Indbygningsovn Test: 9 bedste ovne til indbygning

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr, så hendes viden inden for køkkenudstyr og de forskellige brands i branchen er meget høj.  Mange gange... Læs mere

Voss IEL600RF Indbygningsovn 3
Den bedste billige indbygningsovn

Voss IEL600RF Indbygningsovn

Gorenje BOP747S32X Indbygningsovn 4
En god og stor indbygningsovn

Gorenje BOP747S32X Indbygningsovn

Samsung integreret ovn NV68N3372BM 6
Indbygningsovn med 20 autoprogrammer

Samsung integreret ovn NV68N3372BM

Miele DGC7540CLST Dampovn 7
Den bedste damp-indbygningsovn

Miele DGC7540CLST Dampovn

Bosch Series 8 HBG672BB1S pyrolyseovn 8
Moderne indbygningsovn med pyrolytisk rengøring

Bosch Series 8 HBG672BB1S pyrolyseovn

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

I denne indbygningsovn test har vi samlet de 10 bedste indbygningsovne på markedet ét sted. Vi har kåret en Siemens iQ700 HB672GBS1S indbygningsovn som bedst i test, da den lever op til samtlige forventninger og scorer gode resultater på test parametrene: funktionalitet, design og pris.

I testen finder du dog også en række andre produkter, der klart er investeringen værd, så du har rig mulighed for at finde den bedste indbygningsovn til dig i denne artikel. Hvis du fortsætter med at læse med helt til slutningen af testen, så finder du også information om forskellige rengøringsmetoder til indbygningsovn, montering af indbygningsovne og gode råd til, hvordan du finder den rette model til dig

Siemens iQ700 indbygningsovn HB672GBS1S

Den bedste indbygningsovn

Fordele
 • pros-icon.svg Ovnen har fået gode anmeldelser af både forbrugere og Forbrugerrådet Tænk
 • pros-icon.svg Virker selvrensende via pyrolytisk rengøring, så du ikke skal bakse med det
 • pros-icon.svg Er udviklet med 8 forskellige ovnfunktioner
 • pros-icon.svg Har en stor kapacitet og gunstig energimærkning

Detaljeret gennemgang

Du kan med fordel investere i denne indbygningsovn fra Siemens, hvis du gerne vil være sikker på at få en fremragende model med hjem. Denne indbygningsovn har scoret gode anmeldelser hos både forbrugere og Forbrugerrådet Tænk, så flere står bag ovnen. Derudover er den udstyret med selvrensende egenskaber og en stor kapacitet.

Derfor skal du vælge en Siemens iQ700 indbygningsovn HB672GBS1S

Hvis du leder efter den bedste indbygningsovn, så skal du gå efter den model vi har kåret som testvinder i denne indbygningsovn test: Siemens iQ700 indbygningsovn HB672GBS1S. Denne ovn er ideel til enhver, da den har et elegant design og en solid opbygning. Produktet er velegnet til både madlavning og bagning – og med otte forskellige ovnfunktioner, er der god mulighed for at få tilberedt maden på den helt rigtige måde.

Siemens indbygningsovn med stor kapacitet

En af de helt klare fordele ved denne indbygningsovn er, at den har en stor ovnkapacitet. For selvom den kun består af ét ovnrum, så er der plads til hele 71 liter i ovnen. Du kan således sagtens tilberede flere retter på en gang uden de store problemer. Ovnens varmluftscirkulation sikrer desuden et jævnt resultat overalt i ovnen og så fremskynder den særlige accelerationseffekt madlavningen, så du ikke skal vente alt for længe på en god steg, småkager e.l.

Selvrensende indbygningsovn

Du kan også med fordel investere i denne indbygningsovn, hvis du gerne vil slippe for at skulle rengøre din ovn med jævne mellemrum. Denne model er nemlig udviklet med pyrolyse, hvilket er med til at nedbryde fedtstoffer og madpartikler i ovnen, så du kun skal tørre overfladen med en klud for at få bugt med snavs i ovnens indre.

Modellen er også udviklet med et øje for sikkerheden, da den er udstyret med børnesikring på både dør og funktioner. På den måde kan ingen små pilfingre åbne lågen eller slukke / tænde for ovnen uden hjælp fra en voksen. Og den fine softmove dør sikrer, at åbning og lukning af ovndøren er mere komfortabel, da den ikke smækker i.

Produktdetaljer

 • Højde: 59,5 cm
 • Dybde: 54,8 cm
 • Bredde: 59,4 cm
 • Minimum nichehøjde: 57 cm
 • Minimum nichebredde: 56 cm
 • Vægt: 39 kg
 • Ovnkapacitet: 71 liter
 • Energiklasse: A+

Bosch HBG672BS1 Indbygningsovn

En indbygningsovn med høj sikkerhed

Fordele
 • pros-icon.svg Højt sikkerhedsniveau så der ikke sker ulykker i forbindelse med madlavningen
 • pros-icon.svg Udstyret med 8 ovnfunktioner og 10 automatiske programmer
 • pros-icon.svg Mulighed for at rengøre indbygningsovnen med pyrolyse

Detaljeret gennemgang

Du har mulighed for at kokkerere alverden med denne indbygningsovn fra Bosch. Modellen er udstyret med otte ovnfunktioner og ti automatiske programmer, så du kan få hjælp til madlavningen. Bosch har desuden haft fokus på sikkerhed med denne model, da den bl.a. har elektronisk dørlås, børnesikring, sikkerhedsafbryder, restvarmeindikering m.m.

Derfor skal du vælge en Bosch HBG672BS1 Indbygningsovn

Vil du gerne investere i en ovn med et højt sikkerhedsniveau, så du kan være sikker på, at der ikke sker ulykker i køkkenet? I så fald skal du kaste blikket på denne indbygningsovn fra Bosch. Modellen her nemlig udstyret med en indbygget køleblæser og er udviklet til maksimalt at have en fronttemperatur på 30 grader. Andre sikkerhedsfunktioner er: elektronisk dørlås, sikkerhedsafbryder, start- og stopagent, lågeafbryder, børnesikring med nøglefunktion og restvarmeindikering.

