Ring Light Test: 5 bedste ring lights (April 2024)

Af Miklas Kroager BAdge
Miklas Kroager

Miklas er ansvarlig for den tekniske drift og optimering af Bedsteitest.dk. Læs mere

Uniq Pro Studio Ring Light LED 3
Bedste ring light med stativ

Uniq Pro Studio Ring Light LED Light with Stand

Razer Ring Light 12 4
Bedste ring light til youtube videoer

Razer Ring Light 12"

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Hvis du er en streamer, en vlogger eller en person, der er meget i videoopkald på grund af arbejdet, eller bare elsker god selfielys, er belysning afgørende. Ring lights er det nye på markedet, til at få godt lys. Uden det kan du se kornet ud, ude af fokus eller endda skyggefuld – som et anonymt vidne i et true-crime-show. En lys ring er et simpelt værktøj, hvis diffuse glød kan bringe dig ud af mørket og få dig til at se mere professionel ud.

I denne guide har vi fundet frem til de bedste ring lights på markedet.

Elgato Ring Light

Bedste ring lys med bedste lys

Fordele
 • pros-icon.svg Kundeanmeldelser er alle positive
 • pros-icon.svg Har en stærk lysstyrke

Detaljeret gennemgang

Ring lights er blevet et af de almindelige udstyr, der bruges af live-streamere. Der er mange muligheder på markedet, men ikke alle er designet med live stream i tankerne. Det er her, Elgatos Ring Light kommer ind i billedet.

Elgato fortsætter med at producere produkter af høj kvalitet til indholdsskabere og streamere. Virksomheden har en serie af optagelses kort, lys og mikrofoner, der gør streaming nemmere, bedre og mere behageligt. Elgatos Ring light er bedst i test, en af de bedste ring light og det er der mange gode grunde til!

Derfor skal du vælge Elgato Ring Light

Når du får Elgato Ring Light ud af æsken, har mærket inkluderet alt det nødvendige for at komme i gang. Start med stativet og den justerbare stang, som har en polstret klemme til at fastgøre til et skrivebord også kaldet clip on ring light. Den robuste metal støttestang kan strække sig fra 17 til 29 tommer.

Indenfor ringlyset kan du montere kugle beslaget for mere kontrol over dit kamera. Bare husk på, at den maksimale vægt her er 450 g, så du kan ikke gå for vild med massive DSLR’er med enorme objektiver, dog passer alle smartphones og mindre kameraer til det lille stativ. Indstillinger kan justeres manuelt fra selve lyset, eller ved at bruge en app. På det fysiske lys er der to knapper på hver side af kameraholderen.

Disse fysiske knapper kan styre lysstyrken af ​​Ring Light i trin på 10 %, men kan også gå i en farvetemperatur tilstand, hvor temperaturen kan indstilles til dine optagelsesforhold. Når Elgato Ring Light er skruet helt op, lyser ring lights meget.

Op til 2.500 lummen og lyser kraftigt selv til natbrug. Hvis du bruger den i et stærkt oplyst rum, er der masser af plads her til at skrue den op og sørge for, at dit ansigt er ordentligt eksponeret.

Sidst men ikke mindst giver Elgato Ring Light det ikoniske fange lys i dine øjne for at bringe lidt mere liv til dem. Her er dit ring light til de sociale medier såsom instagram. Eller til at optage videoer og lægge dine youtube videoer ud på nettet med det bedste ring lys. 

Ring Light 45

Bedste clip on ring light

Fordele
 • pros-icon.svg God belysning
 • pros-icon.svg Multifunktionel

Detaljeret gennemgang

Denne ring light er perfekt til at tage de bedste selfies, gruppebilleder og videooptagelser. Og ikke nok med dette bruges denne ring light også til skønhedsbehandlinger på skønhedsklinikker og makeup pga. det kraftige ring lys. ¨Dit ring light bliver næsten ikke bedre end denne model til at tage billeder, med et medfølgende stativ får du hele pakken.

