Vakuumpakker Test: 6 bedste vakuumpakkere (April 2024)

I vores vakuumpakker test har vi nøje analyseret og anmeldt 6 førende modeller på markedet. Vi har dykket ned i laboratorietests, fysiske prøvninger og vores personlige erfaring med hver enkelt maskine. Vi vurderer vakuumpakkernes trykstyrke, hastighed, forseglingsevne og brugervenlighed. Vores eksperter, med årtiers erfaring, guider dig til de bedste køb og dem, du bør gå uden om.
Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr, så hendes viden inden for køkkenudstyr og de forskellige brands i branchen er meget høj.  Mange gange... Læs mere

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Vakuumpakket mad øger holdbarheden 5 gange så meget for dine fødevarer. Vakuumpakkere er blevet et vigtigt redskab i køkkenet for opbevaring af fødevarer, da det reducerer madspild, men også til køkkenchefen, der elsker at tilberede mad med sous vide. Vakuumforseglingen indkapsler madvarernes næringsstoffer, så du ikke behøver at gå på kompromis med hverken kvalitet eller smag. Du undgår desuden også frostskader fra fryseren.

Funktioner som justerbart vakuumtryk, lufttæt forsegling og ekstra funktioner som integreret poseskærer og opbevaringsrum øger deres bekvemmelighed og effektivitet.

I vores omfattende vakuumpakker test, har vores ekspertteam samlet 6 af de bedste vakuumpakkere, som alle udskiller sig på markedet, og har hver sine kvalifikationer. Læs mere om alle fordelene ved at bruge en vakuumpakker, og bliv guidet til at vælge den bedste til dit køkken.

Vi hos ‘Bedsteitest.dk’ har siden 2017 analyseret over 2000 produkter, hvor vi bl.a. har gennemgået testresultater fra laboratorier, praktiske tests, tusindvis af produktanmeldelser mm., for at kunne give dig relevante købsanbefalinger.

Vores team har brugt utallige timer på at gennemgå udvalgte vakuumpakkere, analysere dem i forskellige situationer og sammenligne dem med hinanden for at kunne give dig de mest pålidelige og troværdige anbefalinger. Vi forstår vigtigheden af at have en vakuumpakker, der gøre kampen mod madspild nemmere i hverdagen uden at være besværlig. En vakuumpakker skal være effektiv, nem at bruge med en god forseglningsevne.

I denne artikel finder du:

 • Testvinder: Den bedste vakuumpakker i 2024
 • Detaljeret gennemgang af 6 modeller
 • Prissammenligning: Find den bedste pris blandt flere forhandlere (I samarbejde med Pricerunner)
 • Sammenligningstabel: Få overblik over alle produktspecifikationer og sammenlign nemt alle modeller
 • Købsguide: Alt du skal vide om at vælge den rette vakuumpakker til dit behov

Hvilken er den bedste vakuumpakker i test 2024?

Vi har gennemgået forskellige modeller og tildelt dem individuelle samt samlede scores baseret på kriterier som vakuumtryk, vakuumhastighed, forseglingsevne, brugervenlighed, og ekstra funktioner som poseskærer og beholder til poser.

Den bedste vakuumpakker i vores undersøgelse er Foodsaver V2860.

Foodsaver V2860 er vores topvalg for den bedste vakuumpakker i 2024. Denne model udmærker sig med sin effektive vakuumtryk og hastighed, hvilket sikrer en hurtig og kraftig fjernelse af luft fra posen. Den er brugervenlig med et klart design og nemme kontrolfunktioner. V2860 har også en indbygget poseskærer, hvilket gør det nemt at tilpasse posernes størrelse, og en integreret beholder til poserne for bedre organisering. Dens evne til at forsegle poserne effektivt gør den ideel til sous vide tilberedning, hvor en god forsegling er afgørende. Med disse funktioner kombineret med et moderne design, er Foodsaver V2860 en fremragende allrounder til køkkenet.

Foodsaver V2860

Bedste vakuumpakker

4.6
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Brugeranmeldelser
  5
 • Brugervenlighed
  5
 • Vakuum kapacitet og evne
  5
 • Smarte og brugbare funktioner
  4
 • Forseglingsevne
  4

Vores vurdering

Den har et enkelt og slankt samt pladsbesparende design i rustfrit stål, som passer til de fleste køkkener. Med den indbyggede posebeholder og poseskærer, kan du klippe poserne i den størrelse, som du har brug. Denne testvindende vakuumpakker vinder på alle parametre.

Fordele
 • pros-icon.svg Holder maden frisk i op til 5 gange længere
 • pros-icon.svg Aftagelig drypbakke, der tåler opvaskemaskine
 • pros-icon.svg Pladsbesparende design med posekærer og opbevaring til rulle
 • pros-icon.svg Mange hastigheder sammenlignet med konkurrenter
Ulemper
 • cons-icon.svg Mangler dobbelt forseglning, men forseglningen i sig selv er stærk nok, og modellen kan sagtens bruges til sous vide tilberedning

Detaljeret gennemgang

Foodsaver V2860-I er en førende løsning for dem, der søger at forlænge fødevarers holdbarhed og bevare smag og kvalitet. Derfor har den også vundet titlen som bedste vakuumpakker i test af Forbrugerrådet Tænk.

Brugervenlighed og uundværlige funktioner

Vores omfattende analyse tyder på, at Foodsaver V2860-I skiller sig ud med sin brugervenlighed. Denne model tilbyder tre hastighedsindstillinger, en Pulse-funktion, og en integreret opbevaring af poserulle, hvilket gør processen både effektiv og bekvem​​. Puls-funktionen som tager højde for sarte fødevarer, hvilket er vigtigt, da vakuumprocessen kan være ganske hård for visse typer af fødevarer.

Ligeledes er der en funktion til tørre og våde fødevarer. Tørre fødevarer er ‘nemmere’ at vakuumpakke end fugtige fødevarer, da de skal beholde deres fugtighed. Derfor er der funktioner, for begge typer af fødevarer.

Du kan nemt følge med i hvor langt maskinen er på forløbsindikatoren, og du behøver ikke at gøre noget, da den har en håndfri drift. Lamper viser dig, når luften er fjernet og den er forseglet.

Ydeevne og Kvalitet

Foodsaver sørger for at vakuumpakke din mad helt uden problemer uanset om maden skal vakuumpakkes for at have en længere holdbarhed, fryses ned eller om det skal tilberedes i sous viden. Samtidig er det en robust maskine af høj kvalitet, som kan tåle at blive brugt godt og grundigt i hverdagen, og så er det nemt at bruge den, så du selv på de travleste dage hurtigt kan vakuumpakke overskydende mad.