Få hjælp til madlavningen med indbygningsovn fra Bosch

Du kan udmærket benytte denne type ovn, selvom du ikke på nuværende tidspunkt er en haj i køkkenet. Modellen er nemlig udviklet med ti automatiske programmer til både madlavning og bagning, som hjælper dig med at lykkedes med madlavningen – uanset hvilket niveau du er på. Ovnen har desuden otte funktioner som sikrer en god tilberedning af forskellige retter. Ovnfunktionerne dækker bl.a. 4D varmluft, over- og undervarme, varmluft- og impulsgrill, pizzafunktion, varmluft øko og eco funktion.

Ovnen fortæller desuden også den aktuelle temperatur i ovnen, kommer med temperaturforslag og har en AutoPilot funktion. I alt kan denne ovn varme mellem 30 og 300 grader og så har den en kapacitet på 71 liter. Der er altså god plads til at tilberede flere retter og mad til hele familien. Modellen er desuden i energiklasse A+, så du skal ikke være nervøs for, at den benytter alt for meget strøm ved tilberedningen af mad.

Nem rengøring

Ovnrummet er udviklet med antracitemalje og du kan altid se ind til maden gennem den store glasdør. Der er desuden halogenbelysning og selve ovnbelysningen kan slukkes efter behov. Du kan også altid eftermontere teleskopudtræk, hvis du foretrækker anden opsætning.

Du kan nemt rengøre ovnen, da den kan sættes til pyrolytisk rengøring. Det betyder kort sagt, at ovnen varmer op til særligt høje grader og dermed brænder alle madrester og snavs til aske. Herefter kan du blot tørre overfladerne med en klud for at gøre ovnen ren. Både ovnribber og plade tåler pyrolyse. Med i købet af denne ovn følger der desuden en rist og bageplade. 

Produktdetaljer

 • Højde: 59,5 cm
 • Dybde: 54,8 cm
 • Bredde: 59,5 cm
 • Min. nichehøjde: 58,5 cm
 • Min. nichebredde: 55 cm
 • Vægt: 36,5 kg
 • Ovnkapacitet: 71 liter
 • Energiklasse: A+

Voss IEL600RF Indbygningsovn

Den bedste billige indbygningsovn

Voss IEL600RF Indbygningsovn
Fordele
 • pros-icon.svg Sælges til en budgetvenlig pris, som de fleste kan få råd til
 • pros-icon.svg Stort ovnrum på 71 liter, hvor Hot Air funktionen sørger for at fordele varmen ligeligt
 • pros-icon.svg God sikkerhed i form af børnesikring og aktivt kølesystem

Detaljeret gennemgang

En indbygningsovns kvalitet kan ikke altid dømmes ud fra prisen. Dette ses tydeligt med denne variant fra Voss, der viser, at en god indbygningsovn langt fra behøver at koste alverden. Modellen har et stort ovnrum på 71 liter, et lavt energiforbrug og et smart Hot Air system, der sikrer en jævn cirkulering af varmen i hele ovnrummet.

Derfor skal du vælge en Voss IEL600RF Indbygningsovn

Har du ikke det største budget at købe indbygningsovn for? Der er heldigvis ingen grund til panik – det er nemlig muligt at finde en billig indbygningsovn, som stadig lever op til dine forventninger. Og det er denne model fra Voss et godt bud på. Ovnen er i energiklasse A, hvilket naturligvis ikke er den højeste, men den formår nu stadig at have et lavt energiforbrug. Derudover har den et enkelt og klassisk design, der vil passe ind i de fleste køkkener.

Indbygningsovn med Hot Air system

Denne model har en stor ovnkapacitet på 71 liter, så du har god plads til at tilberede en række retter samtidig. Du skal dog ikke være nervøs for, at varmen ikke får bredt sig optimalt i den store ovn, da modellen er udviklet med et særligt Hot Air system. Dette system sørger for at den varme luft cirkulerer jævnt i hele ovnrummet, så alle områder af ovnen er lige varme.

Ovnen har en række funktioner, så du kan frit vælge mellem at benytte varmluft, over- eller undervarme, grill eller hvad du nu føler for. Du styrer nemt temperatur og indstilling via de let betjenelige pop-ud knapper, som kan trykkes ind efterfølgende, så fedtstænk ikke sætter sig på knapperne.

Udviklet med et aktivt kølesystem

Der er ingen grund til at bekymre sig om, at ovnen bliver varm eller tager skade ved for høje temperaturer, da den er udstyret med en aktivt kølesystem. Dette sikrer at ovnen ikke bliver varm at røre ved under madlavning og at de elektroniske komponenter forbliver kolde. Der er desuden også børnesikring på ovnlågen, så mindre børn ikke pludselig kan åbne og lukke lågen uden tilladelse – og så er ovnlågen generelt kold at røre ved, da den består af flere lag glas og maksimalt kommer op på en temperatur på 30 grader.

Med i købet får du en bradepande, rist og to bageplader. Så er du klar fra start til at benytte din nye ovn. Der er desuden indbygget FloodLight halogen overbelysning, som sikrer et optimalt lys på maden under madlavningen – uden risiko for, at du bliver blændet af lyset, når du ser til maden.

Produktdetaljer

 • Højde: 59,4 cm
 • Dybde: 56,7 cm
 • Bredde: 59,5 cm
 • Maksimal nichehøjde: 59 cm
 • Minimum nichebredde: 56 cm
 • Vægt: 34 kg
 • Ovnkapacitet: 71 liter
 • Energiklasse: A

Gorenje BOP747S32X Indbygningsovn

En god og stor indbygningsovn

Gorenje BOP747S32X Indbygningsovn
Fordele
 • pros-icon.svg Stor ovnkapacitet på 73 liter, så du kan tilberede meget mad på samme tid
 • pros-icon.svg Nemt at få bageplader og riste ind og ud med indbygget teleskopudtræk
 • pros-icon.svg Udviklet med firlags glas dør med dobbelt varmeafviser og børnesikring

Detaljeret gennemgang

Med denne indbygningsovn skal du aldrig være nervøs for, at du mangler plads i din ovn. Skal du kokkerere en stor steg, lave mad til mange mennesker eller i gang med et større bageprojekt? Intet problem – med 73 liter ovnkapacitet har du god plads at benytte dig af. Modellen har desuden et teleskopudtræk, indbygget stegetermometer og pyrolyse funktion.

