Brødrister Test: 13 bedste brødristere i test

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr, så hendes viden inden for køkkenudstyr og de forskellige brands i branchen er meget høj.  Mange gange... Læs mere

Bosch TAT6A113 Brødrister 6
Brødrister med bollerist

Bosch TAT6A113 Brødrister

KitchenAid Brødrister 5KMT3115 7
En retro brødrister

KitchenAid Brødrister 5KMT3115

Bodum Bistro Brødrister - En stilren brødrister 9
En stilren brødrister

Bodum Bistro Brødrister

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Vores testvinder i denne brødrister test er en KitchenAid Artisan brødrister. Modellen vinder på funktionalitet, brugervenlighed og udseende. Flere af de andre modeller i denne test er dog også kåret som brødrister bedst i test, hvorfor du frit kan vælge den model, du foretrækker uden at føle, at du går ned på kvalitet.

I testen har vi samlet hele 14 forskellige brødristere, som i den grad skiller sig ud på markedet. Du har altså rig mulighed for at finde den bedste brødrister til dine behov. Derudover kan du også blive guidet til, hvordan du rengør den og finder det bedste brødrister tilbud til sidst i denne artikel.

Fordele
 • pros-icon.svg Kåret som bedst i test af Forbrugerrådet Tænk
 • pros-icon.svg Udviklet med LED nedtællingstimer, så du kan have fuldt overblik over ristningen
 • pros-icon.svg Udviklet med automatisk sensor med varmeholdningsfunktion
 • pros-icon.svg Kan varme alle slags brød – også bagels og sandwiches

Detaljeret gennemgang

Du kan ikke gå galt i byen med denne lækre og lidt retro brødrister fra KitchenAids Artisan serie. Produktet er udviklet med autosensor med varmeholdningsfunktion og har syv forskellige risteindstillinger. Derudover er den udstyret med en særlig nedtællingstimer, så du kan holde øje med, hvornår brødet er klar.

Derfor skal du vælge en KitchenAid Artisan brødrister 2 skiver

Hvis du leder efter den ultimativt bedste brødrister, så er der ingen tvivl om, at du skal investere i denne model fra KitchenAid. Deres Artisan brødrister er en yderst funktionel maskine, der kan varme alle slags brød uden problemer. Derudover har modellen et anderledes look end mange andre brødristere, hvilket får den til at skille sig ud. 

Designet er dog smukt og en smule retro, hvorfor man får lyst til at have denne model stående fremme. Du kan endda også vælge mellem flere forskellige farver, så du kan få en brødrister, der passer til dit hjem. Brødristeren har desuden en robust opbygning af aluminium og den formstøbte metalkonstruktion sikrer, at den altid står stabilt på bordet.

Retro brødrister som er bedst i test

Ud over det flotte design og den solide opbygning, så er denne model også udstyret med et hav af gode egenskaber. Den har f.eks. syv forskellige risteindstillinger, så du nemt kan tilberede alle typer af brød. Du kan med fordel benytte sandwich funktionen til at tilberede sandwich uden dryp, bagel funktionen for perfekt tilberedning af bagels og boller, hvor der ristes på indersiden og varmes på ydersiden af bollen, samt en frost funktion, der gør muligt for dig at optø og riste dine frosne boller eller brød hurtigt.

Modellen er også udviklet med en autosensor med varmeholdningsfunktion, der automatisk sænker og løfter brødet, samt holder det varmt uden at brænde det på, hvis du ikke tager brødet op lige med det samme. Derudover har brødristeren også et LED nedtællingsur, så du altid kan holde øje med, hvornår brødet er klar.

Med alle de ovenstående egenskaber og den høje funktionalitet, så er det intet under, at denne model er kåret som bedst i test af Forbrugerrådet Tænk. De giver produktet en forrygende anmeldelse, hvor det kun er prisen og mulighed for rengøring, der trækker en smule ned.

Produktdetaljer

 • Højde: 22,5 cm
 • Dybde: 33 cm
 • Bredde: 18 cm
 • Vægt: 5 kg
 • Materiale: Aluminium
 • Farve: creme, lava, rød metallic, frosted pearl, medallion silver, sort, pistacie eller pebble palm
 • Effekt: 1250 watt
 • Antal indstillinger: 7 stk
 • Antal skiver: 2 stk

Smeg TSF02SSEU Brødrister

Den bedste store brødrister

Fordele
 • pros-icon.svg Plads til fire skiver på én gang, samt udviklet med brede fag
 • pros-icon.svg Udviklet med seks risteindstillinger, heriblandt optønings- og bagel funktion
 • pros-icon.svg Kan bestilles hjem i mange forskellige farver

Detaljeret gennemgang

Med denne brødrister fra mærket Smeg har du mulighed for at tilberede fire stykker brød på én gang. Derudover kan du endda tilberede en lang række af forskellige typer af brød, da produktet både har mange indstillingsmuligheder og brede fag, så der er plads til tykke som tynde skiver. Modellen har desuden et yderst stilrent design.

Derfor skal du vælge en Smeg TSF02SSEU Brødrister

Hvis du er på jagt efter en lidt stor brødrister, så du kan tilberede flere stykker og typer af brød i din maskine, skal du investere i denne variant fra Smeg. Deres stilrene og funktionelle brødrister er klart investeringen værd, da den er stor i designet, men samtidig ikke vejer alverden. Du kan derfor selv bestemme, om du vil have modellen stående fremme eller pakke den væk efter brug.

Brødrister med brede fag

Grunden til at denne brødrister både kan riste op til fire skiver på én gang og kan tilberede forskellige typer af brød er, at den er udviklet med brede fag. Fagene måler 36 mm i bredden, hvilket giver god mulighed for plads til alle typer brød. F.eks. er det intet problem at riste både boller, franskbrød eller bagels i maskinen.

Brødristeren er faktisk udstyret med seks forskellige indstillinger, der gør det muligt at tilberede diverse brødtyper til perfektion. Ønsker du f.eks. en ideel bagel, så kan du med fordel benytte dig af bagel funktionen, der kun rister den ene side af brødet, mens den anden blot bliver varmet lidt. Du kan også benytte dig af funktionerne genopvarmning og optøning, hvis du står med lunkne eller frosne boller.

