Vinkelsliber test (2021) → Find den bedste vinkelsliber til dit formål

1
Bosch Professional GWS 750 vinkelsliber

Du kan med fordel investere i denne vinkelsliber fra Bosch, hvis du nægter at gå på kompromis med din nye vinkelsliber. Modellen er effektiv i drift, har et optimalt sikkerhedsniveau og er udviklet med et ergonomisk håndtag og lav vægt, så du lettere kan håndtere maskinen. Derudover sælges den endda til en budgetvenlig pris. Derfor skal du vælge en Bosch Professional GWS 750 vinkelsliber Vi kan nævne en masse grunde til, at du skal investere…

Læs mere →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Bosch Professional GWS 750 vinkelsliber
CompuMail
Makita 9565CVRZ vinkelsliber
Homeshop.dk
Dewalt vinkelsliber DWE4227-QS
10-4
PowerPlus Akku Vinkelsliber 20 Volt LI-ION SOLO
Ikke på lager

I denne vinkelsliber test hjælper vi dig med at vælge den bedste vinkelsliber til dine behov. Du kan læse om 4 funktionelle modeller, der alle har et godt sikkerhedsniveau og høj brugervenlighed. Vores testvinder er en Bosch Professional GWS 750 vinkelsliber, men du kan udmærket læse med i denne test for at se, om en af de andre modeller måske passer bedre til dine ønsker.

Ud over at læse om de bedste vinkelslibere i denne test, så kan du også blive klogere på, hvordan du finder det bedste vinkelsliber tilbud og hvordan vores test er udarbejdet. Du kan derfor udmærket læse med helt til enden.

Bosch Professional GWS 750 vinkelsliber – Den bedste vinkelsliber

Du kan med fordel investere i denne vinkelsliber fra Bosch, hvis du nægter at gå på kompromis med din nye vinkelsliber. Modellen er effektiv i drift, har et optimalt sikkerhedsniveau og er udviklet med et ergonomisk håndtag og lav vægt, så du lettere kan håndtere maskinen. Derudover sælges den endda til en budgetvenlig pris.

Derfor skal du vælge en Bosch Professional GWS 750 vinkelsliber

Vi kan nævne en masse grunde til, at du skal investere i denne vinkelsliber fra Bosch’ Professional serie. Først og fremmest vil vi pointere, at du får en effektiv maskine med en høj ydelse. Dette gør det muligt for dig at benytte din nye vinkelsliber til en lang række opgaver. I alt kan den arbejde med op til 11.000 omdrejninger i minuttet.

Den kraftfulde motor sikrer endda en optimal evne selv under overbelastning. Maskinen har også et optimalt sikkerhedsniveau, så du skal ikke være nervøs for din sikkerhed, når du benytter denne vinkelsliber. F.eks. har den beskyttelsesskærm, der kan låses, autonom genstart efter strømsvigt og en genstartsbeskyttelse.

Derudover kan du også være sikker på, at du får glæde af din nye vinkelsliber i mange år fremover, da den er har en støvbeskyttelse med specialudviklede ventilationsåbninger. Maskinen er også udviklet med et ergonomisk design og en let vægt. Tilsammen sikrer dette en lettere håndtering af maskinen, hvilket også resulterer i et bedre arbejde.

Som en ekstra bonus sælges vores testvinder til en overkommelig, ja nærmest billig, pris. Du kan altså godt få råd til denne vinkelsliber, selvom du ikke har sparet op i flere måneder.

Produktdetaljer

 • Højde:10 cm
 • Længde: 27 cm
 • Bredde: 7,3 cm
 • Skivediameter: 12,5 cm
 • Vægt: 1,8 kg
 • Effekt: 750 watt
 • Omdrejningstal, ubelastet: Op til 11.000 omdrejninger i minuttet
 • Medleveret tilbehør: Monteringsflange, skrubbeskive, beskyttelsesskærm, spændemøtrik, håndgreb og spændenøgle
Det kan vi lide:
 • Udviklet med en høj ydelse og kan derfor benyttes til de fleste opgaver
 • Har et ergonomisk design og let vægt for en lettere håndtering af maskinen
 • Budgetvenlig vinkelsliber, som de fleste kan få råd til
 • Høj brugerbeskyttelse med beskyttelsesskærm, støvbeskyttelse, genstart o.l.

Makita 9565CVRZ vinkelsliber – En multifunktionel og lille vinkelsliber

Med denne vinkelsliber fra Makita skal du ikke afsætte alt for meget plads i garagen til dit nye værktøj – og så kan du endda bruge den til flere opgaver end kun vinkelslibning. Maskinen har desuden en høj effektivitet og er udviklet til at være ekstra beskyttet mod støv. Dette garanterer, at du kan få glæde af din nye maskine i mange år fremover.

Derfor skal du vælge en Makita 9565CVRZ vinkelsliber

Denne model er ikke lige så prisvenlig som vores testvinder, men til gengæld er den stadig effektiv i drift og kan benyttes til en lang række opgaver. Reelt set kan du sagtens benytte denne vinkelsliber som afsliber, sandsliber, trådbørste eller til vinkelslibning. Du investerer altså i en multifunktionel maskine, hvis du vælger denne vinkelsliber fra Makita.

