Juicer Test: 12 bedste juicere i test (April 2024)

Hvis du er så heldig at have en juicebar i dit kvarter, så ved du allerede, at saften fra flasken eller kartonen bare ikke kan sammenlignes med de friskpressede varianter.
Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr, så hendes viden inden for køkkenudstyr og de forskellige brands i branchen er meget høj.  Mange gange... Læs mere

Philips HR1916/70 Avance 4
Bedste rengøringsvenlige juicer

Philips HR1916/70 Avance

KitchenAid Artisan saftpresser 5
Bedste plastfri juicer

KitchenAid Artisan saftpresser

Sage SJE830BSS The Nutri Juicer 7
Bedste støjsvag juicer

Sage SJE830BSS The Nutri Juicer

Kenwood JMP800 8
bedste alsidig juicer

Kenwood JMP800

OBH Nordica Prestige 6749 12

OBH Nordica Prestige 6749

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Desuden har frisk juice alle de gavnlige vitaminer og mineraler, der kommer fra dets ingredienser, hvilket gør det til en let måde at presse din daglige servering af frugt og grøntsager på. Men daglige juicebarbesøg kan hurtigt gå hen og blive dyrt.

Selvom det er en investering på forhånd, kan det faktisk spare dig penge i det lange løb at købe en af ​​de bedste juicere til dit hjemmekøkken.

Når du vælger den bedste juicer til dig, skal du tænke på dine prioriteringer – bekvemmelighed. samt hvilken type produkter du vil juice. Vi har samlet nogle af de bedste bud på juicer der kan levere friskpresset juice hver dag.

Fordele
 • pros-icon.svg Multifunktionel juicer, der kan presse og skære både grøntsager og frugter
 • pros-icon.svg Mulighed for at presse samtlige frugter og grøntsager – både hårde, bløde, kogte etc.
 • pros-icon.svg Energieffektiv juicer med et forbrug på kun 400 watt
 • pros-icon.svg 30 års garanti på motorenheden
Ulemper
 • cons-icon.svg Tuden kan dryppe
 • cons-icon.svg Der hører ikke en kande med

Detaljeret gennemgang

Du kan med fordel investere i denne juicer, hvis du gerne vil have en multifunktionel saftpresser med en høj effektivitet. Modellen kan klare alle typer af frugt og grøntsager, uanset om de er hårde, bløde, kogte e.l. Og så sørger den naturligvis for at frasortere eventuelle kerner. Derudover er modellen energieffektiv, da den kun bruger 400 watt.

Hvis du leder efter en multifunktionel juicer, som du kan få glæde af i mange år og som i den grad vil leve op til alle dine forventninger, så skal du investere i denne variant fra Magimix. Modellen er effektiv i drift, men er samtidig energieffektiv – den har nemlig kun et forbrug på 400 watt.

Multifunktionel juicer

Den helt store fordel ved at investere i denne juicer fra Magimix er, at den både kan presse frugter og grøntsager uanset om de er hårde eller bløde i opbygningen – eller kogte på forhånd. Derudover kan du også få skåret dine grøntsager og frugter grundet det indbyggede rivejern / grønsagsskærer. Modellen er også udstyret med en citruspresser, der udtrækker saften fra enhver citrusfrugt og frasorterer kernerne.

Ved hjælp af koldpresset teknologi har magimix vist sig at beholde flere vitaminer og mineraler ved siden af ​​at udtrække højere udbytte med lavere oxidation. Magimix Juice Expert 3 er den ultimative juicer, der fylder lidt på bordpladen, samtidig med at den er en kraftfuld og alsidig maskine.

Multifunktionel 3 i 1 løsning:

 • Juice Filter XL: Til perfekt ren og klar juice
 • Extra Press XL: Til lækkert glatte juicer, mælk og smoothies
 • Citruspresse og frugtkød system: Til friskpresset juice med eller uden frugtkød

Den er bygget bedre til at holde længere med 30 års motor og 3 års garanti på dele

Juiceren er også udstyret med en stor tragt, der gør det muligt at påføre store og hele frugter. Ud over ovenstående medfølger der også en opskriftsbog og en spatel i købet af denne juicer, så du har alt, hvad du skal bruge lige ved hånden.

Philips HR1889/70

Bedste slow juicer

Fordele
 • pros-icon.svg Bibeholder frugter og grøntsagers næringsværdi med op til 80 % udtrækning
 • pros-icon.svg Nem at rengøre, da alle aftagelige dele kan tåle en tur i opvaskemaskinen
 • pros-icon.svg Udstyret med stort påfyldningsrør, så du nemt til presse ingredienser i alle størrelser
 • pros-icon.svg Opskriftsbog medfølger – og du kan også downloade en særlig app fra Philips
Ulemper
 • cons-icon.svg Lille beholder
 • cons-icon.svg Ikke så god til meget hårde grøntsager

Detaljeret gennemgang

Med denne slowjuicer fra Philips kan du være sikker på, at dine drikkevarer bibeholder samtlige næringsstoffer, vitaminer etc. Faktisk frigør slowjuiceren næringsværdien fra frugter og grøntsager med op til 80 % udtrækning. Derudover er modellen udstyret med et stort påfyldningsrør, så du hurtigt kan presse ingredienserne uden at skulle skære dem først.

Hvis du leder efter en fremragende slowjuicer frem for en almindelig juicer, så skal du se nærmere på denne model fra Philips. Med denne model får du bevaret størstedelen af næringsstoffer og vitaminer fra dine grøntsager og frugter, når du presser dem. Lige netop denne model kan desuden klare samtlige frugter og grøntsager, og så har den endda et ekstra stort påfyldningsrør på 70 mm, så du både kan få store som små ingredienser i maskinen uden problemer.