Som en ekstra bonus kan du købe denne brødrister i mange forskellige farver, hvilket gør det muligt for dig at finde frem til en variant, der passer optimalt ind i dit hjem. Du kan f.eks. få produktet i en lækker cremefarve, pastelgrøn eller -blå, skinnende guld eller hvad med en mere traditionel sort? Det er helt op til dig.

Produktdetaljer

 • Højde: 21,5 cm
 • Dybde: 39,4 cm
 • Bredde: 20,8 cm
 • Vægt: 3,36 kg
 • Materiale: Stål
 • Farve: Pastelblå, cremefarvet, pastelgrøn, guld, hvid, pink, rose gold, rød, sort eller stål / krom
 • Effekt: 1500 watt
 • Antal indstillinger: 6 stk
 • Antal skiver: 4 stk

Magimix Vision brødrister

Den bedste gennemsigtige brødrister

Fordele
 • pros-icon.svg Opbygning af glas, aluminium og rustfrit stål for et anderledes udseende
 • pros-icon.svg Mulighed for at holde øje med brødet, mens det bliver tilberedt
 • pros-icon.svg Nemt at rengøre både glas og krummebakke

Detaljeret gennemgang

Du kan udmærket investere i denne brødrister fra Magimix, hvis du gerne vil have fingrene i en lidt anderledes model. Denne variant skiller sig nemlig ud fra andre brødristere ved, at den har en gennemsigtig opbygning. På den måde kan du altid holde øje med brødet, mens det bliver tilberedt. Det er altså slut med brændte brød, hvis du køber denne model.

Derfor skal du vælge en Magimix Vision brødrister

Har du svært ved at se, hvornår dine brød har fået nok i brødristeren? Så er der heldigvis håb for dig nu! Denne model fra Magimix er nemlig udviklet med en gennemsigtig opbygning, så du let kan holde øje med brødet, mens det bliver ristet. På den måde vil du altid kunne se, hvornår dit brød har fået nok (altså har den perfekte kulør). Dét er da smart!

Brødrister med isoleret glas

Produktet er udviklet med et særligt isoleret dobbeltglas, så du skal ikke være nervøs for, at den ikke kan holde til brugen. Faktisk kan du tilberede de fleste typer af brød i denne brødrister, da modellen er udviklet med otte forskellige risteindstillinger og har en bred opbygning, så der er plads til selv tykkere brødskiver.

Uanset hvilken risteindstilling du sætter i gang, så vil brødet automatisk blive hævet, når programmet er færdigt. På den måde kan du let fjerne brødskiven uden at brænde dig. Der gives desuden et ringesignal, når brødet er færdigristet. Med denne brødrister får du bl.a. mulighed for at tilberede brød direkte fra fryseren, riste brødet uden at det bliver tørt og benytte en baguette funktion, så kun den ene side af brødet bliver ristet.

Du skal desuden ikke være nervøs for, at glasset hurtigt bliver svinet til. Det er nemlig muligt at fjerne glasset fra maskinen, så du nemt kan rengøre det. Derudover kan du let tømme den indbyggede krummebakke, så brødristeren holdes hygiejnisk.

Produktdetaljer

 • Højde: 22 cm
 • Dybde: 39,5 cm
 • Bredde: 18 cm
 • Vægt: 3,9 kg
 • Materiale: Aluminium, glas og rustfrit stål
 • Farve: Sort og stål
 • Effekt: 1450 watt
 • Antal indstillinger: 8 stk
 • Antal skiver: 2 stk

OBH Inox Horizon Brødrister

En god flad brødrister

Fordele
 • pros-icon.svg Fladt design sikrer, at maskinen ikke optager for meget plads
 • pros-icon.svg Stor overflade gør det muligt at riste brød i flere størrelser
 • pros-icon.svg Sælges til en budgetvenlig pris

Detaljeret gennemgang

Denne enkle brødrister fra OBH er en ideel investering for dig, der gerne vil have en flad brødrister, som ikke fylder alverden. Produktet har en risteflade på 20 x 25 cm, så der er altså god plads til alle typer af brød. Derudover skal du ikke have særlig mange penge op af lommen for at få råd til modellen.

Derfor skal du vælge en OBH Inox Horizon Brødrister

Er du til den lidt mere gammeldags brødrister, hvor opbygning er flad frem for firkantet / på højkant, så skal du se nærmere på denne model fra OBH. Deres flade brødrister er nemlig både smart og stilren, samt fungerer præcis som den skal. Du har mulighed for at varme hver side af brødskiverne for sig, men resultatet skal nok blive lidt godt på hver side. 

Modellen har en opbygning med to effektive quartz varmelegemer, som i den grad vil kunne varme enhver type brød. Derudover får du en stor risteflade på 20 x 25 cm, så der er rigelig med plads til store som små skiver. Du har desuden mulighed for at indstille ristningsgraden trinløs, hvilket gør det langt nemmere at opnå den perfekte ristning, uden at brødet brænder på.

En billig brødrister

En anden klar fordel ved at investere i denne model er, at den er billigere end flere andre modeller i denne brødrister test. Du skal altså ikke have alt for mange penge op af lommen for at kunne få fingrene i en god model, hvis du vælger denne variant fra OBH. Alligevel vil denne model kunne holde i mange år, da den har en solid opbygning i rustfrit stål.

Fik vi desuden nævnt, at denne model har en elektronisk tænd- og sluk funktion med lysindikator? På den måde kan du altid se, hvornår maskinen er i gang med ristning. Der kommer også et signal fra maskinen, når ristningen er færdig. Det er heldigvis også nemt at rengøre produktet, da den er udstyret med en udtagelig krummebakke.

Produktdetaljer

 • Dybde: 25 cm
 • Bredde: 20 cm
 • Materiale: Rustfrit stål og plast
 • Farve: Stål
 • Effekt: 700 watt
 • Antal skiver: Kommer an på størrelsen af skiverne

Dualit LITE brødrister

En lille brødrister

Fordele
 • pros-icon.svg Lille og kompakt brødrister, der ikke fylder eller vejer alverden
 • pros-icon.svg Er kåret som bedst i test af Forbrugerrådet Tænk
 • pros-icon.svg Udviklet med brede fag, der giver fin plads til selv tykke stykker af brød
 • pros-icon.svg Udstyret med en High-Lift funktion, så du nemt kan få brødet ud, når det er varmt

Detaljeret gennemgang

Ved at investere i denne model fra mærket Dualit, får du en kompakt brødrister stående i dit hjem. Produktet er nemlig ikke helt så stor i størrelsen som flere andre modeller på markedet. Alligevel har den god plads til to stykker brød, selv hvis de er tykke. Dette skyldes en åbning på 36 mm. Modellen er desuden blevet rost af Forbrugerrådet Tænk.

