Kokkekniv Test: 8 bedste kokkeknive

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr, så hendes viden inden for køkkenudstyr og de forskellige brands i branchen er meget høj.  Mange gange... Læs mere

TESTVINDER

Onyx Kokkekniv

Du kan med fordel investere i vores testvinder, hvis du vil være helt sikker på, at du ikke går på kompromis i købet af din nye kokkekniv. Du er garanteret ultimativ skarphed, holdbarhed og hårdhed…

1
Muligvis verdens bedste kokkekniv

Onyx Kokkekniv

3
En god kokkekniv med et anderledes udseende

Qknives Japansk Kokkekniv

6
Hygiejnisk og moderne kokkekniv

Zwilling Miyabi 7000D Gyuto Kokkekniv

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

I denne kokkekniv test hjælper vi dig med at finde den bedste kokkekniv til dine behov. Vi har inddraget knive i forskellige størrelser og opbygninger, så der er noget for enhver forbruger i testen. Alle modellerne er dog investeringen værd, så du kan frit vælge mellem udvalget. Er du helt på bar bund, kan du altid vælge vores testvinder fra Onyx. Den har en innovativ opbygning og er således af ultra høj kvalitet.

Efter gennemgangen af produkterne kan du læse mere om, hvad du skal lægge vægt på i købet af en kokkekniv, hvordan du bedst rengør og vedligeholder en kokkekniv, samt hvad Rockwell-skalaen står for.

Onyx Kokkekniv

Muligvis verdens bedste kokkekniv

Fordele
  • pros-icon.svg Optimal skarphed og hårdhed grundet innovativ hybrid opbygning
  • pros-icon.svg Udviklet med en stålkerne i høj kvalitet med titanium legering for optimal holdbarhed
  • pros-icon.svg Letvægtsmodel med ergonomisk anti slip håndtag for perfekt kontrol

Detaljeret gennemgang

Du kan med fordel investere i vores testvinder, hvis du vil være helt sikker på, at du ikke går på kompromis i købet af din nye kokkekniv. Du er garanteret ultimativ skarphed, holdbarhed og hårdhed med denne variant. Derudover har skæftet en ergonomisk opbygning, hvilket gør kniven endnu lettere at håndtere. Vi lover dig, at du ikke bliver skuffet!

Derfor skal du vælge en Onyx Kokkekniv

Det er næsten ikke til at få hænderne ned over denne kokkekniv fra producenten Onyx. Modellen er af høj kvalitet fra skaft til spids, så du kan være helt sikker på, at den vil leve op til alle forventninger. En af de helt store fordele ved denne type kokkekniv er, at den er udviklet med et letvægts, anti slip og ergonomisk design. Dette sikrer, at du har fuld kontrol over kniven, når den er i brug, hvilket mindsker risikoen for ulykker.

LIge netop denne kokkekniv er udviklet med patenteret hybrid keramisk stål og en stålkerne med unik titanium legering, der sikrer en bedre skarphed og hårdhed. Opbygningen garanterer også en længere holdbarhed, så du kan få glæde af din nye kniv i flere år. Kniven har en hårdhed på 64 HRC. Producenten skriver selv, at de vælger at kalde det en titanium legering frem for belægning, da titaniummet er smeltet sammen med stålet for at sikre, at det ikke kan slides ned med tiden. Kniven vil altså forblive skarp og modstandsdygtig.

Produktdetaljer

  • Størrelse: 20 cm
  • Vægt: 248 gram
  • Materiale: Patenteret hybrid keramisk stål
  • Hårdhed: 64 HRC
  • Modstandsdygtig overfor korrosion: Ja
  • Farve på håndtaget: Sort

Zwilling Pro kokkekniv

Professionel allround kokkekniv

Fordele
  • pros-icon.svg Kan benyttes til samtlige formål i køkkenet, da den er skarp og modstandsdygtig
  • pros-icon.svg Udformet med ergonomisk design og afbalanceret vægtfordeling for bedre kontrol
  • pros-icon.svg Mulighed for at købe kokkekniven i flere forskellige størrelser

Detaljeret gennemgang

Denne kokkekniv fra mærket Zwilling benyttes af professionelle kokke, og det er der intet at sige til med tanke på, at kniven både er skarp, modstandsdygtig over for korrosion og har en optimal hårdhed. Derudover er det muligt at købe kniven i flere størrelser, så du kan enten købe dig dit eget lille kokkekniv sæt eller vælge den længde, der passer bedst til dig.

