Bedste Løbecykel: 7 bedste løbecykler til børn (Maj 2024)

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr, så hendes viden inden for køkkenudstyr og de forskellige brands i branchen er meget høj.  Mange gange... Læs mere

trybike 2
Prisvindende løbecykel til børn i alle aldre

Trybike 2-i-1

7
En god balancecykel med flere indstillingsmuligheder

Kokua gåcykel

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

I denne løbecykel test kan du læse om de bedste løbecykler til børn fra 1 til 5 år. Vi har kåret en Puky LR M Classic løbecykel som bedst i test, da den kan tilpasses barnet, har en ergonomisk opbygning og er af høj kvalitet. A.lle modeller på listen er dog klart investeringen værd, så læs med og find den helt rette løbecykel til dit barn

Der findes mange forskellige løbecykler til børn på markedet, og det kan derfor være svært at beslutte sig for en model, når man forsøger at købe en løbecykel. Heldigvis kan du få hjælp til valget i de senere afsnit i denne test, hvor vi guider dig til alt det, du skal vide inde du køber en løbecykel til dit barn.

Puky LR M Classic

Den bedste løbecykel

Fordele
 • pros-icon.svg Mulighed for at tilpasse højde på styr og saddel, så cyklen kan bruges i mange år
 • pros-icon.svg Ergonomisk opbygning sikrer en høj komfort og god understøttelse af bevægelser
 • pros-icon.svg Udstyret med et stort løbebræt, så barnets fødder kan placeres her, når der er fart på

Detaljeret gennemgang

Du kan ikke gå galt i byen med denne Puky løbecykel. Mærket Pukys klassiske løbecykel er velegnet til børn fra omkring 2-års alderen, og kan vokse med barnet, da både styr og saddel kan justeres i højden. Puky er blandt andet kendt for en lav påstigningshøjde og en børnevenlig ergonomi, hvorfor deres børnecykler klart er investeringen værd.

Derfor skal du vælge Puky LR M Classic

Der er flere gode grunde til at investere i denne klassiske løbecykel fra mærket Puky. Først og fremmest er det en model, der får rigtig meget ros – både af uafhængige testkilder og forbrugerne. Du kan altså roligt stole på, at denne model vil leve op til dine forventninger. Derudover er Puky kendt for at udviklet løbecykler med et ergonomisk udgangspunkt, som netop sikrer en bedre oplevelse for barnet. F.eks. er denne løbecykel udviklet med en behagelig banansaddel og lav indstigning.

Modellen sikrer en god mængde sjov for barnet, mens sikkerheden stadig er i top. Cyklen har bl.a. 8,4 tommer bløde dæk, der er vedligeholdelsesfrie, optimale sikkerhedshåndtag og et stort løbebræt, så fødderne kan placeres her, når det går stærkt. Helt generelt er løbecyklens opbygning desuden så robust, at den kan benyttes i mange år. F.eks. er den udviklet med en slagfast pulverlakering, så den kan tåle at falde på jorden.

En anden fordel ved denne model er, at den er udstyret med højdejusterbar saddel og styr. På den måde kan du tilpasse løbecyklen til dit barn gennem en længere årrække. Dette sikrer også den bedst mulige kontrol over cyklen, uanset hvilken alder dit barn har.

Produktdetaljer

 • Farve: Lyserød, grøn eller blå
 • Sædehøjde: Mellem 30 og 39 cm
 • Længde: 73 cm
 • Kan benyttes fra: 2 år / 85 cm
 • Maksimal belastning: 25 kg

Trybike 2-i-1

Prisvindende løbecykel til børn i alle aldre

trybike
Fordele
 • pros-icon.svg Udvikler sig med barnet, da flere dele kan indstilles efter behov
 • pros-icon.svg Mulighed for at benytte løbecyklen med to eller tre hjul
 • pros-icon.svg Vinder af prisen Baby Innovation Award 2018

Detaljeret gennemgang

Denne prisvindende løbecykel fra den hollandske producent Trybike er ideel til børn i alle aldre, hvorfor du altså blot skal købe én løbecykel frem for flere. Det skyldes, at cyklen er udviklet til at vokse med dit barn. F.eks. kan sædet justeres, højden på forhjulet ændres og så er det muligt at benytte den som både en to- og trehjulet løbecykel.

