Slow Juicer Test: 9 bedste slowjuicere (April 2024)

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr, så hendes viden inden for køkkenudstyr og de forskellige brands i branchen er meget høj.  Mange gange... Læs mere

Witt by Kuvings C9600 S Slow Juicer
TESTVINDER

Witt by Kuvings C9600 S Slow Juicer

Du kan ikke gå galt i byen med denne slow juicer fra mærket Witt by Kuvings. Produktet er effektiv i drift grundet et nyt si- og skruessystem, larme ikke alverden og er let at rengøre.…

Witt by Kuvings C9600 S Slow Juicer 1
Den bedste slow juicer

Witt by Kuvings C9600 S Slow Juicer

SJ-150 2
Miljøvenlig slow juicer

Wilfa SJ-150 slow juicer

Witt by Kuvings CS610 Pro Slow Juicer 3
Den bedste juicer til hele frugter

Witt by Kuvings CS610 Pro Slow Juicer

KitchenAid Artisan Slow Juicer 4
En slow juicer med stor kapacitet

KitchenAid Artisan Slow Juicer

Kenwood JPM800SI PureJuice Pro Slow Juicer 6
En slow juicer i rustfrit stål

Kenwood JPM800SI PureJuice Pro Slow Juicer

Smeg Dolce & Gabbana slowjuicer 7
En slow juicer med et anderledes design

Smeg Dolce & Gabbana slowjuicer

Witt by Kuvings EVO920 GM-M Slowjuicer 9
En god slowjuicer med stort påfyldningsrør

Witt by Kuvings EVO920 GM-M Slowjuicer

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

I denne slow juicer test har vi samlet de 10 bedste slow juicere på markedet, så du lettere kan finde frem til den bedste model for dig. Vores testvinder er en Witt by Kuvings C9600 S Slow Juicer, da den udmærker sig på test parametrene: effektivitet, funktionalitet, rengøring og udseende.

Alle modeller på listen er investeringen værd, så du kan frit vælge mellem nedenstående maskiner, hvis du er på udkig efter en slow juicer. Efter gennemgangen af de udvalgte produkter kan du blive klogere på forskellen mellem en slow juicer og en traditionel juicer, samt få råd med på vejen til brugen af din slow juicer.

Witt by Kuvings C9600 S Slow Juicer

Den bedste slow juicer

Witt by Kuvings C9600 S Slow Juicer
Fordele
 • pros-icon.svg Effektiv i drift grundet optimeret kværnsystem
 • pros-icon.svg Udstyret med et patenteret si- og skruesystem, der mindsker mængden af frugtkød
 • pros-icon.svg Kåret som testvinder Hos TV2 Norge og Berlingske
 • pros-icon.svg Let at rengøre med patenteret rengøringsværktøj

Detaljeret gennemgang

Du kan ikke gå galt i byen med denne slow juicer fra mærket Witt by Kuvings. Produktet er effektiv i drift grundet et nyt si- og skruessystem, larme ikke alverden og er let at rengøre. Det er derfor intet under, at denne maskine er kåret af flere test som et godt køb og testvinder.

Derfor skal du vælge en Witt by Kuvings C9600 S Slow Juicer

Hvis du leder efter en fremragende slow juicer, der i den grad vil sikre dig en ideel omgang juice, så skal du se nærmere på vores testvinder: en slowjuicer C9600 S fra mærket Witt by Kuvings. Modellen er ikke blot kåret som testvinder i denne test, men også af Berlingske og TV2 Norge i deres test af de bedste slow juicere på markedet. Du kan derfor roligt stole på, at du ikke går galt i byen med denne model.

Mindre frugtkød

Denne slow juicer er især velegnet til personer, der ikke er helt vilde med frugtkød i deres juicer. Modellen er nemlig udviklet med et patenteret si- og skruesystem, der sikrer op til 30 procent mindre frugtkød end med ældre Witt by Kuvings slow juicere. Selve kværnsystemet er også forbedret med denne model, hvilket resulterer i en bedre blendning og presning af grøntsager.

Du har mulighed for at blande diverse frugt- og grøntsagsjuicer direkte i maskinen. Dette skyldes opbygningen med en SmartCap / SmartLåg, der lukker for væskeudløb. På den måde kan du blande flere juicer inden du hælder væsken op i et glas. I alt er der plads til 400 ml juice før beholderen skal tømmes. Denne funktion hjælper desuden også med at holde på restjuice, så du ikke skal bekymre dig om, at juiceren drypper efter behov af maskinen.

Udstyret med rengøringsværktøj for lettere rengøring

Der er ingen grund til at bekymre sig om rengøring af sin juicer, når man har investeret i denne model. Den er nemlig langt lettere at samle en andre modeller fra samme mærke og også lettere at rengøre. Dette skyldes, at der medfølger et patenteret rengøringsværktøj i købet. Dette gør det let at rengøre sien for alle frugt- og grøntsagsrester.

