Panini Grill Test: 7 bedste paninigrille (Juli 2024)

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr, så hendes viden inden for køkkenudstyr og de forskellige brands i branchen er meget høj.  Mange gange... Læs mere

3
Den mest brugervenlige panini grill

OBH Nordica OptiGrill+ XL GO722D

4
Bedste deluxe panini grill

Sage Appliances BBQ & Press Grill

5
Alsidig panini grill

Wilfa Steak CGG-2000B

6
Enkel, stilren panini grill

Severin KG 2392

7
Enkel paninigrill til uerfarne eller … grillmestre

OBH Nordica OptiGrill GO702D

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

I denne panini grill test er Fritel Grill-Panini-BBQ GR2275 kåret som testvinder. Det er den på baggrund af dens multifunktionelle design, som gør den velegnet i mange forskellige hjem og familiekonstellationer. Den er dog skarpt efterfulgt af en række andre modeller, der hver kan opfylde samme eller andre behov. Læs mere om de 8 bedste panini grill på markedet i artiklen.

En panini grill kan oftest bruges til mere end “bare” paninis. De fungerer ofte som elektriske bordgrill, der kan bruges til at grille diverse madvarer på, som giver dig mulighed for at skabe hele retter og måltider til hele familien. I denne test kan du finde forskellige typer af panini grill med funktioner, der kan passe ind i ethvert hjem. Læs med og find den bedste grill til behovene i jeres hjem.

Fritel Grill-Panini-BBQ GR2275

Den bedste panini grill til prisen

Fordele
 • pros-icon.svg 3-i-1 grill til kød, grønt, sandwiches
 • pros-icon.svg Non-stick plader for tilberedning uden fedtstof og nem, hurtig rengøring
 • pros-icon.svg Fedtopsamler for overskydende fedt og saft

Detaljeret gennemgang

Denne multifunktionelle Fritel Grill-Panini-BBQ GR2275 er en 3-i-1 grill, der kan anvendes til at tilberede flere forskellige velsmagende madvarer og måltider. Den er udfærdiget i et design i høj kvalitet, og der er hele 10 års garanti på grillen.

Derfor skal du vælge Fritel Grill-Panini-BBQ GR2275

Fritel Grill-Panini-BBQ grill er en yderst multifunktionel model, der fås til en meget overkommelig pris. Det er en 3-i-1 grill, hvor du kan tilberede både kød, grønt, frosne grøntsager også samt paninis og andre sandwiches. Man kan altså snildt tilberede diverse hele måltider med denne Fritel GR2275 bordgrill. Grillen er udstyret med non-stick plader, der er nemme at aftage og gøre rene, de kan sågar tåle en tur i opvaskemaskinen, hvis man ikke gider vaske op i hånden.

Der er en aftagelig fedtopsamler, som vil sørge for både at opsamle overskydende fedt og saft fra de madvarer, der tilberedes. Grillen er udstyret med et cool touch håndtag, så man ikke brænder sig, mens maden tilberedes. Man kan nemt opbevare Fritel GR2275 grillen vertikalt, så den snildt kan være i skuffer og skabe. Der er en rigtig god kvalitetssikring i denne grill i og med, at man ved køb får hele 10 års garanti. Det giver en vished om, at det er en grill, der holder, hvad den lover og som kan holde til at tilberede enormt mange måltider.

Produktdetaljer:

 • Grilltype: Elektrisk bordgrill
 • Effekt: 2000W
 • Opvaskemaskine: Ja
 • Temperatur: 180 grader
 • Grillflade: 29 x 26 cm
 • Tilgængelig i farverne: Sort, Sølv, Grå, Rustfrit stål

Tristar GR-2853 Bordgrill

Den bedste billige panini grill

Fordele
 • pros-icon.svg 2-i-1 bordgrill til panini, kød og grønt
 • pros-icon.svg Cool touch håndtag med låsefunktion og skridsikre fødder for optimal sikkerhed
 • pros-icon.svg Non-stick flader for tilberedning uden fedtstof og nem rengøring

Detaljeret gennemgang

Selvom denne panini grill fra Tristar er en budgetvenlig en af slagsen, så er der ikke sparet på funktionalitet eller kvalitet, og grillen kan både bruges lukket eller helt åben som en bordgrill. Man kan tilberede kød, grønt og fisk samt sandwiches lige efter ens smag.

