Smoothie Blender Test: De 11 bedste blendere til smoothies

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr, så hendes viden inden for køkkenudstyr og de forskellige brands i branchen er meget høj.  Mange gange... Læs mere

Nutribullet RX 1700W
TESTVINDER

Nutribullet RX 1700W

Du kan ikke gå galt i byen med denne smoothie blender fra Nutribullet. Deres model klarer enhver type opgave, uanset om det er at blende, purere eller mose. Varianten er en effektiv model med en…

Nutribullet RX 1700W 1
Den bedste smoothie blender

Nutribullet RX 1700W

Sage the Boss To Go Plus Blender 2
Den bedste smoothie blender to go

Sage the Boss To Go Plus Blender

OBH Twister Fusion Black Blender 3
En billig smoothie blender

OBH Twister Fusion Black Blender

Electrolux ESB2500 Sportsblend 5
Letvægts og energieffektiv blender til smoothie

Electrolux ESB2500 Sportsblend

Nutribullet Balance 7
Bedste blender til smoothie med app styring

Nutribullet Balance

Vitamix Ascent A3500i blender + 2 ToGo-beholdere 8
En premium Smoothie blender

Vitamix Ascent A3500i blender + 2 ToGo-beholdere

OBH Master Steel Blender 9
God blender til smoothie i rustfrit stål

OBH Master Steel Blender

Wilfa B2G-800S 11
Smoothie blender med skridsikre fødder

Wilfa B2G-800S

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

I denne smoothie blender test kan du læse om de 12 bedste smoothie blendere på markedet. Modellerne adskiller sig i funktionalitet, kapacitet og udseende, men de er alle investeringen værd, da de er effektive i drift og sikrer dig en lækker smoothie på ingen tid. Vores testvinder er en NutriBullet RX 1700W Blender, da den udmærker sig på test parametrene: funktionalitet, effektivitet, udseende og pris.

Vi vil dog anbefale dig at læse hele testen igennem, så du er sikker på, at du finder den bedste smoothie blender til dig. Er du i tvivl om valget, kan du læse vores vejledning til at finde den rette model efter gennemgangen af produkterne.

Nutribullet RX 1700W

Den bedste smoothie blender

Nutribullet RX 1700W
Fordele
 • pros-icon.svg Multifunktionel smoothie blender, der kan benyttes til mange formål
 • pros-icon.svg Kan tåle både varme og kolde ingredienser
 • pros-icon.svg Kraftfuld maskine med 2,3 HK og en effekt på 1700 watt
 • pros-icon.svg Elegant og stilrent design gør det muligt at have maskinen stående fremme til daglig

Detaljeret gennemgang

Du kan ikke gå galt i byen med denne smoothie blender fra Nutribullet. Deres model klarer enhver type opgave, uanset om det er at blende, purere eller mose. Varianten er en effektiv model med en god kapacitet. Og så kan den endda benyttes til både varme og kolde retter, hvilket gør det muligt at benytte maskinen til flere formål og retter.

Derfor skal du vælge en Nutribullet RX 1700W Blender

Hvis du gerne vil have fingrene i en god smoothie blender, så kan vi anbefale dig at investere i denne model fra Nutribullet. Vi har selv kåret modellen som vores testvinder, da den har mange funktionelle indstillingsmuligheder, er yderst kraftfuld og generelt har et stilrent design, der vil se flot ud på køkkenbordet. Som du kan høre, er der altså flere grunde til at investere i denne maskine.

Med denne smoothie blender kan du naturligvis hurtigt lave de lækreste smoothies, men maskinen kan benyttes til så meget mere. Den kan nemlig tåle både varme og kolde ingredienser, hvilket gør det muligt for dig at mixe alt fra milkshake, fars, suppe o.l. Derudover er maskinen udstyret med to programmer, som gør det muligt at blende, purere og mose et hav af ingredienser.

Der er også god mulighed for at få fat på ingredienser, der skulle have sat sig fast i maskinen. Med i købet følger der nemlig en Extractor kniv, som du kan benytte til at “skære” ingredienserne fri eller fjerne dem fra blenderen. Du kan blende samtlige ingredienser i denne blender, da den er effektiv i drift. Dette skyldes effekten på 1700 watt og 1,3 HK. Du kan desuden lave rigeligt ad gangen, da modellen er udstyret med en beholder på 1,3 liter, hvilket svarer til 3 kopper frisk og hjemmelavet smoothie.

Produktdetaljer

 • Højde: 46 cm
 • Dybde: 36,2 cm
 • Bredde: 21,8 cm
 • Vægt: 6,7 kg
 • Farve: Sort
 • Effekt: 1700 watt
 • Beholderkapacitet: 1,3 liter

Sage the Boss To Go Plus Blender

Den bedste smoothie blender to go

Sage the Boss To Go Plus Blender
Fordele
 • pros-icon.svg Indholdet blendes direkte i to go beholdere for let betjening
 • pros-icon.svg Inkluderet i købet er to to go beholderen á 500 ml og én to go beholder á 700 ml
 • pros-icon.svg Lille blender beholder kan blendes og hakke nødder til smoothien

Detaljeret gennemgang

Du har altid mulighed for at tage din smoothie med på farten, hvis du investerer i denne smoothie blender fra mærket Sage. Modellen er nemlig udviklet med flere to go beholdere, så du kan blende indholdet direkte i beholderen. Du er desuden garanteret en cremet smoothie, da ingredienserne blandes nemt med den indbyggede Kinetex teknologi.

Derfor skal du vælge en Sage the Boss To Go Plus Blender

Hvis du leder efter en lille smoothie blender og allerede nu ved, at du helst vil have din smoothie med på farten, så skal du investere i denne blender fra mærket Sage. Denne variant er nemlig udviklet som en ideel to go maskine. Det skyldes maskinens opbygning, hvor selve beholderne fastgøres til blenderen. På den måde kan du blot fylde en af beholderne op med det ønskede indhold af frugt, og eventuelt grøntsager, blende indholdet og tage beholderen med på farten.

