Luftrenser test – Se de bedste 7 2023

I vores luftrenser test undersøger de 7 luftrensere, som vi mener er de bedste på markedet. Vi baserer vores analyse på praktiske tests, ekspertvurderinger og vores egen ekspertise, hvorefter vi evaluerer og anmelder luftrenserne ud fra udvalgte parametre; brugervenlighed, effektivitet, rengøring og støjniveau. Vores erfarne produkteksperter på området guider dig til de bedste modeller og væk fra dem der skuffer.
Af Kira BAdge
Kira

Kira Petersen bruger pendler ofte mellem Frankrig og Danmark og bruger derudover det meste af sin tid på at læse, skrive (ja, også i sin fritid!) og spille squash. Hun...

Levoit Core 400S 2
bedste billige

Levoit Core 400S

Blueair Blue Pure 221 5
bedste basisluftrenser

Blueair Blue Pure 221

Philips AC2889 6
bedste luftrenser til dårlig lugt

Philips AC2889

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

En kvalitetsluftrenser kan være med til at forbedre den indendørs luftkvalitet i dit hjem. Den rigtige luftrenser er ikke kun effektiv i drift, men tilpasser sig også din husstands specifikke behov – hvad enten det drejer sig om sæsonbetingede allergier, skæl fra kæledyr eller vedvarende lugt. Moderne modeller er udstyret med funktioner som HEPA-filtre, aktive kulfiltre og endda UV-C-lysteknologi, der alle arbejder i harmoni for at fange og eliminere en række luftbårne forurenende stoffer med minimal indsats fra din side. Nogle har udviklet sig til at omfatte smarte funktioner som overvågning af luftkvaliteten i realtid og fjernbetjening via mobilapps, så driften kan skræddersys til at opfylde din husstands præcise behov. En engangsinvestering i en robust luftrenser kan føre til langsigtede fordele, der potentielt kan spare på lægeregninger og sikre et godt indeklima i dit hjem.

Vi hos ‘Bedsteitest.dk’ har siden 2017 analyseret over 2000 produkter, hvor vi bl.a. har gennemgået testresultater fra laboratier, praktiske tests, tusindvis af produktanmeldelser mm., for at kunne give dig relevante købsanbefalinger.

Gennem årene har vi testet mange af de bedste luftrensere. Lige fra de teknisk avancerede modeller til de mere simple og budgetvenlige.

Fortsæt med at læse, og se de 7 luftrensere, som vores eksperter har udvalgt som de bedste modeller på markedet, til alle størrelser af haver og budgetter

I denne artikel finder du:

 • Testvinder: Den bedsteluftrenser i 2023
 • Detaljeret gennemgang af 7 modeller
 • Prissammenligning: Find den bedste pris blandt flere forhandlere (I samarbejde med Pricerunner)
 • Sammenligningstabel: Få overblik over alle produktspecifikationer og sammenlign nemt alle modeller
 • Købsguide: Alt du skal vide om at vælge den rette luftrenser til dit behov

Hvilken er den bedste luftrenser i test 2023?

Vi har sammenlignet modellerne og giver dem en individuel og en samlet score baseret på følgende kriterier: filtreringseffektivitet, brugervenlighed og støjniveau.

Den bedste luftrenser i vores test er Winix Zero Pro.

Luftrenseren Winix Zero Pro er vores testvinder i 2023. Zero Pro udmærker sig ved sin høje filtreringseffektivitet, der takket være et 4-trins filtreringssystem effektivt eliminerer en bred vifte af luftbårne partikler og lugte. Den er også den af modellerne, der er bedst til at tilpasse sin drift efter rummets aktuelle luftkvalitet, hvilket sikrer en optimal luftrensning til enhver tid. Desuden er den relativt støjsvag i drift (målt til kun 49 dB på laveste indstilling), og har en energieffektiv drift, hvilket gør den til et økonomisk valg på lang sigt. Med den intuitive brugerflade og klare indikatorer for filterudskiftning, er Winix Zero Pro nem at betjene og vedligeholde, hvilket gør den til en pålidelig løsning for en sundere indendørsluft.

Winix Zero Pro

bedst i test

4.8
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Brugeranmeldelser
  5
 • Brugervenlighed
  4
 • Partikler
  5
 • Gasser
  5
 • CADR
  5
Fordele
 • pros-icon.svg Ifølge vores undersøgelser viste CADR-test, at den effektivt fjerner støv, røg og pollen
 • pros-icon.svg Indeholder som eneste model i test de 3 filtre: forfilter, aktivt kulfilter og HEPA-filter
 • pros-icon.svg Vaskbart forfilter
 • pros-icon.svg Ifølge vores analyse er denne model lydsvag på alle blæsehastigheder bortset fra turbo
 • pros-icon.svg Ifølge vores research brugervenligt og intuitivt kontrolpanel
 • pros-icon.svg Udstyret med timer
Ulemper
 • cons-icon.svg Producentens angivelser vedr. rumstørrelse misvisende, egnet til små rum (maks. 30 m²)
 • cons-icon.svg Højere energiforbrug end andre modeller i test (87,2 W)

Detaljeret gennemgang

Med Winix Zero Pro-modellen får du en brugervenlig luftrenser, der effektivt renser luften for partikler fra støv, røg og pollen. Den er udstyret med 6 blæsehastigheder og har et særligt program med lavt lydniveau til anvendelse om natten.

 

Design og funktioner – brugervenlig, men tung

Kontrolpanelet er ifølge vores dybdegående research intuitivt. Knapperne er tydeligt markerede, hvilket gør dem brugervenlige. Luftrenseren er forsynet med et lys, der skifter fra rødt til blåt i takt med, at luften renses. Det er tydeligt synligt, også hvis du står på afstand fra luftrenseren. Winix Zero Pro vejer 9,3 kilogram, hvilket er tungere end eksempelvis Philips 3000i AC3033, der vejer 6,84 kilogram. Det er en ulempe, hvis du gerne vil bruge den i forskellige rum og skal flytte rundt på den. Som den eneste model er denne til gengæld udstyret med en børnelås.

Winix Zero Pro-luftrenser arbejder med luftfiltrering i 5 trin, hvor andre modeller i testen fungerer med 3 trin. Et forfilter fjerner større hår- og støvpartikler. Et HEPA-filter fjerner de allermindste partikler såsom pollen, mens kulfilterets opgave er at fjerne dårlige lugte og gas. Og så er der en antibakterial belægning på filteret.

