Høretelefoner Test – 10 bedste høretelefoner i test

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr, så hendes viden inden for køkkenudstyr og de forskellige brands i branchen er meget høj.  Mange gange... Læs mere

2
De bedste trådløse høretelefoner med Active Noise Cancelling teknologi

JBL LIVE 650BT

6
Gode høretelefoner til farten

Samsung Galaxy Buds Plus SM-R175

7
De bedste billige høretelefoner

JBL Live 220BT

8
De bedste høretelefoner til løb og træning

Bang & Olufsen Beoplay e8 Sport

10
De bedste Beats høretelefoner

Beats by Dr. Dre PowerBeats3

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

I denne høretelefoner test kan du læse om de 11 bedste høretelefoner netop nu. Flere af de nedenstående modeller er helt trådløse og garanterer en god lyd, som du kan styre via stemmekontrol, app eller direkte på høretelefonerne. Vores testvinder er Jabra Elite 75T, da de passer til de fleste behov. Alle modeller på listen er dog investeringen værd, så læs endelig med!

Du kan få hjælp til at kende forskel på de forskellige typer af høretelefoner og hvad du skal være opmærksom på i købet af et par nye høretelefoner senere i artiklen. Disse afsnit klæder dig bedre på til købet.

Jabra Elite 75T

De bedste høretelefoner

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Mulighed for at justere på diverse parametre, så du får den lyd, du ønsker
 • pros-icon.svg True Wireless in-ear høretelefoner med kraftfuldt batteri, stemmeassistent m.m.
 • pros-icon.svg Beskyttet mod støv og vand, samt sørger for at mindske udefrakommende støj
 • pros-icon.svg Udstyret med Søvntilstand, hvor de selv slukker, når de ikke er i brug

Detaljeret gennemgang

Disse høretelefoner fra mærket Jabra er ideelle til dig, der gerne vil have nogle in-ear høretelefoner med en række nymoderne teknologier indbygget. Produktet har bl.a. stemmeassistent, giver mulighed for at ændre på equalizeren og er trådløse. Derudover er de vandtætte, støvresistente og lukker optimalt andre lyde ude, så du kan nyde musikken.

Derfor skal du vælge Jabra Elite 75T trådløse høretelefoner

Det er næsten ikke til at få armene ned over disse trådløse høretelefoner fra Jabra, hvorfor vi har valgt at kåre dem som testvinder i denne test. Høretelefonerne er udviklet med en god pasform og komfort, så alle kan få glæde af dem. Der medfølger faktisk tre forskellige ørestykker i silikone. Du slipper fuldstændig for bøvlet med ledninger, da disse høretelefoner er trådløse. De er dog udstyret med et kraftigt batteri, så du kan nyde musik i op til 7,5 time på en fuld opladning. I etuiet er der dog til tre ekstra opladninger.

Disse høretelefoner er True Wireless, hvorfor du er garanteret kvalitetslyd, når du hører musik. Faktisk er det muligt for dig at ændre i equalizeren, hvis du lyster. Dette gøres via app’en. Ved opkald sørger 4-mikrofons teknologien og en effektiv støjreduktion for, at du altid kan høre optimalt og at du bliver hørt i samme grad. Produktets lille størrelse og medfølgende etui sikrer, at du kan have dem med overalt.

Du kan nemt styre volumen, sangskift o.l. via stemmekontrol, da høretelefonerne både kan tilsluttes til Alexa, Siri og Google Now. På den måde kan du også høre vejrudsigten eller få beskeder læst højt uden at tage mobilen op. Du skal desuden ikke være nervøs for disse høretelefoner – de er nemlig udviklet med IP55 vurdering, og er således beskyttet mod bl.a. støv og stænk af vand. Glemmer du at slukke disse høretelefoner, lægger de ikke bare og bruger strøm. De har nemlig automatisk sluk / søvntilstand.

Produktdetaljer

 • Højde: 1,6 cm
 • Dybde: 2,1 cm
 • Bredde: 1,9 cm
 • Vægt: 11 gram
 • Farve: Sølv, sort eller guld / beige
 • Type: In ear
 • Materiale: Silikongummi, PC/ABS
 • Driftstid: 7,5 time
 • Maksimal driftsafstand: 10 meter
 • Opladningstid: 2 timer
 • Beskyttelse: Vandtæt, Støvresistent, Vindbeskyttelse, IP55
 • Inkluderet tilbehør: Opladningsetui, USB-C kabel og 3 par EarGels

JBL LIVE 650BT

De bedste trådløse høretelefoner med Active Noise Cancelling teknologi

Fordele
 • pros-icon.svg Udviklet med Active Noise Cancelling, der mindsker støjen og forbedrer lyden
 • pros-icon.svg Vælg selv, om de skal bruges trådløse eller med kabel – lang holdbarhed for batteriet
 • pros-icon.svg Indbygget stemmeassistent lader dig beholde mobilen i lommen

Detaljeret gennemgang

Med disse around ear høretelefoner fra JBL kan du sætte resten af verden på pause for kun at koncentrere dig om god lyd. Høretelefonerne er udstyret med Active Noise Cancelling, så alle larmende omgivelser lukkes optimalt ude. Derudover har den indbygget stemmeassistent til rådighed og så bestemmer du selv om de skal være trådløse eller ej.

