Kaffekværn test (2022) → Top 10 over de bedste kaffekværne

1
Bodum Bistro elektrisk kaffekværn

Denne elektriske kaffekværn er ideel til kaffeelskere, der nægter at gå på kompromis med kaffekværnens opbygning og egenskaber. Modellen er udstyret med koniske kværnblade i rustfrit stål og da modellen er fremstillet af en blanding af borosilikat glas, rustfrit stål og silikone, kan du være sikker på, at kværnen kan holde til lidt af hvert. Derfor skal du vælge en Bodum Bistro elektrisk kaffekværn Nægter du at gå på kompromis med din eksterne kaffekværn? I…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Bodum Bistro elektrisk kaffekværn
Elgiganten.dk
OBH Nordica Precision GD7008S0 Kaffekværn
KitchenOne.dk
KitchenAid Artisan kaffekværn
Smeg CGF01 Kaffekværn
Euronics
Delonghi KG200 Kaffekværn
Skousen
Barletta Manuel Kaffekværn
Ikke på lager
Melitta Molino Kaffekværn
Proshop.dk
Graef CM800 kaffekværn
Skousen
Sage the Dose Control Pro Kaffekværn
Salling
Bosch MKM6003 kaffekværn
Ørum El-Forretning

Vil du gerne kunne kværne dine kaffebønner så aroma og smag bibeholdes bedst muligt? I så fald skal du investere i en af modellerne i denne kaffekværn test. Vi har nemlig samlet de 10 bedste kaffekværne ét sted, så du hurtigt kan finde frem til den bedste kaffekværn for dig. Vores testvinder er en Bodum Bistro elektrisk kaffekværn, da den har en solid opbygning, flere indstillingsmuligheder og en indbygget timerfunktion.

Alle de udvalgte modeller i denne test er dog investeringen værd. Du kan derfor med fordel læse hele testen for at se, om en af de andre apparater passer bedre til dine behov end lige testvinderen. På listen finder du både manuelle og elektriske kværne – og du kan blive klogere på forskellen mellem de to i afsnittene efter gennemgangen af produkterne.

Bodum Bistro elektrisk kaffekværn – Den bedste kaffekværn

Denne elektriske kaffekværn er ideel til kaffeelskere, der nægter at gå på kompromis med kaffekværnens opbygning og egenskaber. Modellen er udstyret med koniske kværnblade i rustfrit stål og da modellen er fremstillet af en blanding af borosilikat glas, rustfrit stål og silikone, kan du være sikker på, at kværnen kan holde til lidt af hvert.

Derfor skal du vælge en Bodum Bistro elektrisk kaffekværn

Nægter du at gå på kompromis med din eksterne kaffekværn? I så fald vil vi anbefale dig at investere i denne model fra Bodum. Apparatet er en elektrisk kaffekværn, der både knuser og maler bønnerne med koniske kværnblade, som er udviklet i rustfrit stål. Kværnen kan indstilles til 12 forskellige indstillinger, hvilket gør det muligt for dig at få dine kaffebønner malet præcis som du ønsker.

Kværnen har en opbygning af silikone og borosilikat glas, hvilket er med til at sikre bønnernes friskhed over længere tid. Du kan endda nemt få kværnet lige den mængde bønner, der passer til det du skal tilberede, da maskinen er udstyret med en indbygget timer, der kan justeres til dit behov. Der er endda en indbygget målevejledning på låget og plads til 220 gram kaffebønner i kværnen.

Ud over alt dette er kværnen stilren i sin opbygning, og udviklet med et kompakt og pladsbesparende design. Det bliver derfor intet problem at have denne kværn stående til opbevaring, når den ikke bliver benyttet. Selv ledningen kan opbevares under kværnen, så den ikke fylder ved opbevaring i et skab. Du behøver ikke kun at stole på vores ord, da denne kaffekværn også er blevet anmeldt af Forbrugerrådet Tænk. Tænk kalder apparatet for et godt køb og giver den en score på 70 ud af 100.

Produktdetaljer

 • Højde: 27,5 cm
 • Dybde: 16,3 cm
 • Bredde: 18 cm
 • Farve: Hvid eller sort
 • Materiale: Borosilikat glas, rustfrit stål og silikone
 • Kapacitet for kaffebønnebeholder: 220 gram
 • Solid opbygning af rustfrit stål, silikone og borosilikat glas for længere holdbarhed
 • Udviklet med en indbygget timer, der kan justeres efter behov
 • Kompakt og pladsbesparende design med et stilrent udtryk
 • Mulighed for at indstille kværnen til 12 forskellige indstillinger

OBH Nordica Precision GD7008S0 Kaffekværn – En god og billig kaffekværn

En god kaffekværn behøver ikke nødvendigvis at koste alverden, hvilket denne model fra OBH Nordica er et godt eksempel på. Modellen sælges til en billig pris, som alle kan være med på, men sørger nu stadig for at kværne enhver type kaffebønne hurtigt og effektivt. Maskinen kan indstilles til 9 niveauer for en brugerdefineret tilpasning af malingsgraden.