Derfor skal du vælge Trybike 2-i-1

Hvis du leder efter en løbecykel, der kan følge dit barn i mange år, så vil vi anbefale dig at se nærmere på denne model fra Trybike. Produktet er specielt udviklet til at kunne blive justeret, hvilket skaber gode betingelser for at tilpasse den til dit barn. F.eks. er det muligt at justere sædet mellem 30 og 45 centimeter, mens forhjulet kan indstilles til to højder. Af den grund er det muligt at benytte denne løbecykel til børn fra de er cirka 1,5 år gamle til 5-6 års alderen.

Denne løbecykel er desuden en 2-i-1 løsning. Modellen kan nemlig både benyttes som en trehjulet eller tohjulet løbecykel. Dette skaber den bedst mulige sikkerhed for et mindre barn, men sikrer samtidig optimal udfordring for et større barn. For et mindre barn er det oplagt at benytte tre hjul, da der er mindre sandsynlighed for, at barnet vælter, samtidig med at cyklen træner barnets balanceevne. Der er desuden en afsats til fødderne, som kan bruges, når det går stærkt.

Selvom denne model ikke har været på markedet særlig længe, så er den allerede blevet rost til skyerne. Faktisk kan den bryste sig af at være prisvindende, da den i 2018 vandt en Baby Innovation Award. Du kan desuden roligt stole på, at denne løbecykel skiller sig ud fra andre, da den har et retrolook og kan fås i en del forskellige farver.

Produktdetaljer

 • Farve: Grå, grøn, rosa, hvid, sort, blå eller rød
 • Vægt: 5,2 kg for en tohjulet, 6,3 kg for en trehjulet
 • Sædehøjde: Mellem 30 og 45 cm
 • Kan benyttes fra: 1,5 år

Krea Løbecykel

To go mini løbecykel

Fordele
 • pros-icon.svg Lille i størrelsen, hvorfor den er nem at gemme af vejen eller tage med på farten
 • pros-icon.svg Muligt at tilpasse sæde og styr til barnet, da de er justerbare
 • pros-icon.svg Udstyret med punkterfrie dæk og en refleks foran for yderligere sikkerhed

Detaljeret gennemgang

Denne løbecykel fra mærket Krea er ideel til brug både indendørs og udendørs, hvor den vil bidrage til fysisk og mental udvikling for barnet. Produktet er lille i størrelsen og vægten, hvorfor det er en model, man sagtens kan have med på farten. Det er muligt at justere sæde og styr, så det passer bedre til den enkelte bruger.

Derfor skal du vælge Krea Løbecykel

Hvis du leder efter en løbecykel, der kan tages med, når I skal på ferie, besøge bedsteforældrene, er nem selv at transportere hjem fra børnehaven e.l., så kan du med fordel kaste blikket på denne løbecykel fra mærket Krea. Lige netop denne model er nemlig udviklet med en vægt på blot 3,5 kg, hvorfor den er nem at bære rundt på, og så er den kompakt i størrelsen. Den fylder således ikke alverden, hvis den skal med i bilen eller offentlig transport.

Med denne løbecykel kan du være sikker på, at dit barns balanceevne trænes optimalt. Faktisk vil cyklen understøtte både den fysiske og mentale udvikling fra en tidlig alder. Det er forskelligt fra barn til barn, hvor hurtigt de kan få glæde af en løbecykel, men denne løbecykel kan benyttes af selv mindre børn. Det skyldes i høj grad den kompakte størrelse, og at den er justerbar i både sæde og styr. Sædet kan således indstilles mellem 29,5 og 35 cm, mens styret kan justeres til mellem 40 og 50 cm.

Løbecyklen består af metal og fås i enten rød eller blå. Den er udstyret med punkterfrie dæk og en refleks foran. Dette sikrer en bedre sikkerhed, hvis den benyttes i trafikken. Og så skal du ikke bekymre dig om at skifte dæk hele tiden. Den kan desuden både bruges indenfor og udenfor alt efter behov.