Derfor skal du vælge en Gorenje BOP747S32X Indbygningsovn

Har du brug for en indbygningsovn med en ekstra stor kapacitet? I så fald er denne model fra Gorenje muligvis det rette valg for dig. Modellen har nemlig en ovnkapacitet på 73 liter, så der er altså rigeligt med plads til både store fødevarer eller mange mindre retter. Du kan endda let få al mad ud og ind af ovnen, da den er udviklet med teleskopudtræk i to niveauer. Og så kan du altid holde øje med temperaturen på dit kød via det indbyggede stegetermometer.

Brugervenlig opbygning

Modellen har desuden en brugervenlig opbygning. F.eks. er den udstyret med et elektronisk betjeningspanel, der er let at sætte sig ind i, og en elektronisk temperaturkontrol. Samtidig er både knapper og håndtag ergonomiske, så du altid har et godt greb, når du skal åbne eller lukke lågen, skrue op og ned for varmen, justere ovnprogrammet o.l. 

Du skal ikke engang tænke alt for meget over rengøringen af ovnen, da den er udstyret med en pyrolyse funktion. Denne hjælper med at holde ovnen ren, da den brænder både fedt og snavs til aske. Herefter kan du let tørre overfladerne i ovnen af med en våd klud – og så har du faktisk klaret rengøringen af ovnen. 

Lille risiko for ulykker

Denne ovn består af rustfrit stål og en glaslåge, så du altid kan holde øje med indholdet i ovnen. Lågen er faktisk udstyret med hele fire lag glas, så den altid forbliver kølig, selv når ovnen er skruet op på en høj temperatur. Lågen lukker desuden også langsomt, så ingen fingre kommer i klemme. Og så er modellen også udstyret med børnesikring for en sikkerheds skyld.

Med i købet følger der desuden, ud over de ovennævnte elementer, en bagerist, ekstra dyb bradepande og en emalje bageplade. Du har altså alt du skal bruge for at komme godt fra start med denne fine ovn.

Produktdetaljer

 • Højde: 59,5 cm
 • Dybde: 54,6 cm
 • Bredde: 59,5 cm
 • Minimum nichehøjde: 59 cm
 • Minimum nichebredde: 56 cm
 • Vægt: 42,5 kg
 • Ovnkapacitet: 73 liter
 • Energiklasse: A

Miele H22651BPCLST Indbygningsovn

Miljøvenlig indbygningsovn med stor ovnkapacitet

Fordele
 • pros-icon.svg Tilhører energiklasse A+ og er energieffektiv
 • pros-icon.svg Stor ovnkapacitet på hele 76 liter og en hurtig opvarmning
 • pros-icon.svg Brugervenlig opbygning med flere funktionelle egenskaber

Detaljeret gennemgang

Ved at investere i denne indbygningsovn fra Miele, så vil du gøre noget godt for din egen elregning og for miljøet. Modellen er nemlig en energieffektiv og miljøvenlig ovn, der hurtigt varmer op og kan indstilles til flere individuelle indstillinger. Derudover har ovnen en XL ovnkapacitet på hele 76 liter.

Derfor skal du vælge en Miele H22651BPCLST Indbygningsovn

Hvis du leder efter en indbygningsovn, der ikke kun er god for miljøet, men også for din pengepung, så skal du investere i denne model fra Miele. Lige netop denne variant tilhører nemlig energiklasse A+, hvilket indikerer, at denne model er miljøvenlig. Derudover er den yderst energieffektiv, hvilket resulterer i, at den ikke benytter alt for meget strøm for at varme ovnen op.

Største ovnkapacitet i denne indbygningsovn test

Det er faktisk noget af en bedrift, at denne indbygningsovn er energieffektiv og tilhører en god energiklasse, da den har en ekstrem stor ovnkapacitet, som hurtigt kunne være en energisluger. Men det er den altså ikke i dette tilfælde. I stedet varmes ovnrummet på 76 liter(!) op på ingen tid, så du kan få mest muligt ud af din ovn uden at spilde for meget tid.

Du kan altså tilberede alle retter og til så mange mennesker du lyster, hvis du investerer i denne indbygningsovn. Det er både en fordel for dig med en stor familie og for personer, der ofte har mange gæster på besøg. Du skal desuden ikke engang bakse med rengøring af ovnen, da den er udviklet med et pyrolyseprogram, der fjerner fedt og madrester.

Miele indbygningsovn med funktionelle egenskaber

Der er faktisk endnu flere grunde til at vælge denne indbygningsovn fra Miele end dem beskrevet ovenfor. Modellen er nemlig yderst brugervenlig, hvilket sikrer, at du hurtigt bliver komfortabel med ovnen – og dermed også kan blive mere tryg ved din madlavning. Ovnen er bl.a. udstyret med en EasyControl display, hvor du har mulighed for at justere individuelle indstillinger.

Derudover har denne ovn et minutur, visning af klokkeslæt, visning af den faktiske temperatur i ovnen, visning af den indstillede temperatur og så giver den dig også temperaturforslag. Som om det ikke var nok, så kan du sætte en programmering af sluttidspunkt for tilberedning og tilberedningstid, så du får en alarm, når maden er klar.

Produktdetaljer

 • Højde: 59,6 cm
 • Dybde: 56,9 cm
 • Bredde: 59,5 cm
 • Minimum nichehøjde: 59,5 cm
 • Minimum nichebredde: 56 cm
 • Vægt: 46 kg
 • Ovnkapacitet: 76 liter
 • Energiklasse: A+

Samsung integreret ovn NV68N3372BM

Indbygningsovn med 20 autoprogrammer

Samsung integreret ovn NV68N3372BM
Fordele
 • pros-icon.svg Vælg mellem hele 20 autoprogrammer, når du skal tilberede mad
 • pros-icon.svg Optimal fordeling af varmen overalt i ovnen grundet dobbelte blæsere
 • pros-icon.svg Integreret kødtermometer, så du altid kan holde øje med tilberedningen af dit kød

Detaljeret gennemgang

Denne indbygningsovn fra Samsung er ideel til dig, der godt kan lide at lave mad og som gerne vil have mange muligheder i køkkenet. Modellen er nemlig udstyret med dobbelte blæsere for en god fordeling af varmen og er udviklet med 20 autoprogrammer, så madlavningen bliver let som en leg.

Derfor skal du vælge en Samsung integreret ovn NV68N3372BM

Kunne du nogen gange godt bruge for en håndsrækning i forbindelse med madlavningen for at gøre processen endnu mere ligetil? Så skal du se nærmere på denne indbygningsovn fra Samsung, da den er udviklet med hele 20 autoprogrammer, der hjælper dig med at tilberede de bedste retter. På den måde bliver madlavningen langt lettere, og du skal ikke tænke alt for meget undervejs. 

