Bedste Pusletaske: Anmeldelse af de 8 bedste (Maj 2024)

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr, så hendes viden inden for køkkenudstyr og de forskellige brands i branchen er meget høj.  Mange gange... Læs mere

2
Holdbar og bæredygtig pusletaske

Cam Cam Copenhagen med lang lynlås 16L

4
Praktisk pusletaske med masser af plads

Herschel Strand Sprout

7
God pusletaske, der tåler maskinvask

Sebra Quiltet Pusletaske

8
2-i-1 vandafvisende pusletaske

Storksak Stevie Luxe Scuba

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

I denne pusletaske test kan du læse om de 10 bedste pusletasker på markedet. Vi guider dig gennem købet, så du kan få bestilt den pusletaske hjem, der passer bedst til dine behov. Vi kan anbefale dig at se nærmere på vores testvinder, en Cama Copenhagen Pusletaske. Pusletasken lever op til alle forventninger og har optimal plads til opbevaring.

Ud over at guide dig til de bedste pusletasker, kan du også læse mere om, hvordan du finder et godt pusletaske tilbud og hvad der egentlig skal være i pusletasken for, at du får det optimale ud af den.

Cama Copenhagen Pusletaske

Den bedste pusletaske

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Opdateret variant – nu med skulderrem og forbedret lyn
 • pros-icon.svg Fremstillet med vandafvisende materiale, så indholdet aldrig bliver vådt
 • pros-icon.svg Indbygget pusledel af OEKO-TEX certificeret bomuld
 • pros-icon.svg Udstyret med rum i forskellige størrelser, så du har plads til alt

Detaljeret gennemgang

Du kan med fordel investere i vores testvinder, hvis du gerne vil være sikker på, at du får en velfungerende pusletaske. Produktet er yderst funktionel med en hel del lommer i forskellig størrelse. Materialet er vandafvisende, så du skal ikke være nervøs for, at den bliver våd. Tasken er desuden udstyret med en “indbygget” puslepuden.

Derfor skal du vælge Cama Copenhagen Pusletaske

Der er flere fordele ved at investere i denne Cama Copenhagen pusletaske. Først og fremmest er modellen en nyere variant til producentens tidligere taske, hvilket betyder, at denne taske fra Cama Copenhagen er opdateret til det bedre. F.eks. har denne taske skulderrem og en forbedret lynlås. Tasken er udviklet med et hav af lommer og rum i forskellige størrelser, så du nemt kan inddele efter behov og hurtigt finder det, som du skal bruge.

Alle dele af tasken fra Cama Copenhagen sidder sammen med usynlige magneter, hvilket giver en lækker detalje og mulighed for at åbne tasken helt op. I så fald kommer taskens indbyggede pusleunderlag frem, som består af polyester og 100 % økologisk bomuld. Der er også et lagen i OEKO-TEX certificeret bomuldfrotté. Du har altså mulighed for at skifte dit barn alle vegne. Tasken er desuden foret med vandafvisende polyester, så indholdet aldrig bliver vådt. Der medfølger også en lille plastlomme, hvor du kan opbevare brugte bleer, vådservietter e.l., hvis der ikke er mulighed for at smide det ud.

Produktdetaljer

 • Højde: 33 cm
 • Bredde top: 40 cm
 • Bredde bund: 45 cm
 • Farve: Sort, blå, grå, rosa eller rød
 • Materiale: Polyester og vandafvisende for, samt pude af 100 % økologisk bomuld

Cam Cam Copenhagen med lang lynlås 16L

Holdbar og bæredygtig pusletaske

Fordele
 • pros-icon.svg Stammer fra en bæredygtig produktion og består udelukkende af gode materialer
 • pros-icon.svg Sælges til en budgetvenlig pris, så flere kan få råd til den
 • pros-icon.svg God plads til opbevaring og kan nemt hænges på barnevogne

Detaljeret gennemgang

Pusletasken fra Cam Cam Copenhagen er udviklet med udgangspunkt i en bæredygtig og økologisk produktion. Du gør altså både noget godt for miljøet, dit barn og dig selv ved at investere i denne model. Produktet sælges til en budgetvenlig pris, og er udstyret med to store lommer og et rum indeni for god plads til opbevaring. Alle materialer er af høj kvalitet.

