Kuffert Test: 11 bedste kufferter i test (Maj 2024)

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr, så hendes viden inden for køkkenudstyr og de forskellige brands i branchen er meget høj.  Mange gange... Læs mere

Conwood Carmel Kuffert Cava Mist 2
Let kuffert med slidstærk overflade

Conwood Carmel Kuffert Cava Mist

Carlo CAB Copenhagen Kuffert 3
Kuffert med forstærkede hjørner

Carlo CAB Copenhagen Kuffert

Delsey Carlit Kuffert 4
Kuffert med TSA-lås

Delsey Carlit Kuffert

Airbox AS1 Kuffert 5
Softcase kuffert med praktisk frontlomme

Airbox AS1 Kuffert

Epic Vision Kabinekuffert 6
Kabinekuffert med robuste twin-hjul

Epic Vision Kabinekuffert

Conwood Monterey Kuffert 7
Kuffert med hardcase overflade

Conwood Monterey Kuffert

Conwood Pulse Kuffertsæt 8
Kuffertsæt, der kan udvides

Conwood Pulse Kuffertsæt

Conwood Santa Cruz kuffertsæt 9
Kuffert med verdens mest stødsikre skal

Conwood Santa Cruz kuffertsæt

Conwood Pacifica Kuffert 10
Stødabsorberende hardcase kuffert

Conwood Pacifica Kuffert

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

I denne artikel er der fokus på kufferter, hvorfor vi har fundet frem til de 12 bedste kufferter på markedet. Vores testvinder i denne kuffert test er en Epic Phantom SL kuffert, da den både er let i sin vægt, ultra robust og er udstyret med hjul, der gør den manøvredygtig.

Er du på udkig efter en anden type kuffert, så se vores test igennem for resten af udvalget af fantastiske kufferter. Vi har både hardcase og softcase kufferter i alle størrelser, med forskellige funktioner, der passer til alle slags rejsetyper. Til sidst i artiklen guider vi dig igennem kufferternes adskillige funktioner, så du nemmere kan vælge den kuffert, der er bedst til dig og dit rejsebehov.

EPIC Phantom SL Kuffert

Bedste kuffert

Fordele
 • pros-icon.svg Udviklet med fokus på at være den bedste propylene kuffert i verden
 • pros-icon.svg Ultra robust og slidstærk samt kan den modstå op til 120 grader
 • pros-icon.svg G-force interiør-system og Airspeed er med til at gøre kufferten ultra let i vægt

Detaljeret gennemgang

EPIC Phantom SL Kufferten er en ny og forbedret version af den klassiske Phantom model. Den har et nyere og mere elegant design, Den er designet med fokus på at have en utrolig lav vægt og alle komponenter er udviklet med Airspeed samt er den fremstillet i VTT design. Phantom SL har vundet adskillige tests, blandt andet som Pricerunners Bedst i Test 2018.

Derfor skal du vælge EPIC Phantom SL Kuffert

Den fantastiske EPIC Phantom SL Kufferten er udviklet med fokus på at skabe den bedste polypropylene kuffert i verden. Propylene er et hårdt og robust termoplastisk materiale, som kan modstå høje temperaturer, helt op til 120 grader, og så kan det modstå hårde slag. 

EPIC Phantom SL kufferten er, udover sin robusthed, meget unik takket være dens fede funktioner og detaljer. Den indeholder eksempelvis G-force interiør-system, som er skyld i kuffertens ultra lette vægt. Derudover er alle komponenterne i kufferten af højeste kvalitet og udviklet med hvert sit formål. Håndtaget og hjulene er eksempelvis udviklet af Airspeed, hvilket ligeledes er med til at gøre kufferten utroligt let samt holdbar over for slid, som forlænger dens levetid betydeligt. Du vil med sikkerhed have glæde af din EPIC Phantom kuffert i mange år. Alle smådelene på kufferten kan skiftes ud, hvis de skulle gå i stykker, så du på den måde undgår at skulle investere i en helt ny kuffert. 

Kufferten kan fås i størrelsen lille mellem og stor. Den lille måler 55 centimeter i højden, den mellem måler 66 centimeter og den store måler 76 centimeter. 

Produktdetaljer (Mellem størrelse):

 • Mål (H/B/D): 66 cm x 45 cm x 25 cm
 • Vægt: 3 kg
 • Liter: 67 kg

Conwood Carmel Kuffert Cava Mist

Let kuffert med slidstærk overflade

Conwood Carmel Kuffert Cava Mist
Fordele
 • pros-icon.svg Conwood DuraMAKX skalmaterialet giver fantastisk styrke, holdbarhed og vægtegenskaber.
 • pros-icon.svg Overfladen er beskyttet mod slitage med den stærke, elastiske og modstandsdygtige Conwood MicroDots mikroflade
 • pros-icon.svg Lav vægt og yderst manøvredygtig, takket være Conwood-Select-8-trac hjulsystem

Detaljeret gennemgang

Med Conwood Carmel Kufferts form kan du pakke så effektivt som muligt, samtidig med at den er særdeles robust og modstandsdygtig, takket være dens DuraMAKX skalmateriale samt mikrofladen Conwood MicroDots. Ligeledes har den et smart og luksuriøst interiør.

