Headset Test: De 5 bedste headset

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr, så hendes viden inden for køkkenudstyr og de forskellige brands i branchen er meget høj.  Mange gange... Læs mere

I denne headset test er SteelSeries Artics Pro kåret som bedst i test. Det er et hit blandt eksperter, internationale elektronikmedier samt professionelle eSport-spillere, og det er et alsidigt og yderst funktionelt headset, der leverer ultimativ lydkvalitet, hvilket giver det placeringen som det bedste headset.

Et gaming headset er meget mere end bare et sæt høretelefoner med en tilhørende mikrofon. Gaming headsets er specialdesignet til at kunne medvirke til den ultimative gamingoplevelse, hvor hver en lydeffekt kan blive opfanget, som hjælper til, at man ens præstationer kan forberedes, således man er sikret en sejr over dine modstandere. For mange gamere er lydkvaliteten mindst lige så vigtigt som selve spillet og grafikken, og der findes derfor utallige headsets på markedet. I denne artikel kan man læse om nogle af de bedste på markedet og blive guidet til at vælge det helt rigtige, uanset budget, behov og gamer niveau.

Fordele
 • pros-icon.svg Designet med AirWeave-stof for afkølet, tør, komfortabel brugeroplevelse
 • pros-icon.svg DTS Headphone:X 2.0 virtuel 360 graders lyd for premium lydoplevelse
 • pros-icon.svg Multi-Platform gaming headset med 2,4 GHz frekvens
 • pros-icon.svg Udstyret med SteelSeries Prism; vælg blandt 16,8 millioner farver eller designe egne

Detaljeret gennemgang

Det danske brand SteelSeries har med dette trådløse gaming headset Arctis Pro formået at skabe et internationalt hit blandt diverse elektronikmedier. Headsettet er udstyret med DTS 360 graders lyddesign og en ClearCast mikrofon, der sikrer en premium lydoplevelse.

Derfor skal du vælge SteelSeries Artics Pro trådløst gaming headset

Artics Pro fra SteelSeries er et yderst veldesignet trådløst gaming headset, der giver en premium oplevelse. Den trådløse transmitter fungerer som en hub, der sørger for, at man nemt og enkelt med 2,4 GHz frekvens kan oprette forbindelse til en PlayStation, computer, smartphone eller et TV med et USB-kabel, optisk kabel eller et 3,5 mm mini-jack stik. På transmitterens OLED skærm kan man let håndtere equalizerindstillinger, ChatMix, volumen eller Bluetooth forbindelsen.

Komfort inspireret af sportsverdenen

SteelSeries trådløse Arctis Pro gaming headset har et design, hvor der har været fuld fokus på at give brugeren ultimativ komfort uanset, hvor længe det er i brug. Designet udspringer fra inspiration fra sportsverdenen, hvor skibrillen har været omdrejningspunktet for polstringen på den lette aluminiumslegering og stålkonstruktion. Ørepuderne består således af et unikt AirWeave-stof, der skal sikre, at oplevelsen med dette headset på forbliver afkølet, tør og komfortabel. Artics Pro er endvidere udstyret med SteelSeries Prism der lader dig vælge mellem hele 16,8 millioner individuelle farver og giver dig muligheden for at designe helt egne lyseffekter.

360 graders lyddesign

Med dette headset fra SteelSeries Artics Pro, som er verdens første High-Fidelity gaming headset, får man en premium lydoplevelse med et DTS Headphone:X 2.0 virtuel 360 graders lyddesign, der sikrer mulighed for at kunne lokalisere præcis, hvor lyden kommer fra. Med USB ChatMix dial kan man nemt ved blot at dreje på styreknappen indstille for den helt rigtige balance mellem chat- og gamevolumen, mens man spiller. Arctis ClearCast mikrofonen, dette headset er udstyret med, er en prisvindende mikrofon med studiekvalitet, der virker helt uden baggrundsstøj. Den trådløse transmitter, der forbindes til headsettet via en 2,4 GHz frekvens garanterer, at man ikke vil opleve noget tab i lydkvaliteten.