Derfor skal du vælge Ring Light 45

Med dette lys har du mulighed for at indstille lysstyrken samt regulere farven fra kold til varm med farvetemperaturen. Ring lyset kan også kobles til powerbank, som muliggør at optage videoer i bevægelse, samtidig med at den har clip on der kan  sættes fast til bordet, hvis der skal tages selfies eller ordne skønhed.

Ring lyset kommer med USB stik til transformer, en mobilholder til telefonen, foldbart stativ som kan indstilles i højden og bluetooth remote til selvudløser. Denne model har en integreret LED. 2700-6400 kelvin. 800 lumen. 

Den giver det perfekte lys til billeder, video og fotografering og er også handy at have med på farten, i  modsætning til andre ringlys på markedet. 

Uniq Pro Studio Ring Light LED Light with Stand

Bedste ring light med stativ

Uniq Pro Studio Ring Light LED
Fordele
 • pros-icon.svg Velegnet til TikTok, Youtube, Instagram m.m.
 • pros-icon.svg Aftagelig filter

Detaljeret gennemgang

Denne model er et professionelt lys med alt elektronik og specifikationer til at tage de bedste billeder og selfie i fotostudiet eller hjemme. Du kan opnå et bedre, mere jævnt og samtidig det helt rigtige lys. Med denne lysring, får du alt hvad du skal bruge når det kommer til belysning på den simple billige måde.

Derfor skal du vælge Uniq Pro Studio Ring Light LED Light with Stand

Denne lys ring kommer med en lysstyrke regulering, som justere lysstyrken og hjælper med at vælge et godt lys til opgaven. Samtidig med det får du også en mobilholder med i købet, så det bliver nemmere at stabilisere under optagelserne. Light ring har et aftageligt filter, hvis du ønsker mere behageligt lys til at tage selfies. Ring lyset har en farveindstilling på 5500K, hvilket gør det til et af de kraftigste lys og højden er maks 200 cm. Ring lyset kan tilsluttes via USB. 

Razer Ring Light 12"

Bedste ring light til youtube videoer

Razer Ring Light 12
Fordele
 • pros-icon.svg Smuk lyskvalitet
 • pros-icon.svg Flot stativ
 • pros-icon.svg Fornuftigt pris

Detaljeret gennemgang

Razer Ring Light, der kommer fra et af de bedst kendte navne inden for computere, er den seneste udfordrer af store brands på en arena domineret af billige produkter og virksomheder uden navn. Den 12-tommer Razer Ring Light lover ydeevne, fantastisk lys og bærbarhed til en fantastisk pris.

Derfor  skal du vælge Razer Ring Light 12″

Razer Ring lys bringer det ry og kvalitet med sig, som mainstream producenterne er kendt for. Og på den måde leverer den en af ​​de bedste populære ring lights på markedet.

Dette 12-tommer USB tilsluttende ring lys rangerer blandt de bedste videolys til streaming, videoopkald og vlogging, og kan under de rette forhold fungere som et af de bedste LED-lys til at tage stillbilleder enten som nøgle eller udfyldningslys.

Razers er gode til 500 lumens lysstyrke og 10W strøm, som kan dæmpes fra 10-100% for kontrol af lysintensiteten. Den kan prale af tre farveindstillinger: 3.000K (Varm hvid), 4.500K (Balanceret hvid) og 6.500K (Hvidt lys), så du kan afbalancere belysningen med dagslys, omgivende og kunstigt lys, og den er CRI vurderet til >80 %.

Den medfølgende fjernbetjening giver dig mulighed for at øge eller mindske lysstyrken, skifte mellem de tre farvetemperaturer og tænde eller slukke lyset. Dens enhåndsbetjening betyder, at du diskret kan foretage justeringer uden for kameraet, når du præsenterer, eller mens du vifter med et kamera i din anden hånd, mens du optager eller filmer. Den kunne ikke være nemmere at bruge.