Derfor skal du vælge en OBH Nordica Precision GD7008S0 Kaffekværn

Er du på jagt efter en billig kaffekværn, der dog stadig fungerer optimalt? Denne Precision model fra OBH Nordica er ideel til dig, der ikke har det største budget at gøre godt med, men som stadig vil være sikker på, at produktet lever op til forventningerne. Kværnen arbejder hurtigt og effektiv, uanset hvilken type malingsgrad der ønskes. Faktisk kan du indstille maskinen til 9 forskellige indstillinger, alt efter om du vil have dine bønner fin- eller grovmalede.

Apparatet er udstyret med en kaffebønnebeholder med en kapacitet på 125 gram, så der er rigeligt med plads til en del kaffebønner. Faktisk kan denne kværn male helt op til 18 kopper kaffe på én gang. Du kan dog også nøjes med blot at få malet bønner til to kopper (eller alt mellem 2 og 18 kopper). Uanset hvad du sætter denne maskine i gang med, så vil den slukke automatisk efter processen er færdiggjort. Det kan altså godt siges, at denne kaffekværn er energibesparende.

Endnu en fordel ved denne kværn er, at den er udstyret med et aftageligt kværnhjul, hvilket gør rengøringen så meget lettere for dig. Der er altså ingen dele af denne proces, der kommer til at tage lang tid, hvilket sikrer dig en langt bedre nydelse af din kop kaffe.

Produktdetaljer

 • Højde: 26,6 cm
 • Dybde: 16 cm
 • Bredde: 20 cm
 • Vægt: 1,7 kg
 • Farve: Sort og sølv
 • Materiale: Rustfrit stål og plastik
 • Effekt: 110 watt
 • Kapacitet for kaffebønnebeholder: 125 gram
 • Sælges til en billig pris, der er langt mere prisvenlig end mange andre kværne
 • Mulighed for at tilpasse malingsgraden gennem 9 forskellige indstillinger
 • Kan male kaffe til mellem 2 og 18 kopper kaffe
 • Slukker automatisk efter at have malet bønnerne færdig

KitchenAid Artisan kaffekværn – En solid elektrisk kaffekværn

Denne kaffekværn fra KitchenAid er udviklet til at bibeholde aromaen og smagen fra bønnerne gennem hele processen. Du kan indstille maskinen til 15 forskellige malingsindstillinger, hvilket sikrer en stor fleksibilitet, så du kan få lige netop den type malede bønner, som du ønsker. Apparatet er desuden yderst solid i sin opbygning.

Derfor skal du vælge en KitchenAid Artisan kaffekværn

Vi tør godt garantere, at du vil få glæde af din kaffekværn i mange år fremover, hvis du investerer i denne Artisan variant fra KitchenAid. Modellen er nemlig udviklet med en yderst solid opbygning af rustfrit stål, metal og glas, som gør, at den kan klare lidt af hvert. F.eks. er kværnens krop fremstillet af metal for at sikre en lang holdbarhed, og at den kan blive ved med at kværne bønner med samme effektivitet gennem hele dens levetid.

Modellens glasbeholder sikrer desuden, at kaffebønnerne ikke får klæbet sig til siderne. Du skal nok også få det fulde udbytte af dine bønner, da maskinen arbejder med langsomme omdrejninger. Dette sikrer en bedre bibeholdelse af aromaen og smagen. I alt kan maskinen indstilles til 15 forskellige maleniveauer, hvorfor du kan få lige den type malede kaffebønner, som du ønsker – uanset om det er ultrafint, fint eller mere groft.

En anden klar fordel ved at vælge denne kaffekværn fra KitchenAid er, at den formår at skille sig ud fra andre kaffekværne på markedet. Dette skyldes dens retro design, som passer ind sammen med de andre Artisan maskiner fra mærket. Du kan købe modellen i både sort, creme eller en prangende rød farve. Med i købet følger der desuden en rensebørste til kværnen og en måleske til kaffen.