God fordeling af varmen

Ovnen har en kapacitet på 68 liter, så der er god plads til at tilberede flere retter på en gang – eller bare store portioner. Men når man har en ovn med en god kapacitet, så er det også vigtigt, at man dobbelttjekker, at varmen kommer godt rundt i ovnen, så alle områder bliver tilberedt på samme niveau. Dét gør det med denne ovn, da den er udviklet med to blæsere, som er med til at sikre en jævn fordeling af varmen.

Som en ekstra bonus har denne ovn et integreret kødtermometer. Du har altså et ideelt redskab lige ved hånden, når dit køds indvendige temperatur skal tjekkes. Dét gør det dejligt nemt at tilberede stege.

Indbygningsovn med pyrolytisk rengøring

Denne ovn er også udviklet med pyrolytisk rengøring, hvilket i og for sig betyder, at ovnen er selvrensende. Den kan nemlig brænde rester af både fedt og madpartikler til aske, så det eneste du skal gøre er at tørre overfladerne af. Der er altså ingen grund til at benytte rengøringsmidler i ovnen fremover.

Produktet er udstyret med en skærm og timer, så du altid kan indstille den til dine behov. Derudover har den børnesikring på alle funktioner, så der ikke sker nogle uheld, selvom børnene opholder sig i køkkenet, mens der bliver lavet mad.

Produktdetaljer

 • Højde: 59,5 cm
 • Dybde: 56,6 cm
 • Bredde: 59,5 cm
 • Minimum nichehøjde: 57,2 cm
 • Minimum nichebredde: 56 cm
 • Vægt: 40,1 kg
 • Ovnkapacitet: 68 liter
 • Energiklasse: A

Miele DGC7540CLST Dampovn

Den bedste damp-indbygningsovn

Miele DGC7540CLST Dampovn
Fordele
 • pros-icon.svg Dampovn sikrer optimal bibeholdelse af næringsstoffer
 • pros-icon.svg Miljøvenlig indbygningsovn, da den tilhører energiklasse A+++
 • pros-icon.svg Mulighed for at tilberede en hel menu og for individuel indstilling af fugtighed
 • pros-icon.svg Opbygning i rustfrit stål, så den kan holde længe og til meget brug

Detaljeret gennemgang

Denne indbygningsovn adskiller sig en smule fra flere af de andre modeller i denne indbygningsovn test, da det er en damp-indbygningsovn. Ovnen er således udviklet til at kunne tilberede samtlige retter med damp. Det er dog en kombiovn, så den har også en mere almindelig ovnfunktion, så du kan skifte lidt imellem brugen.

Derfor skal du vælge en Miele DGC7540CLST Dampovn

Overvejer du at investere i en dampovn frem for en mere traditionel ovn? I så fald kan denne dampindbygningsovn være lige noget for dig. Modellen er en reel dampovn, men har ovnfunktion, så det er altså en kombi model. Den har et ovnrum på 48 liter med tre individuelle hylder og indbyggede ovnribber, så du hurtigt kan indsætte diverse plader og riste. 48 liter i en dampovn er desuden rigeligt med plads, da du har mulighed for at tilberede mad til +10 personer i ovnen. Samtidig kan der være mere end én ret i ovnen, uden at smagen fra de forskellige retter overføres til hinanden.

Indbygningsovn med damp bibeholder næringsstofferne

En af de helt store fordele ved at investere i en indbygningsovn med opbygning som en dampovn er, at madlavning med damp bibeholder næringsstofferne i kød, grøntsager o.l. bedre end en almindelig ovn. Dampen sørger også for at give fødevarerne en del mere saft og kraft, så de ikke er tørre efter en tur i ovnen.

Denne dampindbygningsovn er ideel til alt fra decideret damptilberedning til bagning og stegning. Ovnen varmer hurtigt op og er yderst brugervenlig at benytte. Du kan f.eks. altid benytte en af de 20 forudindstillede programmer, hvis du gerne vil gøre processen nem for dig selv. Som beskrevet er det muligt at tilberede flere portionsanretninger og menuer i ovnen og du kan endda indstille fugtigheden individuelt ved et særligt kombiprogram. Du kan også altid sætte ovnen til en crisp funktion, hvis du gerne vil have lidt sprøde kanter på dit bagværk e.l.

Ovnen er udviklet med DualSteam system og har en ekstern dampgenerator. Du kan hælde frisk vand i den medfølgende vandbeholder og når denne er fyldt, er det vand nok til cirka 90 minutters tilberedningstid. Der er desuden også et afløbsfilter og en kondensvandbeholder bag det motoriserede betjeningspanel. Samtidig har ovnen et særligt tørringsprogram til ovnrummet og minimerer selv dampen ved slutningen af et tilberedningsprogram.

Miljøvenlig indbygningsovn

Du vil desuden både gøre noget godt for dig selv og din pengepung ved at investere i denne dampovn fra Miele. Ovnen tilhører nemlig energiklasse AAA+, hvilket gør den til en af de mest miljøvenlige ovne på markedet. Du skal derfor på intet tidspunkt være nervøs for, at din elregning bliver voldsom, selv hvis du benytter ovnen ofte.

Ud over alle de lidt mere generelle smarte og traditionelle egenskaber, såsom at være udviklet med SoftClose dørlåge, have indbygget ur, programmering af start og slut tidspunkt for tilberedning, komme med temperaturforslag og være udviklet med diverse plejeprogrammer, så er det også muligt at tilslutte denne ovn til diverse apps og andre hårde hvidevarer produkter i hjemmet. Du kan f.eks. benytte Miele@home, MobileControl, RemoteService, SuperVision-visning og WifiConn@ct sammen med din nye indbygningsovn med damp.

