Trådløs Ringeklokke Test: Anmeldelse af 5 bedste

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr, så hendes viden inden for køkkenudstyr og de forskellige brands i branchen er meget høj.  Mange gange... Læs mere

Honeywell DC313NEA trådløs dørklokke 3
En god trådløs ringeklokke med bevægelsessensor

Honeywell DC313NEA trådløs dørklokke

Video Porttelefon Dørkamera Wifi 720p 5
Til dig, der ønsker en trådløs ringeklokke med kamera

Video Porttelefon Dørkamera Wifi 720p

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

I denne artikel kan du læse om de 6 bedste trådløse ringeklokker på markedet. Modellerne er testet på parametrene: billedkvalitet, lydkvalitet og funktionalitet. Som testvinder har vi kåret en Google Nest Hello Video Dørklokke. Denne model er dog en smule dyr, så hvis du har et lidt småt budget kan du med fordel investere i en af de andre gode trådløse dørklokker.

Efter gennemgangen af de udvalgte produkter, finder du en kort gennemgang af, hvad du skal være opmærksom på inden du køber en trådløs ringeklokke.

Google Nest Hello Video Dørklokke

Den bedste trådløse ringeklokke

Fordele
 • pros-icon.svg Kåret som bedst i test af Forbrugerrådet Tænk i 2019
 • pros-icon.svg Udstyret med Bluetooth, så du kan få beskeder om gæster direkte på telefonen
 • pros-icon.svg Indbygget dag og nat funktion, så du får skarpe billeder på alle tider af døgnet
 • pros-icon.svg Mulighed for at se billedhistorik for op til tre timer før

Detaljeret gennemgang

Du kan med fordel investere i denne trådløse ringeklokke, hvis du leder efter den bedste model på markedet. Lige netop denne ringeklokke er nemlig kåret som testvinder hos Forbrugerrådet Tænk i 2019. Modellen er vejrfast og har indbygget højtaler og mikrofon. Derudover har den både nat og dag funktion, så du altid kan se, hvem der står udenfor.

Derfor skal du vælge en Google Nest Hello Video Dørklokke

Er du på jagt efter den bedste trådløse ringeklokke til dit hjem? I så fald er denne Nest Hello klokke lige noget for dig. Modellen kan streame døgnet rundt, både dag og nat, så du altid har en mulighed for at se, hvem der banker på eller opholder sig på din grund. Modellen leverer endda skarpe og fulde billeder, så du kan se personer i fuld figur og eventuelt pakke, der ligger på jorden.

Modellen har desuden indbygget højtaler og mikrofon, så du let og hurtigt kan tale med dem der banker på – og endda med god lyd, så ingen ord går tabt. Grundet de ovenstående funktioner og flere til, så er det intet under, at denne dørklokke er udvalgt som testvinder hos Forbrugerrådet Tænk i 2019.

Indbygget Bluetooth

En af de helt store fordele ved denne trådløse ringeklokke, og klart en af de ting, der får den til at skille sig ud fra andre modeller på markedet, er dens indbyggede Bluetooth funktion. Du kan således tilslutte din ringeklokke til din telefon og installere en app, hvor du kan kontrollere ringeklokken fra. På den måde kan du slå lyden fra, hvis der er brug for ro i huset eller du ikke ønsker at geare hundene op, mens stadig modtage beskeder på din telefon, så du ved, når nogen står ude foran huset. Du kan endda tale med dine gæster via app’en.

Altid skarpe billeder

Som beskrevet giver denne trådløse ringeklokke dig mulighed for at benytte den dag og nat med konstant skarpe billeder og lyd. Det skyldes, at modellen benytter sig af HDR og Night Vision. Du kan desuden se live streaming, når som helst det passer dig. Der er også mulighed for at se en tre timers billedhistorik, hvis du er gået glip af noget.

Du har mulighed for at benytte dig af forudindspillede svar i app’en, hvis du gerne vil gøre tingene lidt lettere for dig selv, når folk ringer på. På den måde skal du nemlig ikke til at sidde og kommunikere med dem, men kan i stedet bare benytte de automatiske svar. Det gør tingene lidt lettere, hvis du skal guide postmanden til, hvor han skal lægge din pakke e.l.