Derfor skal du vælge JBL LIVE 650BT trådløse around-ear hovedtelefoner

Hvis du ikke helt kan beslutte dig for, om du foretrækker trådløse eller ledningsdrevne høretelefoner, så kan du med fordel investere i disse around-ear hovedtelefoner fra mærket JBL. Det særlige ved disse høretelefoner er nemlig, at de både kan fungere som værende trådløse via Bluetooth forbindelse eller via et stik, som du sætter direkte i telefonen. Uanset hvilken type du vælger, kan du forvente fremragende lyd, da høretelefonerne er udviklet med 40 mm drivere.

Derudover vil den særlige Active Noise Cancelling (ANC) sikre, at du kan lukke helt af for dine omgivelser, hvis du ønsker det. Du aktiverer denne funktion ved bare ét tryk på en knap. Og så kan du altid slå den til igen, hvis du går i trafikken e.l. og gerne vil kunne høre, hvad der sker omkring dig. I alt kan du lytte til op til 30 timers trådløst musik med disse høretelefoner. Er du ved at løbe tør for strøm, vil en lynopladning på 15 minutter give dig 2 ekstra timers spilletid.

Du vælger selv, om du ønsker at benytte den indbyggede fjernbetjening for at skifte rundt mellem dine sange og skrue op og ned, eller om du hellere vil benytte dig af mikrofonen. Vælger du fjernbetjeningen kan du enten styre direkte på høretelefonerne eller via kablet, hvis du bruger dem med ledning. Vælger du stemmeassistent, kan du blot tale via Google Assistant eller Amazon Alexa og få dem til at udføre dine ønsker.

Produktdetaljer

 • Vægt: 249 gram
 • Farve: Blå, hvid eller sort
 • Type: Around ear
 • Materiale: Ørepuder af polyuretanlæder
 • Driftstid: 30 timer
 • Opladningstid: 2 timer
 • Inkluderet tilbehør: Opladnningskabel, bærepose og AUX kabel

Sony WH-1000XM4

Gode bluetooth høretelefoner med mikrofon

Fordele
 • pros-icon.svg Garanteret højopløselig lyd grundet moderne teknologier, heriblandt ANC og LDAC
 • pros-icon.svg Det er muligt at tilslutte to enheder til høretelefonerne
 • pros-icon.svg Stemmegenkendelse for både Amazon Alexa, Google Assistant og Apple Siri

Detaljeret gennemgang

Disse trådløse hovedtelefoner fra Sony sikrer dig en fremragende lydoplevelse, uanset om du er på farten, på arbejde eller sidder derhjemme. De er udstyret med Active Noise Cancellation og udelukker således udefrakommende støj. Det er det muligt at tilslutte to enheder, de har indbygget mikrofon og er kompatibel med flere stemmeassistenter.

Derfor skal du vælge Sony WH-1000XM4

Hvis du gerne vil have fingrene i nogle around ear hovedtelefoner, der er udstyret med stemmegenkendelse og garanterer dig en af de bedste lydoplevelser, så vil vi anbefale dig at investere i disse høretelefoner fra Sony. Modellen er udviklet med LDAC teknologi, der transmitterer op til 3 gange mere data end traditionel Bluetooth teknologi. Derudover har modellen også DSEE Ekstrem teknologi, der opskalerer komprimerede musikfiler. Disse teknologier sikrer, at du altid har en højopløselig lyd og den bedste lydoplevelse.

Ud over at sikre god lyd for selve afspilningen, så er disse høretelefoner også udviklet med den særlige Active Noise Cancellation teknologi. Denne garanterer, at du kan lukke af for et støjfyldt miljø, hvis det virker forstyrrende. For lige netop denne model gælder det, at du kan vælge niveauet for ANC’en frem for blot at slukke helt for omgivelserne. Produktet oplader på bare 3 timer, hvorefter du kan lytte op til 38 timer. En lynopladning på 10 minutter giver dig cirka 5 timer.

Modellen er udstyret med en mikrofon og er kompatibel med flere stemmeassistenter. Du har således rig mulighed for at lade mobilen blive i lommen. Dette gælder også i tilfælde af opkald, hvor funktionen Speak-to-Chat automatisk sætter musikken på pause, så du kan foretage en samtale direkte i høretelefonerne. Lytter du til musik fra én enhed, men forventer et opkald fra en anden, så kan du blot tilslutte begge enheder via Bluetooth.

Bedst i test høretelefoner

En tidligere variant af denne type høretelefoner fra Sony, WH-1000X M3, er blevet kåret som bedst i test af Forbrugerrådet Tænk. Du behøver altså ikke blot at stole på vores ord om, at disse WH-1000X M4 er investeringen værd.

