Køkkenmaskine Test: 9 bedste køkkenmaskiner

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr, så hendes viden inden for køkkenudstyr og de forskellige brands i branchen er meget høj.  Mange gange... Læs mere

Kenwood KVL8300S Chef Titanium XL
TESTVINDER

Kenwood KVL8300S Chef Titanium XL

Du kan ikke gå galt i byen med denne køkkenmaskine fra mærket Kenwood. De har udviklet en yderst robust variant, der endda har en stor kapacitet, så du kan tilberede selv store portioner. Derudover er…

Kenwood KVL8300S Chef Titanium XL 1
Den bedste køkkenmaskine

Kenwood KVL8300S Chef Titanium XL

KitchenAid Artisan KSM175ECA røremaskine 2
Den bedste køkkenmaskine med mange hastighedsindstillinger

KitchenAid Artisan KSM175ECA røremaskine

Sage BEM825 The Bakery Boss Røremaskine 4
Den bedste premium køkkenmaskine

Sage BEM825 The Bakery Boss Røremaskine

Electrolux EKM4300 Røremaskine 5
Den bedste billige køkkenmaskine

Electrolux EKM4300 Røremaskine

Bosch MUM48A1 køkkenmaskine 8
Den bedste letvægts køkkenmaskine

Bosch MUM48A1 køkkenmaskine

KitchenAid Artisan XL 7580EOB røremaskine 9
En god køkkenmaskine med beskyttelsesskærm

KitchenAid Artisan XL 7580EOB røremaskine

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Du kan blive klogere på, hvilke modeller der er de 10 bedste køkkenmaskiner, hvis du læser med i denne køkkenmaskine test. Vores testvinder er en Kenwood KVL8300S Chef Titanium XL køkkenmaskine, da den både er funktionel, effektiv i drift, er nem at rengøre og udstyret med en stor skål.

De udvalgte modeller i denne artikel har alle klaret sig godt i diverse tests og er derfor investeringen værd, uanset om du leder efter en billig, kraftig, lille, stor etc. model. Du behøver altså ikke nødvendigvis at investere i testvinderen. 

Hvis du læser med til efter gennemgangen af produkterne, kan du desuden få mere at vide om, hvordan du finder den bedste køkkenmaskine til dig og hvordan du bedst rengør din nye maskine.

Kenwood KVL8300S Chef Titanium XL

Den bedste køkkenmaskine

Kenwood KVL8300S Chef Titanium XL
Fordele
 • pros-icon.svg Leveres med en skål med en kapacitet på 6,7 liter
 • pros-icon.svg Solid opbygning af aluminium med tilbehørsdele i rustfrit stål
 • pros-icon.svg Udstyret med integreret LED lys for et bedre overblik ved tilberedning
 • pros-icon.svg Nem at rengøre og vedligeholde – er bl.a. udstyret med sprøjteskjold

Detaljeret gennemgang

Du kan ikke gå galt i byen med denne køkkenmaskine fra mærket Kenwood. De har udviklet en yderst robust variant, der endda har en stor kapacitet, så du kan tilberede selv store portioner. Derudover er maskinen udviklet med sprøjteskjold, piskejustering, fire SystemPro-værktøjer og elektronisk hastighedskontrol for komplet kontrol over maskinen.

Derfor skal du vælge en Kenwood KVL8300S Chef Titanium XL køkkenmaskine

Er du på jagt efter en køkkenmaskine med en stor kapacitet, som du kan få glæde af i mange år fremover og som kan give en hjælpende hånd i køkkenet? I så fald vil vi anbefale dig at investere i denne model fra Kenwood, som vi har kåret som testvinder i denne køkkenmaskine test. Maskinen har en opbygning af aluminium og leveres med flere tilbehørsdele, heriblandt piskeris i rustfrit stål. Du kan derfor roligt stole på, at denne maskine er robust i sin opbygning og kan holde til lidt af hvert. Den har desuden et elegant udseende i sølv og vil derfor se flot ud på ethvert køkkenbord uden at skille sig for meget ud.

Maskinen er udviklet med en række funktioner, der gør det endnu lettere at blande eller piske ingredienser til perfektion. F.eks. har den et integreret LED lys på undersiden af mixerhovedet, hvilket giver dig optimalt overblik over indholdet i skålen under tilberedning. Den er også udviklet med variabel hastighed, så du kan tilpasse hastigheden efter behov, samt en pulse funktion. Derudover medfølger de fem forskellige røreredskaber i købet, så du har flere valgmuligheder at skifte mellem.

Køkkenmaskine med stor kapacitet

Der er ingen grund til at stå i køkkenet i længere tid end højst nødvendigt og derfor er denne køkkenmaskine udviklet med en stor skålkapacitet, så du kan lave store portioner på ingen tid. Skålen kan rumme 6,7 kg, hvilket er rigeligt til selv større anretninger. Den store skål er udstyret med et håndtag, så du let kan rykke rundt på den, samt indvendige mål, hvilket gør det muligt at måle korrekt direkte i skålen. Og med motorens effekt på 1700 watt er ingen opgave for stor eller hård for denne køkkenmaskine. 

En anden klar fordel ved at investere i denne maskine er, at den er nem at gøre ren. Det skyldes bl.a., at tilbehørsdelene kan tåle maskinopvask, så du slipper for at bakse med individuel vask af hver del. Derudover er maskinen udstyret med en sprøjteskjold, der forhindrer indholdet i skålen fra at sprøjte, og piskejustering, så piskeriset hverken pisker for højt eller for lavt.

Produktdetaljer

 • Højde: 35,6 cm
 • Dybde: 28,5 cm
 • Bredde: 38 cm
 • Vægt: 10,4 kg
 • Farve: Sølv
 • Effekt: 1700 watt
 • Kapacitet: 6,7 liter
 • Antal hastighedstrin: Variabel
 • Inkluderet tilbehør: Dejkrog (rustfri stål), piskeris (rustfri stål), k-pisker (rustfri stål), cremepisker og et vendeværktøj

KitchenAid Artisan KSM175ECA røremaskine

Den bedste køkkenmaskine med mange hastighedsindstillinger

KitchenAid Artisan KSM175ECA røremaskine
Fordele
 • pros-icon.svg Stor kapacitet i de to medfølgende skåle på 4,8 og 3 liter
 • pros-icon.svg Elegant design – og kan købes i mange forskellige farver
 • pros-icon.svg Mange hastighedsindstillinger for den bedste tilberedning
 • pros-icon.svg Angivet til at være et godt køb af Forbrugerrådet Tænk

Detaljeret gennemgang

Med denne køkkenmaskine fra KitchenAid kan du tilberede en lang række retter, da maskinen leveres med to skåle i hver sin størrelse. Der er således mulighed for at mixe store såvel som små anretninger. Derudover kan du indstille maskinen til 10 forskellige hastigheder og så leveres den med en række tilbehør, såsom flere piskere.

