Kapselkaffemaskine Test: 7 bedste kapselkaffemaskiner (August 2023)

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr, så hendes viden inden for køkkenudstyr og de forskellige brands i branchen er meget høj.  Mange gange... Læs mere

TESTVINDER

Nespresso Lattissima Touch F521

Denne Nespresso Lattissima Touch F521 kaffemaskine er det ideelle valg for dig, der ønsker den bedste kaffe til den bedste pris. Kapselkaffemaskinen har et kompakt design, men stadig med god kapacitet. Den er udstyret med…

1
Den bedste kapselkaffemaskine

Nespresso Lattissima Touch F521

4
Deluxe kaffemaskine

Nespresso Lattissima Pro F456

5
Kompakt, funktionel

Nespresso Citiz&Milk C123/D123

6
Miljøvenlig kapselkaffemaskine

Nespresso Pixie Electric Titan C61/D61

7
Bedste billige kaffemaskine

Bosch Tassimo Vivy 2

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

I denne kapselkaffemaskine test er Nespresso Lattissima Touch F521 kåret som bedst i test. Den er kåret som testvinder på baggrund af dens mange funktioner, der kan glæde i ethvert hjem. Den fås til en overkommelig pris og har alle de funktioner, der skal til for at brygge enhver kaffeopskrift og smag. Læs med i artiklen og find frem til, om den eller en af de andre modeller skal være pynte i dit køkken.

Kaffe er for nogen nærmest et eksistensgrundlag i hverdagen før, at de kan fungere optimalt. For andre er kaffe bare ren nydelse og for nogen, bruges kaffe når der kræves ekstra energi. Fællesnævnere for de fleste kaffedrikkere er, at en god kop kaffe helt klart er at foretrække. Det er ikke al kaffe, der smager lige godt, men med en kvalitetskaffemaskine kan du nemt få brygget en dejlig, velsmagende kop kaffe.

Nespresso Lattissima Touch F521

Den bedste kapselkaffemaskine

Fordele
 • pros-icon.svg One-touch system med 6 forskellige kaffeopskrifter og integreret mælkeskummer
 • pros-icon.svg Udstyret med hurtig opvarmning, automatisk sluk- og standbyfunktion
 • pros-icon.svg Indbygget afkalkningssystem for nem vedligeholdelse

Detaljeret gennemgang

Denne Nespresso Lattissima Touch F521 kaffemaskine er det ideelle valg for dig, der ønsker den bedste kaffe til den bedste pris. Kapselkaffemaskinen har et kompakt design, men stadig med god kapacitet. Den er udstyret med mælkeskummer og hele seks forskellige kaffeopskrifter, så man altid kan få kaffe, der minder om baristo kvalitet.

Derfor skal du vælge Nespresso Lattissima Touch F521

Ved køb af denne Lattissima Touch kaffemaskine får man et hav af funktioner for en ekstraordinær kaffeoplevelse til en overkommelig pris, som mange kan være med på. Den kan brygge kaffe både med og uden mælk. Udover at man kan vælge kapsler med forskellige smage, så er denne kaffemaskine også udstyret med et one-touch system med hele 6 forskellige kaffeopskrifter at vælge imellem; ristretto, espresso, lungo, cappuccino og latte macchiato. Selve mælkeskummeren har sin helt egen knap til skummet mælk i kaffen.

Lattissima Touch F521 kaffemaskinen fra Nespresso er velegnet til at lave yderst velsmagende kaffe, men den er også designet til at hjælpe dig i en travl hverdag og kan dertil sikre dig en energibesparelse. Kaffemaskinen er nemlig udstyret med hurtig opvarmning, som kun tage 40 sekunder, så du aldrig behøver at vente. Endvidere har den automatisk standby- og slukfunktion på henholdsvis 9 minutter og 30 minutter, så den aldrig bare vil stå tændt, selvom hvis du skulle glemme at få slukket for den efter brug. Sidst men ikke mindst er den utrolig let at vedligeholde. Lattissima Touch har nemlig et indbygget afkalkningssystem, der kan programmeres præcist efter hårdheden i det vand, der kommer ud af din vandhane derhjemme.

