Wifi Forstærker Test: 9 bedste wifi forstærkere i test

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr, så hendes viden inden for køkkenudstyr og de forskellige brands i branchen er meget høj.  Mange gange... Læs mere

ASUS RP-AC55 5
Den bedste 3-i-1 forstærker til router

ASUS RP-AC55

Netgear EX2700 N300 WiFi Range Extender 7
En god wifi extender til en billig pris

Netgear EX2700 N300 WiFi Range Extender

Linksys RE6500 AC1200 Dual-Band Wireless Range Extender 8
Til dig, der ønsker en wifi forstærker, der kan nå udendørs

Linksys RE6500 AC1200 Dual-Band Wireless Range Extender

Netgear Nighthawk ex7300 wi-fi rækkeviddeforlænger 9
Til dig, der ønsker en wifi forlænger med høj AC hastighed og stor rækkevidde

Netgear Nighthawk ex7300 wi-fi rækkeviddeforlænger

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

I denne wifi forstærker test kan du læse om de 10 bedste wifi forlængere på markedet. Efter grundig research har vi fundet frem til, at en TP-Link RE650 Wi-Fi Range Extender AC2600 er den bedste model på markedet. Den er dog i hård konkurrence med de andre ni modeller, da de alle har klaret sig godt på test parametrene: optimering af rækkevidde og hastighed, udseende og pris. Du kan således udmærket rådføre dig med testen for at se, om en af de andre modeller passer bedre til dine ønsker.

Efter produkter finder du desuden en guide til, hvordan du får det bedste ud af både din router og din wifi forstærker. Vi vejleder dig også i, hvordan du tester din internethastighed i hjemmet.
Study to Evaluate the Efficacy and Safety of Valoctocogene Roxaparvovec, With Prophylactic Steroids in Hemophilia A – Full Text View – ClinicalTrials.gov buy cytomel t3 online big pharma stands to lose $18.5 billion if all 50 states legalize medical marijuana

TP-Link RE650 Wi-Fi Range Extender AC2600

Den bedste wifi forstærker

Fordele
 • pros-icon.svg Udstyret med fire antenner, så du er garanteret et godt signat
 • pros-icon.svg God rækkevidde på 23 meter
 • pros-icon.svg Mulighed for at benytte både kabel og trådløs forbindelse
 • pros-icon.svg Indikator på modellen, som afslører, hvor den bedste position i huset findes

Detaljeret gennemgang

Du kan med fordel investere i denne netværksforstærker fra TP-Link, hvis du gerne vil være sikker på at få en fremragende wifi forlænger bestilt hjem. Modellen er udstyret med fire antenner, hvilket sikrer et langt bedre signal. Forstærkeren har en rækkevidde på 23 meter og kan arbejde med en dataoverførselshastighed på hele 1733 Mbps på 5 GHz.

Derfor skal du vælge en TP-Link RE650 Wi-Fi Range Extender AC2600

Hvis du leder efter en god wifi forstærker, der både kan benyttes til streaming og gaming uden problemer, så skal du se nærmere på denne variant fra mærket TP-Link. Med denne model får du nemlig en optimal udnyttelse af internettets dækning, da forstærkeren er udstyret med hele fire antenner. Af den grund er du garanteret et bedre signal end hvis du udelukkende benyttede din egen router.

Modellen er desuden blevet rost i diverse internationale test, så du kan roligt stole på, at der er noget om snakken med denne model. Det eneste du skal være opmærksom på er, at designet kan virke en smule stort i forhold til andre wifi forstærkere og at den kan fylde omkring stikkontakten.

Optimal rækkevidde og hastighed

Wifi boosteren fra TP-Link er ideel til dig, der ønsker lynhurtigt internet i hjemmet. Modellen har nemlig en overførselshastighed på 800 Mbps på 2,4 GHz og 1733 Mbps på 5 GHz. Af den grund kan denne forstærker udmærket benyttes til både streaming og gaming, hvor internetforbindelsen gerne skal være i top. Du vil desuden ikke opleve de almindelige forsinkelser eller hakker, når du benytter dig af denne forstærker til din router.

Modellen har en rækkevidde på 23 meter, så du har altså også rig mulighed for at få godt internet rundt i hele huset. Faktisk hjælper produktet dig med at finde det allerbedste sted at opsætte den, da den er udstyret med Intelligent Signal Light teknologi. Du kan således stole på, at modellen sidder et optimalt sted, så længe den lyser blå, da det blå lys indikerer, at forstærkeren har en god forbindelse til din router. Hvis lyset derimod skifter til rød, så betyder det, at signalet ikke er i top – og så skal du gerne rykke rundt med på forstærker, så den får et bedre signal.

Du bestemmer desuden selv, om du vil benytte dig af kabel eller trådløst signal. Det kan være en ide at skifte til kabel, hvis du føler, at det trådløse internet er ustabilt i perioder. I så fald vil en direkte kabelforbindelse sikre mindre afbrydelser.

