Røremaskine test (2022) → 8 af de bedste røremaskiner netop nu

1
KitchenAid Artisan KSM175ECA røremaskine

Ved at investere i denne røremaskine fra KitchenAid, kan du være sikker på, at du får bestilt en af de absolut bedste maskiner hjem. Vi har selv kåret denne maskine som bedst i test og Forbrugerrådet Tænk kalder den også for et godt køb. Maskinen er funktionel med sine 10 forskellige hastighedstrin, samt leveres med to skåle og en god bunke tilbehørsdele. Derfor skal du vælge en KitchenAid Artisan KSM175ECA røremaskine Hvis du nægter at…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
KitchenAid Artisan KSM175ECA røremaskine
CompuMail
Kenwood KVL8300S Chef Titanium XL køkkenmaskine
Elgiganten.dk
Smeg Køkkenmaskine 4,8 liter
CompuMail
Ankarsrum Assistent AKM6230 MW Røremaskine
KitchenOne.dk
Sage BEM825 The Bakery Boss Røremaskine
Johannes Fog
Bjørn Teddy Varimixer M005-8303Z Røremaskine
Jyske storkøkken
KitchenAid Artisan Mixer 6,9L Røremaskine
Salling
Bosch MUM48A1 køkkenmaskine
Proshop.dk

I denne røremaskine test har vi kåret en KitchenAid Artisan KSM175ECA røremaskine som bedst i test, da den udmærker sig på test parametrene funktionalitet, udseende og opbygning, tilbehørsdele og pris. Modellen har desuden et flot design og kan købes i mange forskellige farver.

Alle modeller i denne test er dog investeringen værd og du kan derfor med fordel læse med for at finde frem til den bedste røremaskine til dig og dine behov. De udvalgte modeller har alle hver deres design, størrelse, flere forskellige hastigheder og funktioner m.m, så der burde være noget for enhver smag. Vi hjælper dig desuden til den bedste rengøring af din røremaskine og hvordan du finder den rette model efter gennemgangen af produkterne.

KitchenAid Artisan KSM175ECA røremaskine – Den bedste røremaskine

Ved at investere i denne røremaskine fra KitchenAid, kan du være sikker på, at du får bestilt en af de absolut bedste maskiner hjem. Vi har selv kåret denne maskine som bedst i test og Forbrugerrådet Tænk kalder den også for et godt køb. Maskinen er funktionel med sine 10 forskellige hastighedstrin, samt leveres med to skåle og en god bunke tilbehørsdele.

Derfor skal du vælge en KitchenAid Artisan KSM175ECA røremaskine

Hvis du nægter at gå på kompromis med din nye røremaskine og også gerne vil have fingrene i en model, der skiller sig lidt ud fra andre, så vil vi anbefale dig at se nærmere på denne model fra KitchenAid. Denne model er nemlig en videreudvikling af deres KSM150 model, så du kan roligt stole på, at denne variant er yderst funktionel og har en række gode egenskaber, der gør madlavningen endnu lettere. Der er blandt andet kommet forbedringer til ved udtaget på maskinen, så det er blevet endnu lettere at montere diverse tilbehørsdele.

Vi tør godt påstå, at denne maskine kan klare praktisk talt alle opgaver i køkkenet, der inkluderer at røre, ælte, mixe etc. Maskinen har en god og solid opbygning, der gør den ideel til selv de hårdere opgaver. Derudover har den hele 10 forskellige hastighedsindstillinger, så der er rig mulighed for at få pisket, mixet og æltet ingredienserne, præcis som du ønsker det. Du har endda mulighed for både at tilberede store og små portioner, da maskinen leveres med to skåle. Den ene skål har en kapacitet på 4,8 liter, hvilket svarer til, at du kan tilberede 2,7 kg dej. Den anden skål er lidt mindre med en størrelse på 3 liter.

Retro design, der skiller sig ud

Du kan være sikker på, at din røremaskine vil skille sig ud – ikke blot i køkkenet, men også i forhold til andre røremaskiner. KitchenAid er trods alt kendt for at designe moderne maskiner med et retro twist. Dette resulterer ofte i et elegant design, der dog samtidig virker ret anderledes fra andre maskiner på markedet. Som med flere andre maskiner fra KitchenAid, er det desuden muligt at købe denne røremaskine i mange forskellige farver. Faktisk kan du vælge mellem 15 farver, heriblandt både æblegrøn og pistacie, mørke- og lyseblå, diverse rødlige farver og gul. Du kan også altid vælge en lidt mere enkel farve som sølv eller sort til din nye røremaskine.

Som nævnt i introduktionen til dette produkt, behøver du ikke blot at tro på vores ord om, at denne maskine er pengene værd. F.eks. har Forbrugerrådet Tænk og diverse forbrugere også talt godt om maskinen og påpeget, at den er en af de bedre maskiner på markedet. Tænk roser især maskinen for dens lave støjniveau og energiforbrug. Derudover påpeger de også, at maskinen har en optimal brugervenlighed, der gør den ideel for selv nybegyndere i køkkenet.