Produktdetaljer

 • Højde: 45,6 cm
 • Dybde: 56,9 cm
 • Bredde: 59,5 cm
 • Minimum nichedybde: 55,5 cm
 • Vægt: 40,2 kg
 • Ovnkapacitet: 48 liter
 • Energiklasse: A+++

Bosch Series 8 HBG672BB1S pyrolyseovn

Moderne indbygningsovn med pyrolytisk rengøring

Bosch Series 8 HBG672BB1S pyrolyseovn
Fordele
 • pros-icon.svg Mulighed for at benytte pyrolysefunktion for en let rengøring
 • pros-icon.svg Vælg mellem flere funktioner og automatiske programmer
 • pros-icon.svg TFT display sikrer et moderne udtryk og brugervenlig styring

Detaljeret gennemgang

Med sit elegante sorte og moderne design vil denne indbygningsovn passe ind i de fleste køkkener. Modellen er stilren og sikrer en nem tilberedning af alle retter. Den er bl.a. udviklet med ti automatiske programmer, otte ovnfunktioner og pyrolytisk rengøring, så du ikke selv skal kæmpe med hverken madlavning eller rengøring.

Derfor skal du vælge en Bosch Series 8 HBG672BB1S pyrolyseovn

Hvis du er på jagt efter en stilren og moderne indbygningsovn, der både gør madlavning og rengøring lettere for dig, så skal du investere i denne model fra mærket Bosch. Indbygningsovnen kan tilberede alverdens retter, da den er multifunktionel med mulighed for indstilling af otte forskellige ovnfunktioner. Det er således op til dig, om du vil benyttet traditionel varme, bundvarme, 4D varmeluft, grill eller en af ovnens andre funktioner. 

Stor ovnkapacitet

Du kan sagtens kokkerere til hele familien eller et større middagsselskab, når du har denne ovn i køkkenet, uden at skulle planlægge alt for meget i forvejen. Den har nemlig en kapacitet på 71 liter, hvilket er rigeligt med ovnplads til at have gang i flere retter på én gang. Og du kan roligt stole på, at ovnens varme spredes jævnt, så alle områder bliver lige varme. 

Hvis du har brug for hjælp til madlavningen, så kan du altid gøre brug af en af de ti automatiske programmer, som ovnen er udstyret med. Disse styres gennem det store TFT display, der desuden er yderst brugervenligt. Vær også opmærksom på, at denne ovn har en høj accelerationseffekt, hvilket sikrer, at ovnen er klar til at tilberede mad på ingen tid.

Nem rengøring og lavt energiforbrug

Denne indbygningsovn er en såkaldt pyrolyseovn. Det betyder, at ovnen kan rengøres via pyrolytisk rengøring. Dette er en selvrensende egenskab, hvor ovnen varmes op til en høj temperatur (over 400 grader), hvorefter madrester og fedt nedbrydes til aske. Efterfølgende kan du således køre en fugtig klud over ovnens overflader og fjerne asken, hvorefter ovnen er så god som ny. Du slipper altså for at skrubbe løs, når din indbygningsovn er udstyret med denne funktion.

Derudover tilhører ovnen energiklasse A+, så du investerer endda også i en miljøvenlig model, der er energieffektiv i drift. Dette vil i længden have en positiv indvirkning på din elregning end hvis du benyttede en model i en lavere energiklasse. Med i købet følger der desuden både en rist og en universal bageplade.

Produktdetaljer

 • Højde: 59,5 cm
 • Dybde: 54,8 cm
 • Bredde: 59,4 cm
 • Min. nichehøjde: 59,5 cm
 • Min. nichedybde: 55 cm
 • Vægt: 35 kg
 • Ovnkapacitet: 71 liter
 • Energiklasse: A+

Smeg SF6381X Indbygningsovn

En enkel og brugervenlig indbygningsovn

Fordele
 • pros-icon.svg Brugervenlig ovn med elektronisk programvalg og seks funktioner
 • pros-icon.svg Udviklet med et stilrent design i rustfrit stål
 • pros-icon.svg Anti fingerprint overflade, så den ikke ser fedtet ud

Detaljeret gennemgang

Det er ikke nødvendigt at gå efter en indbygningsovn med uoverskuelig mange programmer og indstillingsmuligheder, hvis du ikke regner med at benytte dem. For hvis du alligevel er typen, der primært bruger samme indstilling / program (f.eks. varmluft), så kan du lige så godt spare lidt penge og investere i denne enkle og brugervenlig model fra mærket Smeg.

Derfor skal du vælge en Smeg SF6381X Indbygningsovn

Hvis du leder efter en mere enkel indbygningsovn, der dog stadig har et stilrent design og en god opbygning, så skal du se nærmere på denne variant fra Smeg. Produktets indstillingsmuligheder justere let gennem det elektroniske programvalg. Du kan vælge mellem seks forskellige funktioner, når du skal benytte ovnen. Det giver dig både en vis fleksibilitet og sikrer, at du ikke skal tage stilling til alt for mange muligheder.

Indbygningsovn med stilren opbygning

Ud over at være brugervenlig, så alle kan få glæde af denne ovn – uanset ens erfaring med hårde hvidevarer og elektroniske produkter, så har den også en solid og utrolig “modstandsdygtig” opbygning. F.eks. er overfladematerialet i rustfrit stål, hvilket både ser flot ud og har en god holdbarhed. Derudover har ovnen anti-fingerprint overflade, så du vil ikke opleve, at der skal tørres efter for fedtede fingeraftryk.

Ovnen har en volumen på 70 liter og kan ramme temperaturer mellem 50 og 250 grader. Den har desuden en automatisk tænd og sluk funktion, samt et minutur, så du kan holde øje med tiden, når du kokkererer. Ovnrummet er inddelt i fem niveauer / ovnribber og er udstyret med en ever clean emalje, som sikrer, at fedt og snavs ikke sætter sig for godt fast på overfladerne.

Indbygningsovn med kølesystem

Både ovnen i sig selv og dens låge har et særligt kølesystem, som sikrer, at ovnen ikke tager skade, selv hvis den skal varme ved høje temperaturer i længere tid. Det er også din sikkerhed for, at glaslågen ikke bliver så varm, at børn eller kæledyr kan komme til skade. Ovnlågen er desuden aftagelig, så du let kan rengøre den, når du lyster det.

Der er også indbygget ovnbelysning i denne model og så medfølger der en plade, som er fire centimeter dyb, og en grillrist. På den måde kommer du godt fra start med din nye indbygningsovn.