Produktdetaljer

 • Højde: 24,9 cm
 • Dybde: 15 cm
 • Bredde: 25,4 cm
 • Vægt: 4,5 kg
 • Farve: Sort, creme eller rød
 • Materiale: Metal, plast og glas
 • Effekt: 240 watt
 • Kapacitet for kaffebønnebeholder: 200 gram

Smeg CGF01 Kaffekværn – Stor kaffekværn med mange indstillingsmuligheder

Denne kaffekværn fra Smeg har en større kapacitet end flere af de andre modeller i denne kaffekværn test 2020. Den har plads til hele 350 gram kaffebønner og så kan du vælge mellem 30 forskellige kværnindstillinger. Du kan også vælge at gå med en af de 8 forudindstillede programmer, hvis du vil gøre processen lettere for dig selv.

Derfor skal du vælge en Smeg CGF01 Kaffekværn

Vil du gerne have fingrene i en kaffekværn med en stor kapacitet og som har mange indstillingsmuligheder? Så kan du ikke gå galt i byen med denne fine kaffekværn fra mærket Smeg. Dette er nok en af de bedste kaffekværne på markedet, da den tilbyder forbrugeren en brugerdefineret kværning af enhver type kaffebønne. Maskinen er udstyret med hele 30 forskellige kværnindstillinger og har endda også 8 forudindstillede programmer, hvis du har brug for lidt hjælp til valg af program.

Man kan altså hurtigt konkludere, at denne maskine har evne til at male enhver type kaffebønne, hvilket gør den ideel for enhver kaffeelsker – uanset dine præferencer. Selv beholderen adskiller sig fra andre maskiner, da dette apparat har plads til 350 gram kaffebønner i den aftagelige tank.

En anden fordel er, at denne kaffekværn er nem at rengøre – f.eks. grundet den aftagelige tank, der kan rengøres i hånden. Kaffekværnen fylder muligvis en del mere end andre modeller på markedet, men så er det jo heldigt, at den har et sådant design, som man gerne vil have stående fremme. Designet er retro, som jo trods alt kendetegner Smeg brandet. Og så kan den købes i flere forskellige farver, så du kan få lige dén farve, du foretrækker.

Produktdetaljer

 • Højde: 46 cm
 • Dybde: 17 cm
 • Bredde: 25 cm
 • Vægt: 3,1 kg
 • Farve: Pastelblå, pastelgrøn, sort, creme, rød eller hvid
 • Materiale: Rustfrit stål og Tritan materiale
 • Effekt: 150 watt
 • Kapacitet for kaffebønnebeholder: 350 gram
 • Stor kapacitet i kaffebønnebeholder og leveres med opbevaring for malede bønner
 • Vælg mellem 30 forskellige kværnindstillinger og 8 forudindstillede programmer
 • Mulighed for at vælge mellem flere flotte farver
 • Et anderledes design, der vil skille sig ud på køkkenbordet

Delonghi KG200 Kaffekværn – En multifunktionel kaffekværn

En af de helt store fordele ved at investere i denne kværn fra Delonghi er, at den ikke blot kan benyttes som en kaffekværn. Du kan således også sagtens benytte apparatet til at kværne salt, peber eller andre krydderier / små ingredienser. Kværnen har desuden en kompakt størrelse, som gør det nemt at opbevare den.

Derfor skal du vælge en Delonghi KG200 Kaffekværn

Hvis du gerne vil gøre kværneprocessen så let for dig selv som muligt, så skal du se nærmere på denne kaffekværn fra Delonghi. Apparatet er en del mindre end flere af de andre modeller i denne test, men den kompakte størrelse gør det til gengæld også langt lettere at have kværnen med på farten eller pakke den væk efter brug. Trods den lille størrelse har denne kværn en kapacitet på 120 gram til kaffebønner.

Dog er denne kaffekværns formål ikke fastlåst til kun at være at male kaffebønner. Produktet kan nemlig sagtens benyttes til andre mindre ingredienser, såsom krydderier af forskellig art. Du kan altså bruge denne kaffekværn til flere formål, hvilket gør den multifunktionel. Og du skal ikke være nervøs for, at maskinen ikke kan klare lidt af hvert, da den er udviklet med et kværnsystem i særlig høj kvalitet.

Systemet vil således aldrig overophede eller forringe ingrediensernes aroma. Du kan også selv indstille systemet til at male i den grovhed du foretrækker. Som en ekstra bonus stopper kværnen selv, når bønner eller beholder fjernes. Alt ved denne maskines opbygning sikrer en let betjening, så du får mest muligt ud af apparatet. Vi må også hellere nævne, at du nemt kan holde øje med indholdet, mens maskinen er i gang, da den er udviklet med et gennemsigtigt låg.

