Vaffeljern Test: 9 bedste vaffeljern i test

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr, så hendes viden inden for køkkenudstyr og de forskellige brands i branchen er meget høj.  Mange gange... Læs mere

OBH Elite Single Vaffeljern 2
Det bedste billige vaffeljern

OBH Elite Single Vaffeljern

Sage BWM620 The Smart Waffle™ vaffeljern 4
Premium vaffeljern i støbejern

Sage BWM620 The Smart Waffle™ vaffeljern

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

I denne artikel kan du læse om de 10 bedste vaffeljern på markedet. I vaffeljern testen har vi kåret produktet Wilfa Dobbelt vaffeljern WAD-518M som bedst i test, da det vinder på parametrene: funktionalitet, opbygning og pris. De andre produkter på listen er dog også klart investeringen værd, så der er rig mulighed for, at du finder det bedste vaffeljern til dig i denne test.

Hvis du hænger fast til efter gennemgangen af produkterne, så kan du også læse mere om forskellen mellem det bedste og billigste produkt i testen, samt blive guidet til, hvordan du finder det helt rette vaffeljern til dig.

Wilfa Dobbelt vaffeljern WAD-518M

Det bedste vaffeljern

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Dobbelt vaffeljern, der tilbereder to vafler på én gang
 • pros-icon.svg Udviklet med en non-stick belægning, så den er langt lettere at rengøre
 • pros-icon.svg Udstyret med et justerbart termometer, som indikerer, hvornår vaflerne er færdige

Detaljeret gennemgang

I denne vaffeljern test har vi kåret dette dobbelte vaffeljern fra mærket Wilfa til vores testvinder. Det er da heller intet under, da vaffeljernet fungerer helt efter planen og endda tilbereder to vafler på én gang. Derudover har produktet en non-stick belægning, der sikrer en nem rengøring.

Derfor skal du vælge et Wilfa Dobbelt vaffeljern WAD-518M

Skal der være lidt romance i hjemmet? Hvorfor så ikke diske op med et par hjerteformede vafler til dem du holder af? Det kan du på ingen tid med dette dobbelte vaffeljern fra Wilfa. Maskinen tilbereder nemlig to hjerteformede vafler ad gangen, så du kan hurtigt få lavet nok til både din udkårne, venner eller familie. 

Vaffeljernet har en effekt på 1400 watt og er udviklet med et relativt enkelt design. Dette sikrer, at maskinen ikke tiltrækker sig alt for meget opmærksomhed, selv hvis du har den stående fremme. Materialet er desuden i rustfrit stål, hvilket sikrer et elegant udtryk – og en god holdbarhed. 

Du skal ikke engang bekymre dig om rengøringen af vaffeljernet, da det er udviklet med en non-stick belægning. Det vil således være nemt for dig at fjerne eventuelle rester med en klud. Og så skal du ikke være nervøs for, at noget brænder sig fast på jernet.

Produktdetaljer

 • Højde: 29 cm
 • Bredde: 42 cm
 • Vægt: 3,9 kg
 • Farve: Stål og sort
 • Effekt: 1400 watt

OBH Elite Single Vaffeljern

Det bedste billige vaffeljern

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Billig i pris, så alle kan få råd til maskinen
 • pros-icon.svg Udviklet med non-stick belægning, som gør rengøringen nemmere
 • pros-icon.svg Mulighed for at indstille maskinen til fem forskellige temperaturindstillinger

Detaljeret gennemgang

Ved at investere i dette vaffeljern, kan du være sikker på at få et produkt i høj kvalitet, der ikke koster alverden. Produktet sælges nemlig til en budgetvenlig pris, så alle kan få glæde af dette lækre vaffeljern. Som en ekstra bonus er det udviklet med non-stick belægning og kan indstilles til fem forskellige temperaturindstillinger.

Derfor skal du vælge et OBH Elite Single Vaffeljern

Hvis du ikke har det største budget at gøre godt med, så er det heldigt, at vi også har medtaget et billigt produkt i denne vaffeljern test. Det udvalgte bedste billige vaffeljern kommer fra OBH og kan betales nærmest uanset hvilket prisleje du skal holde dig inden for. Du skal dog ikke være nervøs for, at du går på kompromis med kvalitet ved at investere i dette produkt, da maskinen stadig er udviklet i høj kvalitet.

