Varmepude Test: De 4 bedste varmepuder

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr, så hendes viden inden for køkkenudstyr og de forskellige brands i branchen er meget høj.  Mange gange... Læs mere

Beurer HK54 Cosy Varmepude 3
Varmepude til skuldre og nakke

Beurer HK54 Cosy Varmepude

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

I denne artikel tager vi et kig på varmepuder og valgt de 5 bedste varmepuder, som der findes på markedet lige nu. Vi mener at den bedste varmepude er Beurers HK53 varmepude, da den har alle de nyttige funktioner samt størrelse for at virke effektivt til flere steder på kroppen. Det kommer naturligvis an på hvilket behov, du har med varmepuden, så vi har naturligvis inkluderet forskellige variationer af varmepuder, så du kan finde den bedste varmepude til dig. 

Er du ikke helt sikker på du ved hvad en varmepude præcist kan, så har vi listet de tre gode effekter en varmepude har på din krop og dit velvære, til sidst i artiklen.

Beurer HK53 varmepude

Bedste varmepude

Fordele
 • pros-icon.svg Turboopvarmning og autosluk
 • pros-icon.svg Fremstillet i blødt og åndbart Øko-tex microfleece materiale med overophedningsbeskyttelse
 • pros-icon.svg Aftagelig betjeningsenhed og kan vaskes i vaskemaskine på skånsomt program

Detaljeret gennemgang

Det kan være svært at holde varmen i de kolde vintermåneder og her kan man få stor glæde af en varmepude. Varmepuden HK53 fra Beurer har flere forskellige temperaturniveauer og har en automatisk slukfunktion, så du ikke skal være bange for at puden opheder. Du kan desuden nemt tage betrækket af og vaske det i vaskemaskinen.

Derfor skal du vælge HK53 varmepuden fra Beurer

Denne fantastiske varmepude fra Beurer kan både bruges til ryg og nakke. Den er en opdateret version af dens forgænger HK58. Denne nyeste version HK53, har 3 temperaturindstillinger og varmes op på rekordtid. Den slukker selv efter 90 minutter, så den ikke overopheder. 

Varmepuden er fremstillet i et blødt og åndbart Øko-tex microfleece materiale, som har overophedningsbeskyttelse. HK53 har en aftagelig betjening og kan den med fordel vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader på et skåneprogram. Den har en utrolig god sikkerhed takket være det indbyggede innovative sensorsystem, som desuden sikrer en jævn fordeling af varmen i hele varmepuden. 

Produktdetaljer:

 • Mål: 62 x 42 cm
 • Strømforbrug: 100 Watt
 • Vægt: 430 g
 • Materiale: Øko-Tex

Beurer HK48 Varmepude

Varmepude til sofaen

Fordele
 • pros-icon.svg Varmepude, der kan anvendes som blød sofa-varmepude og som varmeisolering til smerter i maven
 • pros-icon.svg Aftageligt betræk
 • pros-icon.svg Varmer hurtigt op og slukker automatisk efter 90 min.

Detaljeret gennemgang

HK48 er en smart varmepude fra Beurer, der hjælper dig godt igennem de kolde dage. Den er designet specielt til sofaen og giver dig en behagelig og varm følelse i kroppen, når du sidder med den. Varmepuden er god til alt lige fra varme på lænden til mavesmerter og er ideel at sidde med i sofaen eller i lænestolen.

Derfor skal du vælge Beurer HK48 varmepude

Kender du det, når man kommer hjem efter en lang dag i den hårde vinterkulde, og du bare ikke kan få varmen, ligegyldigt, hvor meget du vikler dig ind i tæpper og lignende? Så har du kraftigt brug for denne fantastiske varmepude fra Beurer. Varmepuden er formet som en rigtig pude og er perfekt at varme sig på i sofaen. Den er også rigtig god til at bruge til at lindre dine smerter i maven, da du blot skal tage den ud af betrækket og så virker den som en klassisk varmepude. Her bliver den ekstra lun og er varmeisoleret på den ene side, så leder den varmen over på den anden side. 

