Skruemaskine Test: 7 bedste skruemaskiner

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr, så hendes viden inden for køkkenudstyr og de forskellige brands i branchen er meget høj.  Mange gange... Læs mere

6
Billig akku boremaskine

Black & Decker BCD001C1-QW

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

En af de vigtigste værktøjer i din værktøjskasse – uanset om du er professionel eller amatør håndværker – bør være en god skruemaskine. I vores test har vi samlet 8 forskellige skruemaskiner på markedet, så du kan sammenligne og finde den der passer til dit behov

Nederst i denne skruemaskine test kan du læse mere om skruemaskiner, bore- og skruemaskiner og slagboremaskiner – det kan jo være dit behov har brug for mere end bare en skruemaskiner.

Makita DDF484RTJ

Bedste bore-/ skruemaskine i test

Fordele
 • pros-icon.svg Udstyret med 5 Ah batterier (i stedet for 2 Ah), og der medfølger to batterier i kufferten
 • pros-icon.svg 2 gears motor og kulfri
 • pros-icon.svg Både en skrue- og boremaskine

Detaljeret gennemgang

Denne skruemaskine er til de mere ambitiøse og krævende projekter, og en perfekt makker til montører, bygningshåndværkere og vedligeholdelsespersonale – eller dig der har et seriøst hjemmeværksted. Makita DDF48RTJ er en kraftfuld bore- og skruemaskine med en kulfrimotor – den kører på batterier (akku bore/skruemaskine).

Derfor skal du vælge Makita DDF484RTJ

Makita DDF484RTJ er et all-around værktøj til professionel brug med en kulløs motor for længere driftstid, og den er udstyret med 2 gear, hvor gearhuset er lavet af metal. Der er overbelastningsbeskyttelse, og en elektronisk overbelastningssikring, så de er sikker på, at maskinen ikke overarbejder

Maskinens maksimale moment i hhv. hårdt og blødt er 54 / 30Nm., så den er god til hårde materialer. I træ har den en maximum diameter på 38 mm og den maksimale diameter i stål er 13 mm. Borepatronens kapacitet er på 1,5 – 1,3 mm.

Den ligger godt i hånden grundet det gode greb, og kan også bruges i mørke rum, da der er en indbygget LED-lampe, som kan lyse for dig.

Maskinen er udstyret med batterier, som har en kapacitet på 5 Ah, og der medfølger to batterier i kufferten. Det er smart, så du kan lade det ene batteri imens du bruger det andet, så arbejdet kan holdes i gang. Produktet leveres i en MakPac kuffert med batterierne og en lynlader. Opladetiden på denne maskine er 45 minutter med lynladeren. Den har en vægt på 1,8 kg., og lydniveau på 76 dB(A).

Der findes forskelligt udstyr til maskinen, og du kan bl.a. investere i en vinkelskrueforsats, som gør det nemmere for dig at bruge den i områder med trang plads.

Husk at hvis du tilmelder dig Mymakita kan du forlænge garanti-tiden med et år, så du har en garanti på i alt tre år.

Produktdetaljer: 

 • Variant: Akku bore- og skruemaskine
 • Kapacitet, Ah: 5
 • Spænding: 18 volt
 • Batterier: Li-ion
 • Opladetid: 45 minutter
 • Medfølgende batterier: 2
 • Hastighed: 0-500/2000 omdr./min.
 • Vægt: 1,8 kg
 • Lydtrykniveau: 76 dB(A)

Bosch GSR 18V-28

kraftig akku bore og skruemaskine

Fordele
 • pros-icon.svg Maskine med meget kraftig moment på 63 Nm
 • pros-icon.svg God skrue- og boremaskine til træ, metal og andre skrueopgaver

Detaljeret gennemgang

Bosch har et stort udvalg af alt slags værktøj – faktisk vil jeg næsten mene, at de har alt hvad man skal bruge af maskiner inden for håndværk både til professionelle og de ambitiøse hjemmehåndværkere. Denne maskine er i deres professionelle kategori, så den egner sig også til industribrug.