Du kan vælge mellem seks funktioner: lav, medium, høj, turbo, automatisk tilstand og nattilstand. I nattilstand slukkes lyset på luftrenseren, hvilket er en fordel, hvis du vil placere luftrenseren i samme rum, hvor du sover. I samme tilstand sænkes lyden også til et lavere lydniveau. Når luftrenseren er i automatisk tilstand, regulerer blæsehastigheden sig af sig selv i henhold til rummets luftkvalitet og slukker, når den har renset luften, hvilket er en fordel. Til gengæld har denne model ifølge vores research et højt lydniveau sammenlignet med andre modeller på markedet. Det var desværre ikke muligt at finde præcise tal på lydniveauet.

Effektivitet

Ifølge producenten arbejder denne luftrenser med en teknologi, de selv kalder for “plasmawave”, der er designet til at neutralisere virusser og gas uden at udlede ozon. Her adskiller den sig fra de andre modeller i test, der ikke er udstyret med en lignende teknologi. Ifølge ekspertanmeldelser, hvor specifikke tests blev udført, var det ikke muligt at finde frem til afgørende resultater, der understøtter påstanden plasmawave-teknologien og kulfilterets effektivitet.

Til gengæld viste luftrenseren sig ifølge vores undersøgelser at klare sig godt i CADR-tests , og den fjernede effektivt støv, pollen og røg fra rummet. Den forbruger 87,2 watt, hvor eksempelvis Philips 3000i AC3033 forbruger 52,6 watt. Til sammenligning bruger testens mest energivenlige model, Philips AC2889, 44,9 watt.

Rumstørrelse

Producenten markedsfører denne luftrenser til at være egnet til en rumstørrelse på op til 120 kvadratmeter. I vores grundige research fandt vi frem til, at den fungerer optimalt og efter henseende ved rum på 25 kvadratmeter og maksimalt 30 kvadratmeter. Til sammenligning egner Blueair Health Protect 7740i sig til det dobbelte, altså 60 kvadratmeter, og testens billigste model til 104 kvadratmeter.

Vores vurdering

Du får rigtig meget for pengene med denne Winix Zero Pro-luftrenser. Faktisk er det den andenbilligste luftrenser i vores luftrenser-test, og så er det en virkelig effektiv luftrenser til at rense luften og derved fjerne skadelige partikler. Det er den bedste luftrenser til hjemmet, hvis du gerne vil rense luften i mindre rum på maksimalt 30 kvadratmeter.

Effekt: 87,2 W Luftgennemstrømning: 470 m3/h Maks. anbefalet rumstørrelse: 30 m² Blæsehastigheder: 6 hastigheder Antal filtre: 3 filtre Pre-filter: Ja Kulfilter: Ja, aktivt kulfilter HEPA-filter: Ja Mål: 60 x 39,5 x 22,5 cm Vægt: 9,3 kg

Levoit Core 400S

bedste billige

4.4
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Brugeranmeldelser
  5
 • Brugervenlighed
  2
 • Partikler
  5
 • Gasser
  5
 • CADR
  5

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Lavt forbrug (35 watt i turbofunktion)
 • pros-icon.svg Hukommelse kan huske indstillinger, også når den har været slukket
 • pros-icon.svg Håndtag i siden
 • pros-icon.svg Nemt at indsætte filter sammenlignet med andre modeller
 • pros-icon.svg Let (4,88 kg), letteste i test
Ulemper
 • cons-icon.svg Du modtager masser af reklamemails efter registrering i appen
 • cons-icon.svg Luftkvalitetssensoren var ifølge eksperter ikke altid præcis
 • cons-icon.svg Det er besværligt at få basen af
 • cons-icon.svg Indikator til udskiftning af filter kan virke forvirrende
 • cons-icon.svg Larmer mere end andre modeller på markedet
 • cons-icon.svg Knapper på kontrolpanel små

Detaljeret gennemgang

Søger du en billig luftrenser, er Levoit Core 400S et rigtig godt bud. Den cylinderformede luftrenser viste sig især at være god til at rense luften hurtigt og effektivt. Og så er det den mest energivenlige luftrenser i test.

 

Design og funktioner

Denne luftrenser egner sig til en rumstørrelse på maksimalt 37 kvadratmeter. Den er ligesom de fleste andre modeller i testen forsynet med et LED-display. Modsat de andre luftrensere er knapperne på displayet små, hvilket kan være en ulempe. Til gengæld er denne model udstyret med håndtag i siden. Modsat andre modeller er denne designet med en hukommelse, så den husker dine indstillinger, når du slukker og tænder den igen, hvilket er et plus.

Den fungerer ligesom de andre modeller i testen med den tilhørende app. I appen kan du programmere luftrenseren til at køre på bestemte tidspunkter. Du har i appen også mulighed for at få en oversigt over luftkvaliteten over en uge i form af en graf. Det er vores erfaring med denne luftrenser, at du efter oprettelse af konto i appen og registrering modtager mange reklamemails, hvilket er et minus.

Lydniveauet er højere end andre hos andre modeller på markedet. Vi fandt gennem vores analyse af produktet ud af, at den i nattilstand blev målt til at have et lydniveau på 42,1 decibel, hvilket er det laveste for denne model, og 59,9 decibel på turbo. Til sammenligning har Philips 3000i AC3033 et lydniveau på 34 decibel på laveste niveau.

Udskiftning af filter

En indikator på luftrenseren angiver, når det er tid til at skifte filteret. Vi fandt i vores undersøgelser ud af, at indikatoren kan virke forvirrende, da der i manualen står, at det ikke nødvendigvis betyder, at filteret skal skiftes, når lyset tændes.

Der var i diverse anmeldelser uenighed om, hvor ofte filteret skal udskiftes. Nogle anbefaler at skifte det én gang om året, mens andre anbefaler to gange om året. For at være sikker anbefaler vi at tjekke målingerne i appen, der i procenter angiver, hvor effektivt filteret er. Det er vores erfaring med luftrenseren, at det kan være besværligt at få basen af, hvilket er nødvendigt for at skifte filteret.