Fik vi nævnt, at der medfølger en lang række redskaber i købet af denne røremaskine? Du kommer altså godt fra start, hvis du vælger KitchenAids KSM175ECA model.

Produktdetaljer

 • Højde: 36 cm
 • Dybde: 37 cm
 • Bredde: 24 cm
 • Vægt: 10,4 kg
 • Farve: Rød metallic, rustik sort, pistacie, boysenbær, æblegrøn, mint, gul, medallion silver, hvid, dried rose, mørkeblå, fresh linen, matte fog blue eller silky pink
 • Effekt: 300 watt
 • Kapacitet
  • Væske: 4,8 liter
  • Dej: 1 kg og 2,7 kg
 • Antal hastighedstrin: 10 stk
 • Inkluderet tilbehør: 4,8 liters skål, ballonpiskeris, fladpisker, dejkrog, stænkskærm, 3 liters skål og en fleksibel pisker
 • Udviklet med et elegant og retro design, der skiller sig ud – kan købes i mange farver
 • Mulighed for at tilberede mange retter til perfektion grundet 10 hastighedsindstillinger
 • Leveres med to skåle i forskellige størrelser og flere tilbehørsdele
 • Vores testvinder og klassificeret som et godt køb hos Forbrugerrådet Tænk

Kenwood KVL8300S Chef Titanium XL køkkenmaskine – En robust og funktionel røremaskine

Kenwood er kendt for at producere robust maskiner til køkkenet, der er effektive i drift og har et stilrent udseende, som vil passe ind i ethvert hjem. Deres Chef Titanium XL røremaskine er  ingen undtagelse! Modellen er endda udviklet med flere funktionelle teknologier og har en stor kapacitet, så du kan tilberede selv gigantiske portioner.

Derfor skal du vælge en Kenwood KVL8300S Chef Titanium XL køkkenmaskine

Hvis du gerne vil være sikker på, at du kan få glæde af din nyindkøbte røremaskine i mange år fremover, så kan du udmærket vende blikket mod denne model fra Kenwood. Deres Chef Titanium XL røremaskine har en yderst robust opbygning, da den er fremstillet af aluminium. Du kan altså roligt stole på, at maskinen kan holde til lidt af hvert. Derudover leveres den med flere tilbehørsdele i rustfrit stål, så disse kan du også få glæde af i mange år – og så ser de endda pæne ud. Dét gør maskinen også, da den lever op til det stilrene udtryk, som Kenwood ofte designer deres apparater ud fra

Uanset om du skal bage store eller små portioner, så er denne røremaskine fra Kenwood ideel, da den leveres med en skål på 6,7 liter, hvilket svarer til cirka 2,5 kg. Du har altså god plads til at mixe ingredienser, uanset hvor mange småkager, brød eller mængder flødeskum, der skal piskes / æltes sammen. Skålen er desuden også udviklet med et håndtag, hvilket gør det let at bære rundt på skålen eller holde den fast, mens maskinen kører. Med en motoreffekt på 1700 watt og en variabel elektronisk hastighedskontrol, er der ingen grund til at være bekymret for, at maskinen ikke kan klare enhver opgave, du sætter den til.

Højteknologisk røremaskine

Som nævnt er maskinen effektiv i drift, og der er faktisk også taget tiltag i udviklingen af maskinen for at gøre den endnu mere brugervenlig. Dette sker via nogle teknologiske funktioner, heriblandt et integreret LED lys på undersiden af mixerhovedet. Dette lys hjælper dig til bedre at kunne se indholdet i skålen, endda imens mixerhovedet blander ingredienserne. På den måde kan du med det samme se, hvornår indholdet er mixet godt nok. Du kan også blande diverse ingredienser direkte i skålen, da den på indersiden er udstyret med måleenheder.

Som om alt det ovenstående ikke var nok, så er denne røremaskine også udviklet med et såkaldt sprøjteskjold. Dét hjælper dig med at holde resten af køkkenet rent, da det forhindrer stænk i at sprøjte ud over hele køkkenbordet. Der er også mulighed for at justere højden af den benyttede tilbehørsdel, så den kommer ordentligt ned i dejen / væsken. Du får trods alt ikke det optimale ud af din maskine, hvis den enten pisker for lavt eller højt. Med i købet følger der flere tilbehørsdele, så du har altså alt du skal bruge lige ved hånden. Disse dele kan desuden tåle maskinvask.