I alt får du to beholdere á 500 ml og én beholder á 700 ml med i købet. Så kan du selv vælge, hvilken portionsstørrelse du ønsker. Derudover medfølger der også en hakker, som fungerer som en lille blender beholder, der kan blende og hakke nødder e.l. mindre ingredienser. På den måde kan du nemt pifte din smoothie yderligere op.

Grundet den indbyggede Kinetex teknologi, så kan du være sikker på, at dine smoothies får en cremet konsistens. Teknologien sikrer desuden også, at du kan blende selv lidt hårdere ingredienser uden problemer. Der medfølger naturligvis to tætomsluttende låg i forskellige størrelser, så du ikke skal bekymre dig om at spilde, når du tager din smoothie med på farten.

Produktdetaljer

 • Højde: 40 cm
 • Dybde: 15 cm
 • Bredde: 15 cm
 • Vægt: 6,4 kg
 • Farve: Sølv
 • Materiale: Rustfrit stål og BPA fri plast
 • Effekt: 1000 watt
 • Beholderkapacitet: 0,5 eller 0,7 liter

OBH Twister Fusion Black Blender

En billig smoothie blender

OBH Twister Fusion Black Blender
Fordele
 • pros-icon.svg Sælges til en billig pris, som alle kan få råd til
 • pros-icon.svg Multifunktionel maskine med fire blade og flere funktioner
 • pros-icon.svg Blender direkte i to go beholder – der medfølger desuden to stk á 600 ml
 • pros-icon.svg Nem at rengøre

Detaljeret gennemgang

Der er ingen grund til at gå på kompromis med din nye smoothie blender, når der findes et hav af gode modeller på markedet. Dette gælder også, selvom du forsøger at finde en billig smoothie blender. I denne test finder du nemlig også en billig model, der lever op til de samme krav som de dyrere modeller. Den billige bender er endda multifunktionel.

Derfor skal du vælge en OBH Twister Fusion Black Blender

Har du ikke det største budget at købe smoothie blender for? Der er heldigvis ingen grund til panik, da der findes en lang række gode blendere på markedet, som sælges til budgetvenlige priser. Ved at investere i denne model fra OBH kan du endda få en model, der er yderst billig i pris, uden at du går på kompromis med din blenders opbygning og funktionalitet.

Denne blender kan både blende, purere og mose ingredienser af forskellig hårdhed. Det er derfor muligt at benytte den til alt fra smoothies og milkshakes til fars. Blenderen er effektiv i drift, og du skal derfor ikke være nervøs for, at den ikke sagtens kan klare selv mere hårde ingredienser uden at gå i stå. Maskinen er udstyret med fire blade, samt en hastigheds- og pulsfunktion. På den måde kan du få blendet alle ingredienser til perfektion.

Det smarte ved denne smoothie blender er, at du reelt blender direkte i to go kopper. Du kan derfor blot skrue et låg på beholderen efter endt blendning og så tage den med på farten. Så behøver du ikke bøvle med at vaske en separat kande op e.l. Faktisk er de medfølgende beholdere på 600 ml hver nemme at gøre rene, så heller ikke her skal du bruge for lang tid med denne model.

Vi må desuden hellere pointere, at hele maskinens opbygning er yderst brugervenlig, hvilket gør det let at tilberede en god smoothie. Det enkle design garanterer dig en maskine, som blender ind i køkkenet.

Produktdetaljer

 • Højde: 25 cm
 • Dybde: 24,6 cm
 • Bredde: 23,9 cm
 • Farve: Sort
 • Materiale: Tritan (kande)
 • Effekt: 300 watt
 • Beholderkapacitet: 0,6 liter

Nutribullet PRO 900W Blender

Den bedste lille smoothie blender

Fordele
 • pros-icon.svg En lille blender, der ikke fylder alverden – og er udstyret med ledningsoprul
 • pros-icon.svg Mulighed for at købe maskinen i forskellige farver
 • pros-icon.svg Kraftig maskine, der kan blende både bløde og hårde ingredienser

Detaljeret gennemgang

Du skal ikke sætte særlig meget plads af på køkkenbordet til denne blender fra Nutribullet. Maskinen fylder nemlig en minimal mængde plads og med sit enkle design, vil den ikke skille sig for meget ud. Du kan dog vælge at investere i en mere farverig model, hvis du ønsker dette. Maskinen er fuldt funktionelt grundet en kraftfuld motor og optimalt knivblad.

Derfor skal du vælge en Nutribullet PRO 900W Blender

Hvis du leder efter en smoothie blender, der ikke fylder alverden, så kan vi anbefale dig at kaste blikket efter denne maskine fra Nutribullet. Deres Pro 900W blender har nemlig en smalt og enkelt design, som sikrer, at maskinen ikke optager særlig meget plads og at den ikke tager fokus på køkkenet, hvis du ønsker at have den stående fremme. Den kan dog også nemt placeres i en skab og tages frem, når den skal benyttes. I så fald kan du også nemt passe på ledningen med den indbyggede plads til ledningsoprul.

Du kan blende nærmest enhver ingrediens i denne blender, så der er altså frit valg på alle hylder i forhold til, hvilke ingredienser du ønsker at bruge. F.eks. kan maskinen både klare frossen frugt eller decideret is, hvis du vil have en ekstra kølig smoothie. Effektiviteten skyldes den kraftfulde motor, som maskinen er udstyret med og et optimalt knivblad. Med denne blender bliver det nemt at skabe en sundere livsstil.