Produktdetaljer:

 • Type: Fuldautomatisk kapselmaskine
 • Ekstra funktioner: Mælkeskummer, afkalkningsfunktion, autosluk, standby
 • Fås i farverne: Sort, hvid
 • Vægt: 4,5 kg
 • Vandtank kapacitet: 0,9 liter
 • Mælkebeholder kapacitet: 0,35 liter

Nespresso Essenza Mini C30

Den bedste mini kapselkaffemaskine

Fordele
 • pros-icon.svg Lille og kompakt kapselkaffemaskine
 • pros-icon.svg Autosluk for energibesparelse
 • pros-icon.svg To kaffeopskrifter for brugervenlighed og velsmag

Detaljeret gennemgang

Denne kompakte og meget budgetvenlige Essenza Mini C30 kapselkaffemaskine fra Nespresso er det helt ideelle valg for dig, der elsker kaffe, men har et lille køkken eller småt med bordplads. Den kan brygge velsmagende kaffe, men den hverken fylder på køkkenbordet eller koster det vilde, hvilket gør, at mange vil kunne finde pengene til den.

Derfor skal du vælge Nespresso Essenza Mini C30

Essenza Mini kaffemaskinen fra Nespresso er trods sin størrelse en yderst velfungerende kapselmaskine, der kan brygge velsmagende kaffe i høj kvalitet. Det er Nespressos hidtil mindste kaffemaskine, som er designet til at fylde så lidt som muligt uden, at der gås på kompromis med kvalitet og smag. Selvom Essenza Mini C30 er en lille kaffemaskine, så får du stadig flere funktioner, der er velegnet til kaffebrygning i hverdagen.

I den travle hverdag hvor kaffemaskinen ofte er i brug på travle morgener, eller mens man har gæster og serverer en god kop kaffe, er det ikke altid, man får husket at slukke og lukke kaffemaskinen ned efter brug. Flere af Nespresso kaffemaskinerne er udstyret med autosluk, og trods det kompakte og minimalistiske design, så er det ingen undtagelse med denne C30 Mini Essenza model. Størrelsen på kaffemaskinen går heller ikke udover muligheden for en en rigtig god kaffe, da der også er to kaffeopskrifter at vælge imellem foruden de mange forskellige kapsler, der findes. Alt dette får man til en meget fordelagtig pris i forhold til kvaliteten og funktionaliteterne.

Produktdetaljer:

 • Type: Fuldautomatisk kapselkaffemaskine
 • Ekstra funktioner: Autosluk, rengøringsprogram
 • Fås i farverne: Sort
 • Vægt: 2,35 kg
 • Vandtank kapacitet: 0,6 liter

Delonghi VertuoPlus Deluxe

Stor kapselkaffemaskine til hele familien og alle gæsterne

Fordele
 • pros-icon.svg Stor vandbeholder med kapacitet på 1,8 liter for kaffe til hele familien el. alle gæster
 • pros-icon.svg Vælg mellem 5 kaffestørrelser og 3 kapselstørrelser for brugervenlighed
 • pros-icon.svg Stregkodeteknologi og centrifusionsteknologi for udsøgt smag og bevarelse af aroma

Detaljeret gennemgang

En komplet Nespresso-oplevelse i flere kopstørrelse og fra forskellige kapselstørrelser er bare én af de goder, man får ved køb af denne Nespresso VertuoPlus Deluxe kapselkaffemaskine. Herudover er denne model den mest rummelige kaffemaskine i testen med en vandkapacitet på hele 1,8 liter. Dette uden at kaffemaskinen i sig selv er kæmpestor.