Du får således en maskine, der kan tilberede fire lækre hjerteformede vafler ad gangen (eller en stor smårund vaffel. Du kan endda bage vaflerne til lige netop det du mener er perfektion, da maskinen kan indstilles til variable varmeniveauer. Via den indbyggede termostat bestemmer du således selv, hvilket af de fem varmetrin, du vil tilberede dine vafler ved. Kontrollampen vil desuden altid indikere, hvornår vaflen er færdig.

Denne model er også udviklet med en non-stick belægning, hvilket både gør tilberedning og rengøring lettere. Tilberedningen bliver nemmere, da du ikke skal bekymre dig om, at nogle dele af dejen brænder fast. Og når det kommer til rengøring, kan du let fjerne eventuel snavs, da det netop ikke vil være svært at få renset af.

Produktdetaljer

 • Højde: 22,5 cm
 • Dybde: 11,5 cm
 • Bredde: 28,5 cm
 • Vægt: 2,25 kg
 • Farve: Sort og stål
 • Effekt: 1000 watt

Tefal Snack Collection multijern

Det bedste multifunktionelle Tafel vaffeljern

Fordele
 • pros-icon.svg Multifunktionelt vaffeljern, der kan benyttes til tilberedning af flere opskrifter
 • pros-icon.svg Mulighed for at tilkøbe op til 12 forskellige plader, der nemt udskiftes i maskinen
 • pros-icon.svg Nem rengøring, da pladerne tåler en tur i opvaskemaskinen

Detaljeret gennemgang

Med dette vaffeljern fra mærket Tefal er det kun dig selv, der sætter grænser i forhold til, hvad der skal bages / steges. Du har nemlig mulighed for at tilkøbe flere forskellige plader, så der både kan laves vafler, pandekager, donuts, bagels o.l. med én maskine. Pladerne kan endda tåle opvaskemaskine, så rengøringen klares på ingen tid.

Derfor skal du vælge et Tefal Snack Collection multijern

Hvis du gerne vil have mulighed for at benytte dit nyindkøbte vaffeljern til mere end ét formål, så skal du investere i dette multijern fra Tefal. Fordelen ved dette vaffeljern er nemlig, at det ikke kun er et vaffeljern. Du kan nemlig skifte pladerne inde i maskinen ud, hvilket gør det muligt at benytte maskinen til alt fra vafler til bagels eller donuts. Det er altså kun dig selv, der sætter grænserne for, hvad der skal bages / ristes derhjemme.

Med i dette køb følger to sæt plader, men der er rig mulighed for at tilkøbe flere, da der i serien i alt findes tolv forskellige plader. I denne pakke finder du en variant til trekantstoast og belgiske vafler. Der medfølger endda en “opskriftsbog”, hvor du kan finde inspiration til kommende smagsoplevelser.

Som en ekstra bonus er pladerne til dette multifunktionelle vaffeljern udstyret med en non-stick belægning. Du skal altså langt fra kæmpe for at gøre pladerne eller maskinen ren. Faktisk kan pladerne let rengøres i opvaskemaskinen, hvis du ikke gider at stå og tage opvasken i hånden.

Produktdetaljer

 • Højde: 28 cm
 • Dybde: 11,4 cm
 • Bredde: 22,5 cm
 • Vægt: 4,3 kg
 • Farve: Stål

Sage BWM620 The Smart Waffle™ vaffeljern

Premium vaffeljern i støbejern

Sage BWM620 The Smart Waffle™ vaffeljern
Fordele
 • pros-icon.svg Plader i støbejern, så alle dele af dejen får lige meget varme
 • pros-icon.svg Udviklet med en særlig drypbakke, så dejen ikke løber ned ad siderne
 • pros-icon.svg Fire forudindstillede programmer, men med mulighed for ekstra tilberedningstid
 • pros-icon.svg Gode anmeldelser af forbrugere

Detaljeret gennemgang

Hvis du virkelig gerne vil være sikker på at få fremragende tilberedte vafler hver eneste gang, og er villig til at ofre lidt ekstra for dit vaffeljern, så kan du med fordel gå efter en højkvalitets model som denne fra mærket Sage. Produktet er bl.a. udstyret med plader i støbejern, en drypbakke, forudindstillede programmer og mulighed for nem rengøring.

