Redaktionelle retningslinjer

Hos Bedsteitest.dk har vi specialiseret os i at udvikle dybdegående guides og produktanmeldelser inden for husholdningsprodukter. Vores erfaring og viden i branchen har gjort os til en troværdig kilde for forbrugere, der søger at gøre informerede købsbeslutninger. 

Vores Team

Vores skribentteam er håndplukket for deres dybe ekspertise og passion inden for deres respektive fagområder. Hver skribent har relevante kvalifikationer og erfaring, som de indlejrer i hvert stykke indhold de producerer.

Bedsteitest.dk’s produktanmeldere er eksperter på deres felt. Vores skribenter og redaktører kommer fra en række forskellige brancher og baggrunde, som har givet os den viden og de testfærdigheder, der skal til for at afgøre, om et produkt er godt – eller om det er noget gøgl. Eksempelvis kan ingen snakke så længe om køkkenudstyr som Frederikke, der har arbejdet i køkkenbranchen hele sit liv, og er tredje generation af en af Danmarks største køkkenudstyrsgrossister. 

Men selv eksperter har brug for hjælp. Derfor trækker vi på viden fra dygtige internationale testpaneler og laboratorier, og personlig erfaring og oplevelse med produktet fra eksempelvis YouTubere og private produkttestere. 

Vores Proces

Vi forstår, at hvert produkt har sin unikke sæt af købskriterier. Derfor indeholder vores evaluering en multi-dimensionel analyse, der dækker alt fra brugervenlighed og præstation til holdbarhed og kvalitet. Udover fysiske test af produkter, konsulterer vi altid en række pålidelige kilder, herunder branchestandarder og forbrugerfeedback, for en nuanceret analyse. Vores områdeeksperter giver deres erfarne indblik i produkterne på markedet, for at gøre det nemt for dig at vælge det helt rigtige produkt.

Vores Vurderingssystem

Vi er transparente omkring, hvordan vi scorer produkterne. Hvert produkt vurderes ud fra en skala fra 1 til 5 på forskellige parametre. En score på ‘5’ indikerer ekstraordinær præstation og brugervenlighed, mens en ‘1’ indikerer betydelige mangler.

Vi præsenterer denne information i dig i det vi kalder en “sammenligningstabel”. Du finder den nederst i vores artikler, og her kan du nemt sammenligne alle de anmeldte produkter. 

Formlen for vores vurderingsystem kan vi ikke afsløre, men den bygger på kvantitative observationer som eksempelvis batteritid, antal års garanti, rækkevidde og lign., mens produktet også scores på vores subjektive oplevelse og anmeldelse af produktet.

Uafhængige produktanmeldelser

Integritet er kernen i vores anmeldelsesproces. Bedsteitest.dk modtager ikke betaling for at placere produkter højere på vores lister. Vores anmeldelser er vores uforbeholdne, ekspertunderbyggede meninger, der er uafhængige af nogen form for økonomiske incitamenter. Produkter sendt til os gratis behandles med samme strenge vurderingskriterier.

I nogle tilfælde lader vi vores områdeeksperter beholde produkter i længere tid tid, hvis det er relevant for produktanmeldelsen. En produktanmeldelse foretaget over længere tid, kan give os vigtig viden ift. til hvordan et produkt oplevelse i dagligdagen på parametre som opdateringsfrekvens, garantisager og slid på produktet.

Faktatjek:

Bedsteitest.dk vil altid faktatjekke enhver artikel, før den lægges ud, og følge nedenstående procedurer, ud over IPSO’s retningslinjer, for at sikre, at alle oplysninger, der deles, er korrekte:

  • Vi vil altid linke til den oprindelige kilde til de oplysninger, der bruges i vores artikler, hvis de ikke kommer direkte fra os.
  • Alle anmeldelser er baseret på test i den virkelige verden og i laboratorier. Vi indsamler denne viden fra vores egne tests, eller i samarbejde med medier som Rtings.com, ConsumerReports, Wirecutter, Råd & Rön, ForbrukerRådet, Which samt flere andre
  • Alle anmeldelser bliver tjekket af mindst en redaktører, før de bliver offentliggjort, for at sikre nøjagtighed og objektivitet.
  • Alle anmeldelser, købsråd og opinionsartikler bliver dobbelttjekket for nøjagtighed under produktionsprocessen af en af sidens redaktører.
  • Alle udsagn i anmeldelser vil være baseret på test i den virkelige verden. I vores kildesektion vil du finde henvisning til de omtalte produkttest, hvis ikke de alene er foretaget af os.

Test af produkter

Vores metoder for fysisk testning er ekstraordinært grundige. Vi tester produkter over længere perioder, typisk i flere uger, for at opnå en fuld forståelse af deres langsigtede præstationer og holdbarhed. 

Vi bestræber os på at følge en videnskabelige metode så tæt som muligt i vores analyeser og test. Det omfatter dokumentation, gentagelige processer og “peer reviews” af mediets redaktører og andre eksperter.

Som tiden går, teknologien udvikler sig, og nye områdeeksperter slutter sig til vores team, forbliver vores testmetoder og processer konsekvente.

Hvem er vores anmeldelser for?

Vores indhold er målrettet en bred vifte af forbrugere, fra teknisk kyndige individer til husstande, der søger praktiske løsninger. Vi stræber efter at give dig som forbruger nøgleinformationen og de indsikter, du har brug for til at træffe den mest informerede beslutning, du nogensinde har truffet.