Derfor skal du vælge Nespresso VertuoPlus Deluxe, 1,8 l., black, Kapselkaffemaskine

Brygger I mange kopper kaffe derhjemme? Måske også ofte til flere gæster ad gangen? I så fald vil denne Nespresso VertuoPlus Deluxe kapselkaffemaskine være det helt ideelle valg for jer. Denne kaffemaskine er nemlig den model, der er allermest rummelig af alle de kapsel kaffemaskiner, der er med i denne test. Den har en vandbeholder med en kapacitet på hele 1,8 liter. Selve kaffemaskinen fylder dog ikke derefter, så man kan sagtens stadig have den stående på køkkenbordet uden, at den stjæler al pladsen eller have den opbevaret uden problemer.

VertuoPlus Deluxe kaffemaskinen fra Nespresso er en premium model til en overkommelig pris, hvor man får rigtig meget kaffebrygger for pengene. Den varmer op og er klar på ganske kort tid, så man hurtigt kan brygge en kop kaffe. Det er muligt at vælge mellem hele 5 forskellige kaffestørrelser; espressp, dobbelt espresso, gran lungo, kaffe og alto, og man kan benytte hele 3 forskellige kapselstørrelser i maskinen. Stregkodeteknologien denne VertuoPlus Deluxe er udstyret med vil automatisk juster brygningsparametrene alt efter kaffeblanding og kapselstørrelse, og centrifusionsteknologien vil sikre nænsom brygning og bevarelse af smag og aroma for en yderst velsmagende kop kaffe hver gang.

Produktdetaljer:

 • Type: Fuldautomatisk kapselkaffemaskine
 • Ekstra funktioner: Mælkeskummer, autosluk
 • Fås i farverne: Sort
 • Vandtank kapacitet: 1,8 liter

Nespresso Lattissima Pro F456

Deluxe kaffemaskine

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg One touch touch screen betjening for brugervenlighed
 • pros-icon.svg Mulighed for programmering af kopstørrelser
 • pros-icon.svg Udstyret med automatisk rengøringsfunktion til mælkesystemet

Detaljeret gennemgang

Nespresso Lattissima Pro F456 er en deluxe udgave af en kapselkaffemaskine, som er det perfekte valg for dig, der vil have det bedste af det bedste. Lattissima Pro har masser af kapacitet, og der er rig mulighed for at få skummet mælk i kaffen. Der kan skabes mange smagsvarianter og kopstørrelser lige efter din individuelle smag.

Derfor skal du vælge Nespresso Lattissima Pro F456

Denne Nespresso kapselkaffemaskine er en smule mere bekostelig end de andre modeller, der er med i denne test. Den har dog også egenskaber og funktioner derefter. Lattissima Pro F456 er udstyret med et yderst brugervenligt one-touch touch screen betjeningssystem, som er nemt at navigere i. Der er mulighed for at vælge imellem flere kaffeopskrifter såsom cappuccino, latte eller macchiato. Man desuden programmere hele 3 forskellige kopstørrelser, så det passer til opskriften eller den mængder, man lige skulle ønske sig.

Foruden de mange lækre og velsmagende kaffeopskrifter, denne Nespresso Lattissima Pro F456 kaffemaskine i samarbejde med den automatiske mælkeskummer kan brygge, så har maskinen også en stor kapacitet på hele 1,3 liter til vand og ½ til mælk. Der kan derfor brygges mange kopper kaffe, inden man skal fylde på igen, dette gælder både vand såvel som mælk til mælkeskummeren. Man kan nemlig sagtens fylde mælkeskummeren, selvom man kun lige skal bruge en enkelt kop kaffe, da den er let aftagelig og kan stilles på køl, når den ikke er i brug. Derved bliver det enormt let tilgængeligt at få sig en hurtig, lækker kop kaffe, også med mælk i. Der er heller ikke megen vedligeholdelse forbundet med denne kapselkaffemaskine fra Nespresso, da den er udstyret med en helt automatisk rengøringsfunktion til mælkesystemet.