Produktdetaljer

 • Vægt: 254 gram
 • Farve: Sort eller sølv
 • Type: Around ear
 • Driftstid: 38 timer
 • Maksimal driftsafstand: 10 meter
 • Opladningstid: 3 timer
 • Inkluderet tilbehør: USB Type C kabel (20 cm), lydkabel (1,2 meter), bæretaske, in-flight adapter

Bose 700

De bedste høretelefoner for en personlig lydoplevelse

Fordele
 • pros-icon.svg Udviklet med bl.a. 11 støjreducerende indstillinger for brugerbaseret oplevelse
 • pros-icon.svg Mulighed for at tilslutte høretelefoner til soundbar, så du kan se TV uden at forstyrre
 • pros-icon.svg Sikrer en bedre lydoplevelse i samtaler, da den har et 4-mikrofonsystem
 • pros-icon.svg Benyt dem med eller uden kabel – det er op til dig

Detaljeret gennemgang

Man kan ikke sådan lige komme uden om disse høretelefoner fra Bose, når man gennemgår de bedste høretelefoner på markedet. Helt generelt skiller disse høretelefoner sig ud, da du ikke blot er garanteret en god lyd, men faktisk en personlig lydoplevelse. Du kan nemlig indstille flere dele, så lyden passer perfekt til dine præferencer.

Derfor skal du vælge Bose 700

Der er flere gode grunde til at investere i disse høretelefoner fra Bose. Først og fremmest er du garanteret kvalitetslyd i al afspilning, uanset om det er musik, lydbøger, en telefonsamtale etc. Du har dog mulighed for at justere lyden omkring dig for at sikre en endnu bedre og mere brugerbaseret oplevelse. F.eks. kan du indstille op til 11 forskellige støjreducerende indstillinger. Det er altså helt op til dig, hvor meget af lyden udefra, der skal lukkes ind.

Det er muligt at forbinde disse høretelefoner til andre dele af Bose-systemet. Det betyder bl.a., at du kan tilslutte dem til en Bose Soundbar 500 eller 700, hvis du har sådan en stående i hjemmet. Ved at tilslutte høretelefonerne til en soundbar, kan du være sikker på, at du ikke forstyrrer andre i husholdningen, selvom du vil sidde og se en film eller serie til sent om natten e.l. Høretelefonerne kan sagtens holde lyd hele dagen, da de har en levetid på op til 20 timer. Det tager blot 2,5 time at oplade dem igen.

Modellen har indbygget mikrofon, så du nemt kan benytte dig af stemmeassistenter eller tage opkald, mens du er på farten, uden at skulle have mobilen op ad lommen. Det 4-mikrofon system garanterer dig en god lyd for både dig og den du taler med. F.eks. vil systemet isolere din stemme, så støjen omkring reduceres inden lyden sendes til modtageren. Stemmeassistenterne Google Assistant og Amazon Alexa står til rådighed med disse høretelefoner, hvis du blot downloader dem til din enhed.

Produktdetaljer

 • Vægt: 252 gram
 • Farve: Hvid, sort eller sølv
 • Type: On ear
 • Materiale: Bl.a. rustfrit stål og plastik
 • Driftstid: 20 timer
 • Opladningstid: 2,5 time
 • Beskyttelse: Svedresistent, IPX4, Vandresistent
 • Inkluderet tilbehør: Lydkabel (2,5 til 3,5 mm), USB-kabel og et etui

Apple AirPods 2nd Generation

De bedste in ear høretelefoner

Fordele
 • pros-icon.svg Ultra nemme at have med på farten, da de ikke fylder alverden
 • pros-icon.svg Mulighed for at oplade høretelefonerne direkte i etuiet
 • pros-icon.svg Kan forbindes til alle Apple enheder og har indbygget stemmekontrol
 • pros-icon.svg Kåret som et godt køb hos Forbrugerrådet Tænk

Detaljeret gennemgang

Apple er mest kendt for deres telefoner, men de har nu også udviklet en række gode høretelefoner gennem årene – både med og uden ledning. I denne test har vi valgt at inkludere deres AirPods 2nd Generation, da de er nemme at have med på farten og spiller god lyd, der vil leve op til de flestes forventninger.

Derfor skal du vælge Apple AirPods 2nd Generation

Der kan være stor forskel på, hvordan musik lyder, alt efter om man bruger in ear eller around ear høretelefoner. Flere af de inkluderede modeller i denne høretelefoner test er around ear, da de helt generelt tilbyder en bedre lydoplevelse. Det skyldes, at de bedre kan lukke af for støjende omgivelser. Til gengæld er de ikke altid helt nemme at have med på farten, da de fylder en del. Er du typen, der prioriterer nogle små høretelefoner, så skal du se nærmere på disse fra Apple.

Det er ikke sådan, at lydkvaliteten er dårlig, når du benytter Apple Airpods. De er nemlig udviklet med streaming i AAc format af høj kvalitet. Produktet har også indbygget mikrofon og Siri stemmekontrol, så du let kan styre alle dele af afspilningen, tale med dine nærmeste, samt få råd og information, mens du er på farten. Du kan faktisk også styre visse dele direkte på høretelefonerne, hvis du foretrækker det, da de har berøringskontrol.

Du skal være opmærksom på, at disse høretelefoner ikke har helt lige så lang levetid som flere af de andre modeller i denne test. Apple AirPods har en batterilevetid på op til 5 timer ved musikafspilning og 3 timers tale. De oplades dog, når de er i etuiet, hvis dette selv er opladt, hvorfor du på bare 15 minutter kan opnå yderligere 3 timers afspilning. Batterilevetiden er måske ikke prangende, men er meget god med tanke på produktets størrelse. Høretelefonerne kan forbindes til alle Apple produkter.