Derfor skal du vælge en Dualit LITE brødrister

Forsøger du at finde frem til en lille brødrister, der ikke fylder alverden i skabet eller på køkkenbordet? I så fald skal du kaste blikket på denne fine brødrister fra Dualit. Produktet har en meget enkel opbygning, er lille i størrelsen og vejer ikke alverden. Det er derfor en model, der er nem at flytte rundt i køkkenet efter behov, uden at den er til gene. 

Derudover sikrer det enkle design, at varianten kan passe ind i de fleste hjem. Du har endda mulighed for at bestille maskinen hjem i fire forskellige farver, så du kan sagtens finde en variant, der passer til lige netop din stil i køkkenet.

Brødrister til både tykke og tynde skiver

Det er fuldstændig lige meget, om du primært rister tykke eller tynde skiver i din brødrister. For på trods af produktets kompakte opbygning, så er den udstyret med brede fag. Disse har en åbning på 3,6 cm, hvilket giver god plads til både boller, bagels, toast etc. Du kan faktisk også tilkøbe en særlig sandwich rist, hvis du gerne vil kunne tilberede lækre sandwiches i din brødrister.

Modellen er naturligvis også udviklet med forskellige risteindstillinger, så du kan tilberede diverse typer af brød til perfektion. Du kan vælge mellem otte indstillingsmuligheder, heriblandt en optøningsfunktion til frosne skiver. Du kan også benytte dig af annulleringsfunktionen, hvis du føler, at brødet har fået nok varme før programmet egentlig er færdigt. 

Derudover har modellen også en såkaldt High Lift funktion, der gør det muligt at løfte brødet højere op, når det skal tages ud. Dette mindsker risikoen for, at du brænder dig.

Produktdetaljer

 • Højde: 20 cm
 • Dybde: 27 cm
 • Bredde: 17 cm
 • Vægt: 1,85 kg
 • Farve: Hvid, sort, canvas eller grå
 • Effekt: 1200 watt
 • Antal indstillinger: 8 stk
 • Antal skiver: 2 stk

Bosch TAT6A113 Brødrister

Brødrister med bollerist

Bosch TAT6A113 Brødrister
Fordele
 • pros-icon.svg Udstyret med en bollerist, der gør det muligt at varme hele frem for overskårne boller
 • pros-icon.svg Udviklet med en High-Lift funktion, så brødet let kan tages ud af maskinen
 • pros-icon.svg Mulighed for at justere temperaturen, så brødet får den rette kulør og tilberedning

Detaljeret gennemgang

Med denne brødrister kan du tilberede toast og boller på bedste vis. Modellen er desuden udstyret med en High-Lift funktion, så du nemt kan få brødene ud af maskinen igen – uden risiko for at brænde dig. Med i købet følger der en bollerist, så du kan varme hele boller frem for at skulle skære dem over og riste dem både på inder- og ydersiden.

Derfor skal du vælge en Bosch TAT6A113 Brødrister

Tilbereder du primært boller eller tynde skiver toast? I så fald er denne billige og kompakte brødrister for Bosch muligvis det rette valg for dig. Den er nemlig bedst til tynde skiver brød og med i købet følger der en bollerist, så du kan varme boller uden at skulle skære dem over. På den måde rister du altså ikke midten af bollen, men i stedet bund og top – som blev den varmet i ovnen.

Brødrister med High-Lift mekanisme

Du skal ikke være nervøs for, at det bliver svært at fjerne brødskiverne fra maskinen eller at der er risiko for, at du brænder dig. Modellen er nemlig udviklet med en High-Lift mekanisme, som løfter brødskiverne højere op efter afsluttet ristning. Du skal således på intet tidspunkt have fingrene halvt ned i maskinen for at få brødet op. 

Du kan varme op til to skiver brød i maskinen på en gang – og de kan endda sagtens komme direkte fra fryseren, da maskinen er udstyret med en optøningsfunktion. Du har også selv mulighed for at justere temperaturen, så brødene får lige præcis den kulør, som du foretrækker. Derudover er denne brødrister udstyret med en aftagelig krummebakke, så du nemt kan skille dig af med krummerne. Dét at krummerne fanges i en krummebakke sikrer desuden, at de ikke brænder sig fast inde i maskinen.

Bosch TAR6A113 er en billigere udgave af Bosch TAT8613, som også er en effektiv og god brødrister, som har en god funktion til frossent brød. 

Produktdetaljer

 • Højde: 12 cm
 • Dybde: 8 cm
 • Bredde: 20 cm
 • Vægt: 2,1 kg
 • Materiale: Plastik
 • Farve: Sort
 • Effekt: 1090 watt
 • Antal skiver: 2 stk

KitchenAid Brødrister 5KMT3115

En retro brødrister

KitchenAid Brødrister 5KMT3115
Fordele
 • pros-icon.svg Retro design, der både er elegant og får modellen til at skille sig ud
 • pros-icon.svg Udstyret med flere funktioner for en multifunktionel brødtilberedning
 • pros-icon.svg Mulighed for at opbevare ledning under brødristeren

Detaljeret gennemgang

Denne brødrister fra KitchenAid minder en smule om vores testvinder i denne brødrister test. Modellen her er dog mere aflang i højden og knap så bred. Dét og dens flotte retro design gør den ideel til at have stående på køkkenbordet, hvor den også vil skille sig en smule ud. Modellen rister desuden hurtigt brød i alle størrelser og er udstyret med gode funktioner.

Derfor skal du vælge en KitchenAid Brødrister 5KMT3115

Hvis du leder efter en brødrister, der vil skille sig en smule ud fra andre modeller, uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten, så kan du med fordel kaste dit blik på denne brødrister fra KitchenAid. Modellen minder en smule om vores udvalgte testvinder, men den er lidt mere kompakt i størrelsen, bl.a. ved at være mere smal i opbygningen. Den har dog det samme retro look, som kan være med til at give køkkenet et lille pift.

