Røgalarm bedst i test – De fem bedste røgalarmer på markedet lige nu

I vores røgalarm test kan du finde de 5 røgalarmer som er bedst i test lige nu. I vores research har vi gennemgået en lang række anmeldelser og tests fra både brugere og eksperter i ind- og udland. Vi holder os løbende opdateret om de nyeste produkter og udvikling på markedet, så du altid kan finde en opdateret test.
Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr, så hendes viden inden for køkkenudstyr og de forskellige brands i branchen er meget høj.  Mange gange... Læs mere

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Vi evaluerer og sammenligner de bedste røgalarmer ud fra deres fordele og ulemper og giver dem både en samlet og individuel score ud fra vigtige udvælgelseskriterier som: Røgfølsomhed (sensortype), alarmtype, mulighed for serieforbindelse og brugervenlighed.

I købsguiden går vi i dybden med kriterierne og deres betydning for dit valg af ny røgalarm.

E-Line KD-127C

Bedst i test

3.8
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
  • Brugeranmeldelser
    3
  • Sensortype
    4
  • Alarmtype
    4
  • Mulighed for serieforbindelse
    3
  • Brugervenlighed
    5
Fordele
  • pros-icon.svg Udstyret med smart pauseknap, der kortvarigt deaktiverer alarmen ved falsk alarm
  • pros-icon.svg Har et godt lydniveau ifølge tests
  • pros-icon.svg Brugervenlig på alle parametre i tests
  • pros-icon.svg Giver signal når batteriet skal skiftes
Ulemper
  • cons-icon.svg batteri medfølger ikke

Detaljeret gennemgang

E-line røgalarm er en optisk røgalarm, der alarmerer effektivt ved røg fra alle slags materialer. Den har en praktisk pausefunktion og advarer dig med en advarselstone, når det er tid til at skifte batterier.

Derfor skal du vælge E-line røgalarm

Denne testvindende røgalarm er meget effektiv, og god til at opfange røg fra både træ, stof, plastik og brændstof. Vi er særligt glade for den praktiske pauseknap, som gør det muligt at stoppe alarmen hurtigt ved falsk alarm, uden at tage batteriet ud. Til sammenligning har testens billige model, Housegard SA700, ikke pauseknap.

Du kan nemt montere røgalarmen der hvor du vil, ved tilkøb af et magnetbeslag. Det gør det meget nemmere og hurtigere at montere den steder som i loftet, uden du skal bruge skruer eller plugs.

Vores vurdering

Hvis du leder efter en god og brugervenlig optisk røgalarm, som holder hvad den lover, er E-Line KD-127C et rigtig godt valg.

Den kan ikke kobles sammen med andre alarmer og heller ikke med app, til gengæld er den meget prisvenlig og effektiv til at opfange røg i et tidligt stadie.

System: optisk Trådløs: ja Batteri: 9V - medfølger ikke Forbindelse til andre alarmer: nej Alarmsignal: bip

Housegard SA700

Bedste billige

3.6
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
  • Brugeranmeldelser
    4
  • Sensortype
    4
  • Alarmtype
    4
  • Mulighed for serieforbindelse
    3
  • Brugervenlighed
    3
Fordele
  • pros-icon.svg Flot anderledes design
  • pros-icon.svg Meget brugervenlig i tests
  • pros-icon.svg God følsomhed i tests
Ulemper
  • cons-icon.svg Kan ikke serieforbindes    
  • cons-icon.svg Mindre god til at registrere røg fra bomuld
  • cons-icon.svg Har ikke pauseknap

Detaljeret gennemgang

Med Housegard SA700 får du en flot og sikker røgalarm som er trådløs og hurtigt opdager ulmende brande med sin indbyggede optiske sensor.

Vælger du Housegard SA700 får du en brugervenlig og sikker røgalarm, som klarer sig godt i tests. Det er en flot og diskret røgalarm, som takket være optisk sensor hurtigt registrerer ulmende brande. Den er mindre hurtig til at opfange røg fra bomuld end fx vores testvinder men roses ellers for sin effektivitet.

Mange røgalarmer er lavet udelukkende med henblik på funktion, og ærlig talt ikke de pæneste at se på.