Derfor skal du vælge et Sage BWM620 The Smart Waffle™ vaffeljern

Nægter du at gå på kompromis med dine køkkenmaskiner? I så fald skal du se nærmere på dette vaffeljern fra Sage, da det i den grad vil leve op til alle forventninger – og mere til. Maskinen er udviklet i samarbejde med kokken Heston Blumenthal og hele produktets opbygning er designet, så du får mest muligt ud af din maskine, uanset hvilke typer af vafler, der skal tilberedes.

Pladerne i dette vaffeljern er udviklet i støbejern, hvilket sikrer en god fordeling af varmen. Du kan derfor være sikker på, at alle dele af vaflen er sprød og lækker. Maskinen er udviklet med fire forudinstillede programmer: belgiske, klassiske, chokolade og kærnemælks vafler. Disse programmer hjælper dig med at tilberede de bedste vafler – hver gang. Og hvis du ønsker, at vaflerne skal være lidt mere sprøde, så kan du altid give dem en smule mere via funktionen “A-Bit-More”.

Dette vaffeljern har desuden fået gode anmeldelser af siderne Gastromand og Dinside.no, der simpelthen roser det til skyerne – og som et produkt du klart skal investere i, hvis du nægter at gå på kompromis.

Produktdetaljer

 • Højde: 14 cm
 • Dybde: 30 cm
 • Bredde: 29 cm
 • Vægt: 6 kg
 • Farve: Rustfrit stål
 • Effekt: 1000 watt

Sage the No-mess Waffle

Sage vaffeljern med drypbakke

Fordele
 • pros-icon.svg Udstyret med en ideel drypbakke hele vejen rundt om kanten
 • pros-icon.svg Udviklet med non-stick belægning, så intet brænder sig fast
 • pros-icon.svg Mulighed for at indstille tiden til syv forskellige indstillinger

Detaljeret gennemgang

Det kan være irriterende at lave vafler, hvis man ikke helt får tilpasset mængden af dej, da den overskydende dej i så fald risikerer at vælte ud over siden på vaffeljernet. Dette kan du heldigvis undgå, hvis du investerer i dette vaffeljern fra Sage, da det er udstyret med en optimal drypbakke. Derudover har den non-stick belægning for en nem rengøring.

Derfor skal du vælge Sage the No-mess Waffle

Hvis du gerne vil slippe for al svineriet i forbindelse med bagning af vafler? Så skal du se nærmere på dette vaffeljern fra mærket Sage. Denne variant er nemlig udviklet med en særlig drypbakke, der fanger overskydende dej, så vaflen ikke bliver alt for stor eller at dejen drypper ned langs siden på maskinen. Dette gør det lettere at få den rette størrelses vaffel.

Derudover vil du også nemt kunne gøre rent efter endt kokkerering, da maskinen er udstyret med en non-stick belægning, der sikrer, at intet dej brænder sig fast. Dette gør det også muligt at fjerne vaflen, uden at den går i stykker. Maskinen kan desuden indstilles til syv forskellige niveauer, når det kommer til tilberedningstid. Du har derfor mulighed for at få din vaffel bagt præcis som du ønsker.

Du behøver ikke kun tage vores og forhandlerens ord på, at dette vaffeljern er ideelt. Produktet er nemlig også blevet testet og anmeldt af Gastromand.dk, der roser produktet.

Produktdetaljer

 • Højde: 14,6 cm
 • Dybde: 29,2 cm
 • Bredde: 24,1 cm
 • Farve: Rustfrit stål
 • Effekt: 1000 watt

Cloer Belgisk Vaffeljern

Et godt dobbelt belgisk vaffeljern

Fordele
 • pros-icon.svg Tilbered to belgiske vafler på samme tid
 • pros-icon.svg Udstyret med en non-stick belægning, så intet brænder sig fast
 • pros-icon.svg Sælges til en budgetvenlig pris

Detaljeret gennemgang

Belgiske vafler kan virkelig sætte prikken over i’et på en god morgenmad / brunch. Og med lige netop denne maskine fra Cloer har du mulighed for at tilberede to belgiske vafler på én gang. Produktet har desuden en non-stick belægning, så rengøringen bliver lettere, og så sælges den til en budgetvenlig pris.