Derfor skal du vælge Conwood Carmel kufferten

Der er tænkt over alle detaljer med kufferten Carmel fra Conwood. Både design, interiør, materiale og belægning er tænkt nøje ned til sidste detalje. Skalmaterialet Conwood DuraMAKX er med til at give kufferten en unik styrke, høj holdbarhed og fantastiske vægtegenskaber til en utrolig god pris. Kuffertens overflade er beskyttet mod slitage med Conwood MicroDots, hvilket er en stærk, elastisk og modstandsdygtig mikroflade, der kan holde til lidt af hvert. 

Kuffertens vægt er holdt på et absolut minimum og med Conwood-Select-8-trac hjulsystem, er den utrolig nem at styre og have med at gøre. Interiøret i kufferten er fuldt foret og har en integreret opdeler, lommer i låget, pakningsstropper i bunden og en ekstra sidelomme med lynlås. Låsen på Conwood Carmel er eksklusiv og fuldt integreret TSA-godkendt lås, som er nedsænket, for at gøre den mindre tilbøjelig til at blive ødelagt og slidt af andre genstande. 

Carmel kufferten er ligeledes udstyret med Conwoods Space+ expander system, som gør at kufferten kan udvides op til 35 millimeter i dybden, så alle dine indkøb på ferien kan være i kufferten, på hjemrejsen. Du får 3 års garanti med Conwood WeCare, som dækker over mangler i materialer og håndværk på skallen og komponenterne. 

Produktdetaljer:

 • Mål: 78 cm x 54,5 cm x 30 cm
 • Vægt: 4,8 kg
 • Liter: 107 l.
 • Materiale: Polycarbonat og ABS

Carlo CAB Copenhagen Kuffert

Kuffert med forstærkede hjørner

Carlo CAB Copenhagen Kuffert
Fordele
 • pros-icon.svg Fremstillet i polycarbonat, hvilket er utrolig slidstærkt
 • pros-icon.svg Forstærkede hjørner hele vejen rundt, der beskytter mod slag og stød
 • pros-icon.svg TSA-lås, der er beskyttet mod slitage

Detaljeret gennemgang

Den elegante CAB Copenhagen kuffert fra Carlo er en fremragende kuffert til at transportere rundt og er utrolig holdbar. Den er fremstillet i det slidstærke polycarbonat, har indbygget TSA-lås og pakkesystem, forstærket i alle hjørner samt er den udstyret med 4 styks dobbelthjul til bedre håndtering og styring af kufferten. 

Derfor skal du vælge Carlo CAB Copenhagen Kufferten

CAB Copenhagen kufferten fra Carlo er en perfekt rejsemakker, som kan holde til mange rejser uden at få skader. Kuffertens skal er fremstillet i polycarbonat, som giver en lækker og fleksibel overflade og som samtidig er yderst holdbar. Selv kuffertens hjørner bliver ikke nemt ødelagt, da de er forstærket hele vejen rundt, som er med til at beskytte dem fra slag og stød. 

CAB kufferten har 4 hjul, som er let at trille med hen over forskelligt terræn. De fire hjul gør den nemmere at styre, men du kan sagtens også benytte dig af to hjul, hvis du finder det nemmere. Kufferten er desuden udstyret med en TSA-lås, som gør at låsen ikke bliver beskadiget og kvast, blandt andet i forhold til de amerikanske lufthavnes bagagetjek. 

Kufferten kan også udvides med op til 20%, som er perfekt til hvis, du får købt en masse på rejsen, hvor du lige får brug for ekstra plads i kufferten. CAB Copenhagen kufferten fås i tre størrelser, som er henholdsvis en lille på 55 centimeter i højden, en mellem på 67 centimeter samt en stor med en højde på 77 centimeter. 

Produktdetaljer (Mellem størrelse)

 • Mål (H x B x D): 67 cm x 45 cm x 29-32 cm
 • Vægt: 4,3 kg
 • Liter: 73

Delsey Carlit Kuffert

Kuffert med TSA-lås

Delsey Carlit Kuffert
Fordele
 • pros-icon.svg TSA-lås, der gør den godkendt til bagagetjek i USA og Canda
 • pros-icon.svg 4 spinnerhjul for nemmere håndtering og manøvrering
 • pros-icon.svg Hovedrum med integrerbare lynlåsglidere samt top- og sidehåndtag

Detaljeret gennemgang

Rejs med sikkerhed i hele verdenen med denne Carlit kuffert fra Delsey. Kufferten har 4 spinner-hjul, som gør den let og nem at køre med. Dens TSA-lås gør den godkendt i amerikanske og canadiske lufthavne. Delsey er et Fransk virksomhed, der har masser af erfaring med kufferter, da de har produceret kufferter og tasker i over 70 år. Du er altså sikret god kvalitet og ekspertise med deres produkter.

Derfor skal du vælge Delsey Carlit Kuffert

Delsey Carlit kufferten har alt hvad du behøver i en god og slidstærk kuffert. Den har multiposition trolleysystem og TSA-lås, som gør den godkendt i USA’s og Canadas lufthavne, da de har et specielt bagage-sikkerhedstjek, hvor andre lynlåse ofte bliver ødelagt. Den har 4 spinnerhjul, der gør den nemmere at transportere og gå rundt med. 