Modellens evne til at vakuumere de fleste fødevarer effektivt og dens række af funktioner sætter den foran konkurrenterne​​. Vakuumeringskvaliteten og forseglingseffektiviteten er begge bedømt som over middel, hvilket betyder, at fødevarer forbliver friske op til fem gange længere end normalt​​. Den har et vakuum tryk på 0,8 bar og en kapacitet på 13 L/min. Hvilket er noget af det højeste sammenlignet konkurrenterne og understreger dens gode vakuumeringevne.

Når du vakuumpakker bestemte fødevarer, kan du komme ud for at der ryger noget saft ud af posen og ind i maskinen. Derfor er det vigtigt, at vakuumpakkeren har en drypbakke, som samler saften. Foodsaver V2860-I har en drypbakke og den tåler opvaskemaskine, så rengøringen klares nemt.

Kapacitet: 13 L/min Vakuum tryk: 0.8 bar Hastigheder: 3 Dobbelt forsegling: Nej Indbygget skæreblad til poser: Ja Automatisk marineringsfunktion: Nej Mål (B x D x H): 40 x 29 x 10 cm Medfølgende poser: Ja Plads til poser: Ja Effekt: 100 Vægt: 5,6 kg

Caso VC300 PRO

Vakuumpakker med integreret beholder og poseskærer

4.2
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Brugeranmeldelser
  4.5
 • Brugervenlighed
  4.5
 • Vakuum kapacitet og evne
  4.5
 • Smarte og brugbare funktioner
  3.5
 • Forseglingsevne
  4

Vores vurdering

Efter grundig analyse og sammenligning med andre modeller på markedet, vurderer vi Caso VC300 Pro som en top-investering for dem, der søger en effektiv, brugervenlig vakuumpakker. Dens styrke i at sikre en god forsegling, kombineret med fleksibiliteten i at tilpasse posernes størrelse, gør den til et ideelt valg for langtidsopbevaring og avancerede madlavningsteknikker som marinering og sous vide. Denne model har en fremragende værdi til sin pris og er et solidt valg for de fleste hjemmekokke og madentusiaster.

Fordele
 • pros-icon.svg Nem betjening af maskinen og de nødvendige funktioner, så man nemt og hurtigt kan vakuumpakke
 • pros-icon.svg Maskinen er udstyret med 2 svejsetråde
 • pros-icon.svg ‘Soft vacuum system’ til vakuum af skrøbelige fødevarer
Ulemper
 • cons-icon.svg Larmer mere end andre modeller på markedet

Detaljeret gennemgang

Caso VC300 Pro er en fremragende vakuumpakker, der imponerer med sin automatiske vakuumforsegling og justerbar vakuumstyrke. Dette gør den ideel til både marinering og sous vide-tilberedning, hvilket afspejles i dens popularitet blandt brugere og anerkendelse i faglige tests.

Vakuumeringseffektivitet og posehåndtering

Denne model skiller sig ud med en imponerende vakuum hastighed på 12 liter pr. minut og et vakuum tryk på 0,8 bar, hvilket placerer den blandt de stærkeste i sin kategori. Med en svejsebredde på op til 30 cm og to svejsetråde, forsegler den poserne grundigt, hvilket er essentielt for langtidsholdbarhed af madvarer i køleskabet eller fryseren. Den indbyggede kniv sikrer præcis skæring af posematerialet, en funktion der øger brugervenligheden markant.

Modellen har 2 svejsetråde, som forsegler posen grundtligt. Derfor er modellen idéel at bruge til sous vide madlavning.

Vi oplevede kun én mindre begrænsning af VC300 Pro, hvilket er dens maksimale posebredde på 30 cm, som kan være utilstrækkelig for kokke. Har du brug for mere end 30 cm. posebredde skal du have en industri vakuumpakker eller kammervakuumpakker.

Brugervenlighed

Bruger- og ekspertvurderinger er yderst tilfredse med denne vakuumpakkers brugervenlighed. Den var testvinder hos Politiken i 2015 og Forbrugerrådet Tænk giver også produktet topkarakterer. Den får ros for at suge og svejse godt uanset, hvor vådt eller tørt fødevaren er.

Caso VC300 Pro vinder på brugervenlighed. Betjeningen via knapperne øverst på maskinen er intuitiv, hvilket inkluderer funktioner som svejse og vakuum, kun svejse, puls vakuum, variabel svejsetid og stop/afbryder. Puls vakuum eller ‘Soft vacuum system’ er til vakuum af skrøbelige fødevarer, der ikke tåler at blive sat alt for meget under pres. Her foregår vakuum processen manuelt, så du kan holde øje med fødevarerne undervejs, og stoppe, hvis det bliver nødvendigt.

Hos visse forhandlere medfølger en vakuumslange, som gør det muligt at vakuumere andre beholdere. Hvis det ikke medfølger i pakken, kan det typisk købes som tilbehør.

Rengøring er let med en våd klud, og det udtagelige vakuumkammer forenkler vedligeholdelsen, især efter marinering.

Kapacitet: 12 L/min Vakuum tryk: 0,8 bar Hastigheder: 1 Dobbelt forsegling: Ja Indbygget skæreblad til poser: Ja Automatisk marineringsfunktion: Nej Mål (B x D x H): 38 x 26 x 9 cm Medfølgende poser: Ja Plads til poser: Ja Effekt: 120 Vægt: 1,8 kg

FoodSaver FFS006X

Premium vakuumpakker

4.7
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Brugeranmeldelser
  4.5
 • Brugervenlighed
  4.5
 • Vakuum kapacitet og evne
  5
 • Smarte og brugbare funktioner
  5
 • Forseglingsevne
  4.5

Vores vurdering

FoodSaver FFS006X er en ekstremt effektiv og brugervenlig vakuumpakker, der leverer pålidelige resultater og imponerende funktionalitet. Der er tænkt over alle funktioner, for at du som madentusiast, skal få det bedste resultat. De har også tænkt over generelle problemer med vakuumpakkere, og fundet smarte og innovative løsninger, som bare virker!