Derfor skal du vælge Tristar GR-2853 Bordgrill

Er man på udkig efter en elektrisk bordgrill, der skal være funktionel, men budgetvenlig, så er denne Tristar GR-2853 panini grill et ideelt valg. Det er en 2-i-1 grill, der kan fungere både lukket og åben, og du kan nemt tilberede sandwiches, men også kød, fisk og grønt. Der er tænkt en masse sikkerhed ind i denne grill, trods dens overkommelige pris.

Den er udstyret med et cool touch håndtag, der sikre, at man ikke brænder sig, og en låsefunktion, der gør tilberedningen meget nemmere. De skridsikre fødder giver optimal sikkerhed, så man selv med et lille skub eller et tungt stykke kød eller grønt ikke får rykket på grillen, mens den er i gang. Dette øger også brugervenligheden, da Tristar GR2275 grillen ikke vil være svær at håndtere. Pladerne, hvor maden tilberedes, har non-stick belægning, så man faktisk i de fleste tilfælde kan tilberede madvarer på sin grill uden brug af fedtstof. Den kan indstilles til mellem 180 og 225 grader, så man kan tilberede en masse forskellige måltider.

Produktdetaljer:

 • Grilltype: Elektrisk bordgrill
 • Effekt: 200W
 • Opvaskemaskine: Nej
 • Temperatur: 180-225 grader
 • Grillflade: 29,7 x 23,5 cm
 • Tilgængelig i farverne: Sort, sølv, stål

OBH Nordica OptiGrill+ XL GO722D

Den mest brugervenlige panini grill

Fordele
 • pros-icon.svg 9 automatiske grill-tilberedningsprogrammer
 • pros-icon.svg Manuel med fire temperaturindstillinger
 • pros-icon.svg Stor grillflade og ekstra stor opsamler til fedt og saft

Detaljeret gennemgang

Skal madlavningen på din nye grill være så nem som mulig, så kan du med stor glæde investere i denne OBH Nordica OptiGrill+ XL GO7222D. Den er nemlig udstyret med både manuelle og automatiske tilberedningsfunktioner, og en stor grillflade for god plads til alle typer mad.

Derfor skal du vælge OBH Nordica OptiGrill+ XL GO722D

OBH Nordica OptiGrill+ XL GO722D bordgrill er en innovativ og yderst brugervenlig model, der giver enhver rig mulighed for at kunne tilberede et velfungerende måltid, selvom man ikke just har masser af madlavningserfaring. Den er nemlig udstyret med hele 9 automatiske tilberedningsprogrammer, som vil måle tykkelsen på dit eksempelvis dit kød og derefter justere tid og temperatur, så det passer perfekt til den ønskede tilberedning.Vil man gerne stå for grillen selv indimellem, kan dette også sagtens lade sig gøre. OBH Nordica OptiGrill+ giver nemlig også mulighed for manuel betjening med hele 4 forskellige temperaturindstillinger at vælge imellem.

OptiGrill GO722D hedder ikke XL for ingenting. Den har en stor grillflade på hele 800 cm2 og dertil en ekstra stor drypopsamler til både overskydende fedt og saft fra madvarerne. Man kan derfor let lave mad til 6-8 personer på én gang på denne panini grill.

Produktdetaljer:

 • Grilltype: Elektrisk bordgrill
 • Effekt: 200W
 • Opvaskemaskine: Ja
 • Grillflade: 800 cm2
 • Tilgængelig i farverne: Sort, sølv, stål, grøn

Sage Appliances BBQ & Press Grill

Bedste deluxe panini grill

Fordele
 • pros-icon.svg 5 programvalg inkl. one touch programmer for optimal brugervenlighed
 • pros-icon.svg Individuel temperaturstyring af pladerne til forskellige madvarer og retter
 • pros-icon.svg Fri for PFOA og PTFE for sundhed og sikkerhed

Detaljeret gennemgang

Sage Appliances BBQ & Press Grill er en lidt mere bekostelig model end de andre grill i denne panini grill test. Men det er ikke helt uden grund. Den er fyldt med funktioner og egenskaber, der gør den ekstraordinær, og den er dertil lavet i et yderst velfungerende og holdbart design.