Effektivitet – lavt energiforbrug

I CADR-test viste den sig at være god til at rense luften for røg, luftbårne allergener som pollen og forurenende stoffer, så du får et sundt indeklima. Det er vores erfaring med luftrenseren, at den har en god evne til at suge røg hurtigt og effektivt. Vi fandt igennem vores omfattende research ud af, at der er uenighed om dens evne til at slippe af med lugten fra cigaretter. Nogle ekspertvurderinger påpegede også, at sensorerne til måling af luftkvaliteten ikke altid er præcise.

Den adskiller sig fra de andre ved at have et lavere forbrug. I turbo forbruger den 35 watt, mens den på laveste indstilling forbruger 5 watt,8 watt. Det betyder, at den overordnet set har det laveste forbrug, når den renser luften blandt de forskellige luftrensere i testen.

Vores vurdering

Dette er den billigste model i vores luftrensertest. Den har et lignende 3-trins filtersystem som testvinderen, men du kan få den til cirka 200 kroner mindre, og den renser luften lige så godt. Den er desuden mere energivenlig og har et lavere forbrug end de andre maskiner i denne test. Hvis du gerne vil slippe af med cigaretlugt, anbefaler vi i stedet Philips AC2889. Denne er til gengæld perfekt, hvis du gerne vil holde forbruget nede.

Effekt: 38 W Luftgennemstrømning: 442m3/h Maks. anbefalet rumstørrelse: 37 m² Blæsehastigheder: 4 hastigheder Antal filtre: 3 filtre Pre-filter: Ja Kulfilter: Ja HEPA-filter: Ja Mål: 52 x 27,5 x 27,5 cm Vægt: 4,88 kg

Philips 3000i AC3033

bedste premium

4.6
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Brugeranmeldelser
  5
 • Brugervenlighed
  3
 • Partikler
  5
 • Gasser
  5
 • CADR
  5
Fordele
 • pros-icon.svg Til større rum end de andre modeller i testen (maks. 104 m²), største i test
 • pros-icon.svg Suger støv, røg og allergifremkaldende partikler ind på en flade på 360 grader
 • pros-icon.svg Yder vores undersøgelser godt i CADR-test
 • pros-icon.svg Meget lavt støjniveau i nattilstand er vores research særdeles lav sammenlignet med andre modeller på markedet (34 dB)
 • pros-icon.svg Kontrolpanelet bipper ved anvendelse, hvilket gør den egnet til svagtseende
 • pros-icon.svg Ifølge omfattende research er appen brugervenlig
Ulemper
 • cons-icon.svg Ifølge vores analyse larmer den meget, når den er på maks. hastighed
 • cons-icon.svg Kan kun suge 360 grader, hvis den står i midten af rummet

Detaljeret gennemgang

Philips 3000i AC3033 er en intelligent luftrenser, der ligesom testvinderen er udstyret med sensorer. Men du kan modsat testvinderen styre luftrenseren via din smartphone. Den adskiller sig fra den anden Philips-model i test ved at være egnet til et større rum.

Design og funktioner – styring via tilhørende app

Knapperne på kontrolpanelet bipper, når du trykker dem, hvilket gør dem velegnede til svagtseende. Det er vores erfaring med produktet, at kontrolpanelet ikke er lige så intuitivt som eksempelvis testvinderens. Ifølge eksterne tests er det nødvendigt at bruge manualen for at finde rundt i menuen. Vi fandt også ud af, at start-/stopknappen skal holdes nede i mindst 3 sekunder for at tændes/slukkes.

Denne Philips-luftrenser er udstyret med sensorer, der tjekker luftkvaliteten og automatisk kontrollerer styrken og tilpasser den efter behov ligesom andre modeller i testen. Den adskiller sig ved at justere intensiteten af kontrolpanelets lys, når du slukker lyset i rummet, for eksempel når du går i seng. Du kan også slukke det manuelt.

På kontrolpanelet kan du holde øje med luftkvaliteten. Dette bliver angivet i tal, samtidig med at farven omkring panelet skifter. Displayet angiver også, hvor effektivt filteret er, og når det er tid til at skifte filteret. Du kan se oplysningerne i den tilhørende app, og du har også mulighed for at bruge stemmestyring. Vi fandt i vores undersøgelser

ud af, at skriften i appen er lille, hvilket kan gøre indholdet sværere at læse for nogle.

Det er vores erfaring med produktet, at det har et lavt støjniveau på 34 decibel, når den er i nattilstand sammenlignet med andre luftrensere på markedet. Til gengæld fremhæver de samme anmeldelser, at den larmer meget i turbofunktion.

Effektivitet og rengøring af filter

Philips 3000i AC3033 er udstyret med et HEPA-filter, mens Philips AC2889 har 3: 1 forfilter, 1 kulfilter og 1 nanoprotect filter S3. Den har 3 hastigheder, hvor Philips 3000i AC3033 har 1. Vi fandt i vores undersøgelser ud af, at Philips 3000i AC3033 gør brug af elektrostatiske filtre til at tiltrække støv og luftbårne partikler. Det betyder, at den ikke skal arbejde så hårdt, hvilket mindsker både lyd og energiforbrug.

Vi fandt i vores analyse af produktet ud af, at den i CADR-test ydede bedre end testvinderen, når det gjaldt om at fjerne skadelige partikler såsom støv, pollen og røg og rense luften for gas. Den suger 520 kubikmeter luft i timen. Den egner sig ifølge vores undersøgelser af luftrenseren ikke til køkkenet, men er god til andre rum.

Denne model forbruger 52,6 watt, mens vores testvinder forbruger 87,2 watt. Philips AC2889 forbruger til sammenligning 44,9 watt og altså 7,7 watt mindre.

Luftrenseren informerer dig om, hvornår det er tid til at rengøre den og skifte filter. Det er vores erfaring med produktet, at det kræver lidt kraft at få filteret ud. Du er nødt til at holde fast om luftrenseren med den ene hånd, mens du skifter filteret ud med den anden, hvilket er en ulempe. Det viste sig til gengæld i praktiske tests at være nemt at sætte filteret på plads, og så vejer den 6,84 kilogram, hvilket er 660 gram mindre end Philips AC2889.