Indvendigt har den et hovedrum med integrerbare lynlåsglidere samt tophåndtag og sidehåndtag. Den er fuldt foret indvendigt med et netrum med lynlås, stropper i begge rum og en lynlåslomme i siden af kufferten. 

Produktdetaljer:

 • Mål: 66 cm x 47,5 cm x 26 cm
 • Vægt: 3,9 kg
 • Liter: 66 l.
 • Materiale: ABS/ ABS film

Airbox AS1 Kuffert

Softcase kuffert med praktisk frontlomme

Airbox AS1 Kuffert
Fordele
 • pros-icon.svg Softcase kuffert med høj fleksibilitet og mulighed for udvidelse
 • pros-icon.svg Ydre materiale i Softshell 500D, som er vandafvisende og varmebehandlet
 • pros-icon.svg Udstyret med praktisk frontlomme, så du nemt og hurtigt kan tilgå ting i din bagage

Detaljeret gennemgang

Kufferten Airbox AS1 har en masse lækre funktioner og egenskaber. Den er blandt andet fremstillet i slidstærkt 600D polyester og har et justerbart teleskophåndtag og almindelige håndtag. Den har et indbygget pakkesystem, så du nemmere kan organisere din bagage. 

Derfor skal du vælge Airbox AS1

Modsat de første kufferter i vores kuffert test, er denne kuffert fremstillet som en softcase kuffert, som er “blød”. Det har den fordel, at den har mere fleksibilitet og mulighed for at udvide stoffet. Trods, at den er blød, så er den stadig utrolig slidstærk, takket være dens Softshell 500D ydre materiale, som er varmebehandlet og vandafvisende. Den er udstyret med 2 hjul, som sikrer dig en nem håndtering og manøvrering igennem hårdere terræn, såsom brosten. 

Airbox AS1 kufferten har en smart og praktisk indbygget frontlomme, som du nemt og hurtigt kan tilgå diverse ting i din bagage, uden du behøver at åbne hele din kuffert. Den er desuden udstyret med en kombinationslås, som øger sikkerheden på din bagage, og er samtidig let at indstille og at anvende. 

Du kan få Airbox AS1 kufferten i lille, mellem og stor. Den lille måler 55 centimeter i højden, den mellem måler 65 centimeter og den store er 75 centimeter høj. 

Produktdetaljer (Mellem størrelse):

 • Mål /H x B x D): 65 cm x 42 cm x 26 cm
 • Vægt: 3 kg
 • Liter: 68 l

Epic Vision Kabinekuffert

Kabinekuffert med robuste twin-hjul

Epic Vision Kabinekuffert
Fordele
 • pros-icon.svg DualTRAK hjulsystem, der gør hjulene mere robuste og nem manøvrering på alle overflader
 • pros-icon.svg Udstyret med AirSpeed komponenter, med fokus på ergonomi, lav vægt, høj styrke og lang holdbarhed
 • pros-icon.svg DuraLite materiale, der kombinerer ABS materiale og polycarbonat, som er utrolig slidstærkt

Detaljeret gennemgang

Kufferten Epic Vision er en ultralet kabinekuffert, der er fuldt udstyret med letvægtsdele. Den overholder alle de gængse mål for håndbagage. Den har indbygget TSA-lås og pakkesystem, og er fremstillet i DURALITE materiale, som er en kombination af rent ABS og ren polycarbonat til det ydre lag.

Derfor skal du vælge Epic Vision Kabinekuffert

Denne kabinekuffert er propfyldt med gode funktioner og der er masser af plads til det. Den har blandt andet et DualTrak hjulsystem, hvilket betyder, at den har større og mere robuste “twin” DualTRAK hjul, som giver en fantastisk manøvre på alle overflader. Hjulene er dækket af et blød, holdbart og lydløst materiale, der gør at de ikke larmer særligt meget. Kufferten er Ultra Slim, da den overholder alle de maksimale mål, som håndbagage må være. Det betyder at den er 55 centimeter høj, 40 centimeter bred og 20 centimeter dyb. 

Epic Vision kufferten er udstyret med AirSpeed komponenter, hvilket betyder at alle delene på kufferten har fokus på ergonomi, lav vægt, høj styrke og lang holdbarhed. Skulle der være noget der går i stykker, eksempelvis hjul, lynlås eller håndtag, så kan disse komponenter med fordel udskiftes, så du ikke behøver at skulle købe en helt ny kuffert. 

Kufferten er fremstillet i DuraLITE materiale, der kombinerer rent ABS materiale og polycarbonat, hvilket giver en utrolig slidstærk og holdbar overflade på kufferten. Den indbyggede TSA-lås gør den godkendt i USA’s kuffertscanner Transportation Security Administration, da den kan åbnes med en universalnøgle, uden de behøver at flå den op, som de vil gøre med almindelige lynlåse. 