Derfor skal du vælge Sage Appliances BBQ & Press Grill

Ønsker du dig det bedste af det bedste og er villig til at betale ekstra for det, så er denne deluxe Sage Appliances BBQ & Press grill en investering værd. Den fungerer som 3-i-1 grill, der kan tilberede både sandwiches og burgere lukket, hvor man uden problemer kan mase det sammen, så man kan bide af lækkerierne. Dertil kan man snildt anvende den som åben grill til bøffer, grønt og fisk og BBQ aften.

Grillen har hele 5 programvalg inkl. inkorporerede one touch programmer til panini, burger eller steak. Man kan desuden både langtidsstege på 100 grader eller give den gas på 230 grader. Det er muligt at styre pladernes temperaturer individuelt fra hinanden på de to indbyggede drejeknapper, så man kan stege forskellige madvarer med den ønskede temperatur på de to plader samtidigt. Pladerne er selvfølgelig også aftagelige og kan komme i opvaskemaskinen, så rengøringen bliver så nem som mulig. Grillen er desuden fri for både PFOA og PTFE.

Produktdetaljer:

 • Grilltype: Elektrisk bordgrill
 • Effekt: 2400W
 • Opvaskemaskine: Ja
 • Temperatur: 100-230 grader
 • Tilgængelig i farverne: Sort, grå, stål

Wilfa Steak CGG-2000B

Alsidig panini grill

Fordele
 • pros-icon.svg Forskellige plader at vælge imellem: Rillede eller flade
 • pros-icon.svg Non-stick belægning for tilberedning uden fedtstof og nem, hurtig rengøring
 • pros-icon.svg Individuel temperaturregulering på pladerne for brugervenlighed

Detaljeret gennemgang

Med denne Wilfa Steak CGG-2000B får du en grill, hvor du kan grille og stege stort set nøjagtig, hvad du ønsker dig. Du kan vælge imellem 2 forskellige slags plader, der giver mulighed for at stege forskellige madvarer, og dertil er der mulighed for individuel temperaturregulering af pladerne.

Derfor skal du vælge en Wilfa Steak CGG-2000B

Den store alsidighed ved denne grill ligger i, at der er rig mulighed for at tilberede lige præcis, det man ønsker, grillen kan både benyttes åben eller lukket, og man kan både vælge mellem manuel eller autoindstillinger, når man vil tilberede sin mad. Sidst men ikke mindst, er Wilfa CGG-2000B grillen udstyret med individuel temperaturstyring for hver af pladerne.

Wilfa grillen kan altså bruges til både sandwiches, kød, fisk, grønt og æg, og det er muligt at tilberede flere forskellige ting ad gangen med muligheden for individualiserede plader. Man kan vælge mellem rillede eller flade plader, som kan skiftes individuelt, så man kan have en af hver på grillen samtidig. Begge pladetyper har non-stick belægning, så du kan tilberede din mad uden fedtstof uanset, hvilken plade du vælger, og hvad du griller. Denne belægning gør det desuden ultra nemt at rengøre pladerne, som også bare kan komme en tur i opvaskemaskinen. Når det nu er muligt at tilberede flere forskellige madvarer, er det også en bonus, at man kan temperaturregulere pladerne individuelt, så bøffen kan få fuld gas, mens grøntsagerne bliver grillet ved lav varme ved siden af. Med denne grill får du altså frihed og brugervenlighed i top.

Produktdetaljer:

 • Grilltype: Elektrisk bordgrill
 • Effekt: 2000W
 • Opvaskemaskine: Ja
 • Temperatur: Low-super high
 • Tilgængelig i farverne: Børstet stål med sort

Severin KG 2392

Enkel, stilren panini grill

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Enkelt og stilrent design
 • pros-icon.svg Låsefunktion og sammenklappelig opbevaringsmulighed
 • pros-icon.svg Nem og enkel at anvende

Detaljeret gennemgang

Skal det være nemt og ligetil at grille uden for mange fancy indstillinger og valgmuligheder, så er denne Severin KG 2392 grill et fremragende valg. Den har både et enkelt og stilrent design, og den er også nem og enkel at anvende. Alt er ligetil, og der kan grilles både paninis, grønt eller kød uden problemer.