Fordele
 • pros-icon.svg Højhastighedsvakuumpakker med kapacitet på 16 l/min.
 • pros-icon.svg Bedste vakuumpakker til at marinere kød på bare få minutter
 • pros-icon.svg Aftagelig drypbakke opsamler overskydende væske under vakuumeringen, og kan tages ud og direkte ind i opvaskemaskinen
 • pros-icon.svg Indbygget rulleopbevaring og skæring af poser – det bliver ikke lettere at måle den korrekte størrelse på posen
 • pros-icon.svg Funktion til både våde og tørre fødevarer
Ulemper
 • cons-icon.svg Maskinen er større end andre vakuumpakkere samt en større kapacitet, hvilket er godt for seriøse madentusiaster, men ‘for meget’, hvis du kun skal bruge en vakuumpakker en sjældentgang
 • cons-icon.svg Man skal tilkøbe FoodSavers egne beholdere, hvis man ønsker at bruge dén funktion. Beholderne er speciellavet, så maskinen kan trække luften ud af dem, og dermed kan du opbevare mad i beholdere og ikke bare plastikposer

Detaljeret gennemgang

FoodSaver FFS006X er en avanceret vakuumpakker, designet til at forlænge holdbarheden af dine fødevarer. Denne model imødekommer behovene hos seriøse madentusiaster med dens robusthed og professionalisme, og er særligt anvendelig til delikate fødevarer takket være dens puls-funktion​​.

Effektivitet og Design

FoodSaver FFS006X skiller sig ud med sit effektive vakuumtryk på 0,6 bar samt kapacitet på 16 l/min, hvilket er det højste i denne vakuumpakker test. Med sine dimensioner på 28 cm i højden, 43 cm i bredden og 23 cm i dybden, tilbyder den et kompakt og praktisk design, der nemt kan integreres i køkkenet. Dens elegante, vertikale design gør den ideel til placering på køkkenbordet, altid klar til brug​​​​.

Funktionalitet

FoodSaver FFS006X kombinerer en kraftfuld, opretstående vakuumsystem til langtidsopbevaring i fryseren med et integreret, indtrækkeligt håndholdt sealer til vakuumposer og FoodSaver beholdere til køleskabet. 

Displayet er overskueligt og nemt at trykke på selv med beskidte fingre, og nemt at tørre af efter brug. Noget jeg personligt bruger lang tid på, når jeg skal vakuumpakke, er at klippe posen til den rigtige størrelse, og det bliver tit et rod, når man står med et stykke kød i den ene hånd, og saks samt poser i den anden hånd. Dén del er meget nemmere med FoodSaver FFS006X, da der er en indbygget rulleopbevaring og skæreanordning, så på ingen tid, kan man klippe den korrekte størrelse. Det er en funktion, der gør en verden til forskel, og præcis derfor denne model, er for seriøse madentusiaster, som tit bruger en vakuumpakker. 

Den har også unikke funktioner såsom Express Bag Maker, der reducerer antallet af trin i vakuumforseglingen med 50%, samt et Vacuum View-vindue, der giver bedre kontrol under forseglingen, og en funktion til sarte madvarer. 

Den aftagelige drypbakke er også en game changer. Når man vakuumpakker kød, så har vakuumpakkere en tendens til, at suge meget saft ud af kødet. Dette kan ligge sig inde i maskinerne, hvor det er svært at rengøre. Men FoodSaver FFS006X har en aftagelig drypbakke, som endda kan gå i opvaskemaskinen, så man slipper for kødsaft ud over hele køkkenbordet. 

 

 

Kapacitet: 16 l/min Vakuum tryk: 0.6 bar Hastigheder: - Dobbelt forsegling: Ja Indbygget skæreblad til poser: Ja Automatisk marineringsfunktion: Ja Mål (B x D x H): 23 x 43 x 28 cm Medfølgende poser: Ja Plads til poser: Ja Effekt: 125 watt Vægt: 3,35 kg
3.6
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Brugeranmeldelser
  4
 • Brugervenlighed
  4
 • Vakuum kapacitet og evne
  3.5
 • Smarte og brugbare funktioner
  3
 • Forseglingsevne
  3.5

Vores vurdering

Baseret på vores omfattende analyse og vurdering af brugerfeedback, kan OBH Nordica Season Pro 7941 stærkt anbefales til hjemmekokken. Dens avancerede teknologi, brugervenlighed, og stilrene design gør den til et fremragende valg for dem, der søger at forlænge madens holdbarhed og samtidig ønsker et apparat, der komplementerer et moderne køkken.

Fordele
 • pros-icon.svg Rulleopbevaring og poseskærer – alle de funktioner, som man forventer en dyrere vakuumpakker har
 • pros-icon.svg Stærk vakuumevne
Ulemper
 • cons-icon.svg Det kan være en smule svært, at rengøre den slange, som sørger for at hive luften ud

Detaljeret gennemgang

OBH Nordica Season Pro 7941 er den billigste i denne test, men formår at skille sig ud, ved at tilbyde praktiske funktioner og et moderne design, som man forventer af en langt dyrere vakuumpakker.  Denne model er enerstatning for OBH Nordica Fresh Food Sealer 7944, som er udgået. 

Ekspertbrugere roser bl.a. dens smart poseopbevaring og skæreevne, til nemt at skære posen til i præcis den størrelse man skal bruge. 

Tekniske Specifikationer og Funktioner

Selvom modellen er billigere end f.eks. Anova Precision Vacuum Sealer, så er dens evne til at vakuumere langt højere, da dens kapacitet er 15 L/min, hvor Anovas model ‘kun’ er 4 L/min.

Med dens to driftsindstillinger og mulighed for kontinuerlig drift, kan op til 100 forseglingscyklusser køres uden pause, hvilket gør den ideel til større husholdninger eller intensiv brug​​.

Den intuitive betjening med enkle knapper og tydeligt indikatorlys gør den brugervenlig selv for nybegyndere. Dens justerbare forseglingstid tilpasser sig forskellige posetyper og tykkelser, hvilket er afgørende, når man arbejder med delikate fødevarer, der kræver skånsom behandling for at bevare deres struktur og smag​​.

Design og Kvalitet

OBH Nordica Season Pro 7941 er ikke kun funktionel, men også stilfuldt designet. Med en slank profil og diskrete farvevalg integreres den let i de fleste køkkendesigns, og den findes frem fra skuffen hver dag, da den er let at flytte rundt op, og nem at bruge. 

Dens konstruktion af materialer af høj kvalitet sikrer lang holdbarhed og let rengøring, hvilket er vigtigt både for enhedens levetid og for at opretholde hygiejne i køkkenet​​.