Rumstørrelse

I modsætning til den anden Philips-model er denne rund og suger 360 grader. Vi fandt gennem vores omfattende undersøgelser ud af, at det udelukkende er muligt, hvis den står i midten af rummet. Placeres den op ad en væg, reduceres fladen. Denne model egner sig til et rum på maksimalt 104 kvadratmeter. Til sammenligning er Philips AC2889 egnet til en rumstørrelse på 79 kvadratmeter, hvilket er 25 kvadratmeter mindre.

Vores vurdering

Dette er den andendyreste model i vores luftrenser-test. Men du får ikke kun en moderne luftrenser med smart-teknologi. På trods af dens kompakte størrelse, er det den luftrenser i test, der egner sig til det største rum. Den suger fra alle sider og klarer effektivt alle partikler og alle allergener. Den koster 2.000 kroner mere end testvinderen, men er pengene værd, hvis du gerne vil have en model, der ikke fylder det hele, men stadig er effektiv.

Effekt: 52,6 W Luftgennemstrømning: 520 m3/h Maks. anbefalet rumstørrelse: 104 m² Blæsehastigheder: 3 hastigheder Antal filtre: 1 filter Pre-filter: Nej Kulfilter: Nej HEPA-filter: Ja Mål: 64,5 x 28,5 x 28,5 cm Vægt: 6,84 kg

Blueair Health Protect 7470i

bedste til allergikere

4.6
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Brugeranmeldelser
  5
 • Brugervenlighed
  3
 • Partikler
  5
 • Gasser
  5
 • CADR
  5

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Ifølge vores research mindsker denne symptomer hos personer med astma
 • pros-icon.svg Appen giver op til 22 blæsehastigheder
 • pros-icon.svg App giver ifølge vores undersøgelser en god oversigt
 • pros-icon.svg Udstyret med hjul
 • pros-icon.svg Ifølge vores analyse nem og hurtig at komme i gang med
Ulemper
 • cons-icon.svg Støjer ifølge vores undersøgelser meget også på lav hastighed
 • cons-icon.svg Knapper på kontrolpanelet kan drille
 • cons-icon.svg Display ikke egnet til farveblinde personer
 • cons-icon.svg Stor og tung (12,62 kg), tungeste i test

Detaljeret gennemgang

Leder du efter en luftrenser, der kan rense luften flere gange i timen og kontinuerligt holde luftkvaliteten på et godt niveau, er denne Blueair Health Protect 7470i det rette valg for dig. Den er egnet til rum på 60 kvadratmeter og giver dig flere blæsehastigheder i appen end på displayet.

Design og funktioner

Ligesom på de to første produkter i testen er det på denne model muligt at se niveauet af fine partikler og gas i luften via displayet. Displayet gør brug af farverne rød, orange, gul, grøn og blå, hvilket ikke er optimalt til farveblinde mennesker. Det er vores erfaring med luftrenseren, at knapperne på displayet kan drille og ikke reagerer, når maskinen er slukket. Du kan løse dette ved at åbne appen og tænde for den i appen.

Du kan sætte den på automatisk funktion, så den udelukkende tænder, når den registrerer et dyk i luftkvaliteten. Du kan også lade den køre kontinuerligt. Den er forsynet med 4 blæsehastigheder. Ligesom andre modeller i testen har den en nattilstand, hvor lydniveauet sænkes og lyset dæmpes. Vi fandt i vores research af produktet frem til, at lydniveauet i nattilstand var højt sammenlignet med andre modeller i testen.

I appen kan du vælge mellem 22 blæsehastigheder. Appen giver dig et mere detaljeret overblik over luftkvaliteten, end du får på displayet på selve luftrenseren. Du får også målinger over temperatur og luftfugtighed. Vi var desværre ikke så imponerede over formatet i appen. Det er ikke muligt at få alle målinger og oplysninger på samme side, og det er nødvendigt at klikke sig igennem de forskellige parametre, hvilket er et minus.

Blueair Health Protect 7470i måler 69,5 x 30 x 30,5 cm og vejer 12,62 kilogram. Dette gør den til den tungeste model i test, hvilket er en ulempe, hvis du gerne vil kunne flytte den rundt i hjemmet.

Effektivitet og udskiftning af filteret

Denne model er egnet til samme rumstørrelse på 60 kvadratmeter som Electrolux-modellen. Producenten reklamerer med at gøre brug af plasma charging-teknologi, der skulle opfange vira og bakterier, som den udsletter selv i standby-funktion. Ifølge vores undersøgelser var det ikke muligt at måle effektiviteten af dette.

Den renser luften effektivt 5 gange i timen og opfanger luftbårne partikler på 3 forskellige størrelser samt tVOC. I CADR-test rensede den luften for alle partikler og klarede også de ultrafine partikler fra røg og allergener. I denne test scorede den i eksterne tests ligesom Philips 3000i AC3033 topscore.

Et lys indikerer, når det er tid til at udskifte filteret. Ligesom hos Philips 3000i AC3033 var dette i tests besværligt, da filteret sidder godt fast. Det var sværere end hos Philips 3000i AC3033 at få filteret sat ordentligt på plads. Ifølge vores omfattende analyse var filterets effektivitet på 66 procent efter 3 måneders regelmæssig anvendelse.

Vores vurdering

Blueair Health Protect 7470i er den dyreste model i vores test. Den kan ikke klare et så stort rum som testens billige model, men det er til gengæld en smart og effektiv luftrenser til (hjemme)kontorer eller hjem med meget dårligt indeklima, der suger 735 kubikmeter i timen. Det er vores erfaring med luftrenseren, at den markant forbedrede symptomer hos personer med astma og gjorde vejrtrækningen lettere hos mennesker med bihuleproblemer.