En anden klar fordel ved denne maskine er, at den ikke blot kan tåle kolde ingredienser, men også varme af slagsen. Det er derfor muligt at tilberede suppe i denne blender, hvis du skulle ønske det. Det er endda muligt at lave en god mængde suppe, milkshake, fars eller smoothie, da maskinen har en beholderkapacitet på 0,71 liter. Du kan derfor lave smoothie eller anden mad til flere personer på én gang – eller blot en god mængde til dig selv.

Produktdetaljer

 • Vægt: 3,7 kg
 • Farve: Grå, blå, grøn, lilla, rød, hvid, creme og sort
 • Effekt: 900 watt
 • Beholderkapacitet: 0,71 liter

Electrolux ESB2500 Sportsblend

Letvægts og energieffektiv blender til smoothie

Electrolux ESB2500 Sportsblend
Fordele
 • pros-icon.svg Energieffektiv blender med pulsfunktion og flere hastighedsindstillinger
 • pros-icon.svg Letvægts blender med ledningsoprul og sugekopper i bunden for optimal opbevaring
 • pros-icon.svg Nem at rengøre, da alle løsdele tåler maskinopvask og knivene kan tages af
 • pros-icon.svg Høj sikkerhed sikrer en minimal risiko for skader

Detaljeret gennemgang

Nogle blendere fylder meget, andre bruger meget strøm, mens visse modeller er tunge at bære rundt på. Ingen af disse ting er dog gældende for denne smoothie blender udviklet af Electrolux. Modellen er let i vægt, energieffektiv og optager kun en lille mængde plads på køkkenbordet. Derudover er den effektiv i drift, så du kan få den perfekte smoothie.

Derfor skal du vælge en Electrolux ESB2500 Sportsblend Blender

Vil du gerne have fingrene i en flot blender, der hverken fylder alverden, er tung at bære rundt på eller bruger for meget strøm? I så fald skal du investere i denne smoothie blender fra Electrolux. Deres model har en opbygning af stål og en smal bund, hvilket får maskinen til at se stilren og simpel ud. Alligevel kan du dog roligt stole på, at du får en funktionel maskine bestilt hjem.

Det er muligt at blende de fleste ingredienser med denne maskine, da den er udstyret med fire knivblade. Antallet af knive resulterer også i, at ingredienserne bliver blendet til perfektion på ingen tid. Maskinen er også udstyret med en pulsfunktion og kan indstilles til forskellige hastigheder. Du bestemmer således selv teksturen af din smoothie, milkshake, fars etc. Hvad end du tilbereder, så bliver det blendet direkte i beholderen. Du kan derfor nemt tage din smoothie med på farten. Flasken er fremstillet af BPA fri plast og optager hverken lugt eller smag, samt modstår tryk og er splintfri.

Maskinen står desuden fast, når den er i brug, da den er udstyret med sugekopper på fødderne. Den lette vægt gør det muligt at flytte blenderen efter behov, uden det er til gene. En anden fordel ved denne maskine er, at den er let at rengøre. Knivene er aftagelige og alle andre løsdele tåler maskinopvask, så du ikke selv skal bakse med rengøringen.

Produktdetaljer

 • Højde: 39,7 cm
 • Dybde: 12,8 cm
 • Bredde: 12,8 cm
 • Vægt: 1,81 kg
 • Farve: Sølv
 • Effekt: 300 watt
 • Beholderkapacitet: 0,6 liter

Witt Classic Nutri Blender

Multifunktionel smoothie blender

Fordele
 • pros-icon.svg Multifunktionel maskine, der kan tåle både varme og kolde ingredienser
 • pros-icon.svg Kan benyttes til at male / kværne kaffe, nødder, krydderier o.l.
 • pros-icon.svg Specialformerede knive (6 stk) garanterer en hurtig og ensartet blendning

Detaljeret gennemgang

Du kan få en lang række muligheder for tilberedning, hvis du investerer i denne blender fra Witt. Den er nemlig en multifunktionel model, der kan kværne og blende alt fra frugter og grøntsager til kaffe og nødder. Maskinen kan desuden både tåle varme og kolde ingredienser. Det er nemt at tage indholdet med på farten med et to-go låg.

Derfor skal du vælge en Witt Classic Nutri Blender

Lyder du efter en smoothie blender, der egentlig kan lidt af det hele? Så har du vist fundet frem til den helt rigtige model for dig med denne Classic Nutri Blender fra Witt. Med denne model er du nemlig ikke blot begrænset til at lave sunde og lækre smoothies. Nej, du kan også benytte maskinen til at lave supper, mandelmælk, male kaffe, kværne nødder og bælgfruger – ja, du kan faktisk kværne din egen krydderiblanding, hvis du har lyst.

Det er derfor ikke en overdrivelse at kalde denne maskine for en multifunktionel blender. Den kan klare alle de ovenstående opgaver, fordi den er udstyret med seks specialformede knive og leverer et omdrejningsantal på over 18.000 omdrejninger i minuttet. Ingen ingrediens er altså for hård for denne blender. Knivene skaber desuden en strømhvirvel i beholderen, som garanterer en hurtigt blendning. Dette resulterer også i en cremet og ensartet konsistens for din smoothie.

Med i købet af dette produkt får du to beholderen, hvor det ene har en kapacitet på 600 ml og det andet en lidt mindre beholderkapacitet på 350 ml. Ingredienserne bliver blendet direkte i en af disse beholdere, hvilket gør det let for dig at tage din smoothie med på farten. Du skal blot huske at benytte det medfølgende to-go låg med hank, som også er udstyret med en spildsikker drikketud.