Mulighed for tilslutning til app

Hvis du gerne vil holde øje med dit internet og dermed have et overblik over, hvad der er galt, hvis noget pludselig lacker, så kan du med fordel downloade TP-Link Tether app’en. I app’en kan du overvåge din forstærkers funktionalitet og justere dens indstillinger.

Produktdetaljer

 • Højde: 4 cm
 • Bredde: 16,3 cm
 • Dybde: 8,6 cm
 • Farve: Hvid
 • Dataoverførselshastighed: 1733 Mbps
 • Strømforbrug: 12 watt
 • Antal antenner: 4 stk

Google WiFi Mesh 3-pack

Den bedste wifi signal forstærker til et større hus

Fordele
 • pros-icon.svg Pakke med 3 enheder gør det muligt at dække en bolig på 280 til 420 kvm
 • pros-icon.svg Stærk forbindelse uanset hvor du befinder dig i huset
 • pros-icon.svg Mulighed for at konfigurere og styre netværket via en app
 • pros-icon.svg Forstærkerne beskytter automatisk mod online trusler

Detaljeret gennemgang

Det kan være irriterende kun at have godt internet i det rum, hvor routeren faktisk befinder sig – og så opleve et langsomt internet alle andre steder i huset. Heldigvis behøver du aldrig mere blive irriteret over dette problem, hvis du investerer i denne Google WiFi Mesh 3-pack. Forstærkeren sikrer et stærkt signal i alle rum og du kan styre internettet via en app’en.

Derfor skal du vælge en Google WiFi Mesh 3-pack

Hvis du leder efter en wifi forstærker, der kan dække hele huset uden problemer, så skal du have fingrene i denne pakke med tre forstærkere inkluderet. Det særlige ved denne type wifi forstærker fra Google er, at du altid kan købe flere forstærkere efter behov. I købet får du således tre enheder med, men du har mulighed for at købe så mange ekstra enheder du har brug for. På den måde kan du få optimalt internet i hele huset uanset dets størrelse.

Forstærker til trådløst netværk

Netop fordi det er muligt at købe flere forstærkere efter behov med disse modeller, så kan du få en optimal dækning, uanset hvor du befinder dig i huset. Google enhederne sælges separat og kan være med til at sikre en større og mere kraftfuld netværksdækning. I alt arbejder hver enhed med op til 1200 Mbps i overførselshastighed. Der er altså rig mulighed for at streame, skype og game på én gang.

Det er desuden nemt at opsætte de små Google wifi forstærkere, så du kommer ikke til at bruge alt for meget tid på installeringen. Det eneste du skal gøre er, at placere de enkelte enheder strategisk i huset, så de både har god forbindelse til routeren og til de områder, hvor I gerne vil have adgang til et stærkt internet – f.eks. i stuen og på værelserne.

Høj sikkerhed og styring via app

Du har mulighed for at konfigurere netværket og de forskellige forstærkere via en app på telefonen. F.eks. kan du prioritere specifikke enheder eller planlægge fast wifi pauser, så dine børn ikke kan sidde foran skærmen hele dagen. Dette er især en fordel for børnefamilier, der gerne vil kunne slukke for internettet på børneværelset for at junior ikke er fristet af at gå online igen, mens man stadig selv kan se videre på sin yndlingsserie.

Der er desuden ingen grund til at bekymre sig om sikker browsing på nettet, når du investerer i denne type wifi forstærker. Det skyldes nemlig, at enhederne er udstyret med avanceret maskinlæring og cloud-baseret sikkerhed, så dit netværk er beskyttet hele døgnet rundt. Enhederne krypterer bl.a. al kommunikation og har en firewall beskyttelse mellem wifi enheden og internetforbindelsen. Beskyttelsen vil endda hele tiden blive opdateret, så enhederne også kan modstå de nyeste trusler. 

Produktdetaljer

 • Højde: 6,8 cm
 • Bredde: 10,6 cm
 • Dybde: 10,6 cm
 • Vægt: 340 gram
 • Farve: Hvid
 • Dataoverførselshastighed: 1200 Mbps pr enhed
 • Strømforbrug: 9 watt
 • Flash hukommelse: 4 GB

TP-Link RE200

Bedste Wifi forstærker til prisen

Fordele
 • pros-icon.svg Det kompakte og vægmonterede design, gør modellen nem at installere og flytte fleksibelt rundt på.
 • pros-icon.svg Det er en god WiFi-forstærker til en rigtig fin pris
 • pros-icon.svg Skaber optimal netværksdækning, uanset hvor i hjemmet du befinder dig.
 • pros-icon.svg Har en dataoverførselshastighed på hele 750 Mbps, hvilket er godt i forhold til modellens størrelse
 • pros-icon.svg Plug-and-play metode gør, at denne model er super nem at sætte op og tilslutte.
 • pros-icon.svg Muligt at koble kablede enheder direkte til forstærkeren, ved hjælp af den ene LAN-port.