Derfor skal du vælge et Cloer Belgisk Vaffeljern

Elsker du belgiske vafler? Og kan du næsten ikke vente på, at den næste bliver klar, når der skal tilberedes belgiske vafler i hjemmet? I så fald er dette dobbelte vaffeljern til netop belgiske vafler højst sandsynligt den bedste investering for dig. Produktet kan tilberede to vafler af gangen og så er det naturligvis udviklet med en lysindikator, der giver besked om, hvornår vaflerne er helt perfekte. Du kan dog altid give dem mere, hvis du godt kan lide dem ekstra crunchy.

Du vil opleve, at tilberedningen af vafler i denne maskine er yderst let, da den er udstyret med en trinløs temperaturindstilling. På den måde kan vaflerne både blive bløde eller sprøde alt efter, hvad du ønsker. Produktet sælges desuden til en budgetvenlig pris, så alle kan få råd til lækre belgiske vafler.

Maskinen har også en non-stick belægning, hvilket hjælper til en langt lettere rengøring og en nemmere tilberedning, da du ikke skal være nervøs for, at noget af dejen får brændt sig fast inde i jernet. Samtidig sikrer belægningen, at du kan lave mere fedtfattige vafler, da produktet netop lettere slipper – også selvom du ikke benytter helt så meget fedtstof.

Produktdetaljer

 • Højde: 9 cm
 • Dybde: 22 cm
 • Bredde: 24,5 cm
 • Vægt: 2,3 kg
 • Farve: Sort og sølv
 • Effekt: 930 watt

Steba WE 20 Volcano Vaffeljern

Et vaffeljern, der har klaret sig bedst i test

Fordele
 • pros-icon.svg Udviklet med en innovativ tragtfyldningsåbning
 • pros-icon.svg Pladsbesparende model, der ikke fylder alverden i skabet
 • pros-icon.svg Udstyret med non-stick belægning, så vaffel og snavs er let at fjerne

Detaljeret gennemgang

Du kan ikke gå helt galt i byen med dette vaffeljern fra mærket Steba, da det er kåret som bedst i test og har fået gode anmeldelser fra bl.a. Pricerunner. Produktet adskiller sig en smule fra andre, da det er udstyret med en innovativ tragtfyldningsåbning, så du ikke skal åbne låget for at hælde dejen i maskinen.

Derfor skal du vælge et Steba WE 20 Volcano Vaffeljern

Er du på jagt efter et lidt anderledes vaffeljern? I så fald er denne model fra Steba muligvis et oplagt valg for dig. Produktet er nemlig udviklet med en innovativ tragtfyldningsåbning, som sikrer, at intet dej flyder over. Faktisk behøver du ikke engang at åbne vaffeljernet for at hælde dejen i. Og et målebæger sikrer en let måling af dej, så du altid påfører den rette mængde. Du får nemt vaflen ud ved at benytte det isolerede håndtag, som ikke bliver varmt, selvom maskinen har været i brug længe.

Netop grundet denne unikke opbygning, så er det intet under, at maskinen er kåret som bedst i test og har generelt har fået gode anmeldelser. Og som en ekstra bonus, er produktet også udstyret med en non-stick belægning, så både tilberedning og rengøring bliver let som en leg, da du ikke skal være nervøs for at noget brænder sig fast.

Produktet er desuden pladsbesparende, hvorfor du sagtens kan investere i dette vaffeljern, selvom du ikke har alverdens plads i køkkenet. Og en let vægt på under 2 kg sikrer, at du ikke får problemer med at bære det ud og ind af skabet. Produktet har også kabelopbevaring, så ledningen ikke ligger og flyder.

Produktdetaljer

 • Højde: 15,5 cm
 • Dybde: 27 cm
 • Bredde: 21 cm
 • Vægt: 1,9 kg
 • Farve: Hvid eller sort
 • Effekt: 700 watt

Åviken Elegance dobbelt vaffeljern

Billigt dobbelt vaffeljern

Fordele
 • pros-icon.svg Mulighed for at lave to store eller otte små vafler per omgang
 • pros-icon.svg Koster ikke alverden, så flere kan få råd til dette kvalitets vaffeljern
 • pros-icon.svg Udviklet med non-stick belægning, så vaflerne ikke brænder fast
 • pros-icon.svg Udstyret med et varmeisoleret håndtag

Detaljeret gennemgang

Dette vaffeljern fra Åviken bliver rost til skyerne af forbrugere, så du kan roligt stole på, at det vil leve op til dine forventninger. Produktet er et dobbelt vaffeljern, så du hurtigt kan tilberede mange små vafler eller to store. Alligevel er produktet dog ikke dyr i pris, hvilket gør det muligt at købe maskinen på de fleste budgetter.