Produktdetaljer

 • Højde: 4 cm
 • Dybde: 1,8 cm
 • Bredde: 1,6 cm
 • Vægt: 8 gram
 • Farve: Hvid
 • Type: In ear
 • Materiale: Plastik
 • Driftstid: 5 timer
 • Opladningstid: 3 timer
 • Inkluderet tilbehør: Trådløst opladeretui, lightning-til-USB kabel

Samsung Galaxy Buds Plus SM-R175

Gode høretelefoner til farten

Fordele
 • pros-icon.svg Små in ear høretelefoner med etui, der er lette at tage med, da de intet fylder
 • pros-icon.svg Udstyret med 38 procent større driver og 2-vejs højttaler for bedre lyd
 • pros-icon.svg Ambient Sound Mode gør det muligt for dig at høre dine omgivelser
 • pros-icon.svg Mulighed for opladning direkte i etui eller på Qi trådløs oplader

Detaljeret gennemgang

Du skal ikke være nervøs for, at du ikke har plads til at bære dine høretelefoner, hvis du vælger disse Buds+ fra Samsung. De fylder nærmest ingenting og er lette at opbevare i det medfølgende etui. Du har desuden mulighed for at tilpasse lydsynkroniseringen til dine ønsker. Det er nemt at oplade disse in ear høretelefoner.

Derfor skal du vælge Samsung Galaxy Buds Plus SM-R175

Hvis du ofte lytter til musik, når du er på farten, så kan det være en fordel, hvis du investerer i et par høretelefoner, der ikke fylder for meget, da de så er nemmere at tage med. Around ear høretelefoner kan godt blive lidt store, hvorfor disse små in ear Buds+ fra Samsung er et oplagt valg. De er udstyret med True Wireless, hvilket garanterer dig en høj fleksibilitet. Og du skal på ingen måde være nervøs for, at du går på kompromis med kvaliteten: disse høretelefoner har nemlig 38 procent større driver og en 2-vejs højtaler.

Produktet er således udviklet til at sikre dig en god lydoplevelse. De lukker i høj grad af for støjende omgivelser, men du har mulighed for at slå Ambient Sound Mode til, hvorefter du kan høre alt omkring dig, uden at skulle slukke for musikken. Denne funktion er blot ét klik væk ligesom flere andre smarte indstillingsmuligheder. Modellen er nemlig udviklet med en række intuitive touchkontroller, så du har fuld kontrol.

Det er let at forbinde høretelefonerne til din enhed, da de selv detekterer omkringværende enheder, når høretelefonerne tages op af etuiet. Produktet har indbyggede mikrofoner, så du kan tale i telefon direkte gennem dem. Det er desuden nemt at oplade disse trådløse høretelefoner, da de både kan oplades i det medfølgende etui eller ved Qi trådløs opladning. De understøtter også enhed-til-enhed Power Share trådløs opladning.

Produktdetaljer

 • Højde: 2,2 cm
 • Dybde: 1,9 cm
 • Bredde: 1,7 cm
 • Vægt: 6,3 gram
 • Farve: Sort, hvid eller blå
 • Type: In ear
 • Driftstid: 11 timer (med opladningsetui op til 22 timer)
 • Opladningstid: 7 timer
 • Beskyttelse: IPX2
 • Inkluderet tilbehør: Opladeretui, opladerkabel, 3 ørestykker og silikonebøjler

JBL Live 220BT

De bedste billige høretelefoner

Fordele
 • pros-icon.svg Sælges til en fordelagtig pris, som flere kan få råd til
 • pros-icon.svg Udstyret med et behageligt nakkebånd, så du ikke mister høretelefonerne
 • pros-icon.svg Mulighed for at aktivere diverse teknologier, der gør dig opmærksom på omgivelser

Detaljeret gennemgang

Det kan godt virke lidt pebret at skulle investere i nogle nye høretelefoner, især hvis man gerne vil have nogle, der reelt giver en optimal lydoplevelse. Heldigvis er det ikke alle modeller, der koster mange penge, hvilket disse JBL Live in ear høretelefoner med nakkebånd er et godt eksempel på. Og så bliver de aldrig væk.

Derfor skal du vælge JBL Live 220BT

Har du ikke det største budget at køre høretelefoner for, men vil stadig gerne være sikker på, at du får nogle høretelefoner, der garanterer en god lydoplevelse? I så fald vil vi anbefale dig at investere i disse in ear høretelefoner fra mærket JBL. Lige netop disse høretelefoner sælges til en billig pris, så flere kan få råd til dem. Du kan endda vælge mellem flere farver og så leveres de med tre ørepropper i forskellige størrelser, så der er optimal komfort for enhver forbruger.

Du skal på intet tidspunkt være nervøs for, at du får smidt dine høretelefoner væk ved en fejltagelse, når du benytter disse. De er nemlig udstyret med et behageligt nakkebånd, så høredutterne ikke bare er løse. Båndet kan foldes sammen og derfor kan du let opbevare dem i din lomme, når de ikke er i brug. Produktet kan holde op til 10 timer ved en fuld opladning. Står du og mangler din musik, kan 15 minutters opladning give dig en time mere.

Andre fordele ved dette produkt tæller, at de har Ambient Aware og TalkThru teknologi, som du selv kan slå fra eller aktivere. Disse teknologier resulterer i, at du kan lukke af for eller høre omgivelserne omkring dig. Med multipunktsforbindelsen er det muligt for dig at skifte mellem to forskellige enheder, så du kan se video på én enhed og tage opkald fra en anden. Den indbyggede mikrofon garanterer en støjfri samtale.