HK48 varmepuden er hudvenlig, så du ikke brænder dig samt er den fremstillet i et åndbart Øko-Tex microfiber materiale. Den har 3 temperaturindstillinger og slukker automatisk efter 90 minutter, så den ikke overopheder. Den har en Rapid Heat Up funktion, som gør at den varmer op i løbet af få sekunder. 

Betrækket og varmeisoleringen kan med fordel vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader. Varmepuden måler 40 centimeter i længden og 30 centimeter i bredden. 

Produktdetaljer:

 • Mål (L x B): 40 x 30 cm
 • Materiale: Øko-Tex

Beurer HK54 Cosy Varmepude

Varmepude til skuldre og nakke

Beurer HK54 Cosy Varmepude
Fordele
 • pros-icon.svg Designet specielt til skuldre og nakke
 • pros-icon.svg Dejlig blød og komfortabel at have rundt om halsen
 • pros-icon.svg Har en dejlig jævn varmefordeling i hele puden

Detaljeret gennemgang

Varmepuden HK54 fra Beurer er ideel til lindring af smerter og stivhed i nakke og skuldre. Den er designet specielt til at kunne ligge på disse steder på kroppen og er dejlig komfortabel. Den er fremstillet i blødt, hudvenligt og åndbart microfleece og har 3 temperaturindstillinger.

Derfor skal du vælge Beurer HK52 varmepuden

 HK54 varmepuden fra Beurer er til dig, der ofte har smerter eller ømhed i nakke og skuldre. Den er designet specielt til, at kunne ligge rundt om halsen varme skuldrene og nakken. Den er ultra blød og komfortabel at have på imens du sidder og slapper af i sofaen eller i lænestolen. 

Varmepuden er fremstillet i et blødt og åndbart Øko-tex microfleece materiale og har 3 forskellige temperaturindstillinger, som du nemt kan justere i mellem. Puden har turbo-ophedning, så den er hurtigt klar til brug. Varmen bliver fordelt dejligt jævnt i hele puden og kan vaskes i vaskemaskinen på 30 grader. 

Med Beurer Safety System er varmepuden sikret mod overophedning og desuden automatisk efter 90 minutter. Puden måler derudover 52 centimeter i længden og 56 centimeter i bredden. 

Produktdetaljer:

 • Materiale: Microfleece
 • Mål (L x B): 52 x 56 cm
 • Strøm: 100W

 OBH Relief 4010 Varmepude

Stilren varmepude

Fordele
 • pros-icon.svg God varmepude i flot og stilrent design
 • pros-icon.svg Fremstillet i et lækkert og blødt polyester-materiale
 • pros-icon.svg Har 3 varmeniveauer, så du nemt kan tilpasse den efter dit behov

Detaljeret gennemgang

OBH Relief varmepuden har mange forskellige temperaturindstillinger og giver dig god mulighed for at falde i søvn på den dejlige lune pude, da den slukker automatisk efter 90 minutter. Varmepuden er produceret i et blødt og vaskbart polyester materiale.

Derfor skal du vælge OBH Relief 4010 varmepuden

OBHs Relief varmepude har et rigtig stilrent design og gør det nemt for dig at holde varmen i de kolde vintermåneder. Puden er utrolig lækker og blød at røre ved takket være polyester-betrækket i høj kvalitet. Den er forsynet med en rigtig praktisk velkrostrap, som gør den nem at sætte den fast på andre materialer. 

Puden er ligeledes forsynet med en aftagelig betjening, som har hele 3 forskellige varmetrin, hvor du kan vælge mellem en lav, middel og høj varmeindstilling, så du kan tilpasse den netop til dit behov. Start på det højeste niveau, hvor du efterfølgende kan justere den til en mindre varm indstilling, så den har den bedste effekt, og den varmer på denne måde hurtigere op. Specielt, hvis den skal bruges som smertelindring, så er det godt at have den så varm som muligt før den har en effekt. 

Varmepuden slukker af sig selv efter 90 minutter ved at afgive et signal i kontrollampen. Du kan med fordel vaske varmepuden i vaskemaskinen, men det skal ske på et skåneprogram på 40 grader. Husk at tage betjeningen af først. 