Produktdetaljer

 • Højde: 35,6 cm
 • Dybde: 28,5 cm
 • Bredde: 38 cm
 • Vægt: 10,4 kg
 • Farve: Sølv
 • Effekt: 1700 watt
 • Kapacitet:
  • Væske: 6,7 liter
  • Dej: 2,5 kg
 • Antal hastighedstrin: Variabel
 • Inkluderet tilbehør: Dejkrog (rustfri stål), piskeris (rustfri stål), k-pisker (rustfri stål), cremepisker og et vendeværktøj

Smeg Køkkenmaskine 4,8 liter – En røremaskine med et højt sikkerhedsniveau

Denne røremaskine fra mærket Smeg er ideel til dig, der prioriterer et højt sikkerhedsniveau, når du arbejder i køkkenet. Maskinen er udviklet med sikkerhedsstop og gummifødder, så den ikke overbelastet eller rykker sig under æltning, piskning etc. Derudover har denne model en retro opbygning, fås i mange farver og kan indstilles til 10 forskellige hastigheder.

Derfor skal du vælge en Smeg Køkkenmaskine 4,8 liter

Er du på udkig efter en røremaskine, der har et højt sikkerhedsniveau, så du kan være sikker på, at intet går galt, når du tilbereder ingredienser i maskinen? I så fald skal du se nærmere på denne røremaskine fra Smeg. Modellen er udviklet med en sikkerhedsstop funktion, der er din garanti for, at maskinen stopper, hvis der sker en overbelastning undervejs i processen. Du kommer altså aldrig til at ødelægge maskinen, fordi du har ilagt for hårde eller mange ingredienser. Derudover vil sikkerhedsstoppet automatisk sætte ind, hvis du løfter motorarmen.

Du kan også roligt stole på, at denne maskine ikke hopper rundt på bordet, selv ved høje hastigheder. Den er nemlig udstyret med skridsikre fødder af gummi, som resulterer i en optimal stabilitet. Modellen arbejder desuden altid med en blød opstart – også selvom du sætter den på det højeste hastighedsniveau med det samme. Den bløde opstart sikrer et bedre resultat og at maskinen ikke så nemt bliver overbelastet, da den selv gradvist ælter / mixer hurtigere.

En farverig røremaskine

Før vi bevæger os ned til at beskrive selve maskinens funktionalitet og egenskaber, vil vi gerne lige dedikere lidt plads til dens udseende. Det skyldes, at denne model har et retro design, som kan købes i rigtig mange farver. Der findes både sprudlende farver og de mere klassiske, så det er helt op til dig, om du vil bruge din røremaskine til at pifte køkkenet op eller skaffe en model, der blender lidt mere ind. Men hvorfor ikke gå lidt ud af din komfortzone med denne røremaskine? Smeg er trods alt eminente til at designe farverige produkter til køkkenet.

Uanset hvilken farve du vælger, så får du dog en effektiv røremaskine, som vi også er kommet lidt ind på i det ovenstående. Modellen kan indstilles til 10 forskellige hastighedsindstillinger og kan derfor benyttes til mange formål. Derudover leveres den med en skål i rustfrit stål med en kapacitet på 4,8 liter. Dette svarer til godt og vel 2,8 kg dej, så der er rigeligt med plads til at tilberede større kage- eller brød portioner.

Produktdetaljer

 • Højde: 37,8 cm
 • Dybde: 22,1 cm
 • Bredde: 40,2 cm
 • Vægt: 9,18 kg
 • Farve: Creme, sort, stål, pastelgrøn, pastelblå, pastelrosa, rød, sølv, sølvgrå eller hvid
 • Effekt: 800 watt
 • Kapacitet
  • Væske: 4,8 liter
  • Dej: 2,8 kg
 • Antal hastighedstrin: 10 stk
 • Inkluderet tilbehør: Flex kantskraber, dejkrog, metalskål, hældeskjold, piskeris, spatel opskriftsbog, forklæde og en ismager
 • Opretholder en optimal sikkerhed i køkkenet, da den har automatisk sikkerhedsstop
 • Bliver rost til skyerne af forbrugere, der har investeret i røremaskinen
 • Kan være med til at pifte køkkenet op grundet det retro design og stort farvevalg

Ankarsrum Assistent AKM6230 MW Røremaskine – En røremaskine til større portioner

Denne røremaskine er en perfekt investering for dig, der ikke kan begrænse dig, når du først kaster dig over et projekt i køkkenet. Maskinen leveres med to skåle, hvoraf den ene har en kapacitet på hele 7 liter. Der er altså rigeligt med plads til selv kæmpe portioner dej eller væske. Derudover kan du få glæde af din Ankarsrum maskine i mange år, da den er robust.

Derfor skal du vælge en Ankarsrum Assistent AKM6230 MW Røremaskine

Hvis du gerne vil have muligheden for at tilberede kæmpe portioner dej eller mixe meget væske i én skål, så skal du have fingrene i denne røremaskine fra mærket Ankarsrum. Det skyldes, at maskinen leveres med to skåle, hvoraf den ene har en størrelse på 7 liter, som svarer til 5 kg dej, og den anden en kapacitet på 3,5 liter. Du vælger naturligvis selv, hvilken skål du foretrækker at benytte – og du kan altid tilberede indhold i begge skåle, hvis tingene skal gå lidt stærkt eller der skal laves ekstra mange småkager.