Effekt: Ikke angivet Luftgennemstrømning: 735m3/h Maks. anbefalet rumstørrelse: 60 m² Blæsehastigheder: 4 hastigheder/22 i appen Antal filtre: 1 filter Pre-filter: Ja Kulfilter: Nej HEPA-filter: Ja Mål: 69,5 x 30 x 30,5 cm Vægt: 12,62 kg

Blueair Blue Pure 221

bedste basisluftrenser

4.4
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Brugeranmeldelser
  4
 • Brugervenlighed
  3
 • Partikler
  5
 • Gasser
  5
 • CADR
  5
Blueair Blue Pure 221
Fordele
 • pros-icon.svg De 3 knapper til indstilling af blæsehastighed er store og tydelige
 • pros-icon.svg Ifølge vores undersøgelser er den meget nem at samle, komme i gang med og anvende
 • pros-icon.svg Indeholder et aktivt kulfilter, der er beregnet til at fjerne gasser
 • pros-icon.svg Ifølge vores erfaring fjerner denne lugte fra madlavning
 • pros-icon.svg Ifølge vores undersøgelser forbedres astmasymptomer
 • pros-icon.svg Muligt at købe forfilter i forskellige farver, så luftrenseren matcher din indretning
Ulemper
 • cons-icon.svg Ingen appfunktion
 • cons-icon.svg Ingen timerfunktion
 • cons-icon.svg Larmer lige så meget som en emhætte
 • cons-icon.svg Har ingen håndtag og er besværlig at flytte rundt på
 • cons-icon.svg Renser ifølge vores research bedst på hastighed 3

Detaljeret gennemgang

Vil du helst have en simpel luftrenser uden for mange dikkedarer, så er Blueair Blue Pure 221 ideel. Den er udstyret med 3 hastighedsindstillinger og renser luften lige så effektivt som andre modeller, også selvom den ikke har så mange funktioner.

 

Design og funktioner

Denne luftrenser arbejder med 3 blæsehastigheder. Modsat de fleste andre modeller i testen har den ingen timer, appfunktion, nattilstand eller automatisk funktion. Det betyder, at du selv skal indstille blæsehastigheden efter behov. Hvor Blueair Health Protect 7740i er beregnet til en rumstørrelse på op til 60 kvadratmeter, er denne velegnet til mindre rum på maksimalt 50 kvadratmeter.

Der medfølger to forfiltre i forskellige farver. Du kan købe disse filtre i andre farver, så luftrenseren matcher din indretning i farven. Det er valgfrit, om du vil bruge forfilteret. Hvis du gør, skal det støbes over den nederste del, hvilket kan være fumlet.

Den vejer med sine 7,31 kilo mindre end både testvinderen, der vejer 9,3 kilogram, og Blueair Health Protect 7740i, der vejer 12,62 kilogram, og som er den tungeste i test.

Effektivitet

Blueair Blue Pure 221 renser 590 kubikmeter i timen, hvilket betyder, at den vil rense luften hvert 12. minut i et rum på maksimalt 50 kvadratmeter. Den viste sig i CADR-test at være lige så effektiv til at suge støv, pollen og allergener som andre modeller i testen. Det er vores erfaring med luftrenseren, at den renser bedst i hastighed 3.

Til gengæld har den et meget højt lydniveau. Ifølge brugeranmeldelser har hastighed nummer 2 samme lydniveau som en emhætte. Det er en ulempe, hvis du gerne vil kunne bruge luftrenseren om natten.

Filteret udskiftes modsat andre modeller ovenfra. Det var ifølge vores undersøgelser svært at få overdelen af for at komme til filteret. Til gengæld har du ved denne model mulighed for at vaske forfilteret i vaskemaskinen, hvilket ikke alle modeller i vores test tilbyder.

Vores vurdering

Blandt de bedste luftrensere på markedet er dette den bedste basismodel. Den har ingen appfunktion, nattilstand eller automatisk funktion. Den egner sig derfor til sporadisk anvendelse efter behov. Men det er stadig en effektiv luftrenser, der kan rense luften for støv og andre generende partikler. Den indeholder ikke et HEPA-filter og er derfor ikke den bedste luftrenser mod allergi, men den egner sig fint til generelt at forbedre luftfugtigheden og komme af med tør luft og støvmider. Prismæssigt ligger den i mellemprisklassen og koster cirka 1.000 kroner mere end testvinderen.

Effekt: 52,5 W Luftgennemstrømning: 590m3/h Maks. anbefalet rumstørrelse: 50 m² Blæsehastigheder: 3 hastigheder Antal filtre: 1-2 filtre Pre-filter: Ja (valgfrit) Kulfilter: Ja, aktivt kulfilter HEPA-filter: Nej Mål: 52,1 x 32,7 x 33,6 cm Vægt: 7,31 kg

Philips AC2889

bedste luftrenser til dårlig lugt

4.0
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Brugeranmeldelser
  5
 • Brugervenlighed
  4
 • Partikler
  4
 • Gasser
  3
 • CADR
  4

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Aktivt kulfilter bekæmper gas og dårlig lugt
 • pros-icon.svg Udstyret med forudindstillede programmer (allergener, bakterier, vira)
 • pros-icon.svg Ifølge vores undersøgelser lavt lydniveau på laveste blæsehastighed
Ulemper
 • cons-icon.svg Besværligt at fjerne og udskifte filter
 • cons-icon.svg Medfølgende manual ikke særlig udførlig
 • cons-icon.svg Forstyrrende reklamer i appen
 • cons-icon.svg Ifølge vores undersøgelser er appen ikke fyldestgørende, fx ingen mulighed for at programmere
 • cons-icon.svg Ifølge vores research nødvendigt at indstille lysstyrke på ny, efter den har været slukket
 • cons-icon.svg Ikke så effektiv til at rense luften som andre modeller i testen

Detaljeret gennemgang

Hvis du vil rense luften for dårlig lugt, bakterier og vira, så er denne model med aktivt kulfilter den rigtige for dig. Den har et lavt lydniveau på laveste niveau og er god til små rum på 29 kvadratmeter.

Design og funktioner

Denne model minder meget om testvinderen. Begge luftrensere har timer, sensorer, automatisk funktion og nattilstand. Til sammenligning har Philips 3000i AC3033 ingen timer eller automatisk funktion. Timeren på denne Philips AC2889 kan indstilles til at køre hver time i op til 12 timer ad gangen. Den har 5 blæsehastigheder, hvor Philips 3000i AC3033 fungerer med 3 forskellige hastigheder. Til sammenligning har testvinderen 6 blæsehastigheder.

Ifølge vores undersøgelser har den et lavt lydniveau, når den sættes på laveste blæsehastighed. Til gengæld er lydniveauet højt, når du skruer op for den. Det er vores erfaring, at det er bedre at bruge de højere hastigheder på tidspunkter, hvor du ikke er i rummet.