Produktdetaljer:

 • Mål (H x B x D): 55 cm x 40 cm x 20 cm
 • Vægt: 2,5 kg
 • Liter: 39 l

Conwood Monterey Kuffert

Kuffert med hardcase overflade

Conwood Monterey Kuffert
Fordele
 • pros-icon.svg Lette og holdbare hjul, takket være Conwood-Select-8-trac system
 • pros-icon.svg TSA-godkendt lås, så du er fri for en ødelagt lås uanset, hvor du rejser hen
 • pros-icon.svg SkarkTooth overflade, som er utrolig beskyttende overfor ridser og slitage

Detaljeret gennemgang

Kufferten Monterey fra Conwood er en god kuffert i et flot og moderne design. Den er fremstillet i materialer af høj kvalitet, moderne og robuste komponenter, som skaber et samlet resultat, der både giver den et flot look og fungerer rigtig godt. Overfladen er SharkTooth, som er Conwoods bedste overflade til beskyttelse mod ridser og slitage.

Derfor skal du vælge Conwood Monterey Kuffert

Med Conwoods Monterey kuffert får du en utrolig praktisk og funktionel kuffert, hvor der ikke er gået på kompromis med udseendet. Alle komponenter er af høj kvalitet, hvilket er med til at gøre denne kuffert så god. Hjulene er Conwoods gode Conwood-Select-8-trac system, som er lette og yderst holdbare. Låsen er TSA-godkendt, så du er sikret mod ødelagt lås uanset, hvor du rejser hen. 

Kuffertens overflade er Conwoods SharkTooth, som er særdeles beskyttende overfor ridser og slitage. Det ydre materiale er i DuoMAKX, som giver kufferten dens fremragende styrke og vægt. Interiøret i Monterey kufferten er foret samt indeholder den en integreret opdeler, lommer i låget samt en smart pakningsstropper i bunden. 

Produktdetaljer:

 • Mål: 79 cm x 55 cm x 29 cm
 • Vægt: 4,2 kg
 • Liter: 91 l
 • Materiale: ABS

Conwood Pulse Kuffertsæt

Kuffertsæt, der kan udvides

Conwood Pulse Kuffertsæt
Fordele
 • pros-icon.svg Kuffertsæt med Conwoods SpaceFrame sptrøjtestøbt stel, der giver dem stivhed, holdbarhed og stabilitet
 • pros-icon.svg Forstærket med polstret EVA-bagbeklædning for at tilføje overfladerne ekstra beskyttende egenskaber
 • pros-icon.svg Conwoods Space+ expander-system gør det muligt at udvide kufferterne op til 35 mm

Detaljeret gennemgang

Med Conwoods Pulse kuffertsæt, får du 3 fantastiske kufferter med Conwoods sprøjtestøbt stel SpaceFrame, dobbelttone 630d tekstureret og slidstærkt polyester, foret interiør, lav vægt, udvidelsessystemet Conwoods Space+ expander system, og med meget mere.

Derfor skal du vælge Conwood Pulse Kuffertsæt

Kuffertsættet Pulse, giver dig tre fremragende kufferter, til enhver anledning. Kufferternes stel er Conwoods SpaceFrame sprøjtestøbede stel, som tilføjer kufferterne masser af stivhed, holdbarhed og stabilitet, som også er med til at minimere deres vægt betydeligt meget. Kufferterne er fremstillet i en dobbelttone 630d tekstureret polyester, der er yderst elastisk og slidstærkt. Dette materiale er ydermere forstærket af 3 millimeter polstret EVA-bagbeklædning, som tilføjer kufferternes overflader beskyttende egenskaber. 

Interiøret i de tre kufferter er luksuriøst og fuldt foret, som indeholder en integreret opdeler, lommer i låget pakningsstropper i bunden samt en mindre sidelomme med lynlåssikring. Vægten i kufferterne bliver holdt på et absolut minimum samt er de ultra nemme at håndtere, takket være det letvægts Conwood-Select-8-trac hjulsystem. 

Du kan desuden udvide kufferterne op til 35 millimeter i dybden med Conwoods Space+ expander system, så du sagtens kan få plads til de ekstra ting du køber på din rejse. Låsen i kufferterne er TSA-godkendt, så du trygt kan benytte dem uanset hvilket land du rejser til, da de kan åbnes med en universalnøgle, som kun bagage-vagterne i USA og Canada har og kan finde på at bruge for at lave et tilfældigt sikkerhedstjek. Kan låsen ikke åbnes med en universalnøgle, ødelægger de nemlig låsen, hvis den bliver udvalgt til tjek, for at kunne komme til at gennemgå den. Derfor er TSA-låsen et vigtigt egenskab, hvis du skal rejse til USA eller Canada. 

Produktdetaljer:

 • Mål: 55 x 40 x 20 cm /  68 x 44  x 28 cm / 78 x 48 x 32 cm
 • Vægt: 2,4 kg / 3,1 kg / 3,6 kg
 • Liter: 33 l / 66 l / 101 l
 • Materiale: Polyester

Conwood Santa Cruz kuffertsæt

Kuffert med verdens mest stødsikre skal

Conwood Santa Cruz kuffertsæt
Fordele
 • pros-icon.svg Fremstillet i ElastoMite, som er verdens mest stødsikre overflade skaller
 • pros-icon.svg Fuldt foret indvendigt og luksuriøs indretning
 • pros-icon.svg TSA og Travel Sentry- godkendt kombinationslås i høj kvalitet

Detaljeret gennemgang

Dette kuffertsæt tilfører en god sikkerhed og klasse til enhver rejse. Kufferterne har en unik form og konstruktion, som gør det nemt at pakke effektivt. Santa Cruz kufferterne er fremstillet i ElastoMite, polyproplen, som er en verdens mest stødsikre overflade-skaller. Dens dobbeltstruktureret overflade, beskytter mod slitage og stød.

