TEST: Kaffebønner – Se eksperternes favoritter

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr, så hendes viden inden for køkkenudstyr og de forskellige brands i branchen er meget høj.  Mange gange... Læs mere

TESTVINDER

Merrild Mellemristet 103 400 g

Hvis du elsker smagen af en rund og fyldig kaffe med masser af smag, så burde Rød Kaffe Merrild 103 stå øverst på din indkøbsliste. De lækre bønner er ristet nænsomt på Merrilds risteri, hvilket…

1
Bedste kaffebønner

Merrild Mellemristet 103 400 g

Kaffebønner Café Noir UTZ Espresso 1 kg 2
Kaffebønner til den kvalitetsbevidste kaffeelsker

Kaffebønner Café Noir UTZ Espresso 1 kg

Kaffebønner GoodO Espresso Øko 3
Økologiske og bæredygtige kaffebønner

Kaffebønner GoodO Espresso Øko

LavAzza Tierra Øko og UTZ hele bønner, 500 g 4
Kaffebønner ristet efter italiensk tradition

LavAzza Tierra Øko og UTZ hele bønner, 500 g

LavAzza Top Class Helbønne Rainforest, 1 kg 5
Kaffebønner med chokoladeundertone

LavAzza Top Class Helbønne Rainforest, 1 kg

Merrild Økologisk Helbønne kaffe, 400 g 7
Letristede kaffebønner med fløjlsblød og frisk smag

Merrild Økologisk Helbønne kaffe, 400 g

Lorenzo Aroma Øko kaffebønner 8
Intens og kraftig kaffe med dyb sort farve

Lorenzo Aroma Øko kaffebønner

Gevalia Professional Økologisk Helbønne 9
Kaffebønner til professionel espressomaskine

Gevalia Professional Økologisk Helbønne

Destination Premium Deca Koffeinfri 11
Koffeinfrie kaffebønner

Destination Premium Deca Koffeinfri

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Læs med i denne kaffebønne test og bliv klogere på udvalget af kaffebønner og hvilke bønner, der er investeringen værd. Vi har fundet frem til de 10 bedste kaffebønner på markedet – og vi lover, at der er noget for enhver smag! Som testvinder har vi kåret kaffebønner fra De’Longhi, da de er ideelle til de fleste kaffenydere.

Det er ingen hemmelighed, at kaffebønner varierer meget i smagen. Det er derfor ikke nødvendigvis sådan, at vores testvinder er dine foretrukne kaffebønner. Smagen ændrer sig trods alt meget alt efter længden på ristningen, oprindelse o.l. Du kan derfor med fordel se resten af vores udvalg af fremragende kaffebønner i vores nedenstående kaffebønne test for at finde de bedste kaffebønner til dine præferencer.

Har du svært ved at vælge, hvilken type kaffe du skal gå efter? Så guider vi dig gennem kaffens ristning, og du kan derudfra finde ud af hvad du umiddelbart er mest til. Vi har også givet dig gode tips til hvordan du laver den perfekte kop kaffe, da både temperatur og kaffemaskinen har en større betydning, end hvad du lige gik og regnede med.

Merrild Mellemristet 103 400 g

Bedste kaffebønner

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Rund og fyldig smag med noter af hasselnød
 • pros-icon.svg Lavet af Arabica bønner, som er nogle af mest velsmagende og fyldige i verden.
 • pros-icon.svg Bønnerne er ristet på Merrilds eget risteri
 • pros-icon.svg Velegnet til fuldautomatiske kaffemaskiner, stempelkande og filtermaskine efter kværning

Detaljeret gennemgang

Hvis du elsker smagen af en rund og fyldig kaffe med masser af smag, så burde Rød Kaffe Merrild 103 stå øverst på din indkøbsliste. De lækre bønner er ristet nænsomt på Merrilds risteri, hvilket sikrer den gode og harmoniske smag.  

Derfor skal du vælge Merrild Mellemristet 103 (400g)

Rød mellemristet Merrild 103, er kaffen næsten alle kender. Denne klassiske filterkaffe af mellemristede bønner har en rund og fyldig smag med et strejf af hasselnød og dejlig aroma. Den fine mellemristning giver en perfekt afbalanceret kop kaffe, som du kan nyde på egen hånd eller serverer for dine gæster. Kaffen er et blend af 70% naturlig Arabica fra Sydamerika og 30% vaskede, håndplukkede Arabica-bønner. Bønnerne er ristet på Merrilds eget risteri, hvilket sikrer den gode og harmoniske smag. Merrild 103 er velegnet til fuldautomatiske kaffemaskiner, stempelkande og filtermaskine efter kværning.