Nem rengøring

Ud over at være ideel til alle typer af presninger, så er denne model også let at benytte i hverdagen. Den er først og fremmest nem at betjene – og så er den endda også let at rengøre. Du kan nemt skylle slow juiceren, når den har været i brug eller sætte alle aftagelige dele i opvaskemaskinen for at gøre rengøringen endnu lettere for dig selv.

Alle dele til denne maskine er udviklet med tanke for en nem rengøring og god opbygning, så alt bliver så let som muligt for dig. Derudover er modellen desuden udstyret med et integreret drypstop, som forhindrer pletter på dit køkkenbord.

Som en ekstra bonus sælges denne slow juicer til en budgetvenlig pris. Det betyder desuden, at flere husholdninger kan få råd til en slowjuicer, der er effektiv i drift.

Bosch MES25A0

Bedste billig juicer

Fordele
 • pros-icon.svg Sælges til en budgetvenlig pris
 • pros-icon.svg Udstyret med en 1,25 liters kande med skum skiller
 • pros-icon.svg Samtlige aftagelige dele kan tåle en tur i opvaskemaskinen
 • pros-icon.svg Har fået gode kommentarer med på vejen fra Forbrugerrådet Tænk
Ulemper
 • cons-icon.svg Der er ikke noget hældestop på juiceren, så al saften kommer ud med det samme, og juiceren kan dryppe nogle gange

Detaljeret gennemgang

Ved at investere i denne juicer fra mærket Bosch, kan du være sikker på, at du ikke skal betale alverden for din juicer, selvom den stadig er yderst funktionel. Modellen kan indstilles til 2 hastigheder, har en 1,24 liters kande med skum skiller og så kan alle aftagelige dele tåler opvaskemaskine. Som en ekstra bonus er påfyldningsrøret ekstra stort.

Har du ikke det største budget at købe en juicer for? I så fald kan du med fordel kaste blikket på denne model fra Bosch, da den er billig i pris og samtidig fungerer ideelt. Juiceren sørger nemlig selv for at udskille “affaldet” fra frugter og grøntsager, så du kun får serveret alt det gode fra ingredienserne.

Derudover er modellen udstyret med en kande med en kapacitet på 1,25 liter, som endda er udviklet med skum skiller. Du får således en helt drikkeklar juice serveret hver eneste gang. Modellen er endda udstyret med et stort påfyldningsrør, så du kan fylde både hele og skårne frugter og grøntsager på maskinen.

En juicer med høj sikkerhed

En af de helt store fordele ved denne juicer er, at den er udviklet med en såkaldt Safety Stop funktion. Denne funktion gør, at maskinen ikke tænder, hvis ikke alle dele er monteret korrekt. Derudover vil maskinen stoppe, hvis dele bliver åbnet under kørsel. Modellen er endda også udviklet med skridsikre gummifødder, så den står godt fast på bordet.

Maskinens tud er udviklet med drypstop, så der ikke opstår nogen former for spild af juicen eller kommer pletter på bordet.

Nogle af de andre fordele ved denne maskine er, at den er udstyret med en filterkurv i rustfrit stål, har en stor aftagelig beholder på hele 2 liter til frugtkød og kerner, samt har rum til ledningsopbevaring, så ledningen ikke fylder på bordet.

Philips HR1916/70 Avance

Bedste rengøringsvenlige juicer

Philips HR1916/70 Avance
Fordele
 • pros-icon.svg Nem rengøring uanset om det er mellem tilberedninger eller efter brug
 • pros-icon.svg Stor beholder til frugtkød på hele 2,1 liter, så den ikke skal tømmes hele tiden
 • pros-icon.svg Ekstra stort påfyldningsrør sikrer, at der er plads til hele frugter og grøntsager
Ulemper
 • cons-icon.svg Denne juicer har ikke en skumseparator til at forhindre et skumlag oven på din friskpressede juice.
 • cons-icon.svg Laver en smule larm

Detaljeret gennemgang

Med denne juicer vil både tilberedning af juicer og rengøringen efterfølgende føles som en leg. Modellen er nemlig udviklet med fokus på høj brugervenlighed, så den er nem at betjene. Derudover er maskinen utroligt nem at rengøre, idet den er udstyret med Quick Clean og Pre Clean, hvor du med ét glas vand kan rengøre maskine og si.

Er du træt af at skulle sætte lige så meget tid af til rengøringen som det tager at lave en lækker juice derhjemme? Så skal du investere i denne model fra Philips, da der i udviklingen er taget højde for, at selv rengøringen skal være let at gå til. Faktisk er modellen udviklet med en særlig Pre Clean funktion, der gør det muligt for dig at rengøre juiceren mellem tilberedningerne. Du kan således udmærket tilberede én juice for så derefter at tilberede en anden lige efter uden at skulle gøre hele maskinen ren.

Den særlige rengøringsfunktion benyttes ved at hælde et glas vand ned i maskinen og trykke på start knappen. Herefter vil vandet skabe en fontæne i apparatet, som formår at skylle samtlige uønskede fibre væk fra låget, samt rengøre maskinens si. Så kan du hurtigt komme i gang med din næste juice tilberedning.

Stort påfyldningsrør

Denne model har et ekstra stort påfyldningsrør, så du behøver på ingen måde at skære dine ingredienser i mindre stykker for at få dem ned i maskinen. Den kraftige motor på 900 watt kan desuden få bugt med samtlige ingredienser – både frugter og grøntsager, uanset om de er hårde eller bløde.