Derfor skal du vælge en KitchenAid Artisan KSM175ECA røremaskine

Der er flere grunde til at investere i denne køkkenmaskine fra KitchenAid. Først og fremmest får du en maskine, som du kan bruge til en lang række formål. Det er intet problem om du ønsker at mixe dej, væsker e.l., da denne maskine kan klare lidt af hvert. Faktisk kan den indstilles til hele 10 forskellige hastighedsindstillinger, så du kan få indholdet blandet eller pisket, præcis som du ønsker.

Du kan tilberede både store og små portioner med denne maskine, da den leveres med to separate skåle. Med i købet følger der både en skål på 4,8 og 3 liter. Dette svarer til, at du kan tilberede f.eks. dej med en vægt på cirka 2,7 kg i den store skål. Du investerer altså i en model med en stor kapacitet. Det er desuden nemt at skifte mellem de medfølgende redskaber og disse giver dig yderligere mulighed for at tilberede en del forskellige opskrifter.

Elegant design

KitchenAid er efterhånden kendt for at give nyt liv til køkkenmaskiner, da alle deres modeller er udviklet i elegante designs, der skiller sig ud fra resten af modellerne på markedet. Dette vil således være en køkkenmaskine, som du gerne vil have stående fremme på køkkenbordet – også når den ikke er i brug. Og som en ekstra bonus kan du få denne maskine i hele 15 forskellige farver. Der burde altså være noget for enhver smag, uanset om du ønsker at pifte køkkenet op med en farverig køkkenmaskine eller ønsker at holde dig til en mere enkel farveopbygning.

Denne KitchenAid maskine er en videreudvikling af deres KSM150 model. Du får således en maskine, der er fuldt ud funktionel, da der er kommet visse forbedringer til. F.eks. er designet på udtaget ændret en smule, så det er blevet lettere at montere tilbehørsdele. En mindre ring er også blevet fjernet, da der kunne samle sig madrester omkring den. Denne model er altså mere hygiejnisk og lettere at gøre rent.

Du behøver ikke kun at tro på vores ros af maskinen, da den også er blevet testet hos Forbrugerrådet Tænk, som har klassificeret den som værende et godt køb. Tænk roser bl.a. støjniveauet, energiforbruget og brugervenligheden.

Produktdetaljer

 • Højde: 36 cm
 • Dybde: 37 cm
 • Bredde: 24 cm
 • Vægt: 10,4 kg
 • Farve: Rød metallic, rustik sort, pistacie, boysenbær, æblegrøn, mint, gul, medallion silver, hvid, dried rose, mørkeblå, fresh linen, matte fog blue eller silky pink
 • Effekt: 300 watt
 • Kapacitet 
  • Dej: 1 kg og 2,7 kg (to skåle)
  • Væske: 4,8 liter
 • Antal hastighedstrin: 10 stk
 • Inkluderet tilbehør: 4,8 liters skål, ballonpiskeris, fladpisker, dejkrog, stænkskærm, 3 liters skål og en fleksibel pisker

Smeg Køkkenmaskine 4,8 liter

Den bedste retro køkkenmaskine

Fordele
 • pros-icon.svg Udviklet med et retro design, der kan købes i mange farver
 • pros-icon.svg Nem tilberedning af alle ingredienser grundet skift mellem 10 hastighedsindstillinger
 • pros-icon.svg Udviklet med sikkerhedsstop for at hæve sikkerhedsniveauet og mindske grisseri
 • pros-icon.svg Flere tilbehørsdele, såsom piskeris, dejkrog og låg til skål medfølger

Detaljeret gennemgang

Denne røremaskine fra Smeg vil i den grad skille sig ud i ethvert køkken. Modellen har en retro opbygning, som Smeg efterhånden er kendt for, og kan købes i mange forskellige farver. På trods af et retro design, er denne køkkenmaskine effektiv i drift og er bl.a. udviklet med flere hastighedsindstillinger, så du kan få den rette tilberedning af alle ingredienser.

Derfor skal du vælge en Smeg Køkkenmaskine 4,8 liter

Vil du gerne have fingrene i en funktionel køkkenmaskine, der skiller sig ud fra andre modeller på markedet? Så kan vi anbefale dig at kaste blikket på denne model fra mærket Smeg. Smeg er kendt for at udvikle deres køkkenmaskiner med et retro design, hvilket får dem til at skille sig ud. Det er klart en fordel for dig, der gerne vil pifte køkkenet en smule op. Du vælger desuden selv, om du vil købe maskinen i en enkel farve eller om farven skal afspejle maskinens opbygning, som værende retro og anderledes.

Du kan mixe og tilberede en lang række ingredienser med denne maskine, da den er effektiv i drift og kan indstilles til 10 forskellige hastighedsindstillinger. På den måde går du aldrig på kompromis med din tilberedning, men kan finde den helt rigtige indstilling til diverse opskrifter. Maskinen har en effekt på 800 watt, så den er kraftfuld, men samtidig energieffektiv. Når maskinen kan holde til en del, så skal skålen naturligvis også kunne. Derfor medfølger der en skål i rustfrit stål med en kapacitet på 4,8 liter. Så kan du arbejde med både store og små portioner.

Røremaskine med god sikkerhed

Du skal ikke være nervøs for, at denne maskine sprøjter ud over hele køkkenet, hvis der skulle ske en fejl eller at den kaster sig rundt på bordet, når den indstilles til et højt hastighedsniveau. Maskinen er nemlig udviklet med en sikkerhedsstop funktion, der bliver aktiveret, når motorarmen løftes eller der sker en overbelastning. Maskinen vil altså stoppe frem for at sprøjte madvarerne rundt i hele køkkenet, hvis den ikke er samlet korrekt.

Derudover er maskinen også udstyret med skridsikre gummifødder, hvilket sikrer en bedre stabilitet i forhold til flere andre maskiner. De skridsikre fødder vil få maskinen til at stå fast frem for at rykke sig rundt på bordet, når den vibrerer under brug. Og så er maskinen udviklet til at foretage en blød opstart, så ingredienser gradvist bliver æltet hurtigere og hårdere frem for, at de den masser dem med det samme. Dette sikrer et bedre resultat.