Produktdetaljer

 • Højde: 35 cm
 • Dybde: 14 cm
 • Bredde: 14 cm
 • Vægt: 3 kg
 • Farve: Mørkegrå / sort
 • Materiale: Plast, metal og glas
 • Effekt: 1000 watt
 • Beholderkapacitet: 0,35 og 0,6 liter

Nutribullet Balance

Bedste blender til smoothie med app styring

Nutribullet Balance
Fordele
 • pros-icon.svg Udviklet med app styring, hvor du bl.a. også kan finde mere end 100 opskrifter
 • pros-icon.svg Indbygget vægt informerer om mængden af ingredienser
 • pros-icon.svg To store beholdere med en kapacitet på næsten 1 liter medfølger i købet

Detaljeret gennemgang

Ved at investere i denne blender fra Nutribullet, kan du være sikker på, at du får fingrene i en moderne maskine. Denne model er nemlig udviklet med en integreret app og indbygget vægt. Du kan således styre blenderen direkte fra app’en og finde gode opskrifter. Det er muligt at veje ingredienserne direkte i blenderen, så du får den rette mængden indhold.

Derfor skal du vælge en Nutribullet Balance 1200W Blender

Hvis du er på jagt efter en højteknologisk smoothie blender, så kan vi anbefale dig at se nærmere på denne Balance 1200W model fra mærket Nutribullet. Maskinen er udviklet med app styring, hvilket gør det muligt for dig at forbinde maskinen til en app på din telefon. På den måde har du fuld kontrol over din blender. Du kan desuden finde mere end 100 opskrifter på app’en, hvis du mangler inspiration til lækre smoothies.

Derudover er maskinen også udviklet med en indbygget vægt. Du kan således veje diverse ingredienser direkte i smoothie beholderen. Og hvis du har tilsluttet maskinen til app’en, så kan du endda få besked om, hvor meget af hver ingrediens, der skal fyldes i – hvis du altså benytter en af opskrifterne fra app’en. Vær dog gerne opmærksom på, at app’en er på engelsk og ikke dansk.

Du investerer desuden i en yderst kraftfuld smoothie blender, som kan klare de fleste ingredienser. Med i købet følger der to beholdere med en kapacitet på hver 946 ml. Du kan derfor tilberede en del smoothie per gang med denne maskine. Da ingredienserne blandes direkte i smoothie beholderne, kan du nemt tage beholderen med på farten, hvis blot du sætter et låg på.

Produktdetaljer

 • Vægt: 4,5
 • Farve: Sort
 • Effekt: 1200 watt
 • Beholderkapacitet: 0,95 liter

Vitamix Ascent A3500i blender + 2 ToGo-beholdere

En premium Smoothie blender

Vitamix Ascent A3500i blender + 2 ToGo-beholdere
Fordele
 • pros-icon.svg Udstyret med justerbar hastighedskontrol, pulse og forudindstillede programmer
 • pros-icon.svg Udviklet med indbygget trådløs teknologi
 • pros-icon.svg Fremstillet i BPA fri Eastman Tritan sampolyester og og børstet stål
 • pros-icon.svg Udviklet med Self Detect teknik, så den automatisk justerer indstilling til indholdet

Detaljeret gennemgang

Denne smoothie blender er ideel til dig, der nægter at gå på kompromis, når det kommer til dit køkkenudstyr. Maskinen er udviklet med trådløs teknologi og en Self Detect teknik, som hjælper med at indstille maskinens program efter indholdstypen. Du kan dog også selv styre diverse indstillinger, såsom hastighed og pulse – eller benytte forudindstillede programmer.

Derfor skal du vælge en Vitamix Ascent A3500i blender + 2 ToGo-beholdere

Der er absolut ingen grund til at gå på kompromis, når du er på jagt efter den bedste smoothie blender. Og hvis du er typen, der ønsker en yderst funktionel maskine, som man ikke kan sætte en finger på, så skal du investere i denne model fra Vitamix. Selve opbygningen er som en almindelig blender, men det betyder ikke, at du ikke kan lave fremragende smoothies med denne variant.

Maskinen er udviklet efter de nyeste teknologier og den har således indbygget trådløs teknologi og Self Detect teknik, der gør det muligt for maskinen at indstille programmet efter indholdet, så du altid får den perfekte blendning. Du kan dog altid vælge selv at indstille maskinen, hvor du har justerbar hastighedskontrol og en pulse funktion til rådighed. Du kan også vælge at benytte en af de fem forudindstillede programmer, som bl.a. er velegnet til smoothies, frosne retter, varme supper o.l.

Èn af de forudindstillede programmer er en selv-rengøring, hvilket garanterer en let og hurtig rengøring, når du har benyttet maskinen. Ihæld blot en smule vand og opvaskemiddel og så klarer maskinen resten. Touch overfladen kan også nemt tørres af med en fugtig klud – og så sikrer denne opbygning en høj brugervenlighed. Beholdere og kande tåler desuden maskinopvask.

Fik vi nævnt, at du kan blende op til 2 liter med denne maskine? Kanden har nemlig en stor kapacitet. Og så kan du altid hælde indholdet over i de mindre smoothie beholdere, så du kan tage indholdet med på farten.

Produktdetaljer

 • Højde: 43 cm
 • Dybde: 28 cm
 • Bredde: 20 cm
 • Vægt: 7 kg
 • Farve: Grå
 • Materiale: BPA fri Tritan og børstet stål
 • Effekt: 1600 watt
 • Beholderkapacitet: 2 liter i kanden – der medfølger to go kopper med en kapacitet på 0,6 liter

OBH Master Steel Blender

God blender til smoothie i rustfrit stål

OBH Master Steel Blender
Fordele
 • pros-icon.svg Opbygning i rustfrit stål og BPA fri glas sikrer god holdbarhed
 • pros-icon.svg Sælges til en billig pris
 • pros-icon.svg Stor kande med en kapacitet på 1,5 liter og beholder på 600 ml medfølger

Detaljeret gennemgang

Med denne smoothie blender fra OBH Nordica har du mulighed for at tilberede en god mængde smoothie på ingen tid. Modellen er udviklet med en kande på 1,5 liter og en motordel med seks stålblade, så der er både plads og effektivitet til at skære store ingredienser. Modellen har en solid opbygning i rustfrit stål og BPA fri glas.