Derfor skal du vælge Cam Cam Copenhagen med lang lynlås 16L

Hvis du gerne vil have fingrene i en pusletaske, der er miljøvenlig og består af materialer i høj kvalitet, så skal du se nærmere på denne pusletaske fra Cam Cam Copenhagen. Virksomheden tager udgangspunkt i bæredygtighed og økologi i fremstillingen af deres produkter. Dette ses i høj grad i valget af materialer, hvor yderstoffet er af økologisk bomuld og fyldet består af OEKO-TEX standard polyester. Pusletasken er desuden OCS certificeret via ETKO 4401. Du kan altså med ro i maven vælge en Cam Cam pusletaske.

Selve tasken har et klassisk og minimalistisk design, og så kan du vælge den i flere farver, alt efter hvad du foretrækker. Denne Cam Cam pusletaske er vand- og smudsafvisende både indeni og udenpå, så den kan altså holde til lidt af hvert. Der er også fin plads til opbevaring, og endda inddeling via lommer og rum. Modellen er udviklet med kraftige skulderremme og en justerbar rem, hvilket gør den ideel til at have hængende på barnevognen. Den kan blot tørre af med en fugtig klud.

Produktdetaljer

 • Højde: 39 cm
 • Dybde: 13 cm
 • Bredde: 31 cm
 • Farve: Blå, sort eller beige
 • Materiale: Økologisk bomuld og OEKO-TEX standard polyester

Skip Hop Duo Signature

Stilren pusletaske med pusleunderlag

Fordele
 • pros-icon.svg Stilrent design med mulighed for at bære tasken på mange måder
 • pros-icon.svg Leveres med et pusleunderlag, som ikke fylder alverden og er nem at benytte
 • pros-icon.svg Fremstillet af vaskbar polyesterkanvas, samt er fri for BPA og phthalater

Detaljeret gennemgang

Denne pusletaske fra mærket Skip Hop formår at forbinde komfort, kvalitet og design på en ideel måde. Du skal altså på intet tidspunkt føle, at du går på kompromis, hvis du vælger pusletasken fra Skip Hop. Modellen indeholder flere praktiske rum og lommer, samt er udstyret med en sammenklappelig pude, der nemt kan tages op, når der skal skiftes ble.

Derfor skal du vælge Skip Hop Duo Signature

Står du og mangler en stilren pusletaske, der endda leveres med et smart pusleunderlag? Så skal du kaste blikket på denne Duo Signature model fra mærket Skip Hop. Denne pusletaske leveres netop med en blød puslemadras, der passer perfekt i det ene rum i tasken. På den måde kan du altid have puslemadrassen med dig på farten, så barnet kan ligge komfortabelt, uden at den fylder alverden. Tasken er udstyret med flere remme og spænder, så du kan bære den, præcis som du lyster.

Der er virkelig tænkt over designet med denne taske. Den virker nemlig ikke lige så massiv og stor som visse andre pusletasker, men alligevel har du plads til alt det vigtige. F.eks. indeholder den flere praktiske lommer og rum, så du kan inddele tingene. Dette gør dem lettere at finde senere. Tasken har desuden en polstret lynlås, så alt ligger sikkert. Andre fordele tæller. at produktet er fremstillet af holdbart og vaskbart polyesterkanvas, der er fri for BPA og phthalater.

Produktdetaljer

 • Højde: 35,5 cm
 • Dybde: 15 cm
 • Bredde: 33 cm
 • Farve: Grå eller hvid og grå mønster
 • Materiale: Polyester

Herschel Strand Sprout

Praktisk pusletaske med masser af plads

Fordele
 • pros-icon.svg Ekstra bred pusletaske med stort rum, rumdeler og flere lommer for nem opbevaring
 • pros-icon.svg Leveres med et kompakt pusleunderlag, der selv er udstyret med små lommer
 • pros-icon.svg Udstyret med en justerbar og aftagelig skulderstrop med polstring

Detaljeret gennemgang

Denne pusletaske fra mærket Herschel er en praktisk variant, der kan bruges af enhver børnefamilie. Der er optimal plads til opbevaring i tasken – faktisk har den en bredde på 50 cm, hvor de fleste andre tasker fylder omkring 30 cm i bredden. Stropperne er justerbare og så medfølger der et lille og smart pusleunderlag, som også har opbevaringsplads.

Derfor skal du vælge Herschel Strand Sprout

Hvis du er på udkig efter en yderst praktisk pusletaske, så kan vi kun sige, at du skal se nærmere på denne model fra mærket Herschel. Lige netop denne variant er udviklet til at være ekstra bred, så du har endnu mere plads til opbevaring. Det er især en fordel for dig, der ikke vil proppe tasken fuldstændig eller stå i en situation, hvor du mangler plads. Der er ét stort rum, som kan deles af en rumdeler. Derudover er der flere lommer o.l., så du kan dele tingene op, hvis det bliver nødvendigt.