Produktet er desuden udviklet til at larme mindre end andre saftpressere, hvilket sikrer dig en støjsvag maskine. Dette er en fordel, når du ønsker at tilberede en glas juice om morgenen. På den måde vækker du ikke resten af husholdningen, selvom du tænder op for juiceren.

Produktdetaljer

 • Højde: 44,8 cm
 • Dybde: 20,8 cm
 • Bredde: 22,8 cm
 • Vægt: 6,9 kg
 • Farve: Sølv, guld eller hvid
 • Effekt: 240 watt
 • Omdrejninger i minuttet: 50 stk
 • Kapacitet: 0,4 liter

Wilfa SJ-150 slow juicer

Miljøvenlig slow juicer

SJ-150
Fordele
 • pros-icon.svg Miljøvenlig maskine med et lavt energiforbrug
 • pros-icon.svg Lydsvag og letvægts slow juicer med indbygget drypstop
 • pros-icon.svg Sælges til en budgetvenlig pris

Detaljeret gennemgang

Denne slow juicer fra mærket Wilfa er en ideel maskine til dig, der gerne vil gøre noget godt for miljøet i hverdagen. Maskinen er nemlig en miljøvenlig model, der ikke benytter særlig meget el. Dette gør den energieffektiv helt uden, at du går på kompromis med maskines kraft. Derudover er modellen også lydsvag og sælges til en budgetvenlig pris.

Derfor skal du vælge en Wilfa SJ-150 slow juicer

Der er flere årsager til at vælge denne slow juicer fra Wilfa. Først og fremmest er modellen energieffektiv, hvilket er med til at sikre dig en lav elregning – også selvom du benytter din juicer på daglig basis. Dette skyldes modellens lave forbrug på blot 150 watt. Alligevel er maskinen dog fuldt ud funktionel og kan klare samtlige ingredienser, du kaster i den. F.eks. er maskinen så effektiv i drift, at den er velegnet til selv hårde grøntsager og frosne bær. Det er altså muligt at lave selv sorbet med denne model.

Let og lydsvag slow juicer

Derudover er denne slow juicer udviklet til at være en lydsvag model. Du skal derfor ikke være nervøs for at vække hele huset, når du presser din juice – uanset hvilket tidsrum du gør det i. Samtidig sørger denne maskine for at bibeholde en stor del af næringsstofferne og vitaminerne fra dine ingredienser, så du får mest muligt ud af din juice. Faktisk kan denne variant bibeholde op til 50 procent flere næringsstoffer end traditionelle saftpressere.

Med sin lette vægt på kun 2,5 kg er det også muligt at flytte rundt på maskinen uden de store problemer. Du kan derfor selv bestemme, om du vil have maskinen stående fremme på bordet på fast basis eller om den skal pakkes væk, når den ikke er i brug. Dette gør maskinen velegnet til selv mindre køkkener, da den sagtens kan bæres frem og tilbage mellem bord og skab.

Tåler opvaskemaskine

Det er nemt at gøre rent efter at have haft denne slow juicer i brug, da den er udviklet til at kunne tåle en tur i opvaskemaskinen – eller mere specifikt: maskinens løse dele kan tåle at komme i opvaskemaskinen. Men det gør nu stadig rengøringen af maskinen relativt nemt i forhold til andre maskiner.

Du skal heller ikke være nervøs for, at der spilles på bordet, når du mixer dine ingredienser, da maskinen er udviklet med en drypstop funktion. Denne funktion sørger for, at du kan lukke af for hældetuden, så intet væske skvulper ud undervejs. Det gør det også muligt for dig at tage et glas juice undervejs i presningen, og derefter fortsætte uden risiko for spild af indholdet.

Som en ekstra bonus sælges denne slow juicer til en budgetvenlig pris, hvilket gør, at flere husholdninger kan få råd til modellen.

Produktdetaljer

 • Højde: 32 cm
 • Dybde: 15 cm
 • Bredde: 31 cm
 • Vægt: 2,5 kg
 • Farve: Sølv, hvid eller sort
 • Effekt: 150 watt
 • Omdrejninger i minuttet: 75 stk

Witt by Kuvings CS610 Pro Slow Juicer

Den bedste juicer til hele frugter

Witt by Kuvings CS610 Pro Slow Juicer
Fordele
 • pros-icon.svg Kan snildt klare hele frugter – uanset størrelse og hårdhed
 • pros-icon.svg Højt sikkerhedsniveau sikrer minimal risiko for tilskadekomst
 • pros-icon.svg Støjsvag slow juicer med et lydniveau på helt ned til 30 dB(A)
 • pros-icon.svg Mulighed for at tilkøbe dele, så der kan laves smoothies og isdesserter

Detaljeret gennemgang

Med denne slow juicer bliver det let som en leg at tilberede juice, selv når du ikke har alverdens tid i hverdagen. Modellen er nemlig udviklet til at kunne kværne hele frugter, så du ikke skal bruge alt for meget tid på forberedelse. Derudover er maskinen udviklet med et højt sikkerhedsniveau og et lavt lydniveau, hvilket gør den ideel til enhver husholdning.

