GYUTO kokkekniv
Er du på udkig efter en køkkenkniv, der kan alt? En Gyuoto kokkekniv er velegnet til enhver skæreopgave, og du vil derfor kunne nøjes med kun én køkkenkniv, der kan klare udskæring af kød, grønt,…
Er du på udkig efter en køkkenkniv, der kan alt? En Gyuoto kokkekniv er velegnet til enhver skæreopgave, og du vil derfor kunne nøjes med kun én køkkenkniv, der kan klare udskæring af kød, grønt,…
I denne test af køkkenknive er det en Gyuto kokkekniv, der er kåret til at være bedst i test. Dette er den på grund af knivens mange egenskaber, der gør den i stand til at kunne klare enhver skæreopgave. Der findes mange skarpe efterfølgere, og i denne test kan du læse og frit vælge mellem de bedste kokkeknive på markedet.
Er du træt af at skulle mase dig igennem frugt, grønt og kød med slappe og uskarpe knive, når du skal lave mad i dit køkken? Med en skarp kniv i høj kvalitet kan madlavningen blive en ren fornøjelse. Der findes mange forskellige knive, der kan klare flere forskellige opgaver. I vores test af de bedste kokkeknive på markedet, kan du læse om og blive guidet til, hvilken af de forskellige køkken- og kokkeknive, der passer bedst til dig.
Er du på udkig efter en køkkenkniv, der kan alt? En Gyuoto kokkekniv er velegnet til enhver skæreopgave, og du vil derfor kunne nøjes med kun én køkkenkniv, der kan klare udskæring af kød, grønt, frugt og meget mere. Knivens ultraskarpe blad og hårdhed gør det let som en leg at forberede maden i hverdagen.
Ønsker du en kniv af god kvalitet, som ligger godt i hånden og kan klare enhver skæreopgave, så du kan nøjes med én kniv til alle dine madforberedelser, så er denne kniv den helt ideelle for dig. En Gyuto kokkekniv er udstyret med et damasceret knivblad med en kerne af VG10-stål omgivet af japansk rustfrit stål. Netop dette giver kniven det karakteristiske letbølgede udseende, en ekstrem skarphed samt en hårhed på hele 61 HRC på Rockwell-skalaen.
Udover at det lange knivblad er ultraskarpt, har højden samt bredden på bladet desuden den funktion at holde knoerne fra skærebrættet, og det er lige så brugbart, når det udskårne madvarer skal fra bræt til gryde eller pande. Ud af de mange forskellige kokkeknive på markedet er denne en rigtig god alsidig kniv til dig, der ønsker en kokkekniv med mange funktioner samt en kniv i høj kvalitet.
Produktdetaljer:
Santoku betyder “tre dyder” på japansk, og netop dette er en reference til de madtyper samt de funktioner, køkkenkniven kan bruges til. Den kan nemlig bruges til: Grønt, kød og fisk og den er det perfekte køkkenværktøj til at skære, snitte og hakke. En Santoku Kokkekniv er derfor et fantastisk bud på en klassisk kokkekniv.
En Santoku kokkekniv er en højkvalitets kokkekniv, der kan bruges til det mest essentielle arbejde af de fleste fødevarer. Santoku kokkekniven er en klassisk kokkekniv af både udseende samt funktionalitet. Med en Santoku kokkekniv i din samling af køkkenredskaber er du sikret en kniv, der giver en friktionsløs skæreoplevelse, og bladet udført med luftskær, der giver de små fordybninger i knivbladet mindsker oplevelsen af, at fødevarerne klæber sig fast til klingen, når du skærer, snitter og hakker.
Kniven er fremstillet af 67 lag stål med en kerne af VG10. Dette sammen med en helt unik sammensætning af mineraler samt et højt indhold af gør, at knivbladet er resistent over for korrosion, og det giver kniven styrke og utrolig skarphed.