Detaljeret gennemgang

Har du brug for en ekstra hånd til at forbedre sit WiFi i hjemmet, især hvis du bor i et fleretagers hjem? TP-Link RE200 AC750 har et diskret og kompakt design, hvilket gør, at den helt ugeneret kan stå ud dit hjem.

Derfor skal du vælge en TP-Link RE200 AC750 

TP-Link RE200 AC750 er et godt valg for brugere, der har et budget, og som har brug for at få udvidet din Wi-Fi-dækning. Denne model har en super god dataoverførselshastighed på 750 Mbps, hvormed den med garanti kan forbedre dit trådløse netværk. Hvis du bor i en etageejendom, vil det i visse tilfælde være nødvendigt at anskaffe en Wi-Fi forstærker, da langt de fleste trådløse netværk kun sender internetsignalet horisontalt. Det betyder, at står din router på 1. salen, kan du opleve lav hastighed eller dårlig internetforbindelse på stueplan. Med denne model er du altså sikret fuld internetforbindelse, uanset hvor i dit hjem du befinder dig. 

Kompakt og diskret model til en favorabel pris 

Hvis du gerne vil investere i en ugeneret og diskret model, så er TP-Link RE 200 AC750 Range Extender sikkert lige noget for dig. Den har nemlig et smart og kompakt design, der gør det muligt at placere produktet, hvorend du ønsker. Modellen er desuden nem at tilslutte med den såkaldte Plug-and-play metode, der virker således, at du blot sætter din AC750 i en stikkontakt og trykker på WPS-knappen på routeren, mens du trykker på forstærkerens RE knap. Derudover besidder den også en LAN-port, der gør, at din computer også nemt kan kobles til internettet, hvis det trådløse netværk driller. Udover at give dig den bedste, trådløse netværksdækning, kan du også spare penge ved at vælge TP-Link RE200 AC750, som findes til en skarp og konkurrencedygtig pris.

Specifikationer

 • Dimensioner: 11 x 6.58  x 7.52 cm
 • Forbindelsesteknologi: Trådløs
 • Stømforbrug ved drift: 6,5 Watt
 • Frekvensbånd: 2,4 GHz, 5,0 GHz
 • Dataoverførselshastighed: 750 Mbps

ZyXEL WRE6505 V2

Den bedste billige forstærker til internettet

Fordele
 • pros-icon.svg Billig i pris i forhold til de fleste andre wifi forstærkere
 • pros-icon.svg Nem tilslutning via en stikkontakt
 • pros-icon.svg Mulighed for at optimere enten rækkevidde eller hastighed

Detaljeret gennemgang

Prisen på en wifi forlænger kan skifte en hel del, men hvis du bare gerne vil have en smule optimering af dit netværk og en bedre rækkevidde, så er der ingen grund til at investere i en af de helt dyre modeller. I stedet vil vi anbefale dig at købe denne model fra ZyXEL, som er billig i pris og nemt sættes op, da den bare skal tilsluttes til en stikkontakt.

Derfor skal du vælge en ZyXEL WRE6505 V2

Hvis du ikke har det største budget at købe en netværks forstærker for, så kan du udmærket se nærmere på denne model fra mærket ZyXEL. Denne forstærker er nemlig en hel del billigere end de fleste andre modeller på markedet, men kan stadig være med til at sprede signalet bedre i dit hjem.

Modellen kan indstilles til forskellige driftsmodes. Standard udgangspunktet er, at den skal benyttes til normal drift, så hvis du ønsker dette, skal du ikke justere nogle elementer. Du kan dog også vælge specifikt at optimere enten rækkevidde eller hastighed, hvis du gerne vil have mere fokus på et af disse områder. Du skal dog være opmærksom på, at en større rækkevidde end den almindelige på modellen kan påvirke netværkets hastighed en smule.

Høj brugervenlighed med denne wifi repeater

En af fordelene ved at investere i denne forstærker, ud over at den sælges til en budgetvenlig pris, er, at den er brugervenlig og derfor nemt sættes op. F.eks. er modellen udviklet med LED lys, der indikerer over for dig, hvor den bedste placering i huset er. Produktet vil altså via lysene fortælle, om signalet ledes optimalt alt efter, hvor du sætter den i huset. Derudover er den også kompatibel med alle nyere wifi standere, samt bagudkomparibel.

Selve opsætningen af denne forstærker tager kun et par minutter. Det enkle design giver ikke mulighed for at justere særlig mange elementer direkte på produktet. Til gengæld kan du opsætte forstærkeren til din computer, hvorfra du så kan justere diverse indstillinger.

Wifi booster med enkelt design

Denne fine og billige wifi booster er udviklet med tanke for et enkelt og stilrent design. Modellen er således lille i størrelsen og hvid, så den blender ind i de fleste hjem. Den er desuden ikke udstyret med nogen antenner, hvilket får produktet til at se pænere ud, når det sidder i en stikkontakt.