Tasken leveres med et praktisk pusleunderlag, der ikke fylder alverden. Dette er endda udstyret med sine egne små mesh lommer og kan nemt håndteres med én hånd. Indersiden kan desuden let gøres rent, så du kan bibeholde en god hygiejne for pusleunderlaget. Du vælger selv, om du vil hænge tasken på barnevognen eller bære rundt på den. Pusletasken er udstyret med en justerbar og aftagelig skulderstrop med polstring, hvilket gør den mere behagelig at bære rundt på end andre pusletasker.

Produktdetaljer

 • Højde: 35 cm
 • Dybde: 12 cm
 • Bredde: 50 cm
 • Farve: Lyserød, blå, grå og i forskellige mønstre
 • Materiale: Polyester

Filibabba Soft Quilt

En lille pusletaske

Fordele
 • pros-icon.svg Taske der kan bruges som både pusletaske og håndtaske grundet kompakt design
 • pros-icon.svg Optimal plads til opbevaring med fire lommer indvendigt og tre lommer udvendigt
 • pros-icon.svg Produktion der værner om miljøet ved at bruge certificerede materialer

Detaljeret gennemgang

Du kan med fordel investere i pusletasken fra det danske mærke Filibabba, hvis du gerne vil have en model, der ikke er helt så stor. Modellen er nemlig mere kompakt i størrelsen, men stadig med fin plads til opbevaring af de vigtigste ting. Du kan sagtens vælge at benytte tasken som skiftevis håndtaske og pusletaske.

Derfor skal du vælge Filibabba Soft Quilt

Vil du gerne have fingrene i en multifunktionel taske? I så fald skal du se nærmere på denne model fra det danske firma Filibabba. De har nemlig udviklet en taske, der let kan fungere som både håndtaske eller pusletaske, alt efter hvad behovet er den pågældende dag. Tasken er kompakt i størrelsen, hvorfor den ikke er for stor at have med på farten. Du skal dog ikke være nervøs for, at du ikke har plads til opbevaring, da tasken har flere forskellige lommer både indvendigt og udvendigt.

Du vælger selv, om du vil bære tasken over skulderen eller montere den på barnevognen. Filibabba pusletaske kan begge dele, hvorfor den igen nemt kan bruges som almindelig taske. En anden klar fordel ved at være denne variant er, at Filibabba værner om miljøet i deres produktion, hvorfor der kun benyttes GOTS certificerede materialer. Du kan altså være sikker på, at materialet er økologisk.

Det er muligt at købe pusletasken i flere forskellige farver, hvoraf nogle er klassiske og andre mere prangende.

Produktdetaljer

 • Højde: 25 cm
 • Dybde: 16 cm
 • Bredde: 35 cm
 • Farve: Lyserød, lilla, blå, grøn, gul, grå eller beige
 • Materiale: økologisk bomuld og polyester

Done By Deer puslerygsæk

Rummelig og praktisk pusletaske, der kan bæres på ryggen

Fordele
 • pros-icon.svg Kan hænges på skulder eller ryg, så du har hænderne fri
 • pros-icon.svg Ligner læder, men er fremstillet af vandafvisende PU materiale frem for ægte læder
 • pros-icon.svg Masser af indvendige lommer og en bred åbning, så du nemt kan komme til

Detaljeret gennemgang

Denne Done By Deer pusletaske er den perfekte pusletaske til dig, der gerne vil have mulighed for at bære tasken på ryggen. På den måde kan du holde hænderne fri. Pusletasken er yderst rummelig og så har den et yderst flot design. Dette skyldes bl.a. belægning med PU læder, der dog ikke er ægte læder. Til gengæld virker det vandafvisende.

Derfor skal du vælge Done By Deer puslerygsæk

Hvis du vælger at investere i denne pusletaske fra mærket Done By Deer, får du en velfungerende og yderst praktisk variant. Tasken kombinerer høj funktionalitet med et moderne design, hvilket i den grad gør den investeringen værd. Den har bl.a. en bred åbning, så du nemt kan komme til bleer, skiftetøj, vådservietter o.l., samtidig med at du har et godt overblik over indholdet i tasken. Der er syv indvendige lommer, samt en enkelt udvendig lomme til rådighed.