Derfor skal du vælge Conwood Santa Cruz kuffertsæt

Er du rejseglad og bruger mange dage om året på rejser i forskellige former, så vil du med sikkerhed blive rigtig glad for dette pragtfulde kuffertsæt Santa Cruz fra Conwood. kufferterne er fuldt foret indvendigt og har en luksuriøs indretning. De alle indeholder en integreret opdeler, lommer i låget og pakningsstropper i bunden, så du er sikker på at dine ting bliver på plads under hele rejsen, og ikke krøller sig sammen i bunden af kufferterne. 

Hjulene på kufferterne er det ultralette Conwood-Select-8-trac hjulsystem, som er utrolig nemme at håndtere og styre, da de ruller nemt og har en lang holdbarhed. Kufferterne har desuden en TSA og Travel Sentry godkendt kombinationslås i høj kvalitet, som øger din sikkerhed af dine ting under rejsen. 

Alle tre kufferter er fremstillet i ElastoMite polypropylen, hvilken er en af verdens mest stødsikre skaller. Desuden har den en dobbeltstruktureret overflade, der beskytter mod slid, så du er sikker på at have dine kufferter i mange år fremover. 

Du får desuden en ekstraordinær 7-årig SafeGuard-garanti på kufferternes skal, som dækker brud på skallen inden for de første 7 år fra dagen du købte dem. Du får desuden 3 års WeCare-garanti på kufferterne, som dækker mangler i materialet og komponenter. 

Produktdetaljer:

 • Mål: 55 x 40 x 21 cm / 69 x 45 x 25 cm / 75 x 51 x 29 cm
 • Vægt: 2,5 kg / 3,5 kg / 4,5 kg
 • Liter: 34 l / 62 l / 97 l
 • Materiale: Polypropylen

Conwood Pacifica Kuffert

Stødabsorberende hardcase kuffert

Conwood Pacifica Kuffert
Fordele
 • pros-icon.svg Lavet af ElastoMite polypropylen, der er elastisk, stødsikker og punktforstærket
 • pros-icon.svg Lodrette sektioner forstærker overfladen, gør den mere stødabsorberende og styrker udseendet på kufferten
 • pros-icon.svg Conwood-Select 8-trac hjulsystem, som giver god manøvredygtighed og en let rulning

Detaljeret gennemgang

Kufferten Conwood Pacifica er en slidstærk og flot kuffert, der indeholder alle de nødvendige funktioner, som en god kuffert bør indeholde. Dens lodrette sektioner gør den blandt andet mere stødabsorberende, den er indrettet luksuriøst og er fuldt foret. Hjulsystemet giver en god manøvredygtighed og let rulning samt kan kufferten udvide sig op til 35 millimeter.

Derfor skal du vælge Conwood Pacifica Kuffert

Med Conwood Pacifica kufferten har du de bedste forudsætninger for en fuldstændig sikker og komplet problemfri rejse. Hver eneste funktion er med til at gøre kufferten helt igennem fantastisk at rejse med, både når det kommer til pakningen, transporten og designet. Kufferten har en hardcase og er lavet af ElastoMite polypropylen, som er elastisk, stødsikker og punktforstærket. De lodrette sektioner er ikke kun til for udseendets skyld, men er faktisk med til at forstærke overfladen og gøre den mere stødabsorberende. Denne overfladestruktur beskytter ligeledes mod slid og fremhæver kuffertens farve og design. 

Hjulene på kufferten er fremstillet i det holdbare Conwood-Select 8-trac hjulsystem, som har en god manøvredygtighed og en let rulning over de fleste typer terræn. Låsen på kufferten er både TSA og Travel Sentry-godkendt samt er det en kombinationslås, der giver ekstra sikkerhed, lige meget hvor rejsen går hen. 

Derudover får du en ekstraordinær garantipakke, som består af en 7 års SafeGuard, der dækker brud på skallen de første 7 år fra købsdatoen uanset hvad årsagen er. Ligeledes får du en 3 års WeCare-garanti, hvis det skulle være mangler i materialet eller i komponenterne. 

Produktdetaljer:

 • Mål: 76 cm x 52 cm x 29 cm
 • Vægt: 4,5 kg
 • Liter: 93 l
 • Materiale: Polycarbonat

Epic Jetstream SL Kuffert

Miljøvenlig kuffert

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Udviklet med VTT 02, hvor polypropylene materialet er brugt til at fremstille kuffertens skal
 • pros-icon.svg Fremstillet ved brug af færre komponenter, som er meget bedre for miljøet
 • pros-icon.svg Kombinationen af DualTRAK og VTT 02 gør den yderst robust og forlænger levetiden på kufferten

Detaljeret gennemgang

Jetstream kufferten fra Epic er designet med formålet om at have et utroligt holdbart ydre og samtidig holde vægten på et absolut minimum. Den er derfor ultra nem at transportere rundt på rejsen samt kan du være sikker på den ikke går i stykker under flyveturene, da den er rigtig robust og slidstærk.