Alligevel går du ikke på kompromis med forstærkerens funktionalitet, da den netop både kan være med til at optimere rækkevidde og din generelle netværksforbindelse. Modellen kan benyttes ved to frekvensbånd ved henholdsvis 2,4 og 5 GHz. Ved 2,4 GHz er hastigheden på 300 Mpbs og ved 5 GHz ligger hastigheden på 450 Mbps.

Produktdetaljer

 • Højde: 7,78 cm
 • Bredde: 5,48 cm
 • Dybde: 4,52 cm
 • Farve: 88,6 gram
 • Dataoverførselshastighed: 733 Mbps
 • Nødvendig spænding: AC 120/230 volt
 • Antal antenner: Ingen

ASUS RP-AC55

Den bedste 3-i-1 forstærker til router

ASUS RP-AC55
Fordele
 • pros-icon.svg 3-i-1 wifi forstærker, der også kan benyttes som adgangspunkt og mediebro
 • pros-icon.svg Hjælper med en bedre dækning overalt i huset
 • pros-icon.svg Kan benyttes med alle typer af routere
 • pros-icon.svg Prisvenlig model

Detaljeret gennemgang

Denne wifi forstærker fra ASUS kan benyttes sammen med alle typer af routere, så du skal ikke være nervøs for, at den ikke passer til din router. Derudover fungerer produktet reelt som en 3-i-1 model, da den både kan benyttes som wifi repeater, i AP- og Mediobro tilstand. Som en ekstra bonus er modellen prisvenlig og den passer derfor til de fleste budgetter.

Derfor skal du vælge en ASUS RP-AC55

Du kan med fordel investere i denne forstærker til trådløst netværk, hvis du gerne vil være sikker på at få en multifunktionel forstærker bestilt hjem. Modellen vil i den grad hjælpe med at optimere hastigheden og sprede signalet, så der er adgang til godt internat i alle dele af hjemmet.

Denne forstærker har en dataoverførselshastighed på 1200 Mbps og så understøtter wifi forstærkeren den nye 802.11 ac standard. Du kan altså være sikker på at få lynhurtig forbindelse uanset opgavens størrelse og hvor mange brugere, der er på samtidig.

Enkel opsætning med denne wifi extender 5GHz

Det er super nemt at tage denne wifi forstærker i brug, da opsætningen er enkel og ligetil. Det kan endda lade sig gøre at opsætte produktet uden brugen af en computer. Med et tryk på en knap på både router og forstærkeren kan du få en automatisk opsætning. Hvis du gerne vil justere nogle af de mere avancerede indstillinger, så skal du dog benytte din computer. Som en ekstra bonus er denne wifi extender kompatibel med alle routere på markedet, så der er ingen grund til at investere i en ny router, hvis du benytter denne forstærker.

Wifi forstærkeren hjælper desuden selv med at finde den bedste placering i hjemmet. Produktet vil nemlig indikere, hvis den sidder for langt eller tæt på routeren. På den måde er du sikker på at få det optimale ud af dit nye indkøb.

Det enkle hvide design med to antenner øverst gør, at forstærken blender en smule ind i rummet. Dette gælder uanset om du har den stående ovenpå et skab eller omkring gulvet i dit hjem.

3-i-1 signal forstærker

Den helt store fordel ved at investere i denne wifi forstærker er, at den ikke kun kan benyttes som en forstærker til trådløst internet, som alle andre wifi boostere. Denne model kan også benyttes som adgangspunkt (AP), hvor den tilføjer et wifi-hotspot til et ledningsforbundet netværk. På den måde kan trådløse enheder opnå forbindelse til internettet. Du har også mulighed for at benytte din i Mediebro tilstand, hvor produktet giver wifi funktioner til enhver enhed, der har en netværksport.

Produktdetaljer

 • Højde: 3,2 cm
 • Bredde: 5,7 cm
 • Dybde: 9,3 cm
 • Farve: Hvid
 • Dataoverførselshastighed: 1200 Mbps
 • Effekt: AC 120/230 volt
 • Antal antenner: 2 stk
 • Flash hukommelse: 16 MB

TP-Link TL-WA854RE 300Mbps Universal WiFi Range Extender

Den bedste lavpris wifi forlænger med lavt strømforbrug

Fordele
 • pros-icon.svg Sælges til en ekstrem billig pris, der kan købes på alle budgetter
 • pros-icon.svg Lavt strømforbrug på kun 3 watt i drift
 • pros-icon.svg Mulighed for fleksibel placering

Detaljeret gennemgang

Der er ingen grund til at betale en halv bondegård for din nye wifi forstærker, når du i stedet kan investere i denne model og spare en stor del af pengene. Som en ekstra bonus benytter denne model kun 3 watt ved brug, så du skal heller ikke være nervøs for, at du får en kæmpe elregning. Derudover kan forstærkeren rykkes rundt efter behov.

Derfor skal du vælge en TP-Link TL-WA854RE 300Mbps Universal WiFi Range Extender

Hvis du ønsker at spare så mange penge som muligt på din wifi signal forstærker som muligt, så skal du investere i denne lille model fra TP-Link. Lige netop denne model er nemlig både ekstrem billig i pris og så bruger den kun 3 watt i drift Du sparer altså både penge på selve købet og på din senere elregning. Det er da et win-win!