Produktdetaljer

 • Farve: Rød eller blå
 • Vægt: 3,5 kg
 • Sædehøjde: Mellem 29,5 og 35 cm
 • Længde: 59 cm
 • Maksimal belastning: 50 kg

PukyLino

En god løbecykel til de små

Fordele
 • pros-icon.svg Specielt udviklet til de små i familien, hvor de lærer styre- og benbevægelser
 • pros-icon.svg Udstyret med 4 store hjul og sikkerhedshåndtag for at sikre en høj sikkerhed
 • pros-icon.svg Ergonomisk opbygning så leg og læring er så behagelig som muligt
 • pros-icon.svg Sælges til en billig pris, så alle kan få råd til cyklen

Detaljeret gennemgang

Denne model fra mærke Puky er en ideel løbecykel til de helt små børn. Produktet kan benyttes fra barnet er cirka 1 år gammel og er udstyret med fire hjul. Dette giver mulighed for, at selv de mindste børn kan benytte cyklen uden for meget hjælp. Modellen har et højt sikkerhedsniveau, en god ergonomisk opbygning og kan benyttes indenfor.

Derfor skal du vælge PukyLino

Hvis du leder efter en god løbecykel til et mindre barn på omkring 1 år, så kan du udmærket investere i denne model fra mærket Puky. Puky har udviklet flere forskellige typer af løbecykler, og lige netop denne model er særligt udviklet til de mindre børn. Vær dog opmærksom på, at barnet skal have en højde på minimum 75 cm og allerede kunne sidde eller gå for at benytte en løbecykel til videreudvikling af motorikken.

Helt generelt hjælper denne løbecykel med at lære barnet af- og påstigninger, hvordan de kontrollerer retning, samt øver balance og bevægelse Du skal ikke være nervøs for, at dit barn kommer til skade på denne løbecykel, da den er udviklet med fire store gummihjul og sikkerhedshåndtag, der ikke kan drejes for meget. Den benyttede slags hjul gør det desuden muligt at benytte løbecyklen både indendørs og udendørs uden problemer.

Pukylino er udstyret med et ergonomisk formet sæde og vejer blot 2,5 kg. Dette sikrer, at barnet sidder behageligt og ikke overanstrenger kroppen ved at benytte løbecyklen. Med tanke på alle de ovenstående fordele ved dette produkt er det endnu mere imponerende, at løbecyklen sælges til en billig pris i forhold til andre modeller på markedet.

Produktdetaljer

 • Farve: Grøn, lyserød, grå eller rød
 • Vægt: 2,5
 • Sædehøjde: 22 cm
 • Længde: 51 cm
 • Kan benyttes fra: 1 år / 75 cm
 • Maksimal belastning: 20 kg

Banwood First Go

Solid løbecykel med to hjul

Fordele
 • pros-icon.svg Udstyret med to hjul, så dit barn kan lære at cykle uden brug af pedaler
 • pros-icon.svg Mulighed for at justere styr- og saddelhøjde, så den kan bruge i flere år
 • pros-icon.svg Ligner en rigtig cykel i udformningen – og har endda kurv og ringeklokke

Detaljeret gennemgang

Denne løbecykel fra Banwood er egnet til de lidt ældre børn. Den er nemlig kun udstyret med to hjul, hvorfor den er med til at lære dit barn at holde balancen. Produktet er CE-godkendt og har et klassisk look, der minder om en rigtig cykel. Sæde og styr er justérbart, så det kan indstilles til barnets størrelse.

Derfor skal du vælge Banwood First Go

Er dit barn klar til at tage spæde skridt mod en cykel med pedaler? I så fald kan det være en god idé at investere i en løbecykel, der kun er udstyret med to hjul, men hvor barnet skal kører rundt ved hjælp af benene. På den måde lærer du dit barn at holde balancen uden støttehjul, hvilket resulterer i en mere stabil kørsel, når der skiftes til en almindelig cykel frem for en løbecykel.

Lige netop denne løbecykel er designet på en sådan måde, at den ligner en rigtig cykel. Den har en klassisk opbygning, to hjul og er udstyret med både kurv og ringeklokke. Dette vil højst sandsynligt også skabe en del glæde for dit barn. Modellen kan købes i flere forskellige farver og mønstre, så du har frit valg i forhold til, hvad der passer bedst til dit barn.