Anerkendt af eksperter og anvendt af verdenskendte eSport-spillere

Arctis Pro er ikke uden grund et populært og eksklusivt headset. Det har vundet en lang række tests internationalt på tværs af diverse elektronikmedier, og det bliver endvidere anvendt af flere verdenskendte eSport-spillere. Alt dette giver en vished om kvalitet, og at man med netop denne model er sikret en top-notch lydkvalitet.

Produktinformation:

 • Tilslutning: Trådløs 12 meters rækkevidde
 • Batterilevetid: 20 timer
 • Vægt: 687 g
 • Akustisk princip: Lukket
 • Driver størrelse: 40 mm
 • Frekvensrespons: 10 Hz til 40 kHz
 • Impedans: 3 ohm
 • Følsomhed: 10 dB SPL/mW
 • Medfølgende: 2 genopladelig batterier,
 • Fås i farverne: Hvid, sort
Fordele
 • pros-icon.svg Udstyret med en aftagelig enkeltretningsbestemt mikrofon
 • pros-icon.svg Ergonomisk Body Guard design for komfort
 • pros-icon.svg Guidende, beskyttende lyd med 7.1 surround sound lydsystem

Detaljeret gennemgang

Logitech G Pro X er det perfekte gaming headset til no-nonsense-gamere, hvor lydkvalitet prioriteres frem for blær og fancy funktioner. Pro betegnelsen skal ses i relation til prisen, som er overkommelig for mange flere end priserne på high-end pro gaming udstyr.

Derfor skal du vælge Logitech G Pro X gamingheadset

Dette G Pro X gaming headset fra Logitech har et helt diskret, fuldkommen mat design i sort fra mikrofon til ørekopper og hovedbøjlen. Det brydes kun af et hvidt Logitech Gaming logo på hver side.

Let, men holdbart body guard design

Pro X headsettet fra Logitech har et bemærkelsesværdigt let design, der gør det yderst komfortabelt at have på, selv hvis man har det på længere tid ad gangen. Det vil hele tiden føles behageligt, trods det holdbare design med hovedbånd i stål med en aluminiumsgaffel. Netop dette gør det istand til gaming i årevis uden problemer, mens dit hovede vil være frit for tryk. Ørekommerne i memoryskum er polstret i kunstlæder og velour, der gør dem godt ventilerede og knap så varme at have på.

Guidende 7.1 surround sound lydteknologi

Med dette headset vil man opleve guidende lyd, beskyttet lyd samt være i stand til at benytte sig af beskyttet stemme med mikrofonen, der er enkeltretningsbestemt. Med den guidende, beskyttet 7.1 surround sound lyd med 50 mm neodymium-drivere bliver hver enkelt lyd gengivet helt præcist, og man er i stand til at høre alle detaljer, når man spiller. Hør alt, bliv advaret og vær parat, når der er noget på færde. Den aftagelige mikrofon, Logitech G Pro X headsettet er udstyret med, er enkeltretningsbestemt for, at din stemme bliver klar og tydelig for dine kampfæller. Der sidder små aftagelige filte på mikrofonen, der får din stemme til at lyde professionel og smidig, og de sikrer desuden reduktion af uønsket baggrundsstøj.

Tag dit Logitech G Pro X headset med overalt

Logitech G Pro X gaming headset anvender USB forbindelse samt et inkluderet USB eksternt lydkort. Dette gør, at man nemt kan tage sit Logitech headset med sig rundt, hvis man skal spille andre steder end derhjemme. Der er inkluderet en transportpung til formålet, således man er helt sikret, at ens headset er beskyttet under transport.