Kapacitet: 15 L/min Vakuum tryk: 0.85 bar Hastigheder: - Dobbelt forsegling: Ja Indbygget skæreblad til poser: Ja Automatisk marineringsfunktion: Ja Mål (B x D x H): 48,8 x 32.9 cm Medfølgende poser: Ja Plads til poser: Ja Effekt: 140 Vægt: -

Anova Precision Vacuum Sealer

Bedste vakuumpakker til sous vide

3.2
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Brugeranmeldelser
  3.5
 • Brugervenlighed
  3.5
 • Vakuum kapacitet og evne
  3
 • Smarte og brugbare funktioner
  3
 • Forseglingsevne
  3

Vores vurdering

Anova Precision Vacuum Sealers kraftfulde forseglingskapacitet, brugervenlige design og robuste konstruktion gør den til en topkandidat i sin kategori. Vakuumpresset og kapacitet er dog langt lavere end de andre vakuumpakkere i denne test, hvilket gør vakuumprocessen længere sammenlignet med de andre.

Fordele
 • pros-icon.svg Pålidelig vakuumforsegling du altid kan stole på – også når den skal bruges til sous vide
 • pros-icon.svg Godt produkt til en lav pris
 • pros-icon.svg Enkelt og brugervenligt design, så den let kan opbevares i dine køkkenskabe eller skuffer.
Ulemper
 • cons-icon.svg Lav vakuumeffektivitet

Detaljeret gennemgang

Anova et af de mest populære sous vide brands i verden, og derfor har de naturligvis også lavet en vakuumpakker, som passer perfekt i designet til din Anova Sous Vide maskine. Denne vakuumpakker skiller sig ud fra de andre på markedet ved at være lækkert, enkelt og smalt i designet.

Vakuumpakkeren er lavet som et tilbehør til deres sous vide maskine, da det er utrolig vigtigt, at de vakuumpakkede poser er forseglet 100% inden de skal ned i vandet. Deres hovedfocus, har været at lave en maskine, hvor posen forsegles ordentligt.

Den bruger ‘kun’ 80 watt, hvilket er det maskine med det laveste energiforbrug indtil videre i denne vakuumpakker test.

Enkel maskine med flot design

Anova Precision Vacuum Sealer har et kompakt og lækkert design, som bestemt skiller sig ud fra de vakuumpakkere på markedet. Den er mindre end alle de andre og den ser bare nemmere ud. Anova har et motto, som de har brugt når de har designet og produceres deres seneste produkter (inkl. denne vakuumpakker), og det er; ‘hurtigere, stærkere og mindre’. De 3 ord beskriver denne vakuumpakker perfekt.

Der er KUN 3 knapper; en vakuum og forsegl-knap, en forsegl-knap og en vakuum-knap, hvilket gør den utrolig brugervenlig. Er du på udkig efter specielle marinade funktioner eller andre smarte features, så er det ikke denne model du skal købe.

Den lille størrelse gør det langt nemmere for dig at gemme den i et skab eller i en skuffe.  Vakuumpakkere kan ikke tåle at blive klappet sammen, fordi det kan lave slidtage eller ødelægge pakningerne.

På Anovas egen hjemmeside har den også fået rigtig gode anmeldelser fra kunder, som har købt produktet, og de fremhæver bl.a. at den er utrolig nem, effektiv og nem at opbevare.

Kapacitet: 4 L/min Vakuum tryk: 0.5 bar Hastigheder: 3 Dobbelt forsegling: Nej Indbygget skæreblad til poser: Ja Automatisk marineringsfunktion: mari Mål (B x D x H): 37,5 x 20,5 x 10,5 cm Medfølgende poser: Ja Plads til poser: ? Effekt: 80 watt Vægt: 1,04

Zwilling Fresh & Save

Mini vakuumpumpe

3.4
star star star star star
TestScore TestScore
Info
Vis vurderinger Arrow icon up
 • Brugeranmeldelser
  4.5
 • Brugervenlighed
  4.5
 • Vakuum kapacitet og evne
  2.5
 • Smarte og brugbare funktioner
  2.5
 • Forseglingsevne
  3

Vores vurdering

På trods af sine mange fordele, er det vigtigt at anerkende, at Zwilling Fresh & Save vakuumpumpen ikke er en traditionel vakuumpakker. Dette betyder, at den måske ikke er egnet til alle typer af vakuumforsegling, især dem, der kræver mere avanceret udstyr. Dog for den gennemsnitlige bruger, som søger en enkel og effektiv måde at vakuumpakke mad.

Samlet set tilbyder Zwilling Fresh & Save vakuumpumpen en enkel, effektiv og brugervenlig løsning til forlængelse af madens holdbarhed. Dens lydsvage drift og nemme opladning via USB er yderligere fordele, der gør den til et attraktivt valg for mange forbrugere

Fordele
 • pros-icon.svg Mobil, lille og trådløs vakuumpakker, som nemt tages frem i en travl hverdag
 • pros-icon.svg Genanvendelig poser og beholder (ingen spild)
 • pros-icon.svg Kun én knap
 • pros-icon.svg Stopper selv, når luften er ude af posen
 • pros-icon.svg Opladning med usb-stik
Ulemper
 • cons-icon.svg Man skal bruge specifikke poser eller beholdere fra Zwilling for at bruge modellen (du kan ikke selv klippe størrelsen på poserne)
 • cons-icon.svg Modellen skal oplades
 • cons-icon.svg Lav vakuumevne ift. konkurrenterne (kun 8,5 L/minn
 • cons-icon.svg Ingen mange funktioner til skrøbelige fødevarer eller marinering af kød

Detaljeret gennemgang

Efter omfattende undersøgelse og analyse af Zwilling Fresh & Save vakuumpumpe, fremstår produktet som en effektiv og smart løsning for dem, der som er på udkig efter en lille og mobil vakuumpakker. Dens brugervenlighed er særlig bemærkelsesværdig – man placerer simpelthen pumpen på en ventil på enten poser eller beholderen, trykker på knappen, og vakuumeringen begynder. Når vakuum er opnået, stopper pumpen automatisk, hvilket er en stor fordel for brugervenligheden.

Zwilling har lavet genanvendelige poser, som bare skal vaskes efter brug. Det er dog ikke muligt at skære poser i unikke størrelser, da det kun er muligt at bruge Zwillings egne poser og beholdere.

Zwilling Fresh & Save vakuumpumpen kommer med et USB-kabel, hvilket gør opladningen nem og bekvem. Dens størrelse og vægt (5 cm i bredde og dybde, 19 cm i højde, og en vægt på 0,33 kg) gør den også nem at opbevare og håndtere. Denne kompakthed er en stor fordel for brugere med begrænset opbevaringsplads.

Når du skal bruge dit vakuumpakket kød, så skal du bare trykke på knappen, der sidder på posen, så lukkes luften ud. Det er virkelig en enkel metode.