En af de helt store fordele ved at vælge denne model er, at du kan have hænderne frie, selvom du skal have en del tilbehør med. Det skyldes, at pusletasken kan bæres på ryggen, som var det en almindelig rygsæk. Stropperne er justerbare, hvorfor den kan tilpasses til enhver. Der er dog også to vognkroge på tasken, så den kan hænges op på en barnevogn eller klapvogn, hvis behovet skulle opstå. Tasken består af genanvendt polyester og en belægning af PU, der giver en vandafvisende overflade. Der medfølger også et lille tæppe.

Produktdetaljer

 • Højde: 46 cm
 • Dybde: 15 cm
 • Bredde: 40 cm
 • Farve: Grå, brun eller blå
 • Materiale: OEKO-TEX certificeret og genanvendt polyester, samt belægning af 100 % PU

Sebra Quiltet Pusletaske

God pusletaske, der tåler maskinvask

Fordele
 • pros-icon.svg Kan let rengøres, da tasken tåler maskinvask ved 40 grader
 • pros-icon.svg Udstyret med masser af lommer og rum, som gør det let at opbevare mange ting
 • pros-icon.svg Remmene på stropperne kan justeres efter behov

Detaljeret gennemgang

Denne pusletaske fra Sebra er fremstillet af bomuld med detaljer af PU materiale, hvilket skaber et flot design. Modellen er ideel til forældre på farten, da den let kan vaskes, hvis den bliver beskidt og har en justerbar skulderrem. Den består af både udvendige og indvendige rum, samt minder i høj grad om en almindelig taske i sin udformning.

Derfor skal du vælge Sebra Quiltet Pusletaske

Man ved aldrig helt, hvad pusletasken bliver udsat for i løbet af dagen, og derfor kan det være en fordel at investere i en model, der tåler maskinvask. Det gør denne variant fra mærket Sebra, hvorfor vi i høj grad vil anbefale dig at se nærmere på deres quiltet pusletaske. Tasken skal blot vaskes ved 40 grader og så er den så god som ny. Du kan derfor stille den fra dig, hvor du ønsker, uden at skulle bekymre dig om, at tasken bliver beskidt. Netop af den grund fungerer pusletasken også rigtig godt til forældre, der ofte er på farten.

Tasken er udviklet med tre lommer udvendigt og fire lommer indvendigt. Du har altså rigeligt med plads til det hele, der skal med, når du bruger denne pusletaske. Denne variant er desuden CE mærket og er fremstillet af 100 procent bomuld. Den har stilrene detaljer i PU læder, som du skal være opmærksom på ikke er ægte læder. Tasken kan både svinges over skulderen eller bæres i hånden, alt efter hvad du foretrækker. Den fås i både grå og blå.

Produktdetaljer

 • Dybde: 30 cm
 • Bredde: 45 cm
 • Farve: Grå eller blå
 • Materiale: Bomuld med detaljer i PU læder

Storksak Stevie Luxe Scuba

2-i-1 vandafvisende pusletaske

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Vandafvisende ydre og let at rengøre indvendig, samt fremstillet af holdbart materiale
 • pros-icon.svg Fungerer som en 2-i-1 løsning med både stor pusletaske og lille mad-taske
 • pros-icon.svg Leveres med et vaskbar pusleunderlag med polstring og lommeopbevaring

Detaljeret gennemgang

Ved at investere i pusletasken fra Storksak, får du ikke bare én funktionel pusletaske, men hele to til rådighed. Med i købet følger der nemlig en matchende “Food & Bottle” taske, hvor du kan opbevare mad, sutteflaske o.l., så det ikke fylder i selve pusletasken. Som en ekstra bonus kan tasken klare alt slags vejr, da den er afvisende over for vand.

Derfor skal du vælge Storksak Stevie Luxe Scuba

I gennemgangen af de bedste pusletasker på markedet, kommer ,an ikke uden om denne variant fra mærket Storksak. De har formået at udvikle en pusletaske, der er vandafvisende, så den kan klare al slags vejr. Tasken er desuden nem at rengøre indvendig, hvis det skulle være nødvendigt. Den er fremstillet af Scuba materiale, der er yderst holdbart, hvorfor du kan få glæde af pusletasken i mange år.