Derfor skal du vælge Bosch GSR 18V-28

Denne akku bore-/ skruemaskine har et meget kraftigt moment på 63 Nm, hvilket sikrer dig en professionel ydelse. Maskinen har også en 13 mm-borepatron i metal, så den slider mindre og holder i længere tid, og giver dig en robust maskine. Levetiden på maskinens motor er lang, hvilket bl.a. skyldes at den slås fra ved overbelastning, overophedning eller blokering.

Maskinen har to gear, hvor hastigheden på det første gear er 0-500 omdrejninger pr. minut og det andet gear er op til 1900 omdrejninger pr. minut. Det sikrer dig et hurtigere og mere effektivt arbejde.

Da det er en bore- og skruemaskine egner den sig til at bore i både træ, metal og andre skrueopgaver, der kræver en diameter op til 8 mm. I træ kan den bore op til 38 mm og i stål op til 13 mm. Der er også autolock på maskinen.

Da det er en akku bore-/ skruemaskine, skal den bruge 18V batterier og de følger typisk ikke med når man køber maskinen. De kan bruge alle Bosch 18V batterier, hvis du har nogle liggende til et andet Bosch produkt. Det er en fordel at købe eller have to batterier, så du opnår et kontinuerligt arbejde uden at skulle stoppe, fordi batteriet skal lade.

Produktdetaljer: 

 • Variant: Akku bore-/ skruemaskine
 • Spænding: 18 volt
 • Batterier: Li-ion
 • Opladetid: 45 minutter
 • Moment: 63 Nm
 • Hastighed: 0-500/1900 omdr./min.
 • Vægt: 2,2 kg
 • Lydtrykniveau: 70 dB(A)

Dewalt DCD796D2

Bore- og skruemaskine med slagborefunktion

Fordele
 • pros-icon.svg Kåret som ‘Bedst i test’ af Forbrugerrådet Tænk
 • pros-icon.svg En bore- og skruemaskine, der er udstyret med slagborefunktion, og 15-positioners justerbart moment
 • pros-icon.svg 2 gears helmetal-transmission. hvilket øger køretiden og samtidig forlænger maskinens levetid

Detaljeret gennemgang

Forbrugermagasinet Tænk testede i sommeren 2019 en række bore- og skruemaskiner, og her vandt Dewalt DCD796D2 titlen som bore- og skruemaskine bedst i test med en god bedømmelse. Det er en kraftfuld og robust akku skruemaskine, som egner sig særlig godt til almindelige bore- og skrueopgaver. Dewalt har eksisteret i over 90 år, og specialiseret sig i udvikling og produktion af kraftfulde og industrielle maskiner.

Derfor skal du vælge Dewalt DCD796D2

Dewalt har udviklet denne akku bore-/ skruemaskine med fokus på, at det skal være en kompakt og robust skruemaskine med et letvægtsdesign, så du har mulighed for at bruge den selv ved trange områder. Det er en akku bore- og skruemaskine med kulløs motor, som sikrer en perfekt effektivitet. Den kører på batterier, der skal oplades, og er udstyret med 18V XR Li-ion med 2,0 Ah batteri-teknologi, som typisk ses i de fleste elværktøjer i dag.

Producenterne arbejder hele tiden på, at gøre ladetiden mindre og arbejdstiden længere på akku-produkter, og ifølge Forbrugerrådet Tænk, bruger maskinen kun 37 minutter på at blive fuldt opladet med hurtigopladeren.  Det er ikke alle steder, at de sælger produktet med lader og batterier. Skal du bruge din bore- og skruemaskine i lang tid af gangen, anbefaler vi, at du køber et ekstra batteri, så du kan oplade batteriet mens du bruger det andet. Det vil skabe en kontinuert arbejdsgang med maskinen, hvor du ikke løber tør på strøm. Du kan altid se når din maskine har brug for et nyt batteri, da den er udstyret med en ladestatusindikator.