Denne adskiller sig ved sit flotte design, lavet af industridesigneren Lars Wettre. Han har givet det nye design af Housegard SA700 navnet “Pebble”, som betyder strandsten. I stedet for at have den almindelige cirkulære form, har han designet røgalarmen som en blød og afrundet strandsten.

Housegard SA700 “Pebble”er ud over sit moderne design både brugervenlig og funktionel. Den er let at teste med testfunktion og har LED- lys som indikerer at alarmen fungerer korrekt. Røgalarmen giver signal med 85 dB med afstand på op til 3 meter.

Vores vurdering

Hvis du ønsker en batteridreven optisk røgalarm, som pynter i hjemmet, og som samtidig roses for at være brugervenlig og god til at opfange de fleste typer af røg, er Housegard SA700 et oplagt valg. Selvom modellen udmærker sig designmæssigt, er den billigere end de andre i test og røgalarmen monteres let i loftet.

System: optisk Trådløs: ja Batteri: 9V - medfølger Forbindelse til andre alarmer: nej Alarmsignal: 85 dB
4.8
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
  • Brugeranmeldelser
    5
  • Sensortype
    5
  • Alarmtype
    5
  • Mulighed for serieforbindelse
    5
  • Brugervenlighed
    4
Fordele
  • pros-icon.svg Du får besked på din smartphone, hvis der bliver registreret brand eller kulilte i dit hjem
  • pros-icon.svg Pathlight lyser for dig om natten, hvis du skal på toilettet eller hente vand, eller lignende
  • pros-icon.svg Nightly promise lyser grønt om aftenen, når alt er i orden i dit hjem, så du kan gå trygt i seng
Ulemper
  • cons-icon.svg Kræver 6 str. AA-batterier

Detaljeret gennemgang

Google Nest Protect er hurtig og effektiv til at registrere hurtig udviklende brande, ulmende brande samt kulilte. Den kan ligefrem fortælle dig, hvor faren befinder sig henne. Er der tale om falsk alarm, kan du dæmpe den ved hjælp af din smartphone. Er du ikke hjemme, så sender den dig en advarsel til din smartphone. Du er altså 100% sikret med denne smarte og moderne røgalarm.

Derfor skal du vælge Google Nest Protect

Googles Nest Protect er en smart røgalarm til dig, der ønsker det bedste af det bedste. Sensoren i røgalarmen har, som den eneste i test, et splittet spektrum, der både registrerer hurtig og langsomt udviklende brande. Registrerer alarmen brand, så får du en advarsel med det samme på din smartphone. Du får også en besked, når det er tid til at skifte batterierne i røgalarmen.

Har du flere Nest Protects, så kan den fortælle nøjagtig hvilken brand der udløser alarmen, samt hvilket rum det befinder sig i. Den kan desuden registrere den usynlige og gifte gas kulilte, som du ikke selv kan se. Du får direkte besked om det, så snart den måler kulilte.

Du kan vælge at indstille Nest Protect til at lyse for dig om natten, når du skal på toilettet eller hente vand. Pathlight hedder funktionen, og vil være yderst praktisk til dig, der ofte vågner om natten for at hente vand. Du kan selv bestemme hvilken lysstyrke den skal have i Nest-app’en.

Går alarmen i gang ved en fejl, så kan du nemt og hurtigt slukke den med App Silence på din smartphone, så du ikke skal til at stå at vifte oppe foran røgalarmen oppe i loftet. Alle Nest produkter arbejder sammen, så har du flere, så kan du nemt få alle enhederne til at arbejde sammen og få det ultimative sikkerhedssystem i dit hjem.

Når du går i seng fortæller Nightly Promise at alt er i den fineste orden ved at lyse med et grønt lys, så du kan sove trygt og godt.

Vores vurdering

Hvis du leder efter en vaskeægte gadget-røgalarm, som kan betjenes via en app på din smartphone, så er denne Google Nest Protect et oplagt valg. Prismæssigt er den væsentligt dyrere end de andre modeller i vores test, hvilket trækker en smule ned. Men hvis penge ikke er en hindring, får du en super effektiv og smart røgalarm med trådløs forbindelse.