Produktinformation:

 • Tilslutning: Ledning
 • Vægt: 320 g
 • Akustisk princip: Lukket
 • Driver størrelse: 50 mm
 • Frekvensrespons: 20 Hz til 20 kHz
 • Impedans: 35 ohm
 • Følsomhed: 92 dB SPL/mW
 • Fås i farverne: Sort
Fordele
 • pros-icon.svg Lang batteritid på hele 30 timer for brugervenlighed
 • pros-icon.svg Ultralet design for komfort
 • pros-icon.svg Certificeret af TeamSpeak og Discord mikrofon for krystalklar lyd

Detaljeret gennemgang

Dette gaming HyperX Cloud Flight headset er et mange ihærdige gamere vil kunne sætte pris på, da batteriet levetid er helt op til 30 timer. Det giver altså rigelig mulighed for at game i lange stræk uden at skulle blive afbrudt af pauser til batteriopladning.

Ultra let, komfortabelt design

Med et HyperX Cloud Flight sikrer både batteritiden, men også det ultra lette og meget komfortable design er med til at sørge for, at man uden problemer kan spille i timevis. Cloud Flight er det et af de letteste headset i denne test trods det faktum, at det er trådløst og har den længste batteritid også. Den imponerende letvægt gør det til det letteste trådløse headset i testen. Hovedbåndet består af en stærk metalglider, der sikrer en fremragende holdbarhed, så man kan have glæde af headsettet i flere år.

Krystalklar lyd med mikron certificeret af TeamSpeak og Discord

Er man på udkig efter en enestående mikrofon, der kan sikre fuldstændig krystalklar lyd, så kan man med fordel vælge dette HyperX Cloud Flight headset. Mikrofonen sikrer nemlig en reducering af støj fra omgivelserne, så din stemme går smidigt gennem højtalerne. Den er certificeret af TeamSpeak og Discord, hvilket giver en vished om, at kvaliteten er helt i top. Således vil intet gå tabt og dig og dine holdkammerater kan kommunikere smooth uden problemer.

Fordyb dig fuldstændig i spillet

Foruden den fremragende lyd, dette HyperX Cloud Flight gaming headset er udstyret med, så kan man også leve sig fuldstændig ind i sit spil på helt enestående vis. Ørepuderne på dette headset er nemlig yderst velisolerede, og al støj fra dine omgivelser vil være fuldstændig ude af billedet, så man kan leve sig komplet ind i spillet uden forstyrrelser.

Produktinformation:

 • Tilslutning: Trådløs 20 meters rækkevidde
 • Batterilevetid: 30 timer
 • Vægt: 315 g
 • Akustisk princip: Lukket
 • Driver størrelse:
 • Frekvensrespons: 20 Hz til 20 kHz
 • Impedans: 32 ohm
 • Følsomhed: 106 dB SPL/mW
 • Fås i farverne: Sort m. røde detaljer
Fordele
 • pros-icon.svg Ultimativt let design for komfort
 • pros-icon.svg TriForce 50 mm drivere med THX Spatial lydteknologi
 • pros-icon.svg Aftagelig HyperClear mikrofon

Detaljeret gennemgang

Razer Blackshark V2 er et gaming headset, der med sin ultimative letvægt er lidt udover det sædvanlige. Det er enkelt, men funktionelt og yderst velegnet til gaming med det fremragende lyddesign og mikrofonen, der er med til at sikre en fed gamingoplevelse.

Derfor skal du vælge Razer Blackshark V2 gaming headset

Blackshark V2 gaming headset fra Razer er et stilrent, sort headset med diskrete grønne detaljer og logo på siderne af ørekopperne. I forhold til den lave pris får man utrolig meget lydkvalitet og komfort for pengene. Det er et kabelheadset, der er blandt de mest populære på grund af den fremragende oplevelse, man får foræret med headsettet i brug.