Du kan bruge denne maskine til mange opgaver, der kræver bore- og slagfunktion, da maskinen også er udstyret med slagborefunktion. Den har også et 15-positioners justerbart moment, så du kan optimere præcisionen ved hver enkelt skrueopgave alt efter hvilket materiale du arbejder med. Forbrugerrådet giver den også grundlæggende gode anmeldelser i deres boretest i kalksten, bøgetræ og metal. Det samme gælder deres salgboretest i granit og i beton samt deres skruetest i træ og metal.

Dewalt har også tænkt ergonomisk når de har udviklet denne, da den ifølge Forbrugerrådet Tænk ligger godt i hånden. Den har et gummibeklædt greb, som er med til at øge brugerkomforten.

Den er også god til brug i mørket, da den har et klart hvidt LED-lys med 3 forskellige indstillinger, hvor den ene indstilling kan give lys i 20 minutter. Der er også en bæltekrog i stål og en magnetisk bitholder.

Maskinen har en vægt på 1,6 kg., hvilket godt kan blive lidt tungt, hvis du skal bruge den i lang tid af gangen. Ift. støjen har den et fint lydniveau på 89 dB(A), hvilket er lidt højere end en helt normal samtale.

Produktdetaljer: 

 • Variant: Akku bore-/ skruemaskine
 • Kapacitet, Ah: 2
 • Spænding: 18 Volt
 • Batterier: Li-ion
 • Opladetid: 37 minutter
 • Hastighed: 0-550/2000 omdr./min.
 • Slag i minuttet: 0-9350/34000 slag/min.
 • Vægt: 1,6 kg
 • Lydniveau: 89 dB(A)

Bosch GSR 18 V-EC TE

bedste skruemaskine til elementmontage

Fordele
 • pros-icon.svg Kan fastgøre op til 3400 skruer på én opladning
 • pros-icon.svg Den kraftige Bosch batteridrevet skruemaskine i 18v-kategorien
 • pros-icon.svg Formidabel levetid og udstyret med innovativ teknologi fra Bosch

Detaljeret gennemgang

Med denne maskine får du arbejdet ordnet i en fart, da det er den kraftigste batteridrevet skruemaskine fra Bosch i 18v-kategorien. Den egner sig specielt til fastgørelse af gipsskruer i bløde og underliggende materialer som for eksempel træ og metal. Denne maskine er også en del af Bosch’s professionelle serie, som egner sig til den ambitiøse hjemmehåndværker eller erhverv.

Derfor skal du vælge Bosch GSR 18 V-EC TE

Dens lette design med kraftige batterier gør, at du kan arbejde ubesværet med li-ion batteriet, som har en kapacitet på 4 Ah, og kan oplades på 45 min. Motoren er børsteløs fra Bosch og med Electronic Motor Protection, og motorbremsen sikrer lang standtid. Den lange standtid skyldes den smarte og innovative CoolPack akku, som sikrer en optimal varmestråling. Standtiden er forlænget med op til 100% ift. akkuer uden CoolPack.

Den kan fastgøre op til 3400 skruer på én opladning, og har en låseknap til kontinuerligt skruearbejde. Det er både muligt at lave hurtigt og effektivt arbejde samt præcist arbejde, da den korteste hovedlængde er 207 mm.

Du har også mulighed for at indstille dybdeanslag til præcis skruedybdeindstilling, så det passer til det arbejde du skal lave.

Bosch elektroniske cellebeskyttelse og varmeledende hus giver optimal beskyttelse af cellerne, hvilket beskytter batteriet mod overbelastning, overophedning og dybafladning.

Maskinen kan også oplyse arbejdsområdet med en indbygget LED-lampe, som også fungerer på mørke steder. Der er også højre- og venstreløb til både iskruning og fjernelse af skruer.

Der er selvfølgelig også en bæltekrog på maskinen, så du kan have den tæt på dig hele tiden og dermed øge effektiviteten af dit arbejde.