Derfor skal du vælge en OBH Master Steel Blender

Du har mulighed for at lave smoothie til hele familien, hvis du investerer i denne blender fra OBH. Modellen er udstyret med en glaskande med en kapacitet på 1,5 liter, så der kan tilberedes en god mængde smoothie ad gangen. Du har dog også mulighed for at blende en mindre mængde direkte i den medfølgende to go beholder på 600 ml. På den måde slipper du også for at gøre glasbeholderen ren, hvis du har travlt med at komme videre.

Den store glaskande er fremstillet af BPA fri glas og selve maskinen har en opbygning af rustfrit stål. Du kan derfor roligt stole på, at denne maskine er ideel at have stående i huset og kan holde i mange år. Designet i rustfrit stål vil endda passe ind i de fleste køkkener, og maskinen er derfor også ideel til dig, der gerne vil have en model, der blender ind.

Maskinen er kraftfuld og kan knuse selv hårde ingredienser, såsom is eller frosne bær. Dette skyldes bl.a. opbygningen med seks stålblade og en kraftfuld motor. Faktisk sørger maskinen for at knuse isterninger på blot sekunder. Som en ekstra bonus sælges denne smoothie blender til en billig pris. Det er derfor en overkommelig udgift for de fleste husholdninger at investere i denne model.

Produktdetaljer

 • Højde: 46 cm
 • Dybde: 27,8 cm
 • Bredde: 21,8 cm
 • Vægt: 2 kg
 • Farve: Grå
 • Materiale: Rustfrit stål og BPA fri glas
 • Effekt: 600 watt
 • Beholderkapacitet: 1,5 liter (kande) – der medfølger to go beholder på 600 ml

Magimix Power Blender

En effektiv smoothie blender

Fordele
 • pros-icon.svg Effektiv blender med omdrejningstal på 22.000 og kraftfulde skær
 • pros-icon.svg Mulighed for at benytte flere power-programmer og pulse funktion
 • pros-icon.svg Kande på 1,8 liter er fremstillet af robust termoglas, der er resistent over for varme
 • pros-icon.svg Udstyret med et indbygget rengøringsprogram

Detaljeret gennemgang

Med denne blender fra Magimix stående i hjemmet, skal du aldrig nogensinde bekymre dig om, at din blender ikke effektivt får bugt med enhver type ingrediens. Maskinen er nemlig yderst effektiv i drift med et højt antal omdrejninger pr minut og flere programindstillinger. Den har desuden et indbygget rengøringsprogram, så rengøringen er let som en leg.

Derfor skal du vælge en Magimix Power blender

Hvis du er på jagt efter en effektiv blender, så kan du ikke komme uden om denne variant fra mærket Magimix. Deres Power blender kan nemlig knuse alle ingredienser, både varme og kolde, i enhver slags hårdhed uden nogen problemer. Det skyldes, at maskinen arbejder med en omdrejningshastighed på op til 22.000 omdrejninger i minuttet. Den kan således skære sig igennem enhver overflade. 

Derudover er smoothie blenderen udviklet med fire automatiske power programmer, så du kan få den rette indstilling til forskellige ingredienser.Maskinen er også udviklet med en pulse funktion. På den måde kan du både lave smoothies, supper, isdesserter o.l. til perfektion. Der medfølger en spatel i købet, så du kan løsne fastsatte ingredienser eller hælde optimalt fra kanden uden at spilde.

Maskinen har en solid opbygning, hvor bl.a. kanden på 1,8 liter er fremstillet af tyk og robust termoglas. Glasset holder både på varme og kulde – og det bliver derfor ikke påvirket af skiftende temperaturer. Som en ekstra bonus kan du let rengøre denne maskine efter brug, da den er udviklet med et indbygget rengøringsprogram. Du skal altså kun selv gøre det minimale for at holde blenderen vedlige.

Produktdetaljer

 • Højde: 40,5 cm
 • Dybde: 16,5 cm
 • Bredde: 16,5 cm
 • Vægt: 4,8 kg
 • Farve: Sort, hvid, rød eller mat stål
 • Materiale: Plast og glas
 • Effekt: 1300 watt
 • Beholderkapacitet: 1,8 liter

Wilfa B2G-800S

Smoothie blender med skridsikre fødder

Wilfa B2G-800S
Fordele
 • pros-icon.svg Blender med højt omdrejningstal og seks knive, der kan blende alle ingredienser
 • pros-icon.svg Udstyret med skridsikre fødder for en større sikkerhed ved blendning
 • pros-icon.svg Tilbered enten indholdet i den store glasbeholder eller mindre BPA fri plast flaske

Detaljeret gennemgang

Du kan tilberede en lækker smoothie på ingen tid med denne blender fra Wilfa. Modellen er udviklet til at kunne køre med op til 25.000 omdrejninger i minuttet og er udstyret med seks knive. Den er altså ideel til både bløde og hårde ingredienser. Derudover medfølger der en to-go kop, så du kan tage din smoothie med, når du forlader hjemmet uden problemer.

Derfor skal du vælge en Wilfa B2G-800S Blender

Vil du gerne investere i en smoothie blender, der kan sikre en optimal konsistens for både bløde og hårde ingredienser og retter, så skal du se nærmere på denne model fra mærket Wilfa. Det særlige ved denne maskine er, at den er udviklet med to funktioner, der er rettet mod henholdsvis bløde og hårde madvarer. På den måde vil du bedre kunne bibeholde madvarens struktur, samtidig med at du får en ensartet resultat.