Kaffebønner Café Noir UTZ Espresso 1 kg

Kaffebønner til den kvalitetsbevidste kaffeelsker

Kaffebønner Café Noir UTZ Espresso 1 kg
Fordele
 • pros-icon.svg Mellem- mørkristet kaffebønner giver en god, syrlig og blød smag, ideel til den kræsne kaffedrikker
 • pros-icon.svg Mix mellem vaskede Arabica bønner og solrørrede bønner
 • pros-icon.svg UTZ certificeret, da kaffen er produceret under gode sociale og økonomiske forhold for farmere og arbejdere

Detaljeret gennemgang

UTZ Espresso kaffebønnerne fra Café Noir er et velsmagende mix af Arabica bønner fra Syd- og Centralamerika. Kaffebønnerne er mellem til mørkristet, hvilket giver kaffen en god og intens smag. Er du kræsen omkring din kaffe, så er disse kaffebønner lige noget for dig, takket være den syrlige og bløde smag.

Derfor skal du vælge UTZ Espresso kaffebønnerne fra Café Noir

UTZ Espresso kaffebønnerne er ideelle til dig, der er kræsen, når det kommer til kaffe. Bønnerne har en god og intens smag, da de er mellem- mørkristede. Bønnerne er et mix mellem vaskede Arabica bønner og soltørrede bønner. Dette er med til at give kaffens fantastiske, syrlige og bløde smag og duften af frugtagtige aromaer. Den skaber en sort kaffe i høj kvalitet, som alle kaffeelskere vil være vilde med. 

Ud over at have en fremragende smag, så er kaffen også UTZ certificeret, hvilket betyder at denne kaffe er produceret under ordentlige forhold, både for farmere og arbejdere, så de er sikret gode sociale og økonomiske forhold. Dette er med til at gøre kaffen endnu bedre og giver dig en god følelse i kroppen.

Kaffebønner GoodO Espresso Øko

Økologiske og bæredygtige kaffebønner

Kaffebønner GoodO Espresso Øko
Fordele
 • pros-icon.svg Ideel til den bevidste forbruger, da bønnerne er produceret økologisk og bæredygtigt
 • pros-icon.svg Mellem til mørkristede kaffebønner giver kaffen en blød og aromatisk smag
 • pros-icon.svg Jo finere de bliver malet, jo kortere til skal de have i vandet

Detaljeret gennemgang

Kaffebønnerne fra GoodOrigin, som er 100% økologisk og bæredygtigt produceret. Kaffebønnerne er mellem til mørkristede Arabica bønner, som er det der giver kaffen en blød og aromatisk smag med en rigtig behagelig syrlighed. 

Derfor skal du vælge kaffebønnerne fra GoodO Espresso Øko

GoodO øko kaffebønnerne er til den bevidste forbruger, da man med sikkerhed ved at kaffebønnerne er produceret økologisk, og at farmerne og deres bønder lever under ordentlige økonomiske og sociale forhold. 

Kaffebønnerne er mellem til mørkristede, hvilket giver kaffen en blød og aromatisk smag med en dejlig behagelig syrlighed. Jo finere du maler disse bønner, jo kortere tid skal det varme vand have sammen med bønnerne, eksempelvis, hvis du laver det i en espressomaskine. 

LavAzza Tierra Øko og UTZ hele bønner, 500 g

Kaffebønner ristet efter italiensk tradition

LavAzza Tierra Øko og UTZ hele bønner, 500 g
Fordele
 • pros-icon.svg Kaffe med en rund og afbalanceret smag med blomster- og frugtagtige undertoner
 • pros-icon.svg Kun blevet brugt de bedste Arabica-bønner, der er dyrket i UTZ-certificerede områder
 • pros-icon.svg Bønnerne er ristet efter autentisk, italiensk tradition, for at opnå det perfekte mix af smag og aroma

Detaljeret gennemgang

Denne kaffe fra LavAzza er et fantastisk blend, hvor der er blevet udvalg kun de bedste bønner bliver udvalgt, hvilket er 100% økologiske og bæredygtige Arabica bønner, som er dyrket i UTZ-certificerede områder. Kaffens runde smag har undertoner af blomster og frugt.