Produktdetaljer: 

 • Variant: Akku skruemaskine
 • Kapacitet, Ah: 4
 • Spænding: 18 volt
 • Batterier: Li-ion
 • Opladetid: 45 minutter
 • Medfølgende batterier: 2
 • Hastighed: 0-500/2000 omdr./min.
 • Vægt: 1,8 kg
 • Lydtrykniveau: 76 dB(A)

Makita DFS452Z akku skruemaskine

skruemaskine beregnet til fiber- og gipsarbejde

Fordele
 • pros-icon.svg Trinløs variable hastighed
 • pros-icon.svg Udstyret med Push Drive Teknologi, som øger effektiviteten
 • pros-icon.svg Maskinen er ekstra beskyttet mod støv og vand, så den kan arbejde i hårde miljøer

Detaljeret gennemgang

Dette er en helt klassisk skruemaskine fra Makita til en god pris. Makita er kendt for at producere godt værktøj til både det ambitiøse hjemmeværksted og den professionelle håndværker. Her har de lavet en simpel skruemaskine, som er beregnet til gipsskruer.

Derfor skal du vælge Makita DFS452Z

Makita har prøvet at gøre fiber- og gripsarbejdet så nemt som muligt ved, at udstyre denne maskine med dybdestop og omdrejninger p 0-4000 min., så du hurtigt og præcist kan montere dine gipsplader. Der er trinløs variable hastighed og et LED lys.

Der skal tilkøbes batterier og lader, da maskinen leveres uden kuffert og tilbehør. Hvis du i forvejen har batterier til andre Makita-værktøjer kan de også bruges i denne skruemaskine. Der findes også andet udstyr til maskinen. Du kan fx. købe en forsats (199146-8) for at gøre maskinen velegnet til skruer på bånd. Desuden er der overbelastningsbeskyttelse, og en lydløs kobling. Lydniveauet er på 72 dB(A), hvilket kun er en smule højere end en almindelig samtale, som er på 69 dB(A).

Push and Drive Teknologi fra Makita gør, at det er muligt at starte eller stoppe maskinen ved berøring af skruen, hvilket gør hele processen nemmere og hurtigere.

Makita DFS452Z er velegnet til det lidt mere professionelle miljø, da den er ekstra beskyttet mod støv og vand.

Hvis du registrerer dette produkt inde på MyMakita, får du et års yderligere reklamationsret, så du vil have i alt 3 års reklamationsret. Det kan du læse yderligere om inde på MyMakita eller forhandlerens hjemmeside.

Produktdetaljer: 

 • Variant: Akku skruemaskine
 • Kapacitet: 2 Ah
 • Spænding, V: 18
 • Batterier: Li-ion
 • Hastighed: 0-4000 omdr./min.
 • Slag i minuttet: 0-9350/34000 slag/min.
 • Vægt: 1,5- 1,8 kg
 • Lydniveau: 72 dB(A)

Black & Decker BCD001C1-QW

Billig akku boremaskine

Fordele
 • pros-icon.svg Lille og billig boremaskine til dig, som har brug for en boremaskine til mindre projekter
 • pros-icon.svg Kan bruges til boreopgaver i træ og mål. I træ op til 25 mm. og 11 mm. i metal
 • pros-icon.svg Udstyret med 11 forskellige momentindstillinger

Detaljeret gennemgang

Bore-/skruemaskinen egner sig til mindre arbejdsopgaver, da det er en lille boremaskine til privat brug på batterier, som specielt egner sig til samling af møbler, hænge hylder op eller lignende opgaver. Black & Decker har eksisteret siden 1910, hvor de har fokuseret på innovative gør-det-selv produkter til en god pris.

Derfor skal du vælge Black & Decker BCD001C1-QW

Black & Decker har lavet en boremaskine til dig, som skal bruge én i gang imellem og til nemme opgaver, som ikke kræver de helt store bore-/ skruemaskiner, som nemt kan koste meget. Denne boremaskine er på batterier med en kapacitet på 1,5 Ah, og den har 0-600 omdrejninger i minuttet og 11 forskellige momentindstillinger. Den lave pris egner sig til det private hjem, og skal du lave mere krævende opgaver, kan du være nødsaget til at investere i en større model, men denne kan også sagtens være nok til det private hjem.