Produktdetaljer:

 • Type: Fuldautomatisk kapselkaffemaskine
 • Ekstra funktioner: Mælkeskummer, automatisk rengøringsystem
 • Fås i farverne: Stål med sort
 • Vægt: 6 kg
 • Vandtank kapacitet: 1,3 liter
 • Mælkebeholder kapacitet: 0,5 liter

Nespresso Citiz&Milk C123/D123

Kompakt, funktionel

Fordele
 • pros-icon.svg Moderne retrodesign i solidt og robust kvalitet
 • pros-icon.svg Foldbar drypbakke for plads til store latteglas
 • pros-icon.svg Hurtig opvarmning på bare 25 sekunder
 • pros-icon.svg Signalerer, når det er tid til en afkalkning for brugervenlighed

Detaljeret gennemgang

Denne Nespresso Citi&Milk er endnu en kompakt kaffemaskine, men denne gang med tilhørende mælkeskummer, så du kan få mælk i kaffen og kan brygge dine barista-inspirerede kaffeopskrifter uden besvær indeholdende enten kold eller varm mælk. Den er fremstillet i et moderne retrodesign, som matcher de fleste køkkener

Derfor skal du vælge Nespresso Citiz&Milk C123/D123

Citiz&Milk C123/D123 er trods sin størrelse en meget solid og robust kapselkaffemaskine, der vejer hele 4 kg. Det er absolut i den tunge ende, og dens størrelse sammenkoblet med vægten giver en vished om kvalitet samt en sikkerhed i form af stabilitet, som gør, at der skal rigtig meget til før, at den kan vælte. Den har fået en god placering hos Forbrugerrådet Tænk, og den bliver rost af eksperter for at have en god byggekvalitet, der sikrer dig en velsmagende kaffe hver gang.

Nespressos kaffemaskine Citiz&Milk er trods sin størrelse fyldt med mange egenskaber og funktioner, og i forhold til mange andre mindre modeller, så er der faktisk tænkt en tilhørende mælkeskummer ind i dennes design. Citiz&Milk C123/D123 varmer op på bare 25 sekunder og er hurtigt klar til at brygge kaffe til dig. Er du glad for en dejlig kop kaffe latte, så er den foldbare drypbakke et meget stort plus for dig, da den giver mulighed for plads til en stort latteglas. Når det for din Nespresso C123/D123 er tid til en afkalkning, vil kaffemaskinen siganelere dette for dig. Man får altså enormt høj brugervenlighed og meget kaffebrygger for pengene også i forhold til størrelsen.

Produktdetaljer:

 • Type:
 • Kaffekapsler:
 • Ekstra funktioner: Mælkeskummer,
 • Fås i farverne:
 • Vægt: 4 kg
 • Vandtank kapacitet: 1 liter

Nespresso Pixie Electric Titan C61/D61

Miljøvenlig kapselkaffemaskine

Fordele
 • pros-icon.svg Hurtig opvarmning på blot 25 sekunder for brugervenlighed i en travl hverdag
 • pros-icon.svg Vælg mellem automatisk kopstørrelse eller programmér selv
 • pros-icon.svg Energibesparende og miljøvenlig model med energibesparelsesprogram

Detaljeret gennemgang

Denne lille, praktiske Pixie Eletric Titan C61/D61 kaffemaskine fra Nespresso er det ideelle valg for dig, der ønsker en enkel og energirigtig model, der stadig kan brygge yderst velsmagende kaffe lige efter dit ønske. Den er designet til at være hurtig, så på blot 25 sekunder vil din kaffemaskine være klar til at brygge en god kop kaffe til dig.

Derfor skal du vælge Nespresso Pixie Eletric Titan C61/D61

Pixie Eletric Titan C61/D61 kommer ikke med lige så mange funktioner, som nogle af de andre Nespresso kaffemaskiner leveres med. Det er en kompakt model, og der er tiltænkt praktik og lavt energiforbrug ind i maskinen, men den brygger stadig utrolig velsmagende kaffe på kort tid, og der er stadig flere forskellige kaffeopskrifter at vælge imellem samt mulighed for flere forskellige kopstørrelser. Det kompakte design understøttes af den lave vægt, som gør denne model velegnet til, hvis den skal flyttes rundt på køkkenbordet eller skal opbevares, når den ikke er i brug.