Denne røremaskine arbejder desuden på en lidt anden måde end andre modeller på markedet. Det er nemlig skålen, der roterer, og ikke mixerhovedet. Det betyder også, at du skal passe lidt ekstra på fingrene, da de ikke kan holde om skålen, mens æltning / piskning er i gang. Ud over det har modellen en brugervenlig opbygning med drejeknapper af forkromet zink på fronten. Du kan altså nemt indstille maskinen til dine behov.

En ny model af en gammel klassisker

Vi må også hellere pointere, at denne model er en videreudvikling af den gamle klassiker, der har været på markedet siden 1940. Denne Assistent røremaskinen fra Ankersrum er altså blevet forbedret yderligere, hvorfor den både er mere lydsvag end tidligere modeller og har en ekstra god funktionalitet. Især modellens lydniveau har været kritiseret førhen, men dét behøver du ikke bekymre dig om!

Maskinen har desuden et flot design, da den har en opbygning af både metal og farve. Det er helt op til dig selv, hvilken farve du vil foretrække til din maskine, da den produceres i hele 15 forskellige farver. Du kan altså både vælge røremaskinen med en enkel farveopbygning eller vælge en lidt mere farverig variant, hvis du gerne vil pifte køkkenet en smule op.

Produktdetaljer

 • Højde: 36 cm
 • Dybde: 40 cm
 • Bredde: 26,8 cm
 • Vægt: 8,6 kg
 • Farve: Sort, hvid, rød, creme, grøn, blank hvid, lilla, forrest green, pastelblå, royal blå, creme light, orange, sølv, black diamond eller ocean blue
 • Effekt: 1500 watt
 • Kapacitet:
  • Væske: 7 liter
  • Dej: 5 kg
 • Antal hastighedstrin: stk
 • Inkluderet tilbehør: Dobbelt piskeris, 3,5 liters plastikskål, metalskål, dejkrog, dejrulle, dejkniv, dejskraber og låg til skål
 • Leveres med to skåle: én på 7 liter og én på 3,5 liter
 • Yderst robust design – flere forbrugere har haft maskinen i +20 år
 • Brugervenlig og lydsvag opbygning efter en opgradering af modellen

Sage BEM825 The Bakery Boss Røremaskine – Den bedste røremaskine med planetarisk miksning

Denne røremaskine fra Sage skiller sig ud fra de andre modeller i vores røremaskine test, da den er udviklet med planetarisk miksning, som pisker i forskellige retninger i 360 grader. Modellen har også en brugervenlig opbygning for nem styring af maskinen, samt er udviklet  med en Dual Function timer og indbygget lys.

Derfor skal du vælge en Sage BEM825 The Bakery Boss Røremaskine

Leder du efter en røremaskine, der kan klare enhver opgave, ser flot ud på køkkenbordet og er nem at håndtere? Så er denne The Bakery Boss røremaskine fra Sage den helt rette variant for dig. Først og fremmest har modellen en brugervenlig opbygning, der sikrer en god håndtering og at du får det fulde udbytte af maskinens indstillingsmuligheder og indbyggede teknologier. Du kan glæde dig til en maskine med integreret LED lys, så du kan se indholdet i skålen undervejs i processen uden problemer, en Dual Function timer, der både kan tælle op og ned, og 12 forskellige hastighedstrin.

Det helt store trækplaster for at vælge denne maskine er dens unikke piskesystem. Modellen arbejder med planetarisk miksning, som får piskeriset (eller andre redskaber) til at bevæge sig både med og mod urets retning. Dette sikrer, at redskabet får dækket alle dele af skålen og dermed opnår du en bedre piskning, æltning, mixing af dine ingredienser. Med i købet af denne maskine fra Sage følger der både en K-spade med og uden silikone, et piskeris og en dejkrog.

Lydsvag røremaskine med god sikkerhed

Maskinens motor er beskyttet mod overbelastning, hvilket sikrer en langt bedre sikkerhed, når du arbejder med røremaskinen. Den vil nemlig ikke blive ødelagt, selv hvis ingredienserne viser sig at være for hårde. Derudover er maskinen lydsvag i drift, hvilket skyldes komponenternes samspil og den gode opbygning. Vi skriver godt nok, at maskinen selv vil stoppe, hvis der kommer for hårde ingredienser, men sandsynligheden for, at du oplever den indbyggede overbelastningsbeskyttelse er ret lille. Maskinen er nemlig så effektiv, at den kan klare nærmest enhver opgave – hårdt som blødt indhold.

Med i købet følger der to skåle. Den ene er udviklet i klart og holdbart glas med en kapacitet på 4,8 liter, mens den anden er fremstillet af rustfrit stål og har en størrelse på 3,7 liter. Til begge skåle følger der et låg. Du kan desuden sagtens have denne maskine stående fremme, da den har et yderst eksklusivt design, som man gerne vil prale lidt med. Du kan købe den med en farveopbygning i sort, sølv eller bronze.