Derfor skal du vælge en Zwilling Pro kokkekniv

Hvis du gerne vil investere i en kokkekniv, der med garanti kan holde i mange år, så skal du se nærmere på denne model fra Zwilling. Producenten har udviklet en kokkekniv med en optimal hårdhed og skarphed. Dette sikrer, at den kan benyttes til samtlige formål, uden at blive slidt op. Modellen er desuden særligt modstandsdygtig over for korrosion, hvilket også er med til at forlænge dens levetid.

En anden fordel ved denne variant er, at den er udviklet med en afbalanceret vægtfordeling, så den ikke føles for tung at arbejde med. Skaftet har desuden et ergonomisk design, der gør den yderst let at kontrollere. Og så sikrer et brugervenligt blad, at du får den perfekte skæring af diverse ingredienser. Du kan vælge at købe denne kniv i flere størrelser. Det gør det nemmere for dig at finde den længde, der passer bedst til dig.

Produktdetaljer

  • Størrelse: Vælg mellem 16, 20, 23 eller 26 cm
  • Materiale: Rustfrit stål
  • Modstandsdygtig overfor korrosion: Ja
  • Farve på håndtaget: Sort med hvide prikker

Qknives Japansk Kokkekniv

En god kokkekniv med et anderledes udseende

Fordele
  • pros-icon.svg Solid i opbygningen og hårdhed på 62 HRC grundet smedning med mange lag
  • pros-icon.svg Anderledes design på knivens blad for et pænere udseende
  • pros-icon.svg Skæfte i pakkatræ resulterer i et vandafvisende og elegant skæfte

Detaljeret gennemgang

Denne kokkekniv er med garanti en variant, man gerne vil vise frem, når man får gæster på besøg. Med en anderledes opbygning på selve kniven og et skaft af pakkatræ, kan du være sikker på, at du får en kniv, der skiller sig ud fra andre. Kniven består desuden af mange lag stål og dermed har den også en optimal hårdhed og holdbarhed.

Derfor skal du vælge en Qknives Japansk Kokkekniv

Hvis du leder efter den bedste japanske kokkekniv, så skal du se nærmere på denne model fra Qknives. De har udviklet med model, der består af 67 lags Carbon stål, som er smedet efter Damascus metoden. Dette medfører, at kniven har en hårdhed på 62 HRC. Den kan altså holde til lidt af hvert og i mange år. Du kan benyttes denne kniv til samtlige ingredienser, da den generelt har en god alsidighed.

Denne model adskiller sig en smule fra de andre varianter i denne kokkekniv test. Modellen er nemlig udviklet med en overflade med et anderledes design. Dette resulterer i, at kniven ikke virker helt så kedelig at se på. Derudover er håndtaget udformet i pakkatræ, hvilket giver kniven et mere autentisk udseende. Samtidig sikrer pakkatræet at skæftet er modstandsdygtigt over for vand. Alt i alt er dette altså en model, som du gerne vil have stående fremme, når du får gæster på besøg, da de med sikkerhed vil beundre dit køkkenredskab.

Produktdetaljer

  • Størrelse: 20,5 cm
  • Vægt: 224 gram
  • Materiale: Carbon stål og skaft i pakkatræ
  • Hårdhed: 62 HRC
  • Farve på håndtaget: Brunt

Global G-2 Spids Kokkekniv

En af de bedste japanske knive til alle erfaringsniveauer

Fordele
  • pros-icon.svg Udviklet med et ergonomisk og stilrent design, som du udmærket kan have fremme
  • pros-icon.svg Sælges til en lidt mere fordelagtig pris end flere andre kokkeknive
  • pros-icon.svg Skarp hæl garanterer en lettere skæring af f.eks. tomater

Detaljeret gennemgang

Kan du godt lide køkkenredskaber med et stilrent design, så er denne japanske kniv fra mærket Globat den rette variant for dig. Modellen er nemlig yderst elegant i sin opbygning og er fremstillet i rustfrit stål. Skæftet med farven sølv og sorte prikker sikrer dog, at den ikke bliver for kedelig at se på. Du kan benytte denne kniv, uanset dit erfaringsniveau.