Derfor skal du vælge en Severin KG 2392

Selvom autoindstillinger og individuelle plader mm. kan være rart, hvis man gerne vil gøre det nemt, så kan helt enkel manuel betjening også være lige det, der gør grillproceduren simpel og nem i hverdagen for dem, der bare ønsker at kunne grille året rundt. Med denne Severin KG 2392 får du en grill, der er designet og fremstillet lige netop til dig, der ønsker det simpelt.

Ønsker man en forenkling af madlavningen derhjemme, er denne Severin KG 2392 grill det helt rette valg af bordgrill. Det enkle og stilrene design passer ind i ethvert køkken, hvor den både kan stå fremme, hvis den ofte er i brug, men den kan også let gemmes af vejen, da den hverken fylder eller har et design,der gør den svær at opbevare. Grillen er udstyret med en låsefunktion, der både er anvendelig, når man griller samt, når grillen skal opbevares. Man kan sikre sig det rigtig pres på sandwichen, og man kan også med denne funktion sikre, at man ikke får grillen i hovedet eller taber den, da den ikke vil folde sig ud, når man tager den ud fra skabet eller op fra skuffen. Når man anvender grillen, er der ikke så mange valgmuligheder, hvilket kan være en fordel eller en ulempe alt efter, hvem man er. Man kan vælge mellem tænd og sluk og minimum og max, og når man ønsker simplicitet, kommer man hurtigt til at kende grillen, og man lærer at grille maden præcis, som man ønsker det.

Produktdetaljer:

 • Grilltype: Elektrisk bordgrill
 • Effekt: 1800W
 • Temperatur: Min-max
 • Grillflade: 27 x 24 cm
 • Tilgængelig i farverne: Sølv/stål, grå

OBH Nordica OptiGrill GO702D

Enkel paninigrill til uerfarne eller … grillmestre

Fordele
 • pros-icon.svg Udstyret med 6 automatiske tilberedningsprogrammer
 • pros-icon.svg Drejeknap med indikator for kødets tilberedningsgrad; rare til well-done
 • pros-icon.svg Optøningsmulighed for komfort i hverdagen

Detaljeret gennemgang

Er man en smule uerfaren i køkkenet eller ved grillen eller sætter man bare pris på nemme løsninger til en overkommelig og budgetvenlig pris, så vil denne OBH Nordica OptiGrill GO702D det ideelle valg. Den er udstyret med indstillinger, der gør hverdagens madlavning og grillningen meget nemmere.

Derfor skal du vælge en OBH Nordica OptiGrill GO702D

OptiGrill Go702D fra OBH Nordica er en bordgrill, der kan gøre hverdagens madlavning simplere og hurtigere både for de uerfarne samt dem, der ønsker nemmere løsninger i en travl dagligdag. OBH Nordica OptiGrill GO702D er egentlig en grill i et meget enkelt design, men med gode funktionelle egenskaber, der gør grillen lidt mere fancy med automatiske programmer til dig, hvor tilberedning af mad ikke skal være en videnskab, man skal sætte sig godt ind i.

Med en OptiGrill GO702D fra OBH Nordica får du hele 6 forskellige automatiske tilberedningsprogrammer, der sørger for den perfekte tilberedning af burger, kylling, sandwich, grønt, bøf og fisk for dig. Når du griller kød, kan du dertil benytte dig af drejeknappen med indikator for, om kødet skal være; rare, medium eller well-done. Med denne funktion er du fri for at sætte dig ind i stegetider og temperaturer for at få et godt, mørt og veltilberedt stykke kød. Foruden de 6 forskellige automatiske tilberedningsprogrammer som denne GO7022 grill er udstyret med, så er der også en optøningsknap, du kan vælge at benytte til frosne madvarer. Endvidere er der både non-stick belægning på pladerne, og du kan nemt aftage og sætte dem i opvaskemaskinen for nem og hurtig rengøring. Så bliver det ikke mere simpelt.