Produktdetaljer:

 • Mål: 30 x 40 cm
 • Materiale: Polyester

Guide

Hvad kan man bruge varmepuden til?

En varmepude er en god, gammeldags metode til at lindre forskellige steder på kroppen. De gammeldags varmepuder var lavet af kerner, korn, ris eller kirsebærsten. De moderne varmepuder er elektroniske og fås i alle mulige forskellige former og størrelser, og afgiver varme for at lindre ømme muskler og sener. Varmepuder har mange forskellige effekter på kroppen og vi har listet nogle af funktionerne i det følgende.

Til at holde varmen

For det første er en varmepude rigtig god til at hjælpe dig med at holde varmen på de kolde vinterdage. Især på de dage, hvor man bare ikke kan få varmen, er en varmepude rigtig god til hurtigt at varme kroppen op. Som du kan se i produkterne i vores test, så er alle udstyret med en autosluk-funktion, som gør at puden slukker selv efter omkring 1,5 time, da det ikke er sikkert at have den tændt i flere timer. Du kan derfor sagtens lægge dig til at sove med en varmepude, der har autosluk, så du ved at den selv slukker.

Mod stivhed og muskelsmerter

En varmepude er ligeledes en rigtig god metode til at lindre smerter. Ved at placerer den varme pude direkte på dine stive muskler og eventuelle inflammationer, vil varmen hjælpe musklerne med at slappe af og på den måde lindre ømheden og smerten.

Mod menstruationssmerter

En varmepude er desuden rigtig god til menstruationssmerter. Den kan ikke fjerne smerterne, men den kan hjælpe dig af med de værste spændingssmerter og få musklerne til at slappe af.

Derfor bør du investere i en elektrisk varmepude

Leder du efter en varmepude, så er der mange gode grunde til at investere i en elektrisk version af den effektive, gammeldags varmepude. Uanset dit behov er den elektriske varmepude utrolig effektiv og og brugervenlig. Den elektriske varmepude bliver nemlig styret af en fjernbetjening, som følger med varmepuden. Du kan via fjernbetjeningen nemt regulere på varmeniveauet, så du kan tilpasse det lige efter dit behov og hvad du finder mest komfortabelt på din krop.

De gammeldags varmepuder skulle varmes op med varmt vand eller i en mikroovn, hvilket kunne have sine besværligheder, især fordi man ikke kan styre varmeniveauet på denne måde. De mister også hurtigt varmen på denne måde, så man hele tiden skal varme dem op igen. Dette får du slet ikke problemer med med den elektriske version. Den kan nemlig holde en konstant temperatur og kan nemt reguleres.

Er varmen for lav, så kan du bare skrue op, og er den for høj, så skruer du blot ned fra den. Dette sparer dig for en masse udfordringer, og du skal heller ikke være bange for overophedninger, da de nyere elektriske varmepuder er udstyret med flere forskellige sikkerhedsfunktioner, såsom autosluk, anti-overophedning samt hudvenligt og blødt materiale, som du aldrig ville kunne komme til at brænde dig på.

Sådan hjælper en varmepude dig af med smerter

En varmepudes bruges typisk til at lindre smerter i muskler og led. Den lindre smerterne ved at øge blodgennemstrømningen i musklerne, så dine muskler føles mere afslappede og smidige. Det er samme idé som, når man tager et varmt brusebad eller karbad efter en lang og travl dag. Her har badet også en afslappende effekt på os, da de afstresser musklerne.

Træner du ofte og dermed tit har ømme og spændte muskler, så hjælper det at tilfører varme direkte på problemområdet. Når du anvender varmepuden til disse formål er det vigtigt ikke at anvende den i for lang tid ad gangen, men blot anvende den i 15 til 20 minutter ad gangen.

Som fortalt tidligere, så er varmepuden også en rigtig god måde for kvinder at lindre deres menstruationssmerter på, da det også er muskler, der spænder. Som sagt, så fjerner den ikke smerten, men den lindre og afslapper musklen, så det ikke gør lige så ondt.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×