Termokrus Test: 11 bedste termokrus i test (Maj 2024)

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr, så hendes viden inden for køkkenudstyr og de forskellige brands i branchen er meget høj.  Mange gange... Læs mere

2
Et innovativt termokrus

Stelton To Go Click termokop 0,4 liter, metallic sort

4
Bedste termokrus til bilturen

Sagaform Termokrus Pearl

5
Drikkeflaske med termofunktion

Alfi City Drikkeflaske 0,5L Rosa Satin

8
Deluxe termokrus i alle farver

Alfi IsoMug Plus Termokrus Sort Lak 0,35L

9
Termokrus til hele familien

Kinto Termokrus 500ml, sort

10
Enkelt, ergonomisk termokrus

Wilfa Coffee 2Go Termokrus

11
Bedste billige termokrus

Thermos Termokrus 0,4L

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

I denne termokrus test er Bodums rejsekrus 35 cl kåret som testvinder. Dette på grund af dets alsidighed, der gør det velegnet til at have med på farten, det er brugervenligt og har et smart design. Det er dog efterfulgt af en række andre af de bedste termokrus på markedet. Læs med og bliv guidet til at vælge det rette for dig i artiklen.

Et termokrus er dejlig nemt og bekvemmeligt at have med på farten. Man kan spare en masse penge på ikke at skulle købe to-go, når man er på farten. Hvis det ikke altid er muligt at nå morgenkaffen, kan man nyde den i toget, bussen eller bilen på vej til job, mens man slapper af og ved, man kommer til tiden. Et termokrus kan også være godt til gåture. Det er altså et alsidigt produkt, og ved ikke at købe en masse to-go spare du både penge og skåner naturen for en-gangs krus. Man kan ofte også få lov til at medbringe eget krus til to-go drikken.

Bodum Rejsekrus 35 cl rustfrit stål/sort

Det bedste termokrus i test

Fordele
 • pros-icon.svg Kan holde din drik varm eller kold på farten
 • pros-icon.svg Praktisk to-go størrelse til alle transportformer
 • pros-icon.svg Udstyret med behagelig silikonekant til at holde på

Detaljeret gennemgang

Dette klassiske og stilrene rejsekrus fra Bodum er den perfekte makker på farten til din varme eller kolde drik. Den kan holde din drik varm eller kold i flere timer, og den har både en praktisk størrelse samt et behageligt holdeområde, der giver komfort ved brug.

Derfor skal du vælge Bodum Rejsekrus 35 cl

Med et Bodum rejsekrus på 35 cl får du en to-go makker, der kan holde enten dine kolde eller varme drik den rette behagelige temperatur, hvad end du drikker en læskende ice tea eller en god kop kaffe. Rejsekruset fra Bodum har en rigtig god og praktisk størrelse at medbringe på farten. Den kan indeholde 35 cl af din yndlingsdrik. Om du har varm kaffe i eller glatte vanter på, så vil du stadig kunne holde på kruset, da det er udstyret med en silikonekant, der er behagelig at holde på, og som sørger for, at du hverken brænder dig eller taber kruset. Det er alt i alt et rigtig godt brugervenligt rejsekrus i et nydeligt design og til en god pris.

Produktdetaljer:

 • Kapacitet: 35 cl
 • Opvaskemaskine: Ja
 • Materiale: Rustfrit stål, silikone, plastik
 • Farve(r): Stål med rød, hvid, blå eller sort detaljer

Stelton To Go Click termokop 0,4 liter, metallic sort

Et innovativt termokrus

Fordele
 • pros-icon.svg Drik hele vejen rundt på termokruset for brugervenlighed
 • pros-icon.svg Kan åbnes og lukkes med én hånd ideelt på farten
 • pros-icon.svg Innovativ med vakuumfunktion

Detaljeret gennemgang

Denne innovative to-go termokop er genial til dig, der ofte har mange ting i hænderne, når du er på farten. Den kan nemlig åbnes og lukkes med bare én hånd, så har du altid hænderne fyldt, så er denne rejsekop den helt rette til dig.