Andre fordele ved denne maskine tæller, at dens motor er ekstra beskyttet mod støv. Dette gør det muligt for dig at benytte vinkelsliberen på selv robuste materialer, uden at motoren eller opbygningen vil tage skade. Den er desuden effektiv i drift med sin effekt på 1400 watt, hvilket sikrer dig gode resultater på de fleste materialer.

Maskinen er desuden kompakt i størrelsen, hvis gør den langt lettere at håndtere. Den er bl.a. udviklet med antivibrationsteknologi, så du kan få et så præcist resultat som muligt, når du arbejder med denne vinkelsliber. Man kan sagtens kalde denne vinkelsliber for et professionelt værktøj, da den har justerbar hastighed, tilbageslagssikring og en anti-genstart funktion. På trods af sin kompakte størrelse har maskinen stadig en  optimal størrelses skivediameter på 125 mm.

Produktdetaljer

 • Højde: 10,3 cm
 • Længde: 29,9 cm
 • Bredde: 13,9 cm
 • Skivediameter: 12,5 cm
 • Vægt: 2,2 kg
 • Effekt: 1400 watt
 • Omdrejningstal, ubelastet: Mellem 2.800 og 11.000 omdrejninger i minuttet
 • Medleveret tilbehør: Tapnøgle 35 og antivibrationsgreb
Det kan vi lide:
 • Lille i størrelsen med en optimal skivediameter – og kan benyttes til mange opgaver
 • Motoren er ekstra beskyttet mod støv, så den kan holde i mange år
 • Udviklet med antivibrationsteknologi for at sikre en bedre håndtering
 • Professionelt værktøj med justerbar hastighed og tilbageslagssikring

Dewalt vinkelsliber DWE4227-QS – Solid og brugervenlig vinkelsliber med sidehåndtag

Med denne vinkelsliber fra Dewalt har du den fulde kontrol over din maskine undervejs i arbejdet. Modellen er nemlig udviklet med et sidehåndtag og et fleksibelt design, så den kan benyttes på selv trange steder. Derudover har den et optimalt sikkerhedsniveau med overbelastningsbeskyttelse og ved at være beskyttet mod nedslidning.

Derfor skal du vælge en Dewalt vinkelsliber DWE4227-QS

Hvis du gerne vil investere i en vinkelsliber, hvor du kan være sikker på, at du altid har fuld kontrol over maskinen, uanset hvilken opgave der skal løses, så vil vi anbefale dig at investere i denne model fra mærket Dewalt. Vinkelsliberen er udstyret med et sidehåndtag, som du udmærket kan holde fast i, hvis du vil have endnu mere kontrol under arbejdet. Dette er desuden en af de vinkelslibere, der er kan bruges til flere opgaver og til forskellige materialer, fordi den er funktionel i drift.

Modellen er også udviklet med et optimalt sikkerhedsniveau, heriblandt en beskyttelse med nedslidning og overbelastning. Dette forhindrer, at maskinen bliver overophedet, hvis den bliver overbelastet. Derudover sikrer en elektro-mekanisk kobling for at reducere et eventuelt overført slag, hvis skiven uheldigvis skulle sætte sig fast i materialet under arbejdet. Og så har den også en nulstrømafbryder, der forhindrer maskinen i at starte uhensigtsmæssigt ved strømtilslutning.

Det særlige ved denne vinkelsliber er desuden, at den har en lavprofil gearkasse og spindellås på siden, som gør det muligt for dig at benytte maskinen på selv trange områder. Du vil altid have et optimal greb, da designet er udviklet med ergonomi for øjet. Derudover har du mulighed for at montere, justere eller demontere skærmdesignet, der endda er fleksibelt, uden brug af værktøj.

Produktdetaljer

 • Højde: 8 cm
 • Længde: 28,5 cm
 • Skivediameter: 12,5 cm
 • Vægt: 3,2 kg
 • Effekt: 1200 watt
 • Omdrejningstal, ubelastet: Op til 11.000 omdrejninger i minuttet
Det kan vi lide:
 • Udviklet med et sidehåndtag, så du har fuld kontrol over maskinen
 • Brugervenlig og fleksibel opbygning af f.eks. skærmdesign gør arbejdet nemmere
 • Minimal risiko for ulykker eller skader på maskinen grundet et højt sikkerhedsniveau

PowerPlus Akku Vinkelsliber 20 Volt LI-ION SOLO – Den bedste vinkelsliber med batteri

Du får optimal komfort, håndtering og sikkerhed, hvis du investerer i denne batteridrevne vinkelsliber fra PowerPlus. Modellen er bl.a. udviklet med soft start funktion, der langsomt får maskinen op i fart. Derudover har den også soft greb og et ekstra håndtag, der kan indstilles til både højre og venstre. Alt dette sikrer en bedre komfort og styring af din vinkelsliber.