Maskinen er også udstyret med en integreret drypstop funktion, så du kan holde bordpladen ren. Derudover har den også en kæmpe beholder til frugtkød på hele 2,1 liter.

KitchenAid Artisan saftpresser

Bedste plastfri juicer

KitchenAid Artisan saftpresser
Fordele
 • pros-icon.svg Fremstillet i BPA fri plast og metal for en solid og sikker opbygning
 • pros-icon.svg Udstyret med tre justerbare pulp indstillinger og 2 hastigheder for en god tilberedning
 • pros-icon.svg Nem tømning af opbevaringsbeholder, da den er udstyret med et håndtag
Ulemper
 • cons-icon.svg Kan være en smule tung
 • cons-icon.svg Flere dele til montering og rengøring

Detaljeret gennemgang

Det er ikke kun juicerens funktionalitet, der har en betydning for, om den er værd at investere i. F.eks. skal maskinen også være fremstillet af gode materialer for at have en god holdbarhed og sikre en god sundhed i hjemmet, hvilket denne saftpresser fra KitchenAid sikrer med sin opbygning af BPA fri plast og metal.

Hvis du leder efter en juicer, der er fremstillet med BPA fri plast, så skal du investere i denne model fra mærket KitchenAid. Modellen har nemlig generelt en solid opbygning af bl.a. metal og så er flere dele, såsom rør og beholdere fremstillet i BPA frit plast. Modellens indføringsrør er relativt bredt, så du har god mulighed for at få både grøntsager og frugter ned i maskinen uden at skulle skære dem i mindre stykker. Og hvis der opstår problemer, så kan du altid benytte dig af den medfølgende ned skubber.

Derudover er maskinen udstyret med en opbevaringsbeholder til pulp med indbygget håndtag, så den nemt kan tømmes. Beholderen har desuden en kapacitet på 1,2 liter, så du skal ikke bekymre dig om at skulle tømme den undervejs i tilberedningen af din juice.

Juicer med flere hastighed- og pulp indstillinger

Det særlige ved denne juicer er, at den er udstyret med tre justerbare pulp indstillinger. Af den grund vælger du altså selv, om du vil have en klar juice eller en tykkere saft med frugtkød. Du kan også skifte mellem to hastighedsindstillinger, så der kan tilberedes både hårde og bløde frugter uden at gå på kompromis med saftens konsistens.

Maskinen har desuden en overløbs styring som åbner og lukker saftstrømmen og med i købet følger der en saft kande med låg på 1 liter. Og så er modellen endda også let at rengøre – faktisk medfølger der en decideret rengøringsbørste, så du nemt kan rengøre alle dele af maskinen.

Witt by Kuvings B6200S

Bedste energivenlig slow juicer

Fordele
 • pros-icon.svg Energieffektiv slow juicer, der kun benytter 240 watt
 • pros-icon.svg Slow juiceren sikrer en bedre holdbarhed på dine færdigpressede juicer
 • pros-icon.svg Udstyret med patenteret rengøringsværktøj for let rengøring og høj hygiejne
Ulemper
 • cons-icon.svg Frugt og grønt skal helst skæres ordentligt ud, eller knuses det ikke

Detaljeret gennemgang

Denne slow juicer fra mærket Witt by Kuvings er ideel til dig, der gerne vil have en energieffektiv, og dermed også energivenlig, juicer i hjemmet. Modellen benytter 240 kun watt, men er alligevel yderst effektiv i drift. Du kan således lave velsmagende og næringsrige juicer af både grøntsager og frugter med denne model – uanset om de er hårde eller bløde.

Der er flere fordele ved at investere i denne slow juicer fra Witt by Kuvings. Først og fremmest er modellen energivenlig, da den kun benytter 420 watt, når den er i gang. Dette sikrer dig et lavt elforbrug og dermed også en lavere elregning. Du skal således ikke være nervøs for at brugen af denne juicer i dagligdagen er noget, der vil skabe en ekstra udgift for dig.

Modellen er dog stadig effektiv i drift og du kan derfor både tilberede grøntsager og frugter i din juicer. Faktisk er modellen udstyret med en bred åbning på hele 7,65 cm, så du kan nemt lægge hele frugter ned i maskinen. På den måde skal du ikke stå og bakse med at skære dem til e.l.

Længere holdbarhed

Dine juicer vil helt generelt have en længere holdbarhed, når du tilbereder dem med en slow juicer frem for en almindelig saftpresser e.l. Med denne model kan du dog være sikker på, at dine juicer kan holde i op til tre dage i køleskabet, da de er blevet iltet mindst muligt. Du skal dog gerne være opmærksom på, at juicen skal opbevares i en lys og lufttæt beholder.

Denne model er desuden udstyret med en praktisk drypfri smart cap. På den måde kan du blande forskellige safter i din juicer før det blandes i en kande. Og så står tuden heller ikke og drypper efter du har tilberedt din juice.

Som en ekstra bonus er denne maskine udviklet med et patenteret rengøringsværktøj, der gør rengøringen så let som muligt for dig. Det sikrer også, at maskinen altid har en optimal hygiejne.

Sage SJE830BSS The Nutri Juicer

Bedste støjsvag juicer

Sage SJE830BSS The Nutri Juicer
Fordele
 • pros-icon.svg Støjsvag model, der reducerer lydniveauet med 40 % i forhold til andre juicere
 • pros-icon.svg Indbygget filter holder juicen køligere end normalt
 • pros-icon.svg Udstyret med en beholder på hele 2 liter, så du kan tilberede flere portioner
Ulemper
 • cons-icon.svg Kan lække en smule 
 • cons-icon.svg I den dyrere ende

Detaljeret gennemgang

Der er et hav af gode grunde til, at du skal investere i denne juicer fra mærket Sage. Modellen er udviklet til, at du kan indstille lydniveauet, hvilket resulterer i et støjniveau reduceret med cirka 40 procent. Derudover holdes din juice kølig under tilberedningen og så har beholderen en kapacitet på 2 liter, så du kan tilberede meget på én gang.