Multifunktionel brødtilberedning

Det er hurtigt og nemt at riste alle typer af brød med denne maskine. Dette skyldes bl.a., at modellen er udviklet med brede fag, der sikrer rummelig plads til både tykke og tynde brødskiver. Du kan også være sikker på, at brødet altid bliver tilberedt, som du foretrækker det, da maskinen er udviklet med fem forskellige indstillingsmuligheder. Blandt disse er bl.a. en funktion, der giver brødet en smule længere tid end normalt, hvis du godt kan lide, at det er lidt ekstra crispy. Du kan også vælge en bagel funktion, der rister brødet på den ene side, men kun varmer på den anden.

Modellen er også udviklet med en opløftningsfunktion, som gør det muligt at hæve brødet ekstra, når det skal fjernes fra brødristeren. På den måde skal du ikke stikke fingrene halvt ned i brødristeren for at få mindre stykker brød op igen. 

Som en ekstra bonus har denne maskine plads til opbevaring af ledningen under sig selv. Det er altså nemt at fjerne ledningen, så den ikke er synlig. Dette hjælper dig også til en lettere opbevaring af produktet. Derudover kan den let flyttes rundt efter behov, da den vejer under 2 kg.

Produktdetaljer

 • Højde: 20 cm
 • Dybde: 40 cm
 • Bredde: 14 cm
 • Vægt: 1,85 kg
 • Materiale: Plastik
 • Farve: Rød, sort eller creme
 • Effekt: 900 watt
 • Antal indstillinger: 5 stk
 • Antal skiver: 2 stk

Philips HD2581/90 Brødrister

Den bedste billige brødrister

Fordele
 • pros-icon.svg Billig i pris, så alle kan få råd til en god brødrister
 • pros-icon.svg Minimalistisk design gør den ideel til at have stående fremme
 • pros-icon.svg Udstyret med otte forskellige risteindstillinger

Detaljeret gennemgang

En brødrister behøver langt fra at koste alverden – og det er endda selvom du gerne vil investere i en model af en vis kvalitet. Et godt eksempel er vores bedste billige model i denne brødrister test: en Philips HD2581/90 brødrister. Med denne model får du nemlig stadig en fuldt funktionel brødrister udstyret med otte risteindstillinger.

Derfor skal du vælge en Philips HD2581/90 Brødrister

Har du ikke det største budget at købe en ny brødrister for? Flere af de gode modeller kan desværre godt være lidt dyre i prisen, men der findes heldigvis også billige brødristere på markedet, hvor du ikke skal gå på kompromis med kvaliteten. Dette gælder bl.a. for denne brødrister fra Philips, som sælges til en yderst budgetvenlig pris, men stadig er udstyret med otte forskellige risteindstillinger.

Du kan riste to skiver brød på samme tid og der er fin plads til alt fra toast til boller og franskbrød. Som nævnt er produktet udstyret med otte risteindstillinger, så du kan få tilberedt dine brød til dine ønsker. Brødristeren er endda udstyret med en smart optøningsfunktion, der sikrer, at du kan tø og riste selv frossent brød. Derudover finder du også en bollerist, så du kan varme rundstykker og boller uden at skulle skære dem over.

Brødrister med et minimalistisk design

Denne brødrister er ikke kun ideel til personer, der gerne vil have fingrene i en billig og funktionel brødrister. Modellen er nemlig også designet til at kunne passe ind i de fleste hjem. Dette skyldes dens minimalistiske design og opbygning. Samtidig er den fremstillet i en enkel sort farve, der vil passe perfekt ind i de fleste indretningsstile. Den enkle opbygning sikrer dig desuden en brugervenlig brødrister.

Modellen er udstyret med en krummerist, så du nemt kan rengøre brødristeren. Med en krummerist vil ingen brødkrummer brænde sig fast og så er det nemt at tømme krummeristen uden at skulle flytte på hele brødristeren.

Produktdetaljer

 • Højde: 21,4 cm
 • Dybde: 30,4 cm
 • Bredde: 18,4 cm
 • Materiale: Plastik
 • Farve: Sort
 • Effekt: 760 til 900 watt
 • Antal indstillinger: 8 stk
 • Antal skiver: 2 stk

Bodum Bistro Brødrister

En stilren brødrister

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Elegant og stilren brødrister, der kan købes i flere farver
 • pros-icon.svg Udstyret med løftegreb og overflade af gummi, så du undgår fedtfingre
 • pros-icon.svg Bund på fod med ledningsholder og let i vægt for optimal opbevaring

Detaljeret gennemgang

Du kan være sikker på, at du får en let og elegant brødrister, hvis du investerer i denne model fra Bodum. Brødristeren har nemlig samme stilrene design som flere andre Bodum produkter. Det stilrene look og fuld funktionalitet gør dette til en god investering. Modellens gummiagtige overflade beskytter desuden mod grimme fingeraftryk på ydersiden,

Derfor skal du vælge en Bodum Bistro Brødrister

Hvis du er træt af fedtfingre på din brødrister, så kan du udmærket se nærmere på denne model fra Bodum. Den har nemlig en gummioverflade, der hjælper med at holde mærker væk fra produktets overflade. Derudover er denne gummioverflade nem at rengøre med en våd klud, så det er nemt at holde den pæn.

Uanset om du normalt opbevarer din brødrister i et skab eller en skuffe, og altså kun tager den frem, når den skal benyttes, eller fast har den stående på bordet, så kan du sagtens investere i denne model. Produktet er nemlig både pæn i sit udseende, så man har lyst til at have den stående fremme, og er let i vægt, så den nemt kan pakkes væk. Derudover er den udstyret med opbevaring til ledning, så denne ikke kommer i vejen – uanset om den står på bordet eller i et skab.

Brødrister med flere indstillingsmuligheder

Ud over at have et elegant og stilrent design, der kan passe ind i alle hjem, så er denne model også yderst funktionel. Du får således en brødrister med fem indstillingsmuligheder, heriblandt en justeringsknap, der gør det muligt at indstille apparatet til den ønskede bruningsgrad og temperatur. Dette gør det lettere for dig at opnå et perfekt resultat hver gang du rister brød. 

Modellen er også udstyret med en optøningsfunktion, så du kan riste selv frossent brød – som naturligvis bliver tøet op undervejs i processen. Der er desuden god plads til flere typer af brød, da maskinen har justérbare gitre, som holder et sikrer greb om brødet under ristningen. Der findes også et pop-up varmestativ, så du kan varme boller, croissanter o.l. 