Derfor skal du vælge Epic Jetstream SL

Kufferten Jetstream fra Epic er utrolig unik og og er udviklet med VTT 02, som er et nyt tiltag af EPIC, hvor polypropylene materialet er brugt ved fremstilling af kuffertens skal. Dette er med til at gøre kufferten ekstra holdbar og slidstærk, samtidig med at det bibeholder SL-seriens utrolig lette vægt og flotte designs. Jetstream er desuden fremstillet ved brug af færre komponenter end de tidligere modeller, og er derfor meget bedre for miljøet. 

Alle kuffertens komponenter er af højeste kvalitet og er udviklet med hvert sit formål. Med eksempelvis DualTRAK hjulene, har kufferten rigtig god manøvre i mange forskellige terræn. Kombinationen af DualTRAK hjulene og VTT 02 forlænger levetiden på denne kuffert, da den er utrolig robust i ned til mindste detalje. TSA-låsen er især ideel til dig, der planlægger at skulle rejse til USA, da deres toldmyndigheder kan finde på at åbne din taske, hvis den er under mistanke. Med TSA-låsen kan de åbne den med en universalnøgle, som kun de har, og så undgår du at de skal ødelægge din kuffert for at få den op. 

Indvendigt er kufferten udstyret som et pakkesystem, som gør det utroligt let for dig at pakke til rejsen, da den har adskillige rum med en simpel opdeling og seler til at spænde bagagen fast med, så du kan have mest muligt bagage med i kufferten. Hovedlynlåsen er vandafvisende, og der findes et ekstra mindre rum, som kan lukkes til med lynlås. 

Jetstream SL kufferten fås i en lille, mellem og stor størrelse. Den lille måler 55 centimeter, den mellem måler 66 centimeter og den store 76 centimeter. 

Produktdetaljer (mellem størrelse):

 • Mål: 66 cm x 45 cm x 26 cm
 • Vægt: 2,9 kg
 • Liter: 69 l. 

Guide

Anden nyttig information i denne kuffert test

Kufferter findes i utallige former, farver og størrelser. Det der afgør valget af kuffert har meget at gøre med hvilke typer rejser du skal bruge den til. Skal du på forretningsrejse så er det højst sandsynligt ikke samme type kuffert, som du ville bruge til en charterferie sydpå. Desuden handler det meget om hvor ofte du rejser, hvilket terræn den skal køre på og hvad du primært skal have i den. Vi har samlet nogle af de mest væsentlige ting, du bør have i overvejelserne, når du skal vælge hvilken af de fremragende kufferter, du ønsker fra vores kuffert test.

Let i vægten

Alle flyselskaber har vægtbegrænsninger på de forskellige typer af bagage, og du kan ende med at betale et højt gebyr, hvis du har overvægt i din bagage, ellers kan du ende med at skulle smide nogle af dine ting ud eller omrokere mellem dine tasker. Generelt, så kan du tage mere med, jo lettere din kuffert er i vægten. Der er naturligvis en grænse, da kufferten ikke skal være så let, at materialet er skrøbeligt, at der ikke skal meget til før den går i stykker. Mange kuffert-producenter har stor fokus på at vælge stabile og robuste materialer, som er lette i vægten, til at fremstille kufferter i. Du har nok lagt mærke til, hvordan alle kufferter i vores kuffert test har fokus på deres lette vægt, og du bør altså sammenligne den oplyste vægt med det materiale, kufferten er fremstillet i.

Skal du have en kabinekuffert, så udgør en kuffert på 3 til 4 kg, omkring 30% og 40% af den samlede vægt, der må medbringes, hvis grænsevægten ligger på 10 kg, som det typisk er for en kabinekuffert.

Passende kapacitet

Kufferter i samme størrelse har ikke altid den samme kapacitet, da de er udformet forskelligt. Det er naturligvis vigtigt, at du vælger den kuffert med så meget kapacitet, som muligt, så der ikke bliver brugt unødvendigt spildplads, som bare vejer ekstra. Kapaciteten i en kuffert kommer af en god indretning af den indvendige del af kufferten, hvor de har minimeret spildplads og indrettet den så effektivt som muligt. Kapaciteten er især vigtig i en kabinekuffert, der i forvejen er ret lille og hver eneste millimeter kan gøre en forskel.

Fornuftig størrelse

Du skal vælge størrelsen på din kuffert ud fra hvilken type rejse du skal på, hvor længe du skal afsted, hvad du skal have med, hvor langt du skal transportere den, og så videre. Skal du på forretningsrejse på 1 til 2 overnatninger eller skal du på en mini storbyferie i en forlænget weekend, er en kabinekuffert typisk passende, da der er plads nok til tøj til et par dage samt en computer, med mere. En kabinekuffert måler typisk 55 cm x 40 cm x 20 cm og kan tages med som håndbagage, hvis den maksimalt måler denne størrelse. Flyselskaber har dog forskellige grænser på hvor meget kabinekufferten må måle og veje for at den kan tages med som håndbagage.

Er din storbyferie i de kolde vintermåneder kan det dog godt være at en kabinekuffert er for lille, da det ofte kræver lidt mere tøj, som fylder mere i kufferten. Her vil en kuffert i mellem størrelse nok være mere passende. En kuffert i mellem størrelse måler typisk 66 cm x 45 cm x 25 cm. Denne type kuffert er god til charterrejser, længere storbyferier, eller eksempelvis rejser der kræver mange par sko, teknisk udstyr, og så videre. Denne type kuffert er den mest normale og kan bruges til mange forskellige rejseformål.