Med i købet følger der dog ikke blot selve pusletasken. Du får også en ekstra lille taske, hvor der kan opbevares mad, drikkevarer o.l., så det er lige ved hånden og ikke ligger blandet med bleer o.l. Derudover leveres produktet med et behagelig pusleunderlag med polstring og lommeopbevaring. Denne kan tåle maskinvask, så du kan opretholde en god hygiejne ved skiftning. Du kan desuden ændre taskens størrelse en smule, alt efter om du har brug for øget kapacitet eller ej.

Produktdetaljer

 • Højde: cm
 • Dybde: cm
 • Bredde: cm
 • Farve:
 • Materiale:

Guide

Guide til at finde den bedste pusletaske

Der findes flere forskellige typer af pusletasker på markedet, og derfor kan det være svært at finde ud af, hvad man skal fokusere på i købet af en ny pusletaske. Det vil vi dog hjælpe dig til at blive klogere på i de nedenstående punkter. I de senere afsnit kan du desuden læse mere om, hvad du altid burde have med i pusletasken, og hvordan du finder et godt tilbud på pusletasker, da disse kan være dyre. Alt i alt bliver du altså klædt bedre på til købet af en pusletaske.

 • Formål: Det lyder måske plat, at man skal være opmærksom på formålet med ens pusletaske, men den er god nok. Du skal f.eks. tage hensyn til, om du regner med at have en meget aktiv barsel, hvorfor tasken skal være lidt mere robust og modstandsdygtig, eller om den blot skal bruges, når I hurtigt skal ud på mindre ture. Det kan også være, at du får brug for en anden type pusletaske, hvis der er planlagt ferie i nærmeste fremtid eller barnet ofte skal passes hos andre, hvorfor der er brug for en masse tilbehør
 • Størrelse: Det er desuden oplagt at tænke lidt over størrelsen – og her spiller formålet netop også ind. For skal du på længere udflugter, ferie, besøge familie eller veninder e.l., så kræver det lidt mere plads til opbevaring, end hvis du bare skal ud og handle det mest essentielle til husholdningen. Det er næsten altid bedre at have for meget plads i sin pusletaske end for lidt
 • Materiale: Sørg for, at du vælger en pusletaske af gode materialer. Dette gælder ikke blot, at den skal være holdbar, så tasken kan holde til lidt af hvert, men også at materialerne skal være kemikaliefrie, behagelige o.l. Det kan også være en god idé at vælge materialer, der er lette at rengøre, kan holde til lidt vand m.m.
 • Rengøring: I forlængelse af det ovenstående vil vi lige nævne, at en rengøringsvenlig pusletaske klart er at foretrække. Du kan nok ikke undgå, at den vil blive lidt beskidt med tiden, at der bliver spildt indhold ud i den e.l. Det er optimalt, hvis tasken kan maskinvaskes, men så længe den bare kan rengøres nemt med en klud, er det fint
 • Udseende: Du kan også sagtens tænke lidt over, om du har præferencer til pusletaskens udseende. Der findes som nævnt mange forskellige pusletasker, så du har mulighed for at finde en variant, der passer godt til dine behov og ønsker til udseendet. Tænk f.eks. over, om du har præferencer til farven, mønster opbygningen, bæremuligheder o.l. 
 • Antal opbevaringsrum: Mængden af opbevaringsrum afhænger lidt af, hvad du er for en type. Nogle foretrækker, at der er mange rum i forskellig størrelse, så tingene er adskilt, mens andre ikke har noget imod, at alt ligger samlet i ét stort rum. For at være sikker på, at du finder en optimal pusletaske, der fungerer rigtig godt til dig, skal du overveje, hvor mange rum, åbne lommer o.l. du har brug for at tasken er udstyret med
 • Medfølgende tilbehør: Vi vil i den grad anbefale dig at gå efter en pusletaske, hvor et pusleunderlag medfølger. Du vil nemlig højst sandsynligt alligevel skulle ud og investere i et, hvorfor du lige så godt kan prioritere et medfølgende pusleunderlag fra start af. Et pusleunderlag giver dig mulighed for at skifte dit barn, hvorend du befinder dig, uden at du skal være nervøs for, hvor du mon skal lægge barnet. Medfølgende tilbehør kan også være en ekstra minitaske til mad e.l., stofposer, hvor du kan placere brugte bleer, så de ikke ligger frit m.m.
 • Skal den sidde på barnevognen: Det er faktisk ikke alle pusletasker, der kan placeres på barnevognen. Af den grund skal du aktivt lede efter en model med de rigtige hængsler / remme, hvis du ønsker, at pusletasken kan placeres på barnevognen, når du har den med. Der er dog ingen grund til panik – for kan tasken ikke placeres på barnevognen, kan den ofte lægges under eller bæres selv 

Derudover skal du også sørge for at vælge en pusletaske ud fra, hvordan du foretrækker at bære den. Vil du have den som en rygsæk, normal håndtaske eller måske en skuldertaske? Det kan være smart at overveje dette, da du kommer til at bære rundt på pusletasken en del – også selvom den kan sidde fast på barnevognen eller klapvognen.