 

Kapacitet: 8,5 L/min Vakuum tryk: - Hastigheder: 1 Dobbelt forsegling: Nej Indbygget skæreblad til poser: Nej Automatisk marineringsfunktion: Nej Mål (B x D x H): 5 x 19 cm Medfølgende poser: Ja Plads til poser: Nej Effekt: 3600 W Vægt: 0,33 kg

OBH Nordica Fresh Food Sealer 7944 - Udgået

Fordele
 • pros-icon.svg Simpelt design
 • pros-icon.svg Nem og hurtig betjening med 3 simple knapper
 • pros-icon.svg Prøv produktet i 100 dage og se om det er noget for dig

Detaljeret gennemgang

Denne model er udgået i 2023.

OBH nordica er et kendt dansk mærke, som producerer elektriske køkkenapparater til en fornuftig pris. Her har de lavet en vakuumpakker i et enkelt sort design, så du kan sikre dine fødevarer 5 gange længere holdbarhed end konventionelle opbevaringsmetoder.

Derfor skal du vælge OBH Nordica Fresh Food Sealer 7944

OBH Nordica har udstyret denne med et vakuumtryk på 0,75 bar, og den har en vakuumhastighed på 9 liter pr. Minut. Vakuumpakkeren har en effekt på 110 watt og en vægt på 1,94 kg., hvilket indikerer, at det er en ganske robust vakuummaskine til en god pris!

I pakken medfølger selvfølgelig også nogle poser i forskellige størrelser, som er en god start. Du vil hurtigt opdage, at du har brug for mere end én størrelse, fordi hvis du først bliver vant til at bruge vakuumpakkeren i hverdagen, så vil du komme til at bruge den til at muligt. Det er jo trods alt en rigtig god måde at vakuumpakke rester fra middagen, som kan fryses og bruges en anden dag, da vakuumpakningen også beskytter mod frostskader. Du kan også buge maskine til at vakuumpakke helt enkelte ting som fx. en halv citron eller ligenende.

Nem montering og i brug

Med denne maskine ønsker OBH Nordica at vise dig, hvor nemt det er at vakuumpakke dine overskydende fødevarer, så vi kan reducere madspild og dit madbudget. Grundlæggende er der flere fordele ved at vakuumpakke sine fødevarer, og dem kan du læse mere om længere nede i denne artikel, men det skal også være nemt, fordi ellers kommer det aldrig til at blive en vane i det danske og travle køkken. Derudover skal det også være en pæn maskine, fordi vi det skal være nemt, skal maskine stå lige for hånden. Dét har OBH Nordica prøvet at opnå med denne maskine, og det er lykkedes dem ret godt. Der er 3 knapper; forsegling, afbryder-knap og en forsegling samt vakuum-knap. Desuden er maskinen ganske nem at tage i brug, da du trykker på de to knapper på hver sin side af maskinen, hvilket får maskinen til at åbne sig. Læg posen med dine fødevarer ind i maskinen – et godt stykke over forseglertrådene -, og luk låget godt ned igen. Det skal lige sige klik, før den sidder helt perfekt, og derefter kan du starte forseglingen og vakuumprocessen. Når du er færdig med at bruge den, at det vigtigt, at du ikke presser låget helt ned så det siger ‘klik’, da det kan ødelægge pakningerne, men ellers er der ikke noget du skal tage højde for.

OBH Nordica laver også deres egne poser, som passer til maskinerne, og de kan selvfølgelig også benyttes i mikrobølgeovn og i simrende vand, hvilket gør dem ideelle til vakuumpakning af fødevarer, der skal tilberedes på sous vide-metoden. Du kan selvfølgelig også bruge andre vakuumposer, men hold øje med at kvaliteten af poserne er den samme samt bredden og længden. Ellers vil du ikke opnå samme resultat.

OBH Nordica tilbyder, at du kan prøve produktet i 100 dage, og hvis du ikke er tilfreds, får du pengene retur. Der

Produktdetaljer:

 • Effekt: 110 watt
 • Vakuumindstillinger: 1
 • Vakuumhastighed: 9 liter/min.
 • Vakuum tryk: 0,75 bar
 • Poseskærer: nej
 • Bredde x dybde x højde: 37,5 x 20,5 x 10,5 cm
 • Vægt: 1,04 kg

Se 1 tidligere anmeldte produkter

 • OBH Nordica Fresh Food Sealer 7944 - Udgået Chevron down

  Fordele
  • pros-icon.svg Simpelt design
  • pros-icon.svg Nem og hurtig betjening med 3 simple knapper
  • pros-icon.svg Prøv produktet i 100 dage og se om det er noget for dig

  Detaljeret gennemgang

  Denne model er udgået i 2023.

  OBH nordica er et kendt dansk mærke, som producerer elektriske køkkenapparater til en fornuftig pris. Her har de lavet en vakuumpakker i et enkelt sort design, så du kan sikre dine fødevarer 5 gange længere holdbarhed end konventionelle opbevaringsmetoder.

  Derfor skal du vælge OBH Nordica Fresh Food Sealer 7944

  OBH Nordica har udstyret denne med et vakuumtryk på 0,75 bar, og den har en vakuumhastighed på 9 liter pr. Minut. Vakuumpakkeren har en effekt på 110 watt og en vægt på 1,94 kg., hvilket indikerer, at det er en ganske robust vakuummaskine til en god pris!

  I pakken medfølger selvfølgelig også nogle poser i forskellige størrelser, som er en god start. Du vil hurtigt opdage, at du har brug for mere end én størrelse, fordi hvis du først bliver vant til at bruge vakuumpakkeren i hverdagen, så vil du komme til at bruge den til at muligt. Det er jo trods alt en rigtig god måde at vakuumpakke rester fra middagen, som kan fryses og bruges en anden dag, da vakuumpakningen også beskytter mod frostskader. Du kan også buge maskine til at vakuumpakke helt enkelte ting som fx. en halv citron eller ligenende.