Borepatronens kapacitet er 10 mm., og i træ har den en maks borekapacitet på 25 mm, mens i stål er den maksimale borekapacitet på 10 mm. Den har et ergonomisk greb, så komforten er i orden, og maskinen leveres inklusiv lader og batterier.

Produktdetaljer: 

 • Variant: Akku boremaskine
 • Kapacitet: 1,5 Ah
 • Spænding, V: 18
 • Batterier: Li-ion
 • Hastighed: 0-600 omdr./min.
 • Borepatron: 10 mm

Bosch AdvancedDrill 18

Brugervenlig og lille skruemaskine

Fordele
 • pros-icon.svg Lille, men kraftig skrue og boremaskine, som gør det muligt at arbejde selv steder, som er vanskeligt tilgængeligt
 • pros-icon.svg Mulighed for énhåndsbetjening og umuligt at vælge den forkerte funktion
 • pros-icon.svg Se altid hvilken retning værktøjet roter

Detaljeret gennemgang

Denne akku skrue og boremaskine er nem at betjene med dens lette vægt, og er grundlæggende en alsidig skruemaskine. Den er en del af deres Bosch Advanced-serie, som er til dig, der vil have det bedste af det bedste. Bosch har fokuseret på de små detaljer, hvilket gør det til en fremragende skrue- og boremaskine.

Derfor skal du vælge Bosch AdvancedDrill 18

Bosch AdvancedDrill 18 er udstyret med en god motor, der har en høj effekt samtidig med at den er slidstærk og kompakt. Den har to gear, hvor det første gear går op til 450 omdrejning pr. minut og det 2.gear går op til 1350 omdrejninger pr. minut. gearskiftet sker automatisk, så gearskiftet bliver tilpasset hver enkelt opgave.

Værktøjet kan anvendes til at bore i træ og stål og andre skrueopgaver. Den kan bore op til 35 mm i træ og 13 mm i stål. Drejningsmomentet er på maks 36 Nm.

Desuden medfølger der også 2 ekstra forsatser; en vinkelforsats og excentrisk forsats. En vinkelforsats gør det muligt for dig at arbejde steder med meget lidt plads, og en excentrisk forsats gør at du kan skrue tæt på kanter. Disse to ekstra forsatser gør maskinen endnu mere alsidig, så du kan bruge den uden problemer. Det er ikke alle butikker, der sælger den med 2 ekstra forsatser, så tjek inden du køber den.

Maskinen indeholder også en række andre funktioner, som du vil få glæde af. Betjen værktøjet med kun en hånd, hvilket er muligt grundet den magnetiske patron, som holder skruerne på plads, hvilket giver dig en større fleksibilitet. Det er også umuligt at vælge en forkert funktion, da det er tydeligt afmærket på toppen af maskinen, og så er der en knap, der kan skubbes til enten boring eller skruning. Gearene bliver herefter justeres automatisk efter den valgte arbejdsfunktion.

Bosch har gjort det nemt for dig at se, hvilken retning værktøjet roterer, så du altid arbejder i den rigtige retning. Hvis maskinen ikke har været brugt i noget tid, vil den altid starte i fremadgående retning.

Designet af denne model er smart lavet, fordi det er en kraftig maskine med en børsteløs motor, som kombinerer levetid med større kraft. Den fungerer med maksimal effekt og reducerer iøvrigt varme. Samtidig er den lille og med en lav vægt, så den er nemmere at manøvrere med.

Produktdetaljer:

 • Variant: Akku bore-/ skruemaskine
 • Kapacitet: 2,5 Ah
 • Spænding, V: 18
 • Batterier: Li-ion
 • Hastighed: 0-450/1350 omdr./min.
 • Borepatron: 13 mm
 • Vægt: 1 kg inkl. batteri

Guide

Gode råd til valg af skruemaskine i denne skruemaskine test

Der findes forskellige typer af skruemaskiner, og der er bestemt forskel på om du skal bruge en skruemaskine til privat brug eller professionelt. Nedenunder kan du blive klog på de forskellige typer af skruemaskiner og andre gode råd.