Produktdetaljer

 • Højde: 11,7 cm
 • Bredde: 4,3 cm
 • Dybde: 2,6 cm
 • Strømkilde: Hardwired
 • Frekvensbånd: 2,4 ghz og 5 GHz
 • Nominal spænding: AC 16 – 24 volt
 • Digital zoom: 8
 • Max digital video opløsning: 1600 x 1200

Nedis Wi-Fi Smart Video Doorbell

Den bedste billige trådløse ringeklokke

Fordele
 • pros-icon.svg Billig i pris på trods af funktionelle egenskaber
 • pros-icon.svg Svar på opkald fra din dørtelefon selvom du ikke er hjemme
 • pros-icon.svg HD optagelser og mulighed for digitalt zoom på din telefon
 • pros-icon.svg Mulighed for at gemme optagelserne, hvis du køber et MicroSD kort.

Detaljeret gennemgang

Med denne smarte ringeklokke fra Nedis får du muligheden for at svare personer, der ringer på din ringeklokke også selvom du ikke er hjemme. Du kan nemlig nemt starte et videoopkald til ringeklokken via din telefon, hvis bare du er på et trådløst netværk. Selvom modellen er udstyret med denne smarte feature, så koster den langt fra alverden.

Derfor skal du vælge en Nedis Wi-Fi Smart Video Doorbell

Hvis du ikke er det største budget at gøre godt med, men stadig gerne vil have en yderst funktionel trådløs dørklokke, så skal du se nærmere på denne model fra mærket Nedis. Først og fremmest er denne trådløse dørklokke nemlig en del billigere i prisen end de andre modeller på denne liste. Alligevel går du langt fra ned på kvalitet, da dørklokken stadig er udviklet med flere funktionelle egenskaber end man ser i almindelige dørklokker.

Trådløs ringeklokke med lang rækkevidde

Det særlige ved denne dørklokke er, at du skal svare via din telefon frem for en opsat dørtelefon. Det betyder til gengæld også, at du kan svare på opkald, hvor end du befinder dig i verden. Den eneste betingelse er dog, at din telefon skal have forbindelse til et internet for at kunne streame billederne fra kameraet og sende push meddelelser.

Du kan både få beskeder på din telefon, når nogen ringer på dørklokken eller hvis de nærmer sig huset takket være den indbyggede bevægelsesregistrering. Når du modtager en push meddelelse på din telefon, så er det op til dig selv, om du vil ringe op til dørklokken og tale med personen, der står der eller lade være. Dét at du kan svare uanset om du er hjemme eller ej øger sikkerheden i hjemmet.

HD optagelser

Du kan være sikker på, at du altid kan se, hvem der står ude foran huset, da modellen er udstyret med et kamera med en god opløsning. Du får således HD optagelserne på 720 p sendt direkte til din telefon. Med dette smarte kamera kan du også nemt zoome ind, så du kan se en mere detaljeret oversigt. Kameraet kan filme op til fem meter fra stedet og i et synsfelt på 130 grader.

Hvis du ønsker det, så kan du desuden også investere i et MicroSD kort på op til 128 GB, da optagelserne i så fald vil blive gemt. På den måde kan du gå tilbage og se, hvad der filmet tidligere.

Med denne dørklokke får du kun beskeder på din telefon. Du vil således ikke have en decideret dørtelefon i huset. Der er dog mulighed for at investere i den matchende ringeklokke i sættet, så du også kan høre ringeklokken, når du er hjemme frem for kun at få en besked via telefonen.