Du behøver ikke kun stole på vores udtalelse, når det kommer til denne maskine. Den er nemlig kategoriseret som et godt køb hos Forbrugerrådet Tænk. De pointerer dog, at de ikke synes, at brødristeren rister frosset brød godt nok, så det skal du nok lige være opmærksom på.

Produktdetaljer

 • Højde: 21,5 cm
 • Dybde: 15,5 cm
 • Bredde: 26,5 cm
 • Vægt: 1,5 kg
 • Materiale: Plast, gummi og metal
 • Farve: Fås i flere farver, heriblandt sort, hvid og rød
 • Effekt: 940 watt
 • Antal indstillinger: 5 stk
 • Antal skiver: 2 stk

Sage BTA720 toaster

En højteknologisk brødrister

Fordele
 • pros-icon.svg Højteknologisk brødrister med flere funktionelle egenskaber
 • pros-icon.svg Moderne og anderledes design
 • pros-icon.svg Udstyret med nedtællingsfunktion og flere ristegrader
 • pros-icon.svg God plads til tynde såvel som tykke skiver brød og boller

Detaljeret gennemgang

Med denne moderne brødrister fra Sage kan du være være sikker på, at du får en højteknologisk maskine bestilt hjem til køkkenet. Modellen er udviklet i samspil med Heston Blumenthal, en verdenskendt kok, der har blik for detaljen. Derudover adskiller denne model sig en del fra andre brødristere med sit moderne og tekniske opbygning.

Derfor skal du vælge en Sage BTA720 toaster

Der er flere grunde til at investere i denne brødrister fra Sage. Først og fremmest er det en ideel investering for personer, der gerne vil have fingrene i en brødrister med en moderne og små futurisk opbygning og design. Derudover er den en højteknologisk model, der er udstyret med en lang række funktionelle egenskaber, så du kan få mest muligt ud af din nye brødrister.

Designet af kendiskok

Det er intet under, at denne brødrister er højteknologisk og yderst moderne, da den er udviklet i samspil med kendiskokken Heston Blumenthal. Han er især kendt for at gå op i detaljer og udvikle funktionelle produkter, når hans altså ikke står i køkkenet og tilbereder lækker mad. Modellens design gør det helt sikkert muligt at have den stående fremme på fast basis, men det er dog heller ikke svært at flytte den rundt, hvis du ønsker at spare plads på køkkenbordet.

Modellen er udviklet med plads til to skiver brød ad gangen. Du kan desuden sagtens riste flere forskellige typer af brød i denne brødrister, da den er udstyret med ekstra brede riller á 2 til 4 centimeter. Af den grund er der god plads til alt fra toastbrød til bagels og boller. Du har også mulighed for at indstille ristningen i fem forskellige grader, så du kan få dit brød, præcis som du foretrækker det.

Derudover er denne maskine også udstyret med et nedtællingssystem, så du kan følge med i, hvor længe der er tilbage af tilberedningen. Og så er der endda også en god hæve- og sænke funktion, så du nemt kan få brødet ud af brødristeren uden at risikere at brænde dig. Med den særlige Peek&Pop funktion kan du følge med i ristningen undervejs og annullere programmet undervejs, hvis du føler, at dit brød er ved at få nok.

Produktdetaljer

 • Højde: 20 cm
 • Dybde: 27 cm
 • Bredde: 19 cm
 • Materiale: Rustfrit stål
 • Farve: Stål
 • Effekt: 1000 watt
 • Antal indstillinger: 5 stk
 • Antal skiver: 2 stk

Stelton Emma brødrister

En moderne klassiker brødrister

Fordele
 • pros-icon.svg Moderne opbygning og design, der både skiller sig ud og passer ind
 • pros-icon.svg Udviklet med fokus på bløde former og enkle farver
 • pros-icon.svg Udstyret med variabel bruningskontrol og optøningsfunktion

Detaljeret gennemgang

Med denne Stelton brødrister er der ingen grund til at pakke brødristeren væk, selv når den ikke er i brug. Modellen har en yderst enkel opbygning, og bliver af flere forhandlere kaldt for en moderne klassiker. Det er da også klart, at denne brødrister kan passe ind i de fleste køkkener, samt give et lille pift til køkkenet grundet sin opbygning med håndtag i bøg.

Derfor skal du vælge en Stelton Emma brødrister

Du kan med fordel investere i denne brødrister fra mærket Stelton, hvis du ikke kun går op i funktionalitet, men også dine køkkenmaskiners design og opbygning. Produktet formår nemlig at være særdeles enkel i sin opbygning og dog samtidig både skille sig ud og passe ind. Af den grund er der mange forhandlere, der kategoriserer denne brødrister som en moderne klassiker. Og det må vi jo bare give dem ret i.

Modellen er udviklet med bløde former, så der er ingen skarpe eller markante kanter at finde på brødristeren. Derudover er den udviklet med en sart grå farve, der ikke springer for meget i øjnene, men heller ikke virker for dæmpet. Og for at sikre et ekstra flot finish er maskinen udstyret med et håndtag i bøg. Det giver også et lidt naturalistisk udtryk.

Brødrister med variabel bruningskontrol

Ud over det enkle design, så er maskinen naturligvis også fuldt funktionel. Den er nemlig udstyret med en optøningsfunktion, hvilket giver dig mulighed for at varme og riste selv frosne boller og brød. Derudover har du god mulighed for at riste enhver type brød til perfektion, da maskinen er udviklet med en særlig variabel bruningskontrol. Du kan derfor både få dit brød lidt gyldent eller ekstra crispy, alt efter hvad du foretrækker.

Modellen har desuden også en indbygget bagelfunktion, så du kan varme den ene side af brødet, mens den modsatte side bliver ristet til perfektion. Og så kan du hurtigt tømme produktet for krummer ved at fjerne den udtagelige krummebakke.