Skrue- og boremaskine

En skruemaskine er et praktisk multiværktøj, som typisk kan bruges til at skrue og bore i træ og metal. Borediameteren i træ og metal er forskellig og varierer også fra maskine til maskine. Skrue og boremaskine har typisk også flere gear og vridningsmomenter.

Nogle skrue- og boremaskiner har også en indbygget slagfunktion, så man har mulighed for at bore i beton.

Gipsskruemaskine

En gipsskruemaskine egner sig til dig, som skal sætte gipsvægge op, men skal du bruge den til andet, kan det være at du skal investere i en anden maskine. Til gengæld gør den arbejdet med at sætte gipsplader op meget mere effektivt og hurtigt. Det er nemlig meget vigtigt, at gipsplader monteres korrekt og dybt nok, og det kan være svært og tidskrævende, hvis du bruger en normal skruetrækker. Skruen skal nemlig placeres dybt, men uden at ødelægge pladen og en gipsskruetrækker sikrer nemlig hver gang, at skruen kommer dybt nok ned i pladen uden at den går i stykker. Det er virkelig være en stor hjælp, og specielt hvis du skal sætte mange gipsplader op.

En gipsskruemaskine er ikke en skrue- og boremaskine som ses med de fleste andre modeller og den er derfor en smule begrænset i sine funktioner, men gipsplader – det klarer den hurtigt og uden problemer.

Lille skruemaskine

En lille skruemaskine er praktisk når der skal samles møbler eller andre lignende ting, fordi den ikke er for stor, men har kraft nok til det du skal bruge den til. Lille skruemaskiner er ikke gode til hårde og krævende opgaver, men er fin til et lille hjem, hvor der skal fikses noget en gang imellem. En skruemaskine er beregnet til at skrue skruer i eller ud – ønsker du en maskine, der kan noget mere bør du se efter en bore- og skruemaskine eller en slagboremaskine.

Mini skruemaskine

En mini skruemaskine er endnu mindre og egner sig specielt til at enkle og små opgaver. Du kan for eksempel bruge en mini skruetrækker til at hænge billeder op på væggen eller til at samle mindre møbler. Den er praktisk til steder, hvor der ikke er meget plads. Der er ikke nogen mini skruemaskine i denne test, men der er en lille skruemaskine, som også vil være en mulighed for dig.

Slagboremaskine

Hvis du er ude efter en slagboremaskine, kan du læse vores artikel ‘Slagboremaskine test’, hvor vi gennemgår nogle af de bedst modeller på markedet, så du nemt kan finde ud af, hvilken slagboremaskine der skal være hjemme i dit værksted. En slagboremaskine er er en skruemaskine med bitsholder, som slår i rotationsretningen. Skruen bliver slået i ved hjælp af et højt vridningsmoment. En slagboremaskine kan også tåle hårdere modstand, og det er derfor typisk at slagboremaskine tager over for skruetrækkeren, hvis den ikke kan klare opgaven. Folk kan nemt tro – grundet navnet -, at værktøjet også kan bruges til at bore i beton, men det kan en slagboremaskine ikke. De er kun beregnet til at skrue med, men kan til gengæld tåle at skrue i hårde materialer.

Hvilke funktioner skal skruemaskinen have?

Bore-/skruemaskiner fås i mange prisklasser, og pris og kvalitet plejer at følges ad i de fleste tilfælde. Det kan dog være svært at vide om man har brug for alle de forskellige funktioner som de skruemaskinerne bliver udstyret med i takt med at producenterne bliver bedre og mere innovative. Vi har prøvet at gøre det nemt for dig i denne skruemaskine test, så det kan du læse mere de forskellige funktioner i afsnittene nedenunder.