Denne cykel anbefales fra 2,5 til 3-års alderen, og du burde ikke bruge den til yngre børn, da det kan give en for stor udfordring, når cyklen kun har to hjul. Det er dog muligt at lade dit barn vokse med cyklen, da den kan justeres i højden for både sædet og styret. Produktet er desuden CE godkendt, så du kan altså være sikker på, at du får en løbecykel i høj kvalitet

Produktdetaljer

 • Farve: Flere farver og mønstre
 • Vægt: 4,5 kg
 • Sædehøjde: Mellem 37 og 44 cm
 • Længde: 65 cm
 • Kan benyttes fra: 2,5 år

Scoot and Ride Highway Kick 1

Løbecykel og løbehjul i ét

Fordele
 • pros-icon.svg Passer både til små og store børn, da produktet både er løbecykel og løbehjul
 • pros-icon.svg Mulighed for at skifte mellem de to indstillinger uden brug af værktøj
 • pros-icon.svg Høj sikkerhed i begge niveauer for at minimere risikoen for skader

Detaljeret gennemgang

Dette produkt adskiller sig en smule fra de andre i denne test. Det skyldes, at den faktisk kan bruges på to forskellige måder: både som en løbecykel til de helt små og et løbehjul, når barnet bliver større. Det er altså en model, der i den grad tilpasser sig dit barns alder. Det er nemt at skifte mellem de to indstillinger, da der ikke skal bruges værktøj til formålet.

Derfor skal du vælge Scoot and Ride Highway Kick 1

Hvis du vælger denne løbecykel fra Scoot and Ride, skal du være opmærksom på, at den ikke blot er en løbecykel til mindre børn. Det er nemlig muligt at forvandle løbecyklen til et løbehjul, som barnet kan bruge, når det bliver stort nok. Dette giver dog dit barn mulighed for at have et transportmiddel, der følger dem fra de er cirka 1 til 5 år.

Som løbecykel har produktet en maksimal belastning på 20 kg, og sædet kan indstilles mellem 22,5 og 29 cm. Det anbefales, at den siddende position benyttes af børn mellem 1 og 3 år. Når barnet bliver ældre, og har godt styr på balancen, kan cyklen laves om til et løbehjul uden brug af værktøj. I denne form kan styret justeres fra 82 til 118 cm, og så stiger maksimal belastningen til 50 kg.

Der er flere fordele ved at vælge denne løbecykel over de andre i testen, men en af de helt store af slagsen er produktets sikkerhedsforanstaltninger. Der er nemlig minimal risiko for, at dit barn falder og kommer til skade med denne model, uanset hvilken udformning produktet har. F.eks. er der sikkerhedspude på det forreste hjul, så cyklen ikke tipper, og så er der en bremse på det bagerste hjul, så barnet selv kan stoppe løbehjulet, hvis det går for hurtigt.

Produktdetaljer

 • Farve: Grå, blå, lyserød eller grøn
 • Sædehøjde: Mellem 22,5 og 29 cm
 • Kan benyttes fra: 1 år
 • Maksimal belastning: 20 kg siddende og 50 kg stående

Kokua gåcykel

En god balancecykel med flere indstillingsmuligheder

Fordele
 • pros-icon.svg Mulighed for at indstille cyklen til det enkelte barn over flere år
 • pros-icon.svg Opbygning der både garanterer en bedre komfort, oplevelse og sikkerhed
 • pros-icon.svg Er CE mærket og kan købes i flere forskellige farver

Detaljeret gennemgang

Denne løbecykel fra Kokua er ideel til børn i alderen 2 til 5 år. Det store spring i alderen skyldes i høj grad, at cyklen kan tilpasses til det enkelte barns behov. En anden klar fordel ved denne variant er, at den har et højt sikkerhedsniveau, skåner barnet i tilfælde af bump og har store dæk, der er ekstra forstærkede og udstyret med reflekser.

Derfor skal du vælge Kokua gåcykel

Hvis dit barn allerede har brug for en større udfordring fra omkring 2-års alderen, så kan du udmærket se nærmere på denne løbecykel fra Kokua. Produktet har blot to hjul, hvilket kan være en udfordring for de fleste toårige, men det er muligt at indstille mange andre dele til at passe til barnet, hvis det er klar til to hjul. F.eks. er det muligt at justere sadelhøjden, så barnet kan nå jorden uden problemer uanset hans / hendes højde.

Produktet er udviklet til at kunne skaffe en større udfordring efterhånden som barnet er klar til det. Forgaflen er bl.a. udstyret med en styredæmpning og en enhed, der hjælper barnet med at køre ligeud. I starten kan der altså blot være fokus på balance frem for styring af cyklen. Styredæmpningen kan demonteres, når barnet er klar til at styre selv. 

Denne løbecykel er ideel for dit barn, da den er udviklet med cykelaffjedring i to hårdheder, så barnets ryg ikke tager skade, selvom der forekommer bump undervejs. Cyklen er desuden udstyret med Scwalbe Big Apple ballondæk, der mindsker risikoen for punktering. Dækkene har refleksstriber på sig, så dit barn kan blive set i trafikken.