Effektivitet

Producenten påstår, at denne model egner sig til rum på 79 kvadratmeter. Vi fandt i vores analyse af produktet ud af, at den er mest effektiv, hvis den anvendes til et rum på maksimalt 29 kvadratmeter. Ligesom andre modeller indeholder denne model et HEPA-filter, der kan opfange partikler ned til 0,3 mikron.

I CADR-tests ydede denne model ikke så godt som testens 5 første modeller. Den adskiller sig til gengæld fra andre modeller ved at have et aktivt kulfilter. Det aktive kulfilter er designet til at reducere gas og renser luften for dårlig lugt, og den har funktioner beregnet til at fjerne allergener og bestemte typer bakterie og vira. Vi fandt i vores research frem til, at du kan indstille alle disse funktioner i appen, og at den er brugervenlig. Appen er gratis, men indeholder reklame, der popper op under anvendelse, hvilket er et minus.

Sammenlignet med Philips 3000i AC3033 er forbruget lavere. Denne model bruger 44,9 watt, mens Philips 3000i AC3033 forbruger 52,6 watt.

Vores vurdering

Vælg denne luftrenser, hvis du især lægger vægt på at rense luften for dårlig lugt og gas. Det er nemlig netop det, som det aktive kulfilter gør. Den ligger i den dyrere ende prismæssigt, men koster et par hundrede kroner mindre end Philips 3000i AC3033, også selvom du får flere funktioner.

Effekt: 44,9 W Luftgennemstrømning: 211m3/h Maks. anbefalet rumstørrelse: 29 m² Blæsehastigheder: 5 hastigheder Antal filtre: 3 filtre Pre-filter: Ja Kulfilter: Ja, aktivt kulfilter HEPA-filter: Nej Mål: 56 x 36 x 25 cm Vægt: 7,5 kg

Electrolux Well A7 Air Purifier WA71-304DG

bedste stilrene luftrenser til vægophængning

3.8
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Brugeranmeldelser
  4
 • Brugervenlighed
  3
 • Partikler
  5
 • Gasser
  3
 • CADR
  4
Fordele
 • pros-icon.svg Kan hænges på væggen eller sættes på gulvet
 • pros-icon.svg Ifølge vores research meget lydsvag og ideel til anvendelse i soveværelset
 • pros-icon.svg Ifølge vores undersøgelser nem at skille af og samle og komme i gang med
 • pros-icon.svg Ifølge brugeranmeldelser er appen meget informativ og giver en god oversigt over de forskellige parametre
Ulemper
 • cons-icon.svg Ifølge vores analyse mindre god til gasser
 • cons-icon.svg Langsommere end andre modeller, også på højeste hastighed
 • cons-icon.svg Kan ikke ligesom andre modeller i testen bruges med stemmestyring

Detaljeret gennemgang

Electrolux Well A7 Air Purifier er egnet til samme rumstørrelse på 60 kvadratmeter som Blueair Health Protect 7740i-modellen. Den er dog fremstillet i et stilrent design, der valgfrit kan sættes på gulvet eller hænges på væggen.

Design og funktioner

Elektrolux-luftrenser fås med både vægbeslag og små ben, så du også kan sætte den på gulvet. Den har ligesom Levoit Core 400S et håndtag og vejer 6,2 kilogram, hvilket er en fordel, hvis du gerne vil kunne bruge den i forskellige rum i dit hjem.

I appen kan du se de forskellige parametre, og ifølge vores analyse giver den et godt overblik og er intuitiv at bruge. Den giver også en god oversigt over temperaturen og luftfugtigheden i rummet. Til gengæld er det bedst at bruge appen, da knapperne på luftrenseren er besværlige at finde rundt i. Det er vores erfaring med denne luftrenser, at knapperne ikke altid virker hensigtsmæssigt. Luftrenseren har altså ikke som de fleste andre modeller i testen et overskueligt og intuitivt kontrolpanel.

Nogle tests viste en ustabil forbindelse mellem luftrenser og app, mens andre mente, det virkede efter hensigten. I modsætning til andre modeller kan denne ikke bruges med stemmestyring.

Effektivitet

Den indeholder både et HEPA- og et aktivt kulfilter. Ifølge bruger- og ekspertanmeldelser var den effektiv, når den renser luften, men den scorer i CADR-tests ikke så højt som testens første 4 modeller. Vi fandt i vores undersøgelser ud af, at den er god til at fjerne dårlig lugt. Til gengæld blev det fremhævet, at den er langsommere end andre modeller på markedet. Dette gælder også, når den indstilles til højeste hastighed. Ifølge vores analyse er denne model middelmådig til at fjerne gasser.

Vi fandt ligeledes ud af, at den larmer meget på højeste hastighed. Det anbefales derfor at programmere den til at køre på de højere hastigheder, når du ikke er i rummet. Til gengæld er den lave hastighed yderst støjsvag og egner sig til soveværelset, også selv om det ikke er en decideret nattilstand.

Vores vurdering

Denne luftrenser gør, hvad den skal og kan rense luften på en effektiv vis. Vil du have en luftrenser, der renser luften hurtigere, eller som er specielt beregnet til gas, anbefaler vi i stedet en af de første tre af de bedste luftrensere i vores test. Til gengæld er denne model det helt oplagte valg, hvis du også gerne vil have en smuk luftrenser, der også kan hænges på væggen.

Effekt: Ikke angivet Luftgennemstrømning: 351m3/h Maks. anbefalet rumstørrelse: 60 m² Blæsehastigheder: 5 hastigheder Antal filtre: 2 filtre Pre-filter: Nej Kulfilter: Ja HEPA-filter: Ja Mål: 57,9 x48 x 21,3 cm Vægt: 6,2 kg