Derfor skal du vælge en Global G-2 Spids Kokkekniv

Uanset om du netop er ved at lære at lave mad, har meget erfaring i dit eget køkken eller er professionel kok, så kan du få glæde af denne kokkekniv fra det japanske mærke Global. Modellen er nemlig en af de bedste japanske knive, der kan benyttes, uanset hvilket erfaringsniveau du er på. Det er altså fuldstændig lige meget, om du er professionel eller amatørkok – du skal nok få det fulde udbytte af denne model fra Global.

Modellen er udviklet med et højt blad, hvilket sikrer mere plads til at større med knoerne. På den måde opnår du en bedre kontrol over kniven, når du benytter den til forskellige ingredienser. Helt generelt har kniven et ergonomisk design, så du vil have lettere ved at kontrollere kniven. Den knivskarpe hæl på kniven garanterer en nem skæring af f.eks. tomater, så indholdet ikke sprøjter ud over hele bordet eller du får mast den.

Vær gerne opmærksom på, at denne type kniv har brug for en del vedligeholdelse, heriblandt optimal rengøring efter hver brug.

Produktdetaljer

  • Størrelse: 20 cm
  • Materiale: Stål
  • Hårdhed: 55 HRC
  • Farve på håndtaget: Sølv og sort

Yaxell Ran Kokkekniv

En modstandsdygtig kokkekniv

Fordele
  • pros-icon.svg Udviklet af 69 lag VG-10 rustfrit stål og har en hårdhed på 81 HRC
  • pros-icon.svg Er modstandsdygtig over for slag og vrid af forskellig art
  • pros-icon.svg Skaft af Micarta, der er langtidsholdbar og bakterieafvisende
  • pros-icon.svg Særlig opbygning med luftskær sikrer, at fødevarer ikke sætter sig fast på kniven

Detaljeret gennemgang

Producenten Yaxell er langtfra ny, når det kommer til produktionen af gode knive i høj kvalitet. De har været på markedet i mange år, så hvis du vil være sikker på at få en god kokkekniv, kan du med fordel se nærmere på deres udvalg. Deres Ran kokkekniv er udviklet med en høj hårdhed og er yderst modstandsdygtig over for slag og vrid.

Derfor skal du vælge en Yaxell Ran Kokkekniv

Leder du efter en kokkekniv, der har en god modstandsdygtighed og hvor der er minimal risiko for, at ingredienserne sidder fast på knivens blad, når der skæres i skiver og stykker? I så fald vil vi anbefale dig at kaste blikket på denne kokkekniv fra mærket Yaxell. Den japanske producent har nemlig udviklet en kokkekniv, der ikke blot fungerer godt i drift og er har en optimal hårdhed, men som også har særlige luftskær. Dette giver den både et lidt anderledes udseende og sikrer, at ingredienserne slipper klingen med det samme.

Selve klingen består af 69 lag rustfrit VG-10 stål og har grundet opbygningen en hårdhed på 61 HRC. Dette er naturligvis med til at sikre dig en kniv med gode evner og som er mere modstandsdygtig over for slag og vrid. Derudover er modellen skaft fremstillet af Micarta. Dette resulterer i et flot trælook, hvor skaftet endda er 100 procent bakterieafvisende. Dette sikrer dig en høj hygiejne, når du bruger kokkekniven.

Produktdetaljer

  • Størrelse: 20 cm
  • Materiale: Rustfrit VG-10 stål
  • Hårdhed: 61 HRC
  • Farve på håndtaget: Sort med hvide prikker

Zwilling Miyabi 7000D Gyuto Kokkekniv

Hygiejnisk og moderne kokkekniv

Fordele
  • pros-icon.svg Moderne design og et individuelt damaskmønster sikrer en pæn kniv
  • pros-icon.svg Bladkerne af to typer af stål for en mere fleksibel opbygning og bedre hårdhed
  • pros-icon.svg Udviklet med Micarta skaft, der er rengøringsvenligt og bakterieafvisende
  • pros-icon.svg Ergonomisk greb sikrer en bedre kontrol og mindre belastning på hånd og håndled

Detaljeret gennemgang

Denne kokkekniv fra Zwilling er ideel til dig, der ønsker en rengøringsvenlig model, der er udviklet med et moderne udseende. Produktet er udviklet med to forskellige typer stål for at gøre kniven optimal til selv krævende skæreopgaver. Micarta skaftet sikrer desuden en god hygiejne, da det virker bakterieafvisende. Grebet er ergonomisk for optimal kontrol.