System: split-spektrum sensor Trådløs: ja Batteri: AA ( 6 stk ) - medfølger Forbindelse til andre alarmer: ja, serieforbundet Alarmsignal: biptone + smartphone

Elworks Røgalarm KD-133A

Bedste miljøvenlige røgalarm

Fordele
  • pros-icon.svg Serieforbundet trådløs røgalarm
  • pros-icon.svg Tests viser at den afgiver høj alarm i tide
Ulemper
  • cons-icon.svg Mindre god batterilevetid i tests
  • cons-icon.svg Mindre ensartet røgfølsomhed end andre i test
  • cons-icon.svg Kræver mere rengøring end andre modeller
  • cons-icon.svg Har ikke pauseknap

Detaljeret gennemgang

Den optiske røgalarm fra Elworks er fri for radioaktive stoffer og udsender en konstant lysstråle, som sætter alarmen i gang når den afbrydes af røg.. Dens sirene har en høj og gennemtrængende lyd på 85 decibel.

Derfor skal du vælge røgalarmen fra Elworks

Elworks røgalarm er den anden af testens serieforbundne røgalarmer, hvor alle går i gang når én starter. Det er særligt smart til dig med et større hjem og flere etager.

Modsat fx vores testvinder E-LIne KD 127C har denne ikke pauseknap og er derfor mere besværligt at slå fra, hvis den bliver aktiveret ved den fejl.

Den er beregnet til at sidde i loftet, og her udsender den en konstant lysstråle. Hvis denne lysstråle bliver afbrudt af røg, så går alarmen i gang. Du bør kontrollere røgalarmen 1 gang ugentligt, for at være sikker på at alt spiller. Dette er anbefalet at gøre med alle røgalarmer.

Støvsug røgalarmen én gang om måneden, for at sikre at der ikke sker mange falske alarmer på grund af støv, der skygger for lysstrålen.

Vores vurdering

Med Elworks røgalarm får du en optisk røgalarm, som kan serieforbindes, og klarer sig godt i tests. Modellen er meget prisvenlig og vi anbefaler den til dig med et større hjem, der ønsker en no-nonsense røgalarm uden for mange funktioner.

System: optisk Trådløs: ja Batteri: 9V - medfølger Forbindelse til andre alarmer: Ja Alarmsignal: 85 dB

Cavius røgalarm

Bedste kompakte røgalarm

Fordele
  • pros-icon.svg Mindste røgalarm i test
  • pros-icon.svg Kan serieforbindes med Cavius’ andre trådløse alarmer
  • pros-icon.svg 5 års batterilevetid
Ulemper
  • cons-icon.svg Har ikke app-funktion

Detaljeret gennemgang

Cavius-modellen er en optisk røgalarm, der lige som Elworks KD 133A kan serieforbindes. Den har en lydstyrke på 85 decibel. Røgalarmen er den mindste i vores test og fanger derfor ikke opmærksomheden så meget som andre modeller, da den er meget diskret.

Derfor skal du vælge Cavius røgalarm

Cavius er en dansk designet røgalarm, som blot måler 6,5 centimeter, hvilket gør den utrolig diskret og passer ind i alle hjem. Den kan serieforbindes med andre enheder i Cavius-familien af trådløse alarmer. Har du et stort hus, kan du derfor have en alarm på hver etage, eller i hvert sit område af huset, så du er sikker på at den registrerer røgen og du når at høre det i tide. Den kan også forbindes med Cavius varme- og oversvømmelses-alarmer, så du er topsikret i hjemmet.

For at undgå fejl-alarmeringer, er det anbefalet at du ikke placerer røgalarmen i køkkenet eller ved åbne ildsteder. Hæng dem i stedet varmealarmer disse steder, da de ikke går i gang af røg eller damp. Oplever du fejlalarm på din Cavius røgalarm, skal du blot trykke på testknappen og sætte alarmen på pause i 10 minutter.

Vores vurdering

Hvis du leder efter en lille røgalarm med optisk sensor, så er denne den mindstetype røgalarm i vores test. Selvom den ligger i den billige ende kan den stadig serieforbindes trådløst med andre Caviusprodukter. Vi er særligt fans af den lange batterilevetid på 5 år.