Produktdetaljer

 • Højde: 47,4 cm
 • Dybde: 29,8 cm
 • Bredde: 49,5 cm
 • Vægt: 11 kg
 • Farve: Sølv, sort eller bronze
 • Effekt: 1200 watt
 • Kapacitet:
  • Væske: 3,8 eller 4,7 liter
  • Dej: 7,8 kg
 • Antal hastighedstrin: 12 stk
 • Inkluderet tilbehør: K-spade med og uden silikone, dejkrog og piskeris

Bjørn Teddy Varimixer M005-8303Z Røremaskine – Den bedste energibesparende røremaskine

Du kan spare lidt på din elregning, hvis du investerer i denne røremaskine. Modellen er nemlig udviklet med et lavt energiforbrug, men den har stadig en god effektivitet, så du kan få mixet og æltet alle typer af ingredienser. Derudover har maskinen et højt sikkerhedsniveau, så risikoen for ulykker er minimal.

Derfor skal du vælge en Bjørn Teddy Varimixer M005-8303Z Røremaskine

Er du bevidst om din egen belastning på miljøet og / eller vil du gerne spare penge på dit elforbrug? I så fald kan du med fordel gå efter denne røremaskine fra Varimixer, da modellen virker energibesparende. På trods af sine blot 300 watt, er denne maskine dog stadig en af de stærkeste, da den er udviklet med en trefaset motor med frekvensomformer. Dette sikrer et lavt energitab og god effektivitet, selvom den kun har et input på 300 watt. Du kan altså få glæde af din røremaskine på daglig basis, uden at være nervøs for, at den får energiforbruget til at ryge i vejret.

Maskinen er fremstillet i aluminium og vejer 16,9 kg. Du får altså en maskine, der står fast på bordet og ikke rykker sig rundt, selv ved høje hastigheder. Opbygningen af aluminium sikrer desuden, at du kan få glæde af din røremaskine i mange år fremover. Ud over en solid byggekvalitet, så er der også tænkt over bibeholdelsen af en god hygiejne i udviklingen af maskinens design. Den er nemlig fremstillet yderst simpelt, så den er lettere at rengøre. F.eks. er der ingen skruer, som skidt og madrester kan sættes sig i.

Røremaskine med et højt sikkerhedsniveau

En af de helt store fordele ved denne røremaskine er, at du kan have ro i sjælen, når du benytter maskinen – også selvom du lader dine børn hjælpe i køkkenet. Maskinen er nemlig udviklet med et højt sikkerhedsniveau, så der er minimal risiko for, at der sker ulykker, når du arbejder med røremaskinen. F.eks. har den intelligent motorstyring, der sikrer mod overophedning og overbelastning. Derudover kan maskinen kun startes, når overdelen er nedsænket og så har den indbygget fast sikkerhedsgitter.

Ud over alt det ovenstående så får du endda også en række tilbehørsdele med i købet af denne køkkenmaskine. Der medfølger en skål på 5 liter, sikkerhedsgitter, ifyldningsbakke, dejkrog, ballonpiskeris, spakel og et plastlåg, der beskytter mod sprøjt, mens maskinen er i gang. Alle røreredskaber er fremstillet i massivt rustfrit stål og både dem, skålen og låget tåler at komme i opvaskemaskinen.

Produktdetaljer

 • Højde: 40 cm
 • Dybde: 46,2 cm
 • Bredde: 22,2 cm
 • Vægt: 16,9 kg
 • Farve: Hvid, rød, grå, creme eller sort
 • Effekt: 300 watt
 • Kapacitet:
  • Væske: 5 liter
  • Dej: 2,5 kg
 • Antal hastighedstrin: 5
 • Inkluderet tilbehør: Ballonpiskeris, spartel, dejkrog, plastlåg og ifyldningsbakke
 • Energibesparende køkkenmaskine på 300 watt, der dog stadig er effektiv i drift
 • Udviklet med et højt sikkerhedsniveau for at minimere risikoen for ulykker
 • Fremstillet af aluminium med en simpel konstruktion for at opnå en bedre hygiejne

KitchenAid Artisan Mixer 6,9L Røremaskine – Slidstærk og lydsvag røremaskine

Denne model minder en smule om vores testvinder i denne røremaskine test, men har dog en lidt anden opbygning.. Maskinen er velegnet til store portioner grundet en kapacitet på 6,9 liter og kan bruges til samtlige opgaver, da den er slidstærk og har skålløft. Af den grund kan den holde til blødt og tungt indhold, samt når helt ned til bunden af skålen hver gang.

Derfor skal du vælge en KitchenAid Artisan Mixer 6,9L Røremaskine

Hvis du leder efter en røremaskine, som du kan få glæde af i mange år, og som kan klare selv tunge dejblandinger uden problemer, så skal du se nærmere på denne røremaskine fra KitchenAid. Lige netop denne variant minder en del om KitchenAids anden Artisan maskine, som bl.a. er kåret som bedst i test hos os, men er dog en smule mere aflang i designet og har en større kapacitet. Du har således plads til at tilberede 6,9 liter indhold i den medfølgende skål af rustfrit stål. Skålen tåler desuden at komme i opvaskemaskinen og så har den et ergonomisk håndtag, som du kan holde fast ved.