Produktdetaljer

 • Højde: 20 cm
 • Dybde: 30,5 cm
 • Bredde: 19,5 cm
 • Vægt: 1,8 kg
 • Materiale: Stål og plastik
 • Farve: Grå
 • Effekt: watt
 • Antal indstillinger: stk
 • Antal skiver: stk

KitchenAid Toaster 2-skiver

En yderst robust brødrister

Fordele
 • pros-icon.svg Robust opbygning grundet en konstruktion af metal
 • pros-icon.svg Syv risteindstillinger sikrer en god tilberedning af alle typer af brød
 • pros-icon.svg Udstyret med en særlig funktion, der holder brødet varmt i op til tre minutter

Detaljeret gennemgang

Ved at investere i denne model fra KitchenAid vil du med garanti kunne få glæde af din nye brødrister i mange år fremover. Modellen har nemlig en solid og robust opbygning, så den er ikke sådan lige at ødelægge eller slide ned. Du får endda en model med syv risteindstillinger, så der er god mulighed for at få tilberedt enhver type brød til dine behov.

Derfor skal du vælge en KitchenAid Toaster 2-skiver

Hvis du gerne vil have fingrene i en brødrister, som du kan få glæde af i mange år og som helt sikkert kan holde til lidt af hvert, så skal du investere i denne model fra KitchenAid. Produktet har nemlig en konstruktion i metal, hvilket er med til at gøre den yderst robust og holdbar. Dette gør også modellen ideel til børnefamilier, hvor alle maskiner gerne skal kunne tåle en tur på gulvet eller lidt hård håndtering. 

Mulighed for at holde brødet varmt

En positiv egenskab, som denne model er udstyret med, er, at den kan holde brødet varmt i op til tre minutter efter end ristning. Det er altså ikke nødvendigt, at du kaster dig ud i køkkenet det sekund, du hører, at brødet er færdigristet. Dette giver lidt mere fleksibilitet, når du er i gang med at lave morgenmad – uanset om det er til dig selv eller andre. Vi må desuden hellere lige pointere, at brødet holdes varmt, uden at der ristes mere. Af den grund vil brødet ikke blive brændt på blot fordi du lader det blive i maskinen et par ekstra minutter.

Du har desuden mulighed for at indstille denne brødrister til syv forskellige risteindstillinger. Dette giver god mulighed for at ristet forskellige typer af brød til perfektion. En af funktionerne er desuden en frost funktion, der gør det muligt at optø og riste frosset brød nænsomt. Du kan også benytte maskinens bagel funktion, hvis du gerne vil have varme boller og bagels, uden at de bliver ristede på begge sider (bagel funktionen varmer på den ene side og rister på den anden).

Produktdetaljer

 • Højde:  21 cm
 • Dybde: 18,4 cm
 • Bredde: 28,6 cm
 • Vægt: 2,1 kg
 • Materiale: Metal
 • Farve: Rød, rustfrit stål, cremefarvet, contour silver eller sort
 • Effekt: 1100 watt
 • Antal indstillinger: 7 stk
 • Antal skiver: 2 stk

Cuisinart CPT180E

Til dig, der ønsker en dobbelt brødrister

Fordele
 • pros-icon.svg Mulighed for at tilberede fire skiver brød på samme tid
 • pros-icon.svg Udstyret med en række funktioner, såsom optøning, annullering og bruningseffekt
 • pros-icon.svg God plads til alle typer af brød grundet brede fag

Detaljeret gennemgang

Med denne brødrister kan du riste brød til hele husholdningen på ingen tid. Produktet er nemlig en stående brødrister med plads til hele fire skiver på én gang. Du går dog ikke på kompromis med kvaliteten, selvom modellen er dét større end andre maskiner, da den fortsat er udstyret med en række af funktioner og har en massiv opbygning i metal.

Derfor skal du vælge en Cuisinart Classic brødrister 4 skiver

Hvis du er på jagt efter en brødrister, der giver mulighed for at tilberede flere skiver brød på én gang og på ingen tid, så skal du have fingrene i denne brødrister fra Cuisinart. Denne variant er lidt større end andre modeller, men det skyldes bl.a. at den er udstyret med fire fag. Du kan derfor tilberede fire skiver brød på samme tid. Af den grund er denne model ideel til større husholdninger.

Brød efter dine præferencer

Selvom det bliver tilberedt flere stykker brød end i en normal brødrister, så går du på ingen måde på kompromis med kvaliteten eller ristningen. Du kan nemlig indstille denne maskine til et hav af forskellige funktioner, så brødet bliver tilberedt på lige netop den måde, du foretrækker. Du kan f.eks. vælge en særlig bruningsfunktion, hvor du kan indstille, hvilken farve du ønsker dit brød skal have – kun let gylden eller ekstra crispy og brun?

Modellen er også udviklet med en optønings- og annulleringsfunktion. Disse gør det muligt at stoppe tilberedningen undervejs, hvis du synes brødet får for meget eller optø frosne boller og brødskiver, der kommer direkte fra fryseren. Produktet er også udstyret med en bagelfunktion og reheat, hvor brødet kun bliver varmet og ikke yderligere ristet. Der er desuden plads til alle typer af brød grundet opbygningen med brede fag på næsten fire centimeter.

Produktet har desuden en High-Lift funktion, der gør det muligt at trække brødet ekstra højt op, så det er let at tage ud af maskinen. Dette mindsker risikoen for, at du brænder dig, når du skal fjerne brødskiverne.

Produktdetaljer

 • Højde: 19 cm
 • Dybde: 27 cm
 • Bredde: 28,3 cm
 • Vægt: 2,9 kg
 • Materiale: Metal
 • Farve: Rustfrit stål, rød, sort, mat sort eller hvid
 • Antal skiver: 4 stk

Guide

Sådan finder du den bedste model til dig i denne brødrister test

I denne brødrister test har vi gennemgået flere forskellige brødristere, som i den grad er investeringen værd, men det hjælper dig trods alt ikke nærmere til at finde frem til, hvilken model der er den bedste for dig. Så hvis du stadig er lidt i tvivl om, hvilken af de ovenstående modeller du burde gå efter, kan du med fordel gøre dig de overvejelser og følge de råd, som vi har beskrevet herunder.

 • Hold øje med, hvor meget brødristeren fylder
 • Skal der være mulighed for at tilberede flere brød på samme tid?
 • Skal brødristeren stå fremme eller gemmes væk, når den ikke er i brug?
 • Har du præferencer i forhold til modellens farve og design?
 • Hold øje med, hvilke funktioner brødristeren er udstyret med
 • Dobbelttjek altid brødristerens energiforbrug
 • Sæt et budget inden du går på jagt efter din nye brødrister

Hold øje med, hvor meget brødristeren fylder

Uanset om du har et stort eller småt køkken, så skal dine køkkenredskaber og -maskiner helst ikke fylde al pladsen. Af den grund kan det være en god ide at holde øje med, hvor meget brødristeren egentlig fylder før du kaster dig over den første og bedste model. Vær desuden gerne opmærksom på, at nogle modeller blot er store for at være store – altså er det ikke fordi du får bedre plads til tilberedning af flere brød.