Derfor skal du vælge en Zwilling Miyabi 7000D Gyuto Kokkekniv

Hvis du foretrækker en kniv med et moderne udseende, så er denne variant fra Zwilling et oplagt valg. Modellen er nemlig udviklet til at passe perfekt ind i det moderne køkken, da den bl.a. har et individuelt damaskmønter og et håndtag af stål og sort træ. Faktisk er håndtaget fremstillet af Micarta, hvilket er med til at sikre en nem rengøring. Micarta er desuden afvisende over for bakterier, hvilket hjælper med at opretholde en god hygiejne.

Bladkernen er fremstillet af to forskellige typer stål, der har varierende hårdhedsgrader. Det er med til at sikre, at kniven kan klare selv krævende skæreopgaver. Faktisk er bladet hærdet på en sådan måde, at det har en optimal hårdhed på 60 HRC og kan holde i mange år. Du vil også hurtigt føle, at denne kniv ligger godt i hånden. Det skyldes dens opbygning med et D-formet skaft, som sikrer et ergonomisk greb.

Produktdetaljer

  • Størrelse: 24 cm
  • Materiale: MicroCarbid CMV60 Pulverstål
  • Hårdhed: 60 HRC
  • Farve på håndtaget: Sort og sølv

Satake Kuro Kiritsuke kniv

Velfungerende kokkekniv med groft hamret stålblad

Fordele
  • pros-icon.svg Anderledes udseende, der får produktet til at skille sig ud og skære bedre
  • pros-icon.svg Optimalt greb, da håndtaget er udviklet af brændt træ og 18/8 stål
  • pros-icon.svg Anbefales af en del forbrugere, der har prøvet produktet i eget køkken

Detaljeret gennemgang

Denne kokkekniv formår at skille sig ud, da den er udviklet med et groft hamret stålblad. Dette sikrer et anderledes udseende, men dog alligevel en yderst velfungerende kokkekniv. Modellen består af et blad af VG-10 stål, der er behandlet flere gange. Og så har denne kniv et håndtag af brændt træ med bolster, som sikrer et optimalt greb.

Derfor skal du vælge en Satake Kuro Kiritsuke kniv

Hvis du gerne vil have fingrene i en japansk kokkekniv, der skiller sig en smule ud fra flere af de mere gængse modeller på markedet, så skal du investere i denne variant fra det japanske mærke Satake. Produktet er udviklet med et groft hamret knivblad, der helt generelt giver overflade et mere råt udseende. Det sikrer dog også, at du får en kniv, der er unik i sin opbygning.

Den ujævne overflade er dog ikke kun til for at se pæn ud. Den modvirker også vakuum og sikrer dermed, at kniven let vil glide gennem alle typer af råvarer. Modellen er især velegnet til fisk og kød. Kniven har kernestål af VG-10 og er tyndslebet så kniven holder sig skarp. Skaftet er desuden udviklet af brændt træ med bolster og 18/8 stål, som sikrer et optimalt greb og en god stabilitet, når du skærer.

Produktdetaljer

  • Størrelse: 23 cm
  • Materiale: Damaskus stål
  • Hårdhed: 58 HRC
  • Farve på håndtaget: Brun

Endeavour Kokkekniv

Den bedste kokkekniv til snitning af grøntsager, rodfrugter o.l.

Fordele
  • pros-icon.svg Ideel til selv hårde fødevarer, såsom grøntsager grundet solid opbygning
  • pros-icon.svg Mulighed for at købe kniv med denne opbygning i to størrelser
  • pros-icon.svg Udviklet i samarbejde med to kokke, der er kendt inden for dansk gastronomi

Detaljeret gennemgang

Med en kokkekniv fra mærket Endeavour kan du hurtigt få skåret alle former for grøntsager, rodfrugter og hårde ingredienser, da kniven har en god styrke og skarphed. Kniven kan købes i to størrelser på henholdsvis 18 og 24 cm. Opbygningen består af 33 lag på hver side. Du støtter desuden Læger uden Grænser, når du køber en Endeavour kniv.