Produktdetaljer:
Denne innovative kokkekniv fra ONYX er fremstillet af patenteret hybrid keramisk stål og er specifikt designet til at have ultra skarphed og længere levetid på knivsæggen. Kniven er letvægt og har ergonomisk antislip glasfiberhåndtag for høj brugervenlighed.
ONYX kokkekniv fremstillet af det patenterede hybrid keramiske stål er fremstillet til at være ultraskarp og have livslang holdbarhed. Den helt utrolige hårdhed gør kniven særlig slidstærk og til et ekstremt robust køkkenværktøj.
Glasfiberhåndtager er med til at gøre denne kokkekniv til en letvægtskniv, og med det ergonomiske design bliver den til en køkkenkniv med meget høj brugervenlighed. Når man køber denne ONYX kokkekniv, er man desuden omfattet af brandets 5 års garanti og 100 dages returret, hvis man ikke skulle være tilfreds med sit køb. Dette giver kvalitetssikkerhed og en tryghed hos dig som forbruger. Ønsker du at købe netop denne køkkenkniv, kan den købes direkte hos ONYX, som gerne vil spare sine forbrugere for udgifter til en distributionskæde, så man kun betaler for produktet og dets kvalitet.
Produktdetaljer:
Har du et ønske om at eje kokkekniv med utrolig skarphed og et elegant og stilrent design? Med denne japanske kokkekniv fra Qknives, får du en kniv, der er smedet efter Damacus metoden for en ekstraordinær hårdhed og holdbarhed på kniven med de mange lags carbonstål.
Når du vælger denne japanske kokkekniv fra Qknives er du sikret en alsidig kniv, der både har et holdbart og slidstærkt knivblad samt skæfte. Kniven kan benyttes til både frugt og grønt samt kød, og er dertil et elegant værktøj at have i sit køkken.
Knivens blad er smedet efter Damaskus metoden, hvor der påføres flere lag af samme slags stål oven på hinanden. Med denne metode bliver knivens blad skarpt samt utrolig slidstærkt med en hårdhed på 62 HRC, der øger knivens holdbarhed.
Qknives japanske kokkekniv er desuden udstyret med et skæfte af pakkatræ, som er et træpulver, der er presset sammen for ekstra robusthed og hårdhed. Det er desuden et vandafvisende materiale, der egner sig ideelt til, når man arbejder i et køkken.
Produktdetaljer:
Denne japanske kokkekniv fra Cibumic ELITE serie, er fremstillet med hamret Tschushine design og er smedet efter Damacus metoden for et smukt udseende og en ekstraordinær skarphed. Denne kniv er til dig, der ønsker en kniv, der især er velegnet til grønt, kød og fisk.
En CIBUMIC japansk ELITE Gyuto kokkekniv er stor og lang køkkenkniv, der på grund af både størrelse samt form er særligt velegnet til større skæreopgaver af fx kød, fisk samt grønt og til hakkearbejde. Hvis du er glad for stege og store bøffer, grønt eller fisk er denne japanske kniv er fantastisk bud til dig.
Som mange andre japanske kokkeknive er denne ELITE Gyuto kniv Tsuschime behandlet, som er det hamrede look kniven har på den øverste del af klingen. Dette medvirker til at fødevarer ikke vil klæbe sig fast til klingen, når du udfører skærearbejde med kniven. Dette vil gøre enhver skæreopgave lettere i hverdagen.
Produktdetaljer:
Har du brug for en kokkekniv, der skal kunne det hele, men især være velegnet til frugt og friske krydderurter? Så er denne japanske AOGAMI Santoku kniv fra Cibumic det helt rette valg for dig. Kniven har en stålkerne af Aogami stål, der vil give kniven et smukt patineret udseende over tid.
CIBUMIC AOGAMI japanske Santoku kniv er smedet efter damasku metoden, og har en hårdhed på 60 HRC. Dette giver kniven styrke samt en utrolig skarphed. Stålkernen består af aogami stål, der har et lavt indhold af krom, og derfor vil kniven over tid tage en anden farve, der giver kniven et smukt patineret udseende.
