Selvbruner Test: Anmeldelse af 7 bedste selvbrunere (April 2024)

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr, så hendes viden inden for køkkenudstyr og de forskellige brands i branchen er meget høj.  Mange gange... Læs mere

4
Den bedste selvbruner til ansigtet

Clinique Self Sun Face Bronzing Gel Tint 50 ml

6
Den bedste lotion med selvbruner

L'Oréal Paris Body Sublime Body Nutribronze Body Lotion 200 ml

7
Den bedste anti-ageing selvbruner

Vita Liberata Ten Minute Tan 150 ml

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Har du problemer med at finde frem til verdens bedste selvbruner? I så fald kan du finde inspiration i denne selvbruner test. Vi har nemlig samlet de 8 bedste selvbrunere ét sted. I testen har vi kåret en Self Tanning Tinted Mousse fra mærket Vita LIberata som vores testvinder. Det skyldes produktets indhold og dens virkning på huden. De andre produkter er dog også klart investeringen værd, så du kan med fordel læse hele guiden, hvis du vil finde det helt rette produkt til dig.

Vi guider dig desuden også til de forskellige typer af selvbruner og hvordan du finder den rette selvbruner til dine behov efter gennemgangen af de bedste produkter.

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Dermatologisk testet, non-toxic og fri for duft, parabener og alkohol
 • pros-icon.svg Indeholder en række certificerede økologiske ekstrakter
 • pros-icon.svg Er let at påfører og tørrer hurtigt
 • pros-icon.svg Fugter og blødgør huden for et pænere resultat

Detaljeret gennemgang

Det er næsten ikke til at få armene ned over denne lækre selvbruner mousse fra mærket Vita Liberata. Produktet er nemlig let at anvende og tørrer hurtigt – og så indeholder det økologiske ekstrakter, samt fugter huden ved brug. Din hud får altså et boost med denne selvbruner, som giver et pænere resultat.

Derfor skal du vælge en Vita Liberata Self Tanning Tinted Mousse 100 ml

Hvis du leder efter den bedste selvbruner mousse, så kan du ikke gå galt i byen med denne variant fra mærket Vita Liberata. Moussen er yderst let at påføre og så tørrer den hurtigt ind. Du skal altså ikke vente i lang tid på at kunne tage tøj på efter brug. Farven udvikler sig over 4 til 8 timer, så du får også et hurtigt resultat, og den aftager i løbet af en uges tid.

Derudover indeholder produktet diverse certificerede økologiske ekstrakter og sikrer en vis fugt til din hud. Du vil derfor opnå et langt bedre resultat med denne selvbruner end med andre produkter, da den tager optimal vare på din hud.

Produktet er desuden fri for alkohol og parabener, samt er dermatologisk testet, så du kan roligt benytte den selv med sart hud. Du skal endda heller ikke bekymre dig om en ildelugtende selvbruner lugt, når du påfører produktet, da det er fri for enhver duft.

Derma Selvbrunerlotion 150 ml

Den bedste billige selvbruner

Fordele
 • pros-icon.svg Sælges til en yderst budgetvenlig pris
 • pros-icon.svg Vegansk opbygning
 • pros-icon.svg Bærer Svanemærket og indeholder bl.a. ikke parfume eller syntetiske farvestoffer

Detaljeret gennemgang

Denne lækre selvbruner lotion er ideel til dig, der ikke har det største budget at købe selvbruner for, da den stadig klarer sig godt i selvbruner tests. Produktet sælges nemlig til en budgetvenlig pris. Samtidig er det dog også et ideelt produkt for veganere og personer med sart hud, da det har en opbygning uden animalske ingredienser og er Svanemærket.

Derfor skal du vælge en Derma Selvbrunerlotion 150 ml

Hvis du ikke har det største budget at gøre godt med, men stadig gerne vil have en uovertruffen selvbruner, så skal du kaste blikket på denne lotion fra mærket Derma. Først og fremmest koster dette produkt nemlig ikke alverden. Du får altså en god mængde selvbruner uden at skulle tænke alt for meget over at overholde et budget.