Fleksibelt access point

Med denne forstærker får du et WLAN med en bredere dækning og ekstra rækkevidde. Modellen repeater nemlig den almindelige WLAN tilstand fra din basis router for derefter at forstærke det yderligere, så du kan få optimal adgang til internettet, uanset hvor du befinder dig i hjemmet. Modellen fjerne såkaldte ‘døde områder’ og der er mulighed for både at streame, game og surfe på internettet med denne wifi forstærker. I alt har den en dataoverførselshastighed på 300 Mbps og et frekvensbånd på 2.4 GHz.

Du investerer desuden i en fleksibel wifi forstærker, da denne model nemt kan monteres direkte i en stikkontakt og dermed ikke skal installeres i hjemmet. Det gør det også muligt for dig at benytte denne wifi forstærker andre steder end kun lige i hjemmet. Faktisk vil produktet huske tidligere konfigurerede WLANs, så du kan skifte mellem flere trådløse netværk.

Hurtig visning af signalstyrke på netværksforlængeren

En anden fordel ved denne netværksforlænger fra TP-Link er, at den altid viser den aktuelle signalstyrke. Du kan således se, hvor godt signalet er der, hvor du har placeret forlængeren ved at holde øje med de indbyggede LED lys. I alt er der fem lys og hvis de alle lyser, så er signalstyrken optimal. Ved at aflæse signalstyrken med jævne mellemrum, kan du altid have en fornemmelse af, hvordan driftstilstanden er for både din router og forstærker.

Produktdetaljer

 • Højde: 11 cm
 • Bredde: 6,58 cm
 • Dybde: 7,52 cm
 • Farve: Hvid
 • Dataoverførselshastighed: 300 Mbps
 • Strømforbrug: 3 watt
 • Antal antenner: 2 stk

Netgear EX2700 N300 WiFi Range Extender

En god wifi extender til en billig pris

Netgear EX2700 N300 WiFi Range Extender
Fordele
 • pros-icon.svg Enkel model med let opsætning, så du hurtig kan få glæde af din wifi forstærker
 • pros-icon.svg Står med et hav af gode anmeldelser i ryggen, så du kan stole på modellen
 • pros-icon.svg Billig i pris – alle har råd til denne wifi extender

Detaljeret gennemgang

Hvis du godt kan lide tanken om en enkel wifi forstærker, der ikke koster alverden, men stadig fungerer optimalt, så skal du have fingrene i denne model fra mærket Netgear. Modellen kan rykkes rundt efter behov, da den fungerer ved at blive sat i et strømstik. Forlængeren er desuden blevet rost til skyerne af andre forbrugere.

Derfor skal du vælge en Netgear EX2700 N300 WiFi Range Extender

Skal brugen af din nye wifi forstærker gerne være ligetil? I så fald er denne model fra mærket Netgear lige noget for dig. Modellen er nemlig en yderst enkel variant, der bare skal tilsluttes til en stikkontakt for at fungere efter hensigten. Du skal dog gerne benytte en stikkontakt, der er i en ok afstand fra routeren, men stadig uden, at den mister signalet, så du får det optimale ud af din nye wifi extender.

Fordelen ved at benytte en trådløs wifi forlænger er, at du får en bedre rækkevidde på dit internet uden at skulle opsætte en række kabler. På den måde er det også nemt at flytte forlængeren, hvis signalet pludselig ikke optages helt så godt, der hvor du har placeret den.

En billig forlænger til internettet

Hvis du undersøger markedet for wifi forstærkere, så vil du hurtigt opdage, at prisen på de forskellige modeller varierer umådelig meget. Du kan således både vælge at investere i en dyr model eller i en lidt billigere en af slagsen – det kommer helt an på dine egne behov og hvad du forventer af din wifi forlænger.

Du kan dog med fordel investere i denne wifi forlænger fra Netgear, hvis du ikke har lyst til at spendere alt for mange penge på din nye gadget. Den store fordel ved denne model er nemlig, at den sælges til en dejlig billig pris. På den måde kan du udmærket få råd til denne forstærker, uanset hvilket budget du har at gøre godt med.

Prist af forbrugere

Selvom denne wifi forstærker er billig i pris, så skal du ikke være bange for, at du går alt for meget ned på kvalitet. Nej, den har ikke en mega høj dataoverførselshastighed i forhold til andre modeller på denne liste, men den er stadig funktionel og sikrer en langt bedre rækkevidde. Modellens overførselshastighed ligger på 300 Mbps, men du kan nu stadig udmærket have flere tilsluttet på samme tid, da den også er udviklet med dual brand 802.11 ac standarden. Du kan altså sagtens både streame og oploade billeder til din bærbar uden at internettet lacker.

