Opdateret marts 2024

TEST: Kaffemaskine med kværn – 5 bedste i test

I vores kaffemaskine med kværn test har vi nøje gennemgået og vurderet 5 af de bedste modeller på markedet. Vi har fokuseret på at analysere hver maskines kværnekvalitet, kapacitet, brugervenlighed, og alsidighed. Vores team af produkteksperter giver deres ærlige anbefalinger om, hvilke kaffemaskiner med kværn der tilbyder den bedste kombination af funktionalitet og kvalitet, og hvilke der ikke lever op til standarden.
Af Ida BAdge
Ida

Om Ida Ida er 36 år og bor lidt uden for København med sin kæreste og tre børn. Ida er et vaskeægte madøre og elsker at nørde og eksperimentere med...

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Designet til at kombinere to essentielle køkkenapparater, er de bedste kaffemaskiner med indbygget kværn en sand luksus for kaffeentusiaster. Kaffen smager bedst og er mest autentisk, når bønnerne brygges få minutter efter kværningen – det er netop derfor, kaffemaskiner med indbyggede kværne er så eftertragtede. Selvom de er dyrere end standard kaffemaskiner, kan det ofte være mere økonomisk at investere i en maskine med indbygget kværn frem for at købe en separat kværn. Derudover sparer disse to-i-én apparater plads i køkkenet.

 

Vi hos ‘Bedsteitest.dk’ har siden 2017 analyseret over 2000 produkter, hvor vi bl.a. har gennemgået testresultater fra laboratorier, praktiske tests, tusindvis af produktanmeldelser mm., for at kunne give dig relevante købsanbefalinger.

 

Gennem årene har vi analyseret mange af de bedste kaffemaskiner lige fra de budgetvenlige basisvarianter til de mere avancerede versioner med mange indstillinger og muligheder..

Fortsæt med at læse, og se de 5 kaffemaskiner med kværn, som vores eksperter har udvalgt som de bedste modeller på markedet.

 

 I denne artikel finder du:

 • Testvinder: Den bedste kaffemaskine med kværn i 2024
 • Detaljeret gennemgang af5 modeller
 • Prissammenligning: Find den bedste pris blandt flere forhandlere (I samarbejde med Pricerunner)
 • Sammenligningstabel: Få overblik over alle produktspecifikationer og sammenlign nemt alle modeller
 • Købsguide: Alt du skal vide om at vælge den rette kaffemaskine med kværn til dit behov

 

Hvilken er den bedste kaffemaskine med kværn i test 2024?

Igennem vores grundige analyse og anmeldelser af forskellige kaffemaskiner med kværn, har vi vurderet produkter fra semiautomatiske espressomaskiner til almindelige filterkaffemaskiner. Vores vurdering tager højde for kriterier som brugervenlighed, kvalitet af kaffebrygning, design, og rengøringsvenlighed.

 

Den bedste kaffemaskine i vores test er De’Longhi La Specialista Arte EC9155.MB

Denne maskine er ideel for kaffeentusiaster, der ønsker en velsmagende espresso eller cafe latte uden at bruge meget tid på indstillinger eller rengøring. Den har et hurtigt opvarmningssystem og nemme indstillinger for optimal bryggetemperatur og kaffemængde. Desuden kan de fleste dele vaskes i opvaskemaskinen. Dens lydsvage kværn og elegante design gør den til et fremragende valg for enhver kaffeelsker​​.

4.8
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Brugeranmeldelser
  Info
  4
 • Brugervenlighed
  Info
  5
 • Kaffekværnsindstillinger
  Info
  5
 • Kaffekvalitet
  Info
  5
 • Rengøringsvenlighed
  Info
  5

Vores vurdering

DeLonghi La Specialista Arte EC9155MB en imponerende espressomaskine, der appellerer til både erfarne og let-øvede hjemme-baristaer. Grundet de mange indstillingsmuligheder anbefaler vi den ikke til dig, der er helt ny i espressobrygning. Prismæssigt ligger modellen som den næstdyreste i vores test, men du får rigtig meget for pengene.