Produktet er dog i sig selv også en årsag til at vælge den – og altså ikke kun for prisen. Du investerer nemlig i en mild og hudvenlig selvbruner, der ikke indeholder nogen former for parfume eller syntetiske farvestoffer. Af den grund er det ingen overraskelse, at produktet bærer det nordiske miljømærke, Svanemærket.

Derudover er produktet udviklet uden brugen af animalske ingredienser, hvilket gør selvbruneren velegnet til veganere og vegetarer. Du får dog stadig et produkt med berigende og plejende ingredienser, da produktet bl.a. indeholder mandelolie, sheasmør og glycerin. Ved påførslen af denne selvbruner styrker og fugter du altså også huden, så den ikke udtørrer. Dette hjælper til en langt bedre resultat.

Ecooking Selvbruner Drops 30 ml

De bedste veganske selvbruner dråber

Fordele
 • pros-icon.svg Veganske selvbruner dråber, der kan blandes op med cremer for et bedre resultat
 • pros-icon.svg Dermatologisk testet og fri for parfume
 • pros-icon.svg Indeholder hyaluronsyre som beroliger huden og virker anti-ageing

Detaljeret gennemgang

Ved at investere i disse selvbruner dråber fra mærket Ecooking, så kan du let til tilpasse mængden af selvbruner til dine cremer, hvilket sikrer et bedre resultat. Disse lette dråber kan blandes i både dag- og natcreme – og så indeholder de endda hyaluronsyre, som beroliger og fugter huden. Dråberne er desuden veganske og fri for parfume.

Derfor skal du vælge Ecooking Selvbruner Drops 30 ml

Leder du efter nogle veganske selvbruner dråber, der let kan blandes i dine daglige cremer og som lever op til alle forventninger? I så fald skal du investere i disse selvbruner dråber fra Ecooking, som netop opfylder disse krav. Produktet indeholder bl.a. ingen animalske ingredienser, hvorfor den er certificeret vegansk, og så sikrer den lette konsistens i dråber, at de let kan blandes sammen med både nat- og dagcremer.

Du tilfører dråberne til dine cremer, uanset om det er til krop eller ansigtet, via den medfølgende pumpe. Dråberne er farveløse og har en let konsistens, der gør det nemt at blande dem i cremen. De er desuden fremstillet uden brugen af parfume og indeholder ingen dårlig selvbrunerlugt. Som en ekstra bonus er de dermatologisk testet.

En anden klar fordel ved at benytte disse dråber er, at de indeholder hyaluronsyre. Dette hjælper med at berolige og fugte huden, samt har opstrammende egenskaber på hud, der ikke selv producerer så meget hyaluronsyre længere. Det er altså en god kombination af farve, fugt og opstramning, du får med dette produkt. Og så bestemmer du helt selv, hvor meget farve der skal tilføres.

Clinique Self Sun Face Bronzing Gel Tint 50 ml

Den bedste selvbruner til ansigtet

Fordele
 • pros-icon.svg Ideel selvbruner til ansigtet, der let trænger ind og ikke fedter
 • pros-icon.svg Allergitestet og udviklet af dermatologer – samt fri for parfume og olie
 • pros-icon.svg Sikrer en naturlig glød

Detaljeret gennemgang

Denne selvbruner adskiller sig lidt fra andre varianter ved, at den har en gele-agtig konsistens. Den er velegnet til brug i ansigtet, hvor den hurtigt trænger ind i huden – og så kan du holde øje med farvens opbygning, mens du masserer produktet ind i huden, hvilket sikrer et bedre resultat. Produkter er desuden allergitestet, olie- og parfumefri.