Derfor skal du vælge LavAzza Tierra Øko og UTZ hele bønner

Disse kaffebønner fra Italien har en udsøgt rund og afbalanceret smag med blomster- og frugtagtige undertoner. Der er kun blevet brugt de bedste bønner til denne kaffe. kaffebønnerne er 100% økologiske og bæredygtige Arabica-bønner. Arabica-kaffebønnerne er udelukkende dyrket i UTZ-certificerede områder, som betyder at farmere og arbejdere lever og arbejder under gode sociale og økonomiske forhold. Er du til italiensk kaffe, så er denne kaffe perfekt til dig, da bønnerne er ristet nænsomt efter en autentisk, italiensk tradition for at opnå den perfekte kombination af smag og aroma, hvilket er det der er med til at give kaffen dens runde og afbalancerede smag.

LavAzza Top Class Helbønne Rainforest, 1 kg

Kaffebønner med chokoladeundertone

LavAzza Top Class Helbønne Rainforest, 1 kg
Fordele
 • pros-icon.svg Mellemmørk ristet kaffe med smag af mælkechokolade og hasselnødder
 • pros-icon.svg Brasiliansk Arabica-kaffebønner med rund og afbalanceret smag
 • pros-icon.svg Kommer fra Rainforest Aliance-certificerede gårde

Detaljeret gennemgang

Er du vild med kombinationen af kaffe og chokolade? Så er denne kaffe lige noget for dig, da disse LavAzza kaffebønner er ristet mellemmørkt, hvilket giver kaffen dybde og en tone af mælkechokolade. Kaffen er brasiliansk Arabica-kaffe med en intens smag af hasselnødder, og har en lang eftersmag.

Derfor skal du vælge LavAzza Top Class Helbønne Rainforest

Denne kaffe er til den vaskeægte chokolade elsker. Kaffen har ikke en kraftig smag af chokolade, men en lækker lille tone af mælkechokolade, takket være den mellemmørke ristning. Den runde og afbalancerede kaffe kombinerer nemlig den søde smag af mælkechokolade med den intense smag af hasselnødder. 

Chokolade-undertonen er karakteristisk for den brasilianske Arabica-kaffe, som denne Top Class kaffe udelukkende består af, og så kommer kaffebønnerne fra miljømærket Rainforest Alliance-certificerede gårde. Dette betyder at kaffen er produceret under miljøvenlige og bæredygtige vilkår. Rainforest Alliance-mærket arbejder for at bevare dyreliv og miljøet i verdens regnskove. De sikrer biologiske systemer og bæredygtig udvikling samt at fremme forholdene for arbejdere og deres lokalsamfund. De går også ind for at minimere børnearbejde. 

Du kan altså nyde denne fantastiske lækre kaffe med god samvittighed.

Lavazza Super Crema 1000g

Bedste cremede kaffebønner

Fordele
 • pros-icon.svg Fyldig, aromatisk kaffe med et lækkert cremelag
 • pros-icon.svg Giver en intens smagsoplevelse med noter af honning, mandel og hasselnød, som sikrer en lang og lækker eftersmag.
 • pros-icon.svg Består af 80 % Arabica bønner og 20 % Robusta bønner
 • pros-icon.svg En af de mest populære Lavazza varianter i Danmark og ideel til fuldautomatiske maskiner

Detaljeret gennemgang

Med disse Super Crema hele kaffebønner fra Lavazza i dit køkken, har du altid mulighed for, at lave dig en kop friskbrygget kaffe, når du har lyst til at forkæle dig selv. Denne variant er Perfekt til fuldautomatiske maskiner, og fungerer rigtig godt med mælkebaserede drikke.

Derfor skal du vælge Lavazza Super Crema 

Lavazza Super Crema består af 80% Arabica bønner fra Brasilien og Mellemamerika og 20% robusta bønner fra Indonesien. Kaffebønnerne er specielt udvalgte til denne blanding, og er i den fineste kvalitet, for at sikre en det perfekte kaffeblend. Super Crema er en fyldig, aromatisk kaffe med et lækkert cremelag og smagsoplevelsen er intens med noter af honning, mandel og hasselnød, som sikrer en lang og lækker eftersmag. Denne variant er også ideel til mælkebaserede drikke som cappuccino og caffé latte, grundet den cremede smag. Med disse Super Crema hele kaffebønner fra Lavazza, kan du blive din helt egen barista i dit eget hjem. Hvad mere kunne man ønsker?