Produktdetaljer

 • Højde: 37,8 cm
 • Dybde: 22,1 cm
 • Bredde: 40,2 cm
 • Vægt: 9,18 kg
 • Farve: Creme, sort, stål, pastelgrøn, pastelblå, pastelrosa, rød, sølv, sølvgrå eller hvid
 • Effekt: 800 watt
 • Kapacitet 
  • Dej: 2,8 kg
  • Væske: 4,8 liter
 • Antal hastighedstrin: 10 stk
 • Inkluderet tilbehør: Flex kantskraber, piskeris, spatel, dejkrog, metalskål, hældeskjold, opskriftsbog, forklæde og en ismager

Sage BEM825 The Bakery Boss Røremaskine

Den bedste premium køkkenmaskine

Sage BEM825 The Bakery Boss Røremaskine
Fordele
 • pros-icon.svg Udviklet med planetarisk miksning, der pisker i flere retninger for bedre piskning
 • pros-icon.svg Effektiv motor til selv tunge dejblandinger med overbelastningsbeskyttelse
 • pros-icon.svg Brugervenlig opbygning og gode funktioner sikrer optimal udnyttelse af egenskaber
 • pros-icon.svg Lavt støjniveau grundet gode motorkomponenter

Detaljeret gennemgang

Denne køkkenmaskine er for personer, der nægter at gå på kompromis med maskinens opbygning eller udseende. Modellen er effektiv i drift og har bl.a. et tandhjul af metal. Derudover har den en brugervenlig opbygning med Dual Function timer og indbygget lys. 360 graders piskebevægelser sikrer desuden en optimal tilberedning af enhver ingrediens.

Derfor skal du vælge en Sage BEM825 The Bakery Boss Røremaskine

Hvis du nægter at gå på kompromis, når det kommer til købet af din nye køkkenmaskine, så skal du vende blikket mod denne model fra Sage. Deres The Bakery Boss røremaskine er udviklet med tanke for et eksklusivt design og opbygning, hvilket garanterer dig en maskine, der både ser flot ud og har en funktionel opbygning. Du kan vælge at komme denne variant i både sort, sølv eller bronze, men uanset hvilken du vælger, vil udseendet i den grad give et ekstra pift af eksklusivitet til dit køkken.

Med i købet følger der både en K-spade med og uden silikone, dejkrog og et piskeris. Du har derfor flere redskaber til rådighed med det samme. Derudover leveres modellen med to skåle, så du både kan tilberede store og små portioner – eller flere lige efter hinanden. Den ene skål har en kapacitet på 4,8 liter og er udviklet i klart og holdbart glas, mens den anden er udviklet i rustfrit stål med en kapacitet på 3,7 liter. Der medfølger et låg til begge skåle, så indholdet kan stå og trække, hvis det skulle være nødvendigt.

Professionel køkkenmaskine

Du kan bage eller mixe enhver type af dej eller væske med denne røremaskine. Den er nemlig udviklet med en effektiv motor og kan dermed klare både bløde og hårde ingredienser uden problemer. Motoren er desuden beskyttet mod overbelastning og komponenternes samspil sikrer en lydsvag køkkenmaskine. 

Derudover vil du være garanteret fremragende resultater hver gang, da denne maskine benytter sig af planetarisk miksning. Det betyder, at piskeriset både bevæger sig mod og med urets retning, hvilket giver 360 graders dækning i skålen.

Maskinen er udviklet med integreret lys, der automatisk tænder, når maskinen sættes i gang. På den måde vil du altid have et overblik over indholdet i skålen. Derudover kan du indstille den funktionelle Dual Function timer, som både kan tælle op og ned, så indholdet får den rette tid i maskinen. Hele maskinens opbygning er generelt brugervenlig, så den er nem at finde hoved og hale i. Og så kan den indstilles til 12 forskellige hastighedstrin. Du vil derfor få det optimale ud af din maskine ved hver tilberedning.

Produktdetaljer

 • Højde: 47,4 cm
 • Dybde: 29,8 cm
 • Bredde: 49,5 cm
 • Vægt: 11 kg
 • Farve: Sølv, sort eller bronze
 • Effekt: 1200 watt
 • Kapacitet:
  • Dej: 7,8 kg 
  • Væske: 3,8 eller 4,7 liter (to skåle)
 • Antal hastighedstrin: 12 stk
 • Inkluderet tilbehør: K-spade med og uden silikone, dejkrog og piskeris

Electrolux EKM4300 Røremaskine

Den bedste billige køkkenmaskine

Electrolux EKM4300 Røremaskine
Fordele
 • pros-icon.svg Sælges til en budgetvenlig pris
 • pros-icon.svg Kan indstilles til 10 hastighedstrin og står fast på bordet grundet skridsikre fødder
 • pros-icon.svg Leveres med to skåle i størrelserne 2,9 og 4,8 liter
 • pros-icon.svg Standard tilbehør til modellen kan tåle at komme i opvaskemaskinen

Detaljeret gennemgang

Det kan være dyrt at købe en røremaskine, men der er en del penge at spare, hvis du går efter den bedste billige model, som vi har med i denne køkkenmaskine test. Electrolux har udviklet en maskine, der er funktionel, men dog stadig sælges til en mere budgetvenlig pris end andre maskiner. Du får bl.a. en maskine med 10 hastigheder og to medfølgende skåle.

Derfor skal du vælge en Electrolux EKM4300 Røremaskine

Har du ikke det største budget at købe røremaskine for, men vil stadig gerne have fingrene i en god model, som du kan få glæde af i mange år fremover? I så fald vil vi anbefale dig at se nærmere på denne maskine fra Electrolux. Modellen sælges nemlig til en mere budgetvenlig pris end flere andre modeller i denne test og på markedet generelt. Du skal dog ikke være nervøs for, at du skal gå på kompromis med maskinens funktionalitet, da denne variant stadig lever op til alle forventninger.

Med i købet følger der ikke kun dejkroge og et piskeris, men også to skåle i forskellig størrelse. Dette giver dig mulighed for at piske og blande både store og små portioner. Begge røreskåle er fremstillet i rustfrit stål, så du kan være sikker på, at de kan holde til lidt af hvert. Den mindste model har en kapacitet på 2,9 liter, mens den større skål har en kapacitet på 4,8 liter. Standarddelene til denne maskine kan tåle at komme en tur i opvaskemaskinen, hvilket resulterer i en lettere rengøring.