Det letteste design i testen

Dette Razer Blackshark V2 gaming headset er det letteste, der er med i denne headset test. Det har en vægt på kun 262 gram, således det hverken vil tynge eller belaste hovedet eller nakke, når man har det på. Ørekopperne består af behageligt Flowknit memoryskum, der sikrer komfort uanset, hvor længe man har sit headset i brug. Herudover reducerer det solidt støj fra omgivelserne, så man kan have fuld koncentration på spillet.

Fremragende lyd med THX Spatial Audio og TriForce Drivere

For at sikre den bedste lydoplevelse, er dette Razer Blackshark V2 gaming headset udstyret med TriForce 50 drivere samt THX Spatial Audiodesign. Driverne tilbyder en livagtigt gamingoplevelse ved, at der sigtes efter separate lave, medium og høje frekvenser, som giver en klar og dyb lyd. Det er muligt at tilpasse indstillingerne efter hel egen smag ved hjælp af Razer Synapse 3 konfigurationssoftware. Med THX Spatial Audio får man en yderst rummelig lyd, som er med til at sikre en præcis rumfornemmelse, når man spiller. Man kan tydeligt høre bevægelse fra modstanderne og dermed være klar, når de nærmer sig.

HyperClear mikrofon

Mikrofonen på dette Razer Blackshark V2 headset er en cardioid mikrofon, der kan tages af og sættes på alt efter behov. Det er en HyperClear model, der leverer god gengivelse af din stemme samt en effektiv støjreduktion fra omgivelserne. Når man anvender dette headset er man altså sikret, at ingen kommunikation vil gå tabt.

Produktinformation:

 • Tilslutning: Ledning
 • Vægt: 262 g
 • Akustisk princip: Lukket
 • Driver størrelse: 50 mm
 • Frekvensrespons: 12 Hz og 28 kHz
 • Impedans: 32 ohm
 • Følsomhed: 100 dB SPL/mW
 • Fås i farverne: Sort m. grønne detaljer
Fordele
 • pros-icon.svg Udstyret med Prism RGB-belysning for personliggørelse af headsettet
 • pros-icon.svg Ultimativ mikrofonlyd med ClearCast
 • pros-icon.svg DTS Headphone:X 7.1 virtual surround sound lyddesign
 • pros-icon.svg Multi-Platform gaming headset

Detaljeret gennemgang

Denne bestseller fra det danske SteelSeries er et fremragende allround gaming headset, der med 7.1 virtual surround sound lyddesign og ClearCast mikrofon leverer en krystalklar lydkvalitet. Arctis 5 er det perfekte valg for dig, der ønsker pro kvalitet i relation til prisen, der er overkommelig for de fleste.

Derfor skal du vælge SteelSeries Arctis 5 2019 edition gaming headset

Arctis 5 er i familie med Arctis Pro, og der er derfor mange egenskaber og specifikationer, der går igen ved denne billigere model. Man får derfor fremragende lydkvalitet og et komfortabelt design til en fordelagtig pris.

Skibrille-inspireret design

Headsettets design er ligesom ved SteelSeries Arctis Pro inspireret af skibrillen fra sportverdenen. Dette giver et let headset, hvor det er selve ski-stroppen påsat inde i hovedebåndet, der sidder på hovedet, når man har sit Arctis 5 headset på. Dette sikrer, at man trods længere tids brug ikke føler, det bliver varmt og ubehageligt at have på. Ørepuderne består af AirWeave stof, der sikrer en kølig, tør og komfortabel oplevelse.

DTS 7.1 virtual surround sound lyddesign og ClearCast mikrofon

SteelSeries Arctis 5 tilbyder enestående lydkvalitet til en overkommelig pris. Dette headset er nemlig udstyret med DTS Headphone:X 7.1 virtual surround sound lyddesign, som giver helt klar lyd med lynhurtig latenstid, så man ikke kommer til at opleve lyd-lag. Med dette lyddesign vil man kunne høre alle enkelte lyde og dermed være i stand til at høre bevægelse og fodtrin fra modstanderen, når man spiller, så man altid vil advares og være beredt, når modstanderen nærmere sig. Med USB ChatMix dial kan man nemt og hurtigt indstille den helt rette balance mellem game- og chatvolumen. ClearCast mikrofonen sørger for en krystalklar lyd til dine holdkammerater, så der aldrig er tvivl om, hvad der bliver kommunikeret. I enden af mikrofonen sidder en LED indikator, som informerer om mikrofonen er tændt eller muted.