Fordele
 • pros-icon.svg Hurtig til at starte op og brygge kaffe samt steame mælk
 • pros-icon.svg Nem at indstille til den perfekte kop
 • pros-icon.svg Nogle dele  kan komme i opvaskemaskinen
 • pros-icon.svg 2 års garanti
 • pros-icon.svg Lydsvag kværn
Ulemper
 • cons-icon.svg kan ikke bruges med kaffepuder

Detaljeret gennemgang

DeLonghi La Specialista Arte EC9155MB tilbyder en brugervenlig kaffeoplevelse med professionelle funktioner. Den indbyggede bønnekværn sikrer friskkværnede bønner, som giver en mere velsmagende kop kaffe.

Maskinen har 15 bars tryk og leveres med både en enkelt og en dobbelt espressokurv til portafilteret. Desuden har den indbygget steamer og en mælkekande, som gør det nemt at skabe tekstureret mælk til cappuccino og latte​​.

Den har en aftagelig 2,5 liters vandtank og en integreret kværn, der kan rumme 250 g bønner, og tilbyder otte kværnindstillinger for at finjustere malingsgraden efter dine præferencer​​.

Et  af de mest tiltalende aspekter ved La Specialista Arte er mulighederne for indstilling. Maskinen er udstyret med to drejeknapper, der tillader justering af mængden af kaffe. Der er også kontrolfunktioner for enkelt- eller dobbeltskud, kaffetemperatur og start af brygningsprocessen og damp fra dampstaven​​. Desuden er volumen af den bryggede kaffe tilpasselig, hvilket giver større kontrol over den endelige kaffesmag​​.

I følge vores undersøgelser, er maskinen forholdsvis støjsvag under brygning.

Men der er også nogle ulemper ved La Specialista Arte. Nogle af dens komponenter ikke opvaskemaskinevenlige, hvilket gør  rengøringen mere tidskrævende​​. Derudover er maskinen ikke kompatibel med kaffepuder, hvilket kan være en begrænsning for dem, der foretrækker dette.

4.4
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Brugeranmeldelser
  Info
  4
 • Brugervenlighed
  Info
  5
 • Kaffekværnsindstillinger
  Info
  4
 • Kaffekvalitet
  Info
  5
 • Rengøringsvenlighed
  Info
  4

Vores vurdering

Philips All-in-1 Brew HD7900/50 er en fantastisk filterkaffemaskine. Kværnen og indstillingsmulighederne  giver modsat den traditionelle kaffemaskine en meget bedre kaffesmag, og mere fleksibilitet. Vi anbefaler den til alle kaffelskere, der primært drikker sort kaffe. Prismæssigt ligger vi i den høje ende for en filterkaffemaskine men i den billige ende, sammenlignet med de øvrige modeller i test.

Fordele
 • pros-icon.svg Høj kapacitet – 450 gram bønner
 • pros-icon.svg LED-skærm for nem justering
 • pros-icon.svg Kan bruges med og uden kværn
 • pros-icon.svg Kan bruges med kop fremfor kande
Ulemper
 • cons-icon.svg Tung – 5, 8 kg

Detaljeret gennemgang

Philips All-in-1 Brew HD7900/50 er en filterkaffemaskine med integreret kværn. Maskinens intelligente dosering sikrer det perfekte vand-til-kaffe-forhold ved hver brygning, hvilket sikrer konsistent kvalitet.

Du kan også slukke for kværnen for at bruge færdigformalet kaffe, hvilket tilføjer fleksibilitet til maskinens brug. Det aftagelige duo-bønnebeholder med Aroma Seal består af to kamre, hvilket gør det muligt at skifte mellem fx decaf og normal kaffe efter behov. Man kan også kværne en blanding af to forskellige kaffetyper. Beholderen har plads til 450 g bønner, hvor vores testvinder har plads til 250 gram.