Høj funktionalitet på trods af billig pris

Som nævnt vil du ikke føle, at du går på kompromis med denne maskine, da den har en god funktionalitet. Dette skyldes bl.a., at den er effektiv i drift, men også at du kan indstille maskinen til 10 forskellige hastighedstrin. På den måde får du optimal mix og piskning af enhver ingrediens. Du skal desuden ikke stå klar til at gribe eller rykke maskinen på plads, da den er udstyret med skridsikre fødder. Disse sikrer, at maskinen står fast på bordet under piskning.

Maskinen er også udviklet med integreret LED lys, som er med til at lyse skålen op under brug. På den måde kan du lettere følge med i processen i skålen og holde øje med, hvornår dine ingredienser har fået den rette tekstur, farve o.l. Du kan vælge at tilkøbe flere tilbehørsdele til denne maskine, hvis du vil have endnu flere muligheder for tilberedning med køkkenmaskinen. F.eks. kan du tilkøbe en kødhakker med to hulskiver eller et rivejern med fire tromler.

Produktdetaljer

 • Højde: 36 cm
 • Dybde: 21 cm
 • Bredde: 37 cm
 • Vægt: 9,27 kg
 • Farve: Sort og sølv
 • Effekt: 1000 watt
 • Kapacitet: 2,9 og 4,8 liter (to skåle)
 • Antal hastighedstrin: 10 stk
 • Inkluderet tilbehør: Dejkroge og piskeris

KitchenAid Classic Mixer

Anmelderrost køkkenmaskine

Fordele
 • pros-icon.svg Testet og anmeldt af Forbrugerrådet Tænk med gode resultater
 • pros-icon.svg Energieffektiv og støjsvag, men dog stadig driftssikker
 • pros-icon.svg Elegant og enkelt design i enten sort eller hvid med skål i stål
 • pros-icon.svg Udstyret med planetarisk røresystem og 10 hastigheder for optimale resultater

Detaljeret gennemgang

Ved at investere i denne køkkenmaskine fra KitchenAid, kan du være sikker på, at du får en funktionel, energieffektiv og flot model med et lavt støjniveau. Maskinen har en sådan opbygning, som man gerne vil have stående på sit køkkenbord og en god kapacitet, så du kan tilberede selv store portioner i skålen. Modellen er testet hos Tænk med gode resultater.

Derfor skal du vælge en KitchenAid Classic Mixer

Du behøver ikke blot at tage vores ord for, at denne elegante og enkle køkkenmaskine fra KitchenAid er investeringen værd. Maskinen er nemlig blevet testet af Forbrugerrådet Tænk, der har givet den hele 72 procent. Det gør maskinen til en af de bedst bedømte produkter i deres test. Faktisk har Tænk ikke særlig meget negativt at sige om maskinen – ud over at den ikke er optimal at flytte rundt på eller sætte til opbevaring. Det er altså en maskine, som du gerne skal have stående fremme på køkkenbordet på fast basis.

Det er dog ikke noget problem at have maskinen stående fremme, hvis du har pladsen til det. Den har nemlig et yderst flot udseende, der vil passe ind i de fleste køkkener. Du kan vælge at købe modellen i enten sort eller hvid med en skål fremstillet af stål. Den medfølgende skål har desuden en god kapacitet på 4,3 liter. Og så medfølger der både piskeris, flad-pisker og dejkrog i købet, så du hurtigt kan komme i gang med tilberedning af diverse opskrifter.

Energieffektiv og støjsvag køkkenmaskine

En af fordelene ved at investere i denne røremaskine er, at den er yderst energieffektiv. Den er nemlig udstyret med en 275 watts motor, som virker effektiv i drift. Alligevel sikrer det planetariske røresystem for, at alle ingredienser blandes til perfektion og at maskinen kan klare både bløde og hårde ingredienser. Du går altså ikke på kompromis med effektivitet, blot fordi maskinen er energieffektiv.

Derudover roser Forbrugerrådet Tænk denne maskine for at have et fint lydniveau på 77,3 dB(A). Modellen er ikke en decideret lydløs variant, men den virker altså støjsvag i drift, så du ikke forstyrrer hele husholdningen hver gang der skal tilberedes dej til kager e.l. Tænk påpeger desuden, at denne maskine har en brugervenlig opbygning, hvilket er en fordel for dig, der vil have let tilgang til maskinen og alle dens funktioner.

Produktdetaljer

 • Højde: 36 cm
 • Dybde: 36 m
 • Bredde: 23 cm
 • Vægt: 11 kg
 • Farve: Hvid eller sort
 • Effekt: 275 watt
 • Kapacitet: 4,3 liter
 • Antal hastighedstrin: 10 stk
 • Inkluderet tilbehør: Piskeris, dejkrog og et fladt piskeris

Ankarsrum AKM 6230 køkkenmaskine

Den bedste køkkenmaskine med stor kapacitet

Fordele
 • pros-icon.svg Leveres med en røreskål med en kapacitet på 7 liter og en plastik skål på 3,5 liter
 • pros-icon.svg Brugervenlig opbygning og styring af indstillinger via drejeknapper
 • pros-icon.svg Effektiv motor der yder meget kraft ved et lavt lydniveau
 • pros-icon.svg Kan købes i mange forskellige farver med metal opbygning

Detaljeret gennemgang

Denne køkkenmaskine er ideel til dig, der regner med at skulle blande og piske store portioner, når du benytter din røremaskine. Modellen leveres med en skål på 7 liter, så der er altså rig mulighed for at tilberede meget indhold på én gang. Motoren er blevet skiftet ud med en lydsvag model og så har maskinen en brugervenlig opbygning med zink-knapper.

Derfor skal du vælge en Ankarsrum AKM 6230 køkkenmaskine

Hvis du leder efter en køkkenmaskine, som du kan stole på i mange år og som har en stor kapacitet, så er der ingen tvivl om, at du skal se nærmere på denne model fra Ankarsrum. Deres Assistent røremaskine har været produceret siden 1940, men er gennem årene hele tiden blevet udviklet med moderne teknologier. Du får derfor en maskine med en høj funktionalitet, som skiller sig ud fra andre modeller med sit lidt gammeldags design.

Designet er opbygget af farve på siden og ellers en opbygning af metal dele. Du vælger helt selv, hvilken farve du foretrækker til din køkkenmaskine, da maskinen fremstilles i 15 forskellige farver. Det er altså helt op til dig, om du ønsker en enkel køkkenmaskine i sort eller hvid – eller vil have en lidt mere farverig variant. 