Denne Pixie Electric kaffemaskine fra Nespresso kan yde optimal brugervenlighed i en travl hverdag. Den skal nemlig kun bruge 25 sekunder på opvarmning før, den er klar til at brygge dig en dejlig kop kaffe. Det er ca. samme tid, som du skal bruge på at finde en kop eller vælge en kapsel. Hertil kan man vælge mellem forskellige kaffeopskrifter samt 2 automatiske eller programmerbare kopstørrelser. Endvidere er denne Pixie Electric kaffemaskine ekstra energibesparende og et godt miljøvenligt valg. Selvom flere af de andre modeller i denne test både har automatisk sluk og standby, så topper Pixie C61/D61 med muligheden for at vælge eco mode funktion og dertil har den selvfølgelig også autosluk funktion, så man kan spare mest mulig energi.

Produktdetaljer:

 • Type: Fuldautomatisk kapselkaffemaskine
 • Ekstra funktioner: Autosluk, eco mode
 • Fås i farverne: Sort med stål
 • Vægt: 2,8 kg
 • Vandtank kapacitet: 0,7 liter

Bosch Tassimo Vivy 2

Bedste billige kaffemaskine

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Kompakt design
 • pros-icon.svg Udstyret med patenteret T-Disc teknologi for enkel brug og brugervenlighed
 • pros-icon.svg Automatiske rengørings- og deskaleringsprogrammer

Detaljeret gennemgang

Selvom man ønsker sig en nem og altid velsmagende kop kaffe, behøver det ikke nødvendigvis at koste alverden. Er du på udkig efter en god kapselkaffemaskine til en overskommelig pris, så er denne Bosch Tassimo Vivy 2 et fremragende budgetvenligt valg. Trods prisen vil denne model kunne sikre dig en nem og dejlig kop kaffe hver gang.

Derfor skal du vælge Bosch Tassimo Vivy 2

Det er ikke nødvendigvis alle, der har lyst eller råd til at skulle bruge en lille formue på en kaffemaskine, og det er absolut heller ikke nødvendigt i alle tilfælde. Man kan sagtens få kapselkaffemaskiner til budgetvenlige priser, som stadig er i rigtig god kvalitet heriblandt denne Bosch Tassimo Vivy 2 kaffemaskine. Denne model er udviklet til hurtig og automatisk og brugervenlig anvendelse, så alle kan betjene den og lave en dejlig, velsmagende kop kaffe.

Bosch Tassimo Vivy 2 er en kaffemaskine i et kompakt design, men med masser af brugervenlige egenskaber og funktioner, der kan være bekvemme og behjælpelige i hverdagen. Tassimo Vivy 2 er blandt andet udstyret med en patenteret T-Disc teknologi. Denne sikrer nem og enkel brug, hvor kaffemaskinen styres nemt og hurtigt kun ved brug af én enkelt knap. Det øger brugervenligheden, især for dem, der ønsker, at det hele skal være så simpelt som muligt. Derudover skal man hverken tænke rengøring eller afkalkning selv, da Bosch Vivy 2 er udstyret med et automatisk rengørings- og deskaleringssystem samt en kalkindikator. Dette sikrer dig en funktionsdygtig kaffemaskine i god kvalitet, der gør kaffebrygningen i hverdagen let som en leg til en budgetvenlig pris.