Merrild Økologisk Helbønne kaffe, 400 g

Letristede kaffebønner med fløjlsblød og frisk smag

Merrild Økologisk Helbønne kaffe, 400 g
Fordele
 • pros-icon.svg Lækker og blød kaffe af Arabica-bønner, der er dyrket i bæredygtige omgivelser
 • pros-icon.svg Bønnerne er modnet, tørre og ristet blidt
 • pros-icon.svg Rund, fløjlsblød og imødekommende smag, der er i perfekt balance med et lille nip af citrus og blomster

Detaljeret gennemgang

Merrild Økologisk kaffebønner har en rund, imødekommende og fløjlsblød smag, som er i perfekt balance med en frisk snert af citrus og blomster. Kaffen er en aromatisk højlandsblanding fra Peru og Honduras.

Derfor skal du vælge Merrild Økologisk kaffebønner

Med denne økologiske kaffe fra Merrild får du både en rigtig lækker og blød kaffesmag og en god samvittighed over de omgivelser kaffebønnerne er blevet dyrket i. Kaffebønnerne er økologiske og bæredygtige Arabica-bønner, som er modnet, tørret og ristet blidt, som giver en fantastisk smag. Du får en smag, der er rund, fløjlsblød og imødekommende, som er i perfekt balance med et friskt nip af citrus og blomster.

Lorenzo Aroma Øko kaffebønner

Intens og kraftig kaffe med dyb sort farve

Lorenzo Aroma Øko kaffebønner
Fordele
 • pros-icon.svg Dyb sort kaffe med intens, syrlig og kraftig smag, med en fantastisk aroma
 • pros-icon.svg Perfekt at bruge til en cremet café latte
 • pros-icon.svg Økologisk og bæredygtigt produceret til den bevidste kaffedrikker og forbruger

Detaljeret gennemgang

Kaffebønnerne fra Lorenzo giver en mørk og dyb sort kaffe, med en kraftig og syrlig smag med en lækker aroma. Denne kaffe er til dig, der nyder kaffe med en høj intensitet og kvalitet. Kaffens intense smag passer perfekt i en cremet café latte.

Derfor skal du vælge Lorenzo Aroma Øko kaffebønner

Er du til en god og intens kop kaffe? Så er denne kraftige espressokaffe ideel til dig. Kaffen har en dyb mørk og sort farve med en kraftig og syrlig smag, med en helt igennem fantastisk aroma. Den er perfekt til at benytte til en lækker og cremet kop café latte efter maden. 

Lorenzo Aroma kaffebønnerne er den økologiske variant fra Gevalia, og du er sikret, at kaffen er bæredygtigt produceret, og dermed har været god mod naturen. De fleste seriøse kaffe-producenter gør meget ud af at vægte denne egenskab meget højt i deres kaffeproduktion. Dette er nemlig med til at give den bevidste forbruger og kaffedrikke en fornuftig mulighed, som er at foretrække. Denne økologiske og bæredygtige produktion koster en anelse mere en traditionel produktion, men det giver også naturen og miljøet så meget mere igen.

Gevalia Professional Økologisk Helbønne

Kaffebønner til professionel espressomaskine

Gevalia Professional Økologisk Helbønne
Fordele
 • pros-icon.svg Velegnet til professionelle espressomaskiner
 • pros-icon.svg Med en professionel brygning får du alle kaffebønnens nuancer og karakter frem
 • pros-icon.svg Produceret bæredygtigt og økologisk, uden brug af sprøjtemidler

Detaljeret gennemgang

Gevalia Professional økologiske kaffebønner har en mørk og dyb smag, som træder endnu mere frem med den rette brygning. Derfor er kaffebønnerne beregnet til anvendelse i kaffemaskiner, der har formaling indbygget eller som har været gennem en malemaskine.

Derfor skal du vælge Gevalia Professional Økologiske kaffebønner

 Disse Professional Økologisk kaffebønner fra Gevalia er beregnet til professionelle espressomaskiner, for at få den bedste smag frem i bønnerne. Den vil skabe mange forskellige og fantastiske nuancer, der skaber en rigtig god kop kaffe. Kaffen har en mørk og dyb smag, med en karakter, der træder endnu mere frem ved den rette brygning. 