  Nem montering og i brug

  Med denne maskine ønsker OBH Nordica at vise dig, hvor nemt det er at vakuumpakke dine overskydende fødevarer, så vi kan reducere madspild og dit madbudget. Grundlæggende er der flere fordele ved at vakuumpakke sine fødevarer, og dem kan du læse mere om længere nede i denne artikel, men det skal også være nemt, fordi ellers kommer det aldrig til at blive en vane i det danske og travle køkken. Derudover skal det også være en pæn maskine, fordi vi det skal være nemt, skal maskine stå lige for hånden. Dét har OBH Nordica prøvet at opnå med denne maskine, og det er lykkedes dem ret godt. Der er 3 knapper; forsegling, afbryder-knap og en forsegling samt vakuum-knap. Desuden er maskinen ganske nem at tage i brug, da du trykker på de to knapper på hver sin side af maskinen, hvilket får maskinen til at åbne sig. Læg posen med dine fødevarer ind i maskinen – et godt stykke over forseglertrådene -, og luk låget godt ned igen. Det skal lige sige klik, før den sidder helt perfekt, og derefter kan du starte forseglingen og vakuumprocessen. Når du er færdig med at bruge den, at det vigtigt, at du ikke presser låget helt ned så det siger ‘klik’, da det kan ødelægge pakningerne, men ellers er der ikke noget du skal tage højde for.

  OBH Nordica laver også deres egne poser, som passer til maskinerne, og de kan selvfølgelig også benyttes i mikrobølgeovn og i simrende vand, hvilket gør dem ideelle til vakuumpakning af fødevarer, der skal tilberedes på sous vide-metoden. Du kan selvfølgelig også bruge andre vakuumposer, men hold øje med at kvaliteten af poserne er den samme samt bredden og længden. Ellers vil du ikke opnå samme resultat.

  OBH Nordica tilbyder, at du kan prøve produktet i 100 dage, og hvis du ikke er tilfreds, får du pengene retur. Der

  Produktdetaljer:

  • Effekt: 110 watt
  • Vakuumindstillinger: 1
  • Vakuumhastighed: 9 liter/min.
  • Vakuum tryk: 0,75 bar
  • Poseskærer: nej
  • Bredde x dybde x højde: 37,5 x 20,5 x 10,5 cm
  • Vægt: 1,04 kg

Guide

 
61545c2d966c6-1-Foodsaver-V2860.png

Foodsaver V2860

61545c428154d-2-Caso-VC300-PRO.png

Caso VC300 PRO

FoodSaver-FFS006X.jpg

FoodSaver FFS006X

OBH-Nordica-Season-Pro-7941.jpg

OBH Nordica Season Pro 7941

61545c48abc48-3-Anova-Precision-Vacuum-Sealer.png

Anova Precision Vacuum Sealer

Zwilling-Fresh-Save.jpg

Zwilling Fresh & Save

61545c4cd0e5b-4-OBH-Nordica-Fresh-Food-Sealer-7944.png

OBH Nordica Fresh Food Sealer 7944 - Udgået

TestScore TestScore
Info
4.6
star star star star star
4.2
star star star star star
4.7
star star star star star
3.6
star star star star star
3.2
star star star star star
3.4
star star star star star
-
Kapacitet 13 L/min 12 L/min 16 l/min 15 L/min 4 L/min 8,5 L/min -
Vakuum tryk 0.8 bar 0,8 bar 0.6 bar 0.85 bar 0.5 bar - -
Hastigheder 3 1 - - 3 1 -
Dobbelt forsegling Nej Ja Ja Ja Nej Nej -
Indbygget skæreblad til poser Ja Ja Ja Ja Ja Nej -
Automatisk marineringsfunktion Nej Nej Ja Ja mari Nej -
Mål (B x D x H): 40 x 29 x 10 cm 38 x 26 x 9 cm 23 x 43 x 28 cm 48,8 x 32.9 cm 37,5 x 20,5 x 10,5 cm 5 x 19 cm -
Medfølgende poser Ja Ja Ja Ja Ja Ja -
Plads til poser Ja Ja Ja Ja ? Nej -
Effekt 100 120 125 watt 140 80 watt 3600 W -
Vægt 5,6 kg 1,8 kg 3,35 kg - 1,04 0,33 kg -
Brugeranmeldelser 5 4.5 4.5 4 3.5 4.5 -
Brugervenlighed 5 4.5 4.5 4 3.5 4.5 -
Vakuum kapacitet og evne 5 4.5 5 3.5 3 2.5 -
Smarte og brugbare funktioner 4 3.5 5 3 3 2.5 -
Forseglingsevne 4 4 4.5 3.5 3 3 -
Tjek billigste pris Set til 1.399 kr. Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
24hshop.dk På lager
Set til 910 kr. Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon Set til 1.893 kr. Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Homeshop.dk På lager
Set til 833,19 kr. Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
Komplett.dk På lager
Set til 1.219 kr. Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
happii.dk På lager
Set til 500 kr. Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
KitchenOne.dk På lager

Guide til valg af vakuumpakker i denne vakuumpakker test

I vores omfattende analyse af vakuumpakkere har vi identificeret nøglefaktorer, som du bør overveje før dit køb. Vores købsguide er baseret på en dybdegående evaluering af produktspecifikationer, funktioner og bruger- og expertfeedback, hvilket giver dig en pålidelig guide til at vælge den rette vakuumpakker.

Vakuum tryk: Undersøgelser – inklusiv. vores egne – viser , at vakuumtrykket, målt i bar, er afgørende for maskinens effektivitet til at fjerne luft. En vakuumpakker med et tryk på 0,8 bar leverer den kraft og hastighed, der kræves for optimal konservering.

Vakuumhastighed: Vakuumpakkerens vakuumhastighed har betydning for hvor hurtig den er til at suge alt ilten ud af posen. Nogle leverandører oplysninger endda, hvor mange sekunder selve vakuumprocessen tager, men det er ikke alle, som gør det.

Vi kan konstatere, at vakuumhastigheden hos en effektiv vakuumpakker bør evakuere mellem 9 og 12 liter luft per minut, hvilket sikrer en hurtig og fuldstændig iltfjernelse

Forseglingen: At forsegle poserne er lige så vigtig som selve vakuumprocessen, da det kræver en god forsegling for at skabe en lufttæt pose. Nogle maskiner har to forseglingsstriber, hvilket kan være godt, hvis man skal være ekstra sikker. Dobbelt forsegling skal du gå efter, hvis du skal bruge vakuumpakkeren til sous vide tilberedning. Hvis posen ikke bliver ordentlig forseglet, vil din sous vide tilberedning ikke blive vellykket. En god vakuumpakker er derfor essenligt til sous vide tilberedning.

Poseskærer: Vores erfaringer med forskellige modeller har vist, at en indbygget poseskærer markant forbedrer brugervenligheden ved at levere et rent snit, hvilket er essentielt for en sikker forsegling.

Hvis du bare er ude efter en helt simpel maskine, så behøver du muligvis ikke en vakuumpakker med alle mulige funktioner, men hvis du vil have en vakuumpakker, som gør det let for dig at tage vakuumpakkeren frem, så skal du have én med en poseskærer.

