Charbroil gasgrill test – Vi kårer den bedste charbroil gasgrill 2022

Charbroil Advantage 445 S Gasgrill

Denne gasgrill er vores vinder af bedst i test. Gasgrillen er perfekt til dig, der elsker at grille kød og som gerne vil have en solid gasgrill med avanceret teknologi. Derfor skal du vælge Charbroil Advantage 445 S Gasgrill Denne gasgrill vinder vores bedst i test. Den vinder bl.a. på at være udstyret med Charbroils Tru Infrared grillsystem. Det gør du bedre kan regulere varmen, at flammer ikke kan stige ureguleret op fra risten og som sikre at du får et ensartet resultat, trods det store grillareal på grillristen. Systemet sørger for en...

Tjek prisen
Testvindere: Billigste pris Forhandler

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Artikel af Ida Jensen

Læs med i vores Charbroil Gasgrill test, hvor vi anmelder de 5 bedste charbroil gasgrill.

Med en gasgrill fra Charbroil kan du forlænge grill-sæsonen og der er mange fordele ved at skifte til en gasgrill i stedet for en almindelig kulgrill. Med en almindelig gasgrill, som har en elektronisk tænding, får du en smart, ny grill der kan holde i mange år, som er god til at kontrollere varmen og har en god varmefordeling, samt er god til en lang række forskellige råvarer.

I denne test af gasgrill har vi testet 5 forskellige gasgrill. I sammenligningstabellen herunder får du en oversigt over deres forskellige funktioner og fordele og ulemper ved de 5 gasgrill.

I købsguiden har vi sat fokus på hvilke parametre, der er vigtige at have med, når du køber en gasgrill. På den måde er du klar til start, næste gang du skal købe en gasgrill uanset om det er først gang eller ej.

Det mener vores produkteksperter

Denne gasgrill er vores vinder af bedst i test. Gasgrillen er perfekt til dig, der elsker at grille kød og som gerne vil have en solid gasgrill med avanceret teknologi.

Derfor skal du vælge Charbroil Advantage 445 S Gasgrill

Denne gasgrill vinder vores bedst i test. Den vinder bl.a. på at være udstyret med Charbroils Tru Infrared grillsystem. Det gør du bedre kan regulere varmen, at flammer ikke kan stige ureguleret op fra risten og som sikre at du får et ensartet resultat, trods det store grillareal på grillristen. Systemet sørger for en ligelig fordeling af varmen, nemmere kan regulere temperaturer og gør at grillen hurtigere bliver varm. Det gør det ekstra nemt at tilberede mad på grillen. Denne gasgrill kræver ikke meget tålmodighed.

Selve grillen er en stor gasgrill i et funktionelt design, hvor du kan grille til op til 8 personer ad gangen. Den er udstyret med fire hjul, som gør det nemt at flytte den. Gasgrillens brændere og gasgrillen generelt er lavet i rustfrit stål, gasgrillen har et forhøjet låg med indbygget termometer og de individuelle brændere er udstyret med en elektronisk tænding. Når du vil tænde den, skal du bare trykke på en knap – nemmere bliver det ikke. Under det forhøjede låg er der desuden plads til at opbevare eks. en gasflaske.

En ekstra god bonus ved denne gasgrill er, at den bruger mindre gas. Grillen har derudover et sidebord og er udstyret med sidebrænder.

Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg 4 brændere + sidebrænder
 • plus-circle.svg Udstyret med Charbroils Innovative Tru Infrared grillsystem
 • plus-circle.svg Lavet i rustfrit stål
 • plus-circle.svg Udstyret med fire hjul og sideborde
 • plus-circle.svg Stort grillareal til 8 personer

Det mener vores produkteksperter

Denne char broil gasgrill vinder prisen som bedste billige i vores gasgrill test. Den er samtidig meget holdbar bl.a. pga. dens støbejernsrist.

Derfor skal du vælge Charbroil Convective 440 Gasgrill

Denne gasgrill vinder vores test som bedste billige med en pris, hvor alle kan være med. Det er en god gasgrill i et moderne design, som kommer med 4 brændere og sidebrænder, samt en rist i rustfrit støbejern.

Den har et stort grillareal med fire brændere, som gør du kan grille og tilberede mad til mange mennesker. De 4 brændere, samt brænderen i siden gør det også muligt at lave forskellige slags kød og grøntsager, når du netop griller til mange. Sidebordet er med til at gøre det nemmere at opbevare dine færdigt, tilberedte grillretter.

Med en elektronisk tænding, som gør du blot skal trykke på en knap, når du vil tænde grillen, får du samtidig en gasgrill, hvor der hurtigt kommer gang i både den direkte og indirekte varme.

Selve grillen har store låg som gør det muligt at opbevare eks. gasflasken og andet grilludstyr på grillen. Det, at din gasgrill er udstyret med en støbejernsrist forlænger holdbarheden på dit produkt og for alvor gør, at det er en billig gasgrill, fordi du ikke skal tænke på at erstatte den i lang tid.