Produktdetaljer

 • Vægt: 31 gram
 • Farve: Sort, hvid eller blå
 • Type: In ear
 • Materiale: Silikone og aluminium
 • Driftstid: 10 timer
 • Opladningstid: 2 timer
 • Inkluderet tilbehør: Opladningskabel og ørepropper i tre forskellige størrelser

Bang & Olufsen Beoplay e8 Sport

De bedste høretelefoner til løb og træning

Fordele
 • pros-icon.svg Specielt egnet til brug under træning, da de sidder optimalt og er modstandsdygtige
 • pros-icon.svg Mulighed for at kontrollere oplevelsen via touchknapper, stemmen eller en app
 • pros-icon.svg Opladning kan foregå direkte i etuiet eller via Qi oplader
 • pros-icon.svg Leveres med flere ørepropper i forskellige størrelse for optimal komfort

Detaljeret gennemgang

Det er ikke alle høretelefoner, der egner sig lige godt til træningsbrug. Nogle modeller risikerer at falde af, hvis du bevæger dig meget, mens andre måske laver lyde, der er knap så behagelige under træning. Du kan dog med fordel vælge disse trådløse høretelefoner, da der er specielt udviklet til træning. De er yderst modstandsdygtige over for vejr og sved.

Derfor skal du vælge Bang & Olufsen Beoplay e8 Sport

Leder du efter et par høretelefoner, som du kan benytte under træning af forskellig art? Så vil vi anbefale dig at se nærmere på disse Beoplay e8 Sport fra Bang & Olufsen. De er særligt udviklet til brug under træning, men du kan naturligvis også bruge dem i hverdagen, hvis du lyster. Produktet er nogle eksklusive True Wireless høretelefoner, der garanterer fremragende lydkvalitet og komfort. Opbygningen sikrer, at høretelefonerne bliver siddende i øret, selv når du er aktiv.

En anden klar fordel ved disse trådløse høretelefoner, og årsagen til, at de er ideelle til brug ved træning, er, at de er modstandsdygtige over for vand, sved, støv o.l. Du skal nok ikke lægge dem ind under bruseren i badet, men du kan sagtens løbe i regnvejr med dem i, uden at være nervøs for, at de tager skade. De er desuden lette at rengøre efter træning, så du kan opretholde en god hygiejne for dine høretelefoner.

For disse høretelefoner gælder det, at du kan styre dem på tre forskellige måder, alt efter hvad der lige passer dig den pågældende dag. F.eks. kan du blot styre dem med klik direkte på touchknapper, når du er aktiv, men kan vælge mellem at styre via en app eller stemmegenkendelse, når du har mulighed for det. Der er flere indstillingsmuligheder, så du kan få en lyd, der passer til dit behov. Opladning foregår via det medfølgende etui eller ved Qi oplader.

Produktdetaljer

 • Højde: 2,5 cm
 • Dybde: 2,1 cm
 • Bredde: 2,3 cm
 • Vægt: 6,4 gram
 • Farve: Sort eller blå
 • Type: In ear
 • Materiale: Aluminium, polymer og silikone
 • Driftstid: 7 timer (op til 30 timer med etui)
 • Opladningstid: 2,5 time
 • Beskyttelse: IP57
 • Inkluderet tilbehør: Ladeetui, USB-C ladekabel, silikoneørepropper i fire størrelser, silikoneørefinner i tre størrelser og Comply-propper

Marshall Major IV

Ergonomiske høretelefoner med lang batterilevetid

Fordele
 • pros-icon.svg Udviklet med ergonomisk pasform og bløde puder for en højere komfortoplevelse
 • pros-icon.svg Kan holde batteri i op til 80 timer, så du skal ikke konstant bekymre dig om opladning
 • pros-icon.svg Videreudvikling af Major III modellen, der har klaret sig fint hos Forbrugerrådet Tænk

Detaljeret gennemgang

Med disse høretelefoner fra mærket Marshall kan du lytte til din yndlingsmusik i så mange timer i træk, som du ønsker. De har nemlig en utrolig lang batterilevetid på hele 80 timer, hvor en lynopladning på 15 minutter sikrer op til 15 timers yderligere lydafspilning. Produktet er desuden udviklet med ergonomiske og bløde puder, der sikrer høj komfort.

Derfor skal du vælge Marshall Major IV

Benytter du dine høretelefoner i mange timer om dagen? I så fald kan det godt betale sig for dig at investere i disse høretelefoner fra mærket Marshall, da du vil få en langt bedre komfort med høretelefonerne. Det skyldes, at de er udviklet med tanke for komfort, hvorfor de har ergonomisk pasform og bløde puder. Det er altså lige meget om du lytter til musik på første time eller tiende – du vil fortsat have god komfort. Du styrer let mellem sange, indstiller lydstyrke og tager imod opkald ved hjælp af den indbyggede betjeningsknap.

En af de helt store fordele ved at vælge disse høretelefoner er, at de har en ekstremt lang batterilevetid. Ja, faktisk en af de bedste på markedet, hvor komfort og lydkvalitet fortsat er i top. Batteriet kan holde i op til 80 timer på bare én opladning. Opladningen af produktet kan foregå på en Qi kompatibel oplader. Og er du ved at løbe tør for strøm, men skal afsted på farten inden længe, kan du på bare 15 minutter få op til 15 timers lyttetid.