 

Philips All-in-1 Brew HD7900/50 gør det nemt at justere intensiteten (1-3), antallet af kopper (fra 1 til 10) og grovhedsniveauet gennem en letlæselig LED-skærm. Dette giver mulighed for at tilpasse kaffen mere præcist.. Maskinen har også en automatisk slukke- og holde-varm-funktion, programmerbar op til 5 timer, og en drypstop-funktion, der giver mulighed for at hælde en kop kaffe når som helst under brygningen.

Vandtanken på maskinen er aftagelig, med en kapacitet på 1,25 liter, og kan nemt fyldes op uden at skulle fjerne den ved hver brygning. Maskinens pladsbesparende design passer let mellem bordplade og skab, hvilket gør den velegnet til de fleste køkkener uden at gå på kompromis med kapaciteten.

Et kritikpunkt ved Philips All-in-1 Brew HD7900/50 er dens vægt på 5,79 kg, hvilket er tungt for en filterkaffemaskine.

Sage The Barista Touch

bedste premium

4.6
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Brugeranmeldelser
  Info
  5
 • Brugervenlighed
  Info
  5
 • Kaffekværnsindstillinger
  Info
  5
 • Kaffekvalitet
  Info
  4
 • Rengøringsvenlighed
  Info
  4

Vores vurdering

Sage The Barista Touch er en imponerende maskine til kaffeentusiaster, der ønsker en høj grad af tilpasning og brugervenlighed. På trods af visse begrænsninger i cappuccino-kvalitet og vedligeholdelse, står maskinens samlede præstation som et solidt valg for dig, der søger en barista-kvalitets oplevelse hjemme. Vi anbefaler den primært til øvede hjemmebaristaer men maskinen er intuitiv nok til nybegyndere også.

Fordele
 • pros-icon.svg Brugervenligt LCD-display 
 • pros-icon.svg Mange indstillingsmuligheder
 • pros-icon.svg Finder du den perfekte indstilling, er den nem at gemme
 • pros-icon.svg God, automatisk mælkeskummer
Ulemper
 • cons-icon.svg -Den maskinvalgte cappuccino kan være bitter
 • cons-icon.svg – Kræver manuel afkalkning

Detaljeret gennemgang

Sage The Barista Touch er en avanceret kaffemaskine, der kombinerer intuitivt design med hurtig og velsmagende espresso-produktion.

Vi er særligt glade for mulighederne for at justere indstillinger som kaffestyrke, mælketekstur, kværnniveau og temperatur. Et ekstra plus er, at man kan gemme op til otte brugerdefinerede kaffeprofiler, så man kan gemme sin yndlingsindstilling.

En anden feature, vi er vilde med er den automatiske rensefunktion i dampstaven, så der ikke gemmer sig mælkerester. 

På trods af disse positive egenskaber, har Barista Touch sine ulemper. Maskinens egen cappuccino mangler skum og har en tendens til at smage bittert. Desuden kræver maskinen manuel afkalkning, og der mangler klare instruktioner om, hvor ofte dette bør gøres.

Med en vægt på over 10 kg og dens størrelse kræver Barista Touch en dedikeret plads i køkkenet. Den er bedst egnet til dig, der kan afsætte fast plads og ikke har noget imod, at kaffemaskinen er et fremtrædende element i køkkenindretningen​​.

Philips Series 3200 EP3241

bedste fuldautomatiske espressomaskine

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Vores vurdering

Philips Series 3200 EP3241 er en solid fuldautomatiske kaffemaskine, der tilbyder en bred vifte af kaffedrikke og tilpasningsmuligheder med sin avancerede kværn og nemme vedligeholdelse. Mens kvaliteten af espresso og skum muligvis ikke helt matcher de mere manuelle espressomaskiner, synes vi stadig, den tilbyder en fremragende kaffeoplevelse til hjemmebrug. Prismæssigt ligger modellen i den høje ende, sammenlignet med de øvrige i test. Til gengæld laver den kaffen for dig.