Er du på jagt efter en lydsvag juicer? I så fald skal du investere i denne model fra Sage, da maskinen er udviklet med tanke for en lavere støj i køkkenet. Du vil således opleve, at denne juicer larmer med op til 40 procent mindre end andre juicere. Lydniveauet vil altså være langt mere overskueligt med denne model.

Hurtig og kølig tilberedning

Denne maskine er desuden udstyret med en særlig Cold Spin teknologi, der sikrer, at juicen holdes køligere. Dette skyldes et smart filter, og du kan således gang på gang nyde et iskoldt glas juice – selv om ingen af ingredienserne var på køl før de kom i maskinen.

Derudover vil denne juicer tilberede diverse ingredienser op til 5 gange hurtigere end en traditionel juicer. Du skal altså ikke vente alt for længe for at få en forfriskende juice. Samtidig bevarer maskinen op til 20 procent mere næring fra både frugter og grøntsager end andre juicere.

Optimal servering

Du kan benytte både grøntsager og frugter til denne maskine – og så skal du endda ikke bekymre dig alt for meget om tilberedning før du går i gang, da maskinen er udstyret med en åbning på 88 mm. Der er altså rigeligt med plads til mange forskellige typer af ingredienser. Selve juice beholderen har endda en kapacitet på 2 liter, så du kan faktisk tilberede flere portioner på én gang, hvis du lyster.

Der er heller ingen grund til at være nervøs for, om der bliver spildt juice undervejs eller efter tilberedningen. Maskinen er nemlig udviklet med en praktisk silikone tud, der kan vendes til siden eller opad, så saften ikke fortsætter med at løbe.

Kenwood JMP800

bedste alsidig juicer

Kenwood JMP800
Fordele
 • pros-icon.svg Kan safte og knuse både frugt og grønt 
 • pros-icon.svg Kraftig motor 
 • pros-icon.svg Slowjuicer der bibevarer de vigtige elementer

Detaljeret gennemgang

At lave din egen juice er et sundt valg. Så det er fornuftigt at vælge en saftpresser, der udtrækker enhver godhed fra alt, hvad du safter, og som kan bruges til hver en frugt.

Kenwoods gør præcis det. Det klemmer og knuser alt godt fra den mad, du putter i, og producerer en længerevarende juice, der er rig på de mikronæringsstoffer, vores kroppe har brug for. Kenwoods gør det sikkert og let at lave lækker, sund juice med kapacitet til at producere op til en stor kande hver gang.

Det er ikke nødvendigt at skære frugt eller grøntsager i, før de går ind, og den kraftfulde induktionsmotor betyder, at du kan nyde din saft på få sekunder. Når du er færdig, holder skylning funktionen derefter rengøring uden problemer.

Hvad mere er, Kenwoods er designet til at tage en række forskellige fødevarer, som de er, med sin unikke dual feed tube, kan den safte frugt og grøntsager hele.

Med en høj ekstraktions hastighed på op til 81%fungerer Kenwood JMP800 anderledes end standard juicere.

Ved at arbejde med et optimalt 48 omdr./min. Og reducere varme og oxidation, presser dets rulle teknologi forsigtigt frugt og grøntsager for at frigive næringsstoffer på en måde, der bevarer de vigtige ingredienser, uden at destruerer de vigtige molekyler.

KenwoodJMP800 er en slow juicer. Så det betyder, at når der forarbejdes grøntsager og frugter, forekommer der ingen varme. Det er vigtigt, fordi varme kan skade vitaminer og alle de gode ting i din juice, og alt ville have været forgæves. Det forhindrer også saften i at blive brun for hurtigt. En anden cool funktion er, at du dybest set kunne putte et helt æble i røret og juiceren vil med det samme knuse det. Saftpresseren er ikke særlig støjende, når den bruges, og der er også en rengøringsfunktion med, der gør arbejdet meget mere simpelt end at skulle skille alting fra hinanden. Generelt anbefales det at juiceren bliver renset så hurtigt som muligt efter processen, fordi frugtsyrerne kan skade plastikstykkerne og gøre dem gullige.

Fordele
 • pros-icon.svg Alle aftagelige dele kan komme i opvaskemaskinen
 • pros-icon.svg Den larmer ikke alt for meget
 • pros-icon.svg Meget god til at juice æbler
Ulemper
 • cons-icon.svg Tuden kunne være højere for at rumme mere juice
 • cons-icon.svg Instruktionerne er flersprogede 

Detaljeret gennemgang

Det er en grov underdrivelse at sige, at vi mennesker er lidt mindre entusiastiske end gennemsnittet for rengøringen af vores juicer. Resterne der skal skrubbes af, de rådne dele der sidder i bunden, og besværet der kommer efter. Derfor kan denne juicer højst sandsynligt få dig til at smile, ånde lettet op og få dig i gang med at presse juice.

Hvorfor? Fordi alle de løse dele kan vaskes i opvaskemaskinen.

Rengøring af juicepresser er måske ikke særlig spændende at tale om, men ud fra meningerne, er det en temmelig vigtig del af at lave din egen juice. Det vil sige: Tidskrævende opvask er en vigtig del af det, og her har du en ven du ikke skal kæmpe med.

Det giver dig helt sikkert lyst til at lave meget mere juice!