Et andet aspekt i forhold til, hvor meget modellen fylder kan være at overveje, om du vil have en stående eller flad brødrister. Generelt fylder en flad brødrister en smule mere end en stående model, men det kommer naturligvis an på, hvilken model du investerer i.

Skal der være mulighed for at tilberede flere brød på samme tid?

Du kan også med fordel tænke over, om du vil prioritere en lidt større maskine for, at den kan tilberede flere stykker brød på samme tid. Du kan trods alt sagtens få modeller, der kan tilberede fire stykker brød på én gang frem for kun to. Dette er især en fordel for større husholdninger, hvor der er flere munde at mætte på samme tid. Tilberedning af flere stykker brød på én gang sikrer nemlig, at ingen skal sidde og vente for længe på deres skive.

Bor du derimod alene eller i en husholdning kun med to personer, så er det ikke helt så nødvendigt med en stor brødrister, der kan tilberede mere end to stykker brød af gangen – medmindre I naturligvis bare gerne vil kunne tilberede brødene hurtigt på én gang frem for at gøre det ad flere omgange.

Skal brødristeren stå fremme eller gemmes væk, når den ikke er i brug?

Vi bliver lidt i overvejelsen af, hvor stor en brødrister du skal investere i. For et andet aspekt, der også er værd at tage med i overvejelserne er, hvorvidt du regner med at lade brødristeren stå fremme eller tage den frem og tilbage mellem bord og skab. Hvis du regner med, at modellen skal stå fremme (i hvert fald det meste af tiden), så skal du nærmere fokusere på, hvor meget den må fylde på bordet og hvilket design du foretrækker.

Er planen derimod, at brødristeren skal tages frem, når den skal benyttes og ellers være pakket væk i et skab / en skuffe, så kan det godt betale sig at holde øjnene åbne efter en kompakt model, der ikke vejer alverden. Vi tør nemlig godt argumentere for, at du bliver træt af at sætte brødristeren frem og tilbage, hvis den er uhandy og vejer en del.

Har du præferencer i forhold til modellens farve og design?

Nu hvor vi har gennemgået alle dele, der har med modellens størrelse at gøre, så kan vi bevæge os videre til nogle lidt mere “sjove” overvejelser: farve og design. Alle mennesker er trods alt meget forskellige i forhold til, hvad de foretrækker og synes er pænt. Og der er absolut ingen grund til, at du investerer i en brødrister med en, for dig, kedelig eller grim opbygning / farve. Især ikke hvis du skal kigge på den hver dag.

Der er meget at vælge imellem, når det kommer til farve og design. Designet kan være alt for en enkel opbygning til en maskine med mange knapper. Det kan også være afgørende for dig, om maskinen har mere runde kanter frem for den mere klassiske firkantede opbygning. Uanset om du leder efter en stilren, moderne, retro eller anderledes brødrister, så skal du nok have mulighed for at finde en, der passer til dig.

Hvad angår valget af farve, så afhænger det naturligvis også meget af forbrugerens egne præferencer. De fleste brødristere fås i enkle farver, såsom stål, sort eller hvid, så der er altid mulighed for at finde frem til en brødrister, der blender ind. Flere og flere producenter er dog også begyndt at fremstille brødristere i mere vovede farver. Du kan altså snildt finde en brødrister i diverse pastelfarver, en knaldrød farve, guld eller metallisk opbygning – eller hvad med en enkel cremefarve? Det er efterhånden kun dig selv, der sætter grænser for din brødristers farve.

Hold øje med, hvilke funktioner brødristeren er udstyret med

Den vigtigste funktion for en brødrister er naturligvis, at den skal kunne riste brød. Men der er mange forskellige måder at gøre dette på – og en lang række funktioner, der kan hjælpe til en endnu bedre tilberedning af brødet. Af den grund er det værd at kigge efter de tilgængelige funktioner i den model, du overvejer at investere i.

Det er helt op til dig selv, hvilke funktioner du gerne vil prioritere. Vi vil dog anbefale dig at gå efter modeller med mulighed for annullering af programmet, da du i så fald kan stoppe programmet, hvis du føler, at brødet har fået nok, og en optøningsfunktion, så du kan riste selv frosne brødskiver, mens de skånsomt bliver tøet op. På den måde kan du opbevare brødet i fryseren, så det holder længere, uden absolut at skulle huske på at tage det ud aftenen før.

Du kan også sagtens gå efter en funktion som bagel tilberedning, hvor den ene side blot varmes, mens den anden bliver ristet – eller hvad med en sandwich funktion, så du kan tilberede lækre sandwiches? Det er også klart en fordel med en brødrister, hvor du decideret kan tilpasse bruningen af dit brød, så du ikke får noget der er for mørkt eller for lyst, eller med High-Lift funktion, så du lettere kan få brødet ud af maskinen. Men dette er naturligvis luksus funktioner, da du blot kan holde øje med brødet og selv skubbe det op.

Dobbelttjek altid brødristerens energiforbrug

Hvis du regner med at benytte din brødrister på daglig basis, så kan det være en fordel at tjekke, hvor højt et energiforbrug din brødrister har (målt i watt). Det kan nemlig give et vist udslag i elregningen, hvis du investerer i en ren “el-sluger” og benytter den hver dag.

Det er dog klart, at en stor brødrister ofte vil koste mere i elforbrug end en lille model. Du skal altså gerne tænke modellens størrelse og funktionalitet ind i billedet også. Vi vil anbefale dig at gå efter en model omkring eller under 1000 watt, hvis du gerne vil have en brødrister, der ikke benytter alt for meget strøm. Er det derimod vigtigere, at modellen er effektiv og stor frem for, at den er billig i drift, så kan du sagtens vælge en model med op til 1500 watt.

Vi må dog hellere lige pointere, at en brødrister generelt ikke benytter alverdens strøm på et år. Du skal altså ikke være nervøs for pludselig at få en ekstra regning på flere tusinde kroner, blot fordi du har købt en brødrister med et højt energiforbrug. Alligevel er det ærgerligt at smide et par hundrede kroner ud af vinduet om året frem for bare at investere i en model med et lavt energiforbrug.