En af de ting, der virkelig taler for at investere i denne køkkenmaskine er, at den har en skål med stor kapacitet. Faktisk kan du håndtere op til 7 liter i skålen – eller op til 5 kg fast dej. Du kan altså lave rigeligt med væske eller dej på én gang med denne maskine. Der medfølger endda en mindre skål på 3,5 liter, hvis du vil tilberede flere portioner samtidig.

Lydsvag køkkenmaskine

Du får en maskine med en effektiv motorkraft, da denne røremaskine arbejder med en effekt på 1500 watt. Den kraftfulde motor sikrer, at maskinen kører mere ensartet ved både små og store portioner, samt hårde og bløde ingredienser. Derudover er maskinen udviklet til at være mere lydsvag i drift end de tidligere udgaver af denne model. Du skal derfor ikke være nervøs for at vække hele huset, når du går i gang med kokkerering med denne maskine. 

Vi må desuden hellere pointere, at det faktisk er skålen, der roterer, når der æltes dej i denne maskine. Den arbejder altså på en anderledes måde i forhold til æltning end andre maskiner på markedet. Med i købet følger både et dobbelt piskeris, dejkrog, dejrulle, dejkniv og en dejskraber, så du har alt du skal bruge lige ved hånden fra start af. Maskinen har en brugervenlig opbygning med drejeknapper på fronten. Du kan således let betjene røremaskinen til dine foretrukne indstillinger. Knapperne er fremstillet af forkromet zink, så de er modstandsdygtige.

Og selvom Forbrugerrådet Tænk kun giver denne køkkenmaskine en middel bedømmelse, så er forbrugerne ekstremt glade for maskinen.

Produktdetaljer

 • Højde: 36 cm
 • Dybde: 40 cm
 • Bredde: 26,8 cm
 • Vægt: 8,6 kg
 • Farve: Sort, hvid, creme, grøn, pastelblå, rød, royal blå, creme light, orange, sølv, black diamond, blank hvid, lilla, forrest green eller ocean blue
 • Effekt: 1500 watt
 • Kapacitet: 
  • Dej: 5 kg
  • Væske: 7 liter
 • Antal hastighedstrin: stk
 • Inkluderet tilbehør: Dobbelt piskeris, 3,5 liters plastikskål, metalskål, dejkrog, dejrulle, dejkniv, dejskraber og låg til skål

Bosch MUM48A1 køkkenmaskine

Den bedste letvægts køkkenmaskine

Bosch MUM48A1 køkkenmaskine
Fordele
 • pros-icon.svg Er lettere at flytte rundt end andre røremaskiner grundet let vægt
 • pros-icon.svg Nem at rengøre, da delene tåler at komme i opvaskemaskinen
 • pros-icon.svg Sælges til en budgetvenlig pris, som de fleste kan være med på
 • pros-icon.svg Multifunktionel maskine, der leveres med en række tilbehørsdele

Detaljeret gennemgang

De fleste køkkenmaskiner vejer så meget, at det næsten virker som en umulig opgave at flytte rundt på dem. Dét er heldigvis ikke tilfældet med denne røremaskine fra Bosch, der vejer under 5 kg. Du bestemmer derfor selv, om du vil have den stående fremme eller opbevare den andetsteds. Modellen kan klare mange opgaver og er let at rengøre.

Derfor skal du vælge en Bosch MUM48A1 køkkenmaskine

Leder du efter en køkkenmaskine, der kan opbevares i et skab frem for at skulle stå fremme på køkkenbordet på fast basis? I så fald vil vi anbefale dig at investere i denne lidt mindre køkkenmaskine fra mærket Bosch. Denne variant er nemlig både en smule mindre i den generelle størrelse i forhold til mange andre røremaskiner og så vejer den også langt mindre sammenlignet med andre modeller i denne test.

Med sine kun 4,7 kg er det ikke svært at bære denne maskine frem og tilbage mellem et skab, så den ikke fylder, når den ikke er i brug. Derudover sørger den kompakte opbygning for, at den ikke er besværlig at håndtere. Du skal dog ikke være nervøs for, at du ikke kan tilberede særlig meget ad gangen, når du maskinen er mindre i størrelsen, da den leveres med en skål i rustfrit stål med en kapacitet på 3,9 liter. Det er altså stadig rigeligt til tilberedning af både kød, væsker, dej o.l.

Få alt tilbehør med til din røremaskine

Du skal ikke tænke på at skulle ud og købe en række tilbehørsdele til denne maskine, da den leveres med flere tilbehørsdele, heriblandt en hurtigsnitter, vendbar raspskive og snitteskive, æltekrog, riveskive og piskeris. Derudover får du også en et låg til røreskålen, så du kan sætte indholdet til at hæve eller køle ned, hvis behovet skulle opstå. Og løber du tør for inspiration til, hvad du kan lave med din nye køkkenmaskine, så kan du se nogle lækre opskrifter på den medfølgende DVD.

Røremaskinen er energieffektiv, men kan sagtens behandle selv hårdføre ingredienser. Derudover kan den ælte tung dej på op til 2 kg direkte i skålen uden problemer. Du indstiller selv maskinen til en af de fire hastighedsindstillinger, afhængigt af hvordan du ønsker at piske, ælte eller mixe indholdet.

Som en ekstra bonus koster denne køkkenmaskine ikke alverden. Faktisk er det den billigste model i denne køkkenmaskine test. Og så skal du ikke tænke alt for meget over rengøring og vedligeholdelse af denne køkkenmaskine. Alle dele tåler nemlig maskinvask, så du kan hurtigt komme rengøringen til livs ved blot at smide delene i opvaskemaskinen. Så bliver både bagning og rengøring vist ikke nemmere!

Produktdetaljer

 • Højde: 26,5 cm
 • Dybde: 30,5 cm
 • Bredde: 26,5 cm
 • Vægt: 4,7 kg
 • Farve: Sort og sølv
 • Effekt: 600 watt
 • Kapacitet: 
  • Dej: 2 kg
  • Væske: 3,9 liter
 • Antal hastighedstrin: 4 stk
 • Inkluderet tilbehør: Låg, hurtigsnitter, røreskål i stål, æltekrog i metal, vendbar raspskive, riveskive middel, røre- / piskeris, vendbar snitteskive og opskrift DVD

KitchenAid Artisan XL 7580EOB røremaskine

En god køkkenmaskine med beskyttelsesskærm

KitchenAid Artisan XL 7580EOB røremaskine
Fordele
 • pros-icon.svg Udstyret med en beskyttelsesskærm, der sikrer mindre sprøjt på køkkenbordet
 • pros-icon.svg Energieffektiv køkkenmaskine med effekt på 500 watt og kraftfuld motor
 • pros-icon.svg Leveres med en stor skål på 6,9 liter og flere tilbehørsdele

Detaljeret gennemgang

Med denne røremaskine fra KitchenAid skal du ikke længere være bekymret for sprøjt fra din køkkenmaskine. Med i købet følger der nemlig en beskyttelsesskærm, som afholder enhver type af sprøjt og stænk fra at stige op fra skålen. Maskinen har desuden en energieffektiv motor, en metalskål med en kapacitet på 6,9 liter og er lydsvag.