Tuden, dryp proppen, pulp beholderen og ‘pusher’ integrerer sig perfekt i det overordnede design og skaber en problemfri juicer, der på ingen tider laver friskpresset juice.

Braun handler om både form og funktion. Alle dele går ud over bare design, og er blevet skabt med slutpræstation for øje, og en juicer der virkelig leverer det mærket er kendt for.

Bedst i Tænk test, August 2015 Saftcentrifuge, kommer Braun med 900 Watt, i sort. En effektiv og flot juicer. Den er udstyret med et 75 mm rør til hele frugter. Denne Braun juicer kan lave et glas frisk frugt på bare 15 sekunder. Juiceren har 2 hastigheder og et design der er nem at rengøre.

Omega J8228

Bedste kvalitets juicer

Fordele
 • pros-icon.svg Ekstremt stærk og alsidig Cold press Juicer
 • pros-icon.svg Juicer både hårde og bløde frugter og grøntsager, ink bladgrøntsager 
 • pros-icon.svg Justerbar pulp 
 • pros-icon.svg Lydløs 
 • pros-icon.svg Virkelig let at rengøre 
 • pros-icon.svg 20 års motorgaranti

Detaljeret gennemgang

Omega Juicere er bygget til at holde ved hjælp af kvalitetsdele og materialer. J8228 er en perfekt model for dem, der ønsker at lave fantastiske koldpresset safter med praktisk talt alt frugt eller grønt. J8228 leveres også med de populære endedyser, der giver dig mulighed for at gøre din juicer til en fødevare processor, der vil lave ting som nøddemælk, babymad, frosne desserter, risnudler, pasta, brødpinde og mange andre rå og sunde ideer.

Omega J8228 er en suveræn allrounder, der har holdt tids testen med mange års vidunderlig feedback fra brugere over hele verden. Det giver dig mulighed for at være kreativ i køkkenet og tilbyde gaven med let at optage næringsstoffer til dem, der er vigtige for dig.

Omega er nøglen til slow juicere. Mange andre modeller på markedet har fået klager på grund af lette skader på vitale dele, mens de er i brug. Efter mange års feedback fra kunder bruges kun de stærkeste materialer til fremstilling af disse maskiner til industriel styrke. Men hvis du nogensinde skulle opleve problemer på grund af fremstillingsprocessen, kan du være sikker på, at dele er under garanti i hele 10 år, mens motoren kommer med 20 års garanti. Ikke mange juicere kommer med sådan et tilbud.

Du kan være sikker på, at alle dele er 100% BPA -fri. Omega fremstiller denne maskine på deres egen fabrik efter retningslinjer af højeste kvalitet. På grund af sin langsomme driftshastighed er Omega J8228C næsten lydløs, hvilket betyder, at du ikke skal bekymre dig om at forstyrre andre i dit hjem eller naboer, hver gang du tænder maskinen.

Bosch MESM731M

Bedste filtreret slowjuicer

Fordele
 • pros-icon.svg Takket være de forskellige filtre kan du lave både klare juicer og saft med stykker 
 • pros-icon.svg Med den medfølgende børste kan du nemt rengøre sigten
Ulemper
 • cons-icon.svg Denne juicer har ikke en skumseparator til at forhindre et skumlag oven på din friskpressede juice.

Detaljeret gennemgang

Med Bosch MESM731M får du straks lækre slow juice -opskrifter med hjem, der omfatter en opskriftsbog om slow juice med dit køb. Du skal kun købe friske grøntsager, frugter og nødder. Takket være den store fyld åbning er det ikke nødvendigt at skære ingredienserne meget små.

Takket være MixControl -håndtaget kan du justere masse indholdet i præparatet efter dine præferencer, så du kan styre strukturen af ​​dine juicer eller smoothies nøjagtigt som du bedst kan lide det. Super praktisk til dem, der ikke kan lide frugtkød i deres juice med det samme.

Presningen udføres ved en kold temperatur og ved lav hastighed, og bevarer alle næringsstofferne og fordelene ved vitaminrige juicer. Efter tryk forhindrer dryp stoppet, at maskinen drypper på din bordplade. Dette sparer dig for en masse rengøringsarbejde!

En multifunktionel vertikal slowjuicer, der absolut er det værd
Denne Bosch slow juicer er et premium produkt, der aldrig skuffer. Produktet er dyrt, men det er begrundet i antallet af funktioner, byggekvaliteten og kvaliteten af ​​den pressede juice. Denne slow juicer er perfekt til at lave sunde juicer og smoothies på ingen tid.

Bosch blev grundlagt i 1951 og er en tysk virksomhed, der fremstiller produkter inden for områderne Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods og Energy and Building Technology.

Virksomheden er kendt for sin F&U, teknologi og innovation, som den lægger i sine produkter. Bosch MESM731M Cold Press Slow Juicer er et eksempel på et overlegen produkt, der er designet til at levere den største tilfredshed til sine brugere.

Produktet er udstyret med en blid klemme teknologi, der kører med en lav hastighed på kun 60 omdrejninger i minuttet. Juiceren er installeret med en motor på kun 150W for at holde rotationer og støjniveauet lav. Blandings Kontrolfunktionen gør det muligt for bruger at ændre mængden af ​​masse i saften eller smoothien.

Saftpresseren leveres med tre filter vedhæftninger, fint, groft og sorbet for at få den ønskede mængde frugtkød i saften eller gøre den fri for frugtkød eller lave en frossen dessert ud af frugtkødet. Saftpresseren leveres med en rengøringsbørste med to ender, der sikrer, at saftpresserens indre er korrekt rengjort og er hygiejnisk til næste runde med saftning.