Lydoplevelsen er uovertruffen ved disse høretelefoner, da de er udstyret med skræddersyede 40 mm drivere. Denne model er desuden en videreudvikling af Major III, som har fået fine testresultater hos bl.a. Forbrugerrådet Tænk, og har således en forbedret baslyd, blødere overgange og krystalklare høje toner uden skratten. Som en ekstra bonus gør det aftagelige kabel det muligt for dig at dele din musik med andre.

Produktdetaljer

 • Vægt: 165 gram
 • Farve: Sort
 • Type: Around ear
 • Driftstid: 80 timer
 • Maksimal driftsafstand: 10 meter
 • Opladningstid: 3 timer
 • Inkluderet tilbehør: USB-C opladekabel og 3,5 mm lydkabel

Beats by Dr. Dre PowerBeats3

De bedste Beats høretelefoner

Fordele
 • pros-icon.svg Er både resistente over for sved og vand, så de kan holde til forskellige typer af brug
 • pros-icon.svg Sælges til en billig pris, selvom de stadig er af høj kvalitet
 • pros-icon.svg Udviklet til at give autentisk lyd i alle genre

Detaljeret gennemgang

Disse PowerBeats3 høretelefoner er en god investering for dig, der gerne vil have nogle fleksible høretelefoner, der kan bruges i dagligdagen og til træning. De er udstyret med et behageligt nakkebånd og leveres med ørepropper i flere størrelser. Derudover sælges de endda til en billig pris, så flere kan få råd til dem.

Derfor skal du vælge Beats by Dr. Dre PowerBeats3

Hvordan lyder ideen om et par velfungerende in ear høretelefoner, der nemt kan benyttes både på farten, arbejdet og til træning, som ikke koster alverden? Hvis det lyder som nogle høretelefoner for dig, så vil vi anbefale dig at se nærmere på disse PowerBeats3. Lige netop disse høretelefoner sælges til en billig pris, så alle kan få råd til dem. Og du skal på ingen måde føle, at du går på kompromis, da lydkvaliteten og deres modstandsdygtighed er helt i top.

PowerBeats3 høretelefonerne er udviklet med et svedafvisende design og er også resistente over for vand. Dette resulterer i, at de er oplagte at benytte til træning, da du ikke risikerer at ødelægge dem, selvom du sveder eller løber i regnvejr. Derudover er de endda udstyret med et nakkebånd, som sikrer, at du altid har styr på høretelefoner. De bliver altså ikke bare lige væk. Nakkebåndet er komfortabelt, så du kan sagtens have det omkring nakken i længere tid uden det skaber irritation.

Du er garanteret en autentisk lyd med et bredt lydspektrum. Uanset om du hører høje eller dybe toner, vil de altså komme klart igennem. Samtidig har de et højt komfortniveau, da de er udviklet med et ergonomisk design, så ørepropperne sidder optimalt i ørekrogene. Der medfølger endda ørepuder i fire forskellige størrelser, så der er en pasning for alle brugere. Produktet kan holde strøm i trådløs funktion i op til 12 timer.

Produktdetaljer

 • Højde: 5,6 cm
 • Vægt: 26,3 gram
 • Farve: Sort, hvid, sølv, grå, blå, rød, gul, guld, grøn, rosa eller lilla
 • Type: In ear
 • Driftstid: 15 timer
 • Opladningstid: 1,5 time
 • Beskyttelse: Sved- og vandresistent
 • Inkluderet tilbehør: Universelt USB opladerkabel, ørepuder i fire forskellige størrelser og et opbevaringsetui

Guide

Sådan vælger du de bedste høretelefoner

På den ovenstående liste kan du se en oversigt over de bedste trådløse høretelefoner på markedet. De vil alle gøre det muligt for dig at lytte til musik, uden at du skal gå på kompromis med lydkvaliteten og komforten. Det kan dog godt tænkes, at du har brug for lidt mere vejledning, når det kommer til valget af de bedste høretelefoner til dine behov. Af den grund vil du herunder kunne læse mere om, hvad forskellen er på de forskellige typer af høretelefoner og hvad du skal være opmærksom på i købet.