Derfor skal du vælge en KitchenAid Artisan XL 7580EOB røremaskine

Det kan virkelig virke op ad bakke, hvis man står og ælter, pisker eller blander ingredienser i sin røremaskine og indholdet så pludselig sprøjter vidt og bredt i hele køkkenet, fordi man glemte at skifte indstilling eller hældte noget nyt indhold for hurtigt i maskinen. Denne situation kommer du dog ikke til at stå i, hvis du investerer i en Artisan XL røremaskine fra KitchenAid.

Denne model er udviklet med en aftagelig plastskærm, som hjælper med at undgå at eventuelle sprøjt fra maskinen ryger ud over hele køkkenbordet. Skærmen er fremstillet af klar plastik og giver dig derfor et godt overblik over indholdet i skålen. Du skal derfor ikke tage skærmen af for at se, om dit indhold er pisket ordentligt sammen. Denne plastikskærm er desuden også udviklet med en hældetud, som gør det muligt for dig at tilsætte ingredienser undervejs i processen – helt uden at skulle slukke for maskinen.

En ideel køkkenmaskine til tunge blandinger

Ud over at mindske griseriet i køkkenet, når du mixer diverse væsker, så er denne maskine også ideel til æltning af dej og andre tunge blandinger. Maskinen er nemlig yderst effektiv i drfit med en motor på 1,3 hestekræfter. Delene er desuden fremstillet i metal, hvilket gør dem stabile og slidstærke. Med i købet følger der en skål i rustfrit stål, som har en kapacitet på 6,9 liter, så du har god plads til al den dej, du kunne ønske dig.

Maskinen arbejder med en planetarisk rørefunktion, som får mixerbladene til at blande ingredienserne på ingen tid. Med denne type rørefunktion, kan du endda være sikker på, at du får alle ingredienser med, uanset hvor de er placeret i skålen (altså vil den også blande de ingredienser, der har fundet vej til skålens kanter). Det er nemt at sætte ekstraudstyret med maskinen, da den kun består af ét koblingsled. Du er også garanteret nem rengøring, da alle løse dele tåler maskinvask.

Produktdetaljer

 • Højde: 41,9 cm
 • Dybde: 37,1 cm
 • Bredde: 28,7 cm
 • Vægt: 13,1 kg
 • Farve: Sort, rustik sort, rød, rød metallic eller medallion silver
 • Effekt: 500 watt
 • Kapacitet: 6,9 liter
 • Inkluderet tilbehør: 6,9 liter skål, plastskærm, elliptisk piskeris med 11 buer, spiralformet dejkrog og et fladt piskeris

Guide

Sådan finder du den bedste køkkenmaskine til dig

Der findes mange forskellige køkkenmaskiner på markedet, og derfor kan det være en fordel at gøre sig nogle overvejelser over, hvilken maskine du egentlig gerne vil have fingrene i, før du begiver dig på jagt efter den rette model. I dette afsnit kan du læse nogle af de vigtigste overvejelser, som du burde gøre dig. I så fald er der større sandsynlighed for, at du bestiller en køkkenmaskine hjem, der lever op til dine forventninger.

Primære formål

Først og fremmest skal du gøre dig nogle tanker om, hvad du primært regner med at benytte din nye køkkenmaskine til. Skal den primært benyttes til at mixe dej til kager eller brød, så du selv slipper for at stå og ælte? Måske regner du med at benytte den til blanding af hakket kød? Det kan også tænkes, at du foretrækker kolde fristelser i form af is? Eller måske gerne vil have en maskine, der kan klare samtlige opgaver i forbindelse med blanding, piskning, æltning o.l. af diverse ingredienser?

Uanset hvad du er på jagt efter, så skal du gå efter en maskine, der passer til formålet. Det kan derfor godt betale sig at tjekke maskinens resultater for diverse tilberedninger, hvis du har nogle bestemte formål i tankerne. På den måde er du sikker på, at maskinen kan løse dine opgaver. De fleste maskiner er dog multifunktionelle og kan sagtens benyttes til både tilberedelse af is, dej, kød o.l.

Størrelse og udseende

Du kan også med fordel gøre dig nogle overvejelser om, hvorvidt du har præferencer i forhold til maskinens udseende og farve. Du kan både få stilrene, retro, enkel m.m. modeller, så det er helt op til dig selv. Derudover er det også muligt at købe flere modeller i fancy farver, så du er ikke tvunget til at investere i en køkkenmaskine i enkle farver, hvis du foretrækker at bruge maskinen til at pifte køkkenet lidt op.

Det er også vigtigt, at du holder lidt øje med maskinens størrelse, især hvis du ikke har alverdens plads i køkkenet. En køkkenmaskine fylder nemlig helt generelt en del, og derfor skal du kunne sætte god plads af til maskinen på køkkenbordet. Der er dog forskel på de forskellige maskiner, og derfor kan det anbefales at gå efter en model med lidt smallere opbygning e.l., hvis du gerne vil have en pladsbesparende model.

Skålens kapacitet

Nu hvor du har besluttet dig for, hvor meget plads du kan sætte af til din køkkenmaskine og hvad du egentlig forventer at tilberede i den, så kan du tage stilling til, hvor stor en skål du som minimum har brug for – og om du vil have mere end én skål til din maskine. Skålstørrelsen kan både regnes efter kg eller liter, men for de fleste modeller gælder det, at kapaciteten oplyses i liter.

En skål med en kapacitet på over 4 liter er ideel til dig, der gerne vil kunne tilberede lidt større portioner, mens som heller ikke har brug for at brødføde et halvt regiment. Skal der altid kun tilberedes mindre portioner, så kan en skål på under 4 liter være nok. Og hvis du er typen, der hellere tilbereder én stor portion end at skulle piske / blande ad flere omgange, så kan du med fordel gå efter en skål med en kapacitet på omkring 6 liter.