Derfor skal du vælge Stelton To Go Click Termokop 0,4 liter

En Stelton to-go click termokop er en innovativ udgave af et rejsekrus, som passer perfekt til den travle hverdag, hvor man ofte har hænderne fulde af diverse ting og sager. Har man dertil brug for en kold eller varm drik på farten, så kan dette To Go Click rejsekrus fra Stelton være det helt rette valg, da du nemt og enkelt med ét klik kan både åbne eller lukke rejsekruset igen. Du kan desuden drikke fra kruset hele vejen rundt, så det er fuldstændig ligegyldigt, hvordan du får fat på det, og hvorfra du drikker.

Produktdetaljer:

 • Kapacitet: 400 ml
 • Opvaskemaskine: Ja
 • Materiale: Rustfrit stål, plastik
 • Farve(r): Metallic sort med sølv top

Eva Solo To Go Cup Navy blue

Termokrus med et æstetisk og praktisk design

Fordele
 • pros-icon.svg Æstetisk enkelt og tidløst design i flere forskellige farver
 • pros-icon.svg Praktisk hank perfekt til medtagelse på farten
 • pros-icon.svg Udstyret med klikfunktion låget for nem og hurtig adgang til drikkeåbningen

Detaljeret gennemgang

Denne smukke æstetiske version af et termokrus er er udstyret med et både flot og praktisk design, der gør den ideel som to-go termokrus til en ægte æstetiker. Den er enkel og i god kvalitet, og bæreremmen gør den rigtig velegnet i den travle hverdag.

Derfor skal du vælge Eva Solo To Go Cup

Eva Solo To Go Cup er det perfekte valg til dig, der både går op i praktik og et rigtig flot og enkelt design. Det tidløse design gør dette termokrus til en klassiker, der kan bruges i mange år, da det aldrig vil gå af mode, og kruset kan passe til ethvert outfit og mange accessories. Eva Solo To Go termokruset fås i flere forskellige farver, der kan matche enhver smag. Udover, at designet er æstetisk, så er det også praktisk. Termokruset fra Eva Solo er nemlig udstyret med en god, slidstærk silikonehank, der er behagelig at holde i og som fungerer praktisk, når man er på farten. Du kan nemt bære termokruset rundt om håndleddet, hvis du ellers har hænderne helt fulde. Klikfunktionen, som termokruset er udstyret med i låget, giver dig en nem og hurtig adgang til drikkeåbningen, som kun vil åbne, når du skal drikke af dit termkrus. Når du ikke drikker af kruset, vil denne klikfunktion sørge for, at din Eva Solo To Go Cup holder helt tæt og ikke lækker, da kruset med denne funktion også har vakuumeffekt.

Produktdetaljer:

 • Kapacitet: 35 cl
 • Materiale: Rustfrit stål, silikone
 • Farve(r): Black, Grey, Rose, Navy Blue

Sagaform Termokrus Pearl

Bedste termokrus til bilturen

Fordele
 • pros-icon.svg Form velegnet til bilers kopholdere
 • pros-icon.svg Kan holde varm i op til 6 timer
 • pros-icon.svg Funktionel lukkefunktion, der kan lukke helt tæt så kruset ikke lækker

Detaljeret gennemgang

Kører du i bil til og fra arbejde eller er du ofte på længere ture i bilen, så er dette Sagaform Pearl termorejsekrus det ideelle bud til dig. Det har nemlig en form, der velegner sig rigtig godt til bilers kopholdere, og din kaffe, te eller lignende kan holde sig varm i hele 6 timer.

Derfor skal du vælge Sagaform Termokrus

Med et Sagaform Termokrus er du fuldstændig rustet til bilkørslen uanset, hvor lang bilturen end måtte være. Det er et enkelt rejsekrus, der er formet, så det matcher kopholdere i diverse biler på tværs af modeller og mærker. Din kaffe, te eller lignende kan holde sig varm i helt op til 6 timer, så du kan roligt tage på en lang køretur uden, hvor du i ro og mag kan nyde din drik uden at skulle huske at få den drukket hurtigt, mens den er varm. Rejsekruset har en funktionel lukkefunktion, der sørger for, at alt er helt tæt, og kruset ikke lækker. På den måde undgår du at have pletter og plamager i holderne eller på bilsæderne eller ned ad dig selv, når du drikker af dit Sagaform Termokrus på farten.