Du kan roligt stole på, at der bliver mixet igennem med denne røremaskine, da den er udviklet med et afrundet design og har skålløft. Skålløftet gør det muligt for maskinen at komme helt ned i bunden af skålen og dermed mixe ingredienserne endnu bedre end andre røremaskiner. Med i købet følger der både et elliptisk piskeris med elleve buer, spiralformet dejkrog og et fladt piskeris, som alle tåler maskinvask, hvilket letter rengøringen betragteligt.

Slidstærk og effektiv motor

Denne køkkenmaskine fra KitchenAid er udviklet med en højeffektiv motor på 1,3 HK, der er udviklet med direkte transmission. Du kan derfor roligt regne med, at denne maskine kan klare enhver opgave, du stiller den overfor. Derudover har den en slidstærk opbygning, da maskinen er fremstillet af metal. Selv betjeningknapperne er fremstillet af metal, så de kan holde til lidt af hvert.

Røremaskinen mixer med en planetarisk funktion, hvilket gør, at den pisker enhver type af indhold uden problemer. Du kan altså arbejde med ro i sjælen, uanset om du blander tunge eller bløde dejtyper. Som en ekstra bonus er denne maskine også lydsvag i drift, så du vil ikke komme til at forstyrre hele huset, selv hvis du ønsker at arbejde i køkkenet fra morgenstunden.

Denne model hjælper dig også med at holde køkkenet rent under tilberedning, da den leveres med en plastskærm med en hældetud. På den måde sprøjter indholdet ikke ud over skålen, men du kan stadig tilsætte yderligere ingredienser, mens maskinen er i gang. Skærmen er fremstillet af gennemsigtig plastik, så du stadig kan se ned i maskinen undervejs i processen.

Produktdetaljer

 • Højde: 41,7 cm
 • Dybde: 33,8 cm
 • Bredde: 37,1 cm
 • Vægt: 13,1 kg
 • Farve: Sort, hvid, sølv eller rød
 • Effekt: 500 watt
 • Kapacitet: 6,9 liter
 • Antal hastighedstrin:
 • Inkluderet tilbehør: Plastskærm, fladt piskeris, elliptisk piskeris og en spiralformet dejkrog
 • Slidstærk og lydsvag model med effektiv motor med direkte transmission
 • Udviklet med planetarisk funktion og skålløft for grundig blanding af ingredienser
 • Nem rengøring, da flere løse dele tåler maskinvask
 • Leveres med en skål på 6,9 liter i rustfrit stål med ergonomisk håndtag

Bosch MUM48A1 køkkenmaskine – Den bedste billige røremaskine

Der er penge at spare, hvis du investerer i denne køkkenmaskine fra Bosch. Maskinen sælges nemlig til en budgetvenlig pris, som de fleste kan være med på. Du får dog stadig en effektiv og brugervenlig køkkenmaskine, der kan klare de fleste opgaver. Derudover er modellen let i vægt, og det er derfor muligt at flytte rundt på den efter behov.

Derfor skal du vælge en Bosch MUM48A1 køkkenmaskine

Hvis du ikke har det største budget at gøre godt med, så kan du med fordel vende blikket mod denne maskine fra Bosch. Det særlige ved denne variant er nemlig, at den er fuldt funktionel, men stadig sælges til en langt billigere pris end mange andre røremaskiner på markedet. Modellen er energieffektiv, kan ælte selv hårde dejtyper og kan indstilles til fire hastighedsindstillinger. Du går altså ikke på kompromis med opbygning og funktionalitet.

Med i købet følger der en skål med en kapacitet på 3,9 liter, hvilket svarer til cirka 2 kg dej. Du får også en hurtigsnitter, vendbar raspskive, æltekrog, piskeris, riveskive og snitteskive, samt et låg til skålen. Du får altså alt du skal bruge fra starten af, så du ikke behøver at tænke alt for meget over tilkøb til maskinen. Du skal ej heller bekymre dig om opvasken, da samtlige tilbehørsdele kan tåle maskinvask.

Røremaskine med lav vægt

En af de helt store fordele ved denne røremaskine, ud over at den er billig i pris, er, at den vejer under 5 kg – mere præcis 4,7 kg. Dette gør det muligt for dig at flytte rundt på maskinen som du lyster. Du er derfor ikke tvunget til at have den stående fremme på køkkenbordet, som man er med de fleste andre røremaskiner, fordi de er for tunge at flytte rundt på. Derudover er den også generelt mere kompakt i sin opbygning end andre røremaskiner, så den vil ikke fylde alverden på hverken bordet eller i et skab.

Flere forbrugere roser denne maskine som værende flot i sit udseende og god i drift. På KitchenAids hjemmeside får røremaskinen faktisk 5 ud af 5 stjerner af næsten alle, der har prøvet produktet. Du behøver altså ikke blot stole på vores ord om, at denne maskine er investeringen værd.