Der medfølger også en aftagelig polstret og udvidelig mobilholder sammen med et 1/4-tommer stativ kuglebeslag, der kan rumme mindre DSLR’er, spejlløse kameraer og actionkameraer.

Digipower Foldable Ring Light

Bedste fleksible ring lys til sociale medier

Fordele
 • pros-icon.svg Stativet kan foldes sammen
 • pros-icon.svg godt ringlys

Detaljeret gennemgang

Bring lys ind i mørket med det praktiske Digipower ringlys til enhver situation: uanset om du er på farten, til opslag på sociale medier, vlogging, selfie lys eller videoopkald fra kontoret og hjemmekontoret.Med forskellige lystilstande, farvefiltre eller lysstyrkeniveauer kan du tage bedre billeder og videooptagelser med denne selfie ring.

Derfor skal du vælge Digipower Foldable Ring Light

Det foldbare 11-tommer LED-ringlys giver det perfekte lys til dine skønhed tutorials, selfies, livestreams, vlogs og meget mere. Du kan tage professionelle billeder med din mobiltelefon:

Vælg mellem 10 lysstyrke niveauer og 3 lys tilstande(varm, kold, naturlig, for den perfekte belysning. Med den justerbare smartphoneholder er den kompatibel med enhver mobiltelefon. stander på ring lampe kan højdejusteres fra 58 til 160 cm. Så du kan nemt bruge den i næsten enhver situation. Fold den sammen og læg den i din rygsæk eller lomme for at være udstyret til perfekt oplyste billeder og videoer på farten.  

Guide

Hvordan vælger du den rigtige Ring light?

De bedste ring lights tilbyder en enkel og effektiv måde at forbedre kvaliteten af ​​dine videoer og billeder, uanset om du streamer til YouTube, opretter en TikTok eller blot på et Zoom-opkald.

En ring lampe er et eksternt belysningstilbehør med en cirkulær, donut-lignende form. I disse dage bruger de bedste ring lys for det meste LED-lysteknologi, og de markedsføres ofte som selfie lys eller vlogging lys. Men uanset hvad de hedder, tjener de samme formål: nemlig at producere et kontinuerligt, diffust lys, som smigrer næsten ethvert motiv og gør folk interesseret i produktet.

Funktioner du skal tjekke, før du vælger det perfekte ringlys

Ring lys kommer med adskillige funktioner. Mens nogle funktioner er standard på tværs af alle ring lys, er nogle funktioner modelspecifikke.

De fås i forskellige størrelser og modeller for at imødekomme forskellige foto og video behov. At vælge den rigtige blandt dem kan være en overvældende opgave. Men ved at overveje nedenstående faktorer kan du træffe en informeret beslutning.

Størrelse

Det bestemmer mængden af ​​lys, det giver. Hvis du kun vil fokusere på et bestemt område eller objekt, er 6-tommer til 8-tommer ringlys tilstrækkeligt. Hvis du vil fokusere på hele kroppen eller dække et stort område, så skal du gå efter ringlys mere end 10 tommer.

Farvebelysnings tilstand

Ringlys kommer med tre farve belysning tilstande – varm hvid, kølig hvid og dagslys. Nogle af dem har også gult lys. At vælge blandt dem afhænger af individuelle behov og præferencer. Farvetemperatur, målt i kelvin (K), påvirker i høj grad æstetikken af ​​dit foto eller video. Det rum, du er i, det tøj, du har på, og din hudtone kan alle se anderledes ud afhængigt af lysets farvetemperatur.

Varmt lys generelt fungerer bedst for de fleste hudtoner, men hvis det er for varmt, kan en person se orange ud. Blåligt lys kan få en bleg person til at se livløs ud. De fleste af de ring lys på markedet har mindst tre farvetemperatur indstillinger: køligt, neutralt og varmt.

Lysstyrkeniveau

De fleste ringlys kommer med justerbar lysstyrke. Tjek efter en model, der kommer med en dæmpbar knap, så du kan justere lysstyrken efter dine præferencer.