Enhåndsbetjening

Nogle bore-/skruemaskiner har en magnet for enden, som skruen så sidder fast i, hvilket gør det muligt at betjene maskinen med én hånd. Langt de fleste skruemaskiner har den funktion igen, men er det meget nødvendigt for dig, så vil jeg lige dobbelttjekke. Det gør i hvert fald arbejdet en del nemmere.

Gear og omdrejningstal

De fleste skruemaskiner – i hvert fald den dyre ende af markedet og hvis det både er en bore-/skruemaskine – er udstyret med gear og typisk 2 gear. De laveste gear giver typisk mere kraft, mens de højere hear giver større hastighed og højere omdrejninger. På den måde kan du ændre gearene alt efter hvad arbejdsopgaven kræver. De lette skrueopgaver udføres typisk med højere gear og de mere krævende opgaver med lavere gear.

Patron eller bitsholder

De fleste bore-/skruemaskiner i denne artikel er med patron, hvilket gør, at den kan bore, og her spiller patronens størrelse en vigtig rolle. Patronen er nemlig afgørende for hvor stort et bor man kan bruge og dermed hvor store huller der kan bores, så hvis du går efter en bore-/skruemaskine.

Belysning

Hvis du skal bruge din maskine i mørke rum, så er det essentielt, at den er udstyret med en LED-lampe. Det gør dit arbejde en del nemmere, effektivitet og sikkert.

Garanti

Skruemaskiner findes i mange forskellige prisklasser, og det kan være dyrt hvis den går i stykker – medmindre du har styr på garantien. Udover de 2 år, så giver de fleste brands (Bosch, Makita osv), også et eller to år oveni, hvis du registrerer deres produkt inde på deres hjemmeside. Det er en dejlig beskyttelse!

Tilbehør til skruemaskiner

Der findes tilbehør til de fleste modeller fx en vinkelforsats og excentrisk forsats, som gør det nemmere at bruge værktøjet steder, hvor det er svært at komme til og du kan skrue steder, som du ikke kan med en normal skruemaskine. I nogle tilfælde hører der tilbehør med i den medfølgende kasse og andre gange gør det ikke. Tilbehør kan typisk høres hos diverse forhandlere.

Desuden er det altid en god idé at have 2 batterier til rådighed, så du kan udføre dit arbejde uden pauser, hvis det ene batteri skulle gå tom for strøm. Når du køber din maskine skal du også undersøge om der medfølger et batteri eller om det skal købes ved siden af. Hvis du fx. køber en Bosch-maskine og du i forvejen har akku maskiner fra Bosch, kan du undersøge om du kan bruge de batterier uden at skulle købe et nyt.

Boremaskine test

I denne artikel har vi haft bore-/ skruemaskiner. Hvis du gerne vil læse mere om boremaskiner, kan du læse vores boremaskine test, hvor vi ligeledes har udvalgt nogle af de bedste boremaskiner, så du nemmere kan træffe et valg. Det kan nemlig være svært at finde den bedste boremaskine, som passer til netop dit behov.

FAQ

Hvilken skruemaskine skal jeg vælge?

Det kommer an på dit eget behov, da der både findes bore-/skruemaskiner, skruemaskiner med slagfunktion osv. Vi har udvalgt Makita DDF484RTJ til en alsidig og gode skruemaskine, men læs vores skruemaskine test og find den der passer til dine opgaver

Hvad skal jeg vide, inden jeg investerer i en skruemaskine?

Overvej hvor ofte du skal bruge den og hvor krævende arbejdsopgaverne er. Desuden skal du overveje om du har brug for en bore-/skruemaskine eller en skruemaskine med slagfunktion. Læs mere om det i denne skruemaskine test.

Hvilke funktioner skal din skruemaskine have?

En simpel skruemaskine kan have flere funktioner end du tror. Skal din skruemaskine have indbygget LED-lampe? Skal jeg hurtigt kunne skifte værktøjsholder? Hvor mange omdrejninger og gear skal den have? Læs mere om de forskellige funktioner i denne test.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×