Sæt et budget inden du går på jagt efter din nye brødrister

For at være sikker på, at du holder dig inden for et prisleje, som du selv er komfortabel med, så vil vi anbefale dig at sætte et budget på forhånd. På den måde ved du cirka, hvor meget du kan tillade dig at købe for. Du er dog også nødt til at sætte et budget ud fra, hvad du forventer at få ud af din brødrister – med andre ord skal budgettet altså være realistisk.

Har du ikke det største budget at gøre godt med, men er faldet pladask for en dyr brødrister, så må du overveje om du vil gå lidt på kompromis med modellens opbygning eller funktioner for at spare pengene. Du kan naturligvis også spare op til modellen eller forsøge at finde den på et godt tilbud, så du kan spare nogle penge på købet.

Alt i alt sikrer et budget dig fra, at du efterfølgende føler, at du har brugt for mange penge på købet. I hvert fald hvis du holder dig inden for de fastsatte rammer.

Hvad er forskellen på en stående og flad brødrister?

Der findes reelt to slags brødristere på markedet: de stående og flade modeller. Men hvad er er egentlig forskellen på de to varianter – og hvilken skal du vælge? Det vil vi forsøge at gøre dig klogere på i dette afsnit.

Brødrister flad

På en flad brødrister bliver brødet ristet liggende ned, da det ligger ovenpå brødristerens overflade. Disse modeller er udstyret med varmelegemer, der varmer hele overfladen. Det skifter lidt fra model til model, hvor meget plads der er på overfladen. De fleste modeller har dog plads til fire stykker toast, så du kan altså riste en del brød på én gang med disse modeller.

Én ting du dog skal være opmærksom på, når du vælger en flad brødrister over en stående model er, at du selv skal vende brødet undervejs i ristningen – medmindre du foretrækker kun at få ristet én side. Det kan blive et irritationsmoment for nogen, at man nærmest skal stå og holde øje med, hvornår brødet er klar til at blive vendt.

Stående brødristere

En stående brødrister er efterhånden den model, som de fleste har i hjemmet. Disse modeller fylder da også ofte en smule mindre end en flad brødrister, og så kan de tilberede brødet på begge sider på én gang. Du skal dog ud og have fat i en relativt stor model, hvis der skal være plads til at tilberede flere end to skiver brød ad gangen. Og så kan den pludselig godt komme til at fylde en del.

Ud over at blive tilberedt på begge sider på samme tid og blive skubbet op, når de er færdige, kan du også ofte finde stående brødristere med gode egenskaber, så du kan få tilpasset tilberedningen til dine forbehold. Dette gælder f.eks. funktioner som ekstra tilberedning, justerbar temperatur eller særlige brød funktioner, såsom en bagel eller sandwich funktion, der er særligt udviklet til tilberedning af dén type brød. Flere stående brødristere er også udviklet med optøningsfunktioner, der gør det muligt at riste selv frosset brød. Der kan altså være en del tid at spare med en stående brødrister frem for en flad model – medmindre du blot skal have tilberedt brødet så hurtigt som muligt.

Rengøring af din brødrister

Det kræver heldigvis ikke det store at rengøre og vedligeholde din brødrister. Det eneste du virkelig skal være opmærksom på er at fjerne krummer fra maskinen med jævne mellemrum. Dette gælder uanset om modellen er udstyret med en krummebakke eller ej. Alligevel skal du gerne tømme maskinen for krummer lidt oftere, hvis ikke den er udstyret med en krummebakke, da der i så fald er større sandsynlighed for, at krummerne får brændt sig fast inde i maskinen.

Du kan også med fordel tørre din brødristers overflade af med en våd klud, når du føler, at den er ved at virke snavset. Hvis maskinen står fremme på køkkenbordet, så kan den godt tiltrække lidt støv og snavs, som giver den et smudset udtryk. Det kan en våd klud dog sagtens klare på ingen tid. Er din brødrister af rustfrit stål e.l., så kan du også altid benytte dig af diverse rengøringsmidler til denne type overflade for at få den til at skinne lidt igen. Undgå dog at smøre midlet omkring brødristerens åbning og tør også gerne af med en fugtig klud efterfølgende, så midlet bliver fjernet igen.

Lav nemt smoothie og juice til dit ristet brød

Hvis du virkelig ønsker at gøre noget ud af din morgenrutine, uanset om det gælder i hverdagen eller weekenden, så kan du med fordel investere i en god blender eller juicer. Disse to maskiner kan nemlig sikrer dig en frisklavet smoothie eller friskpresset juice, hvor du har fuld kontrol over indholdet. Du kan altså undgå alle de sukkerarter og konserveringsstoffer, som ellers normalt er at finde i de fleste juicer og smoothies, der sælges i butikkerne.

Du kan læse meget mere om de bedste blendere i vores store blender test, som du finder her. I artiklen guider vi dig til de bedste modeller på markedet og giver dig gode råd i forbindelse med købet.

Er du derimod mere lokket af ideen om en juicer, så du kan få friskpresset juice af enhver art derhjemme, så kan du med fordel læse vores test af juicemaskiner. I denne artikel vil du også blive guidet til de bedste varianter på markedet og få svar på de spørgsmål du end måtte sidde med om juicere.

FAQ

Hvilken brødrister er bedst?

I denne brødrister test har vi kåret en KitchenAid Artisan brødrister som den bedste i test. Valget af brødrister afhænger dog af dine præferencer til udseende, funktioner og energiforbrug. Derfor kan en af de andre modeller i denne artikel også være ideelle for dig.

Hvor meget strøm bruger en brødrister?

Strømforbruget afhænger meget af, hvilken type brødrister du investerer i. De fleste har et forbrug på under eller omkring 1000 watt, hvilket er udmærket. Vær gerne opmærksom på, at større brødristere (f.eks. med plads til flere skiver) ofte bruger mere strøm i længden.

Hvordan renser man en brødrister?

Du skal sørge for at rense din brødrister for krummer, så de ikke brænder fast. Dette kan gøres ved at vende bunden i vejret på modellen eller tømme den indbyggede krummebakke (hvis modellen har sådan en). Du kan også rengøre ydersiden med en våd klud.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×