Derfor skal du vælge en PowerPlus Akku Vinkelsliber 20 Volt LI-ION SOLO

Hvis du gerne vil undgå at skulle tage hensyn til en ledning, når du arbejder med din nye vinkelsliber, så vil vi anbefale dig at investere i denne variant fra PowerPlus. Modellen er nemlig batteridreven, hvilket betyder, at den kører på batterier frem for at være ledningsdreven. Du kan således løse enhver opgave med maskinen, uden at skulle være sikker på, at din ledning kan nå.

Du bestemmer selv, om du vil benytte et 20 eller 40 volt batteri til denne vinkelsliber, da begge dele kan benyttes. Vær dog opmærksom på, at der ikke medfølger hverken batteri eller oplader i købet af denne variant. Det skal du altså selv ud og købe efterfølgende. Dette kan dog også ses i prisen på produktet, som er presset helt i bund. Normalt koster batteridrevne maskiner ellers en smule mere end ledningsdrevne.Selvom denne model er batteridreven, så går du ikke ned på kvalitet. Maskinen kan klare de fleste opgaver og har en rotationshastighed på 7.000 omdrejninger i minuttet.

Derudover har den spindellås, sikkerhedsanordning og soft-start, hvilket er med til at mindske risikoen for uheld. Produktet har også et soft greb og et ekstra hjælpehåndtag, der kan indstilles både til højre og venstre, hvilket sikrer en bedre komfort under brug og lettere håndtering. Skivediameteren er en smule mindre end de andre modeller på listen med sine 11,5 cm. Du kan derfor i en vis grad kalde denne model for en mini vinkelsliber, da den generelt er mindre i størrelsen end mange andre modeller på markedet.

Produktdetaljer

 • Højde: 13,5 cm
 • Længde: 28 cm
 • Bredde: 12 cm
 • Skivediameter: 11,5 cm
 • Vægt: 1,92 kg
 • Omdrejningstal, ubelastet: Op til 7.000 omdrejninger i minuttet
Det kan vi lide:
 • Kompakt design, soft greb og støttehåndtag sikrer en optimal håndtering af maskinen
 • Ingen grund til at holde sig nær stikkontakter, da det er en batteridreven model
 • Sælges til en budgetvenlig pris med tanke på, at den er batteridreven

Guide til køb af en vinkelsliber

I denne vinkelsliber test har du kunnet læse om de 4 bedste vinkelslibere på markedet netop nu. Vi vil dog gerne vende blikket lidt væk fra de forskellige vinkelslibere for i stedet at give dig nogle tips til, hvordan du finder det bedste tilbud på en vinkelsliber inden du blot køber den første og bedste du finder. Du kan også læse mere om, hvordan denne test er udført.

Find det bedste vinkelsliber tilbud

Det kræver heldigvis kun to forskellige ting at finde det bedste tilbud på vinkelslibere: en smule tålmodighed og en internetforbindelse. Der er nemlig et stort udvalg af vinkelslibere hos diverse forhandlere, og du er derfor nødt til at bruge lidt tid på, at finde frem til den rigtige model for dig. Derefter kan du sammenligne priser på forhandlernes hjemmesider og holde øje med, om din udvalgte maskine kommer på et godt tilbud.

Hvilken model du skal investere i, kommer naturligvis an på, hvordan du skal bruge vinkelsliberen, hvilken pris du er komfortabel med at betale, hvad du forventer at den kan skære i etc. Det er desuden muligt både at købe en lille, mellem og stor vinkelsliber, så valget af modellens størrelse afhænger også af, hvilke forventninger du har vinkelsliberen.

Alle disse tanker kan du udmærket inddrage i dit valg af maskine og når du leder efter det bedste vinkelsliber tilbud hos forskellige online forhandlere.

Sådan er denne vinkelsliber test udført

Til udarbejdelsen af denne vinkelsliber test har vi gjort brug af diverse testkilder og forbrugeres anmeldelser af produkter for at finde frem til de bedste vinkelslibere. De udvalgte modeller adskiller sig dog i størrelsen, motor, pris o.l., da vi gerne ville sørge for, at der var en maskine til ethvert formål i testen. Du kan dog roligt stole på, at alle modeller har en god opbygning og er effektive i drift. De vil derfor kunne bruges til de fleste opgaver.

FAQ

Hvilken vinkelsliber er den bedste?

I denne vinkelsliber test har vi kåret en Bosch Professional GWS 750 vinkelsliber, som bedst i test. Læs med i artiklen og få mere information om de bedste vinkelslibere på markedet.

Hvordan har I fundet de bedste vinkelslibere?

Vi skaffede os et overblik over markedet og de mest populære vinkelslibere ud fra diverse testkilder. Samtidig benyttede vi os af forbrugeres anmeldelser for at udvælge de mest foretrukne modeller.

Skal jeg vælge en ledningsdreven eller akku vinkelsliber?

Det er helt op til dig selv, om du foretrækker at skære og arbejde med en batteri- eller ledningsdreven model. De kan ofte bruge til samme formål, så forskellen ligger i, hvor de får deres strøm fra.