Produktet leveres med en garanti på 2 år

OBH Nordica Prestige 6749

OBH Nordica Prestige 6749
Fordele
 • pros-icon.svg En bæredygtig løsning – saftpresseren er lavet af stål, og er derfor robust med en lang levetid
 • pros-icon.svg Flere hastighedsniveauer – to forskellige indstillinger
 • pros-icon.svg Mulighed for eksperimentering med forskellige opskrifter, da 800 W motoren let kan klare bløde såvel som hårde frugter og grøntsager.

Detaljeret gennemgang

Den prisvindende Prestige Juice Extractor hjælper dig med at komme på en sund livsstil og giver dig også mulighed for at skabe din egen specielle blanding af grøntsager og frugter. Ifølge Metro er OBH Nordica Prestige forbrugernes favorit, når det kommer til saftpressere, og det er der rigtig mange årsager til. Dette er maskinen, der kan møde de fleste af dine behov for friskpresset frugt og grøntsager – hvad enten det er saft, juice, smoothies eller grøntsagsdrik din smagssans og sundhed længes mod. OBH Nordica Prestige er en kombination af klassisk nordisk design og et væld af funktionsmuligheder.

OBH Nordica Prestige har en kraftfuld motor til at presse al saften ud af dine dagligvarer. Der er en 1.2L saftkande til at samle alle de sunde væsker, og du har 2 forskellige hastigheder, som du kan bruge til forskellige typer grøntsager og frugter. Udstyret med en kraftfuld motor på 800 W, er OBH 6749 en centrifugal højkvalitets saftpresser, der gør det let og lige til at lave friskpresset juice og saft til hver en tid.

Takket være et tilpas stort påfyldningsrør behøver du ikke, at skære dine frugter og grøntsager ud, før du laver din juice. Mens maskinen kører, kan der løbende tilføjes frugt og grøntsager, hvilket gør saftpresningen let og bekvem.

Nyd juicen fra din OBH 6749 saftpresser uden at bekymre dig om opvasken. Ulige mange andre saftpressere og juicere, er 6749-modellen let at rengøre. Det skyldes blandt andet, at maskinen er let at samle og skille ad, og alle de aftagelige dele kan tåle at komme i opvaskemaskinen – med undtagelse af rivejernet. Hvis alt ikke skulle komme af i opvaskemaskinen, medfølger en fin lille rengøringsbørste, der kan bruges til at komme ind der, hvor noget måtte sidde fast. Rengøringen af maskinen er ellers nem og overskuelig.

5 gode overvejelser før du køber en juicer

Der findes mange forskellige juicere på markedet, og derfor kan det være en god ide at gøre sig nogle overvejelser før man kaster sig over den første og den bedste. Af den grund vil vi i dette afsnit give dig 5 gode råd, som du med fordel kan tænke lidt over før du begiver dig på jagt efter den bedste juicer til dig.

 • Overvej om du har ønsker en traditionel juicer eller en slowjuicer: Forskellen på de to modeller er bl.a., hvordan frugternes saft udvindes, samt hvor mange vitaminer og næringsstoffer, der bibeholdes. Læs mere i afsnittet herunder.
 • Tænk over, hvor meget plads maskinen må optage: Nogle maskiner fylder meget, mens andre fylder knap så meget. Nogle er høje, mens andre er smalle, men brede. Af den grund kan du med fordel overveje, hvor meget plads du kan sætte af til din juicer.
 • Skal juiceren stå fast på bordet eller tages frem fra skabet? Denne overvejelse har naturligvis også en smule med maskinens størrelse at gøre, men det handler også om, hvor tung og kompakt din maskine skal være. Hvis du regner med at bære den frem og tilbage i køkkenet, så skal den gerne være let i vægt og praktisk at holde om.
 • Hvor ofte vil du benytte juiceren? Skal den benyttes hver morgen, kun i weekenden eller højst en gang om måneden? Dette giver dig også en forståelse for, hvor stor og funktionel din maskine behøver at være.
 • Overvej hvilken pris du er komfortabel med at betale: Prisen på en juicer skifter meget. Det kan derfor være en god ide at sætte et budget, så du ikke får brugt for mange penge på købet.

Guide

Hvad er forskellen på en traditionel juicer og en slow juicer?

Du kan reelt vælge mellem to forskellige typer af juicere, når du er på jagt efter din nye maskine. I dette afsnit kan du læse om forskellen på de to, så du er bedre rustet til at tage beslutningen om det fremtidige køb.

Centrifugal juicer (traditionel juicer)

En traditionel juicer, også kaldet en centrifugal juicer eller en saftpresser, er de mest almindelige juicere. Disse maskiner udvinder saften ved at dreje frugter og grøntsager rundt, så saftens presses ud af dem. Du er dog sikret mod at få eventuelle kerner med i din saft, da maskinerne ofte er udstyret med et særligt filter, der frasorterer kerner.

En centrifugal juicer er oftest hurtigere til at presse saften end en slow juicer, og så er de i mange tilfælde billigere i pris.

Slowjuicer

Slowjuicerne adskiller sig fra en centrifugal juicer ved, at de kværner frugter og grøntsager frem for at dreje dem rundt. Dette sker langsomt, så de fleste vitaminer og næringsstoffer fra frugter og grøntsager bibeholdes i saften. Flere slowjuicere tilbereder også saften med brug af mindre ilt, hvorfor juicerne kan holde i længere tid (så længe de opbevares i en lufttæt beholder og i køleskabet). Af den grund er flere slowjuicere også dyrere end almindelige juicere.