Kaffebønnerne er produceret på en 100% bæredygtig og økologisk måde, så både menneskene og naturen er blevet tilgodeset under produktionen. Farmere og arbejderne lever under ordentlige sociale og økonomiske forhold, hvilket blandt andet betyder at de har adgang til medicin og lægebehandling bed arbejdsskader. Der er heller ikke blevet anvendt sprøjtemidler, hvilket gør kaffen sund og giftfri.

Destination Premium Arabica Selection Kaffebønner

Kaffebønner udvalgt fra uspoleret natur

Fordele
 • pros-icon.svg Destination udvælger deres kaffebønner med deres høje ekspertise
 • pros-icon.svg Nøje udvalgte bønner fra uspoleret natur i hele verden
 • pros-icon.svg Bønnerne er ristet langsomt og nænsomt, hvilket giver en fantastisk aromatisk kaffe

Detaljeret gennemgang

Destination Premium er lavet er 100% Arabica bønner, som er ristet langsomt og nænsomt. Kaffebønnerne er nøje udvalgt, som er dyrket i uspoleret natur i Centralamerika, så du er sikker på at få en giftfri kaffe der er dyrket i den fantastiske uberørte natur.

Derfor skal du vælge Destination Premium Arabica Selection Kaffebønner

For at disse Arabica kaffebønner kan voksne, skal de have jord, som er rig på mineraler og har en højde på over 600 meter. Det vil sige, at denne blanding er lavet på ekspertise og er nøje udvalgt blandt de bedste kaffer i verden, og er kun plukket fra en uspoleret natur. Kaffen er ristet langsomt og nænsomt, hvilket udtrykker kompleksiteten af aromatisk kaffe.

Destination Premium Deca Koffeinfri

Koffeinfrie kaffebønner

Destination Premium Deca Koffeinfri
Fordele
 • pros-icon.svg Koffeinfri kaffe, der er velegnet til aftenkaffen eller dig, der ikke er til koffein
 • pros-icon.svg Klassisk kaffe med god smag og lækker aroma
 • pros-icon.svg 100% økologiske kaffebønner fra Sydamerika

Detaljeret gennemgang

Deca kaffebønnerne fra Destination Premium er klassiske og økologiske kaffebønner, der ikke indeholder koffein. Bønnerne er nøje udvalgt i Sydamerikas uberørte natur.

Derfor skal du vælge Destination Premium Deca Koffeinfri kaffebønner

Er du ikke til koffein eller ønsker du blot en rigtig god kop kaffe om aftenen, som ikke spolerer din nattesøvn, så er de koffeinfrie kaffebønner fra Destination Premium, et perfekt valg til dig. Bønnerne giver en klassisk og lækker kop kaffe med en fremragende aroma. 

Kaffebønnerne er 100% økologiske, hvilket betyder at de er udvalgt i Sydamerikas uberørte natur og ikke har været sprøjtet til med sprøjtemidler. Du får altså en lækker naturlig kop kaffe med masser af smag og aroma, perfekt til aftenhyggen.

Guide

Anden nyttig information i denne kaffebønne test

Hvis ikke man er kaffeekspert, kan det være utrolig svært at finde ud af hvilken kaffe man er til. Den eneste måde kan finde ud af det på er at prøve sig frem ved at smage forskellige kaffebønner med forskellige aromaer og ristninger.

Forskellen på typerne af ristninger af kaffebønnerne er store og er måske ikke lige som du går og tror. Vi forklarer dig om de forskellige typer her.

Lysristede kaffebønner har en lysebrun farve og de har ikke noget olie på deres overflade. De har typisk en skarp syrlighed, en blød krop og lyse smage. Man lysrister kaffen, fa man på den måde kan bevare kaffebønnens unikke egenskaber. Bønnerne kan producere et bredt udvalg af smage, aromaer og eftersmag, så længe kaffebønnerne er blevet dyrket, forarbejdet og ristet godt. Lysristede bønner har ofte frugtige og florale smage. Grunden til at folk elsker lysristninger skyldes dens evne til at bringe mere levende og unikke smage af kaffebønnen. Denne type ristning fremhæver de unikke egenskaber ved kaffens oprindelse mere end andre ristningstyper. Ved lysristning, når den indre temperatur op på 180 til 200 grader. Bønnerne når her ikke deres “første crack”, som er et stadie, hvor dampene inde i bønnerne bryder gennem ydervæggen og skaber en knæk-agtig lyd.

