kaloriemål alt afhængigt af, hvor man ønsker at sætte sit fokus, og hvilke funktioner ens udvalgte ur har indbygget. Det er meget nemmere med tal og statistikker at regne frem til, hvad der er realistisk for dig og med al data samlet, kan man følge med i ens generelle sundhed. Med et aktivitetsur man er iført 24/7 kan man nemmere få et indblik i, hvor man måske kan optimere og forbedre sig for sin egen skyld.

Bliv motiveret og konkurrér mod dig selv eller andre

Det er ikke altid motivationen for lange gåture, en løbetur eller en tur i træningscentret er til stede, men når man altid kan følge med i sine daglige resultater og ens eventuelle inaktivitet, kan man blive motiveret til at gøre noget ved det, fordi det kommer til at stå sort på hvidt, både med det man opnår, men også hvis man har været sofakartoffel lidt for længe. Helt generelt vil motivationen for at holde sig igang stige, når man er iført et aktivitetsur, da man kan følge sin personlige udvikling og vælger man et Garmin kan man desuden i appen blive belønnet med små badges, der anerkender, når man har gjort det godt.

Hold øje med din generelle sundhed og få en bedre hverdag

Det er efterhånden meget velkendt, at et generelt godt helbred vil give en bedre følelse i kroppen, man vil føle, man har mere energi og overskud, og hverdagens gøremål kan blive en leg, når man er tilpas i kroppen. Med et aktivitetsur kan man følge med i søvnrytme og -kvalitet og med en pulsmåler kan stressniveauet også måles. Disse målinger kan give en indikation på, hvor godt ens nattesøvn egentlig er samt om man er inde i en stresset periode, hvor man bør sørge for at sætte tempoet lidt ned. På den måde kan man i opløbet holde øje med sine vaner og gøre noget ved dem, der kan påvirke os negativt som fx mangel på søvn over en længere periode.

Find det bedste Garmin Vivoactive 3 tilbud

Prisen på et Garmin Vivoactive 3 aktivitetsur kan variere alt afhængig af, hvilken hjemmeside man kigger på. Dertil kan der indimellem være forskellige tilbud på de webshops, der udbyder uret, og det kan absolut betale sig at tjekke flere forhandlere og eventuelt afvente i en overskuelig tid for at se, om der skulle dukke et godt tilbud op. Der er ofte tilbud på aktivitetsure på de forskellige websites, så hvis man væbner sig med en lille smule tålmodighed, er der også gode penge at spare.

Sådan er denne Garmin vivoactive 3 test udført

Denne Garmin Vivoactive 3 test er udført på baggrund af en undersøgelse af andre kvalificerede testsiders resultater samt et indblik i forbrugeranmeldelser, ekspertudtalelser og forhandlerens egne produktbeskrivelser. Ud fra undersøgelsen har vi fundet frem til, at Garmin Vivoactive 3 udmærker sig ved at være bedst til prisen. Testen inkluderer beskrivelser af de andre Vivoactive samt andre modeller fra Garmins Vivo-serie; Vivofit, Vivosmart, Vivomove og desuden også et af urene fra Forerunner-serien. Der er inkluderet aktivitetsure til enhver smag og til forskellige behov, så der er de bedste muligheder for at finde det helt rette Garmin ud ved hjælp af testen.

FAQ

Hvilket Garmin Vivoactive 3 ur er bedst?

I denne Garmin Vivoactive test er Vivoactive 3 kåret som testvinder, fordi det er et yderst alsidigt multifunktionelt hybrid-sportsur og -smartwatch i én. Det er det bedste Vivoactive til prisen.

Hvad koster et Garmin Vivoactive 3 ur?

Prisen for et Garmin Vivoactive 3 kan variere alt efter, hvilket website man kigger på. Tjek derfor gerne prisen på flere websites, da der i nogle tilfælde kan være gode penge at spare.

Hvorfor skal jeg vælge et Garmin Vivoactive 3?

Et Garmin Vivoactive 3 er et yderst funktionelt sportsur, der kan bruges til alle typer sport. Det er vandtæt og fungerer både som smartwatch i hverdagen og som aktivitetstracker ved sportsudøvelse.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×