System: Optisk Trådløs: Ja Batteri: - Forbindelse til andre alarmer: Ja Alarmsignal: bip - 85 db

Guide Sådan vælger du den bedste røgalarm

 
E-Line-KD-127C.webp

E-Line KD-127C

Housegard-SA700.png

Housegard SA700

Google-Nest-Protect-Batteri-Roegalarm-2.-generation.png

Google Nest Protect, Batteri Røgalarm 2. generation

Elworks-Roegalarm-KD-133A.webp

Elworks Røgalarm KD-133A

Cavius-roegalarm.png

Cavius røgalarm

TestScore TestScore
Info
3.8
star star star star star
3.6
star star star star star
4.8
star star star star star
- -
System optisk optisk split-spektrum sensor optisk Optisk
Trådløs ja ja ja ja Ja
Batteri 9V - medfølger ikke 9V - medfølger AA ( 6 stk ) - medfølger 9V - medfølger -
Forbindelse til andre alarmer nej nej ja, serieforbundet Ja Ja
Alarmsignal bip 85 dB biptone + smartphone 85 dB bip - 85 db
Brugeranmeldelser 3 4 5 - -
Sensortype 4 4 5 - -
Alarmtype 4 4 5 - -
Mulighed for serieforbindelse 3 3 5 - -
Brugervenlighed 5 3 4 - -
Tjek billigste pris Set til 49 kr. Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Elvvs.dk På lager
Set til 46 kr. Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Teknikdele På lager
Set til 849 kr. Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Elgiganten På lager
Set til 43,75 kr. Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
jem & fix På lager
Set til 179 kr. Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Elvvs.dk På lager

En røgalarm i hjemmet kan redde liv! Men det er vigtigt ikke at vælge den første og bedste, da nogle modeller ikke virker som de skal og derfor giver en falsk tryghed.

Der findes forskellige typer af røgalarmer, som detekterer røg i rummet på forskellige måder. Dertil kommer forskellige energiforsyninger og funktioner. Nogle modeller kan kobles til apps på din smartphone.

I vores test har vi gennemgået de 5 bedste modeller på markedet lige nu. I nedenstående købsguide går vi i dybden med de forskellige typer og egenskaber, samt regler og anbefalinger på området, så du bliver godt rustet til at vælge den bedste røgalarm for dig.

Hvilken type røgalarm skal du vælge?

Generelt skelner man mest mellem to typer røgalarmer – den ioniserende og den optiske, som er røgfølsomme på forskellige måder. De har hver deres forcer, som vi gennemgår i nedenstående afsnit.

Ioniserende røgalarm

Den ioniserende røgalarm er effektiv til at  detektere synlig og usynlig røgdannelse. Den er udstyret med et særligt målesystem, der  kan måle den elektrisk modstand i luften. De udleder en lille smule radioaktiv stråling og er ikke lige så hyppigt brugt som de optiske modeller. En ioniserende røgalarm kaldes også en fotoelektrisk røgalarm,

Ioniserende røgalarmer er især god til at opdage følgende typer af brande:

  • Åben ild
  • Brand i papirkurv
  • Brand i elektronik
  • Fedtbrande i køkkenet

Optisk røgalarm

En optisk røgalarm er  mest effektiv til at detektere ulmede brande

Den optiske røgalarm fungerer altså ved at måle indholdet af synlige røgpartikler i det pågældende rum. Dette betyder, at en røgalarm med optisk sensor er god til at opdage ulmende brande hurtigt og aktiverer alarmen, da disse brænde udvikler sig langsomt. Denne slags brande opstår typisk i form af overophedet elektronik, overophedede kabler samt cigaret og gløder, der kommer i berøring med møbler.

Optiske røgalarmer er især god til at opdage følgende typer af brande:

  • Cigaret eller gløder der kommer i kontakt med møbler
  • Overophedede kabler
  • Overophedet elektronik

Optiske røgalarmer er de mest brugte i de danske hjem, og i vores test er fx E-Line KD-127C og Housegard SA700 optiske røgalarmer.

Udover måden røgalarmerne detekterer røg i hjemmet på, er der også forskellige tilslutningsmuligheder.

