Eksperternes Grilltips: Dette udstyr bør du have + 5 tips!

Af Miklas Kroager BAdge
Miklas Kroager

Miklas er ansvarlig for den tekniske drift og optimering af Bedsteitest.dk. Læs mere

Hvis du leder efter det bedste grilltilbehør, der kan gøre dine sommerlige grillfester endnu sjovere, skal du ikke lede længere! Vi har samlet alt fra et praktisk sidebord til din grill til nogle gode tips og tricks, der vil hjælpe dig med at mestre det perfekte grillmåltid.

Anbefaling #1 – Sidebord til din grill

Et vigtigt stykke udstyr for enhver grillmester er et sidebord af god kvalitet. Det kan bruges til forberedelsesarbejde, til at opbevare krydderier og redskaber eller endda bare som et sted at stille din drink, mens du laver mad. Du kan også overveje Weber Genesis II E-310 Gasgrill E-310, som leveres med et indbygget sidebord, der er perfekt til alle dine behov.

Anbefaling #2 – Grilltang af høj kvalitet

Et andet must-have-tilbehør er et sæt grilltænger. Tænger er gode til at vende burgere og hotdogs og til at flytte rundt på større stykker kød. Vi kan godt lide OXO Good Grips 16-tommers låsetang, som har et behageligt greb og låses til, så den er nem at opbevare.

Anbefaling #3 – Grillspyd i stål

Uanset hvad du griller, er det altid en god idé at have et par ekstra grillspyd ved hånden. De er praktiske til små ting som grøntsager eller kebab, og de kan også bruges til at fastgøre større stykker kød, så de ikke falder gennem grillristene. Vores favoritspyd er de rustfri stålspyd fra Mr. Bar-B-Q, som kommer i et sæt med otte stk.

Eksperterne: 5 tips til at få mest muligt ud af din grill

  • Hvis du bruger en gasgrill, skal du forvarme den i 10-15 minutter, inden du laver mad. Det er med til at sikre, at din mad tilberedes jævnt.
  • Hvis du griller på kulgrill, skal du sørge for, at kullene er askeoverflødte, inden du laver mad. Det betyder, at de skal være hvide og ikke afgive for meget varme.
  • Når du griller kød, skal du altid bruge et kødtermometer for at sikre, at kødet er tilberedt til den korrekte temperatur. Dette vil hjælpe med at forhindre under- eller overkogt kød.
  • Sørg for at oliere grillristene, inden du laver mad. Det hjælper med at forhindre, at grillen klistrer fast, og gør det nemmere at rydde op.
  • Rengør din grill efter hver brug. Det er med til at forhindre rustdannelse og holde den i bedste stand.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×