Produktdetaljer

 • Højde: 58 cm
 • Dybde: 54,8 cm
 • Bredde: 59,7 cm
 • Minimum nichehøjde: 58,3 cm
 • Minimum nichedybde: 55,4 cm
 • Vægt: 33,3 kg
 • Ovnkapacitet: 70 liter
 • Energiklasse: A

Guide

Montering af indbygningsovn

Monteringen af en indbygningsovn er lidt mere kompliceret end med almindelige ovne, da denne type ovn skal passes perfekt ind i et bord, væg, skabe e.l. Af den grund vil vi anbefale dig at benytte dig af professionel hjælp, når du ønsker at montere din nye indbygningsovn. Dette kan ofte købes direkte hos forhandleren i forbindelse med købet og koster ikke alverden. Normalt vil monteringen også inkludere en afmontering af din gamle ovn – og det er da meget rart ikke at skulle bakse med denne del selv.

Er det lovligt at montere sin egen indbygningsovn

Der er nogle generelle regler, som du skal følge, hvis du ønsker at montere hårde hvidevarer, såsom komfurer, ovne, køleskabe, vaskemaskiner etc. Helt generelt må du gerne selv foretage montering og installationen, hvis produktet har en såkaldt stikprop. Denne skal nemlig blot tilsluttes en stikkontakt og kræver derfor intet værktøj til montering. Men har produktet ingen stikprop, så må du ikke selv begynde at montere det. Det skyldes simpelthen, at en sådan installation og montering kræver en autoriseret elektriker.

Lige præcis med indbygningsovne, så kan det dog stadig være at foretrække en professionel til arbejdet, da de netop ved, hvordan man bedst muligt for sat indbygningsovnen på plads, så den sidder ideelt. Samtidig er du så heller ikke selv skyld i, hvis der går noget galt med monteringen (og i så fald dækker din garanti nok ikke).

Sådan finder du den bedste indbygningsovn

Der findes rigtig mange forskellige typer af ovne med hver deres udseende, opbygning, funktioner o.l. Af den grund kan det virke lidt uoverskueligt, når man skal på jagt efter en ny ovn, for hvilken model skal man egentlig vælge og hvilke funktioner er de vigtigste? Ovnens opbygning og funktioner kommer naturligvis meget an på dig og hvad du forventer at få ud af din ovn.

Men for at komme nærmere et svar på, hvilken indbygningsovn, der passer til dig, så kan du med fordel læse med i dette afsnit. Her vil vi nemlig give dig gode råd og overvejelser, som du med fordel kan følge og tænke over inden du begiver dig på jagt efter din nye indbygningsovn.

 • Dobbelttjek hvilke mål du skal holde dig inden for
 • Overvej hvor stor en ovnkapacitet du ønsker / har brug for
 • Har du bestemte ønsker i forhold til ovnens udseende?
 • Gå efter en miljøvenlig indbygningsovn
 • Prioritér en brugervenlig indbygningsovn
 • Overvej hvilke ovnfunktioner du ikke kan leve uden
 • Vil du få glæde af forudindstillede programmer?
 • Har du bestemte præferencer i forhold til rengøringsmetode?
 • Sæt dig et budget fra starten

Dobbelttjek hvilke mål du skal holde dig inden for

Hele pointen med en indbygningsovn er, at den skal kunne placeres i væggen / bordpladen. Af den grund er det første skridt til købet af den rette indbygningsovn altid at måle efter, hvilke mål du skal holde dig inden for. Dette gælder både i form af højde, bredde og dybde. Når du har fundet frem til disse tal, så kan du også bedre mindske udvalget, da det ikke vil være alle ovne, der passer til dine mål.

Husk desuden at holde øje med indbygningsovnens minimum og maximum nichemål, når du har fundet frem til en model, som du overvejer at købe. Disse kan nemlig godt skifte lidt fra produkt til produkt – også selvom de i den generelle størrelser er lige store.

Overvej hvor stor en ovnkapacitet du ønsker / har brug for

Når du har fundet frem til, hvilke mål du skal holde dig inden for, så kan du også bedre få et indblik i, om du kan vælge mellem indbygningsovne med stor eller mindre ovnkapacitet. For hvis du ikke har særlig meget plads til en indbygningsovn, så er det klart, at ovnrummet heller ikke kan blive det største.

Men hvis du har frie hænder, når det kommer til ovnens størrelse, så kan du med fordel gøre dig nogle tanker om, hvor stor en ovnkapacitet du ønsker. Er i f.eks. en mindre familie på 2 til 3 personer, der sjældent har et hav af gæster på besøg på samme tid, så kan en lidt mindre model måske være at foretrække – i så fald kan der også være nogle penge at spare og så fylder ovnen ikke alverden. Er I derimod en stor familie, et bofællesskab eller bare generelt får mange gæster på besøg ad gangen, hvor der skal kokkereres meget mad på én gang, så er en ovn med en stor ovnkapacitet en god investering. Med en større model skal du nemlig ikke på samme måde planlægge, hvornår de forskellige retter skal i ovnen, men kan sagtens have flere retter i på én gang.

Har du bestemte ønsker i forhold til ovnens udseende?

Det er smartest at investere i en indbygningsovn, der passer til resten af køkkenet – medmindre du selvfølgelig foretrækker, at ovnen bryder indretningsstilen. Du kan altså udmærket gå efter en stilren model, hvis køkkenet er meget moderne eller en lidt mere rustik variant, hvis køkkenet har en mere afslappet indretning. Du skal selvfølgelig også tænke lidt over modellens farve, da det langt fra er alle modeller, der kommer i flere farver. Nogle findes altså kun i sort eller stål – og dem kan du jo så helt udelukke, hvis du foretrækker en hvid indbygningsovn.

Med ovnens udseende henviser vi naturligvis også til udformningen af knapperne, formen på ovnens låge, samt ovnens front og materiale. Når det kommer til beslutningen om disse, så afhænger det meget af din smag, hvad der er ideelt. Elsker du f.eks. at kunne kigge ind gennem en stor glaslåge, så kan du jo prioritere det, men du kan gå efter en model med knapper, der kan trykkes ind, hvis du gerne vil undgå at stænk rammer dem.

Gå efter en miljøvenlig indbygningsovn

Det er altid en fordel at holde øje med, hvilken energiklasse ovnen tilhører før du køber den. Helt grundlæggende vil vi anbefale dig at gå efter en miljøvenlig og energieffektiv model. Det betyder, at du praktisk talt kan udelukke alle indbygningsovne, der ikke minimum tilhører energiklasse A. Det er dog klart, at ovnen er mere miljøvenlig og energieffektiv jo højere en energiklasse den holder, hvorfor en model med A++ eller A+++ klart kan være investeringen værd for din elregning i længden.