Ved medium-ristet kaffe har bønnerne en brun farve, som sjældent har en olieagtig overflade. Kaffen har en medium syrlighed og krop, som giver en afrundet smag. Denne type længerevarende ristning bevarer mange af de unikke smage i kaffen og giver den samtidig en dyb karamelliseret sødme. Medium-ristet kaffe når op på omkring 200 til 220 grader, og bliver ristet lidt ud over det første knæk, men ikke helt til nummer 2 knæk.

Mørkristet kaffe har en mørkebrun farve og har typisk en olieagtig overflade. Denne type ristning giver kaffen en lav syrlighed, men en tung krop, der har tendens til at afsløre de dybere, mørkere smage i kaffebønnen. Kaffe, der er ristet på denne måde har en tendens til ikke at have mange af deres oprindelige egenskaber tilbage. Dette er ikke en dårlig ting, da nogle kaffedrikke egner sig bedre til en mørk ristning, da de passer godt sammen med chokolade-, nøddeagtige- og karamelagtige smage.

Hvad der er bedst, er en smagssag og helt op til dine egne præferencer og hvordan du bedst kan lide at drikke din kaffe.

Sådan laver du en god kop kaffe

Der spiller mange parametre ind, når du skal lave en god kop kaffe. Vi gennemgår de vigtigste parametre her:

Vedligehold din maskine: Det er vigtigt, at du vedligeholder din kaffemaskine og tjekker den efter for kalk regelmæssigt, da kalken kan sænke temperaturen på vandet, hvilket går ud over kaffens smag. Sørg derfor at afkalke din kaffemaskine hyppigt. Du bør altid bruge frisk, koldt vand, når du brygger din kaffe. På denne måde bliver farven samt aroma- og smagsstofferne frigjort bedre fra kaffen. Mangler du en ny kaffemaskine, så find den bedste kaffemaskine i vores kaffemaskine test.

Den rigtige temperatur: Temperaturen på vandet bør være mellem 92 til 96 grader, da det giver den bedste smag i kaffen. Hvis temperaturen er over 100 grader, skolder du meget af smagen ud af kaffen.

Dosér kaffen korrekt: Det er oftest nemmest at se på pakken, hvor meget producenten anbefaler at man doserer, for at få den helt rigtige smag.

Opbevar kaffebønnerne rigtigt: Kaffe skal helst drikkes inden for et par uger efter købet. Derfor bør du ikke opbygge et stort lager af kaffe., men blot en pose ad gangen, afhængigt af hvor meget der drikkes og hvor mange mennesker I er om at dele posen. Kaffebønnerne skal opbevares mørkt og køligt. Har du købt for meget kaffe, kan du stille det i fryseren. Opbevar det her i en lufttæt frysepose. Sørg for at tage den ud af fryseren dagen før du skal bruge kaffen, så den har en stuetemperatur, når du skal brygge med det.

Tilpas den perfekte bryggetid: En god regel er at kaffen generelt skal være i kontakt med kaffen i 4 til 6 minutter. Kortere eller længere tid giver nemlig en flad eller bitter kaffe. Kaffen bliver dårligst, hvis temperaturen på vandet er for lavt og bryggetiden er for lang.

FAQ

Hvilke kaffebønner er de bedste?

Vi mener at De’Longhi kaffebønnerne er bedst i test, da den har en utrolig lækker smag, det går godt som espressoshot eller i en cremet cappuccino. Læs vores kaffebønne test for at se resten af vores udvalg af fantastiske kaffebønner.

Hvilke kaffebønner skal jeg vælge?

Det er udelukkende en smagssag, om hvilke kaffebønner, du skal vælge. Det afhænger af dine præferencer med din kaffe og hvilken kaffedrik, du skal lave. Læs vores kaffebønne test for at se de bedste kaffebønner på markedet.

Lysristede, mellemristede eller mørkristede kaffebønner?

Dette afhænger ligeledes af smag og dine præferencer. Mørkristede kaffebønner er gode til at lave espressoshots eller mælkede kaffedrikke som café latte og cappuccino. Læs vores guide til de 3 forskellige ristetyper.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×