Husk desuden, at du altid kan gå efter en model, der passer (og eventuelt leveres) med flere skålstørrelser, hvis du ikke helt kan beslutte dig for skålens kapacitet. Flere maskiner kan sagtens fungere med både store og små skåle. Du kan også sagtens overveje, om du foretrækker en skål af glas, så du kan se indholdet, frem for en af stål.

Motoreffekt

Flere forbrugere bliver lokket til at købe diverse køkkenmaskiner med en høj effekt, blot fordi de tror, at det har en decideret indvirkning på maskinens kraft og effektivitet. Men antallet af watt betyder ikke nødvendigvis, at din maskine enten er god eller dårlig til at piske diverse ingredienser. Faktisk fortæller antallet af watt ikke noget om kraftoverskuddet i maskinen. Du kan derfor sagtens gå efter en maskine med omkring 500 watt frem for en model med 1500 watt, hvis du gerne vil have fingrene i en energieffektiv model.

Dét du skal holde øje med er i stedet, hvordan maskinen virker i drift – er den effektiv eller hakker den, når den skal piske i hårde genstande? Denne observation er, hvad der indikerer, om maskinen er pengene værd eller ej. Husk desuden også, at effekten heller ikke har en direkte indflydelse på maskinens støjniveau. En model med en effekt på 300 watt vil derfor ikke nødvendigvis være lydsvag – præcis som en maskine med 1700 watt ikke behøver at virke støjende.

Hastighedsindstillinger

Det kan anbefales at gå efter en køkkenmaskine med flere hastighedsindstillinger. Med en variabel hastighed kan du nemlig bedre piske, ælte og mixe dine ingredienser efter det enkelte behov. Der behøver ikke nødvendigvis at være mange hastighedsindstillinger, hvis du alligevel altid skruer helt op for maskinen, men det kan være oplagt at have flere valgmuligheder, så gå gerne efter en maskine med minimum 3-4 hastigheder.

Du kan også altid holde øje med, om maskinen har andre indstillinger i forhold til at piske og mixe ingredienser bedre, hvis du vil være sikker på, at du altid kan få den bedste smag frem. F.eks. kan det være oplagt at investere i en maskine med pulse funktion, så væsken kan blive pulseret og ikke blot drejet rundt.

God sikkerhed

Der er flere parametre at tænke over, når man taler om sikkerhed i forbindelse med en køkkenmaskine. Du skal f.eks. gerne have en maskine, der ikke bare begynder af sig selv eller fortsætter med at køre, selvom du har trykket stop. Derudover skal maskinen gerne være beskyttet mod overbelastning, så dele af køkkenmaskinen ikke pludselig går i stykker, fordi der har været for meget tryk på. Det kan også betale sig at investere i en model, der ikke kan gå i gang medmindre alle dele er monteret korrekt. På den måde sker der ingen uheld i køkkenet.

Vi vil desuden anbefale dig at gå efter en røremaskine, som er udstyret med skridsikre fødder. Mange køkkenmaskiner kritiseres nemlig for, at de nærmest kaster sig rundt på bordet, når de arbejder ved høj hastighed. Skridsikre gummifødder hjælper med at mindske bevægelser og sørger for, at maskinen står fast.

Andre indbyggede funktioner

Det er helt op til dig selv, hvilke funktioner du vælger at prioritere i din maskine. Der behøver nemlig ikke nødvendigvis at være et hav af funktioner, især ikke hvis du ikke regner med at benytte dem. Men er du typen, der foretrækker en funktionel maskine med mange egenskaber, så kan du altid holde øje med antallet af funktioner.

Det kan især betale sig at gå efter en maskine med integreret LED lys. På den måde kan du holde øje med indholdet i skålen og dermed sikre dig, at det har den rette konsistens, farve, størrelse etc. Med integreret lys slipper du for at skulle stå og lyse med en lygte / telefon (og risikere at tabe den ned i indholdet) eller skulle tage skålen ud og ind af maskinen.

En anden egenskab kunne være en indbygget timer funktion, så du kan stille tid direkte på maskinen. Dette kan også være en hjælp, hvis dine ingredienser skal piskes et bestemt antal minutter e.l., da du så ikke behøver at stå og overveje piskningen. Så kan du forberede andre elementer i køkkenet undervejs i processen.

Antal og udvalg af tilbehørsdele

De fleste køkkenmaskiner leveres med de mest basale tilbehørsdele, såsom et piskeris (både ballon og fladt), dejkrog, en skål o.l. Nogle modeller leveres dog med mere tilbehør end andre og det er op til dig selv, om du foretrækker at få alle tilbehørsdele med i købet af din maskine eller om du selv vil ud og finde de relevante dele efterfølgende.

Fordelen ved at købe en maskine, hvor en lang række tilbehørsdele følger med er, at der kan være penge at spare. Til gengæld bliver købet også lige dét dyrere fra start. Derudover vil alle disse tilbehørsdele fylde i køkkenet, hvilket kan være et irritationsmoment, hvis du overhoved ikke benytter dem. Af den grund er fordelen ved at købe dem separat, at du kan vælge præcis de dele, som du har brug for. Og så skal du ikke lægge ekstra mange penge med det samme, men kan købe delene, når budgettet er til det.

Dit eget budget

Apropos budget, så er det også vigtigt, at du gør dig det klart, om du har et budget, som du skal holde dig inden for. Det kan være en dyr fornøjelse at investere i en køkkenmaskine, og derfor er det bedst, hvis du sætter dine forventninger til maskinen, så det passer til, hvad du kan betale. Det skal altså gerne være et realistik budget.

Du skal gerne være opmærksom på, at prisen ikke nødvendigvis er altafgørende for, om den model du har kig på, er god eller dårlig. Nogle billige modeller kan nemlig sagtens leve op til de samme krav, som dyrere modeller. Hvis du ikke har det største budget at gøre godt med, kan vi anbefale dig at se på de mere billige modeller, som vi har fundet frem til i denne køkkenmaskine test. Det drejer sig bl.a. om produkt nr. 5, en Electrolux EKM4300 Røremaskine, og 8, en Bosch MUM48A1 køkkenmaskine, der begge sælges til budgetvenlige priser – og stadig er funktionelle i drift.