Personliggør med unik Prism RGB-belysning

Er man glad for lysdesign og glad for at personliggøre, så er dette headset også en investering værd. Der er nemlig nærmest uendeligt mange muligheder for at designe helt efter egen smag. Der er hele 16,7 millioner farver at vælge imellem i ørekapslerne, og man kan vælge mellem stabilbelysning, breathing lysmønster eller kontinuerligt farveskift.

Produktinformation:

 • Tilslutning: Ledning
 • Vægt: 306 g
 • Akustisk princip: Lukket
 • Driver størrelse: 40 mm
 • Frekvensrespons: 20 Hz til 22 kHz
 • Impedans: 32 ohm
 • Følsomhed: 98 dB SPL/mW
 • Fås i farverne: Sort, hvid

Guide

Sådan vælger du det bedste headset

Et gaming headset er ikke bare et sæt høretelefoner med indbygget mikrofon. Det er headsets specielt designet til gamere, der ønsker ultimativ lydkvalitet og komfort. Med et gaming headset kan man komme helt tæt på lyden og omgivelserne i ens spil, og man kan høre mange flere lydkilder og lydeffekter end ellers ved brug af et par almindelige høretelefoner. Der er altså en lang række fordele ved at investere i et specialdesignet gaming headset, hvis man ønsker en lyd, der kan tage ens gaming til et helt nyt level.

Trådløst headset eller headset med ledning?

Et af de hyppigste spørgsmål, der forekommer i forbindelse med valg af headset, er, om det man skal vælge et trådløst headset eller et headset med ledning. Dette især fordi der hersker tvivl om lydkvaliteten og latenstiden er den samme for trådløse headsets som ved dem, der sluttes med ledning. Der er stadig især mange professionelle eSport-spillere, der anvender headsets med ledning. Valget man bør tage afgøres oftest primært af smag og behag, og det kommer meget an på, hvad det skal bruges til, og hvor ofte det skal anvendes. Der er efterhånden ingen forskel på lydkvalitet og responstid, når de to headset typer sammenlignes.

Trådløse forbindelsesmuligheder

Der findes to slags trådløse headsets; dem, der fungerer ved hjælp af en bluetooth forbindelse, og dem der anvender WiFi forbindelse. Bluetooth headsets er især velegnet til dem, der har intentioner om at skulle bruge sit gaming headset på flere forskellige devices; PlayStation, PC mm. Priserne er som oftest lavere, end hvis man skal ud og investere i et headset, der anvender WiFi forbindelse. Skal man primært bruger sit nyerhvervede headset til egen eller andre PC’er kan det dog være en fordel at investere i et WiFi headset, da disse typisk tilbyder den bedste lydkvalitet. De har oftest også en længere lydrange end bluetooth headsets.

Lyd

En af de væsentligste årsager til at investere i et gaming headset er for at få en bedre lydkvalitet, så det bliver muligt at høre hver en lyd og hvert et move fra modstanderen. Lyden er for mange lige så vigtigt som grafikken eller selve spillets handling. En lydkvalitet, der er i top, kan nemlig give en meget bedre indlevelse i spillet og øge præstationen. Det er derfor helt essentielt, at man fokuserer på at undersøge, hvilken lydkvalitet det pågældende headset er udstyret med.

Lyddesigns i headset kommer typisk med stereo lyd eller surround sound lyd. Hvis man er seriøs gamer, eller man foretrækker en hel krystalklar, premium lydkvalitet, anbefaler eksperter, at man vælger et headset med surround sound. Med surround sound kan man nemlig få en mere ægte og hel lydoplevelse, hvor lyden af al bevægelse kan høres uanset, hvor de kommer fra, så man tydeligere kan fornemme og være beredt, når man hører det så nøjagtigt.