Beholder til poser: Det samme gælder en integreret beholder til poserne, fordi så er det hele samlet et sted. På den måde ligger poserne ikke og flyder et eller andet sted, men du har det hele samlet, så du nemt kan tage vakuumpakkeren frem når du har brug for den. Det vil også øge chancen for at du tager den frem selv når du har travlt.

Design og vakuumpakkeren størrelse: Dette er jo altid en smagssag, netop fordi design og smag er meget forskelligt. Det er dog tydeligt, at de nyere maskiner passer designmæssigt mere ind i nutidens køkken, og der tages højde for det her med, at det skal være nemt, hvis det skal blive en vane i køkkenet. Størrelsen på maskinen kommer and på de køkken – kan maskinen stå fremme? Eller skal den pakkes ned i et skab eller i en skuffe hver gang? Det er jo ingen hemmelighed at hvis maskinen står fremme er der større chance for at den bliver brug oftere. Det er jo netop hverdagsmaden, der har godt at at blive vakuumpakker, så det får en længere holdbarhed.

Vakuumpakker til sous vide tilberedning: Skal din vakuumpakker bruges til at vakuumere dine fødevarer, som skal tilberedes på sous vide, så skal du have en vakuumpakker, som laver en dobbelt forsegling. Hvis ikke man får vakuumpakket f.eks. kødet inden sous vide tilberedning, kan man risikere, at posen vil tage vand ind, hvilket vil ødelægge fødevarerne.

Vakuumkammerpakker: Kammer vakuumpakkere er primært for industriel brug og større mængder. Her er vi oppe i en væsentlig højere prisklasse, og det er et stort apparat, som er svært at flytte rundt. Kammervakuumpakkere virker uden problemer, og er gode til at forsegle posen. Men de er besværlige at opbevare i et husligt køkken, og rengøring er også langt mere besværligt end en traditionel vakuumpakker.

Ekstra tip

Når du vakuumpakker fødevarer, så har man tendens til at vælge eller skære nogle poser, som der er meget større end hvad der egentlig er brug for. Når man tilbereder maden med sous vide, er det virkelig vigtigt, at vandet ikke løber ind til kødet, og derfor kan man godt lave posen lidt større end forventet. Det samme gælder hvis du vakuumpakker noget meget fugtet, som vakuumpakker prøver at suge ud. Her vil det også være nødvendigt, at vælge en ekstra stor pose, for at være sikker på at vandet ikke skubber sig ud.

Hvad er specielt ved vakuumposerne?

Du kan ikke bruge almindelige fryseposer i din vakuumpakker. Det skal være stærke lufttætte poser, hvor vakuumpakkeren har mulighed for at få alt luften ud af posen, og forsegle den ordenligt. Vakuumposerne tåler bl.a at frysning, kogning over længere tid og er rivefaste. Fryseposerne er for tynde, tåler ikke varme og er glatte.

Fra vores omfattende produkttestning ved vi, at kvaliteten af de medfølgende poser varierer. Vi anbefaler at vælge en vakuumpakker, der leveres med højstyrkeposer, som er kompatible med både simrende vand og mikrobølgeovn, for at sikre maksimal holdbarhed og alsidighed.

Nogle leverandører af vakuumpakkere producerer også deres egne poser, og ved at bruge deres poser, er man helt sikker på at kvaliteten på både vakuumprocessen og forseglingen er i top. Men nogle maskiner kan sagtens ‘tåle’ poser fra en anden producent (det har jeg selv oplevet med min egen).

Der findes to forskellige typer af vakuumposer; glatte og rillede poser. De rillede vakuumposer er rillet på én side, og formålet er lede luften ud af posen. Glatte vakuumposer er glatte på begge sider, og det er ikke alle vakuumpakkere, som kan tage helt glatte vakuumposer.

Jeg vil ikke anbefale at genbruge vakuumposerne. Man klipper ofte hul i poserne for at få fødevarerne ud, og de bliver derfor mindre og mindre, hvis man genbruger dem. Ønsker du at genbruge dem, skal de skyldes godt efter brug.

4 fordele ved at bruge vakuumpakker

 • Forlæng holdbarheden af dine fødevarer (mikroorganismer skal bruge ilt)
 • Bibeholder næringsstoffer og smagen
 • Intensiverer marinadeprocessen
 • Frostsikrer dine fødevarer

Dette er 4 ekstremt gode fordele ved at vakuumpakke nogle af dine fødevarer, og de 4 fordele er også grunden til at du skal investere i en god og effekt vakuumpakker, som du nemt kan bruge i hverdagen.

Når du vakuumpakker fødevarer og fjerner ilten, så danner du nemlig en beskyttende atmosfæren, så der ikke bliver dannet bakterier, da bakterier kræver ilt for at kunne leve. Mikroorganismer skal bruge ilt for at formere sig. Skimmelsvamp vil du heller ikke opleve ved at vakuumpakke kød eller andre fødevarer.

Derfor forlænger man også holdbarheden i op til fem, gange så meget, men du skal ikke tro, at det er alle bakterier, som holder sig væk.

Mælkesyrebakterier og nogle andre bakterier godt danne sig i fødevaren, men der er også en masse bakterier, som ikke bliver dannet, og det – sammen med fjernelsen af ilten – er med til at forlænge holdbarheden på dine madvarer i op til fem gange mere ned normalt. Dette er også med til at mindske madspild og ikke mindst dit madprojekt. Vi danskere har det med at smide utrolig meget mad ud, og nu har du muligheden for at lade dine rester leve en del længere. Desuden kan nu også købe madvarer, som der snart går ud og så vakuumpakke det og fryse det ned.

Madvarerne bibeholder også deres næringsstoffer og ernæringsmæssige egenskaber samt smagen, så maden holder sig velsmagende og lækker, som da den være frisklavet.

Desuden kan en vakuumpakker også bruges til at intensiverer marinadeprocessen på kød, da kødet har meget nemmere ved at trække den til sig, når den er blevet vakuumpakket. Kødet behøver altså ikke være flere timer på køl, hvis det bliver vakuumpakket sammen med marinaden og lagt ind i køleskabet.

Den sidste fordel for nu, er at dine fødevarer bliver bedre sikret mod frost, hvis du vakuumpakker dem. Når du lægger dine fødevarer i fryser, er der nemlig chance for at de får frostskader, og så kan du altså ikke spise dem. Fødevarerne skal altså pakkes godt ind, når de skal lægges ned i fryseren!

Hvad kan vakuumpakkes, og hvad kan ikke?