Produktdetaljer

 • Farve: blå, mørkeblå, grøn, rød, koralrød, pink, hvid eller orange
 • Vægt: 3,4 kg
 • Sædehøjde: Mellem 35 og 43 cm
 • Længde: 90 cm
 • Kan benyttes fra: 2 år

Guide

Sådan vælger du den bedste løbecykel

I de nedenstående afsnit kan du bl.a. læse mere om, hvordan du vælger den bedste løbecykel til dit barn, hvorfor det er en fordel at prioritere brugen af en løbecykel og hvordan du finde det bedste løbecykel tilbud. Dette burde klæde dig bedre på til købet af en ny løbecykel.

Derfor er en løbecykel til dit barn en god investering

Er du endnu ikke overbevist om, hvorfor du skal investere i en løbecykel? I så fald får du herunder 3 gode grunde til, at du skal investere i en løbecykel til dit barn – og gerne i en relativt tidlig alder:

 • En løbecykel hjælper til udvikling af barnets motorik, balance, koordineringsevner, reaktionsevne m.fl.
 • En løbecykel garanterer underholdning og sjov, men der læres
 • En løbecykel hjælper barnet med at blive klar til en rigtig cykel

Løbecykel hvornår – barnets alder til løbecyklen

Det afhænger en del af dit barns udvikling, hvornår det er en god idé at benytte en løbecykel. For nogle kan de allerede benyttes fra 1-årsalderen, mens andre børn ikke er klar til at bruge dem før lidt senere. I de nedenstående afsnit kan du læse nærmere om, hvad du skal være opmærksom på for løbecykler til de forskellige aldre.

Løbecykel 1 år

Hvis dit barn allerede er klar til at blive udfordret med en løbecykel som 1-årig, skal du være opmærksom på, at du rent faktisk får fingrene i en model, der anbefales til så ung en alder. Cyklen kan være rigtig god, men hvis den ikke passer til de helt små børn, så får barnet ikke det optimale ud af legen. Det er desuden en fordel at benytte en løbecykel med tre eller fire hjul, når barnet er så lille, da det skaber større sikkerhed.

Løbecykel 2 år

En lang række løbecykler er udviklet til brug allerede fra barnet er omkring 2-års alderen. Der findes således mange modeller at vælge imellem, når du ønsker at købe en løbecykel til dit barn i denne aldersgruppe. Vi vil anbefale dig at gå efter en variant med tre hjul, da det skaber bedre sikkerhed. Derudover er det også en god idé at vælge en løbecykel, der kan udvikle sig med barnet – f.eks. ved at diverse dele kan indstilles i højden, så de stadig passer, når barnet bliver større.

Løbecykel 3 år

Nogle børn er allerede klar til at prøve kræfter med en tohjulet løbecykel, når de er 3 år gamle, mens andre stadig har brug for den ekstra sikkerhed i form af et ekstra hjul. Vi vil derfor anbefale dig at vælge cykel ud fra, hvad dit barn har brug for. Igen må vi pointere, at det er oplagt med en løbecykel, der kan justeres, så den fortsat virker rigtig godt, når barnet lærer og vokser.

Løbecykel 4 år

Jo ældre barnet er, jo mere kan de også klare selv. Der skal hele tiden ny udfordring til for, at løbecyklen forbliver et læringsmiddel, såvel som en del af en leg. De fleste fireårige er klar til lidt større udfordring, f.eks. ved kun at køre med to hjul, hvis ikke det er sket tidligere. Derudover kan du overveje en løbecykel, der kan dreje mere end andre modeller, så barnet lærer at styre mere præcist.

Løbecykel 5 år

Hvis dit barn stadig har glæde af en løbecykel som femårig, så kan det være oplagt at se nærmere på forskellige løbecykler til børn, der gør dem mere forberedt til en rigtig cykel med pedaler. I denne alder kan løbecyklen således godt være det sidste skridt inden der findes en traditionel cykel frem. Ved at vælge en løbecyklen med en mere cykel-agtig opbygning, hjælper man større børn til en mere stabil kørsel, så de senere kan holde balancen selv relativt hurtigt.