Derfor skal du vælge en Witt by Kuvings CS610 Pro Slow Juicer

Er du træt af at skulle skære dine frugter ud før de bliver centrifugeret i din juicer? I så fald skal du investere i denne model fra Witt by Kuvings, da deres CS610 Pro model er ekstremt kraftfuld og særligt velegnet til at juice hele frugter. På den måde kan du spare dig selv for en del af tilberedningen, når du ønsker en god omgang juice. Motoren er endda så kraftfuld, at den kan arbejde i op til 24 timer i træk (selvom dette nok ikke bliver tilfældet medmindre du skal tilberede ekstremt meget juice).

Ideel til alle ingredienser

Uanset om du primært benytter hårde, bløde, aflange eller runde ingredienser, så kan maskinen klare det. Den har nemlig en stærk motor og saftpressersnegl, der er med til at sikre maksimal juiceudtrækning, uanset størrelsen, mængden og hårdheden af ingredienserne. Det betyder også, at du sagtens kan benytte gulerødder, frosne bær o.l. i din juicer.

Derudover er maskinen udviklet med to åbninger, som gør det muligt at ilægge både aflange og runde ingredienser. Modellen er også udviklet med et ekstra stort påfyldningsrør, som fungerer optimalt til hele frugter og bladgrønt. Det er desuden muligt at købe ekstraudstyr i form af tilbehør til maskinen, så du kan lave smoothies og isdesserter med din juicer.

God sikkerhed

Du skal ikke være nervøs for, at denne slow juicer pludselig sprøjter væske ud over hele køkkenbordet eller at du kan komme til skade på maskinen, da den er udstyret med en magnetisk sikkerhedssensor. Det betyder kort sagt, at alle dele af maskinen skal være monteret korrekt før maskinen virker. Derudover har modellen også en drypstop funktion, så du undgår dryp af væske på bordet, samt kan blande flere juicer i juicerkammeret. Funktionen gør det også muligt at smage på blandingen undervejs.

Modellen har desuden et lydniveau på ned til 30 dB(A), hvilket sikrer dig en lydsvag slow juicer. Med i købet følger der en BPA-fri kande til juice, en kande til pulp, et patenteret rengøringsværktøj og en rengøringsbørste. De to sidste tilbehørsdele sikrer en let rengøring af maskinen.

Produktdetaljer

 • Højde: 51,6 cm
 • Dybde: 26 cm
 • Bredde: 18,3 cm
 • Vægt: 9,1 kg
 • Farve: Sølv
 • Effekt: 200 watt
 • Omdrejninger i minuttet: 60 stk
 • Kapacitet: 0,5 liter

KitchenAid Artisan Slow Juicer

En slow juicer med stor kapacitet

KitchenAid Artisan Slow Juicer
Fordele
 • pros-icon.svg Stor beholder med en kapacitet på 1 liter, så du kan lave meget på én gang
 • pros-icon.svg Mulighed for at tilpasse mængden af pulp med tre forskellige sier
 • pros-icon.svg Kan klare både store og små ingredienser
 • pros-icon.svg Udviklet med BPA fri plast

Detaljeret gennemgang

Ved at investere i denne slow juicer fra KitchenAid, kan du være sikker på, at du har rigeligt med plads i beholderen til at tilberede juice, marmelade, pureér o.l. i din maskine. Modellen er nemlig udstyret med en beholderkapacitet på 1 liter. Derudover den udviklet med to faser af slowjuiceteknologi. et bredt påfyldningsrør og forskellige filtre til frugtkød.

Derfor skal du vælge en KitchenAid Artisan Slow Juicer

Hvis du er på jagt efter en juicer med en stor beholderkapacitet, så er denne model fra KitchenAid det helt rigtige valg for dig. Maskinen er nemlig udviklet med en beholderkapacitet på 1 hel liter, hvilket sikrer rigeligt juice, marmelade eller andet til hele familien. Med i købet følger der desuden også en mindre juicekande med en kapacitet på 800 milliliter, så du kan altid hælde noget fra maskinen over i den mindre kande, så du kan lave endnu mere på én gang.

Udviklet med to faser slowjuice teknologi

Modellen er udviklet til at sikre det bedste resultat, uanset hvilke ingredienser du benytter. Af den grund er den bl.a. udstyret med et ekstra bredt påfyldningsrør, som gør det muligt at tilføje hele frugter – dog kun halve æbler. Maskinen har desuden flere faser, hvilket betyder, at den selv kan skære frugten, så du skal foretage dig mindre. 

Derudover har maskinen en optimeret slowjuicehastighed med skiftende funktion, som er med til at mindske sandsynligheden for tilstopninger undervejs i processen. En særlig reverse funktion hjælper desuden med at løsne ingredienser, der skulle sætte sig fast. Med i købet følger der en rengøringsbørste, så du kan fjerne alle rester fra maskinen, og en aftagelig drypbakke, så du ikke spilder på bordet, mens du tilbereder din juice.