Ud over at være velegnet til flere typer af ingredienser og tilberedninger, så er en af de helt store fordele ved denne maskine, at den er udstyret med sugekopfødder. Disse fødder sikrer, at maskinen står fast under blendningen. Det er bl.a. med til at sikre en bedre sikkerhed, da maskinen i så fald ikke rykker på sig.

Der kan desuden ikke sættes en finger på maskinens effektivitet, da den kan køre med op til 25.000 omdrejninger i minuttet. Derudover sikrer de seks knive, at alle ingredienser bliver blendet. Du kan altså også sagtens benytte denne maskine til blendning af frosne bær eller isterninger, hvis du vil have din smoothie endnu køligere.

Denne maskine er en almindelig blender, men der medfølger en praktisk to go kop i købet. Det er endda muligt at hælde ingredienserne direkte i denne beholder og blende indholdet, så du hurtigere kan få din smoothie med dig. Du kan også tilberede større mængder smoothie, eller anden ret, i glaskanden for derefter at hælde det over i to go koppen.

Produktdetaljer

 • Højde: 29,3 cm
 • Dybde: 11,3 cm
 • Bredde: 11,3 cm
 • Vægt: 3,9 kg
 • Farve: Sort og stål
 • Effekt: 800 watt
 • Beholderkapacitet: 0,6 eller 0,9 liter

Guide

Find den bedste model til dig i denne smoothie blender test

Der findes mange forskellige typer af blendere på markedet og derfor kan købet i en vis grad godt virke uoverskueligt. Dette kan resultere i, at man blot kaster sig over den første og bedste model, som man ser på. Vi vil dog anbefale dig at tage dig tiden til at finde den rette smoothie blender for dig. På den måde vil du få en maskine, der lever op til dine forventninger og som du vil få glæde af fremover. I de nedenstående afsnit kan du læse mere om, hvad du skal gå efter, når du er på jagt efter den bedste smoothie blender.

Regner du med at have smoothie blenderen til at stå fremme på bordet?

Et af de første spørgsmål, du skal stille dig selv, er, om du regner med at have din nye smoothie blender stående fremme på køkkenbordet. Svaret sætter nemlig gang i nogle andre overvejelser og beslutninger i forhold til design, opbygning, vægtniveau o.l. Dem kan du læse mere om i afsnittene herunder.

Vægt – massiv eller letvægts model?

Det er både muligt at finde tunge smoothie blendere og letvægts modeller. Umiddelbart kan man tænke, at det altid er ideelt at have en letvægts model stående derhjemme, da det sikrer en større fleksibilitet. Det er trods alt nemmere at flytte rundt på en let blender frem for en tung model. Men hvis du alligevel regner med at have din smoothie blender stående ét sted på fast basis, så betyder vægten ikke det helt store.

Vægten betyder til gengæld en hel del, hvis du foretrækker at have din maskine opbevaret i et skab og tage den frem, når den skal benyttes. I sådan et tilfælde vil vi anbefale dig at investere i en model med en lav vægt, så det ikke bliver et irritationsmoment at bære maskinen frem og tilbage. En let vægt gør det også lettere for yngre medlemmer af husholdningen at benytte blenderen, hvis det skulle være tilfældet.

Overvej hvor meget maskinen må fylde

Vægten betyder muligvis ikke alverden, hvis du har planer om at have din blender stående fremme på fast basis, men det gør maskinens størrelse til gengæld. Så hvis du regner med at have din maskine stående fremme på køkkenbordet, burde du gøre dig nogle overvejelser om, hvor meget plads du vil sætte af til blenderen. Nogle blendere har en smal opbygning, så de fylder mindst muligt på køkkenbordet, mens andre f.eks. har en firkantet opbygning, der optager en del plads.

Foretrækker du et bestemt udseende?

En blenders udseende er en smagssag. Nogle foretrækker stilrene og enkle maskiner, mens andre godt kan lide, at de bryder med resten af stilen i køkkenet. Det er helt op til dig selv, hvad du foretrækker. Umiddelbart behøver maskinens udseende ikke at være det afgørende element i dit valg af blender, men det kan være med til at lade dig vælge den rette model, hvis du er i tvivl mellem to varianter.

Derudover kan du også mindske udvalget en smule, hvis du gør dig nogle overvejelser om f.eks. farven eller opbygningen på din maskine. Der er trods alt færre valgmuligheder, hvis du vil prioritere en blå blender eller en maskine med touch skærm.

Hold øje med smoothie blenderens kapacitet

De fleste smoothie blender beholdere har en kapacitet på mellem 400 og 900 ml. Det skyldes, at de skal være nemme at tage med på farten. Du kan dog sagtens finde modeller, der både kommer med en større kande og en mindre to go kop. Med disse modeller har du mulighed for at lave en smoothie to go, når det hele skal gå lidt stærkt, samt lave større portioner, hvis der skal laves smoothies til hele husholdningen.

Beholderkapaciteten og om du ønsker mere end én beholder afhænger dog meget af dine egne præferencer. Af den grund kan det godt betale sig at overveje, hvad du primært vil få brug for. For hvis du alligevel bor alene og altid tager dine sunde smoothies med på farten, så er der ingen grund til at investere i en smoothie blender med en stor kande og mindre kop. Så er der jo blot mere opvask at tage sig af.

Husk desuden også, at beholderkapaciteten også har en indvirkning på maskinens størrelse. Du skal derfor ofte sætte mere plads af på køkkenbordet og i skabet til en blender med stor kande og mindre to go kop end en maskine, hvor du tilbereder din smoothie eller anden ret direkte i den mindre beholder.