Produktdetaljer

 • Farve: Grå
 • Strømkilde: Strømadapter
 • Frekvensbånd: 2,4 – 2,484 GHz
 • Nominal spænding: DC 8 volt
 • Max digital video opløsning: 1280 x 720

Honeywell DC313NEA trådløs dørklokke

En god trådløs ringeklokke med bevægelsessensor

Honeywell DC313NEA trådløs dørklokke
Fordele
 • pros-icon.svg Ringeklokke sæt med både ringeklokke, trykknap og bevægelsessensor
 • pros-icon.svg Mulighed for valg af melodi, så tonen tilpasses dine ønsker
 • pros-icon.svg Forbedret lyd og optimal lydstyrke, der hverken er for høj eller lav

Detaljeret gennemgang

Ved at investere i denne trådløse dørklokke fra mærket Honeywell, kan du være sikker på, at du altid bliver advaret før det banker på døren. I dette sæt får du nemlig både en dørklokke, trykknap og en bevægelsessensor, der kan sættes op, så du kan se, når folk nærmer sig huset. Du vælger desuden selv melodi til klokken ud fra en række forudindstillede melodier og så har ringeklokken en god lydstyrke, så du altid kan høre den.

Derfor skal du vælge en Honeywell DC313NEA trådløs dørklokke

Hvis du ikke går helt så meget op i en dørklokke med indbygget videoovervågning, men nærmere prioriterer en brugerdefineret advarsel, så er denne trådløse dørklokke fra Honeywell mulighed den rigtige variant for dig. Det særlige ved denne model er nemlig, at den ikke har overvågning, men derimod en bevægelsessensor, som du selv bestemmer, hvor skal opsættes. På den måde kan du selv være med til at bestemme, hvor lang tid før en gæst ankommer, at du vil have advarslen.

Den medfølgende PIR sensor skal anbringes ude foran huset. Den har en registreringsrækkevidde på 12 meter og kan overvåge et område i en vinkel på 140 grader. Bevægelsessensoren vil udløse en tidlig alarmlyd, når nogen nærmer sig området. På den måde bliver du opmærksom på, at nogen er på vej lidt tidligere end med en normal ringeklokke.

Indstil selv melodi

Du får naturligvis ikke kun en alarm, når folk kommer forbi din bevægelsessensor, men også en decideret klokke, når dine gæster ringer på dørklokken. Du vælger selv melodien til din dørklokke ud fra 6 valgfrie melodier, som desuden har en digitalt forbedret lyd. Hvis du har indstillet dørklokken til sit maksimale lydniveau, så vil den være på 84 dB, som kan høres op til 80 meter væk.

Derudover får du også en visuel alarm via en blinkende LED strobe på dørklokken, så du bliver altså advaret med både lyd og lys. I alt har denne trådløse dørklokke en rækkevidde på op til 150 meter. Du kan desuden også informere dine gæster om en hemmelig banke-på funktion, så du ved, at dem der ringer på er nogen du kender – og altså ikke bare postbuddet, avisdrengen eller en sælger.

Produktdetaljer

 • Højde: 11 cm
 • Bredde: 7 cm
 • Dybde: 4,2 cm
 • Farve: Hvid
 • Strømkilde: Batterier
 • Frekvens: 868 MHz
 • Nominal spænding: dørklokken benytter 4 x LR6 (AA) 1,5 volt, trykknappen benytter 1 x CR2032, 3 volt og bevægelsessensoren benytter 1 x 9V PP3 (6LR61)

Honeywell DC313NFB dørklokke med 2 ringetryk

Til dig, der ønsker en trådløs ringeklokke 2 modtagere

Fordele
 • pros-icon.svg Dørklokke sæt med to ringetryk og to ‘alarmer’
 • pros-icon.svg Dørklokkerne kan indstilles til 6 forskellige melodier
 • pros-icon.svg Mulighed for at indstille en særlige ringelyd til familie og venner for ekstra sikkerhed

Detaljeret gennemgang

Denne trådløse dørklokke fra mærket Honeywell er oplagt til dig, der gerne vil have et enkelt dørklokke system til mere end én dør. Med dette køb får du nemlig to ringeklokker, der kan indstilles til at afgive hver sin lyd, så du ved om dine gæster står ved for- eller bagdøren. Derudover bliver du informeret med både lys og lyd, når nogen ringer på en af dørklokkerne.