Det er dog lidt op til dig selv, om du vil prioritere en lidt eller yderst miljøvenlig model. Dette afhænger nok også en del af, om du benytter ovnen ofte og til større opgaver eller kun benytter den engang imellem.

Prioritér en brugervenlig indbygningsovn

Det kan være utroligt lokkende at investere i den sidste nye indbygningsovn, fordi den er udviklet med et hav af fantastiske funktioner og programmer, som ingen af dine venner har. Men det er altså ikke sikkert, at du vil få brug for alle funktioner eller programmer – eller at du overhoved kan finde ud af at benytte ovnen, da den måske er for indviklet at finde hoved og hale i grundet de ekstra egenskaber.

Vi vil klart anbefale dig at se på billeder og måske videoer af din indbygningsovn på forhånd, så du ved, om det er en brugervenlig model eller ej. Og så vil vi pointere, at en brugervenlig ovn altid burde være at foretrække, da du netop så har mulighed for at få det meste ud af dit nye produkt. Der er ikke noget værre end at vide, at ovnen kan en hel masse, men ikke kunne finde ud af at benytte funktionerne optimalt.

Overvej hvilke ovnfunktioner du ikke kan leve uden

Netop i forbindelse med det ovenstående afsnit om at prioritere en brugervenlig model, så kan du også udmærket overveje på forhånd, hvilke funktioner ovnen gerne skal være udstyret med, for at du får det optimale ud af dit nye køb. Er du f.eks. typen, der foretrækker under- og overvarme eller varmluft, når du skal varme madvarer i ovnen? Måske du er typen, der altid benytter sig af grill funktionen om vinteren, når der ikke kan grilles diverse retter på grillen? Eller måske du foretrækker at benytte en kombination af flere funktioner, når du bager kage, kokkererer en steg etc.?

Hvis du altid benytter dig af den samme funktion, når du skal lave mad, så er det måske ikke så vigtigt for dig at investere i en ovn med mange funktioner. Men skifter det derimod meget fra ret til ret, så kan det være rart med lidt fleksibilitet, så du altid kan få den helt rigtige sprødhed og stegning.

Vil du få glæde af forudindstillede programmer?

Flere af de mere moderne ovne har efterhånden en række forudindstillede programmer, som du kan benytte dig af for at gøre madlavningen endnu lettere for dig selv. Det kan være en rigtig god ide at investere i en indbygningsovn med flere forudindstillede programmer, hvis du ikke er en haj i køkkenet eller bare gerne vil have lidt ekstra hjælp til din madlavning. Regner du derimod ikke med at benytte dig af disse programmer, så er der ingen grund til at investere ekstra penge i en model, der har 20 forudindstillede programmer.

Har du bestemte præferencer i forhold til rengøringsmetode?

Det er muligt at købe ovne med særlige typer af belægning eller med indbyggede rengøringsmetoder, der kan hjælpe dig med at holde ovnen ren. De fleste moderne indbygningsovne har en eller anden form for metode, der vil sikre, at du ikke skal skrubbe løs på overfladerne i ovnrummet for at få dem fri for snavs, fedt og madrester.

Men det kan nu stadig være fint at sætte sig lidt ind i de forskellige rengøringsmetoder, så du kan få investeret i en indbygningsovn med en metode, der passer til dig. F.eks. er pyrolytisk rengøring ideelt, hvis du ikke har noget mod at være hjemme, mens ovnen bliver rengjort og har mulighed for at holde børnene væk fra ovnens låge imens (da denne kan blive meget varm). Det kan også være, at du foretrækker damprengøring, da det er nemt at sætte et fad med vand ind i ovnen for derefter at kunne tørre overflader af med en våd klud. Og hvis du blot ønsker at snavset ikke sætter sig fast fra start, så skal du gå efter en ovn med en særlig indvendig belægning, der sørger for, at snavset ikke brænder sig fast over tid.

Du kan læse mere om de forskellige rengøringsmetoder i et senere afsnit i denne artikel.

Sæt dig et budget fra starten

Det kan være en dyr fornøjelse at købe en ovn. Og det er da heller ikke alle, der render rundt med lige store budgetter at købe en indbygningsovn for. Heldigvis findes der indbygningsovne i de fleste prisklasser, hvorfor der er noget for enhver smag og pengepung.

Det kan dog være en god ide at gøre sig nogle overvejelser om, hvilken pris man egentlig er komfortabel med at betale for den nye ovn før man begiver sig på jagt online. Du risikerer nemlig hurtigt at falde for en dyr model, som simpelthen ikke passer til dit budget, hvis du ikke sætter lidt filtre på i din søgning efter ovne. Samtidig vil det også give dig en forståelse for, hvad du egentlig kan forvente af din kommende ovn.

Hvis du f.eks. sætter et budget på 3.000 kroner, så kan du ikke nødvendigvis forvente en indbygningsovn med en kæmpe ovnkapacitet, et hav af funktionelle og moderne egenskaber, samt et elegant design. Men der er selvfølgelig heller ingen grund til at betale flere tusinde kroner for en indbygningsovn, hvis du kan finde en model med de helt samme egenskaber og funktioner til en billigere pris.

Hvad er fordelene ved en dampovn kontra en traditionel ovn?

Flere og flere producenter af ovne er begyndt at fremstille modeller, der både kan fungere som en traditionel og dampovn. Men hvad er egentlig forskellen på de to varianter? Og er det bedre at gå efter en kombiovn eller en decideret dampovn? Det kan du blive klogere på i dette afsnit.

En dampovn sikrer helt generelt, at maden bibeholder en vis saft og kraft. Dette kan lade sig gøre, da en dampovn arbejder ved lavere temperaturer, mens dampen hjælper med at holde maden mere fugtig under tilberedning. På den måde bliver kød, brød, grøntsager o.l. ikke udtørret under tilberedningen. Det er f.eks. lettere at bage diverse bagværk i en dampovn, da dampen vil sikre en lettere gylden og sprød skorpe, men ikke gøre bagværket for tørt eller crispy. Dette kan ofte ske hurtigt i en traditionel ovn, hvis man ikke passer på temperaturen og placeringen i ovnen.