Anden nyttig viden i denne køkkenmaskine test

I de ovenstående afsnit har du kunne læse en del om, hvordan du finder den bedste køkkenmaskine til dig i denne test. Men der er naturligvis også andre spørgsmål, der trænger sig på, når man skal investere i en ny maskine til køkkenet. Af den grund kan du i de nedenstående afsnit læse mere om rengøring og vedligeholdelse af en røremaskine, samt hvordan du finder det bedste køkkenmaskine tilbud, så du ikke bliver halvt ruineret i købet.

Rengøring af køkkenmaskine

Det er heldigvis ikke særlig svært at holde sin køkkenmaskine ren og vedligeholdt. Det eneste du skal huske på er at tørre alle overflader af med en fugtig klud og rense de enkelte tilbehørsdele efter brug. Flere maskiner benytter sig efterhånden af tilbehørsdele, der kan tåle maskinvask, men hvis du er i tvivl, må du hellere bare vaske dem op i hånden. Det er nok det eneste aspekt af rengøringen af en køkkenmaskine, der kan virke frustrerende. Det kan nemlig godt komme til at tage lidt tid at rengøre de løse dele, især hvis du har benyttet flere forskellige varianter.

Det kan desuden anbefales, at du investerer i en maskine med et beskyttende skjold, så du ikke risikerer, at der kommer sprøjt op fra maskinen undervejs. Det kan godt skabe lidt frustrationer, hvis hele køkkenet bliver griset til, fordi der er hældt for meget indhold i maskinen eller den kører ved for høj hastighed. Dette kan også udmærket være en skærm med hældetud, så du kan tilføje ingredienser, mens maskinen er i gang – og endda uden det sprøjter, selvom du ikke slukke maskinen. Det er en klar fordel at skærmen / skjoldet er i et gennemsigtigt materiale, så du kan holde øje med indholdet i skålen. På den måde skal du ikke hele tiden have skålen ud af maskinen for at tjekke, om indholdet nu også har den rigtige konsistens og farve.

Sådan rengør du en køkkenmaskine

Selvom det er rimelig nemt at rengøre en køkkenmaskine, så gennemgår vi lige processen step-by-step herunder, så du kan være sikker på, at du får renset alle dele af maskinen ordentligt:

 • Start ud med at slukke for strømmen til maskinen – eventuelt frakoble strømstikket fra stikkontakten, så du er sikker på, at den ikke pludselig starter, fordi man får trykket på stikkontakten undervejs i rengøringen
 • Skil nu maskinen ad, så du kan komme til hver enkelt del
 • Vask køkkenmaskinens overflader med en fugtig klud. Der behøver ikke være sæbe eller rengøringsmiddel på. Sørg for, at du kommer ind overalt, så der ikke gemmer sig stænk eller snavs i dele af maskinen
 • Vask skål og røreværktøj op i hånden eller placér dem i opvaskemaskinen (hvis delene kan tåle maskinvask). Benyt blot almindelig opvaskemiddel til formålet
 • Tør både maskine og dele af med en tør klud eller et viskestykke
 • Hvis dele eller skåle er ramt af kalk, kan du benytte eddike eller skånsomme kalk bekæmpelsesmidler for at fjerne det

Det er vigtigt, at du passer på både din køkkenmaskines og tilbehørsdeles overflader. Der skal ikke skrubbes eller benyttes hårde rengøringsmidler på overfladerne, da du så risikerer, at de ser grimme ud efterfølgende.

Derudover skal du virkelig huske at gøre de forskellige dele rent hver gang du har benyttet maskinen, så der ikke sidder madrester på delene næste gang, du skal bruge maskinen. Dette er især vigtigt, hvis du skifter mellem typen af ingredienser – f.eks. mellem råt kød og kagedej. Ellers er der risiko for, at bakterier overføres fra skålen til den nye ret.

Find det bedste køkkenmaskine tilbud

En køkkenmaskine er ikke en billig maskine at investere i, og derfor kan man hurtigt få en klump i halsen over prisen – også selvom man går efter en mere prisvenlig model. Men der er ingen grund til at gå i komplet panik og droppe hele ideen med en køkkenmaskine, blot fordi det er svært at finde en model, der passer til dine forventninger og holder sig inden for dit fastsatte budget.

Du kan nemlig altid søge mod diverse online forhandleres hjemmesider og se, om den maskine, som du har kastet dit blik på, ikke skulle komme på et godt tilbud. Helt generelt kan du ofte finde køkkenmaskiner til en bedre pris online – og så slipper du for at stå og kæmpe om den sidste model med 20 andre kunder i butikken. Derudover får du et bedre overblik over prisen hos de forskellige forhandlere, hvilket giver dig bedre betingelser for at finde maskinen til den bedste pris.

Vi vil anbefale dig at have en vis tålmodighed, når du forsøger at finde frem til det bedste røremaskine tilbud. Det kan nemlig godt tænkes, at der går lidt tid, før den udvalgte model sættes til en skarp pris. Men når den så gør, kan du også være sikker på, at der er gode penge at spare – og så vil du være glad for, at du ventede frem for at kaste dig over den billigste model på markedet.

Mangler du andet tilbehør til madlavning?

Der findes et hav af forskellige køkkenmaskiner, som du med fordel kan investere i, hvis du vil gøre madlavningen en smule lettere for dig selv. Vi har sørget for at teste en lang række køkkenprodukter, så du bedre kan skabe dig et overblik over, hvilke der er bedst i hver sin kategori.

Du kan f.eks. med fordel læse vores test af vaffeljern, hvis du mangler en maskine at tilberede din ny-mixede dej i eller finde inspiration i vores blender test, hvis du mangler en maskine, der kan blende diverse ingredienser før de hældes i din køkkenmaskine.

FAQ

Hvilken køkkenmaskine er bedst?

I denne artikel har vi kåret en Kenwood KVL8300S Chef Titanium XL køkkenmaskine som bedst i test, da den er funktionel, har et flot design og er let at rengøre. De andre modeller på listen er dog også klart investeringen værd, så læs med og find den rette model til dig.

Hvad kan jeg tilberede med min køkkenmaskine?

Det er nærmest kun dig selv, der sætter grænser for, hvad du vil bruge din køkkenmaskine til. En sådan maskine kan nemlig klare alt fra kagedej, flydende væsker, der skal blandes, hakket kød, flødeskum etc. Mangler du inspiration, kan du altid finde opskrifter på nettet.

Hvordan rengør man en køkkenmaskine?

Det er nemt at holde køkkenmaskinen ren, da det blot kræver en fugtig klud på selve maskinen og opvask af de løse dele, der har været i brug. Nogle maskiners tilbehørsdele kan endda tåle at komme i opvaskemaskinen, så det gør bare processen endnu lettere.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×