Netgears billige wifi forstærker er desuden også yderst prist af forbrugerne. I skrivende stund har 2522 forbrugere således tildelt modellen 5 stjerner ud af 5 mulige på Netgears hjemmeside. Produktet ender altså med en gennemsnits bedømmelse på 4,8 stjerner ud af 5. Det vidner om, hvor glade andre forbrugere har været med dette produkt – også selvom den er billig.

Produktdetaljer

 • Højde: 3,4 cm
 • Bredde: 6,7 cm
 • Dybde: 5,5 cm
 • Vægt: 98 gram
 • Farve: Hvid / grå
 • Dataoverførselshastighed: 300 Mbps
 • Antal antenner: 2 stk

Linksys RE6500 AC1200 Dual-Band Wireless Range Extender

Til dig, der ønsker en wifi forstærker, der kan nå udendørs

Linksys RE6500 AC1200 Dual-Band Wireless Range Extender
Fordele
 • pros-icon.svg Trådløs AC dækning, så du undgår at opleve døde zoner i hjemmet
 • pros-icon.svg Mulighed for at få et godt netværkssignal udenfor grundet effektivisering af internettet
 • pros-icon.svg Udstyret med fire porte, så flere enheder kan benytte kabel indgang på samme tid

Detaljeret gennemgang

Med denne netværksforstærker fra mærket Linksys kan du være sikker på, at du får du effektiv optimering af dit internet og dets rækkevidde. Der skyldes, at du med denne model får trådløs AC dækning, hvilket hjælper med at modvirke døde zoner i hjemmet. Faktisk kan denne type forstærker være med til at skaffe godt internet helt ud til haven.

Derfor skal du vælge en Linksys RE6500 AC1200 Dual-Band Wireless Range Extender

Vil du gerne investere i en wifi forstærker, der er så kraftig, at den kan skaffe signal helt ud i haven? I så fald er denne variant fra Linksys det rette valg for dig. Modellen er kompatibel med både routere og gateways, hvor den vil hjælpe med at udvide den trådløse dækning i hjemmet. F.eks. hjælper denne forstærker med at fjerne eventuelle døde zoner, så du har adgang til netværket, uanset hvor du befinder dig i hjemmet.

Dual band hastigheder

Modellen er udstyret med simultane dual band hastigheder på op til N med 300 mbit i sekundet ved 2,4 GHz, mens den trådløse AC dækning på 5 GHz arbejder med 867 Mbit i sekundet. Du får således et stærkt og pålideligt signal, når du benytter dig af denne wifi forstærker. Takket være den innovative Cross band teknologi, så kan de to bånd samtidig modtage information på ét bånd og sende på det andet. Af den grund får du helt generelt et stærkere signal med mindre sandsynlighed for et svingende signal.

Faktisk er der en mulighed for at kunne benytte internettet til f.eks. streaming eller surfing helt ude i haven afhængigt af dit hjems opbygning. Du kan altså med fordel overveje, hvordan wifi forstærkeren skal placeres for, at du får et optimalt signal både ude og inde, hvis du ønsker at have fri adgang i haven også.

Modellen er desuden udstyret med fire ethernetporte, så du har mulighed for at have flere kablede enheder tilsluttet på samme tid.

Produktdetaljer

 • Farve: Sort
 • Dataoverførselshastighed: 867 Mbps
 • Nødvendig spænding: AC 120/230 volt
 • Antal antenner: 2 stk

Netgear Nighthawk ex7300 wi-fi rækkeviddeforlænger

Til dig, der ønsker en wifi forlænger med høj AC hastighed og stor rækkevidde

Netgear Nighthawk ex7300 wi-fi rækkeviddeforlænger
Fordele
 • pros-icon.svg Ekstrem høj overførselshastighed sikrer en optimal dækning, hvor end du er
 • pros-icon.svg Intern antenne hjælper med at øge rækkevidden til op mod 3000 kvadratmeter
 • pros-icon.svg Nem tilslutning og opsætning

Detaljeret gennemgang

Med denne forstærker til trådløst netværk kan alle i hjemmet være på internettet på samme tid uden, at det I skal gå på kompromis med dækningen. Modellen her leverer nemlig høj AC dual band WLAN hastigheder på 2200 mbit i sekundet. Du får altså en ekstremt kraftfuld wifi forlænger, som eliminerer døde zoner og knas på linjen, så du altid har optimal dækning.

Derfor skal du vælge en Netgear Nighthawk ex7300 wi-fi rækkeviddeforlænger

Kan du simpelthen ikke få nok kraft og rækkevidde på din wifi forlænger? Så kan du med fordel tage et kig på denne model fra Netgear. Denne variant sikrer nemlig en voldsomt stor optimering af rækkevidde, så det eksisterende netværk kan få en rækkevidde på helt op til 3000 kvadratmeter. Du kan altså få funktionelt internet overalt i hjemmet – og få elimineret døde zoner og lack én gang for alle.

Høj signal forstærker

Nighthawk modellen fra Netgear er også udviklet med en særlig Beamforming+ funktion. Denne funktion sørger for at udvide rækkevidden yderligere ved at fokusere signalet i den rigtige retning. På den måde går intet af internettet ‘til spilde’, men bliver i stedet fokuseret, der hvor der er brug for det.