Derudover er det særligt ideelt at benytte en dampovn, når man skal tilberede grøntsager. Dette skyldes, at grøntsager bibeholder flere vitaminer og mineraler, når de bliver dampet frem for kogt. Det er altså at foretrække at lægge dem til tilberedning i ovnen frem for at koge dem i en gryde, hvis du gerne vil have det meste ud af indtagelsen af grøntsager.

Er en kombiovn en god løsning?

En kombiovn kan være en rigtig fin løsning, hvis du gerne vil have mulighed for at tilberede mad i både en traditionel ovn (altså med varmluft, over- og undervarme, grillfunktion o.l.) og med damp. Det er trods alt de færreste af os, der har plads til to seperate ovne i køkkenet. Flere kombinationsmodeller fungerer udmærket og kan derfor sagtens bruges i husstanden uden problemer. Faktisk kan det være med til at give dig mere frihed i køkkenet.

Men hvis du leder efter en dampovn til professionel brug e.l., hvor dampen spiller en helt afgørende rolle, så kan det måske være bedre for dig at gå efter en decideret dampovn. Der vil nemlig altid i en vis grad være blevet gået på kompromis, når man benytter kombinationsprodukter.

Hvad betyder det, når en indbygningsovn er udstyret med pyrolyse?

En ovn (uanset om det er en indbygnings-, damp-, traditionel ovn e.l.) med en pyrolyse funktion kan reelt rengøre sig selv. Ved pyrolytisk rengøring varmes ovnen nemlig op til mellem 400 og 500 grader. Dette resulterer i, at eventuel snavs, madrester og fedt bliver forvandlet til aske, da det simpelthen bliver brændt. Herefter kan du nemt fjerne resterne ved at køre en våd klud over ovnens overflader.

Du skal dog gerne være opmærksom på, at ovnen benytter en del energi på pyrolytisk rengøring, da den netop skal op på meget høje temperaturer. Du kan derfor godt se en forskel på din elregning ud fra, om du har benyttet ovnen til madlavning eller dens selvrensende egenskaber. Men det er højst sandsynligt pengene værd, da du ikke skal bakse med rengøringen af ovnen.

Det er også vigtigt, at du er i huset, når du benytter din ovns pyrolyse funktion. Dette skyldes, at ovnen netop varmes op til meget høje grader og derfor kan blive rigtig varm – selv uden på glaslågen. Samtidig er der en risiko for, at ovnen udsender kraftig lugt eller røg undervejs i programmet. Af den grund er det bare for en sikkerheds skyld bedre at være hjemme i huset, så du kan reagere hurtigt, hvis der sker noget. Og så skal du gerne holde både børn og kæledyr væk fra ovnen, mens den foretager rensningen.

Andre renseprogrammer til ovne

Pyrolysen adskiller sig lidt fra andre rengøringsprogrammer ved, at den netop brænder rester af mad, fedt og snavs til aske. F.eks. benytter renseprogrammet EcoClean et filtrerings- og recirkulationssystem til rensning af ovnen og funktionen Aqua Clean benytter dampende vand til at få rester fjernet fra ovnens vægge – dette gør sig desuden også gældende for andre damp rengøringsprogrammer.

Du kan også investere i en ovn med katalyse belægning, hvis du gerne vil holde rengøringen på et minimum. En ovn med katalyse er nemlig udviklet med en særlig emalje, der er med til at nedbryde fedt og madrester, når ovnen sættes til mere end 200 grader. Ovnen skal altså ikke helt op på samme varmeniveau for at få bugt med snavs, når det har en katalyse belægning i forhold til pyrolytisk rengøring.

Sådan finder du det bedste indbygningsovn tilbud

Der er stor prisforskel på de forskellige modeller af indbygningsovne, og det er derfor muligt at finde en billig indbygningsovn helt uden at gå efter et specielt tilbud. Men det kan nu stadig være meget rart at spare lidt ekstra på købet – især hvis din udvalgte ovn ligger lidt over dit budget eller prisen bare generelt føles en smule pebret.

For at finde det bedste indbygningsovn tilbud er du i grunden nødt til at lave lidt research arbejde. Det er nemlig bedst at sammenligne priserne fra forskellige forhandlere for at finde frem til, hvor det bedst kan betale sig at købe produktet. Hvis du har mulighed for at vente med at købe produktet, så vil vi klart anbefale dig at vente til online forhandlerne kører med specielle tilbud. Under disse kampagner kan der nemlig være utroligt mange penge at spare på købet.

Anden nyttig viden i denne indbygningsovn test

Valget af en indbygningsovn afhænger meget af dine egne præferencer og hvad du selv forventer at få ud af din nye ovn. Du skal derfor ikke føle, at der er nogle forventninger om, at en ovn skal kunne noget bestemt – andet end at tilberede mad. Men hvordan denne tilberedning foregår er der jo mange meninger om, hvad der er bedst. Du skal altid gå efter dine egne ønsker og ikke andres.

I valget af en indbygningsovn kan du også altid overveje prisen i forhold til, hvor længe du regner med, at ovnen skal holde. Er du alligevel typen, der nyder at skifte dine hårde hvidevarer ud med jævne mellemrum, selvom de fortsat virker fint, så behøver du måske ikke at gå efter den dyreste model, da den jo ikke nødvendigvis behøver at være funktionel i flere år. Regner du derimod mod at investere i en indbygningsovn, der holder i lang tid fremover, så kan du med fordel investere i en model med en modstandsdygtig og robust opbygning, der ikke let tager skade eller går i stykker (og muligvis også har en længere garanti).

FAQ

Hvilken indbygningsovn er den bedste?

Vi har kåret en Siemens iQ700 indbygningsovn HB672GBS1S som vores testvinder, da den generelt er den bedste. Har du dog særlige præferencer, f.eks. i forhold til størrelse, pris eller egenskaber, kan en af de andre modeller på listen måske være et bedre valg for dig.

Hvad er fordelen ved en indbygningsovn?

En indbygningsovn placeres i en væg, skab eller bordplade, hvorfor den ikke står og optager separat plads. Det kan være en fordel for dig, der godt kan lide enkle linjer og en moderne indretningsstil i dit køkken, samt ikke har behov for en ovn med kogeplader ovenpå.

Kan man få indbygningsovne med pyrolyse?

Ja, flere indbygningsovne på vores liste over de bedste produkter er udstyret med pyrolytisk rengøring - altså en pyrolyse funktion. Dette er klart investeringen værd, hvis du foretrækker en primært selvrensende indbygningsovn.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×