Vi vil dog gerne pointere, at flere traditionelle juicere efterhånden produceres med så god en opbygning, at de næsten minder om slow juicere. Der er derfor ikke længere så stor forskel på om du investerer i en slowjuicer eller en centrifugal juicer – så længe du holder øje med, at du faktisk får købt en maskine med en solid opbygning og gode egenskaber.

Sådan laver du sunde juicer

Den helt store fordel ved at tilberede sin egen juice er, at du ved lige præcis, hvad der er tilsat produktet og selv bestemmer, hvilke ingredienser der skal benyttes. Juicer er i og for sig fyldt med både vitaminer og næringsstoffer, uanset om du køber dem i butikken eller laver den selv. Men desværre er flere fabriksfremstillede juicer tilsat en række smagsforstærkere og tilsætningsstoffer, der ikke er helt fantastiske for kroppen i større mængder. Så hvis du gerne vil tage det sunde valg, så er det bedst at lave dine egne juicer med en saftpresser / centrifugal juicer eller slow juicer.

Hvilke frugter og grøntsager er gode at benytte i juicer?

Det er reelt kun dig selv, der sætter grænser for, hvad du kan benytte i dine juicer. Du kan naturligvis med fordel følge diverse opskrifter, hvis du ikke føler dig i humør til at eksperimentere selv, men du kan også altid prøve dig frem, hvis du gerne vil prøve noget nyt. Herunder kan du læse om nogle af de frugter og grøntsager, der især er gode at benytte i sine juicer, da de indeholder / tilfører en lang række vitaminer, næringsstoffer, antioxidanter etc.

Juicer med røde frugter og grøntsager

En lang række røde frugter og grøntsager er rige på A og C-vitamin og anthocyaniner. De røde ingredienser i dine juicer kan bl.a. hjælpe med at lindre blodtrykket, mindske risikoen for kræft og så sætter en ingrediens som chili også gang i forbrændingen.

Røde frugter og grøntsager inkluderer bl.a. tomater, jordbær, hindbær, røde æbler, kirsebær, røde vindruer, rødbeder, chili etc.

Juicer med grønne frugter og grøntsager

Når man ser en grøn juice, tænker de fleste automatisk, at den må være sund. Dette er da også ofte tilfældet, da de grønne grøntsager og frugter bl.a. kan indeholde K-vitamin, B9 / folat (folsyre) og kalium. Flere næringsstoffer i grønne frugter og grøntsager mindsker risikoen for kræft og styrker knoglernes sundhed.

Du kan især med fordel gå efter de mørkegrønne grøntsager, såsom grønkål, broccoli, selleri, spinat o.l., men også kiwi og grønne æbler er gode i juicer.

Juicer med blå / lilla frugter og grøntsager

Grøntsager og frugter med en blålig eller lilla farve er især kendt for at indeholder en lang række antioxidanter, samt have et højt indhold af C-vitamin. De blå / lilla ingredienser hjælper bl.a. på åreforkalkninger, fordøjelsen og kan være med til at bekæmpe et forhøjet kolesteroltal.

Listen tæller bl.a. blommer, brombær, blåbær, auberginer og rødkål, men også rødbeder og røde druer kan argumenteres for at høre til i den “lilla gruppe”.

Juicer med orange / gule frugter og grøntsager

Orange og gule frugter og grøntsager er især kendt for deres indhold af A-vitamin og C-vitamin, samt et højt indhold af kalium. Disse ingredienser kan bl.a. være med til at mindske risikoen for hjertesygdomme og har en positiv effekt på synet.

En liste med gule og orange frugter og grøntsager tæller jo lang række citrusfrugter. Listen inkluderer derudover også gulerødder, græskar, squash og søde kartofler.

Juicer med andre frugter og grøntsager

Du kan også med fordel benytte dig af ingefær og / eller hvidløg i dine juicer for at tilføje et ekstra pift. Disse ingredienser styrker blodtrykket og immunforsvaret, samt kan have en positiv indvirkning på forstoppelse og betændelse. Du har dog mange, mange egenskaber, men vi kan ikke remse dem alle op her.

Hvor meget juice fra juiceren er sundt?

De farvestrålende farver på de friskpressede juicer forfører til at nyde drikke. Især i den varme årstid bruges de ofte som tørstslukker, og det er faktisk sundt at drikke meget! Hvis du ser nærmere, kan du se, at frugtsaft faktisk tilhører gruppen af ​​sunde fødevarer. Omkring 500 kalorier er indeholdt i en liter juice, hvilket svarer til et godt måltid.

Det naturlige sukker, fruktose, gør også frugt til kaloriebomber. Afhængigt af sorten er mere eller mindre fruktose inkluderet. For eksempel er meget sure æbler mere egnede end meget søde æblesorter. Søde druer er vanvittigt gode, men har ren fruktose. Visse sorter bør derfor kun bruges betinget. Men frugter har stadig et godt ry og har faktisk værdifulde ingredienser, man for det meste ikke kan få for meget af.

Mix og match som du ønsker

Det er godt at mixe forskellige ingredienser, så du får det meste ud af din juice. F.eks. kan du udmærket blande ingredienser fra hver farve-kategori i din juice, så du får lidt forskellige vitaminer, næringsstoffer og antioxidanter i én drik.

Du skal dog være opmærksom på, at der ikke skal blandes for mange forskellige ingredienser i én juice. De fleste anbefaler maksimalt 4 til 6 forskellige ingredienser, så du stadig kan smage hver enkelt ingrediens og får det optimale ud af bærret, frugten, grøntsagen etc.

Få mest muligt ud af din juicer

Er du i tvivl om, hvordan du får mest muligt ud af din juicemaskine? I så fald kan du med fordel læse denne guide med 6 gode råd til, hvordan du udnytter din juicers fulde potentiale.