Derfor skal du vælge et Åviken Elegance dobbelt vaffeljern

Leder du efter et godt dobbelt vaffeljern, så du kan lave mange vafler på én gang? Og skal produktet gerne ikke koste alverden? Så er dette fine vaffeljern fra mærket Åviken lige noget for dig. Du får nemlig et dobbelt vaffeljern, der enten kan lave to store vafler eller hele otte små – og så tager det endda kun 2 minutter for maskinen er stege vaflerne. Derudover sælges produktet til en budgetvenlig pris, som gør det muligt for de fleste at få råd til denne maskine.

Dette vaffeljern er endda også en virkelig populær model blandt forbrugere, hvor den de fleste steder bliver rost til skyerne og får høje “karakterer”. De gode anmeldelser skyldes dog ikke kun vaffeljernets størrelse, men også dets opbygning. F.eks. er det udviklet i rustfrit stål, med en non-stick belægning og et varmeisoleret håndtag.

Derudover har maskinen også en termostatstyring, så du kan styre stegningen af dine vafler, så de bliver lige præcis som du ønsker dem. Og så kan du endda let opbevare vaffeljernet, uden at det fylder alverden, da dets flade bagside gør det muligt at opbevare jernet på højkant.

Produktdetaljer

 • Højde: 8 cm
 • Dybde: 24,5 cm
 • Bredde: 32 cm
 • Farve: Sort og sølv
 • Effekt: 1600 watt

OBH Select Double Vaffeljern

Et elegant OBH vaffeljern

Fordele
 • pros-icon.svg Mulighed for at lave flere vafler på en gang (enten to store eller ti små)
 • pros-icon.svg Elegant opbygning med et særligt klassisk design
 • pros-icon.svg Udstyret med justerbar temperaturindstilling på fem forskellige trin

Detaljeret gennemgang

Du har masser af tid til at nyde tiden med familien eller dine venner, hvis du investerer i dette vaffeljern fra OBH, da det stort set passer sig selv og tilbereder to vafler på én gang. Du kan derfor hurtigt servere en god mængde vafler. Maskinen har desuden en justerbar temperaturindstilling, så du kan få dine vafler lige som du ønsker.

Derfor skal du vælge et OBH Select Double Vaffeljern

Hvis du ikke gider at benytte alt for meget tid i køkkenet, når der skal tilberedes lækre vafler, så kan du med fordel investere i denne maskine fra OBH. Produktet er nemlig et dobbelt vaffeljern, hvilket giver dig mulighed for at stege to vafler på én gang – eller lave hele 10 små vafler samtidig. Der er altså rigeligt med vafler, selv hvis du har flere munde at mætte og alle er lidt utålmodige.

Maskinen er desuden udviklet med en justerbar temperaturindstilling, som kan indstilles på fem forskellige trin. Dette gør det muligt at få din vaffel præcis som du vil have den – uanset om det er ekstra sprød eller lidt mushy. Vaffeljernet kontrollampe vil naturligvis fortælle dig, hvornår maskinen er klar til bagning.

Du skal heller ikke være nervøs for, at vaflerne får brændt sig fast eller at det bliver en uoverskuelig rengøring efter stegningen. Maskinen er nemlig udviklet med en non-stick belægning, som sikrer en nem og hurtig rengøring. Det sikrer også, at du ikke behøver at benytte helt så meget fedtstof.

Produktdetaljer

 • Højde: 27,6 cm
 • Dybde: 12,9 cm
 • Bredde: 37,5 cm
 • Vægt: 2,55 kg
 • Farve: Sort
 • Effekt: 1600 watt

Guide

Sådan finder du det bedste vaffeljern til dig

Det kan være svært at finde frem til det helt rigtige vaffeljern. Af den grund giver vi dig her et par bud på, hvad du skal være opmærksom på eller overveje, når du er på jagt efter et nyt vaffeljern.