Derfor skal du vælge en Honeywell DC313NFB dørklokke med 2 ringetryk

Hvis du leder efter en lidt mere enkel opsætning af ringeklokker uden indbygget videoovervågning eller bevægelsessensor, så kan du med fordel investere i dette dørklokke sæt fra Honeywell. Med dette sæt slipper du nemlig for alle de mere indviklede dele, men får stadig fuld funktionalitet for pengene. Du kan således ikke se, hvem der står ude foran huset, men du kan indstille dørklokkerne til et ‘hemmeligt’ tryk, så du ved, hvornår det er din familie eller nære venner og hvornår det er fremmede, der ringer på.

Denne funktion er bl.a. optimal, hvis du nogen gange lader børnene være alene hjemme, da de i så fald ved, hvornår de med sikkerhed kan åbne døren og hvornår det er fremmede, der står udenfor.

Advarsel med lyd og lys

En af fordelene ved at benytte sig af denne type ringeklokke fra Honeywell er, at der ikke kun kommer en lyd, når folk ringer på klokken, men også en lys advarsel. Ringeklokken har således et indbygget flash lys, der blinker, når der ringes på dørklokken. Af den grund fungerer denne trådløse ringeklokke også hos folk, der enten ikke kan eller vil høre dørklokken.

Der er dog rig mulighed for at høre klokken, når du har sat den til frem for at gå efter det blinkende lys. Det skyldes, at denne model er udstyret med en indbygget højtaler med forstærker, der kan give lyd fra mig med 80 dB. Du vælger dog selv, hvor kraftig lydniveauet skal være og hvilken type lyd, som de to ringeklokker skal afgive. Du kan nemlig vælge mellem 6 forskellige melodier. Du kan altså således også udmærket indstille én lyd til fordørens klokke og en anden til bagdørens klokke, så du ved, hvornår dine gæster står det ene og andet sted.

Produktdetaljer

 • Højde: 11 cm
 • Bredde: 7 cm
 • Dybde: 4 cm
 • Farve: Hvid
 • Strømkilde: Batterier
 • Nominal spænding: 4 x 1,5V AA / 2 x 3 volt CR2032
 • Lydniveau: 80 dB

Video Porttelefon Dørkamera Wifi 720p

Til dig, der ønsker en trådløs ringeklokke med kamera

Video Porttelefon Dørkamera Wifi 720p
Fordele
 • pros-icon.svg Kamera i god opløsning, med nattesyn og som kan filme i en 166 graders vinkel
 • pros-icon.svg Mulighed for at få live billeder sendt direkte til din telefon
 • pros-icon.svg Lavt strømforbrug sikrer en god holdbarhed op batterierne
 • pros-icon.svg Indbygget bevægelsessensor så du kan få en advarsel før opkaldet

Detaljeret gennemgang

Med denne trådløse ringeklokke med indbygget dørkamera kan du både se og høre, hvem der kommer på besøg før du lukker dem ind. Modellen filmer med 1280 x 720 p og giver dig mulighed for at se en live video fra dit overvågningskamera direkte på din telefon. Modellen har desuden et lavt strømforbrug, hvilket sikrer, at batterierne kan holde i lang tid.

Derfor skal du vælge en Video Porttelefon Dørkamera Wifi 720p

Der findes en lang række trådløse ringeklokker med indbygget kamera, men du kan ikke gå helt galt i byen, hvis du investerer i denne model. Det særlige ved denne variant er, at den har en god opløsning og er udstyret med IR Nightvision, så du altid kan modtage gode billeder og videoer – uanset vejrforhold eller om det er efter mørkets frembrud. Modellen filmer med en vinkel på 166 grader, så du kan se et større område.

Lige netop denne model er endda også udstyret med en bevægelsessensor, så du kan få advarsel om, hvornår nogen er på vej tæt på huset. Bevægelsessensoren følsomhed kan dog justeres individuelt. Du kan med fordel downloade den tilhørende app til dette sæt, så du kan se live video fra dit kamera direkte på telefonen. Det er også via app’en, at du modtager besked om bevægelser opfanget med sensoren.