Gå efter en smoothie blender med høj funktionalitet

Der findes mange forskellige smoothie blendere på markedet – og i realiteten fungerer de alle på samme måde. For hvilken blender kan ikke blende diverse ingredienser? Der er dog forskel på, hvor effektiv de forskellige modeller er og hvilke funktioner de er udstyret med. Disse kan være med til at sikre en hurtigere og mere funktionel blendning, som personer, der benytter deres blender meget, vil sætte pris på.

I de nedenstående afsnit kan du læse mere om, hvilke funktioner der er værd at holde øje med, når du er på jagt efter en god smoothie blender.

Motorkraft

Der er en klar fordel ved at gå efter en smoothie blender med en god og kraftfuld motor: du får hurtigere blendet dine ingredienser. En god motor betyder ikke nødvendigvis, at din maskine bruger meget strøm – det betyder blot, at den kan klare selv hårde ingredienser, såsom frosne bær og is. Med en sådan maskine vil du altså have mulighed for at lave en smoothie med frosne ingredienser, så du ikke altid skal ud og købe friske frugter.

Mængden af motorkraft kommer dog også an på, hvor meget du regner med at benytte din maskine. For hvis du blot benytter den et par gange om måneden, så kan du måske godt overleve, at det tager lidt længere at blende ingredienserne til perfektion. Skal den derimod benyttes på daglig basis, så må processen gerne forløbe så hurtigt og gnidningsfrit som muligt.

Skæreevne

Smoothie blenderen kan have en nok så god opbygning og effektivitet, men meget af arbejdet afhænger nu alligevel af skærenes evne til at skære gennem de forskellige ingredienser. Det kan derfor være en god ide at se lidt nærmere på antallet af skær, deres opbygning og hvordan de er placeret før du kaster dig over den første og bedste smoothie blender.

Vær desuden gerne opmærksom på, at skærene skal udskiftes med jævne mellemrum eller slibes for at holde sig skarpe. Så hvis du begynder at se dårlige resultater, når du benytter din blender, så kan det være skærenes effektivitet, den er gal med.

Hastighedsindstillinger

Flere smoothie blendere er kun udstyret med én hastighed. Vi vil dog anbefale dig at gå efter en model med mulighed for at skifte mellem flere hastighedsindstillinger, så du kan få den helt rette konsistens i din smoothie – uanset hvilke typer ingredienser du benytter. Det kan eventuelt også gå, hvis maskinen er udviklet med en pulse funktion. Flere forudindstillede programmer kan også være en oplagt løsning.

Højteknologisk smoothie blender

Der kommer hele tiden nye modeller til markedet, og derfor er det heller ingen overraskelse, at de nye modeller konstant forsøger at overgå hinanden i funktionalitet. Dette ses bl.a. ved, at nogle modeller udvikles med koge funktion, vakuum egenskaber, rengøringsprogrammer o.l. Derudover vil du nok også støde på maskiner med touch display eller mulighed for at benytte forudindstillede programmer, hvor maskinen selv justerer hastighed efter indholdet.

Det er ikke en nødvendighed med en højteknologisk model, men en sådan maskine kan fungere som en ekstra hjælp til dig, der vil gøre det så nemt som muligt. En blender med mange indstillingsmuligheder garanterer dig desuden også en maskine, der kan benyttes til mange formål.

Hold øje med smoothie blenderens energiforbrug

Hvis du benytter din smoothie blender på daglig basis, så kan det godt betale sig at gå efter en energieffektiv model. På den måde sparer du en smule på strømforbruget, hvilket sikrer dig en lavere elregning i længden. Du kan sagtens finde en energieffektiv maskine, der samtidig yder en optimal kraft til blendning af dine madvarer. Og hvis du mangler inspiration kan du blot gå efter en af de maskiner, som vi har gennemgået i den ovenstående test. Går du meget op i energieffektive maskiner til hjemmet, så vil vi anbefale dig at investere i en  Electrolux ESB2500 Sportsblend Blender, som er nr. 5 i denne smoothie blender test.

Prioritér en lydsvag smoothie blender

I denne test har vi ikke lagt så meget vægt på maskinens lydniveau i vores gennemgang af produkterne, men det kan være en god at se efter en lydsvag model, hvis du gerne vil undgå at forstyrre hele huset hver gang du skal benytte blenderen. De fleste smoothie blendere er generelt mindre end almindelige blendere og derfor har de også i flere tilfælde et lavere lydniveau. Nogle modeller larmer dog stadig en del, hvorfor det kan være en god ide at undgå disse varianter, hvis du vil have en stille maskine.

Invester i en rengøringsvenlig model

Der er ikke noget mere irriterende end at skulle bruge al sin tid på at gøre blenderen ren efter at have lavet en god smoothie. I flere tilfælde kan rengøringen nærmest tage længere tid end selve blendningen. Af den grund vil vi anbefale dig at gå efter en model, der er rengøringsvenlig. Der findes dog flere forskellige typer af rengøringsvenlighed, og det er helt op til dig selv, hvilken du foretrækker (og hvis du godt kan lide at gøre din blender ren eller ikke synes, at det plejer at være et problem, så behøver du naturligvis ikke tænke alt for meget over dette råd).

Rengøringsfunktion

Det er ideelt at gå efter en maskine med en decideret rengøringsfunktion. Disse maskiner vil nemlig i en vis udstrækning rengøre sig selv. Du skal blot hælde vand og en dråbe opvaskemiddel i beholderen for derefter at tænde for programmet. Herefter vil maskinen selv kaste vandet rundt, så alle dele af beholderen, skærene og låget bliver rengjort. Denne proces tager ofte ikke mere end et par minutter. Herefter kan du skylle maskinen med vand og så er den klar til næste gang, du vil lave smoothie.