Sådan finder du den rette størrelse for løbecykel til dit barn

Der findes et hav af forskellige løbecykler på markedet, og det kan derfor være svært at finde ud af, hvilken størrelse der egentlig er den rette for dit eget barn. Helt generelt skal du gå efter højden på cyklen, da denne skal passe til dit barn. F.eks. vil en for lav cykel være svær at styre, da benene sidder helt oppe i styret, mens en for høj cykel resulterer i, at barnet ikke kan nå jorden med fødderne.

Vi vil overordnet set anbefale dig at købe en løbecykel, hvor både styret og sadlen kan justeres. Dette giver nemlig mulighed for at tilpasse cyklen gennem årene, så barnet kan vokse med sin løbecykel. Det bliver en dyr fornøjelse, hvis du skal ud og investere i en ny løbecykel hver gang barnet vokser. Af den grund er en justerbar model et godt valg for de fleste.

Vi må desuden pointere, at du kender dit barn bedst selv. Du har derfor de bedste betingelser for at vurdere, hvornår dit barn er klar til en større udfordring e.l. Hvis du er meget i tvivl, kan du rådføre dig med den ovenstående vejledning til forskellige aldre. Det vigtigste i forhold til valg af løbecykel størrelser og udformning er, at barnet skal kunne nå jorden uden problemer.

Husk cykelhjelmen

Selvom det ikke er påkrævet, at et barn skal have cykelhjelm på, når der køres rundt på en løbecykel, så vil vi klart anbefale dig at huske cykelhjelmen hver gang. Det skyldes, at cykelhjelmen er med til at sikre dit barn i tilfælde af fald eller uheld. En cykelhjelm er altså med til at beskytte barnet og giver højst sandsynligt også dig som forælder lidt mere ro i maven, når dit barn leger rundt på cyklen. Det vil nok også blive en del lettere at få barnet til at køre med cykelhjelm på en rigtig cykel, hvis du implementerer det fra de er helt små.

I vores cykelhjelm test kan du læse mere om de bedste cykelhjelme til både børn og voksne. Vi vil anbefale dig at vælge en af modellerne i testen, da du så kan være sikker på, at du og dit barn er optimalt beskyttede, hvis tilfældet skulle være ude.

Find det bedste løbecykel tilbud

En løbecykel i god kvalitet er naturligvis at foretrække. Og heldigvis kan du få sådanne i forskellige prisklasser, hvorfor du ikke behøver at gå helt i panik, selvom du ikke har det største budget at gøre godt med i købet af en ny løbecykel. Flere af de ovenstående modeller i denne test er faktisk prisvenlige sammenlignet med andre løbecykler på markedet. Du kan altså udmærket tage udgangspunkt i den ovenstående liste – også selvom du er på jagt efter en billig model.

En god måde at spare penge på købet er ved at finde finde et godt løbecykel tilbud. Dette finder du for det meste hos diverse online forhandlere, når de presser priserne i bund på nogle varekategorier. Vi vil derfor anbefale dig at holde øje med prisudviklingen og om der kommer særlige tilbud på løbecykler hos online forhandlerne, hvis du ønsker at få den lavest mulige pris, uden at skulle gå på kompromis med løbecyklens kvalitet.

Sådan er denne løbecykel test udført

Til udarbejdelsen af denne løbecykel test har vi taget udgangspunkt i diverse testkilders resultater for at finde frem til, hvilke løbecykler der klarer sig bedst i test. Derudover har vi også læst en del forbrugeranmeldelser af en lang række produkter for at vurdere, om de også virker lige så godt i drift hjemme hos forbrugeren.

FAQ

Hvilken løbecykel er bedst?

Vi har kåret en Puky LR M Classic løbecykel som testvinder. Denne Puky løbecykel er en rigtig god model, der lever op til de flestes behov. Læs med og find den rette løbecykel til dit barn.

Hvad koster en løbecykel?

Prisen på en løbecykel skifter, alt efter hvilken model og størrelse du går efter. Du kan sagtens finde gode løbecykler til nogle hundrede kroner, hvis du har et stramt budget.

Hvor gammel skal barnet være for at bruge en løbecykel?

Den anbefalede alder skifter fra løbecykel til løbecykel. Nogle er egnet til børn fra de er 1 år gamle, mens andre først anbefales fra barnet er 2 til 3 år. Normalt bruges de til barnet er cirka 5 år.

Hvorfor er en løbecykel en god investering?

En løbecykel bidrager til udviklingen af et barns motorik og balanceevne, samt til en bedre koordinerings- og reaktionsevne. Barnet vil desuden have lettere ved at lære at cykle.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×