Derfor skal du vælge en Endeavour Kokkekniv

Der er flere fordele ved at investere i denne Big Chopper kokkekniv fra mærket Endeavour. Kniven er fremstillet af damaskus stål og bladets midte er omgivet af 33 lag sammensmedet stål på hver side af æggen. Dette sikrer, at du får en kniv med en optimal styrke. Faktisk har bladet en hårdhed på op til 60 HRC. Dette gør også lige netop denne kniv til et fremragende valg, når der skal skæres i lidt hårdere ingredienser.

Du har mulighed for at købe denne type kokkekniv i to størrelser – 18 og 24 cm. Det er helt op til dig selv, om du vil have en af hver eller blot den ene størrelse. Det giver dig dog mere fleksibilitet at investere i flere kokkeknive, da du så har en til flere formål. Kniven er designet af Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg, der begge er anerkendte inden for gastronomiens verden i Danmark. Du kan altså være sikker på, at kniven er optimal i brug, da det er reelle kokke, der står bag den.

Produktdetaljer

  • Størrelse: Vælg mellem 18 og 24 cm
  • Materiale: Damaskus stål
  • Hårdhed: 59 til 60 HRC
  • Farve på håndtaget: Sort

Guide

Sådan vælger du den bedste kokkekniv

I de nedenstående afsnit kan du blive guidet i købet af en kokkekniv. Vi hjælper dig med at finde ud af, hvilke parametre du især skal holde øje med i købet, giver dig gode grunde til at investere specifikt i en kokkekniv og forklarer dig om, hvordan du bedst vedligeholder en kokkekniv. Du kan også læse en kort forklaring af, hvad Rockwell skalaen er og hvad den betyder i valget af kokkekniv.

Disse egenskaber skal du især fokusere på, når du vælger kokkekniv:

  • Hårdhed: For at være sikker på, at du finder en kokkekniv, der kan holde til forskellig brug, er det relevant at kigge på produktets hårdhed. Denne fortæller noget om produktets modstandsdygtighed og evne. Du kan læse mere om dette parameter i afsnittet “hvad er Rockwell-skalaen”
  • Størrelse: Du kan udmærket gøre dig nogle overvejelser om, hvad størrelse du ønsker, at din kniv skal være. Ofte vil kokkeknive være mellem 18 og 24 cm i bladstørrelse. Det er helt op til dig selv, hvilken type og størrelse du foretrækker at arbejde med
  • Greb: Vi vil anbefale dig at investere i en kokkekniv med et ergonomisk og behageligt greb. Dette sikrer en højere komfort og giver mere kontrol over kniven. På den måde mindsker du bl.a. risikoen for uheld
  • Modstandsdygtighed: For at en kokkekniv kan bruges i mange år fremover, skal den gerne have en god modstandsdygtighed. Dette kan både være over for rust, vand, bakterier, slid, korrosion m.fl. Det kan sagtens betale sig at prioritere nogle af disse egenskaber, når du leder efter en god kokkekniv

Derfor skal du investere i de bedste kokkeknive på markedet

Er du stadig ikke helt overbevist om, hvorfor du burde investere i en kokkekniv? Og endda en god en af slagsen? I så fald skal du læse med herunder, da vi giver dig 4 gode grunde til at investere i en kokkekniv i god kvalitet frem for en billig model.

  • En kokkekniv af god kvalitet har ofte et højere HRC-tal, hvilket vidner om, at kniven kan holde til mere, uden at blive slidt
  • En højkvalitets kokkekniv vil ofte være mere modstandsdygtig, f.eks. over for udefrakommende faktorer såsom korrosion, vand, generelt slid o.l.
  • Du vil ofte få en kniv med et flottere design, hvis du vælger en af de bedre varianter
  • Kokkeknive af høj kvalitet har generelt en længere holdbarhed

Hvad er Rockwell-skalaen?

Du kan med fordel holde øje med knivens hårdhed, når du er på jagt efter en god kokkekniv. Denne udregnes ud fra Rockwell-skalaen, som er en hårdhedsskala, der angiver hårdheden på metaller. Denne skrives i HRC, hvor det første står for “Hardness Rockwell” og det sidste bogstav for hvilken kategori der er tale om (C er især benyttet, når der tales om forskellige typer af køkkenknive).