Produktdetaljer:

 • Grilltype: Elektrisk bordgrill
 • Effekt: 2000W
 • Opvaskemaskine: Ja
 • Grillflade: 600 cm²
 • Tilgængelig i farverne: Sort, sølv, stål

Guide

Guide: Sådan vælger du den rette panini grill

Når man skal på udkig efter en panini grill, der kan give dig muligheden for at grille både indendørs og udendørs hele året, så kan det være en fordel at gøre sig nogle forskellige overvejelser inden køb. Skal grillen være nem at rengøre? Skal den have aftagelige grillplader? Eller skal man kunne vælge mellem forskellige temperaturer? Uanset hvilke ønsker I har, er det vigtigt, I får valgt en, der passer til jeres behov. Læs med i denne guide og bliv klogere på, hvilke krav jeres nye grill skal opfylde.

Hvor mange indstillinger skal der være?

Der findes grill med mange forskellige indstillinger, så man kan grille og stege på præcis den temperatur, man ønsker, og der findes grill med simple indstillinger, hvor man kan vælge mellem et vis antal grader. Nogle grill er udstyret med automatiske og manuelle tilberedningsindstillinger og -programmer og andre er forsimplede og fungerer med enkelte manuelle indstillinger. Der er altså rig mulighed for at vælge indstillinger til lige præcis det temperament har har i køkkenet og uanset om man er erfaren, uerfaren, glad for at lave mad eller har en travl hverdag.

Når man vælger en grill, der har mange forskellige indstillinger er det typisk også en grill, der er velegnet til at tilberede mange forskellige madvarer såsom grønt, kød, fisk, paninis, burgers mm. Andre grill med enkelte og få indstillinger er typisk velegnet til dem, der ønsker nem og hurtig madlavning, og dem, der har styr på, hvilke temperaturer de forskellige madvarer skal have for at blive veltilberedte. Er man en uerfaring kok eller grillmester kan autoprogrammer være et rigtig godt valg, da man med denne funktion ikke behøver at sætte sig godt ind i, hvad det for en madvare, man tilbereder. Man kan nemt og enkelt tilberede lidt af hvert helt perfekt uden problemer. Denne funktion kan også være meget bekvem i en travl hverdag, hvor tiden i køkkenet ikke altid kan få høj prioritering, og hvor madlavningen skal være enkel og ikke kræve tid og energi.

Der findes grill med alt i én, så man kan tilpasse tilberedningen præcist. På travle dage kan maden passe sig selv og på dage med tid og overskud, kan man selv eksperimentere. Uanset hvilket budget man har, så er det vigtigt, at man husker på, hvad man skal bruge sin nye grill til. Skal den kun kunne tilberede de perfekte paninis eller skal den også kunne grille en masse kød, grønt og fisk? De forskellige behov kræver forskellige indstillingsmuligheder, og man skal vælge lige præcis det, man har behov for, hverken mere eller mindre.

Skal grillen have flere funktioner?

Der kan være stor forskel på, hvad man ønsker at bruge sin nye panini grill til. Hvis man kun ønsker at bruge grillen til sandwich-making, så er en simpel lukket grill helt ideel, men ønsker man en bordgrill, der som kan grille præcis det, man skulle få lyst til, og hvor grillen skal kunne fungere som en indendørs grill i de kolde måneder, så er det vigtigt, at man kan vælge mellem en lukket eller åben grill, måske en grill med flere forskellige plader at vælge imellem, så man både kan grille kød med de velkendte riller eller stege æg på en flad ribbet plade.

Hvor meget betyder brugervenlighed?

Brugervenlighed kan være flere forskellige ting alt efter, hvem man er. Brugervenlighed kan være masser af indstillinger at vælge imellem, det kan være et simpelt design med få indstillinger, så man ikke føler, der er for meget at vælge imellem, og det kan være automatiske tilberedningsprogrammer, der gør madlavningen let som en leg uanset, hvor erfaren en kok eller grillmester, man er. Det kan også være rengøringsvenlighed, hvor det meste kan komme i opvaskemaskinen, og hvor en non-stick belægning giver mulighed for at grille og tilberede alle madvarer uden fedtstof. Uanset hvad brugervenlighed betyder for dig, så er det vigtigt at have det med i overvejelserne, når man skal vælge sin nye grill. En høj brugervenlighed giver nemlig overskud og ro på, både mens man laver mad, og når rengøringen efterfølgende skal overstås.