Produktdetaljer:

 • Kapacitet: 400 ml
 • Materiale: Rustfrit stål, plastik
 • Farve(r): Pearl med sort låg

Alfi City Drikkeflaske 0,5L Rosa Satin

Drikkeflaske med termofunktion

Fordele
 • pros-icon.svg Slag og brudsikkert design med overflade af ColourProtect
 • pros-icon.svg Kan holde din drik varm i op til 8 timer eller kold i op til 16 timer
 • pros-icon.svg Miljøvenlig drikkeflaske med termofunktion til hjemme eller på farten

Detaljeret gennemgang

Denne Alfi City Drikkeflaske er en alsidig rejseflaske, der kan fungere som almindelig drikkeflaske i hverdagen samt som en termoflaske til både dine varme og kolde drikke enten derhjemme eller på farten. Den kan derfor være et godt miljøvenligt valg til drikkevarer i hverdagen.

Derfor skal du vælge Alfi City Drikkeflaske

Alfi City Drikkeflaske er en meget alsidig flaske, der kan bruges til mange forskellige formål i hverdagen. Den kan bruges som vandflaske eller til andre læskende drikke i de varmere måneder, hvor drikkene bliver holdt kølige i helt op til 16 timer. Endvidere kan den bruges som termoflaske i de køligere måneder til de varme drikke såsom kaffe eller te. Her kan drikkene holdes varme i helt op til 8 timer. Alfi City er altså en multifunktionel drikkeflaske, der kan bruges enten hjemme eller på farten. Dens alsidighed gør den til et rigtig godt alternativ til almindelige plastikflasker, når man skal hydreres i løbet af dagen, og den fungerer samtidig med en termofunktion som et godt alternativ til et almindeligt termo- eller rejsekrus, da den kan bruges til det hele, og man behøver derfor ikke have flere forskellige produkter at vælge imellem. Den er desuden yderst holdbar, da den har en ColourProtect overflade, der gør den slag og brudsikker.

Produktdetaljer:

 • Kapacitet: 500 ml
 • Opvaskemaskine: Ja
 • Materiale: Rustfrit stål
 • Farve(r): Lyserød

EMSA Thermal Travel Mug 0.36L Black

Termokrus med lang garantiperiode

Fordele
 • pros-icon.svg 5 års garanti som kvalitetssikring
 • pros-icon.svg Stort holdeområde med bredt silikonebælte
 • pros-icon.svg 360 graders drikkekant for brugervenlighed på farten

Detaljeret gennemgang

Dette EMSA Thermal Travel Mug er et godt, solidt og bekvemt termokrus, der altid vil være behageligt og praktisk at holde på, da den er udstyret med et yderst bredt silikonebælte. Du kan nemt og enkelte drikke hele vejen rundt fra termokruset.

Derfor skal du vælge EMSA Thermal Travel Mug

Vil du gerne have et godt praktisk og solidt termokrus med en god kvalitetssikring? Så er dette EMSA Thermal Travel Mug termokrus et rigtig godt valg. Det er et krus, der er hele 5 års garanti på, hvilket giver dig som forbruger en vished om, at termokruset er lavet i god kvalitet, og hvis der skulle være noget, er der lang tids garanti på. Det er et praktisk krus, der har en god størrelse, og det meget brede silikonebælte, der fylder det meste af termokruset, er både med til at holde på varme eller kolde, det giver et godt greb, så man ikke så let taber sit EMSA termokrus, og dertil vil man ikke brænde sig, da der er et godt bredt stykke at holde på. Når du er på farten, er det nemt at drikke af dit EMSA Travel Mug, for du kan drikke hele vejen rundt, 360 grader, så du behøver ikke stå og bøvle med at vende det rigtigt, hvis du samtidig kører bil eller har hænderne fulde.