Vælg selv mængde af pulp og skum

Vi har alle hver vores præferencer, når det kommer til skum og pulp i vores juice. Foretrækker I forskellige ting i husholdningen eller vil du gerne have mulighed for at tilberede marmelade og pureér med din nye juicer, så er denne maskine ideel. Den leveres nemlig med tre pulpsier i forskellige størrelser. På den måde kan du selv vælge mængden af pulp i din juice. Dette gør det også muligt at tilberede syltetøj, frugtpuré o.l. uden problemer.

Du kan også fjerne skum, frø og andet uønsket bundfald ved at benytte din medfølgende skumsi. På den måde får du en juice efter dine ønsker – hver gang.

Maskine har generelt en solid opbygning i sprøjtestøbt metal. Du kan således få glæde af din maskine i mange år fremover. Derudover er de forskellige plastikdele, heriblandt kanderne, fremstillet i BPA fri plast.

Produktdetaljer

 • Højde: 45,5 cm
 • Dybde: 17,3 cm
 • Bredde: 29,2 cm
 • Vægt: 11,3 kg
 • Farve: Sort eller rød
 • Effekt: 250 watt
 • Kapacitet: 1 liter

Philips HR1889/70 Slowjuicer

En slow juicer med lynrengøring

Fordele
 • pros-icon.svg Nem at rengøre, da flere dele kan tåle at komme i opvaskemaskinen
 • pros-icon.svg Udviklet med et bredt påfyldningsrør, så du kan benytte alle frugter og grøntsager
 • pros-icon.svg Stilren og enkelt design, man gerne vil have stående på køkkenbordet
 • pros-icon.svg Sælges til en budgetvenlig pris

Detaljeret gennemgang

Med denne slow juicer skal du ikke bekymre dig om rengøringen af din maskine efter brug. På blot 90 sekunder kan du nemlig få processen overstået og i stedet bruge tiden på at nyde din juice. Maskinen er udviklet til at kunne gøre rent under rindende vand på ingen tid og de løse dele kan tåle en tur i opvaskemaskinen. Derudover har den et XL påfyldningsrør.

Derfor skal du vælge en Philips HR1889/70 Slowjuicer

En af de mere frustrerende ting ved at benytte en slow juicer er, at du skal stå og gøre maskinen rent efter brug – hver gang. Det kan godt afskrække mange for at ville stå og lave egne juice i hverdagen. Heldigvis har Philips udviklet en model, der tager vare på dette problem. Deres slowjuicer HR1889/70 er fremstillet på en sådan måde, at den er yderst nem at gøre ren.

Den nemme rengøringsrutine af maskinen skyldes, at alle løse dele kan tåle at komme i opvaskemaskinen. Du skal således ikke stå og vaske kander o.l. op i hånden. Derudover er alle andre dele i maskinen glatte og runde, hvilket resulterer i, at de er nemme at skylle under rindende vand. Du kan derfor let få bugt med snavs og madrester. Vi må hellere også pointere, at det er let at skille og samle maskinen.

Pres enhver type frugt

Maskinen er udviklet med et XL påfyldningsrør på 70 mm. Den brede åbning sikrer, at du kan putte de fleste frugter og grøntsager direkte i maskinen uden at skulle skære dem i skiver først. Dette giver mindre tilberedningstid for dig og sikrer, at du kan benytte en lang række ingredienser. Lige netop denne model er desuden ideel til selv bladgrøntsager, da den bibeholder næringsværdien optimalt fra ingredienserne.

Du skal ikke bekymre dig om, at bordpladen bliver grisset til undervejs i tilberedningen af juice, da maskinen er udviklet med drypstop. Denne funktion forhindrer væske i at dryppe ud af maskinen – også selvom du hælder noget af juicen fra undervejs i processen. Du kan desuden lave meget juice per gang, da kanden har en kapacitet på 1 liter.

Få hjælp til en sundere livsstil

I købet af denne slow juicer får du en opskriftsbog, der hjælper dig til en bedre start med din maskine. Du kan dog finde yderligere inspiration til lækre juiceopskrifter, hvis du downloader Philips Healthy Drinks App’en. På den måde får du mest muligt ud af din juicer, uanset om du blot leder efter gode juiceopskrifter, udrensningskur, energitilskud etc.

Fik vi nævnt, at denne maskine er udviklet med et elegant og stilrent design? Det er derfor en maskine som man gerne vil have stående på køkkenbordet. Derudover er modellen også en energieffektiv variant, så den vil ikke benytte alt for meget strøm.