  • Den batteridrevne
  • Røgalarmer der både er koblet til elnettet og har reservebatteri
  • Sammenkoblede elektriske røgalarmer

Batteridrevne røgalarmer

De batteridrevne røgalarmer er de mest almindelige og også de billigste. De kan købes for under 100 kr stykket i de fleste byggemarkeder og større supermarkeder. Batteridrevne modeller fås både som ioniserende og optiske, og det er vigtigt at se på om den er CE-mærket med varefakta-deklareret, så du er sikker på kvaliteten. De batteridrevne røgalarmer er lette at montere og kræver ikke professionelle montører.

Til gengæld er det vigtigt at huske at skifte batteriet i ny og næ. De fleste modeller har et lyd- og/eller lyssignal, der viser når det er tid til at udskifte batterierne. Vores testvinder fra E-Line er fx batteridrevet.

Røgalarm tilkoblet elnet

Med en model der er tilkoblet til elnettet, skal du ikke bekymre dig om faren for lavt batteri, som forhindrer alarmen i at virke. Hvis strømmen skulle gå, så har de reservebatteri, som vil tage over.

De er typisk dyrere og koster over 150 kr. Dertil må man ikke selv sætte dem op, da de skal tilkobles hjemmets faste elinstallationer. Så prisen for en autoriseret elinstallatørs installation af alarmen kommer oveni.

Sammenkoblede elektriske røgalarmer

Nogle elektriske røgalarmer kan forbindes med hinanden, så de alle går i gang samtidig. Det er særligt smart hvis du har et hus i flere etager. Hvis der fx opstår brand i kælderen, kan du nå at opdage den før den spreder sig til flere etager. Sammenkoblingen mellem alarmerne kan både være trådløs eller med ledninger. I vores test kan fx Elworks og Cavius røgalarmer serieforbindes.

Alarmtype

De fleste røgalarmer har en meget høj biplyd, som man ikke kan undgå at høre, selvom man sover eller er i et andet rum end alarmen. Men fx alarmen fra Google Nest sender også en alarm til din smartphone, så du bliver informeret om branden, selvom du ikke er hjemme.

Hvor skal røgalarmen sidde?

Det er vigtigt, at røgalarmen bliver placeret helt korrekt, så den kan høres fra alle rum. Den bør blive placeret i loftet i midten af rummet. Røgen fra en brand stiger nemlig hurtigt til vejrs, og derfor skal en røgalarm placeret i midten af loftet i det pågældende rum. Effektiviteten bliver minimeret, hvis røgalarmen bliver placeret andre steder i rummet, eksempelvis oven på et skab, eller på væggen, da der således skal en meget større mængde røg til at fylde rummet, før den vil opfange røgen og dermed alarmere.

  • Monter røgalarmer i loftet på alle etager i hjemmet. Der bør maksimalt være 10 meter mellem 2 røgalarmer.
  • Det er vigtigt at sætte røgalarmer op i nærheden af alle soveværelser, så du og din familie er sikre på at blive vækket af den, hvis I sover.
  • Røgalarmerne skal sættes op midt i loftet og mindst 1 meter fra vinduer, udluftningsventiler og døre. Ellers risikerer røgen at blæse væk, så alarmen ikke går i gang.
  • Undgå at sætte røgalarmer op lige ved siden af køkken, badeværelse, pejs eller brændeovn, da stegeos, vanddamp og røg herfra kan sætte alarmen i gang.
  • Røgalarmer bør placeres mindst ½ meter fra vægge, da røgen er langsommere til at trænge ud i hjørner.
  • Hvis du har loft til kip eller en hems, skal røgalarmen placeres på loftets højeste punkt, da røgen stiger til vejrs og samler sig under loftet.
  • I trapperum bør røgalarmen altid placeres øverst oppe.
  • I en lang gang bør du placere én røgalarm i hver ende.

Har du en lille bolig, så bør minimum én røgalarm blive placeret centralt i din bolig. Gerne i loftet i en fordelingsgang, så den både kan høres fra opholds- og soveværelser.

Har du derimod en større bolig, så bør du, som sagt, have flere røgalarmer, som placeres i opholds- og soveværelser samt stuer. Hvis din bolig har flere etager, bør der være mindst én røgalarm på hver etage.