Skal du på en længere rejser, altså omkring 3 til 4 uger eller mere, så er den store kuffert mere ideel for dig. Disse kufferter har masser af plads, og måler typisk 76 cm x 52 cm x 30 cm.

Hvis du rejser meget på forskellige typer af rejser og derfor ikke kun kan nøjes med én størrelse kuffert, så har mange producenter lavet deciderede “kuffertsæt med alle tre størrelser kufferter, som du kan se i vores test. Her kan du få et sæt Conwood Pulse kuffertsæt i softcase eller et Conwood Santa Cruz kuffertsæt i hardcase.

Softcase eller hardcase

Softcase kufferter er bløde kufferter, som typisk produceres i nylon og polyester. Disse materialer er yderst fleksible, lette og slidstærke, dog er de ikke særlig modstandsdygtige over for hårde slag og stød. Softcase kufferter har typisk lommer på ydersiden, som er rigtig praktiske til at have sin bærbar computer i eller dokumenter, hvilket gør softcase-kufferten er ideel til brug som kabinekuffert.

En hardcase kuffert er en kuffert med en hård overflade, og de findes typisk i to forskellige materialer. De bliver altså enten fremstillet i en tynd, fleksibel polykarbonatplast eller af stenhård polypropylen-plast. Polykarbonat bliver faktisk brugt til blandt andet at producere skudsikre glas i, hvor polypropylen plast ofte bliver brugt som beholdere til kemikalier. Der er altså tale om ultra robuste materialer, som med sikkerhed vil sikre din bagage mod hårde slag og stød. Forskellen på de to hårde materialer, er at polykarbonat er fleksibelt og vejer mindre end kufferter i polypropylen-plast, uden at det mister sin robusthed. Polypropylen-plast bliver desuden porøst ved meget lave frysetemperaturer, som der bliver i lastrummet på nogle fly.

Så skal du bruge din kuffert meget, fordi du rejser mange gange om året, så er en hardcase af polycarbonatplast kuffert den allermest ideelle kuffert for dig. Rejser du ofte på forretningsrejser, så er en kuffert med softcase den mest praktiske, i forhold til lommer og dens fleksibilitet.

TSA-godkendt lås

De fleste kufferter i dag er udstyret med en lås, så man undgår at den går op, eller at der er nogle der skulle få fingrene i den og stjæle dine ejendele. Det er derfor vigtigt, at vælge en kuffert med en lås, der er stærk og robust. Alle kufferter i vores test er udstyret med låse der er TSA-godkendt. En TSA-godkendelse står for Transportation Security Administration, hvilket er et sikkerhedstjek, som bliver foretaget primært i USA og Canada, hvor tolderne bryder din kuffert op, hvis de har mistanke om at din kuffert indeholder mistænkelige varer. Med en TSA-godkendt lås, har toldmyndighederne en universalnøgle, som kan låse disse låse op med, så du undgår at de ødelægger din lås på kufferten, som ligeledes kan ødelægge din kuffert.

Næsten alle de nyeste kufferter i dag er udstyret med en TSA-lås, hvilket er helt ideelt, hvis du skal rejse til USA eller Canada med kufferten.

Manøvredygtige hjul

Hjulene på kufferten er yderst væsentlige for transporten af kufferten, og hele pointen med en kuffert er at den kan køre på hjul, så du er fri for at slæbe den rundt og få ondt i ryg og skuldre. 4-hjulede kufferter er blevet mere og mere populære efterhånden, da det gør kufferten meget nemmere at styre og du kan vælge at køre den på to hjul, når det skal gå hurtigt. De fire hjul gør det nemmere at komme gennem smalle steder og en større mængde mennesker, da du kan dreje og skubbe kufferten i alle retninger. Det er altså yderst fordelagtigt, at vælge en kuffert med fire hjul for at gøre transporten af den meget nemmere og problemfri.

Praktisk indretning og design

Det er meget lettere at pakke sin bagage i kufferten, hvis dens indvendige design og indretning er lavet godt. Man bør kunne udnytte pladsen så godt som muligt med en god rumadskillelse, praktiske lommer og pakkeremme. Har kufferten også en godt nedre og øvre rum, så forhindrer det tøjet, og andre genstande, i at vælte rundt og blive krøllet.

Der er typisk en meget stor forskel i kvaliteten på kufferterne i de forskellige prisklasser. De dyrere kufferter har flest små, praktiske finesser, som eksempelvis en aftagelig sektioninddeler, bøjle til skjorter og bluser, en vaskepose eller en lomme til en bærbar computer. Det kan være vanskeligere at pakke nogle lavpriskufferter, der ikke har rumadskillelse eller pakkeremme.

Sådan pakker du din kuffert effektivt

Du har sikkert prøvet det tusindvis af gange, at kæmpe med at få plads til alt bagagen i kufferten, så du til sidst må sidde oven på din kuffert for at kunne lukke den. Dog findes der mange forskellige tips og tricks til hvordan man pakker sin kuffert effektivt, så du får udnyttet pladsen mest muligt, uden at du behøver at skulle kæmpe med at lukke den til sidst.