Derfor skal du vælge en Clinique Self Sun Face Bronzing Gel Tint 50 ml

Leder du efter den bedste type af selvbruner til ansigtet? Det får du, hvis du investerer i denne variant fra Clinique. Lige netop denne type selvbruner har en særlig gel konsistens, som i den grad er med til at fugte huden optimalt. Samtidig trænger gelen hurtigt ind i huden uden at fedte. Dette skyldes bl.a., at produktet er fri for olie. Du kan altså sagtens benytte gelen, selv hvis du har sart, tør eller fedtet hud.

Produktet giver en øjeblikkelig farve, så du kan holde øje med, hvor du har påført gelen, mens du er i gang. På den måde får du et mere ensartet resultat. Du er desuden garanteret en naturlig solgylden glød, der giver lidt ekstra pift til looket – uanset om det er sommer eller vinter.

Du kan roligt benytte denne gel, da den er udviklet af hudlæger og er allergitestet. Samtidig er den velegnet til alle hudtyper, da den er fri for parfume og ikke virker fedtet på huden. Du kan desuden let fjerne produktet igen ved at benytte vand og sæbe. Du er altså ikke forpligtet til at have en solbrun glød i ansigtet i længere tid, men kan nøjes med at vise en glød frem for bare én dag.

James Read Coconut Water Tan Mist Face 100 ml

En god selvbruner med mineraler og vitaminer

Fordele
 • pros-icon.svg Formel beriget med vitaminer og mineraler, heriblandt vitamin E og hyaluronsyre
 • pros-icon.svg Nem påføring, da produktet bare skal sprøjtes i ansigtet og tørre et par minutter
 • pros-icon.svg Naturlig glød, der gradvist danner sig efter 6 til 8 timer efter påføring
 • pros-icon.svg Resultatet holder i op til 5 dage

Detaljeret gennemgang

Du kan få lidt ekstra selvforkælelse, hvis du benytter denne selvbruner, da den indeholder en række mineraler og vitaminer, der hjælper med at styrke og fugte huden optimalt. Produktet giver en naturlig og smuk glød, der gradvist danner sig efter 6 til 8 timer efter påføring. Det er desuden nemt at påføre produktet, da den er en mist.

Derfor skal du vælge en James Read Coconut Water Tan Mist Face 100 ml

Foretrækker du, at påføringen af din selvbruner er så let som muligt? I så fald kan du ikke gå galt i byen med en selvbruner mist. Denne typer selvbruner skal nemlig bare sprøjtes i ansigtet, hvorefter den skal bruge et par minutter på at trænge ind i huden. Herefter kan du lægge makeup som du plejer – men husk gerne, at farven tager 6 til 8 timer før den har den fuldendte farve. Du har selvfølgelig mulighed for at opbygge farven gradvist.

Sprayen er beriget med mineraler og vitaminer, som hjælper med at holde din hud smuk og fugtet, hvilket sikrer et bedre resultat. Produktet indeholder bl.a. aloe vera, hyaluronsyre og vitamin E, der nærer huden, når farven begynder at virke. Misten efterlader desuden duften af kokos, så du skal ikke bøvle med den klassiske og ildelugtende lugt af selvbruner.

Du kan benytte denne selvbruner mist, uanset hvilken hudtype du har, da den er yderst skånsom. Resultatet varer i op til fem dage, men du har naturligvis altid mulighed for at påføre en ny omgang mist, hvis du gerne vil bibeholde gløden i ansigtet (bare pas på, at du ikke får påført et nyt lag for hurtigt, så du i stedet opbygger farven).

L'Oréal Paris Body Sublime Body Nutribronze Body Lotion 200 ml

Den bedste lotion med selvbruner

Fordele
 • pros-icon.svg Lotion og selvbruner i ét produkt, så du ikke skal arbejde med flere produkter
 • pros-icon.svg Nærer og fugter huden optimalt, så den er beskyttet mod udtørring
 • pros-icon.svg Billig i pris

Detaljeret gennemgang

Denne lotion er ideel til dig, der gerne vil kunne påføre din selvbruner på daglig basis i forbindelse med din almindelige lotion, så du både får en fin glød, fugt og næring på en og samme tid. Produktet nærer desuden i dybden grundet indholdet af hydralium.