Produktdetaljer

 • Højde: 36 cm
 • Dybde: 36,2 cm
 • Bredde: 13,6 cm
 • Vægt: 4,4 kg
 • Farve: Hvid eller sort
 • Effekt: 150 watt
 • Kapacitet: 1 liter

Kenwood JPM800SI PureJuice Pro Slow Juicer

En slow juicer i rustfrit stål

Kenwood JPM800SI PureJuice Pro Slow Juicer
Fordele
 • pros-icon.svg Robust opbygning i rustfrit stål sikrer dig en flot og holdbar juicer
 • pros-icon.svg Udstyret med store kander á 1,5 liter til både saft og pulp / mos
 • pros-icon.svg Mulighed for at hælde selv større frugter i maskinen stort rør
 • pros-icon.svg Rost af Forbrugerrådet Tænk i 2018

Detaljeret gennemgang

Denne slow juicer fra mærket Kenwood er ideel til dig, der gerne vil have en stilren og robust juicer. Maskinen er nemlig fremstillet i rustfrit stål, og du kan derfor være sikker på, at den kan holde til lidt af hvert. Derudover er maskinen blevet rost af Forbrugerrådet Tænk og så har den en stor beholderkapacitet i både juice- og pulpkande.

Derfor skal du vælge en Kenwood JPM800SI PureJuice Pro Slow Juicer

Hvis du gerne vil have fingrene i en slow juicer, som man gerne vil have stående fremme hjemme på køkkenbordet, så skal du investere i denne model fra Kenwood. Denne slow juicer er nemlig fremstillet af rustfrit stål og er relativt enkel i sin opbygning, hvilket sikrer, at den ikke skiller sig for meget ud på køkkenbordet. Derudover sikrer fremstillingen af rustfrit stål, at du får en robust slow juicer, der kan holde i mange år fremover.

Stor beholderkapacitet

Du kan lave juice til flere dage ad gangen med denne model, da den er udviklet med en beholder med en kapacitet på 1,5 liter. Der kan altså laves rigeligt med juice i én omgang, så du ikke skal lave juice hver eneste morgen / aften. Derudover sikrer den større kapacitet også, at du kan lave juice til flere personer på én gang. Du kan også fange en stor mængde pulp og mos fra frugter og grøntsager, da maskinen også er udstyret med en kande på 1,5 liter til disse elementer.

Maskinen har ikke blot en stor beholderkapacitet. Den er også udstyret med en kraftfuld motor og store madrør. Dette gør det muligt at hælde selv hele æbler, appelsiner o.l. i maskinen. Faktisk er modellen udstyret med to madrør, hvor det ene egner sig godt til større ingredienser, mens det andet er ideelt til mindre bær og andre små frugter og grøntsager.

Anmelderrost slow juicer

Du behøver ikke blot at tage vores ord for, at denne slow juicer er investeringen værd. Modellen er nemlig blevet testet af bl.a. Forbrugerrådet Tænk, der har kåret den som et godt køb. Tænk roser især maskinens brugervenlighed i form af, hvor let det er at ilægge frugter og grøntsager. De giver den også gode resultater i forbindelse med dens kvalitetsindtryk. I testen scorer slow juiceren dog ikke point på rengøring eller dét at flytte rundt på maskinen, hvilket højst sandsynligt skyldes dens lidt tunge vægt.

Maskinen kan dog sikre en bibeholdelse af både enzymer, vitaminer og mineraler i dine ingredienser, så du nemt kan få en lidt sundere hverdag. Derudover vil den ikke grisse på køkkenbordet, da den er udstyret med en antidryp funktion, der er med til at minimerer spild.

Produktdetaljer

 • Højde: 44 cm
 • Dybde: 15,5 cm
 • Bredde: 20 cm
 • Vægt: 7,1 kg
 • Farve: Sølv
 • Effekt: 240 watt
 • Kapacitet: 1,5 liter

Smeg Dolce & Gabbana slowjuicer

En slow juicer med et anderledes design

Smeg Dolce & Gabbana slowjuicer
Fordele
 • pros-icon.svg Anderledes design med inspiration fra Sicilien
 • pros-icon.svg Funktionel maskine med lavt omdrejningstal for bedre bibeholdelse af næringsstoffer
 • pros-icon.svg Udstyret med en beholder med stor kapacitet

Detaljeret gennemgang

Flere slow juiceren minder meget om hinanden. Du kan dog undgå at få en model som alle andres, hvis du investerer i denne variant fra Smeg. Mærket er kendt for at skille sig ud, men denne gang har de hente hjælp hos Dolce & Gabbana, så maskinen har lige fået et ekstra pift af sommer og sol. Maskinen er naturligvis stadig fuldt funktionel.

Derfor skal du vælge en Smeg Dolce & Gabbana slowjuicer

Vil du gerne investere i en slow juicer, der i den grad skiller sig ud fra andre modeller på markedet? I så fald skal du investere i denne model fra mærket Smeg. I samarbejde med Dolce & Gabbana har de nemlig udviklet denne Slow Juicer med et design i varme eksotiske farver og med små dekorationer af frugt. Designet er tænkt som en homage til Sicilien og den kan derfor nærmest kun få dig til at tænke på varme og læskende drikke.

Maskinen er en del af en serie, som er skabt i samspil af de to firmaer. Du kan således købe en matchende brødrister, elkedel, blender, kaffemaskine o.l., hvis du ønsker at gå all-in på serien. Det kan i den grad være med til at sikre et andet vibe i dit hjem – og et køkken, som vil skille sig ud fra alle andre.

Høj funktionalitet

Du skal dog ikke være nervøs for, at du går på kompromis med maskinens opbygning eller funktionalitet, fordi du prioriterer en maskine med et anderledes design. Modellen er nemlig præcis så funktionel som alle andre maskiner fra Smeg. Du kan derfor roligt stole på at tilberedning af juice bliver let som en leg med denne maskine.

Modellen kører f.eks. med et lavt antal omdrejninger per minut, hvilket sikrer, at næringsstoffer fra frugter og grøntsager bliver bevaret optimalt. Med i købet følger der desuden en opskriftsbog, så du hurtigt kan finde inspiration til dine fremtidige juicer.

Du vælger selv, hvor stor en mængde af pulp du ønsker i din juice, da maskinen er udviklet med to forskellige sier, en fin og en grov. Dette gør det også muligt for dig at fremstille pureér, marmelade o.l. uden problemer. Beholderen til frugtkød kan klare en kapacitet på op til 1,6 liter, så du skal ikke tænke på at skifte den hele tiden. Du kan lave op til 1 liter væske, så der burde være nok til mere end én servering.

Produktdetaljer

 • Højde: 41,2 cm
 • Dybde: 27 cm
 • Bredde: 17 cm
 • Farve: Multifarvet
 • Effekt: 2400 watt
 • Omdrejninger i minuttet: 43 stk
 • Kapacitet: 0,5 liter

Severin ES 3571 Slowjuicer

Den bedste billige slow juicer

Fordele
 • pros-icon.svg Billig slow juicer, som sælges til en pris de fleste kan være med på
 • pros-icon.svg Mulighed for at tilberede meget i maskinen, heriblandt syltetøj, sorbet, pizzasauce
 • pros-icon.svg Udstyret med en stille vekselstrømsmotor med lav hastighed

Detaljeret gennemgang

Det kan godt være lidt dyrt at købe en slow juicer, men heldigvis findes der også billige modeller på markedet. Èn af dem har sneget sig ind i denne test, da den på trods af sin billigere pris stadig lever op til de samme forventninger som de andre modeller i testen. Modellen kan bl.a. klare selv frosne bær og frugter, samt har en stor beholderkapacitet.

Derfor skal du vælge en Severin ES 3571 Slowjuicer

Hvis du ikke har det største budget at gøre godt med, så er der heldigvis stadig en mulighed for, at du kan bestille en god slow juicer hjem. Det eneste du skal gøre er at vælge denne model fra mærket Severin. Modellen sælges nemlig til en langt mere budgetvenlig pris end de fleste andre slow juicere på markedet. Alligevel vil den leve op til dine krav, da den kan benyttes til et hav af forskellige formål.

Multifunktionel slow juicer

Ud over at være billig i pris, så er denne maskine også yderst funktionel. Den begrænser dig nemlig ikke kun til at tilberede frugt- og grøntsagsjuicer, men giver også mulighed for at fremstille sorbet af frosne bær, syltetøj, pizzasauce, puré o.l. Det er altså i en vis grad kun dig selv, som sætter grænser i forhold til, hvad der skal tilberedes med denne maskine.

Uanset hvad du vælger at lave i denne maskine, så har du alt, hvad du skal bruge lige ved hånden. Modellen er udviklet med en juicebeholder på 1 liter, så du kan altså lave en god mængde juice per gang. Derudover har den en beholder til uønsket frugtkød på 1,3 liter. Du kan også selv vælge, hvilken af de to sigteindsatser du ønsker at benytte – alt efter hvor meget eller lidt frugtkød du foretrækker i dine juicer.

Slow juicer med vekselstrømsmotor

Maskinen er udviklet med en vekselstrømsmotor med en lav hastighed på blot 45 omdrejninger i minuttet. Dette giver en optimal mulighed for at udtrække så meget saft fra frugten / grøntsagen som muligt, så intet går til spilde. Det lave antal omdrejninger sikrer desuden også en bedre bibeholdelse af vitaminer og næringsstoffer. Dette er kun med til at gøre din juice eller anden madvarer endnu sundere.

Opbygningen med vekselstrøm sikrer dig en slow juicer som er lydsvag, hvilket betyder, at du sagtens kan tænde op for maskinen om morgenen, selvom resten af huset sover. Du vil nemlig ikke komme til at forstyrre dem. De skridsikre fødder under maskinen sørger for, at den står fast under tilberedning. 

Som en ekstra bonus kan alle de aftagelige dele af maskinen tåle en tur i opvaskemaskinen, hvilket gør rengøringen langt nemmere. Derudover medfølger der også en rensebørste, så du nemt kan rengøre de andre dele i hånden.

Produktdetaljer

 • Farve: Grå
 • Effekt: 150 watt
 • Omdrejninger i minuttet: 45 stk
 • Kapacitet: 1 liter

Witt by Kuvings EVO920 GM-M Slowjuicer

En god slowjuicer med stort påfyldningsrør

Witt by Kuvings EVO920 GM-M Slowjuicer
Fordele
 • pros-icon.svg Udviklet med et tilførselsrør på 8,2 cm, så der er plads til store frugter og grøntsager
 • pros-icon.svg Drypfri SmartCap mindsker spild og gør det muligt at mixe saft direkte i maskinen
 • pros-icon.svg Patenteret rengøringsværktøj sikrer en optimal hygiejne og nemmere rengøring

Detaljeret gennemgang

Det bliver næsten ikke nemmere at tilberede juice med denne slow juicer fra Witt by Kuvings. Maskinen er udviklet med et stort påfyldningsrør, som sikrer, at du kan benytte hele frugter frem for at skulle skære dem i stykker først. Dette mindsker tilberedningstiden. Derudover er modellen udstyret med en drypfri funktion og er let at rengøre.

Derfor skal du vælge en Witt by Kuvings EVO920 GM-M Slowjuicer

Hvis du leder efter en slow juicer, der både vil se flot ud på køkkenbordet og minimere mængden af arbejde i køkkenet i forbindelse med tilberedning af juice, så skal du se nærmere på denne model fra mærket Witt by Kuvings. De har udviklet en elegant slow juicer maskine, der er udviklet med et stort påfyldningsrør på 8,2 cm. Dette sikrer, at du kan proppe hele frugter og grøntsager direkte i maskinen – også større ingredienser. På den måde skal du kun foretage en minimal forberedelse.

Lavt omdrejningstal

Modellen er desuden udviklet med et lavt omdrejningstal på blot 50 omdrejninger i minuttet. Dette sikrer en effektiv og dog langsom kværning af ingredienserne. Den langsomme udvinding af saften garanterer en bedre bibeholdelse af frugter og grøntsagers næringsstoffer. Dine juicer bliver altså endnu sundere med denne model. Derudover kan juicen holde i op til tre dage i køleskabet i en luft- og lystæt beholder.

Til dig, der ønsker en let rengøring

En af de lidt irriterende elementer ved at benytte en juicer er, at den naturligvis skal rengøres efter hver brug. Rengøringen bliver dog intet problem med denne maskine, da den er udviklet med et patenteret rengøringsværktøj, som placeres over sien og drejes rundt. Derudover er maskinen også udviklet med et større fiberudtag, som også er med til at sikre en lettere og hurtigere rengøring.

Du skal heller ikke være nervøs for, at køkkenbordet bliver svinet til med denne maskine. Den er nemlig udviklet med en drypfri SmartCap, som afholder væsken fra at løbe ud af maskinen. Den drypfrie funktion sikrer også, at du kan blande flere typer af juice direkte i saftpresseren, hvis du gerne vil have flere ingredienser i din juice.

Produktdetaljer

 • Højde: 49 cm
 • Dybde: 23,9 cm
 • Bredde: 20,1 cm
 • Vægt: 7,1 kg
 • Farve: Koksgrå eller hvid
 • Effekt: 240 watt
 • Omdrejninger i minuttet: 50 stk
 • Kapacitet: liter

Guide

En slow juicer versus en traditionel juicer

Der er forskel på en slow juicer og en almindelig juicer, også kaldet en centrifugal juicer. Begge maskiner kan naturligvis tilberede en fremragende juice, som er langt sundere end den du kan købe i butikkerne, da de ikke er proppet med sukker eller tilsætningsstoffer. Der er dog en forskel på de to varianter i forhold til, hvordan de bibeholder næringsstoffer, vitaminer, mineraler, enzymer o.l. Det kan du læse mere om i nedenstående afsnit.

Slowjuicer

Som ordet indikerer, så virker en slow juicer langsommere end en traditionel juicer. Der er dog flere fordele ved at vente lidt ekstra på juicen. Først og fremmest vil en slow juicer sørge for at bibeholde diverse næringsstoffer fra frugter og grøntsagers safter bedre end andre typer af juicere. Dette kan lade sig gøre, da en slowjuicer kværner ingredienserne langsomt for at udvinde mest muligt saft.

For de fleste slow juicer maskiner gælder det desuden, at de benytter mindre ilt i udvindelsen af saften, hvilket gør, at juicerne generelt kan holde sig friske over længere tid. Du skal dog stadig sørge for at opbevare juicen i en lufttæt beholder, da smagen ellers ændrer sig og den hurtigere bliver dårlig.

Det er bl.a. grundet de ovenstående fordele, at slow juicere er dyrere end centrifugal juicere.

Centrifugal juicer (traditionel juicer)

Centrifugal juicer, traditionel juicer, saftpresser etc. – kært barn har mange navne. Uanset hvilken du vælger for at beskrive denne type juicer, så er deres funktion og opbygning den samme. Disse juicere udvinder saftens fra bær, frugter, grøntsager o.l. ved at dreje ingredienserne rundt. På den måde bliver saften presset ud af dem.

En saftpresser er normalt hurtigere til at presse saft ud af ingredienserne end en slow juicer, så hvis du ikke gider at bruge for lang tid på processen, så kan du udmærket gå efter en saftpresser. Samtidig sælges denne type variant også normalt til en billigere pris end slowjuicerne. Den eneste ulempe er dog, at de ikke bibeholder den samme mængde af næringsstoffer som slow juicerne gør.

Er du mere interesseret i en centrifugal juicer?

Hvis du efter at have læst ovenstående hælder mere til at købe en saftpresser / centrifugal juicer / traditionel juicer, så kan vi naturligvis også guide dig til den bedste variant af denne slags. I vores test af juicere kan du læse om de bedste modeller på markedet, samt blive guidet til, hvordan du fremstiller en god og sund juice. Du kan også læse om, hvordan du får mest muligt ud af din juicer. Det kan altså godt betale sig at lægge vejen forbi vores artikel om almindelige juicere, selv hvis du regner med at købe en slow juicer.

Anden nyttig viden i denne slow juicer test

Det kan være rigtig sundt at benytte sig af en slow juicer, da du får det meste ud af dine grøntsager, bær og frugter, samt får en læskende drik uden tilsætningsstoffer og sukker. Der er dog et par ting du skal være opmærksom på, når du benytter dig af en slow juicer – og dem kan du læse mere om i de nedenstående afsnit.

Juicen kan ikke holde særlig længe

Flere tror desværre fejlagtigt, at juice produceret i en juicer kan holde lige så lang tid som den slags juice, man køber i butikkerne. Dét er ikke tilfældet, da hjemmelavet juice ikke indeholder de samme tilsætningsstoffer. Det er netop dette der gør den hjemmelavede juice mere sund, men også dét der gør, at den holder sig god i kortere tid.

Nu skal vi selvfølgelig heller ikke afskrække dig. De fleste hjemmelavede juicer kan sagtens holde sig et par dage i køleskabet, så længe de opbevares i en tætlukket og gennemsigtig beholder. Generelt har juice produceret i en slow juicer en bedre holdbarhed.

Det kan godt betale sig at benytte både saft og pulp

Vi vil anbefale dig både at udnytte væske og pulp fra dine frugter, grøntsager og bær. Det betyder ikke, at du nødvendigvis skal indtage dine juicer med frugtkød, hvis du ikke bryder dig om det. Det betyder blot, at der ikke er nogen grund til at smide pulpen i skraldespanden, da den kan bruges til andre formål. F.eks. kan du benytte pulp som ingrediens i kager, brød eller fars til aftensmaden. Dette er med til at give maden et pift, mindsker madspild og sikrer, at du får alle næringsstoffer ud af dine frugter, grøntsager og bær.

Rens altid din slow juicer efter brug

For at vedligeholde din slow juicer bedst muligt, er det vigtigt, at du renser den grundigt efter hver brug. Det er altså ikke nok at sætte den i en omgang vand til dagen efter og så bruge maskinen igen. Der kan nemlig sagtens gemme sig nogle madrester i maskinen, som skal renses af. Det kan desuden godt betale sig at rense slow juiceren direkte efter brug, da madresterne i så fald ikke når at tørre ind.

Du skal også helst rense juicemaskinen mellem hver proces, hvis du tilbereder flere juicer efter hinanden. Dette er ikke helt så nødvendigt, hvis du laver den samme slags juice, men hvis du laver flere forskellige slags juice, så er det ikke så godt, at der pludselig er smag fra den forrige juice i den nuværende.

FAQ

Hvilken slow juicer er den bedste?

Vi har kåret en Witt by Kuvings C9600 S Slow Juicer som bedst i test, da modellen udmærker sig med et nyt kværnsystem, rengøringsværktøj og en patenteret si, der kan fjerne mere frugtkød end ellers. De andre modeller er dog også en investering værd.

Hvorfor skal man vælge en slow juicer?

En slow juicer er at foretrække over en almindelig juicer, da den kværner frugter, bær og grøntsager langsomt og dermed udvinder en større mængde juice og næringsstoffer fra ingredienserne. Du kan desuden lave lækker juice uden tilsætningsstoffer med maskinen.

Hvor længe kan juicen holde sig?

Holdbarheden kommer lidt an på typen af juice og hvordan det opbevares. Du kan dog godt regne med, at juice fremstillet i en slow juicer og opbevaret i en tætlukket og gennemsigtig beholder, kan holde i op til tre dage i køleskabet.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×