Produktdetaljer:

 • Type: Fuldautomatisk kapselkaffemaskine
 • Ekstra funktioner: Autosluk, rengøringsprogram
 • Fås i farverne: Sort, hvid

Guide

Sådan vælger du den bedste kapselkaffemaskine til dit køkken

Kapselkaffemaskiner er blevet mere og mere populære, og derfor kommer der også flere udbydere og modeller på markedet hele tiden. De fås i mange forskellige modeller og forskellige farver, og dertil også med varierende funktioner. Der er modeller til enhver smag og ethvert behov. Med de mange valgmuligheder følger også spørgsmål til, hvordan man finder den rette, og hvad man skal overveje før, man investerer i en ny kaffemaskine…

Kapacitet

Det er ikke helt ligegyldigt at tænke over vandbeholderens kapacitet, og mælkebeholderens også, hvis kaffemaskinen er udstyret med sådan en vel og mærket, selvom man har sin kaffemaskine stående i køkkenet tæt på køkkenvasken og nemt kan fylde på. Er man kun 1-2 derhjemme, der drikker kaffe har det ikke nødvendigvis den store betydning, men er man flere eller har man ofte gæster ovre til blandt andet kaffe, så kan det være frustrerende, hvis man skal fylde op ad flere omgange imellem kaffekopperne. Hav derfor gerne dette med i overvejelserne, inden I bestemmer jer for, om det skal være en kompakt model eller måske en med lidt større kapacitet.

Design

Designet på ens kaffemaskine kan have en afgørende betydning, uanset om kaffemaskinen bruges dagligt og skal stå fremme, eller om kaffemaskinen kun bruges ved lejlighed og skal kunne opbevares. Drikker man sjældent kaffe, men ønsker en god kop kaffe i ny og næ eller til, når der kommer gæster, vil kaffemaskinen som oftest skulle opbevares, og så er det ideelt at finde en kompakt model eventuelt i et lidt firkantet design, så den let passer til både skuffer og skabe. Har man kun en smule bordplads, kan det også være en god idé med en model, der ikke fylder alverden, især hvis den bruges hver dag og for praktikkens skyld helst skal stå fremme. Designet er altså ikke helt lige meget, heller ikke hvis man har børn, da en let kaffemaskine også vil være ustabil end en tung, og modsat vil det være mere praktisk med en let model, hvis den ofte skal flyttes rundt på. Undersøg og overvej, hvilket design der bedst vil fungere i jeres hverdag og køkken.

Rengøring

Det er de færreste, der ønsker at skulle bruge tid og energi på rengøring af deres kaffemaskiner, når de har investeret i en, hvor der anvendes kaffekapsler. Disse investerer man nemlig ofte i, når man ønsker både god smag og bekvemmelighed i hverdagen, hvor kaffebrygning ikke skal tage tid og være nøje beregnet før, man er sikret en dejlig, velsmagende kop. Det kan derfor være en stor fordel at sørge for at investere i en kaffemaskine, der har et indbygget rengørings- og afkalkningsprogram…

Energiforbrug

Som så meget andet, der står tændt af teknologi, så vil en kaffemaskine også sluge strøm, hvis den står tændt, selvom man ikke nødvendigvis har den i brug. Der kan være ret stor variation i de forskellige modellers energiforbrug, og i nogle af kapselkaffemaskinerne er der også tænkt forskellige funktioner og teknologier ind for, at man kan spare på strømmen. Mange af modellerne har efterhånden enten autosluk eller både autosluk funktion samt automatisk standby efter noget tid, hvor kaffemaskinen ikke er i brug. Det kan være enormt belejligt, især hvis man indimellem selv kan have tendens til at få slukket helt for sine elektroniske apparater. Der findes også enkelte modeller, der har eco mode funktion samt hvor opvarmningen tager kort tid med mindst muligt energi. For flere af kaffemaskinerne kan man selv indstille, hvor lang tid der skal gå før autosluk eller -standby sætter ind. Det kan spare jer for både tid og penge, hvis I vælger at investere i en model, hvor energibesparelse er en del af løsningen og designet.

Mælkeskummer eller ej

Hvis man foretrækker kaffeopskrifter, hvor mælk indgår, kan en mælkeskummer være en bonus, der kan gøre smagen af kaffen fuldstændig perfekt. Det kan gøre hverdagen lettere, da de fleste mælkeskummere enten er halvt- eller fuldautomatiske, og ofte nemt kan aftages og stilles på køl, når man ikke benytter kaffemaskinen. Det vil give en bedre oplevelse og en følelse af at drikke mere eksklusiv kaffe. Drikker man derimod sjældent kaffe med mælk, og har man heller ikke gæster, der er fuldstændig blæst bagover skummet mælk i kaffen, så er en mælkeskummer helt overflødig. Kaffemaskiner med tilhørende og integrerede mælkeskummere koster også ofte derefter for den ekstra funktion.