Derfor skal du vælge en L’Oréal Paris Body Sublime Body Nutribronze Body Lotion 200 ml

Hvis du leder efter en blanding mellem en bodylotion og en selvbruner, så du altid kan påføre en smule glød til din hud i forbindelse med din daglige rutine, skal du investere i denne bodylotion variant fra L’Oréal. Lotionen indeholder nemlig den aktive selvbrunende ingrediens, Soft-Bronzer, i små mængder, som gradvist giver en naturlig glød. Du kan altså være sikker på at få et naturligt look med denne variant.

Produktet er dog stadig en lotion, hvilket betyder, at den går ind og fugter huden igennem. Dette beskytter din hud mod udtørring, hvilket også sikrer bedre resultater med selvbruneren. Lotionen indeholder hydralium, hvilket nærer huden intenst. Formlen efterlader desuden din hud blød og modstandsdygtig.

Som en ekstra bonus koster denne lotion langt fra alverden. Du skal derfor ikke spare op i længere tid eller decideret sætte penge af i budgettet for at få råd til dette produkt. Af den grund skal du ikke være nervøs for at falde pladask for produktet, da det netop sagtens kan betales, selv hvis du ønsker at benytte det på næsten daglig basis.

Vita Liberata Ten Minute Tan 150 ml

Den bedste anti-ageing selvbruner

Fordele
 • pros-icon.svg Pre-shower selvbruner, der kan vaskes af efter 10 minutter og virker over 4 til 6 timer
 • pros-icon.svg Indeholder anti-age ingredienser som Matrixyl 3000 og Rosehip
 • pros-icon.svg Indeholder ingen parfume eller alkohol og består af økologiske ingredienser

Detaljeret gennemgang

Denne selvbruner har flere funktionelle egenskaber, der gør den ideelle for flere personer. Først og fremmest virker produktet på ingen tid, da du allerede efter 10 minutter kan skylle det af. Derudover er det udviklet med flere anti-age ingredienser, som opstrammer huden. Den kan tilpasses til alle hudfarver ved at opbygge farven efter behov.

Derfor skal du vælge en Vita Liberata Ten Minute Tan 150 ml

Hvis du er på jagt efter en selvbruner, der også kan hjælpe med at opstramme huden, så skal du se nærmere på dette produkt fra mærket Vita Liberata. Denne variant er nemlig udviklet en en række anti-age ingredienser, heriblandt Matrixyl 3000 og Rosehip. Matrixyl 3000 hjælper med at booste produktionen af kollagen og elastin, hvilket har en opstrammende og udglattende effekt på huden. Rosehip støtter også produktionen af kollagen og så virker ingrediensen regenererende.

En anden fordel ved at benytte denne selvbruner frem for andre varianter er, at den virker på ingen tid. Du kan således med fordel påføre selvbruneren på huden, vente 10 minutter og derefter skulle produktet af i badet. Over de næste 4 til 6 timer får din hud gradvist en flot glød. Du kan altid opbygge farven, hvis du gerne vil have et mørkere resultatet. Af den grund passer produktet også til alle hudtyper og -farver.

Produktet er desuden fremstillet af økologiske ingredienser og så indeholder det hverken parfume, alkohol eller parabener. Du kan derfor roligt benytte den, selv hvis du har sart hud.