Teknologi

Der er enormt mange forskellige headsets på markedet udstyret med mere eller mindre teknologi, der skal være med til at sikre komfort og lyd for dig samt klar lyd gennem mikrofonen til holdkammerater. Teknologi i headsets vil have betydning for prisen, da det koster at inkorporere og finjustere for, at komfort- og lydoplevelsen kommer helt i top.

Mikrofon

Mikrofonens lyd og kvalitet kan være helt afgørende, når man gamer. Hvis dine medspillere ikke kan høre dig klart og tydeligt, er det ikke sikkert, I vinder jeres mål. Det er derfor ikke helt ligegyldigt, hvilken type mikrofon et headset er udstyret med, og det er absolut anbefalesværdigt at investere i en model, hvor mikrofonen er en del af designet og ikke skal købes ved siden af…

Komfort og pasform

Når man skal investere i et headset, særligt et der skal bruges til gaming, så er det vigtigt, at man sørger for at vælge et, man føler er behageligt at have på, et der hverken strammer, varmer eller generer på anden vis. Det er typisk et essentielt udstyr, mange er iført flere timer i streg, hvorfor det er vigtigt, at komforten er i top. Det kan være en fordel at gå efter et letvægts headset, da man herved ikke vil føle, at det tynger på hovedet, uanset hvor længe man sidder med det.

Design

Designet kan have mere eller mindre betydning alt efter, hvem man er som person. For nogle er designet ligegyldigt, så længe kvaliteten, lyden og komforten er i top, men for andre kan designet være det afgørende moment. Der findes headsets i mange forskellige designs, nogle mere mere enkle, andre mere prangende. Det er muligt ved nogle modeller, at man kan vælge og designe sine helt egne lyseffekter. Dette kan være en super fed feature, hvis man i forvejen er en seriøs gamer, der rigtig gerne vil have fedt udstyr til sin gaming. Det er dog sjældent et parameter, der har noget at sige for kvaliteten, lyden og komforten, så det behøver ikke nødvendigvis være et punkt, man skal lægge så meget vægt på.

Type

Der findes forskellige headset typer; in-ear, on-ear og over-ear, eller et åbent eller lukket headset. In-ear headsets plugges ind i selve øret, de er meget små og lette og meget belejlige, når man er på farten. De kan dog være generende, hvis man har dem i øret i længere tid, og fordi de er så små, er det ikke altid, man får den mest optimale lydkvalitet. On-ear headsets er større, men dækker ikke øret helt. De er designet med en hovedbøjle, som sørger for at holde de mindre ørekopper på plads oven på øret. Over-ear headsets er det typiske design, der anvendes til gaming headsets. Disse er den større headset type, og de dækker hele øret, hvilket gør dem til et lukket headset. De er typisk mere behagelige at have på i længere tid, og lydkvaliteten forøges markant med denne type headset. Det kan dog absolut betale sig at investere i netop denne type headset, især et specialdesignet til gaming, da man kan få meget mere ud af gamingoplevelsen med en lyd i top.

Forskellen på almindelige høretelefoner og et gaming headset

Lukkede headsets findes både designet primært som almindelig høretelefoner velegnet til musik samt som gaming headsets. Selvom de kan minde om hinanden, så er der meget stor forskel på disse to typer headsets både i lyden samt komforten. Almindelige høretelefoner er designet til, at man skal kunne høre musik på dem i kortere eller længere tid ad gangen. Lyden er komfortabel, og der er fokuseret på en behagelig lydkvalitet herunder med fokus på; bas, midrange, diskant og støj. Det er en kontrolleret lyd, der skal gøre sangene så fløjsbløde i øregangene som muligt, selvfølgelig afhængig af musikgenre.