Produktdetaljer

 • Højde: 26,5 cm
 • Dybde: 30,5 cm
 • Bredde: 26,5 cm
 • Vægt: 4,7 kg
 • Farve: Sort og sølv
 • Effekt: 600 watt
 • Kapacitet:
  • Væske: 3,9 liter
  • Dej: 2 kg
 • Antal hastighedstrin: 4 stk
 • Inkluderet tilbehør: Låg, hurtigsnitter, røreskål i stål, æltekrog i metal, vendbar raspskive, riveskive middel, røre- / piskeris, vendbar snitteskive og opskrift DVD

Guide til dig, der skal købe en ny røremaskine

I de nedenstående afsnit kan du bl.a. få hjælp til, hvilke parametre du skal fokusere på i købet af din nye røremaskine, lære hvordan du bedst rengør din røremaskine og blive klogere på, hvad forskellen på en håndmixer og en røremaskine egentlig er.

Find den rette røremaskine til dig

Der findes en lang række forskellige røremaskiner på markedet, og det kan derfor være svært at finde hoved og hale i, hvilken model der bedst lever op til dine behov. Dette gælder især, hvis du ikke er sikker på, hvad du skal fokusere på i købet af din nye røremaskine. I dette afsnit vil vi guide dig til de vigtigste parametre i købet af en røremaskiner – altså hvilke egenskaber og opbygninger, du burde prioritere og holde øje med.

 • Kapacitet: Du skal først og fremmest holde øje med den medfølgende skåls kapacitet. Har du brug for en stor, mellem eller lille skål? Dette afhænger af, hvad og hvor meget du regner med at tilberede af gangen. Du skal derfor gerne finde en model med en stor kapacitet, hvis du er typen, der elsker at bage til mange mennesker på én gang, da du ellers skal lave mange portioner. Tilbereder du dog kun mad til få personer i dagligdagen, så kan en mindre skål på under 4 liter være nok
 • Effektivitet: Hold gerne øje med maskinens effektivitet, motoropbygning, hastighedsindstillinger o.l., så du er sikker på, at du får fingrene i en røremaskine, der kan bruges til flere former for dej og væsker. Du skal især sikre dig, at du får fat i en effektiv model, hvis du foretrækker at arbejde med tunge dejtyper
 • Brugervenlighed: Det er naturligvis en fordel, at maskinen er udviklet med flere funktioner, indstillingsmuligheder o.l., men du skal stadig sørge for at prioritere en brugervenlig røremaskine. Du opnår nemlig de bedste resultater, hvis du kan indstille maskinen korrekt og forstår, hvad de enkelte indstillinger og funktioner skal benyttes til. Derudover vil du højst sandsynligt komme til at benytte din maskine mere, hvis den er let at betjene og håndtere
 • Størrelse og udseende: Ud over at holde øje med selve skålens kapacitet, så skal du også sørge for at finde en maskine med en størrelse og design, der passer til dine ønsker. Du skal f.eks. gerne gå efter en kompakt model, hvis du lider af pladsmangel i køkkenet, da en røremaskine godt kan optage en del plads på køkkenbordet. Derudover skal udseende jo gerne passe ind i stilen – eller skille sig ud, hvis du vil give rummet et pift. Vi vil blot anbefale dig at investere i en model, som du faktisk kan lide at se på, da det er svært at pakke en røremaskine væk
 • Sikkerhedsniveau: Det er en fordel at gå efter en røremaskine med et højt sikkerhedsniveau, f.eks. indbygget overophedning- og overbelastningsbeskyttelse. Derudover vil vi også anbefale dig at prioritere en maskine, der ikke kan startes medmindre hovedet er nede i skålen, så du undgå at tænde for den, mens indholdet kan sprøjte ud over hele køkkenet
 • Lydniveau: Ældre røremaskiner larmer en del, og det kan derfor godt betale sig at investere i en nyere model med et lavere lydniveau. I så fald forstyrrer du ikke resten af husholdningen hver gang du er i gang i køkkenet – og så bliver arbejdet heller ikke frustrerende for dig selv
 • Rengøring: Vi vil anbefale dig at investere i en maskine, hvor tilbehørsdelene kan tåle at komme i opvaskemaskinen. Dette vil lette rengøringsarbejdet betragteligt (hvis du altså ejer en opvaskemaskine). Derudover kan du udmærket investere i et sprøjteskjold til maskinen, så indholdet ikke risikerer at sprøjte over, selv når du kører på hurtige hastighedsindstillinger
 • Udvalg af tilbehørsdele: Hvis du regner med at benytte din røremaskine til mange forskellige formål, så kan du med fordel tjekke udvalget af tilbehørsdele inden du trykker “bestil”. Der findes et hav af tilbehørsdele og ekstraudstyr til de fleste røremaskiner, men det er stadig en god ide at tjekke, om du kan lide de enkelte dele til den maskine, som du overvejer at købe