 • Overvej om du vil kunne lave mange vafler på én gang eller bare en enkelt af gangen
 • Overvej om du har præferencer i forhold til vaflens form (skal den være rund, hjerteformet eller måske en belgisk vaffel?)
 • Tjek diverse anmeldelser af produktet, så du kan tage dit valg ud fra forbrugernes oplevelser – så er der mindre sandsynlighed for, at du bliver skuffet
 • Prioritér et vaffeljern med non-stick belægning, da det gør både stegning og rengøring lettere for dig selv
 • Hvis du ofte ødelægger vaflerne ved at hælde for meget dej op, så kan du med fordel investere i et vaffeljern med en drypbakke eller tragtfyldningsåbning
 • Sørg for at den udvalgte model let kan opbevares, så den ikke skal stå fremme på køkkenbordet hele tiden

Sammenligning af et premium og billigt produkt i denne vaffeljern test

I denne vaffeljern test har vi beskrevet ti vaffeljern, der har klaret sig godt i diverse tests. Produkterne adskiller i pris og opbygning, men er der egentlig forskel på en billig og en dyr model? Det vil vi kort komme ind på i dette afsnit.

Det bedste billige vaffeljern er et OBH Elite Single Vaffeljern (produkt nr. 2) og vores premium vaffeljern er en Sage BWM620 The Smart Waffle™ vaffeljern (produkt nr. 4). De to maskiners salgspris adskiller sig med over 1000 kroner, men reelt set har de faktisk nogle af de samme egenskaber, f.eks. er de begge udviklet med non-stick belægning. Modellen fra Sage er dog en del større, da den kan tilberede to firkantede vafler på én gang, mens modellen fra OBH tilbereder én stor rund vaffel eller fire små hjerteformede.

Den reelle forskel på de to maskiner, som højst sandsynligt er det afgørende aspekt i priser, ligger i tilberedningen. Maskinen fra OBH er nemlig enkel i sin opbygning, men har da i det mindste en variabel termostat, der kan indstilles til fem forskellige varmetrin. Det gør, at du kan få din vaffel lige så blød eller sprød, som du ønsker.

Vaffeljernet fra Sage har ikke decideret varmeindstillingsniveauer, men er i stedet udviklet med forudinstallerede programmer til diverse tilberedninger, så du f.eks. kan indstille maskinen til belgiske, chokolade e.l. vafler. Derudover kan du altid finde den rette sprødhed ved at give vaflerne lidt mere tid i maskine via funktionen “A-Bit-More”. Alle dele af vaflen får desuden optimal varme, da maskinen er udviklet med støbejernsplader. Og så bliver al overskydende dej ledt ned i en særlig drypbakke, så vaflen altid har den helt rette størrelse og form.

Det er ikke nødvendigvis sådan, at vaflerne bliver tilberedt bedre med vaffeljernet fra Sage, men man kan ikke sætte en finger på kvaliteten af stegningen. Derudover hjælper det, at man kan benytte forudindstillede programmer. Og for nogle mennesker er dét en helt afgørende grund til at investere i en lidt dyrere model. Men hvis du ikke har de store krav, så kan du udmærket gå med det bedste billige vaffeljern fra OBH.

FAQ

Hvilket vaffeljern er bedst i test?

Du kan med fordel investere i et Wilfa Dobbelt vaffeljern WAD-518M, hvis du leder efter det bedste vaffeljern. Vi har kåret produktet som bedst i test, da det udmærker sig på vores test parametre. Du andre modeller på listen er dog også klart investeringen værd.

Skal jeg vælge et vaffeljern med non-stick belægning?

De fleste vaffeljern er efterhånden udviklet med non-stick belægning, da tilberedningen af vafler generelt bliver lettere med denne overflade. Du undgår nemlig, at dejen brænder fast på maskinen. Men det er naturligvis helt op til dig selv, hvad du ønsker.

Hvilken form skal et vaffeljern have?

Formen på dit vaffeljern er egentlig lige meget, hvis ikke du har nogen præferencer i forhold til vaflens form. Det er dog relevant at se efter formen, hvis du f.eks. kun vil lave belgiske eller hjerteformede vafler.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×