Pris

Priserne for kapselkaffemaskiner varierer helt enormt meget alt efter mærke, kvalitet, egenskaber, funktioner og design. Det er ikke altid den billigste, man i længden kommer til at spare flest penge på. Kapslernes priser vil også variere, og pris, kvalitet og holdbarhed går også ofte hånd i hånd. Man bør derfor vælge en kaffemaskine i et prisniveau, som hverken ruinerer en, men som heller ikke vil komme til at koste en mere i længden. Man kan sagtens finde rigtig gode kvalitetsmaskiner til overkommelige priser, og heriblandt er nogle af dem, der er med i denne test. De lidt dyrere modeller har også flere funktioner, som også vil koste derefter. Afgør hvilke funktioner, der har mest betydning og gå efter en, der lever op til så meget som muligt til den rigtige pris.

Anden nyttig viden i denne kapselkaffemaskine test

Udover at der kan opstå spørgsmål til, hvordan man vælger den helt rette kapselkaffemaskine, så kan der ligeså opstå spørgsmål i forbindelse med anvendelse. Herunder kan du læse lidt om, hvor du skal gøre af de brugt kapsler, og du kan læse lidt om, hvilke fordele der er ved at investere i en Nespresso maskine. Find også svaret på, hvordan du finder det bedste kapselkaffemaskine tilbud.

Sortér dine kaffekapsler

Det er snart umuligt at komme uden om skraldesortering, da det efterhånden er inkorporeret alle vegne, og dette af en god grund. Det er nemlig bedre for klima og miljø, at der sorteres og genbruges, og det er ingen undtagelse, når det kommer til kaffekapsler til de lækre kopper kaffe derhjemme.

Især de her små kaffekapsler, hvor hver kapsel kun indeholder én kop kaffe, er nogle små syndere i forhold til CO2 udledning i produktionen af materialer samt efterfølgende, hvis de bare bliver smidt ud i restaffald og bliver brændt. Men man kan sagtens gøre en forskel her også, som med så meget andet kan kapslerne nemlig sorteres og genbruges på en klogere måde. Kaffekapslerne er oftest lavet i aluminium eller plast, som skal i henholdsvis metal- og plastbeholderne.

Der findes ofte flere producenter, der kan være et mere bæredygtigt alternativ. Der er nemlig produceret kaffekapsler i bionedbrydeligt materiale også. Man skal dog være opmærksom på, at smagen kan være anderledes, og det er ikke alle kaffemaskiner, der kan tåle, hvis det ikke er de originale kapsler, man indsætter og anvender.

Fordele ved at vælge Nespresso

Den opmærksomme læser har muligvis lagt mærke til, at der er en del Nespresso kaffemaskiner med i denne kapselkaffemaskine test, og det er der en god grund til. Først og fremmest designer og producerer Nespresso nogle fantastiske, funktionelle og holdbare kvalitetsmaskiner, og der findes modeller, der kan passe til forskellige budgetter og behov. Men der er faktisk flere fordele ved at vælge Nespresso, og herunder kan du læse lidt mere om flere af dem, der altid følger med i købet.

Bæredygtighed og genanvendelsessystem

Investerer man i en Nespressomaskine, og er man fortrinsvist bruger af Nespressos egne kapsler, så er der mulighed for at indlevere kaffekapslerne til genanvendelse hos en af de 30 Nespresso-forhandlere, der holder til i Danmark. Har man langt til en forhandler, kan man endvidere benytte sig af den gode service, at man kan aflevere sine brugte kapsler i en genanvendelsespose til postmanden eller på nærmeste posthus, hvorefter de vil blive sendt til Nespresso.