Guide Sådan vælger du den bedste luftrenser

 
Winix-Zero-Pro.webp

Winix Zero Pro

Levoit-Core-400S-scaled.webp

Levoit Core 400S

Philips_3000i_AC3033-transformed.png

Philips 3000i AC3033

Blueair-Health-Protect-7740i.webp

Blueair Health Protect 7470i

Blueair-Blue-Pure-221.webp

Blueair Blue Pure 221

Philips-AC2889.jpeg

Philips AC2889

Electrolux-Well-A7-Air-Purifier-WA71-304DG.png

Electrolux Well A7 Air Purifier WA71-304DG

TestScore TestScore
Info
4.8
star star star star star
4.4
star star star star star
4.6
star star star star star
4.6
star star star star star
4.4
star star star star star
4.0
star star star star star
3.8
star star star star star
Effekt 87,2 W 38 W 52,6 W Ikke angivet 52,5 W 44,9 W Ikke angivet
Luftgennemstrømning 470 m3/h 442m3/h 520 m3/h 735m3/h 590m3/h 211m3/h 351m3/h
Maks. anbefalet rumstørrelse 30 m² 37 m² 104 m² 60 m² 50 m² 29 m² 60 m²
Blæsehastigheder 6 hastigheder 4 hastigheder 3 hastigheder 4 hastigheder/22 i appen 3 hastigheder 5 hastigheder 5 hastigheder
Antal filtre 3 filtre 3 filtre 1 filter 1 filter 1-2 filtre 3 filtre 2 filtre
Pre-filter Ja Ja Nej Ja Ja (valgfrit) Ja Nej
Kulfilter Ja, aktivt kulfilter Ja Nej Nej Ja, aktivt kulfilter Ja, aktivt kulfilter Ja
HEPA-filter Ja Ja Ja Ja Nej Nej Ja
Mål 60 x 39,5 x 22,5 cm 52 x 27,5 x 27,5 cm 64,5 x 28,5 x 28,5 cm 69,5 x 30 x 30,5 cm 52,1 x 32,7 x 33,6 cm 56 x 36 x 25 cm 57,9 x48 x 21,3 cm
Vægt 9,3 kg 4,88 kg 6,84 kg 12,62 kg 7,31 kg 7,5 kg 6,2 kg
Brugeranmeldelser 5 5 5 5 4 5 4
Brugervenlighed 4 2 3 3 3 4 3
Partikler 5 5 5 5 5 4 5
Gasser 5 5 5 5 5 3 3
CADR 5 5 5 5 5 4 4
Tjek billigste pris Set til 2.407 kr. Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Lavprisvvs.dk På lager
Set til 2.999 kr. Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Elgiganten På lager
Set til 5.197 kr. Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Elgiganten På lager
Set til 1.997 kr. Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Elgiganten På lager

I takt med at vi bliver mere bevidste om skadelige luftarter, er luftrensere i de seneste år blevet meget populære. Modsat fx tårnventilatorer og aircondition filtrerer og renser en luftrenser luften i hjemmet,. Vi har i vores test udvalgt de allerbedste og stiller i købsguiden skarpt på brugervenlighed, der spænder over kontrolpanelets design og anvendelse og luftrenserens vægt og lydniveau i de forskellige hastigheder. Vi ser også nærmere på filtertyper og rengøring af filtre til uønskede partikler og gasser. Til at måle hvor effektivt luftrensere suger partikler fra støv, allergener som pollen bruges en såkaldt CADR-test. Den kigger vi også nærmere på.

Brugervenlighed

Brugervenlighed omfatter mange ting. Overordnet set fokuserer vi på, hvor behagelig og nem en luftrenser er at bruge. Den skal gerne være nem at komme i gang med, og den skal ikke støje for meget under brug.

Kontrolpanel og app

Alle modeller i testen var nemme at samle og sætte op. Kontrolpanelet sidder på de fleste modeller i toppen. På nogle af dem finder du det i stedet på siden. Det er vigtigt i henhold til, hvor du har den stående. Står den højt på en hylde, er det hensigtsmæssigt at vælge en model med knapper i siden, da knapper i toppen kan være svære at komme til. Vi har i vores anmeldelser af produktet fokuseret på knappernes position, størrelse og reaktivitet. De skal gerne sidde med en god afstand til hinanden og være store nok, så de er nemme at trykke på.

Modellerne i vores test har det til fælles, at kontrolpanelet bruger LED-lys og indikatorer. Det kan være smart med et lys, der indikerer, hvor ren luften er. Til mennesker med farveblindhed er det en god idé at være opmærksom på, at lyset som regel har en bestemt farve. Det kan for nogle gøre det svært at adskille de forskellige farver og aflæse dem korrekt.

Alle modeller med undtagelse af testvinderen gør brug af app-forbindelser. I appen kan du som regel styre luftrenseren og få et bedre overblik over dens målinger. Her er der forskel på, hvor detaljeret og overskuelig appen er. De mere brugervenlige giver dig et godt overblik, uden at du skal trykke på en masse. Det kunne eksempelvis være Philips AC2889.

Til gengæld fandt vi i vores undersøgelser ud af, at der ofte er reklamer i appen. Det kan virke forstyrrende.

Vægt

Vægten på luftrenseren spiller også en væsentlig rolle i henhold til brugervenlighed. Du vil sætte pris på en lettere luftrenser, hvis du skal flytte rundt på den. I vores test varierer vægten fra 4,88 kilogram til 12,62 kilogram som det tungeste. Gennemsnitsvægten ligger på 7,8 kilogram i denne test.

Lydniveau

Der vil komme støj fra en luftrenser, når den renser luften for skadelige stoffer. Også her er der forskel på støjniveauet. Det var desværre ikke muligt at finde præcise tal på støjniveauet. Fælles er, at lydniveauet ændrer sig alt efter blæserhastighed. Alle modeller har et lavere støjniveau på en lavere hastighed end på en høj hastighed. Til gengæld var lydniveauet på nogle modeller støjende også på lav hastighed. Philips 3000i AC3033 har med 34 decibel det laveste støjniveau i nattilstand. Det svarer til lyden på et køleskab. Levoit Core 400S har til sammenligning et støjniveau på 42,1 decibel i nattilstand. Vil du bruge luftrenseren i soveværelset om natten, er det altså værd at kigge på lydniveauet.

Filtertyper

Du vil i vores anmeldelser støde på forskellige typer filtre:

 • Forfilter
 • HEPA-filter
 • Kulfilter
 • Nanoprotect filter
Forfilter

Et forfilter er det første filter, som støv og allergener kommer i kontakt med. Det filtrerer de store partikler fra.

Hos nogle modeller kan dette filter vaskes i vaskemaskinen, hvilket er en fordel. Andre skal støvsuges rene. Her anbefales det at bruge et børstetilbehør.