Fordele
 • pros-icon.svg Fuldautomatisk kaffemaskine leverer espresso eller cappuccino med et enkelt tryk
 • pros-icon.svg Automatisk renseprogram
Ulemper
 • cons-icon.svg Espressoen er vandet

Detaljeret gennemgang

Philips Series 3200 EP3241 er en fuldautomatisk espressomaskine, der byder på en nem og alsidig kaffeoplevelse. Maskinen skiller sig ud med sin keramiske kværn, som har 12 forskellige indstillinger. Denne type kværn er kendt for at bevare aromaen i kaffebønnerne, hvilket sikrer en rig og smagfuld kop kaffe. 

 

Det er tydeligt at se, at maskinen er designet med høj kvalitet og brugervenlighed i tankerne. Både bønnebeholder og vandtank, samt kontrolpanelet er placeret forrest for nem adgang. Vi er særligt begejstrede for touchscreen-displayet, som gør det nemt at vælge mellem fem kaffedrikke: espresso, cappuccino, latte macchiato, americano og sort kaffe.

 

Vedligeholdelsen og rengøringen af maskinen er forholdsvis ukompliceret. Philips har udstyret maskinen med AquaClean-filtre, som sikrer renere vand og reducerer behovet for hyppig afkalkning. Desuden er det i følge vores undersøgelser let at adskille og rengøre de forskellige komponenter.

En ulempe ved Philips Series 3200 EP3241 er, at espresso til tider kan komme ud lidt svag, og mælkeskummeren producerer en meget cremet og tyk skum, hvilket ikke er ideelt for dem, der ønsker at lave latte art. Maskinens størrelse og vægt på ca. 8 kg gør den også mindre mobil i køkkenet, så den passer bedst til en fast placering. Den vejer dog 2 kg mindre end Sage-modellen.

Severin KA 4813

bedste med timer-funktion

Vores vurdering

Severin KA 4813 tilbyder en afbalanceret blanding af brugervenlighed og kvalitet til en fornuftig pris. Maskinens evne til at levere frisk og velsmagende kaffe kombineret med en intuitiv berøringsskærm gør den til et attraktivt valg for kaffedrikkere. Selvom støjniveauet under kværningen og visse designmæssige begrænsninger i rengøringsprocessen udgør mindre ulemper, leverer Severin KA 4813 overordnet en tilfredsstillende kaffeoplevelse for dig, der søger en praktisk og pålidelig kaffemaskine til sort kaffe.

Fordele
 • pros-icon.svg Alsidig kaffemaskine med en timer-funktion gør det muligt at planlægge brygning og holde kaffen varm i op til 60 minutter
 • pros-icon.svg ‘Bloom’-funktion bringer ekstra smag frem i kaffen
Ulemper
 • cons-icon.svg -Støjer en del under kværning

Detaljeret gennemgang

Severin KA 4813 er en semi-automatisk filterkaffemaskine, der kombinerer bekvemmelighed med funktionalitet. Maskinens design er kompakt og praktisk, med dimensioner på 22 x 27 x 43,5 cm og en vægt på 4,43 kg, hvilket gør den håndterbar i størrelse for de fleste køkkener​​.

Vi sætter særligt pris på dens evne til at skabe en dyb og rig kaffesmag, hvilket styrker oplevelsen af friskbrygget kaffe. Dens frontpanel er udstyret med en berøringsfølsom skærm, hvilket gør den meget nem at betjene.

Vi bed også mærke i den såkaldte ‘Bloom’-funktion imiterer en klassisk barista-teknik, hvor bønnerne trækker i vandet, før kaffen brygges – det trækker flere smagsnuancer ud af bønnerne og resulterer kort og godt i en mere lækker kaffe.