Ud over at skaffe en langt bedre rækkevidde, så får denne model også optimeret dit internets hastighed. Modellen leverer høje AC dual band WLAN hastigheder på op til 2200 mbps, så du kan være sikker på, at alle i hjemmet eller på kontoret har al det netværk, som de skal bruge. Du kan også benytte dig af en kabel forbindelse til denne wifi forlænger, da det er muligt at tilslutte en enhed direkte i forstærkeren via den indbyggede LAN port.

Nem opsætning af denne wifi booster

Du kan nemt rykke rundt på denne model efter behov, da den bare skal sidde i en stikkontakt for at fungere. Derudover klarer du let opsætningen uden større gener, da det kan klares med blot ét tryk på en knap på produktet. Du kan endda med fordel benytte dig af den indbyggede LED indikator for at finde frem til den bedste placering til din forlænger.

Designet er enkelt og med sin hvide farve vil denne wifi booster nemt blende ind i hjemmet. Hvis du ikke ønsker, at wifi forlængeren er så tydelig, når du får gæster på besøg, så kan du altid tage den ud af stikkontakten eller placere den i en anden stikkontakt midlertidigt.

Produktdetaljer

 • Højde: 16,1 cm
 • Bredde: 8,14 cm
 • Dybde: 4,45 cm
 • Vægt: 300 gram
 • Farve: Hvid
 • Dataoverførselshastighed: 2200 Mbps
 • Antal antenner: 1 stk

Guide

Derfor skal du investere i en wifi forstærker

En wifi forstærker fungerer som et bindeled mellem din enhed og din router. Af den grund kan produktet hjælpe dig til en bedre forbindelse i hjemmet. Herunder kan du læse fire fordele ved at investere i en wifi forstærker:

 • Du får et stærkere signal, selvom I er flere, der benytter internettet på samme tid
 • En wifi forstærker optimerer din netværksforbindelses rækkevidde, så du har optimal hastighed overalt i hjemmet
 • En wifi forstærker minimerer mængden af døde zoner i hjemmet
 • Du er garanteret en mere stabil internetforbindelse

Helt grundlæggende skal du altså investere i en wifi forstærker, hvis du gerne vil have et større udbytte af din interforbindelse. Du vil nemlig opleve, hvordan en wifi forlænger både optimerer hastighed og rækkevidde, så du ikke længere skal kæmpe med at få internettet til at række.

Hvordan forstærker jeg mit wifi signal?

Der kan være mange årsager til, at dit wifi signal halter – og det er faktisk sjældent fordi, at du har en dårlig router. Ofte opstår signal problemerne fordi din enhed er for langt fra routeren eller at signalerne er svage, da de skal igennem forhindringer, såsom vægge. Du kan altså udmærket have placeret din router et centralt sted i huset og stadig opleve problemer.

En god løsning på problemet er naturligvis at købe en wifi forstærker, da du så kan få hjælp til at optimere signalet og rækkevidden. Du kan dog også med fordel benytte dig af nedenstående råd og overvejelser for at forbedre dit netværk i hjemmet – eventuelt i kombination med, at du investerer i en wifi forstærker, så du helt generelt får et bedre udbytte af dit netværk.

 • Vær opmærksom på, hvor du placerer din router og wifi forlænger
 • Vær realistisk, når det kommer til din routers rækkevidde
 • Køb en router og forstærker med et optimal frekvensbånd
 • Husk at opdatér routeren og forlængeren med jævne mellemrum
 • Investér i en router eller wifi forstærker med flere antenner

Vær opmærksom på, hvor du placerer din router og wifi forlænger

Det er relevant at tænke over, hvor du placerer din router. Den skal helst stå så frit som muligt og gerne i midten af hjemmet. På den måde kan du selv være med til at mindske risikoen for, at der er elementer i nærheden, der generer forbindelsen – samt sikre en bedre rækkevidde. Afhængigt af dit hjems opbygning, så kan du dog godt risikere, at signalet generelt har svært ved at bevæge sig mellem rummene. Dette gælder især, hvis netværkssignalet skal gå gennem vægge eller etager.

Det er netop her, hvor en wifi forstærker kommer ind i billedet. Med et sådant produkt har du mulighed for at optimere internettets hastighed og brede rækkevidde yderligere. Det er dog lige så vigtigt, at du placerer din wifi forlænger optimalt i forhold til, hvor den skal sprede signalet hen, som det er med din router. Du kan således godt overveje, hvordan du får placeret begge produkter optimalt i forhold til hinanden.

Vær realistisk, når det kommer til din routers rækkevidde

De fleste routere har en maksimal rækkevidde, som de fungerer inden for. I et lille hus kan rækkevidde muligvis være fin, men i et større hus kan man med fordel benytte en wifi forstærker for at få rækkevidde gjort større. I et stort hus kan signalet nemlig ikke nå ordentligt rundt til alle rummene.