Hvor længe må rengøringen tage?

En nem og enkel rengøring kan som nævnt ovenfor være en del af den brugervenlighed, man ønsker skal medfølge i købet af sin nye grill. Mange grillplader kan tåle en tur i opvaskemaskinen, men der er også nogle, der ikke kan. Det kan være helt ok, hvis man alligevel ikke har så meget imod en hurtig opvask af pladerne efter brug, men det kan også være en irritationsfaktor, hvis man allerhelst bare vil kunne lægge alt i opvaskemaskinen og lade den klare arbejdet. Det anbefales, at man altid går efter non-stick belagte grillplader, da det vil lette rengørings uanset, om de kan tåle opvaskemaskine eller ej.

Find det bedste panini grill tilbud

Når man skal på jagt efter sin første eller næste panini grill, er det en fordel at huske på at vælge en med omhu og sørge for, at man har tjekket markedet ud. Det kan være en rigtig god idé at læse anmeldelser og finde en, der har klaret sig godt i test. Denne panini grill test indeholder en række af de bedste panini grill, der findes på markedet, i forskellige prisklasser matchende til forskellige budgetter. Det er ikke alle modeller, der er pengene værd, og det er derfor ikke altid godt at spare penge og købe den billigste, man kan finde. Det kan på længere sigt koste flere penge, hvis det er en grill i dårlig kvalitet eller en, du ikke får brugt, fordi den alligevel ikke har alle de funktioner, du skal bruge for at tilberede dine ønskede madvarer.

I din søgen efter panini grill vil vi derfor anbefale, at man tager et kig på de forskellige modeller, der er med i denne test, at man evt. kigger andre steder og herefter vælger en, der kan opfylde alle ens ønsker til en pris, man kan være med på. Forelsker man sig i en model, der koster liiidt mere, end man lige har pengene til, kan man med fordel vælge at overvåge modellen i en overskuelig tid for at se, om den skulle komme på tilbud. Der er ofte gode tilbud og mange penge at spare, når man handler på internettet, og det kan derfor være en rigtig god måde at finde det bedste tilbud på.

Skab den bedste ramme for gode måltider i hjemmet

Det kan blive en dans på roser at lave gode, velsmagende måltider i hjemmet til både morgen-, frokost- og middagsbordet, hvis man har et godt udvalg af funktionelle køkkenmaskiner, der kan hjælpe en på vej. Det kan blive en meget mere spændende oplevelse, hvis man ikke altid får de samme retter, og det kan blive meget nemmere at kokkere med det helt rigtige udstyr. I denne panini grill test kan du læse om fordele ved at eje en smart grill med få eller flere funktioner, men vil du også gerne læse om andre måder at tilberede mad på til hele familien, så kan du med fordel læse vores artikel om det bedste vaffeljern, den bedste juicer eller pålægsmaskine i vores tests af disse maskiner.

Sådan er denne panini grill test udført

Denne panini grill test er udarbejdet på baggrund af en undersøgelse af andre testsiders resultater, forbrugeres anmeldelser og ekspertudtalelser om diverse modeller, der findes på markedet. Ved hjælp af denne undersøgelse er der valgt 8 forskellige panini grill, der klarer sig bedst i test. Testen indeholder panini grill i flere prisklasser og til forskellige formål, så der er modeller til enhver smag.

FAQ

Hvilken panini grill er den bedste?

I denne test er Fritel Grill-Panini-BBQ GR2275 blevet kåret som testvinder, fordi den passer til de fleste forbrugeres behov. Den er funktionel, men stadig enkel at betjene for enhver.

Hvad kan en panini grill bruges til?

En panini grill kan som minimum bruges til tilberedning af paninis. Alt efter, hvilken model man vælger, kan nogle også bruges helt åbne og til tilberedning af en masse andre madvarer.

Hvad skal jeg overveje inden køb af en panini grill?

Inden du investerer i en panini grill, er det en god idé at overveje, hvad den skal bruges til i hverdagen, herunder om den skal have flere funktioner. Læs mere om funktioner og brugervenlighed i artiklen.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×