Produktdetaljer:

 • Kapacitet: 360 ml
 • Opvaskemaskine: Ja
 • Materiale: Rustfrit stål, silikone
 • Farve(r): Stål og sort

Melitta Termokop SST

Bedste ergonomiske termokrus

Fordele
 • pros-icon.svg Udstyret med låsefunktion for sikkerhed
 • pros-icon.svg Silikonebælte for komfort
 • pros-icon.svg Ergonomisk design for brugervenlighed

Detaljeret gennemgang

Denne Melitta Termokop SST er et stilrent rejsekrus, der er udstyret med et ergonomisk design for godt greb og hertil understøttet af silikonebæltet, der vil være behageligt at holde på uanset temperaturen i termokoppen samt udendørs.

Derfor skal du vælge en Melitta Termokop SST

Melitta SST Termokop er et godt praktisk valg af termokrus, der vil være yderst behageligt og brugervenligt at holde på. Det ergonomiske design med tilhørende silikonebælte gør, at kruset vil føles virkelig godt i hånden, og det brede design i toppen, vil være med til at sikre, at man ikke så nemt taber kruset, da det ikke vil kunne glide igennem hænderne. Silikonebæltet har også flere funktioner, da det både sikre et godt greb samtidig med, at det sikre, at man ikke brænder sig, når man har en varm drik i sit Mellita termokrus. Termokruset er desuden udstyret med en låsefunktion, der sikre, at låget ikke åbner sig, medmindre man skal drikke af kruset. Det sikrer både, at du ikke spilder samt, at din Mellita Termokop SST ikke vil lække, når du har det med rundt.

Produktdetaljer:

 • Kapacitet: 350 ml
 • Materiale: Rustfrit stål, silikone
 • Farve(r): Sølv med sort

Alfi IsoMug Plus Termokrus Sort Lak 0,35L

Deluxe termokrus i alle farver

Fordele
 • pros-icon.svg Dobbeltvægget med vakuumfunktion
 • pros-icon.svg Udstyret med Push & Drink funktion
 • pros-icon.svg Nemt rengøre og kan skilles ad og komme i opvaskemaskinen
 • pros-icon.svg Designet til at kunne tåle slag og stød

Detaljeret gennemgang

Alfi IsoMug Plus er et termokrus i en lidt højere prisklasse end andre, udstyret med smarte funktioner såsom push & drink og vakuum. Den har et klassisk, stilrent og lækkert design, der kan matche enhvers smag. Et termokrus i høj kvalitet og med mange funktioner.

Derfor skal du vælge Alfi IsoMug Plus Termokrus

Ønsker du dig et termokrus, der lige kan dét ekstra og som har et lækkert design, der passer til ethvert outfit, i enhver bil, så er dette Alfi IsoMug Plus det helt perfekte valg. Kruset er udstyret med vakuumfunktion, der sammen med det dobbeltvæggede design gør termokruset endnu bedre til at holde din drik kold eller varm, da kruset vil lukke fuldstændig tæt. Kolde drikke holdes kølige i 8 timer og varme drikke i 4 timer, og du vil aldrig opleve at dit Alfi IsoMug termokrus vil lække. Med push & drink funktionen vil Alfi termokrusets drikkeåbning kun åbne, når du trykker på knappen og skal drikke af kruset. Dette er endnu en funktion, der sikre, at du ikke kommer til at have hverken kold eller varm drik andre steder end, hvor det er beregnet. Alfi IsoMug Plus kan nemt skilles ad, så du selv kan sørge for at rengøre det eller lægge det i opvaskemaskinen, hvor alle dele kan blive vasket. Designet et klassiskt og enkelt og enormt robust, og termokruset kan holde til både slag og stød. Det har en god størrelse til at tage med rundt, og det passer godt i diverse kopholdere i biler. Endvidere fås Alfi IsoMug i alverdens farver, som passer til enhver smag.