Guide

Sådan får du det bedste resultat med selvbruner

I denne selvbruner test har vi gennemgået en række produkter, som i den grad kan være med til at give dig flotte resultater, når du benytter dig af selvbruner. Det kræver dog mere end blot en god selvbruner at være garanteret et godt resultat. Det skyldes, at huden gerne skal være “klargjort” til påførslen af selvbruner og at produktet naturligvis skal påføres i et jævnt lag, for at opnå de bedste resultater. Vi giver dig her 7 bud på, hvordan du kan opnå det bedste resultat med din selvbruner – uanset hvilken type selvbruner, du benytter dig af.

 • Første skridt på vejen til det bedste resultat med en selvbruner er at finde frem til den rigtige farve til din hudtone. Nogle farver kan naturligvis opbygges gradvist, mens andre sælges i flere nuancer. Se derfor hvad der gør sig gældende for det produkt, som du er interesseret i.
 • Sørg gerne for at eksfoliére huden før du benytter dig af selvbruner (eventuelt dagen før). Dette fjerner nemlig døde hudceller fra huden, hvilket sikrer et mere jævnt resultat i længden.
 • Efter en eksfoliéring kan det være en god ide at fugte huden, så din hud holder sig fugtet og næret. Men uanset om du har eksfoliéret huden eller ej, burde du nu stadig benytte dig af en omgang fugtighedscreme før du påfører selvbruner. Dette garanterer også et mere jævnt resultat.
 • Sørg desuden altid for at fordele produktet grundigt og i et jævnt lag, så der ikke opstår plamager uden farve eller ujævnheder rundt omkring på kroppen / i ansigtet.
 • Husk på, at du ofte har mulighed for at bygge farven op over tid, så den bliver dybere eller giver en mørkere glød. Du skal IKKE lægge et tykkere lag fra start eller lade produktet sidde længere for at opnå en dybere glød!
 • Undgå så vidt muligt at bade lige efter, at du har påført selvbruner – medmindre det naturligvis er en variant, der skal skylles af efter at have virket i lidt tid (som f.eks. produkt nr. 7 på listen, Vita Liberata Ten Minute Tan). Flere selvbrunere skal helst virke over tid, hvorfor du godt kan lade produktet sidde et par timer før du går i bad.
 • Hvis dit produkt er en variant, der holder gløden / farven i nogle dage, så skal du gerne undgå at gå for meget i bad. I så fald risikerer du nemlig bare, at farven forsvinder hurtigere.

Typer af selvbruner

Der er rig mulighed for at finde frem til en selvbruner, der passer til dine behov. Du kan nemlig finde et hav af forskellige typer af selvbrunere på markedet – og flere af dem kommer naturligvis i mere end én nuance (eller er en der skal opbygges ved at påføre flere lag). Det kan dog være svært at finde hoved og hale i udvalget, hvis du stadig er ret ny til hele selvbruner-verdenen. Af den grund vil vi i dette afsnit give dig en kort forklaring af de forskellige typer af selvbrunere, så du lettere kan forstå forskelle og ligheder mellem varianterne. Dette vil også hjælpe dig med at blive klogere på, hvilken type, der er det bedste valg for dig.

Selvbruner spray

Selvbruner spray er en relativt traditionel måde at benytte selvbruner på. Du skal ikke tænke på at massere produktet ind i huden eller fordele laget jævnt – i stedet skal du bare sørge for at ramme hele det område, som du vil opnå glød på. Det kan dog være en smule svært at spraye alle steder på kroppen, hvorfor det godt kan kræve lidt tilvænning at benytte en selvbruner spray.

Fordelen ved denne type selvbruner er dog, at den ofte giver øjeblikkelig farve og at de fleste varianter er udviklet med dyser, der sikrer en let påføring af produktet på kroppen, uden at indholdet rammer alle andre overfladen i huset / på badeværelset. Derudover kan du både vælge selvbruner sprays farve, der forsvinder af sig selv over tid eller skal vaskes af. Det giver dig noget fleksibilitet i forhold til, om du vil bibeholde farven over længere tid eller kunne vaske den af relativt hurtigt efter påføring.