 • Drik din juice hurtigst muligt, så du får det optimale ud af dens næringsstoffer
 • Nogle juicer kan holde et par dage i køleskabet, hvis du opbevarer dem i en tætlukket og gennemsigtig beholder. Dette gælder især for juicer lavet med en slow juicer, da de har en bedre holdbarhed.
 • Tilbered frugter og grøntsager på forhånd, hvis du har travlt, når juicen skal produceres – ellers tilbered dem lige før, så du får det optimale ud af næringsstofferne. Du kan også gå efter en juicer, der kan klare hele frugter og grøntsager, så du overhoved ikke skal bakse med tilberedning.
 • Udnyt både væske og pulp fra frugterne. Selv hvis du ikke kan lide pulp i din juice, så kan du bruge frugtkødet til andre formål, f.eks. i kager, brød eller i farsen til aftensmaden.
 • Bland gerne forskellige ingredienser, men heller ikke for mange! Som beskrevet i forrige afsnit, så er det bedst at holde sig til 4-6 ingredienser, når du laver juice.
 • Rens din juicer efter hver brug – også hvis du skal lave flere juicer efter hinanden. Og rens den desuden gerne hurtigst muligt efter at have tilberedt juicen.
 • Tag dig god tid, når du skal tilberede juice. Der er absolut ingen grund til at stresse og overfylde juiceren, da det i så fald bare tager længere tid og kan ende med et dårligt resultat.

Derfor har din krop godt af grønne juicer

Du kan både få søde og lidt sure / bitre grønne juicer – det afhænger naturligvis af, hvad du propper i blenderen, saftpressen, juiceren etc. De grønne juicer er især kendetegnet ved, at de indeholder en del grøntsager frem for at størstedelen er frugt. På den måde får du en lang række sunde næringsstoffer og vitaminer, som du ikke nødvendigvis ville få i løbet af dagen.

Der er intet der stopper dig fra at inkludere andre ingredienser i dine “grønne juicer” – de kaldes bare ofte det, fordi farven er så gennemtrængende fra de fleste af de grønne ingredienser. Du kan altså sagtens inkludere lidt gulerod eller appelsin i din grønne juice sammen med spinat, kiwi e.l.

En anden fordel ved at prioritere en grøn juice er, at de ofte giver et boost i hverdagen, da de indeholder både A- og C-vitaminer. Grønne ingredienser med kalium er også godt for dit blodtryk og generelle væskebalance.

Er det sundt at gå på en juicekur?

Hvis du føler dig lidt oppustet eller har overdrevet meget craving for diverse usunde madvarer, så kan en juicekur være en god løsning. En sådan kur renser nemlig ud i din krop og tilfører et hav af gode vitaminer, antioxidanter og næringsstoffer.

Det er dog bedst, hvis du blander mange forskellige frugter og grøntsager i dine juicer. På den måde får du nemlig tilført kroppen forskellige næringsstoffer frem for kun at holde dig til de samme (f.eks. er det godt at tage en blandet juicekur frem for en, der kun indeholder grønne ingredienser).

Du skal være opmærksom på, at der skal drikkes rigeligt med vand, hvis du er på en decideret juicekur. Kroppen har nemlig brug for en god mængde væske for at kunne holde sig selv kørende i hverdagen. Helt generelt har din krop dog godt af en god mængde vand, så det burde du også gøre, selvom du ikke har på en juicekur.

Sådan er denne projektor test udført

Der er mange påstande om forskellige juice mærker og typer. “Denne laver mere juice, hurtigere! Denne udvinder flere næringsstoffer! Denne er lettere at rengøre!” Og så videre. Derfor satte vi dem på prøve for at sortere sandheden fra myterne og de bedste fra resten. Denne juicer test er udført ved at teste og sammenligne flere forskellige modeller, der alle sammen har enhver sine kvaliteter. Vi har samlet information fra nettet, læst internationale og nationale test, for at kåre den bedste juicer. Selvom vi har kåret en testvinder, er det ikke sikkert, at det er den rigtige for dig, så læs artikel og find den juicer, som kan lave lige præcis det du ønsker.

FAQ

Hvilken juicer er bedst i test?

Den bedste juicer i denne test er Magi max, da det er en alsidig juicer, der har en ny form for teknologi, hvor alt er muligt at producere. Den kommer med et sortiment og en garanti, der gør det muligt at have den i husstanden i mere end et årti. Læs hele artiklen og find den juicer, som passer bedst til dit behov; skal du have hele grønt forretningen med hjem, eller ønsker du blot et glas simpelt juice, er du plantebaseret og nyder at lave hjemmelavet mælk, alle disse spørgsmål skal tages til overvejelse inden køb.

Skal jeg vælge en slow juicer eller en traditionel juicer?

hvad der er bedst for en person, er ikke nødvendigvis bedst for en anden, og forskellene er næsten universelt overdrevne af nogle sælgere. Juice udbytte og saft kvalitet er vigtige overvejelser for de fleste mennesker, men når man søger online, er det let for dem at blive overbevist om, at langsom = bedre og hurtig = værre. Det er ikke så enkelt. Ernærings kvaliteten og udbyttet af saft bestemmes af to faktorer - hvor godt plantefibrene nedbrydes, og hvor meget kraft der bruges til at adskille saften fra frugtkødet. Udbyttet varierer mellem juice typerne på forskellige ingredienser. For eksempel vil du ikke safte bær i en centrifugal juicer, fordi det er forspildt. Men den samme centrifugal juicer kan udkonkurrere nogle juicere til udbytte af gulerodssaft. Juice kvaliteten er faktisk bestemt af processen og fødevarerne og ikke hastigheden.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×