Vælg en let kuffert

Med en let kuffert sparer du en masse vægt, som du i stedet kan bruge på at tage de ekstra par sko med, eller en ekstra trøje. flyselskaberne har strenge regler for, hvor meget din kuffert maksimalt på veje. Typisk er det 20 kg for bagage, der skal checkes ind.

Det er ærgerligt, at skulle betale gebyrer for overvægt, hvis du kunne have sparet vægten blot ved at have en kuffert, der ikke vejer særligt meget.

Pak i god tid

Det er altid fristende at skubbe pakningen til lige inden du skal afsted, så du ikke skal tænke på det i lang tid før. Dog så ender det altid med at man glemmer noget, får taget det forkerte med eller at det bliver pakket dumt, så du ikke kan få plads til det, du gerne ville have med. Del gerne pakningen op i flere etaper, så du bruger lidt tid om dagen på at pakke, og så du kan nå at komme i tanke om ting, du skal huske til rejsen.

Lav en god research om destinationen

Tjek gerne vejrudsigten for den pågældende destination du skal rejse til, så du er forberedt på regnvejrsdagene, den voldsomme blæst eller solskin med meget varme temperaturer. På denne måde får du pakket netop den slags tøj du får brug for, så du ikke står i shorts og sandaler i regnvejr.

Få et overblik over din bagage

Det er en rigtig god idé at få et godt overblik over alt det du skal have med inden du begynder at pakke det ned i kufferten. Således kan du eksempelvis se hvor mange par bukser du har taget med i forhold til bluser og trøjer, så du kan få sparet på unødvendige ting. Det giver dig også et godt overblik over om du har taget nok tøj med til alle dage.

Pak ikke i outfits

Mange tror fejlagtigt, at det er en fordel at pakke i outfits, men faktisk kan det resultere i at du hurtigt løber tør for plads. Ved hurtigt, at lave outfits ud fra hvad du lige tror, kan du ende med at det slet ikke komplimenterer hinanden. Pak derfor i stedet de enkelte stykker tøj, som passer til mange forskellige sæt. Det er en fordel at pakke gode base farver, som sort, hvid eller grå, og derudfra kan du tage ting med der passer til tøjet i base farverne.

Saml toiletsagerne

Er du kvinde, har du nok flere toiletsager med, end hvad en mand vil have. Sørg derfor altid at købe toiletsager i rejsestørrelser, eller i etuier i rejsestørrelser. Du kan således spare en masse plads i din kuffert. Sørg desuden altid for at pakke toiletsagerne i poser, så du ikke risikerer at din shampoo er gået op, på grund af trykket i flyet, og det ender i alt dit tøj.

Rul dit tøj, i stedet for at folde det

Du kan spare en masse plads ved at rulle dit tøj i ruller, frem for den klassiske måde med at folde tøjet sammen. Rul derfor alt dit store tøj sammen og anvend det som en “bund” i din kuffert, og så kan du stable resten af dit tøj ovenpå. Du kan også udnytte pladsen i dine sko, ved at rulle dine strømper sammen og fylde i skoen. Således optager du ikke unødvendigt plads, men du undgår også at dine sko bliver klemt voldsomt sammen undervejs.

Pak det tungeste nederst

Dine tunge ting, såsom jeans, sweatre, tykke trøjer og sko, bør altid blive placeret nederst i kufferten. Dette er ikke kun effektivt, men det skåner også dit lettere, og måske skrøbeligere, tøj, som kan ende med at blive fuldstændigt sammenkrøllet, hvis det har ligget mellem runge sko og jeans i mange timer.

Kuffert med udvidelse

Mange af kufferterne i vores kuffert test har den funktion at de kan udvide sig, helt op til 35 millimeter. Har du virkelig svært ved at lukke din kuffert, så har du mulighed for at lyne den midterste del op, så låget på kufferten får lidt mere plads. Dog, er udvidelses-funktionen bedst til at bruge som ekstra plads til de køb, du foretager dig på din rejse, så du kan få plads til det i kufferten.

Vej din kuffert inden afrejse

For ikke at få et chok og ende med at betale dumme gebyrer for overvægt, så er det en rigtig god idé at veje din bagage inden du tager hjemmefra. Så kan du være forberedt på om du bør undvære de ekstra par sko, der lige vejer de par kilo ekstra.

FAQ

Hvilken kuffert er den bedste?

Vi mener at den bedste kuffert er EPIC Phantom SL Kuffert, da den både er særdeles slidstærk og robust, den er let i vægt, har et flot design, osv. Se resten af vores udvalg af fantastiske kufferter i vores kuffert test.

Hvilken kuffert skal jeg vælge?

Vælg en den kuffert, der passer til de typer rejser du mest er på og efter hvad du skal have med. En softcase kuffert er ideelt som kabinekuffert og en hardcase kuffert er bedre i de større størrelser, da de kan tåle hårde slag og slid.

Hvad er en TSA-lås?

En TSA-lås betyder at låsen på kufferten kan åbnes af tolden i amerikanske lufthavne med en universalnøgle, uden din kuffert bliver ødelagt. Har de mistanke om mistænkeligt indhold i kufferten har de lov til at åbne kufferten.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×