På trods af disse positive aspekter er der dog visse ulemper. En væsentlig kritik er maskinens støjniveau under kværningsprocessen, som kan være særligt forstyrrende i mindre boliger. Desuden kan det være frustrerende, at maskinen automatisk starter en ny bryggecyklus, hvis man utilsigtet trykker på tænd/sluk-knappen efter brygningen er færdig. En anden praktisk ulempe er, at låget på glaskanden ikke kan fjernes til rengøring, hvilket kan gøre vedligeholdelsen mere besværlig​​.

 

 

 

Guide

 
DeLonghi-La-Specialista-Arte-EC9155MB.webp

De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB

632dcd808a2d8-Nordic-Sense-12370.png

Philips all-in-1 Brew HD7900/50

632dcd89c110c-Sage-The-Barista-Touch.png

Sage The Barista Touch

Philips-Series-3200-EP3241.jpg

Philips Series 3200 EP3241

632dcd8ec955a-Severin-KA-4813.png

Severin KA 4813

TestScore TestScore
Info
4.8
star star star star star
4.4
star star star star star
4.6
star star star star star
- -
Brugeranmeldelser 4 4 5 - -
Brugervenlighed 5 5 5 - -
Kaffekværnsindstillinger 5 4 5 - -
Kaffekvalitet 5 5 4 - -
Rengøringsvenlighed 5 4 4 - -
Tjek billigste pris Set til 2.999 kr. Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Punkt1 På lager
Set til 1.688 kr. Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
whiteaway På lager
Set til 6.990 kr. Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
KitchenOne.dk På lager
Set til 5.799 kr. Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Punkt1 På lager
Set til 1.226 kr. Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
happii.dk På lager
DeLonghi La Specialista Arte Philips all-in-1 Brew HD7900/50 Sage Barista Touch Philips Series 3200 Severin
Type Espresso, semiautomatisk Filterkaffe Espresso, semiautomatisk Espresso -fuldautomatisk Filterkaffe
Kopper ad gangen 2 ~12 2-10 1-2 2-10
Kaffetype Espresso, cafe latte mm. Sort kaffe Espresso, cafe latte mm. Espresso, latte, cappuccino Sort kaffe
Justerbar kværn Ja Ja Ja Ja Ja

Sådan vælger du den bedste kaffemaskine med kværn

En kop kaffe er et morgenritual for en stor del af os danskere. Men hvor ritualer ofte er noget, vi klarer hurtigt og på autopilot, er kaffebrygning med årene kun blevet en mere og mere kompleks affære; flere typer af maskiner og bryggemetoder vinder indpas i hjemmene, og hver har vi vores præferencer, når vi brygger kaffe.

Der er flere ting at være opmærksom på, uanset typen af maskine, du vælger: hvor hurtigt kan den male kaffebønnerne, kan den brygge en enkelt eller flere kopper kaffe ad gangen — og har den et elegant og stilrent design, der pynter i køkkenet. Derudover kan det, hvis du vælger at gå espresso-vejen, være relevant at overveje, om du vil købe en fuldautomatisk kaffemaskine eller en semiautomatisk.

I nedenstående købsguide kan du læse meget mere om de parametre, du bør overveje, når du skal vælge den bedste kaffemaskine med kværn. 

Filterkaffe vs. espresso

Det første, du skal tage stilling til, er, hvorvidt du vil brygge espresso eller filterkaffe – og dermed hvilken type maskine, du skal investere i.

Kapacitet

Traditionelle kaffemaskiner har den fordel, at de er nemme og hurtige at bruge, og samtidig kan de brygge større mængder kaffe på én gang. Eftersom mange af dem nu kommer med indbygget kaffekværn, er de blevet endnu mere interessante i spørgsmålet om smag og aroma – hvis du bruger frisk kaffe i form af hele kaffebønner, kan du brygge en god kop friskbrygget kaffe på en ellers ydmyg maskine.

Og hvor mange espressomaskiner kun kan brygge en enkelt kop ad gangen, kan filterkaffemaskine som regel brygge adskillige kopper  – gerne 10 eller flere.