HEPA-filter (High efficiency particulate air)

Er luftrenseren udstyret med et HEPA-filter, vil dette være det hovedsagelige filter. Det tager sig af de mindre partikler ned til 0,3 mikron. Det opfanger op til 99,99 procent partikler.

I vores test indeholder Winix Zero Pro, Philips 3000i AC3033, Philips AC2889 og Electrolux Well A7 Air Purifier WA71-304DG et HEPA-filter.

Kulfilter

Et kulfilter opfanger lugte, så de ikke ryger tilbage i rummet. Vil du altså bruge luftrenseren til at komme af med ubehagelige lugte, bør du vælge en model med kulfilter.

Nogle modeller indeholder et filter med aktivt kul. Det er beregnet til at fjerne skadelige gasarter fra luften. Som hovedregel er en luftrenser bedre til at suge partikler end til at fjerne gasser. Og det anbefales altid at lufte ud.

Rengøring af filtre

Både filter og forfilter skal regelmæssigt rengøres eller udskiftes.

Forfilteret støvsuges cirka hver anden uge, da skidt og snavs sætter sig fast på det. Hos nogle modeller kan det tages af og vaskes i vaskemaskinen.

Hovedfiltre skal med tiden erstattes. En tommelfingerregel er at skifte et filter cirka 1 til 2 gange om året, hvis du bruger din maskine regelmæssigt. Et kulfilter bør udskiftes hver tredje måned ved regelmæssig anvendelse. I vores test indeholder både Winix Zero Pro og Philips 3000i AC3033 kulfilter, mens Blueair Blue Pure 221, Philips AC2889 og Electrolux Well A7 Air Purifier WA71-304DG indeholder et aktivt kulfilter.

Enhver producent har sin egen måde at rengøre og udskifte filtre på. Læs derfor altid brugermanualen for præcise angivelser.

Alt du skal vide om CADR

CADR står for Clean Air Delivery Rate. Her måles, hvor meget og hvor hurtigt støv, pollen og røg suges af luftrenseren. Dette er en international standard for måling af støv, pollen og røg.

Der er tre CADR-tal, der hver især repræsenterer røg, pollen eller støv. De er ordnet efter den mindste til den største partikelstørrelse og også efter de mest skadelige til mindst skadelige. Her gælder det, at jo højere CADR-tallet er, desto mere luft filtreret pr. minut.

 • Røg = 0.09–1.0 µm
 • Støv = 0.5–3 µm
 • Pollen = 5–11 µm

FAQ

Hvilken luftrenser er bedst i test?

Den bedste luftrenser i test er Winix Zero Pro. Det er den bedste allround-model til effektivt og hurtigt at rense luft, så du får et godt indeklima. Den indeholder 3 filtre, 6 blæsehastigheder og filtrerer op til 470 kubikmeter luft i timen.

Er en luftrenser det værd?

Hvis dit hjem har dårlig ventilation, du har allergi, eller der er skadelige luftarter i dit hjem, så ja. En luftrenser kan hjælpe, når luften er fuld af irriterende stoffer som allergener, små og store partikler fra støv og røg.

Kan en luftrenser fjerne støv?

Ja, den kan rense luft for støv, så du får et godt indeklim men de sikrer ikke en god temperatur som fx en airconditioner.

Kan en luftrenser fjerne lugt?

Ja, mange luftrensere er gode til at komme af med dårlige lugte samt fjerne partikler. Se især på modeller med kul-filter.

Hvor meget strøm bruger en luftrenser?

Det afhænger af, hvilken model du vælger. Hvis du gerne vil have et lavt energiforbrug, bør du vælge Levoit Core 400S-modellen.

Kan luftrenser fjerne skimmelsvamp?

Er en luftrenser en god idé?

Det er en god idé, hvis det dårlige indeklima i dit hjem er generende eller går ud over helbredet. Det er også en god idé med en luftrenser til rygerhjem.

Hvorfor skal man have en luftrenser?

Når den aktuelle luftkvalitet ikke er i top, og du gerne vil forbedre luftkvaliteten. Dette kan skyldes den dårlige ventilation i et hjem, og en luftrenser kan fjerne irriterende stoffer og alle urenheder, når luften renses. Hvis du blot ønsker at ventilere luften kan du kigge på en tårnventilator.

Kilder luftrenser

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

 • Flag Forbrugerrådet Tænk Chevron down

  Forbrugerrådet Tænk er det største Danske forbrugerorganisation, som bl.a. udfører uvildige tests af husholdningsapparater og produkter.

  Tænk har b.la. testet Electrolux Well A7 her

  Og Philips AC2889 her

 • Flag Råd & Rön Chevron down

  Råd og Rön er det svenske svar på Forbrugerrådet Tænk og har ligeledes en lang række uvildige tests af apparater og produkter til husholdningen.

  Råd & Rön har b.la. testet Electrolux

  Model Well A7 og Philips

  Model 2000i-serie AC2889. Se testen her

 • Flag Which.co.uk Chevron down

  Which.co.uk er en engelsk forbrugerside på linje med Forbrugerrådet Tænk. De tester løbende produkter i deres egne laboratorier og foretager sammenligninger af produkter på tværs af fabrikanter.

  Which har b.la. testet Philips

  Series 3000i AC3033/30. Se hele testen her

  De har også testet Philips AC2889 her

  Og Blueair Blue Pure 221 her

  Levoit Core 400S her

  Blueair Health Protect 7740i her

  Winix Zero Pro her

 • Flag Tomsguide.com Chevron down

  Tomsguide.com er en amerikansk side med anmeldelser og tests af elektriske produkter. Deres eksperter tester selv produkterne og deres formål for at kunne give den mest ærlige og objektive vurdering af produkterne.

  De har lavet en anmeldelse af Levoit Core 400S her

 • Flag T3.com Chevron down

  T3 er et britisk online magasin med fokus på den nyeste teknologi og de nyeste tech-gadgets. Magasinet har eksisteret i online version siden 1998 og har 10 millioner besøgende.

  Du kan læse deres anmeldelse af  Philips 3000i AC3033  her

 • Flag Independent.co.uk Chevron down

  Independent.co.uk er et verdensomspændende nyheds- og livsstilsmagasin, der bringer nyheder indenfor alle brancher som hus & have, bolig, skønhed. tech og gadgets. Læs deres anmeldelse af Philips 3000i AC3033 her

×