Knivens form med en buet knivsægge samt det formede skæfte, gør kniven særlig velegnet til at snitte og hakke. Den er derfor ideel til skæreopgaver af frugt og friske krydderurter. Kniven kan dog sagtens benyttes til både kød og grønt, da længden på 16,5 cm på knivbladet gør den god til dette også.
Produktdetaljer:
Har du et ønske om at eje en kokkekniv, der ikke nødvendigvis sprænger budgettet? Så er denne MAC Chef kokkekniv et fantastisk bud til dig. Kokkekniven fra MACs Chef-serie er en alsidig kniv, der er velegnet til de fleste skæreopgaver og kan gøre madlavningen i hverdagen til en leg selv for den prisbevidste forbruger.
Denne MAC Chef kokkekniv er en del af den MACs prisvenlige Chef-serie, der til forskel fra almindelig køkkenknive har en række fordele, der gør kniven til noget særligt. En MAC Chef kokkekniv er fremstillet med et højt indhold af kul i klingen, således den kan opretholde sig skarphed og samtidig holde sig rustfri.
Chef kokkekniven fra MAC er designet med luftskær, så der ikke skabes vakuumeffekt, når man skærer i sine fødevarer, og derved klæber fødevarerne sig ikke fast til klingen, hvilket kan være en ulempe ved en traditionel køkkenkniv. Kniven er smedet på helt gammel traditionel manér, der stammer helt tilbage fra tilblivelsen af de gamle samuraisværd. Alle knivene er håndslebne og kvalitetssikrede inden, de forlader produktionen i Sakai, Japan.
Produktdetaljer:
Vil du gerne udvide køkkengrejssamlingen med en kniv, der er velegnet til kraft og præcision og især til udskæring af kød og fisk? Med denne Satake Kuro Kiritsuke kniv får du en rå japansk kokkekniv i et rustikt look med Tsuschime design.
Vælger du denne rustikke og robuste Satake Kuro Kiritsuke kokkekniv, vil du få en kniv, der velegner sig til større skæreopgaver, såsom udskæring af kød og fisk, på grund af det lange, kraftige knivblad på 23 cm. Knivsæggen er ultra skarp og giver en finere afskåret overflade. Det rå, grovhamrede look på hele knivbladet kaldes Tsuschime, og netop dette design medvirker til, at fødevarerne ikke klæber sig fast til klingen, både når du udskærer råt og tilberedt kød samt når du benytter kniven til andre skæreopgaver.
Kniven er især designet til at være kraftfuld og med det elegante skæfte af både brændt træ og 18/8 stål, er man sikret et perfekt greb med god balance og stabilitet til sine skæreopgaver.
Produktdetaljer:
Ønsker du en kokkekniv, der skal kunne det hele, men især være velegnet til frugt og friske krydderurter? Så kan du med fordel vælge denne japanske AZUMI Santoku kniv fra Cibumic. Kniven er Tsuschime behandlet og har et smukt rustikt look.
Denne japanske kokkekniv har råt og rustikt look med fordybninger på det øverste af klingen. Dette hammerede design kaldes Tsuschime og er en traditionel japansk måde at fremstille kokkeknive på. De små fordybninger forhindrer fødevarerne at klæbe sig fast til klingen, når du skærer. Dette giver en høj brugervenlighed, da netop denne funktion kan gøre skæreopgaverne både lettere og hurtigere.
Kniven er fremstillet af damasceret stål og har en hårdhed på 60 HRC, som giver kniven skarphed og hjælper til at holde kniven skarp længere. Knivens form og design gør den ideel til at snitte og hakke, og den er derfor især velegnet til forberedelse af frugt og krydderurter. Den kan dog lige så benyttes til kød og grønt, og er derfor en alsidig kniv, der kan passe ind i ethvert køkken.
Produktdetaljer: