TEST: Mobilholdere til bil – Se de 5 bedste

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr, så hendes viden inden for køkkenudstyr og de forskellige brands i branchen er meget høj.  Mange gange... Læs mere

Baseus Air Duct Gravity Car Holder with Qi Wireless Charger
TESTVINDER

Baseus Air Duct Gravity Car Holder with Qi Wireless Charger

Baseus Gravity Qi trådløs oplader repræsenterer den perfekte monterings- og opladnings løsning til dine smartphones i de lange timer på vejen. Du kan også montere og trådløst oplade dine ikke-Qi-understøttede smartphones ved at bruge den…

Baseus Air Duct Gravity Car Holder with Qi Wireless Charger 1
Bedste mobilholder til bilen

Baseus Air Duct Gravity Car Holder with Qi Wireless Charger

Samsung Vehicle Mount Stand V200 2
Bedste universel mobilholder

Samsung Vehicle Mount Stand V200

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

En god mobiltelefonholder er et vigtigt tilbehør til ethvert køretøj, der ikke inkluderer et indbygget navigationssystem. Telefonholdere giver en sikker og enkel måde at foretage opkald, få sving-for-sving-vejledninger og bruge din telefons stemmeassistent. Men ikke alle smartphone-beslag er lige effektive, og nogle beslag fungerer bedre med visse biler og telefoner end andre. Vi har samlet vores favoritter her sammen med nogle tips, du skal huske på, når du skal finde din mobilholder.

Baseus Air Duct Gravity Car Holder with Qi Wireless Charger

Bedste mobilholder til bilen

Baseus Air Duct Gravity Car Holder with Qi Wireless Charger
Fordele
 • pros-icon.svg Enhåndsbetjening
 • pros-icon.svg Opladningen starter med det samme
 • pros-icon.svg Meget justerbar, men alligevel robust, uden vibrationer

Detaljeret gennemgang

Baseus Gravity Qi trådløs oplader repræsenterer den perfekte monterings- og opladnings løsning til dine smartphones i de lange timer på vejen. Du kan også montere og trådløst oplade dine ikke-Qi-understøttede smartphones ved at bruge den trådløse Qi-opladning modtager eller etui, så længe bredden af ​​smartphone er inden for de givne dimensioner.

Her får du den bedste mobilholder på markedet. Den helt store testvinder, der giver mange muligheder.

Derfor skal du vælge Baseus Air Duct Gravity Car Holder with Qi Wireless Charger

Baseus trådløse oplader inkorporerer en clip-on luftventil holder med en tyngdekraft holder med én hånd, og tilføjer derefter den hemmelige opskrift af trådløs opladning til blandingen. Den kommer i et 2-i-1 design – bilholder og Qi-oplader og passer til alle Qi-aktiverede 4 – 6,5″ smartphones.

En automatisk låsemekanisme griber fast i din telefon, så snart du skubber den ind. Den fastgøres sikkert til bilens luftkanal og forbliver stabil når du kører bil,  selv på ujævne veje.

Holderen har et justerbart beslag, som giver et sikkert hold til din telefon og beskytter den mod ridser, og er specielt designet til at holde alle 4 – 6,5″ smartphone i lodret position.

Oplader endda din telefon samtidig med, at du kører bil. Den indbyggede intelligente chip vil automatisk registrere og give optimal strøm til telefonen. Holderen er understøttet 9V/1,67A hurtigopladning og 5V/2A standard opladning til Qi-kompatible smartphones.

Den leveres med microUSB til USB-opladningskabel, der muliggør hurtig Qi-opladning dog medfølges der ikke AC-strømadapter. Bilholderen har overspænding, underspænding, temperaturkontrol, overspændings- og kortslutningsbeskyttelse.

Gadgeten er fremstillet af kombinationen af ​​høj kvalitet polycarbonat og beskyttende silikone. Selve opladeren har et kabel, der løber til en strømkilde, og armene aktiveres af det nedadgående tryk fra vægten af ​​telefonen i holderen. Det bedste biltilbehør man kunne ønske sig i dag. 

Samsung Vehicle Mount Stand V200

Bedste universel mobilholder

Samsung Vehicle Mount Stand V200
Fordele
 • pros-icon.svg Fleksibel telefonholder
 • pros-icon.svg Kan monteres hurtig og enkelt
 • pros-icon.svg Passer til alle mobiltelefoner

Detaljeret gennemgang

Her har du den bedste universel mobilholder. Smartphone Vehicle Mount Stand V200 har et super holder håndtag til nem montering og har en knap holder til at holde din smartphone sikkert på plads. Nu kan du forblive smart på vejen, og oplade telefonen uden nogen problemer.

Derfor skal du vælge Samsung Vehicle Mount Stand V200

Denne model fra samsung er en universal mobilholder. Du kan fastgøre din Samsung-smartphone til instrumentbrættet eller forruden ved hjælp af den fuldt justerbare hals med flere vinkler. Derefter skal du justere vinklen, så den passer til dit formål – højttalertelefon holder, GPS-navigation eller stemmeaktiverede Android-apps.

Samsung docking station giver dig nem adgang til din smartphone, når du kører. Dockingstationen er nem at montere og holder din smartphone på plads under rejsen. Sammen med din smartphones stemmestyrede S-voice og GPS-funktion kan du køre sikkert med begge hænder på rattet. Samsungs dockingstation passer til smartphones med 4 “- 5,8” skærme.

Fordele
 • pros-icon.svg Magnetisk holder
 • pros-icon.svg Passer til alle smartphones
 • pros-icon.svg Har fået fantastiske kundeanmeldelser

Detaljeret gennemgang

Her er en avanceret og fuldt funktionel løsning fra Baseus, der giver et stærkt og stabilt greb til din smartphone ved hjælp af dens magnetiske superkraft. Hvis du leder efter en magnetisk oplader til din mobil når du kører bil, er denne model en af de populære produkter. Slip for holdere og arme og vælg magnet i stedet for!

Derfor skal du vælge Baseus Magnetic Air Vent Car Mount Holder – Bedste magnetiske trådløs oplader til bilen

Produktet fra Baseus er af magnetisk håndtag af højeste kvalitet med et æstetisk udseende, som absolut adskiller sig fra andre produkter, der er tilgængelige på det globale marked.

Det er et letvægts håndtag i lille størrelse, der tillader en fuld 360° rotation, hvilket giver brugeren en behagelig pasform i enhver vinkel. Installationen er hurtig og enkel – bare monter magnettavlen på smartphonens bagside og placer grebet i luftkanalen.

Holderen er lavet af god kvalitet aluminium legering, oxidation bestandig og korrosionsbestandig, hvilket gør den holdbar at bruge.Der er indbygget fire kraftige magneter, der kan holde din telefon tæt ved pludselig opbremsning og bumpet veje.

Den indeholder et konstant magnetfelt, der ikke påvirker telefonsignalet. Slip for ledninger på farten og tag bluetooth i brug igennem denne unikke teknologi. Selve opladeren er universal. 

Unisynk Air Vent Holder

Bedste med trådløs opladning

Fordele
 • pros-icon.svg Universal
 • pros-icon.svg Lækkert og simpelt design

Detaljeret gennemgang

Svensk fremstillet telefonholder til bil fra de nordiske lag. Her får du den ægte vare. Stærke N50M sjældne jordarters magneter kombineret med tykkere metalplade skaber ekstra stabil og stærk binding. Denne mobilholder fra Unisynk er let tilgængelig og nem at bruge med kun én hånd.

Derfor skal du vælge Unisynk Air Vent Holder

Med denne svenske mobilholder kan du sikre din telefon til kørsel og få den bedste håndfri oplevelse. Unisynk telefonholder til bilblæsers patenterede design er super stabilt, samtidig med at den passer på din telefons ramme. Bilholderen monteres i det sikre greb og køre uden forstyrrelser. Optimal til brug med håndfrit headset eller Bluetooth-call pairing til selve bilen. Fungerer med de fleste smartphone modeller, herunder iPhone 6 Plus og iPhone 7 Plus.

Denne mobilholder hjælper dig med et få et bedre og mere sikkert overblik, så dit udsyn er kombineret  med skærmen lige foran dig, så du ikke behøver at rode rundt. 

​​iDeal of Sweden Universal Car Vent Mount

Bedste eksklusive trådløses oplader

Fordele
 • pros-icon.svg Stærk og kraftig magnet
 • pros-icon.svg Kommer i forskellige farver
 • pros-icon.svg Stilet og eksklusivt design

Detaljeret gennemgang

Car Vent Mount er en universel magnetisk mobiltelefonholder, der er kompatibel med enhver telefonmodel eller bil. I et slankt design, der kommer i enten guld eller sølv, er holderen en stilfuld måde at have nem adgang til din telefon på, mens du er i bilen, så du kan følge GPS-anvisninger, sende sms’er eller tage vigtige opkald.

Derfor skal du vælge iDeal of Sweden Universal Car Vent Mount

Med N52-magneter af højeste kvalitet har holderen et kraftigt magnetisk greb, der holder din telefon sikkert på plads og stadig gør det ekstremt nemt og hurtigt at fjerne telefonen. Højkvalitets silikone maksimerer friktionen for at reducere glidning og sikre din telefon yderligere.

Den universelle mobiltelefonholder fra iDeal of Sweden kan nemt fastgøres til luftventilen på din bil og er kompatibel med enhver mobiltelefon. Holderen har en 360 graders rotation, som giver dig mulighed for at justere synsvinklen til enhver tid. Silikone  håndtaget sikrer et sikkert greb uden at beskadige ventilationen. Bilholderen monteres ved bilen luftkanal. 

Guide

Hvorfor skal du bruge en bilholder?

En mobiltelefonholder er et must-have. Nutidens smartphones kan give dig nem adgang til skærmen med satellitnavigation funktioner med opdaterede kort og trafikoplysninger, samtidig med at du kan afspille musik og podcasts, mens du rejser. Med stemmeassistenter kan du endda bruge dem til at foretage opkald eller modtage og sende tekster håndfrit på forskellige måder i biler.

Det eneste problem? Det er ulovligt at betjene en telefon, mens du kører et køretøj, og du kan blive slået med en bøde på 1500 kr., hvis du bliver taget. Det gælder også, når du venter ved lyset eller sidder fast i trafikken, og tusindvis bliver taget af politiet hvert år.

Med stemmekommandoer og din telefon i en passende holder nogle af disse problemer. Du kan acceptere opkald eller acceptere en rute korrektion på din satellitnavigation uden at bryde loven. Anbefalinger er klart at have en holder til din iphone.

Sådan vælger du den bedste mobiltelefon holder til dig

Der er to ting, du skal overveje, når du køber en mobilholder til bilen. Én, vil den passe til din telefon med/uden cover? Og to, passer det til din bil? Den gode nyhed er, at de holdere i denne test fungerer med alle populære smartphone. Den anden halvdel af ligningen er dog lidt mere kompliceret. Der er adskillige metoder til at fastgøre en telefonholder til instrumentbordet eller forrude, og ikke alle af dem passer til enhver bil.

En forrudemontering er en praktisk mulighed. Mens gummisugere af dårlig kvalitet langsomt kan miste deres greb og falde af, kan en god montering være meget praktisk. Nogle designs inkluderer understøtninger, der hviler på instrumentbrættet.

Du kan få sugekop, der fastgøres direkte til dit instrumentbræt. En anden mulighed er at tilslutte holderen til din bilstereo. En af de mest populære muligheder er en clips, der fastgøres til dit klimaanlæg.

Fastgør din telefon til holderen

Visse telefon beslag har clips eller arme, der holder telefonen sikkert: Du skubber simpelthen enheden på plads, når du sætter dig ind i bilen, og fjerner den, når du går.

Andre beslag har en magnetisk forbindelse. Disse kræver normalt, at du sætter en metalstrimmel på bagsiden af ​​din telefon, enten ved at klæbe den på bagsiden eller skubbe den ind i et etui – sidstnævnte er naturligvis bedre, da du ikke ønsker at bule din telefons æstetiske appel. Apples MagSafe-teknologi, som findes på tværs af iPhone 12-serien, åbner op for en anden, endnu bedre mulighed, hvor holderen simpelthen holder din iPhone via dens indbyggede MagSafe-opladningsplade. Iphone bilholder virker dog ikke til alle telefoner.

Andre funktioner at se efter

Der er ikke ret meget til telefon beslag i bilen: enten holder de din telefon sikkert, eller også gør de ikke. Det kan dog være en god idé at tjekke, om holderen giver dig adgang til telefonens USB- eller lightning-port, så du kan oplade din telefon, mens du er på vej – især hvis din telefon ofte fungerer som en satellit-navigation.

Visse beslag integrerer endda deres egen trådløse QI-oplader, hvilket betyder, at du kan oplade din telefon uden at tilslutte den. Der skal selvfølgelig være et kabel mellem din bils USB-port eller 12V-stik og opladeren.

Mange mobilholdere kommer også med trådløse opladere. Trådløse opladere er klart det mest optimale for at undgå diverse ledninger og besvær.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×