Du kan faktisk også forbedre din routers rækkevidde en smule, hvis du justerer på dens antenner. De skal gerne stå så vertikalt som muligt, så lad være med at få dem til at pege i alle mulige retninger.

Køb en router og forstærker med et optimal frekvensbånd

Når det kommer til en wifi forstærker, så anbefaler de fleste eksperter, at man investerer i en model, der både har 2,4 og 5 GHz. Du kan dog også komme langt med en model, der kun har 5 GHz. Det er egentlig det samme råd, der gælder, når du skal vælge router. Dette frekvensbånd sikrer nemlig en bedre forbindelse og mindre interferens.

Vær dog gerne opmærksom på, at interferens også kan opstå fordi du bor i et tætbefolket område. F.eks. kan andres internetforbindelse godt påvirke dit signal, hvis routerne står tæt på hinanden, som man bl.a. kan se i lejlighedskomplekser.

Husk at opdatér routeren og forlængeren med jævne mellemrum

Du skal gerne sørge for at opdatere både din router og wifi forlænger med jævne mellemrum. Ofte vil en opdatering af produktet sikre en bedre hastighed og større funktionalitet. Med regelmæssige opdateringer kan du også være sikker på, at din router og wifi forstærkers sikkerhed er i top.

Husk desuden også, at din router gerne skal skiftes ud cirka hvert tredje til fjerde år. Det er ikke et absolut must, men en gammel router kan være en af årsagerne til, at din internet ikke fungerer optimalt.

Investér i en router eller wifi forstærker med flere antenner

Antennerne er med til at hente og fordele signalerne, hvorfor en router eller wifi forstærker med et par antenner normalt fungerer bedre end en model uden antenner. Du kan også med fordel udskifte antennerne med jævne mellemrum, så du ved, at de fungerer optimalt.

Sådan tester du dit internet

Da der er så mange faktorer, der spiller ind i, hvordan signalet og dermed internettet fungerer hjemme hos dig selv, så kan det være en god ide at teste din internetforbindelse ind imellem. På den måde får du også et bedre indblik i, om problemet egentlig ligger hos dig eller om det er hos udbyderen, at noget er gået galt. Herunder kan du læse en kort guide til, hvordan du tester din internetforbindelse:

 • Først og fremmest skal du koble din computer til routeren via et kabel, da du ikke kan teste internettets fulde kapacitet på en trådløs forbindelse
 • Husk at frakoble alle andre enheder end den computer du foretager undersøgelsen på. Luk også ned for apps og programmer. På den måde er der intet ‘baggrundsstøj’ eller andre faktorer, der har en indvirkning på resultatet.
 • Åbn en browser (som er det eneste du skal have åbent på nuværende tidspunkt) og find frem til en internetforbindelses-test på nettet.
 • Normalt findes der en knap ala ‘start testen’ som du kan trykke på for at komme hurtigt i gang.
 • Testen skal nu have mulighed for at arbejde. Nogle tests tager længere tid end andre. Ofte måles der både upload og download hastighed.
 • Når testen er udført, har du et svar på, hvordan din hastighed er i det øjeblik testen blev foretaget.

Resultatet af testen kan godt afvige en del fra det tal, som du betaler for hos din internetudbyder. Det skyldes, at det tal du betaler for, f.eks. 100 / 100 Mbit, er den maksimale hastighed, som du kan opnå. Det er derfor ikke sikkert, at denne hastighed altid er tilgængelig i dit hjem. Du skal dog ikke acceptere det, hvis den målte hastighed er langt under det du betaler for. Så indikerer testen nemlig, at der muligvis er sket en fejl hos udbyderen – og så kan du sagtens ringe og spørge, hvornår du får din hastighed igen.

Hvis testen dog viser, at din hastighed er som den skal være, så indikerer det, at signalet har svært ved at komme rundt i huset. I disse tilfælde er en wifi forstærker en god investering, da du så kan gøre signalets rækkevidde større og forstærke forbindelsen.

FAQ

Hvilken wifi forstærker er den bedste?

I denne wifi forstærker test har vi konkluderet, at en TP-Link RE650 Wi-Fi Range Extender AC2600 er bedst i test. De 9 andre modeller på listen haler dog ind på produktet, da de alle har god rækkevidde, optimering af hastigheden og sælges til en god pris.

Hvad koster en wifi forstærker?

Prisen på en wifi forstærker skifter meget afhængigt af, hvilken model du foretrækker. De billigste på markedet koster under 200 kroner og er udmærket i drift, men du kan også investere i en lidt dyre model til +500 kroner. Der findes også nogle i et dyrere prisleje.

Kan jeg bruge min wifi forstærker udendørs?

Det er ikke alle wifi forstærkere, der kan nå udenfor, når de sidder indendørs - og samtidig er det heller ikke alle modeller, der kan sættes til udenfor. Du kan dog udmærket få fingrene i en kraftig model, der virker helt ud i haven, hvis du ønsker. Vi har endda en i denne test.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×