Produktdetaljer:

 • Kapacitet: 35 ml
 • Opvaskemaskine: Ja
 • Materiale: Rustfrit stål
 • Farve(r): Sort, hvid, stål, grøn, lilla, rød, turkis

Kinto Termokrus 500ml, sort

Termokrus til hele familien

Fordele
 • pros-icon.svg Fås i mange forskellige farver
 • pros-icon.svg Drik hele vejen rundt
 • pros-icon.svg Plads til en masse af din yndlingsdrik

Detaljeret gennemgang

Dette helt enkle termokrus fra Kinto med en kapacitet på 500 ml er et termokrus, der passer helt perfekt til dig, der ønsker et termokrus i din yndlingsfarver eller til jer som familie, der ønsker en farve til hvert familiemedlem. Termokruset er inspireret af almindelige krus og glas.

Derfor skal du vælge Kinto Termokrus 500 ml

Du kan helt selv vælge, hvilken farve dit Kinto termokrus skal være. Der er hele 6 farver at vælge imellem, og du kan derfor nemt få dig et krus enten i eller i nærheden af din yndlingsfarve og passende til andre accessories. Termokruset fra Kinto passer derfor også rigtig godt til en familie, hvor alle skal have hver sit termokrus, så alle kan få deres helt egen farve. Kinto Termokrus er inspireret af de helt almindelige krus og glas, hvor det er muligt at drikke hele vejen rundt, så man ikke nødvendigvis skal vende kruset på en særlig måde for at kunne drikke af det.

Produktdetaljer:

 • Kapacitet: 500 ml
 • Materiale: Rustfrit stål, silikone, kunststof
 • Farve(r): Sort, stål, hvid, rød, khaki, turkis

Wilfa Coffee 2Go Termokrus

Enkelt, ergonomisk termokrus

Fordele
 • pros-icon.svg Enkelt og stilren så alle kan bruge det
 • pros-icon.svg Ergonomisk design for et godt greb
 • pros-icon.svg Silikonebælte med flere funktioner for brugervenlighed

Detaljeret gennemgang

Dette enkle Wilfa Coffee 2Go Termokrus er et meget enkelt termokrus, der er udstyret med et ergonomisk design, der både er stilrent og tidsløst og meget neutralt. Vælger du dette Coffe 2Go termokrus fra Wilfa, vil du både få ergonomi og brugervenlighed med i købet.

Derfor skal du vælge Wilfa Coffee 2Go Termokrus

Wilfa Coffee 2Go termokruset er et rigtig godt valg for dig, der ønsker et enkelt, stilrent termokrus, der er rart at holde på, og som er meget neutralt og kan bruges af alle. Det har et ergonomisk design, der giver et godt greb, og som gør det ekstra brugervenligt. Silikonebæltet, der sidder midt på termokruset i den tynde del, medvirker til, at kruset hverken vil smutte ud af hænderne på dig, eller at du vil brænde dig, hvis du har varme drikke i dit Wilfa termokrus. Dette øger komforten ved brug, og giver dig en sikkerhed, når du har det i hånden.

Produktdetaljer:

 • Kapacitet: 345 ml
 • Opvaskemaskine: Ja
 • Materiale: Plast
 • Farve(r): Sort

Thermos Termokrus 0,4L

Bedste billige termokrus

Fordele
 • pros-icon.svg Budgetvenlig pris til enhver økonomi
 • pros-icon.svg Praktisk håndtag for brugervenlighed
 • pros-icon.svg Slide-låg for nemt at kunne drikke

Detaljeret gennemgang

Er du på udkig efter et budgetvenligt termokrus, som ikke koster alverden, så er dette Thermos Termokrus det helt perfekte bud. Det er et funktionelt, praktisk termokrus med et godt håndtag, så man hverken taber kruset eller brænder sig, hvis man har en varm drik med sig på farten.

Derfor skal du vælge Thermos Termokrus 0,4L

Vil man gerne være fri for to-go og spare penge og/eller engangsservice, så er dette Termos Termokrus det et rigtig godt valg. Du spare nemlig ikke kun penge i hverdagen, Thermos termokruset fås nemlig også til en yderst budgetvenlig pris, som alle kan være med på. Ved dette termokrus er der tænkt på både praktik og brugervenlighed. Det er udstyret med et håndtag, der gør, at man kan få et godt greb på kruset uden, man behøver være bekymret for at tabe det. Det er dertil rigtig velegnet til, når man har varme drikke i sit Thermos termokrus, da man er sikret ikke at brænde sig. Med slidelåget kan du nemt drikke af kruset og lukke det tæt til, når du er på farten, så det ikke lækker.