Denne gasgrill er udstyret med hjul, som gør det nemt at flytte den rundt.

Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg 4 brændere og sidebrænder
 • plus-circle.svg Støbejernsrist
 • plus-circle.svg Lavet i rustfrit stål
 • plus-circle.svg Elektronisk tænding
 • plus-circle.svg Sidebord

Det mener vores produkteksperter

Denne char broil gasgrill vinder prisen som bedste premium. Grillen har et smart Tru Infrared system og grillens store grillareal er perfekt til dig, der griller til mange.

Derfor skal du vælge Charbroil Professional Pro S 3 Gasgrill

Denne char broil gasgrill vinder som bedste premium i vores gasgrill test. Den er bl.a. udstyret med tre brændere, som gør denne grill mere effektiv end en gasgrill eller grill med én brænder eller to brændere.

Dette produkt er derudover en af de bedste gasgrill, fordi den har forskellige indstillinger som gør den ekstra god. Denne grill er udstyret med Tru infrared grillsystem. Dette giver en god direkte og indirekte varme, og med Tru Infrared systemet får du samtidig en gasgrill med en god varmefordeling. Denne gasgrill er specialdesignet til at blive ekstra varm med en såkaldt sear burner, der tilføjer din grillmad det ekstra, fordi den tilføjer en smuk sprød skorpe på dit grillkød og lignende.

Det er en stor gasgrill til når du griller til mange. Brænderne er udstyret med elektrisk tænding, der gør denne gasgrill nem at tænde, og brænderne har samtidig et lavt gasforbrug. Gasgrillen er udstyret med et sidebord, der kan foldes sammen, når du enten ikke bruger det eller når du skal opbevare grillen på mindre plads.

Ristene i støbejern gør samtidig at denne grill holder længere. Selvom to sideborde ville være en bonus, er det en af de bedste gasgrill på markedet.

Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg Tre brændere
 • plus-circle.svg 1 brænder i siden
 • plus-circle.svg Tru Infrared Grillsystem
 • plus-circle.svg Riste i støbejern

Det mener vores produkteksperter

Denne grill kommer i et elegant sort look. Denne grill har samtidig en lækker detalje i form af et rødt lys ved reguleringen af temperaturen, som giver et sikkert overblik.

Derfor skal du vælge Charbroil Professional 3500

Hele grillen kommer som nævnt i et elegant sort look. Den kommer med tru infrared grillsystem, som sikre en ensartet og god varmefordeling. Dette system sikrer grillarealet bliver opvarmet ens og at du dermed slipper for kolde områder. Med dette system behøver du derfor ikke bekymre dig om, hvor du kan lægge dine råvarer, grøntsager og kød.

Med dette system behøver du heller ikke bekymre dig om flammer, der kommer op fra bunden af grillen, når eks. fedt fra kød drypper ned på grillen som du kan opleve med f.eks. en Weber gasgrill.

En ekstra bonus ved dette grillsystem er at det med dette system er nemt at holde din grill ren.

Grillens brændere er lavet i stål der ikke ruster og på den måde forlænger grillens levetid. De er designet således at de genererer meget varme, men ikke bruger meget gas sammenlignet med eks. en Weber gasgrill. Denne grill kommer samtidig med et skab under selve din grill, hvilket giver ekstra opbevaring til eks. din gasflaske og andet grilludstyr.

Der er hjul i bunden af grillen, som gør du nemt kan flytte den rundt på din terrasse og nemt kan pakke den væk.

Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg Tru Infrared Grillsystem
 • plus-circle.svg Elektronisk tænding
 • plus-circle.svg 3 brændere af rustfrit stål
 • plus-circle.svg Sidebrænder
 • plus-circle.svg Rød LED-lys ved temperaturreguleringen

Det mener vores produkteksperter

Denne grill er en smart, mobil gasgrill, der passer perfekt på en mindre altan eller hvis du skal grille til et lille selskab eller blot dig selv.

Derfor skal du vælge Charbroil Grill2Go X-200 Bærbar Gasgrill

Dette produkt er perfekt til dig, der ikke har plads til en stor grill eller har en terrasse. Det er for alvor en pladsbesparende gasgrill, som samtidig er udstyret med Charbroils geniale grillsystem Tru Infrared som sikrer en ensartet varmefordeling.

Grillsystemet fra Charbroil gør samtidig at denne grill er nem at gøre ren.

Denne grill er bærbar, fordi du blot skal bruge en engangs-gasflaske. Det gør du kan tage den med dig, hvor du vil. Den er lille og handy, som gør den perfekt at have med på stranden, i parken eller på ferie. På den måde sparer du penge på engangsgrill og sikrer dig samtidig en bedre madoplevelse, da grillen som nævnt er udstyret med det smarte og nytænkende tru infrared system.

Selvom du bare kan bruge en engangs gasflaske til dette produkt, er det muligt at købe et såkaldt adapterkit, som gør du kan slutte produktet til en almindelig flaske med glas. Den har en brænder i stål som ikke ruster, har et termometer i låget og tændingen har en sikker placering, som gør den ikke bliver beskadiget.