At have flere lysstyrke niveauer betyder, at du kan justere belysningen til ethvert miljø – uanset om det er overskyet eller solrigt, morgen eller nat, eller du har få eller mange andre lyskilder.

Med nogle ringlys kan du justere lysstyrken fra 0 til 100 % i intervaller på 10 % (10 % lysstyrke, 20 % lysstyrke og så videre). De fleste foretrækker ring lys, der lader dig kontrollere lysstyrken i intervaller på 1 %.

LED vs. Fluorescerende lys

Der er ikke meget at diskutere her. LED’er er langt bedre end fluorescerende pærer. Den eneste fordel du får med fluorescerende ringlys er, at du kan udskifte lyset.

Men LED’er er mere effektive, holder længere og indeholder ingen farlige materialer. Vi anbefaler stærkt, at du går med LED-ringlys. De fleste af de moderne ring lys, som dem, der er nævnt i denne artikel, består faktisk af LED’er. Så det behøver du ikke bekymre dig om.

Fleksibel stander

Opsætning af den perfekte vinkel når du tager billeder og videoer er en separat kunst i sig selv. For at gøre det skal du være i stand til at dreje ring lyset for at sætte det op i den ønskede vinkel.

De fleste ring lys har fleksible halse, men hvor meget du vil være i stand til at dreje dem, varierer fra model til model. Du kan rotere nogle modeller op til 360 grader, mens nogle kun kan drejes op til 180 grader. Folk, der bruger briller, kan for eksempel være nødt til at hæve lyset og justere det i en stejlere vinkel for at undgå blænding og refleksioner.

Det er også værd at overveje højde intervallet for ringlampens stativ. Jo større rækkevidde, jo mere alsidig vil den være til at imødekomme alle slags situationer.

Strømstyring

Ring lys er enten drevet af USB eller via en stikkontakt i hjemmet. Dem, der drives af USB, er let bærbare. Du kan bruge en powerbank til at drive dem og bære dem overalt.

De, der drives gennem stikkontakter, er mere effektive og sparer en masse energi. De leveres med en AC/DC-adapter, som hjælper dig med at sætte dem i stikkontakten.

Højt farvegengivelsesindeks (CRI)

CRI er et mål for lyskvalitet; jo højere CRI (jo tættere på 100, jo bedre), jo flere farver kan lyset gengive, og jo mere præcist er billedet farvemæssigt. Ringlys med en CRI på 90 eller derover betragtes som fremragende, mens dem med en CRI mellem 80 og 90 anses for at være gode.

Du finder muligvis ikke CRI-vurderingen i produktbeskrivelsen, men det betyder ikke, at ringe lyset har en lav CRI. Kontakt producenten og spørg efter nummeret. Hvis de ikke vender tilbage til dig – eller endnu værre, de ikke har et websted – gå videre til det næste ringlys, du overvejer.

Kontrolmuligheder

De fleste ring lys kommer med en et kontrolsystem placeret på forsiden af ​​stativet eller kopi stativet. Kontrol poden vil have en berøringsskærm, som du nemt kan navigere i indstillingerne.

Nogle modeller bruger også de konventionelle kontrolsystemer af knap type. De har generelt fire knapper – Tænd- og Sluk-knapper, knap til farve belysning tilstand og knap til justering af lysstyrke.

Ekstra tilbehør

Ring lys kommer med en masse tilbehør. Det mest almindelige tilbehør er et stativ, telefonholdere og Bluetooth-fjernbetjening. Du kan ikke bruge et ringlys uden at have dette tilbehør. Så i stedet for at købe dem separat, få en ring lampe, der følger med dette tilbehør.

Garanti

Uanset kvaliteten af ​​ring lyset er de modtagelige for defekter som alt elektronisk udstyr. At have en garanti på produktet vil give dig ro i sindet.

De fleste ring lys kommer med 1 års garanti, mens nogle kan have op til 3 år.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×