Rengøring af røremaskine

Det er vigtigt, at du rengør din røremaskine efter hver brug, da snavs og gamle madrester ellers kan blive overført til de næste portioner. Dette er særdeles uhygiejnisk og kan føre til madforgiftning eller anden sygdom, især hvis du har benyttet maskinen til fersk kød. Du skal derfor sørge for at rengøre de benyttede tilbehørsdele og tørre overfladen af maskinen af med en fugtig klud efter hver brug. I mange tilfælde kan du blot sætte skål og andre tilbehørsdele i opvaskemaskinen, da flere maskiner leveres med dele, der kan tåle maskinvask. Dette letter rengøringen betydeligt, da du ikke skal stå og vaske alle dele op i hånden.

Det ovenstående er den type af rengøring, som du som minimum skal foretage efter brug af din røremaskine. Du kan dog også med fordel foretage en mere dybdegående rengøring, når du har benyttet maskinen nogle gange. Dette kan være med til at opretholde en god hygiejne i køkkenet, samt sikre, at din køkkenmaskine holder i længere tid.

Det første du skal gøre ved en dybdegående rengøring af din røremaskiner er at slukke for strømmen til maskinen og gerne frakoble den strømstikket. På den måde risikerer du ikke, at maskinen uhensigtsmæssigt starter undervejs. Derefter skal du skille maskinen mest muligt ad, da det gør det lettere at komme til de enkelte dele. Husk dog, at du også skal kunne samle den igen bagefter, så hold gerne styr på, hvor de forskellige dele sidder sammen. Alle overflader skal nu vaske af med en fugtig klud og derefter tørres af med en tør klud eller et viskestykke. Du behøver hverken at skrubbe eller benytte hårde rengøringsmidler. Dette vil nemlig blot slide på overfladerne. Du skal også sørge for at rengøre røreværktøj og andre tilbehørsdele inden du samler maskinen igen. Dette kan enten ske via maskinvask eller i hånden. Til sidst skal du samle maskinen igen og tjekke, at den virker optimalt.

Sådan har vi fundet produkterne til denne røremaskine test

For at kunne guide dig til de bedste røremaskiner på markedet, har vi gennemgået en lang række tests og anmeldelser om de forskellige produkter. Ud fra disse kilder har vi fundet frem til de bedste modeller og derfra udvalgt, hvilke modeller vi ønskede at have med i vores test. Du kan altså roligt stole på, at alle modeller i denne test lever op til dine forventninger, da de er nogle af de mest anerkendte på markedet.

Vi har så vidt muligt forsøgt at inddrage både billige, energieffektive, store, små m.fl. maskiner. På den måde er der noget for enhver smag i vores test.

Forskellen på en røremaskine og en håndmixer

En røremaskine og en håndmixer kan i og for sig klare mange af de samme opgaver. Forskellen ligger dog i, at du med en håndmixer selv skal holde maskinen og sørge for, at den kommer ordentligt rundt i skålen, mens en røremaskine klare opgaven selv. Du kan altså lave andre ting, mens din dej æltes, indholdet mixe m.m. med en røremaskine, hvilket du ikke kan med en håndmixer. Derudover kan en røremaskine i de fleste tilfælde klare en større mængde indhold en man kan piske, mixe, ælte med en håndmixer.

Dog er håndmixeren ideel, hvis du ikke kokkererer og bager helt så meget. En røremaskine optager nemlig umådelig meget plads og skal gerne stå fremme på køkkenbordet, da den ikke sådan lige er til at flytte. En håndmixer kan nemmere gemmes væk i en skuffe eller et skab. Ofte vil en håndmixer også være langt billigere at investere i end en røremaskine.

Er du solgt på ideen om en håndmixer i stedet for en røremaskine? I så fald kan du læse mere om de bedste modeller i vores test af håndmixere.

FAQ

Hvilken røremaskine er den bedste?

I denne test har vi kåret en KitchenAid Artisan KSM175ECA røremaskine, som vores testvinder. Alle modellerne er dog investeringen værd, da de er de bedste røremaskiner på markedet. Du kan derfor med fordel læse med for at finde den bedste røremaskine til dig.

Hvad kan man bruge en røremaskine til?

En røremaskine kan ælte, piske og mixe indhold af enhver art. Du kan både bruge den til at piske flødeskum, ælte dej, blande væsker m.m. Derudover kan du tilkøbe en lang række ekstraudstyr til røremaskinerne, som giver mulighed for at tilberede endnu flere ting.

Hvad er forskellen på en røremaskine og en køkkenmaskine?

I realiteten er en røremaskine og en køkkenmaskine det samme produkt. Begge maskiner kan ælte, mixe og piske indhold – og så er det muligt at tilkøbe flere tilbehørsdele til begge, så de bliver multifunktionelle. F.eks. kan du tilkøbe ismaskine, kødhakker, saftpresser m.fl.