Helt generelt vil en kokkekniv (eller anden type køkkenkniv) være mere modstandsdygtig og holde sig skarp over længere tid, hvis den har en høj stålhårdhed. Du skal således holde din kniv mindre vedlige, hvis du investerer i en variant med høj HRC. Derudover vil denne slags knive også generelt fungere bedre. For at sammenligne to varianter med hinanden, kan vi fortælle, at en standard europæisk køkkenkniv ligger omkring 50 og 55 HRC i stålhårdhed. Det er umiddelbart fint nok, men hvis du gerne vil have den ultimative kokke- og køkkenkniv, så skal du vælge en såkaldt japansk kniv. Disse har over en HRC på over 60, så de er altså lige dét bedre end andre knive.

Rengøring af en kokkekniv

Du skal være lidt ekstra opmærksom, når det kommer til rengøring af en kokkekniv. Det er nemlig langt fra alle modeller, der kan klare den samme behandling. Nogle varianter kan udmærket tåle maskinvask, så der kan du slipper for håndvask efter hver brug. Dette gælder dog ofte lidt mere billige modeller. De fleste kokkeknive bliver desværre slidt af at blive smidt i opvaskemaskinen, hvorfor du vil forlænge levetiden på din kniv ved at vaske den op i hånden. Det kan desuden anbefales at bruge den bløde side af en svamp for at slide mindst muligt på overfladen.

Vær gerne opmærksom på, at du også får rengjort knivens håndtag optimalt. Der kan nemlig sagtens samle sig saft fra kød, grøntsager, frugter o.l. ved skaftet, som gerne skal tørres af. Hvis du ikke får rengjort det godt nok, bliver hygiejnen betragteligt forringet i dit køkken.

Hold din kokkekniv skarp

Ud over at holde kniven ren, så er det også nødvendigt at slibe æggen og bladet på det fleste varianter. Dette sikrer, at kniven forbliver skarp og ikke hælder til én side. Det skifter lidt fra produkt til produkt og hvor meget du benytter kniven, hvor ofte den trænger til at blive slebet. Det kan dog udmærket foregå med jævne mellemrum, hvis du ønsker at vedligeholde din kokkekniv bedst muligt.

Du kan læse mere om slibning af knive og hvordan du finder det bedste strygestål til formålet og den enkelte kniv i vores test af strygestål her på siden.

Sådan er denne kokkekniv test udført

For at finde frem til de bedste kokkeknive på markedet, har vi bl.a. søgt inspiration hos forskellige andre testkilder. Ud fra deres anbefalinger har vi bedre kunne danne os et overblik over udvalget. Derudover har vi også læst en lang række forbruger-anmeldelser for at få en fornemmelse for, hvilke kokkeknive forbrugerne generelt har været mest tilfredse med. Det er ud fra disse oplysninger, at vi bl.a. har udvalgt de inkluderede produkter i denne test.

Vi har så vidt muligt sørget for at inddrage forskellige knive. Du vil derfor kunne se en forskel i knivenes udseende, opbygning, prisklasse o.l. Dette skyldes, at vi gerne vil have et bredt udvalg, så der er noget for enhver forbruger i vores tests.

Mange forskellige knivtyper

Der findes mange forskellige typer af knive på markedet, hvor de hver især har deres primære formål, som de er specielt udviklet til. Både kokkeknive og køkkenknive kan benyttes til en lang række formål, da de er meget alsidige i deres opbygning. Du kan derfor med fordel prioritere at have disse knivtyper i hjemmet, hvis du ikke gider at have et kæmpe arsenal af knive til rådighed.

I vores artikel om de bedste køkkenknive kan du finde inspiration til dette køb. Vi hjælper dig godt på vej, så du får bestilt den helt rette model til dig. Læs mere i vores test af køkkenknive. Men glem nu ikke også at købe en kokkekniv, så du let kan skære igennem kød og grøntsager.

FAQ

Hvilken kokkekniv er bedst i test?

I denne test har vi kåret en Onyx Kokkekniv som testvinder. Modellen er egnet til alle forbrugere og har en innovativ opbygning, der sikrer utrolig holdbarhed, skarphed og hårdhed.

Hvad koster en kokkekniv?

Prisen på en kokkekniv svinger meget fra produkt til produkt. Du kan sagtens få nogle til et par hundrede kroner, men skal modellen være af høj kvalitet, skal du op i en lidt højere prisklasse.

Hvornår skal man udskifte sin kokkekniv?

Du skal udskifte din kokkekniv, når den ikke længere er skarp og det ej heller bliver bedre, når den slibes. Du kan naturligvis også skifte den, hvis du blot vil have en bedre eller pænere model.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×