Du kan rent faktisk vakuumpakke alt hvad du vil, men nogle varer skal der tages lidt mere vare på end andre. Det er nemlig ikke alle fødevarer, der kan tåle at bliver sat under så højt pres. Her tænkes der specielt på forskellige former for udskæringer af fisk, da det kan mase den.

Luftige boller eller brød bør heller ikke vakuumpakkes, da det har behov for luft, og det samme gælder andre former for fødevarer, der indeholder luft.

Ellers er der fri mulighed for at vakuumpakke forskellige former for fødevarer, og du kan altid bare prøve dig frem – man finder hurtigt ud af det hvis fødevaren er for ‘sart’.

Et godt tip er dog, at det der skal vakuumpakkes ikke indeholder for meget væske. Hvis der er for meget væske i, så kan det påvirke vakuumprocessen, da den ville forsøge at suge det ud. Det er i det hele taget en dårlig idé at vakuumpakke flydende madvarer, da vakuumprocessen og den flydende væske vil reagerer negativt mod hinanden, og det vil ikke lykkedes vakuumpakkeren at suge luften ud. Hvis man skal vakuumpakke en suppe eller lign., så anbefales det, at man fryser den flydende substans, hvis det altså er nødvendigt.

Vakuumpakkere til sous vide tilberedning

Som du nok har har opdaget, er der flere gode grunde til at investere i en vakuumpakker, men de er blevet betydeligt mere populære de sidste par år, fordi markedet for sous vide maskiner til den private forbruger er eksploderet. Når du tilbereder mad med en sous vide maskine skal fødevaren vakuumpakkes med krydderier eller en marinade for at opnå det bedste resultat. Det skyldes, at når fødevaren skal ned i vandet, må der på ingen måde komme vand ned til kødet, da det vil ødelægge kødet. Desuden skal al luft ud af posen, så kødet ikke ligger i toppen af vandet, da det ikke vil give en optimal tilberedning af kødet.

Hvis du er i tvivl om sous vide tilberedningsmetoden, og gerne vil læse mere om hvordan man kan opnå perfekt tilberedt kød og andre fødevarer næsten uden at røre en finger, så læse vores artikel om sous vide maskiner og andre gode tips til hvordan du bruger en sous vide maskine.

Hvor lang tid kan vakuumpakket kød holde sig?

Nedenunder ser du eksempler på, hvor lang tid vakumpakket kød og andre forskellige fødevarer kan holde sig, når det er vakuumpakket kontra i en normal frysepose.

I køleskab

Fødevare Konventionelle opbevaringsmetode Vakuumpakket
Kød (okse)  3-4 dage 2 uger
Kylling (rå) 1-2 dage 2 uger
Kylling (tilberedt)  3-4 dage 2 uger
Spinat 7-10 dage 2 uger
Bær 5-7 dage 4 måneder
Tomater 10 dage Flere måneder
Fisk  1-2 dage 6-8 dage
Æg (hårdkogt)  3-4 uger 1-2 måneder
Ost (f.eks. cheddar) 3-4 uger 2-3 måneder

I fryser

Fødevare Konventionelle opbevaringsmetode Vakuumpakket
Oksekød 3-5 måneder 1 år
Svinekød 2-4 måneder 1 år
Kylling 3-5 måneder 1 år
Fisk 1-2 måneder 1 år
Bær 6-8 måneder 2-3 år
Tomater 6 måneder 1 år
Frugter f.eks. blommer og fersken 6 måneder 1 år
Majs 6 måneder 1 år

Ved stuetemperatur 

Fødevare Konventionelle opbevaringsmetode Vakuumpakket
Kaffebønner 3-5 måneder 6-9 måneder
Ris eller pasta 1-2 år 2-3 år 
Kiks 1-2 måneder 1 år 
Mel 3-8 måneder 1-2 år 
Nødder f.eks. mandler eller peanuts 6-12 måneder 2 år

Som tabellerne viser, er det tydeligt at konstatere, at vakuumpakkede fødevarer holder sig ca. dobbelt længere end konventionelt opbevarede fødevarer.

FAQ

Hvilken er den bedste Vakuumpakker i test?

Den bedste vakuumpakker i test er Foodsaver V2860, da den har alle de funktioner, som er nødvendige for at få et godt resultat. Det er samtidig en brugervenlig vakuumpakkermaskine med alle de nødvendige funktioner og af utrolig høj kvalitet. Læs hele artiklen, for at finde den der passer bedst i dit køkken.

Hvilke fordele er der ved at bruge en vakuumpakker?

Dine madvarer bibeholder langt flere næringsstoffer samt smagen. Desuden er det også med til at øge holdbarheden af fødevarer op til fem gange så meget. På den måde kan vi undgå madspild og du kan spare nogle penge på dit madbudget.

Kan alle madvarer vakuumpakkes?

Ja, de fleste madvarer kan vakuumpakkes, men der er nogle fødevarer, der ikke kan fx bestemte afskæringer af fisk, fordi det vil blive mast. Det gælder også fødevarer, som indeholder meget ilt f.eks brød og helt flydende væsker fx supper.

Kan man vakuumpakke kød dagen før sous vide?

Ja, du kan sagtens vakuumpakke kødet dagen for sous vide. Det anbefales specielt, hvis du også skal marinere kødet.

Kildeliste vakuumpakker test

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

 • Flag Choice.com.au Chevron down

  Choice.com.au er et australsk forbrugerråd, som tester og fact checker produkter. Deres mål er, at forbrugere kan undersøge og tjekke hvilket produkt, der passer bedst til dem, så de ikke køber det forkerte produkt. De sammenligner også prisen med dét man rent faktisk.

   

  Choice.com.au har også testet vakuumpakkere. I deres vakuumpakker test gennemgår de 10 forskellige produkter. Hver model er blevet testet for hvor længe vakuumpakket madvarer kunne opholde sig i køleskabet, fryser og i en skuffe. De ser også på brugervenlighed og performance.

 • Flag nytimes.com Chevron down

  New York Times (Wirecutter) er en amerikansk review-side, og blev grundlagt i 2011. De har har siden testet flere tusinde produkter.

  I deres vakuumpakker test gennemgår de 13 forskellige modeller, og sammenligner og vurderer dem på kryds og tværs.

 • Flag Taenk.dk Chevron down

  Forbrugerrådet Tænk er det største Danske forbrugerorganisation, som bl.a. udfører uvildige tests af husholdningsapparater og produkter. De har anmeldt 16 forskellige vakuumpakker og kammer vakuumpakkere.

×