Udviklet til at kunne tåle maskinvask

Nogle maskiner er udviklet med diverse løsdele, der kan tåle at komme i opvaskemaskinen. Disse blendere er en oplagt investering til dig, der har en opvaskemaskine i hjemmet og som gerne vil have så lidt med rengøringen af din smoothie blender at gøre som muligt.

Den eneste ulempe ved denne type rengøring er, at du skal håndvaske delene, hvis du skal bruge dem inden for relativt kort tid. Det tager trods alt lidt tid at køre et maskinopvask program og så er det jo ikke sikkert, at maskinen er klar til at blive sat i gang, blot fordi du har benyttet din blender. Hvis du ikke starter opvaskemaskinen direkte efter at have isat de løse dele fra din blender, vil vi desuden anbefale dig at skylle delene efter med vand. Ellers risikerer du, at madresterne tørrer ind og så kan de være svære at få fjernet igen.

Sæt et budget på forhånd

Vi vil altid anbefale dig at sætte et budget på forhånd før du begiver dig på jagt efter en ny køkkenmaskine. Det skyldes, at man hurtigt kan blive fanget af en dyr model, som man egentlig ikke har råd til. Ofte vil denne dyre model også være udstyret med en række teknologier og funktioner, som du slet ikke har brug for – eller som i hvert fald blot er en ekstra bonus, men ikke noget du normalt ville prioritere.

Størrelsen på budgettet kommer meget an på, hvad du selv er villig til at give for din nye smoothie blender. Du skal dog huske at sætte et realistisk budget. Du kommer i hvert fald ikke langt med 300 kroner, hvis du ønsker en højteknologisk og moderne model med app-styring eller trådløs forbindelse. Samtidig er der heller ingen grund til at give flere tusinde kroner for en blender, der har samme egenskaber som en af de helt billige modeller på markedet.

Sådan finder du et godt smoothie blender tilbud

Hvis du tilfældigvis er faldet for en dyr smoothie blender, som egentlig ikke passer inden for dit fastsatte budget, så må du ikke give helt op på håbet, om at kunne bestille dén model hjem. Det er nemlig muligt at finde gode smoothie blender tilbud og kampagner hos diverse online forhandlere, hvor der kan være en del penge at spare på købet af blenderen. Vi vil derfor anbefale dig at undersøge de forskellige forhandleres hjemmesider ud, hvis du gerne vil spare lidt penge på din nye smoothie blender.

Du kan naturligvis også overveje, om den dyre smoothie blender nu også er investeringen værd. For det er altså muligt, at finde billige blendere, som har præcis de samme funktioner som dyrere modeller. Det eneste det kræver er blot, at du tager dig tid til at se efter modellerne. Du kan f.eks. finde inspiration til en billig smoothie blender i den ovenstående test, da flere på listen sælges til budgetvenlige priser.

En blender versus en juicer – hvad skal du vælge?

En blender er ideel til at lave smoothies, supper, mose frugt og grøntsager til pureér eller mos o.l. En juicer kan reelt også benyttes til at lave pureér, mos, syltetøj og andre lignende fødevarer, men den er knap så god til at lave smoothies eller supper. Du skal derfor investere i en blender (eventuelt en decideret smoothie blender), hvis du primært regner med at tilberede smoothies.

I denne test har vi gennemgået de bedste smoothie blendere, men disse modeller er generelt mindre end almindelige blendere, da beholderne skal kunne tages med på farten. Vi vil derfor anbefale dig at læse vores guide til de bedste blendere, hvis du gerne vil have fingrene i en almindelig størrelses blender med en stor beholderkapacitet.

En juicer er til gengæld den perfekte maskine til at lave en velsmagende juice uden nogen former for tilsætningsstoffer. Normalt vil der være både tilsætningsstoffer og sukker i de juicer, der kan købes i butikkerne, og du kan altså komme uden om disse elementer, hvis du i stedet presser din juice selv. Det kan sagtens betale sig at have både en smoothie blender og en juicer til rådighed i køkkenet, så du kan skifte mellem, hvilken type sund drikkelse du vil have. Læs mere om de bedste juicere på markedet i vores artikel om emnet.

Overvej en slow juicer

Hvis du overvejer at investere i en juicer maskine, men ikke er helt overbevist endnu, så vil vi lige slå et slag for en slow juicer. En slow juicer bevarer nemlig frugter, bær og grøntsagers næringsstoffer endnu bedre end en almindelig juicemaskine, da den kværner ingredienserne frem for at dreje dem rundt. Ved at juicen bliver kværnet, er der også kun en minimal mængde ilt i væsken, hvilket garanterer en længere holdbarhed. Juice fremstillet i en slow juicer vil altså både være sundere og kunne holde længere. Er du interesseret i at investere i en slow juicer nu? I så fald kan du læse mere om de bedste modeller i vores slow juicer test.

FAQ

Hvilken smoothie blender er bedst i test?

I denne smoothie blender test har vi kåret en Nutribullet RX 1700W Blender som bedst i test. Produktet er effektiv i drift og kan benyttes til flere formål, samtidig med at den har en elegant opbygning. De andre modeller i testen er dog også investeringen værd, så læs med.

Hvad koster en smoothie blender?

Prisen på en smoothie blender afhænger rigtig meget af, hvilken type du ønsker at investere i. Du kan sagtens få en god smoothie blender til blot et par hundrede kroner, men du kan også vælge at investere lidt flere penge og få en multifunktionel og ekstra effektiv model.

Hvilke funktioner er vigtige for en blender?

Den vigtigste funktion for en blender er, at den kan blende effektivt. Du skal derfor prioritere en model med flere hastighedstrin / indstillingsmuligheder. Derudover er det helt op til dig selv, om du vil have en maskine med rengøringsfunktion, forudindstille programmet etc.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×