Produktdetaljer:

 • Kapacitet: 400 ml
 • Opvaskemaskine:
 • Materiale: Rustfrit stål, plastik
 • Farve(r): Sølv med sort låg og håndtag

Guide

Guide til valg af termokrus

Når du skal på udkig efter et termokrus, er det ikke helt ligegyldigt, hvilket du vælger. Der findes mange versioner af termokrus på markedet, der alle har forskellige funktioner og designs, hvor der kan være fokuseret på praktik eller design eller en god kombination. Hvilket termokrus, som netop du skal vælge, vil afhænge meget af, hvor ofte du skal bruge det, hvad det budget er, og hvor meget praktik og brugervenlighed du ønsker, samt om designet har nogen rolle. Læs med herunder og bliv klogere på, hvilke overvejelser, du bør gøre dig, inden du vælger dit første eller næste termokrus.

Skal termokruset kunne tåle opvaskemaskine?

Uanset om du skal bruge termokruset hver dag eller kun en gang imellem, så er det vigtigt, at kruset bliver rengjort grundigt efter hver gang. Derfor er det en god idé at overveje, om man ønsker selv at skulle rengøre det i hånden, eller om det skal være så nemt og enkelt som muligt. Hvis sidstnævnte er din foretrukne rengørings… skal termokruset gerne kunne komme i opvaskemaskinen, så det eneste du skal gøre er, at sørge for at skille det ad og lægge det til vask i maskinen.

Hvor ofte skal termokruset bruges?

Hvilket termokrus, du skal vælge, handler også meget om, hvor ofte du skal bruge det. Det kan godt betale sig at investere lidt penge i kruset, hvis det er et, du skal bruge hver eneste dag, da det dermed skal kunne tåle daglig slid og brug og rengøring, og derfor skal det have et vist kvalitetsniveau. Skal det kun bruges indimellem, når du skal på lange ture i bil eller anden transport, kan det være rigeligt med et lidt billigere krus med nogle gode funktioner.

Hvor stor skal kapaciteten være?

Der findes termokrus i mange størrelser og former, der kan indeholde forskelligt. Det er meget smag og behag, hvor meget drikke man ønsker at kunne have i sit termokrus. Bruger man det både til koldt og varmt, kan det være en fordel, at der kan være meget i, og det kan det samtidig også være, hvis man skal bruge sit termokrus på længere ture eller bare godt kan lide en stor morgenkaffe eller en masse te. Er det modsat kun et termokrus, der lige skal bruges til hverdagens lille morgenkaffe ind til arbejdet, som man ikke når at drikke derhjemme, behøver termokruset ikke nødvendigvis at kunne indeholde …

Hvilket design skal termokruset have?

Design og praktik kan i mange tilfælde hænge sammen og i andre tilfælde være rent det ene eller det andet, der er fokuseret på. Hvis du ønsker et særligt design, kan det være en god idé at tjekke de mange designs ud og herfra afgøre, hvad der passer bedst til dig. Når design og praktik går op i en højere enhed, vil du få rigtig meget ud af dit termokrus, da det derved både vil være pænt i hverdagsbrug og meget praktisk, så det er godt at have med på farten.

Hvor praktisk og brugervenligt skal termokruset være?

I forlængelse af ovenstående omkring design, bør man tænke over, hvor meget praktik og brugervenlighed, der skal være indtænkt i det termokrus, man vælger. Hvis man skal bruge termokruset meget og have det meget med på farten og også drikke af det her, kan det være helt ideelt at finde et termokrus med meget praktik og brugervenlighed indtænkt i designet. Skal du modsat kun bruge det indimellem, hvor det måske meget af tiden skal stå på et bord, behøver der ikke nødvendigvis være indtænkt en masse smart funktion, der gør det muligt at kunne drikke med hænderne fulde eller at kunne bære det med rundt, hvor end man er på vej hen.