Dertil kommer kapaciteten af vandbeholderen og den integrerede kværn. Jo mere de kan indeholde, jo færre gange skal du fylde på. DeLonghi La Specialista Arte EC9155MB har fx en vandtank på 2,5 L og en bønnebeholder med plads til 250 gram, hvor Philips all-in-1 Brew HD7900/50 har plads til 450 gram bønner og 1,25 L vand. 

Rengøring og forberedelse

Dertil kommer, at mange espressomaskiner ofte består af adskillige dele, som hver især kræver rengøring og forberedelse, før du kan brygge din kaffe; maskinerne har også ofte brug for at varme op, og det er generelt en mere tidskrævende proces.

Typen af kaffe

Dette er dog ikke nødvendigvis et minus – for mange er selve kaffebrygningen et ritual, de nyder, og de flere trin åbner også muligheden for at tilpasse smag og styrke efter egne præferencer og opnå en mere intens kaffe, som er perfekt til drikke som cappuccino og latte macchiato.

Helt kort kan det siges, at hvis du ønsker at lave den slags mælkebaserede kaffedrikke, og du ikke har noget imod at bruge ekstra tid på processen – samt vedligehold og rengøring af maskinen –  kan du med fordel vælge en espressomaskine.

Skal der hurtigt laves større mængder kaffe, så vælg en traditionel kaffemaskine med kværn.

Kværnens kvalitet og indstillingsmuligheder

Kvaliteten af kværnen har meget at sige, når det kommer til kaffens smag og styrke – det samme har spørgsmålet om, hvorvidt du har mulighed for at justere malingsgraden.

Hvor fint eller groft, dine bønner er malet, er vigtigt, når det kommer til kaffens smag og styrke: jo finere, du maler bønnerne, des stærkere bliver din kaffe, både i smag og virkning. Derfor kan det være en fordel at vælge en kaffemaskine med en kværn, som er justerbar. Det giver dig nemlig mulighed for at justere op eller ned og få vidt forskellige smagsnuancer ud af dine bønner.

Når det kommer til kværnens kvalitet, er det meget simpelt: En keramisk kværn – en såkaldt burr-kværn – er stort set altid at foretrække, hvis du er ude efter den bedste smag. Keramiske kværne maler kaffen mere ensartet og giver den bedste ekstraktion. Alle modellerne i vores test giver mulighed for at justere på kværnen – Philips Series 3200 EP3241 har fx 12 forskellige niveauer.

Semiautomatisk vs. fuldautomatisk epsressomaskine

De to mest velkendte typer af espressomaskiner er den fuldautomatiske og den semiautomatiske espressomaskine.

Hvad er en semiautomatisk espressomaskine?

De semiautomatiske er dem, der som regel er at finde på caféer: de kommer med den velkendte bajonet eller filterholder – et håndtaglignende filter, som du selv fylder med kaffe og skruer ind i maskinen for derefter at skyde vand igennem, som så bliver til tyktflydende espresso.

Med den semiautomatiske espressomaskine justerer du selv, hvor fint du maler kaffen, og hvor meget kaffe du bruger, ligesom du selv skal ‘tampe’ kaffen. At tampe vil sige at presse kaffen sammen, så den ligger kompakt i filteret, og det har meget at sige i forhold til ekstraktionen og dermed smagen.

Alt i alt giver en sådan maskine dig en stor kontrol over slutproduktet modsat en fuldautomatisk kaffemaskine, hvor man oftest blot fylder vandbeholderen og trykker på en knap. Her betaler du tit for enkelhed over kvalitet, da alle de finere detaljer er dem, der er med til at levere lækkert kaffe.

Fuldautomatiske kaffemaskiner kan dog være en optimal løsning for rigtig mange mennesker. Det er fordi, en fuldautomatisk kaffemaskine ikke kræver nogen videre indsigt i kaffebrygning eller selve processen. Du kan dog alligevel bruge lækre, nyristede bønner og dermed få et resultat, som vil være bedre end mange andre metoder, der involverer formalet kaffe. DeLonghi La Specialista Arte EC9155MB er semi-automatisk, mens Philips Series 3200 EP3241 er fuldautomatisk.