Helt generelt bør røgalarmen sidde i loftet, i midten af rummet. Den bør sidde 50 centimeter fra vægge og døråbninger. Ved loft til kip, eller skrå vægge, skal røgalarmen placeres 1 meter fra det højeste punkt, og så vidt muligt i loftet. Den skal placeres så den kan høres fra alle soveværelser samt skal den ikke placeres for tæt på badeværelset eller køkkenet, da damp og os fra stegning kan lave falsk alarm.

Vedligeholdelse af din røgalarm

Det er vigtigt, at du rengører dit røgalarm regelmæssigt, da støv kan sætte gang i røgalarmen, eller dække for den, så den ikke virker optimalt. Sørg derfor at fjerne støvet med en støvsuger samt at rengøre røgalarmen med en blød, oprevet klud, hver gang du gør rent.

Du bør også teste dine røgalarmer jævnligt, gerne mindst én gang om året. Den 1. december er en fælles nordisk røgalarmdag, hvor du med fordel kan teste din røgalarm, og sikrer dig, at den virker optimalt.

Det er desuden vigtigt, at teste din røgalarm, når du har været væk i en længere periode. Batterierne kan nemlig være brugt op i mellemtiden, uden du har hørt advarselslyden, som indikerer, at batteriniveauet er lavt.

Du tester din røgalarm ved at trykke på dens “testknap”, som alle røgalarmer er udstyret med. Når du trykker på knappen, vil der komme et “bip”, hvis der er nok strøm på batterierne. Ved at trykke på knappen simulerer du, at der kommet røg ind i røgalarmen.

FAQ

Hvilken røgalarm er bedst i test?

Den bedste røgalarm i test er E-Line KD 127C. Det er en optisk røgalarm, som er både effektiv og billig men samtidig praktisk og holder hvad den lover. Derfor er den vinder af vores røgalarm test. Læs mere om de bedste røgalarmer i testen.

Hvilken en røgalarm bør jeg vælge?

Du bør vælge den røgalarm, der passer til dit behov. Har du et stort hus, bør du have flere røgalarmer, så alle opholds- og soverum er tæt på en alarm. Har du en lille bolig er det fint med 1-2 røgalarmer.

Hvad er forskellen på ioniserende og optiske røgalarmer?

En optisk røgalarm detekterer effektivt ulmende brande ved fx overophedede kabler og elektronik, eller gløder, der kommer i kontakt med møbler. En ioniseret røgalarm detekterer effektivt synlig og usynlig røg.

Hvad er forskellen på røgalarmer og brandalarmer?

Forskellen på røgalarmer og brandalarmer er, at en røgalarm reagerer på røg mens brandalarmer har termodetektorer, der reagerer på varme. De har desuden en meget længere reaktionstid end røgalarmer her.

Kan man få gratis røgalarm?

Ja, du kan søge om en gratis røgalarm hos Trygfonden.

Er der krav om røgalarm i lejebolig?

Der er krav om mindst én røgalarm i alle boliger bygget efter 2004.Vi anbefaler to røgalarmer eller mere afhængigt at, hvor stor din bolig er.

Kildeliste røgalarm

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

  • Flag Forbrugerrådet Tænk Chevron down

    Forbrugerrådet Tænk er det største Danske forbrugerorganisation, som bl.a. udfører uvildige tests af husholdningsapparater og produkter. De har testet 27 røgalarmer b.la. E-Line, Cavius og Housegard. Se deres store test her

  • Flag Techgearlab.com Chevron down

    Hos Techgearlab køber og tester de selv alle de produkter, de anmelder og sammenligner dem med lignende modeller på markedet. Inden køb foretager de en grundig analyse af markedet, og finder frem til de bedste og mest populære produkter indenfor kategorien. De tester alt til hus og have. Se deres test af b.la Nest protect her

  • Flag Insider.com Chevron down

    Insider.com er et stort amerikansk forbrugermagasin med artikler og tests af alt til hjemmet. De tester produkterne i deres tests selv og har udførlige processer for deres tests. Læs hele deres test, hvor b.la. Nest protect indgår her

  • Flag Thespruce.com Chevron down

    Thespruce er et stort amerikansk online medie med artikler og  tests af udstyr til hjemmet og haven. De tester ikke selv alle produkter med rådfører sig med fagfolk og laver grundige markedsundersøgelser. Læs hele deres test, hvor fx Nest Protect indgår her

×