 • Type af høretelefoner: Først og fremmest skal du være opmærksom på, hvilken type høretelefoner du ønsker dig. Der findes både in ear, on ear og around ear modeller. Derudover kan du vælge mellem trådløse og ledningsdrevne varianter. Det er helt op til dig selv, hvad du foretrækker. Der findes gode modeller af alle slags. Læs mere om de forskellige typer i et nedenstående afsnit.
 • Komfort og pasform: Det kan betale sig at holde et vågent øje med produktets udformning og generelle komfortniveau. Er det en in ear model, skal den gerne have en pasform, der sidder godt i øret, så den ikke kommer til at gøre ondt i længden. Flere producenter sender ørepropper i forskellige størrelser med, hvilket er en god løsning. Ønsker du nærmere en around eller on ear variant, så skal du holde øje med, at produktets ørepuder er komfortable og ikke maser øret unødvendigt
 • Lydoplevelse: Lyden betyder naturligvis alverden for valg af høretelefoner. Det er nok en af de få funktioner, som du på ingen måde må gå på kompromis med. Vi har dog alle forskellige præferencer til afspilning. Nogle ønsker at kunne høre alle aspekter af musikstykket, altså både helt høje og dybe toner, mens andre bare generelt vil have en god lyd. Overvej hvor meget vægt du vil lægge på de forskellige aspekter og vælg en model med en funktionel lyd
 • Indbyggede teknologier: Hvilke teknologier der er til rådighed, skifter meget fra produkt til produkt. Af den grund skal du gerne tænke lidt over, om der er nogle teknologier og funktioner, som du ikke kan undvære. Dette kunne f.eks. være en støjreduktionsteknologi, hvis du foretrækker at kunne lukke af for dine omgivelser. Det kan også være, at du vil have mulighed for at indstille equalizeren til dine behov, afspille lyd på flere enheder på samme tid, modtage opkald direkte i hovedtelefonerne m.m.
 • Mulighed for styring af lyd: Vær sikker på, at du let kan skifte sang, styre lydniveauet, pause og starte musikken m.m. direkte på dine høretelefoner eller tilsluttede ledninger. Det gør hverdagen en smule lettere, da du ikke hele tiden skal finde din telefon frem. Det kan desuden være oplagt at investere i nogle høretelefoner, hvor du selv kan styre dele af lyden, f.eks. via støjreduktion eller indstilling af basniveau, lydniveauer e.l. Dette sikrer dig en mere brugertilpasset lydoplevelse
 • Udseende og vægt: Det kan være oplagt at vælge et par høretelefoner, der faktisk lever op til dine forventninger i forhold til udseende. De behøver ikke nødvendigvis være de pæneste i hele verden, men du skal som minimum kunne holde ud at se på dem og ikke have noget imod at gå med dem. Derudover vil vi anbefale dig at prioritere nogle høretelefoner, der har en let vægt. Dette gælder, uanset hvilken type høretelefoner du vælger. Du vil nemlig hurtigt føle, at de er irriterende at have på eller tage med på farten, hvis de er for tunge i vægten
 • Batterilevetid: Der er ikke noget mere irriterende, end hele tiden at skulle oplade sine høretelefoner, hvis de er trådløse. Sørg derfor for, at du finder en variant, der passer til dit behov i forhold til batterilevetid. Hører du musik dagen lang, skal du nok prioritere en variant med lang batterilevetid, hvorimod du kan nøjes med en model med kortere batterilevetid, hvis du kun hører musik på vej til og fra arbejde eller andre kortere perioder i løbet af dagen
 • Opladningstid og -mulighed: Uanset om du vælger en model med lang eller kort batterilevetid, så vil vi anbefale dig at holde øje med, hvor god muligheden er for opladningen af høretelefonerne. Skal de oplades i et etui, på en bestemt overflade eller via ledning? Du skal naturligvis vælge den løsning, der er nemmest for dig. Hold også et vågent øje med opladningstiden. Det skal helst gå så hurtigt som muligt. Det nytter intet, at produktet kun holder strøm i 5 timer og tager samme tid at oplade – det vil du blive vanvittig af
 • Modstandsdygtighed: Hvis du gerne vil have mulighed for at benytte dine høretelefoner i al slags vejr, så skal du sikre dig, at de er modstandsdygtige over for f.eks. vand. Nogle høretelefoner er mere følsomme end andre, og du skal være opmærksom på din udvalgte models tilstand før du tager den med ud i storm og regnvejr. Det kan nemlig ødelægge høretelefonerne eller forringe kvaliteten

Find de rigtige høretelefoner til dig

Der findes et hav af forskellige typer af høretelefoner på markedet. Det kan således være svært at vide, hvilke der er de helt rigtige for dig. Skal du f.eks. vælge trådløse høretelefoner eller nogle med en ledning, der skal tilsluttes til din enhed? Foretrækker in ear eller hørebøffer, der sidder omkring øret? Eller måske en kombination af de to? I afsnittene herunder kan du læse en kort beskrivelse af de forskellige typer af høretelefoner, hvilket forhåbentlig kan hjælpe dig til at finde ud af, hvilke typer der fungerer rigtig godt til dine behov.

In ear høretelefoner

De klassiske in ear høretelefoner er den slags, der går ind i øregangen. Disse høretelefoner er klart nemmest, hvis du ikke har behov for at lukke dine omgivelser ude og gerne vil have nogle høretelefoner, der er nemme at have med på farten. Disse varianter er nemlig ofte lette og fylder ikke så meget, som on eller around ear hovedtelefoner. Du skal dog være opmærksom på, at in ear høretelefoner kan få øregangen til at gøre lidt ondt i længden – især hvis du bruger nogle øredutter, der er for store. De risikerer også at falde ud i tide og utide, hvis de er for små. Du skal altså finde nogen, der passer godt til dig.

Der er lidt forvirring om, hvad man kalder de høretelefoner, der skal ind i øret, men også har en “ledning” omkring øret. Disse kaldes nogle gange blot for in ear og ellers for on ear høretelefoner. Helt generelt er denne slags ideelle for dig, der skal træne med høretelefonerne i, da de så holdes bedre på plads. Du kan således være mere sikker på, at du ikke pludselig mister høretelefonerne under løbeturen, hvis du vælger en sådan model.