Ifølge Nespresso selv kræver det hele 20 gange mere energi at producere kapsler af helt ny aluminium frem for, hvis de gamle kapsler genanvendes. Det kan derfor absolut betale sig, at man sørger for at få afleveret kapslerne, hvis man ønsker at klimakompensere for sit forbrug og være god ved miljøet.

Gratis medfølgende startpakke

Når man køber en Nespresso kapselmaskine vil der medfølge et velkomstsæt, der inkluderer kapsler med forskellige smagsvarianter, så der er mulighed for at afprøve og finde sine yndlingssmage, inden man bestiller kapsler gennem Nespresso app, på Nespresso.com, via telefon eller hos en Nespresso-forhandler. Dette giver de allerbedste forudsætninger for, at man kan finde frem til det helt rigtige smagsmatch.

Mange kaffesmagsvarianter

I forlængelse af ovenstående understreges det lige, hvor god mulighed der er for at finde den helt rette kaffesmag præcis til dine smagsløg. Der er nemlig hele 24 kaffevarianter at vælge imellem, og herudover kan man med de forskellige kaffemaskinemodeller skabe sine helt egne smagsnuancer og -favoritter.

Medlemsfordele for Nespresso-kunder

Som medlem hos Nespresso følger der en masse glæder og fordele med, som man kan opnå. Der vil blandt andet være mulighed for at hente eksklusive medlemstilbud og rabatter, såsom 20% rabat på tilbehør til din kaffemaskine. Der er mulighed for at tage masterclasses, og man kan opnå at få et afkalkningssæt i gave. Opnå også fri levering af dine kaffekapsler. Man kan endvidere oprette kaffeabonnementer, hvis man drikker meget kaffe og ikke ønsker at skulle indsende ordrer hver gang, man er ved at løbe tør.

Maskinassistance og garanti

Der vil altid være gratis maskinassistance at hente, hvis man er i tvivl om noget med ens kaffemaskine eller hvis der skulle opstå nogen problemer. Som ved så mange andre køb har man 2 års garanti, hvor man altid kan få hjælp hos Nespresso, hvis der skulle blive noget med ens kaffemaskine.

Find der bedste kapselkaffemaskine tilbud

Når man skal på udkig efter en kapselkaffemaskine er der flere, der kan blive fristet til at vælge en billig model for at spare penge. Det er dog ikke altid, man vil spare flest penge ved at vælge den billigste model, da det kan koste i længden. Der findes dog maskiner i god kvalitet til budgetvenlige priser, som også er inkluderet i denne test. Når du har fundet frem til den helt rette kapselmaskine, kan være gode penge at spare ved at holde øje efter det allerbedste tilbud internettet.

Medbring din kaffe på farten

Er man glad for en dejlig, velsmagende kop kaffe og er man ofte på tur, eller har man altid travlt om morgenen, kan et termokrus være et absolut must. Med et termokrus kan du medbringe og nyde din yndlingskaffe på farten. Bliv guidet til at finde det helt rigtige termokrus til dig i vores termokrus test.

FAQ

Hvilken kapselkaffemaskine er bedst i test?

Testvinderen i denne kapselkaffemaskine test er Nespresso Lattissima Touch F521. Den vinder på alsidighed og mange gode funktioner, der kan glæde i alle køkkener samt enhver kaffeentusiast.

Skal man bruge de tilhørende kaffekapsler til den indkøbte kaffemaskine?

Det er ikke nødvendigvis tilfældet, at man skal anvende de originale kaffekapsler. Det er dog ikke nødvendigvis alle kapsler, der passer, og det er ikke alle kaffemaskiner, der kan tåle andre kapsler.

Hvor skal de brugte kaffekapsler hen?

Brugte kaffekapsler skal ikke smides ud i restaffald, da de udleder tunge drivhusgasser. Aluminiumkapsler skal smides ud i metal, og kaffekapsler i plast skal smides ud med al andet plastaffald.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×