Netop af den sidste grund kan det også være en ide at benytte en selvbruner spray, hvis du er i tvivl om, hvorvidt brugen af selvbruner overhoved er det rette valg, da du altid kan vaske produktet af igen, hvis du investerer i en afvaskelig variant.

Selvbruner mist

En selvbruner mist er ideel til dig, der gerne vil have lidt ekstra glød i ansigtet. Misten kan nemlig let påføres med enkelte sprøjt i løbet af morgenen før du lægger din resterende makeup. Produktet skal nemlig ofte blot have et par minutter til at virke. I løbet af dagen vil du således få en dybere glød og så kan du altid gentage processen, hvis du vil have en mørkere farve eller blot vil bibeholde resultatet (formålet afhænger af, hvornår du skal påføre mere mist).

Selvbruner mist er en lidt mere luftig løsning en selvbruner spray – og så skal du ikke bekymre dig om at skulle smøre et jævnt lag ind i huden, som du ellers skal med mange af de andre typer af selvbrunere, såsom lotion / creme.

Selvbruner mousse

Det kan især være en god ide at gå efter en selvbruner mousse, hvis du ønsker et naturligt look. Vi vil dog gerne gøre dig opmærksom på, at det kræver korrekt fordeling af produktet, hvis du gerne vil undgå striber og ujævnheder (og hvem vil ikke det?). Du kan med fordel påføre produktet ved at benytte dig af cirkulære bevægelser frem for at føre hænderne op og ned af kroppen.

Moussen vil føles behagelig på huden og så absorberes de fleste mousse selvbrunere på relativt kort tid. Du skal derfor ikke være nervøs for, at de smitter ekstremt meget af på tøjet. Vær gerne opmærksom på, at moussen absorberes hurtigt, men ofte bygger sig op over nogle timer. Du skal derfor IKKE påføre et ekstra lag på samme dag, selv hvis du ikke føler, at farven er dyb / mørk nok.

Selvbruner dråber

Hvis du gerne vil gøre påføringen af selvbruner så let som muligt for dig selv, så kan du udmærket gå efter diverse selvbruner dråber. Disse dråber skal nemlig blot tilføjes til den creme / lotion du normalt benytter, hvorefter du vil opleve at få lidt glød i huden. Det er altså en nem måde at tilføje lidt glød, når der er behov for det – uden at skulle have gang i det helt store selvbruner show hver gang.

Du kan altid opbygge din farve med dråberne ved at tilføje flere dråber til dine cremer eller ved at benytte dråberne flere dage i træk. På den måde bliver farven bygget op før den langsomt forsvinder. Normalt holder denne type af selvbruner nogle dage (det skifter fra produkt til produkt præcis hvor længe). Du kan derfor let tage pauser ind imellem, hvis du kun vil have ekstra glød i huden ved særlige lejligheder.

Selvbruner servietter

Hvis du ikke benytter selvbruner særlig ofte, så kan det være en optimal løsning med selvbruner servietter. Disse er desuden også ideelle, hvis du ikke har sat dig helt ind i brugen af fordelingen af normale selvbruner produkter, da der ikke er så stor sandsynlighed for, at du får grimme striber. I stedet skal du bare sørge for at glide servietten over hele området.

Du påfører denne type af selvbruner ved at stryge servietten over det pågældende område, som du ønsker skal have lidt glød. Farven opbygges herefter på huden. Du skal ikke tænke på at skylle efter eller påføre andet. Det er altså en let løsning. Og så kan du altid have et på servietter i tasken, hvis du får brug for at opfriske din tan på en weekendtur eller har misset et område. Normalt holder farven i et par dage, når du benytter dig af selvbruner servietter.