Mulighed for flere brugere på én gang

Modellens dørkamera kan understøtte op til fire enheder på samme tid. Du har altså mulighed for at dele forbindelsen med familien, så alle i huset kan lukke gæster ind og se hvem der banker på. Man kan endda også nemt svare via telefonen, hvis app’en er downloadet – også selvom ingen af jer er i huset. Der er desuden optimal real lyd og video, når du benytter denne model.

Lavt strømforbrug

En anden fordel ved denne trådløse dørklokke er, at den har et lavt strømforbrug. Den står praktisk talt på standbytilstand det meste af tiden og derfor kan du også være sikker på, at de batterierne kan holde i over seks måneder. Der er dog ingen grund til at være nervøs for, at din dørklokke pludselig ikke virker, da du kan holde øje med modellens batteriniveau i app’en. Du har altså god tid til at få udskiftet batterierne, når deres strømniveau begynder at ligge lidt lavt.

Produktdetaljer

 • Højde: 13 cm
 • Bredde: 7 cm
 • Dybde: 3,5 cm
 • Farve: Sort og grå
 • Strømkilde: Batterier
 • Frekvensbånd: X ghz og X GHz
 • Nominal spænding: 2 x 18650
 • Max digital video opløsning: 1280 x 720

Guide

Det skal du overveje før du køber en trådløs ringeklokke

I dette afsnit giver vi dig vores bud på, hvad du skal overveje før du investerer i den første og bedste trådløse ringeklokke. Ved at besvare på disse spørgsmål på forhånd, så har du en bedre ide om, hvilken type ringeklokke du skal have fingrene i.

 • Vil du kunne styre alt via din telefon eller som en kombination mellem din telefon og en fysisk dørtelefon?
 • Ønsker du at kunne overvåge området og dermed se, hvem der banker på? I så fald skal du investere i en model med kamera.
  • Skal kameraet kunne gemme optagelser af de seneste besøgende eller er det nok med live video?
  • Overholder du lovgivningen med din trådløse ringeklokke med kamera? Du må f.eks. ikke overvåge på offentlig vej eller uden for din egen grund.
 • Vil du gerne have besked, hvis nogen rumsterer rundt ude foran dit hus? Hvis du gerne vil have en advarsel, når nogen befinder sig på din grund, så skal du investere i en model med indbygget bevægelsessensorer.
 • Skal der både være lys og lyd, når en besøgende banker på – eller er det nok med en af delene?
  • Er du ligeglad med hvilken lyd din ringeklokke advarer med eller vil du have mulighed for at indstille den efter behov?
  • Vil du have mulighed for at justere på lydniveauet?
 • Skal du have én eller flere ringeklokker? Dette er især et relevant spørgsmål, hvis du både har en for- og bagdør, så gæsterne kan ringe på uanset, hvor de står.

Du kan desuden med fordel overveje, hvilken rækkevidde din nye trådløse ringeklokke skal kunne fungere ved. Det nytter f.eks. intet, hvis du køber en mCodel med en kort rækkevidde, hvis systemet reelt skal hænge langt fra hoveddøren.

FAQ

Hvilken trådløs ringeklokke er den bedste?

I denne trådløs ringeklokke test har vi fundet frem til, at en Google Nest Hello Video Dørklokke er den bedste i test. Den er dog en smule dyr i drift, så vi har også fundet frem til andre fremragende og funktionelle trådløse ringeklokker i andre prisklasser.

Har alle trådløse ringeklokker kamera indbygget?

Nej, det er ikke alle trådløse ringeklokker, der har kamera indbygget. Du kan tilkøbe kamera til nogle modeller og andre kan slet ikke synkroniseres med et kamera. Du skal derfor holde øje med om dette er tilfældet, hvis du gerne vil have en ringeklokke med indbygget kamera.

Kan jeg ændre lyden på min trådløse ringeklokke?

Det er muligt at ændre lyden på en trådløs ringeklokke med nogen modeller. Nogle har endda flere valgmuligheder i forhold til melodier. Det er dog ikke alle varianter, hvor man kan indstille melodi eller lydniveau.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×