Den er lille, så den er perfekte til mennesker der lever alene eller i par.

Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg Bordgrill – perfekt hvis du ikke har meget plads
 • plus-circle.svg Tru infrared system
 • plus-circle.svg En brænder
 • plus-circle.svg Direkte anvendelig med en gasflaske
 • plus-circle.svg Grill du kan have med på farten

Gasgrill versus kulgrill

Forskellen på de to grilltyper er bl.a. den måde, man bruger grillene på. En grill af typen gas benytter gas til at blive opvarmet. Med denne type udstyr går det hurtigere, fordi gassen varmer grillen markant hurtigere op end de klassiske kul. Du tænder på en knap – grillene af denne type kommer f.eks. med en elektronisk tænding. Her åbner du blot for gasbrænderen og holder tændingen inde og 3-2-1 har du gang i dit udstyr. Det kan være en fordel i en travl hverdag, hvor du gerne vil have lidt luksus i form af hjemmelavet grillmad.

Med denne type kan du stort set komme i gang med at grille med det samme. Eksperter anbefaler at du lader grillen varme op i 10-15 min. og gerne mere, inden du går i krig. Du kan snildt gå i gang efter 5 min. – det vigtigste er, at alle delene er varmet godt op. På den måde sikrer du dig, at dine grøntsager, og dit kød ikke mindst, ikke sætter sig fast i ristene.

En helt klar fordel ved denne type udstyr er, at du modsat en kulgrill kan styrer temperaturerne markant bedre og du er sikret en mere jævn og god varmefordeling. På den måde har du mere kontrol over din madlavning.

Med en kulgrill bruger du kul til at varme dit udstyr op. Det er den mere kendte og klassiske type, som de fleste kender bedre. Denne type fungerer lidt a la når du laver et bål. Du bruger her kul til at varme dit udstyr op og det tager alt andet lige mere tid end når du bruger gas.

Mange mener at kulgrillen giver den bedste smag til dit grillmad og især dit grillkød. Ved en kulgrill får du røg fra de brændende kul, i modsætning til når du bruger gas. Det tilføjer den kendte røgede smag, mange elsker og forbinder ved grillmad.

Kort fortalt er det der adskiller de to typer udstyr, det du bruger til at tænde udstyret med. Gas som brændstof i den ene type og kul i den anden.

Sådan vælger den bedste bedste gasgrill

Der er flere forskellige parametre, det kan være en god idé at holde øje med, når du skal købe en grill med gas i stedet for kul. Mange modeller kommer med forskellige antal brændere, en eller to sideborde og ikke mindst i forskellige størrelser.

Tru Infrared Grillsystem

Mange af de produkter vi har med i vores test kommer med et smart system specialfremstillet af Charbroil. Det er det grillsystem, de kalder Tru Infrared Grillsystem. Det sikrer en jævn varmefordeling og med dette sikrer du dig mod flammer, der stiger op fra dit udstyr. Samtidig tager det ikke saften og kraften fra dit kød. Vil du have en ekstra god gasgrill kan det være en klar fordel af kigge efter, om den er udstyret med dette innovative system. Det løfter i sandhed udstyret til nye højder.

Brændere

Antallet af brændere og dermed hvor meget mad du kan kokkerer, er værd at have med i sine overvejelser. Det hænger også sammen med grillarealet, som indikerer hvor meget mad, grøntsager og kød du kan grille ad gangen.

Risten

Materialet, risten er lavet af, kan være en god detalje at holde øje med. Det samme ift. grillens brændere. Materialet indikerer nemlig hvor lang holdbarheden risten og brænderne har og dermed kan du forlænge dit udstyrs levetid ved at købe udstyr med rist og brændere, der er fremstillet i et ordentligt materiale.

Størrelse

Størrelsen på udstyret er naturligvis vigtigt. Gasgrillene i denne test kommer i alle størrelser fra den mindste bærebare bordgrill til en, hvor du kan lave mad til 5-8 personer ad gangen alt efter dit behov. De varierende størrelser på grillene kræver selvfølgelig varierende plads i dit hjem, hvilket du skal være opmærksom på.

FAQ

Hvilken gasgrill er bedst i test?

Gasgrillen Charbroil Advantage 445 S er bedst i test. Det er en solid grill med et stort grillareal, kommer med tru infrared grillsystem, et sidebord, 4 brændere og en brænder i siden, samt hjul i bunden. Et all-around godt køb.

Hvad er forskellen på en gasgrill og en kulgrill?

Forskellen på de to tyder udstyr er først og fremmest, det brændstof du bruger til at tænde op med. Ved førstnævnte bruger du gas til at tænde op med og det betyder du kan få gang i dit udstyr med det samme. Ved en kulgrill bruger du, som navnet antyder, kul til at tænde op. Det tager på den måde markant længere tid at få gang i din kulgrill.

Din produktekspert

Ida Jensen

Administrator