Selvbruner handske

En selvbruner handske er en oplagt løsning, hvis du har svært ved at få smurt din krop jævnt ind i selvbruner – og så sikrer den desuden også, at dine hænder ikke pludselig har en mærkelig farve, fordi du har glemt at vaske dem grundigt efterfølgende. Handsken sikrer en mere jævn påføring af både selvbruner lotions og mousse. Du kan nemlig lettere ramme dig på ryggen eller på baglårene med en handske end med de bare hænder.

Kan man fjerne selvbruner?

Ja, du kan heldigvis godt fjerne de fleste typer af selvbrunere uden alverdens problemer – også selvom de står til at holde i flere dage. Det er naturligvis lettere at fjerne et afvaskeligt produkt, men du skal ikke gå i panik, når det kommer til fjernelsen af en mere “permanent” løsning.

Først og fremmest kan du altid forsøge at gå i bad (måske et par gange inden for en kort tidsperiode eller et langt karbad). Ofte vil vandet være med til at nedbryde virkningen af selvbruner, hvilket også er derfor, at man skal undgå at bade flere gange om dagen, når man gerne vil have farven til at holde længere. Derudover kan du selvfølgelig også investere i diverse “selvbruner fjerner” produkter. Disse produkter skal ofte enten tilføres inden du går i bad eller mens du står i badet. De renser kroppen og fjerner en stor del af farven. Du kan dog godt risikere at noget af gløden forbliver i huden, men flere omgange med selvbruner fjerneren, burde kunne gøre tricket.

Du kan også forsøge dig frem med disse alternative metoder til fjernelse af selvbruner (det er dog ikke sikkert, at de virker på alle produkter). En alternativ metode er at benytte en blanding af citronsaft og bagepulver. Du skal smøre blandingen på huden på det pågældende område, som du ønsker at fjerne selvbruner fra, og så vente et par minutter. Herefter kan du skylle og tørre dig over. En kombination af brugen af tør-børstning og babyolie kan også være vejen frem. Med denne metode eksfoliérer du huden og fugter den for derefter at skylle den efter. Det kan fjerne nogle rester af selvbruner. Det er dog vigtigt, at du ikke benytter denne metode i ansigtet, da du skal være yderst skånsom mod huden i ansigtet.

Handske til påføring af selvbruner

I et tidligere afsnit har vi beskrevet, hvordan brugen af en handske sikre en bedre påføring af selvbruner – og dermed give dig et bedre resultat. Du skal dog gerne have fingrene i en god handske, som du kan få glæde af i længere tid. Hvis du er på bar bund i forhold til, hvilken handske du skal vælge, så vil vi anbefale dig at se nærmere på en Vita Liberata Tanning Mitt Croco Gold.

Denne handske er i en yderst blød kvalitet, så du ikke føler, at du kradser huden under påføring af selvbruner. Derudover kan du bare skylle handsken i varmt vand efter brug, vride den let og lade den tørre, hvorefter den er klar til at blive genbrugt næste gang du skal påføre selvbruner. Pasformen fungerer desuden ideelt og er påføringssiden fremstillet i en brun farve, så den forbliver pæn i længere tid – uanset hvor mørk en farve du benytter.

Opnå den rette glød med kosttilskud

Hvis årsagen til, at du benytter dig af kosttilskud er, at du ikke får særlig meget farve ved at være udenfor, så kan det være, at du skal have lidt ekstra hjælp til at optage solens stråler. Det kan Imedeen Tan Optimizer kosttilskuds tabletter hjælpe dig med. Tabletterne er fulde af vitaminer, bl.a. Vitamin C, E og A, og karotenoider, som bidrager til at forberede huden til solen, beskytte cellerne mod oxidativt stress og holde huden sund.

Du skal dog gerne være opmærksom på, at disse tabletter kun fungerer som et kosttilskud, der kan give din hud bedre betingelser for at optage solen. De har på ingen måde nogen selvbrunende virkning i sig selv. Og så skal du desuden stadig sørge for at benytte solcreme eller andre solbeskyttelsesprodukter, når du opholder dig i solen.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×