Around ear / on ear høretelefoner

Man taler både om on ear høretelefoner og around ear høretelefoner. I realiteten er de i en vis grad de samme, men der er en forskel på deres opbygning. Dem der kaldes on ear har mindre ørepuder end around ear modeller. De er oplagte at benytte, når du er på farten, da de ikke lukker helt lige så meget af for omverdenen.

Around ear er udviklet med relativt store ørepuder, som faktisk dækker hele øret. Af den grund får du en høj komfortoplevelse, samt en fremragende lyd. Disse er gode til arbejdsbrug eller i hjemmet, da de ofte kan fjerne al støj fra omgivelserne. Det er helt op til dig selv, om du foretrækker around eller on ear hovedtelefoner. Det handler trods alt mest om, hvad du har af præferencer til dine høretelefoner.

Du skal dog være opmærksom på, at der er stor forskel på de enkelte around ear hovedtelefoner og deres funktionalitet. Dette gør sig især gældende, hvis du regner med at benytte dine høretelefoner til gaming. I så fald skal du have fingrene i et headset, der kan videregive flere lydkilder på én gang, da du ofte både skal høre baggrundslyde, musik, stemmer o.l., når du gamer. Hvis du vil have hjælp til at finde det bedste headset til gaming eller anden fordybelse, så vil vi anbefale dig at læse vores headset test.

Trådløse eller ledningsdrevne høretelefoner

Alle de ovenstående typer af høretelefoner kan fås med ledning eller som trådløse modeller. Nogle varianter kan endda benyttes på begge måder, så du selv kan skifte, alt efter hvilket behov du har på det pågældende tidspunkt. Der er dog nogle helt klare fordele ved at vælge trådløse høretelefoner frem for nogle med ledning. Først og fremmest får du langt mere fleksibilitet, da du ikke skal være opmærksom på, hvor ledningen befinder sig. Du har også nemmere ved at gå væk fra din enhed. Flere trådløse modeller forbliver tilsluttet på afstande op til 10 meter.

En anden fordel ved trådløse høretelefoner er, at du bedre kan lade mobilen blive i lommen. Modellerne er nemlig udstyret med diverse knapper, der kontrollerer lydniveau, sangvalg o.l. Og så skal du ikke være nervøs for, at ledningen en dag knækker og resulterer i, at du ikke længere kan høre musik før du køber et nyt kabel.

Vil du vide mere om trådløse høretelefoner? Så kan du blive klogere og finde inspiration til købet i vores trådløse høretelefoner test her på siden.

Find det bedste høretelefoner tilbud

Det er muligt at finde gode og billige høretelefoner, men hvis du gerne vil have nogle af de mere priste modeller, skal du forberede dig på, at det godt kan komme til at koste dig. Normalt koster de mere eksklusive høretelefoner gerne over 1.000 kroner. Af den grund kan det godt betale sig at vente med at købe dem til de sættes på tilbud. I så fald vil du spare nogle penge på købet, men stadig få de høretelefoner, som du ønsker dig.

Men hvordan finder du så et godt tilbud? Jo, det kræver heldigvis ikke mere end en internetforbindelse og en smule tålmodighed. Du finder nemlig ofte de bedste tilbud på høretelefoner hos online forhandlerne. Det er således optimalt at holde et vågent øje med diverse online forhandleres hjemmesider og slå til, når du ser, at din udvalgte model er sat ned i pris. Passer prislejet stadig ikke til dit budget, kan du vente og se, om modellen skulle blive sat yderligere ned.

Sådan er denne høretelefoner test udført

I denne test har du kunne læse om, hvilke høretelefoner der er de bedste på markedet. Vi har sørger for at inkludere flere forskellige typer og i forskellige prisklasser, så der burde være noget for enhver forbruger i vores test. Alle modeller er dog investeringen værd, selvom de har forskellige opbygninger.

Vi har søgt inspiration fra flere kilder i vores udarbejdelse af denne test. Vi har bl.a. benyttet os af diverse testkilders resultater, heriblandt Forbrugerrådet Tænk. Disse testresultater har givet os en fornemmelse for, hvordan de enkelte produkter bliver vurderet i forhold til hinanden. Derudover har vi søgt inspiration i forbrugeranmeldelser. Vi vil nemlig gerne være sikker på, at de udvalgte modeller også virker optimalt, når de er i hånden på forbrugere. Vores udvalgte høretelefoner klarer sig således ikke blot godt i test, men også i brug i hverdagen.

FAQ

Hvilke høretelefoner er bedst i test?

Vi har kåret Jabra Elite 75T trådløse høretelefoner som testvinder. De tilbyder brugertilpasset lyd, True Wireless og er modstandsdygtige over for vand og støv. Læs mere i artiklen.

Hvordan tilslutter man trådløse høretelefoner?

Trådløse høretelefoner tilslyttes ved hjælp af en Bluetooth forbindelse. Du skal gøre Bluetooth tilgængelig på både høretelefoner og enhed, hvorefter de kan forbindes til hinanden.

Kan alle høretelefoner bruges til træning?

I realiteten kan du godt benytte alle høretelefoner til træning, men det er ikke alle modeller, der er lige gode. Nogle kan ikke tåle vand / sved og vil gå i stykker, mens andre hopper rundt i øret.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×