Skal termokruset have flere funktioner?

De fleste termokrus kan du både bruge til varmt og koldt. Er du typen, der gerne vil kunne bruge dit termokrus til alt drikkelse i hverdagen, kan det være en idé at kigge efter en, der kan fungere som drikkeflaske samtidig med, at den har en termofunktion. På den måde kan du både drikke morgenkaffen eller teen på farten på vej til studie eller arbejde, og du kan samtidig sørge for at holde dig hydreret i løbet af dagen med dejlig, køligt vand eller lignende.

Hvad er budgettet?

Sidst men ikke mindst, så skal budgettet jo overholdes, når du skal ud og have købt dig dit første eller næste termokrus. Der findes termokrus til alle budgetter, så er man studerende eller har en stram økonomi af andre årsager, så behøver man ikke gå forgæves, for der findes også billigere versioner, der stadig er funktionelle og velegnet til hverdagsbrug. Med det sagt, så kan det som før nævnt godt betale sig at give bare en lille smule ekstra for sit termokrus, da kvalitet og pris jo ofte går hånd i hånd, og holdbarheden vil ofte være lige en tand bedre, når man nærmer køber et termokrus til en pris i en mellem prisklasse. Det vil også sikre dig, at du ikke skal købe flere end det ene, fordi det helt billige termokrus muligvis ikke kan tåle den daglige slitage.

Sådan vedligeholder du dit termokrus

Den eneste vedligeholdelse dit termokrus kræver er, at du sørger for at rengøre det hver gang, du har haft det i brug, og gerne inden for længe, da fx rester af kaffe, kakao eller te helst ikke skal nå at størkne i og på kruset. Alle rester vil kunne påvirke kruset på sigt uanset, hvilket materiale det er lavet i. Dit termokrus vil holde længere og sørge for at holde tæt i længere tid, når du sørger for at rengøre og tørre det af efter hver brug.

Find det bedste termokrus tilbud

Der findes som før nævnt termokrus i alle prisklasser, der kan passe til ethvert budget. Skal termokruset brugers hver eneste dag, kan det dog betale sig at investere i et, der ikke hører til de helt billige af slagsen. Som med så meget andet, vil kvalitet og pris ofte også gå hånd i hånd, når det kommer til termokrus. Så du vil ofte kunne få en mere slidstærk funktion med længere holdbarhed og et design, der går op i en højere enhed med praktik og brugervenlighed, hvis du vælger at smide lidt flere penge i puljen til købet af et termokrus. Når du har fundet det helt rigtige, kan du med fordel afvente og se, om der skulle komme et godt tilbud på dit yndlingstermokrus, da der ofte er forskellige tilbud at hente og penge at spare, når man køber på internettet.

Sådan er denne termokrus test udført

Denne termokrus test er udfærdiget på baggrund af en undersøgelse af andre testsiders resultater, ekspertudtalelser samt forbrugerudtalelser. På den måde har vi fundet frem til, hvilke termokrus, der fungerer bedst i praksis og har det mest funktionelle design. Man kan derfor roligt vælge imellem de inkluderede termokrus i denne test, da alle produkterne overholder en vis kvalitet.

FAQ

Hvilket termokrus er bedst?

I denne termokrus test er Bodums rejsekrus 35 cl kåret som testvinder, da det både er funktionelt og har et rigtig flot design. Det kan nemt medbringes, og det er behageligt og brugervenligt at holde på.

Skal man vedligeholde et termokrus?

Man skal vedligeholde termokruset ved at sørge for at rengøre det hver eneste gang, man har brug det. Det er ikke nok at rengøre det indimellem, selvom man har den samme drik i hver dag.

Hvad skal jeg overveje ved valg af nyt termokrus?

Det er vigtigt, at du overvejer, hvor ofte termokruset skal bruges, og hvor du skal bruge det henne mest. Det vil nemlig have en afgørende betydning for både design og behov for praktik og brugervenlighed.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×