Skal vi formulere det kort, kan man sige, at en fuldautomatisk espressomaskine er til dig, der gerne vil have mere luksus, men ikke gider at bruge for meget tid på at optage en ny hobby – mens den semiautomatiske er til dig, der ikke har noget imod at bruge lidt mere tid på at lære om kaffebrygning og om, hvordan en espressomaskine virker.

Espressomaskinens mælkeskummer

Mange af os køber ikke espressomaskiner for rent faktisk at drikke espresso. Snarere er det for at lave drikke som cafe latte, cappuccino eller macchiato. Og for at det skal blive godt, kræver det en god indbygget mælkeskummer.

Mælkeskummeren er den stav, der sidder på de fleste espressomaskiner, og som blæser varm damp ned i mælken, således at den udvikler bittesmå bobler – såkaldt microfoam – som giver mælken den rette temperatur og tekstur, inden den blandes med den stærke espresso.

Det er en kunst at steame mælk, så det bliver godt – det kræver øvelse. Hvis du ikke er interesseret i at begive dig ud i den disciplin, findes der i dag heldigvis espressomaskiner, som har en automatisk steamer-funktion til at skumme mælken, der fungerer rigtig godt.

Brugervenlighed

Brugervenligheden skal selvfølgelig matche dit behov. Nogle kaffemaskiner med kværn er mere tekniske og har flere indstillinger, som kræver øvelse. Generelt er det vores vurdering at alle modeller i vores test er brugervenlige men fx Sage-modellen er mere avanceret i brug og det kræver øvelse at kværne bønner til den perfekte kop kaffe.

FAQ

Hvilken kaffemaskine med kværn er bedst i test?

Den bedste kaffemaskine med kværn i test er DeLonghi La Specialista Arte EC9155. Maskinen kan lave espresso og cafe latte af høj kvalitet, i en høj fart og med minimal justering og rengøring.

Hvad er vigtigst at være opmærksom på, når jeg køber en kaffemaskine med kværn?

Det er vigtigt at undersøge kværnens kvalitet – har den en keramisk kværn, er det bedst, da det giver en ensartet maling af kaffen. Derudover er en kværn med flere indstillinger bedre, da du dermed kan justere kaffens styrke gennem malingsgraden.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

 • Flag Which.co.uk Chevron down

  Which.co.uk er en engelsk forbrugerside på linje med Forbrugerrådet Tænk. De tester løbende produkter i deres egne laboratorier og foretager sammenligninger af produkter på tværs af fabrikanter. Se deres test af DeLonghi Specialista del arte her

 • Flag Techradar.com Chevron down

  Techradar er et Amerikansk online magasin, der anmelder og tester elektroniske produkter og gadgets til hjemmet. Se deres test af De’longhi specialista del arte her

 • Flag Tomsguide.com Chevron down

  Tomsguide.com er en amerikansk side med anmeldelser og tests af elektriske produkter. Deres eksperter tester selv produkterne og deres formål for at kunne give den mest ærlige og objektive vurdering af produkterne.

  Se deres anmeldelse af Philip 3200 her

 • Flag Techgearlab.com Chevron down

  Hos Techgearlab køber og tester de selv alle de produkter, de anmelder og sammenligner dem med lignende modeller på markedet. Inden køb foretager de en grundig analyse af markedet, og finder frem til de bedste og mest populære produkter indenfor kategorien. De tester alt til hus og have. Se deres test af Philips 3200 her

 • Flag Independent.co.uk Chevron down

  Independent.co.uk er et verdensomspændende nyheds- og livsstilsmagasin, der bringer nyheder indenfor alle brancher som hus & have, bolig, skønhed. tech og gadgets. Se deres test af Sage the barista touch her

×