Velkommen indenfor

Bedsteitest.dk er et online forbrugermagasin, der har til formål at gøre din købsprocess kortere – og mere selvsikker. Vi kværner data fra hundredevis af produktkilder, og kombinerer det med vores eksperters erfaring, for at anbefale dig de helt rigtige produkter. Det har vi gjort siden 2017, og i dag læser over 80.000 danskere med hver eneste måned. Vi har vi anmeldt næsten 2.900+ produkter i 300 forskellige kategorier.

who-we-are
how-do-we-make-money

Hvordan tjener vi penge?

Bedsteitest.dk tjener penge, hver gang du foretager et køb på baggrund af en af vores anbefalinger. Vi arbejder 100% uvildigt, og favoriserer hverken brands eller forhandlere. Prissammenligning sker helt fair gennem Pricerunner, og sikrer at du som forbruger altid får vist den bedste pris på markedet.

2.931 PRODUKTER ANALYSERET
6 PRODUKTEKSPERTER
80 000 LÆSERE HVER MÅNED

Redaktionen

Frederikke Thuesen Jensen

I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr, så hendes viden inden for køkkenudstyr og de forskellige brands i branchen er meget høj.  Mange gange har hun besøgt fabrikker rundt omkring i verden, været på mange workshops med dygtige og anerkendte kokke og forretningsmesser i hele verden.  For en kort periode arbejdede hun også som salgsassistent i Kop & Kande, hvor hun også kunne bruge hendes viden - og udvide hendes viden - til at hjælpe kunder til at træffe et god valg. Det var netop også grunden til, at idéen om at skrive om køkkenudstyr og teste køkkenudstyr startede. 

Ida Jensen

Amanda Lee Edelstein

Produktekspert linkedin

Emilie Klement Gaarde

Produktekspert linkedin

Miklas Kroager

Webmaster linkedin

Nævnt hos

finans
bt
gaffa
gor-det-selv
bo-bedre