Gaming headsets har et andet lyddesign og typisk også et andet fokus i forhold til komfort. I udviklingen af gaming headsets ser man typisk et mere skarpt og præcist lyddesign. Mange gaming headsets er udstyret med surround sound teknologi for, at man som gamer kan få den optimale lydkvalitet til at kunne lokalisere sine modstandere og høre enhver lydeffekt. Det kan for musiklyttere føles som om, at bassen er for høj og diskanten er ukontrolleret på grund af manglen på midrange. Man kan altså føle, der er for meget støj på, når man lytter til musik på et gaming headset, men dette er, fordi lyden er designet til at være meget mere præcis og tydelig uanset, hvor den kommer fra.

Pris

Der er meget stor variation i priserne på de mange forskellige typer trådløse og ledningsbaserede headset, der findes på markedet. Der findes modeller i flere forskellige prisklasser, så alle budgetter kan være med. Der er typisk især forskel på prisen alt efter, om man ønsker et trådløst headset eller et med ledning. Ved de trådløse har det krævet mere teknologi at sikre en god lydkvalitet og en lynhurtig latens…

Find det bedste headset tilbud

Når man er på udkig efter et headset til gaming, er det vigtigt, at man ikke lader sig selv blive tiltrukket af en uhørt billig pris på et headset fra et ukendt mærke. Det er en god idé at se nærmere på headsets fra velkendte mærker såsom; SteelSeries, HyperX, Razer, Corsair, Logitech, Havit og Paracon, da man får en vis kvalitetssikring bare idet, man vælger et headset fra en større producent. Disse mærker producerer headsets i flere prisklasser, så der er noget for alle, uanset hvilket budget samt hvilke ønsker og behov man har. Pris og kvalitet vil i mange tilfælde gå hånd i hånd, og vælger man et billigere alternativ, vil man typisk være nødt til at gå på kompromis med enten lyd eller komfort. De forskellige headsets sælges typisk på diverse websites, og med lidt tålmodighed kan man typisk godt være heldig at finde et godt tilbud på det headset, man ønsker sig. På den måde kan man være heldig og spare gode penge, når man skal erhverve sig et gaming headset.

Helgarder dig med det bedste gamingudstyr

Et headset vil ikke kunne give den fulde gamingoplevelse alene. Ønsker man at gøre mere ud af sin gaming, så kan det være helt afgørende med det rette udstyr, der er hurtigt nok til at kunne følge med, så man kan præstere sit ypperste. Skulle man være på jagt efter en gamer mus eller et nyt gaming tastatur, kan man med fordel læse mere i vores gamer mus test samt vores test af de bedste gaming tastaturer på markedet.

Sådan er denne headset test udført

Denne headset test er udført på baggrund af en undersøgelse af eksisterende kvalificerede testresultater på tværs af landegrænser samt ud fra ekspertudtalelser og forskellige forbrugeranmeldelser. Ud fra undersøgelsen er der udvalgt nogle modeller, der har udmærket sig på kvalitet og funktionsmæssigt. I testen finder man forskellige modeller af headsets i flere designs og prisklasser samt, således der er noget for enhver smag, ethvert behov og budget.

FAQ

Hvilket headset er bedst?

I denne headset test er SteelSeries Arctis Pro trådløse gaming headset kåret som testvinder. Det vinder på baggrund af dets alsidighed samt funktionalitet, som sikrer uovertruffen lydkvalitet.

Skal man vælge headset med eller uden ledning?

Det er typisk en smagssag, om man foretrækker et headset med eller uden ledning. Der er efterhånden så forsvindende lille forskel, at det ikke længere har den store betydning afhængig af headset og mærke.

Hvad bør man gå efter, når man køber et gaming headset?

Det anbefales, at man har fokus på komfort og lydkvalitet fremfor design. Man får den bedste oplevelse med en over-ear model, der indbygget surround sound el. lign. samt evt. noise cancelling.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×