Det skal du have med i pusletasken

Er du nybagt mor eller far? Så kan det godt være svært at vide, hvad man skal have med i pusletasken. Det vigtigste er, at du har alle de essentielle ting lige ved hånden. Pusletaskens formål er nemlig, at du nemt kan have alt til bleskift, fodring o.l. inden for rækkevidde.

 • Bleer – gerne både almindelige og stofbleer. Antallet af bleer kommer an på, hvor længe du skal være på farten. Tag dog hellere for mange end for lidt med
 • Vådservietter – kan også være klude, hvis du benytter det
 • Affaldsposer til at opbevare beskidte bleer og servietter i – det er nemlig ikke sikkert, at du kan smide dem ud lige der, hvor du er
 • Pusleunderlag, hvis nu bleskift skal ske et mindre praktisk sted
 • Ekstra tøj i tilfælde af, at der sker et uheld, mens I er på farten
 • Sutter, så barnet kan beroliges (hvis du da benytter dig af sutter)
 • En lille creme eller oliebeholder, så du kan smøre en eventuel rød numse
 • Håndsprit, så du kan have rene hænder før og efter bleskift
 • Legetøj til barnet – måske en yndlingsbamse, så barnet kan blive underholdt
 • Sutteflaske eller mad, så du altid har noget inden for rækkevidde, hvis barnet bliver utilfreds

En god pusletaske har plads til de ovenstående genstande. Men det afhænger naturligvis af, om du har andre ting, som du også ønsker at have plads til, f.eks. pung, telefon, briller e.l., om du skal gå efter en stor eller lille pusletaske. Der findes forskellige modeller, så du kan sagtens finde én, der passer til dit behov. Bare husk, at de ovenstående genstande er vigtige at have med og gøre plads til, uanset hvilken pusletaske du investerer i.

Sådan finder du et godt tilbud på de bedste pusletasker

I denne artikel har du kunnet læse om de bedste pusletasker på markedet i forskellige prisklasser. Du kan altså både læse om dyre og billige pusletasker, samt alle midt imellem. Men er du tilfældigvis faldet for en pusletaske, der ligger langt over dit budget, så er det oplagt at forsøge at finde pusletasken på et godt tilbud. Heldigvis bliver de fleste pusletasker regelmæssigt sat på tilbud, hvor der kan være mange penge at spare. Vi vil derfor anbefale dig at holde et vågent øje med online forhandlernes hjemmesider, hvis du ønsker at finde de bedste pusletasker til mere fordelagtige priser.

Sådan er denne pusletaske test udført

For at kunne skrive denne bedste pusletaske test, har vi benyttet en del tid på research af markedet. Dette har vi gjort for bedre at kunne videre, hvilke pusletasker, der kan kategoriseres som værende de bedste på markedet. I udvælgelsesprocessen har vi både rådført os med andre testkilder og forbrugeranmeldelser.

Vi kan desuden anbefale dig at læse vores barnevogn test, hvis du også står og mangler barnevognen til den lille ny. 

FAQ

Hvilken pusletaske er bedst i test?

Vi har kåret en Cama Copenhagen Pusletaske som værende bedst i test. Modellen er robust, funktionel og fremstillet af gode materialer. Læs mere her i testen og se de andre bedste pusletasker.

Hvad skal man have i pusletasken?

Du skal især sørge for at have et pusleunderlag, bleer, vådservietter, sutter, samt mad og drikke til barnet i pusletasken. Derudover kan et ekstra sæt tøj og legetøj også være oplagt.

Hvor længe bruger man en pusletaske?

Reelt set kan du få glæde af din pusletaske så længe barnet stadig bruger ble - måske længere. Pusletasker giver nemlig mulighed for at have alt man skal bruge inden for rækkevidde og med på farten.

Hvad koster en pusletaske?

Prisen på pusletasken afhænger af, hvilken model du går efter. Du kan finde dem til blot et par hundrede kroner eller omkring 1.000 kroner. Husk at købe et pusleunderlag, hvis ikke det følger med.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×