Produktdetaljer

 • Farve: Sort
 • Materiale: Plastik og rustfrit stål
 • Kapacitet for kaffebønnebeholder: 120 gram
 • Multifunktionel kværn, der kan benyttes til kaffe, krydderier og andet småt
 • Kompakt størrelse gør det muligt at opbevare kværnen uden problemer
 • Sælges til en budgetvenlig pris, som de fleste kan være med på
 • Enkel i sin opbygning og med en høj brugervenlighed

Barletta Manuel Kaffekværn – Den bedste manuelle kaffekværn

Denne kaffekværn fra Barletta skiller sig en del ud fra de andre modeller i denne test, da den ikke er en elektrisk kaffekværn, men derimod en manuel en af slagsen. Dette kræver naturligvis en del mere arbejde fra din side af, men giver dig også mulighed for at male din kaffe præcis som du ønsker den – og så ser kværnen yderst flot ud!

Derfor skal du vælge en Barletta Manuel Kaffekværn

Vil du gerne investere i en manuel kaffekværn frem for en elektrisk variant? I så fald er denne model fra Barletta lige noget for dig. Du er næsten garanteret at blive taget med tilbage i tiden, når du benytter denne maskine. Og så vil du højst sandsynligt også føle at blive mindre stresset, når du står og kværner dine kaffebønner selv, da tempoet lige bliver taget ud af dagen. Hvem ved… Måske du endda vil nyde din kaffe endnu mere, når du selv har lavet en så stor del af arbejdet?

Den manuelle kaffekværn fra Barletta giver dig muligheden for at kværne dine kaffebønner præcis som du ønsker. Du skal altså ikke på noget tidspunkt føle, at du går på kompromis med malegraden, når du benytter dig af denne type kværn. Det er desuden let at hælde de kværnede bønner over i en stempelkande e.l., da bakken blot kan tages ud af apparatet.

En anden klar fordel ved at investere i denne kaffekværn er, at den sælges til en fordelagtig pris. Du skal altså ikke til at betale en halv bondegård, blot fordi du ønsker dig en kaffekværn, der skiller sig ud fra andre modeller på markedet.

Produktdetaljer

 • Farve: Sølv
 • Materiale: Rustfrit stål
 • Mulighed for at male kaffen præcis som du ønsker med denne manuelle kaffekværn
 • Du kan kværne lige den mængde kaffe, som du har brug for
 • Tidløst design som du kan få glæde af i mange år
 • Sælges til en budgetvenlig pris

Melitta Molino Kaffekværn – En kaffekværn med højt sikkerhedsniveau

Denne kaffekværn er ideel til dig, der prioriterer sikkerhed højt. Maskinen er nemlig sikkerhedstestet og SGS certificeret. Derudover kan du friskkværne op til 200 gram kaffebønner på én gang, mens du selv vælger malingsgraden ved at indstille maskinen til en af de 17 tilgængelige trin. En anden bonus er, at denne kværn er let at rengøre.

Derfor skal du vælge en Melitta Molino Kaffekværn

Denne model adskiller sig fra de andre produkter i denne test ved at være SGS certificeret. Du er således garanteret en høj sikkerhed, når du benytter dig af denne kaffekværn. Af den grund er den en ideel investering til dig, der sætter sikkerhed højt på listen i købet af elektriske apparater. Som en ekstra bonus slukker denne kaffekværn selv, når den ikke lægnere er i brug, hvilket hjælper med at holde elregningen i bund. Ja, faktisk benytter maskinen sig af blot 100 watt.

I alt kan du male bønner til op til 14 kopper kaffe, da beholderen kan rumme op mod 200 gram kaffebønner. Du kan desuden altid vælge at sortere bønnerne før de kommer i beholderen, hvis du foretrækker at kunne frasortere dårlige bønner. Maskinen kan indstilles til 17 forskellige trin, når det kommer til bønnernes formalingsgrad. Du kan altså nemt male bønner til både espresso og filterkaffe. Maskinen er således velegnet til både filterkaffe, stempelkaffe og andre kaffetyper.

Du er garanteret et godt resultat, da kaffekværnen er udviklet med en professionel skivekvnærn med en aftagelige formalingsskive. Konstruktionen af maskinen og dens kraftige motor garanterer desuden en effektiv kværning. Det er desuden nemt at rengøre denne kværn, da den er udviklet med flere aftagelige elementer, heriblandt en formalingsskive, opsamlingsbeholder og et aftageligt låg til bønnebeholderen.

Læs også:  Stempelkande test (2022) → Guide til de 10 bedste stempelkander

Som en ekstra bonus har denne maskine fået et fint test resultat hos Forbrugerrådet Tænk, der roser maskinens brugervenlighed og evne til at kværne forskellig slags kaffebønner.

Produktdetaljer

 • Højde: 25,5 cm
 • Dybde: 16,2 cm
 • Bredde: 10,3 cm
 • Vægt: 1,61 kg
 • Farve: Sort
 • Effekt: 100 watt
 • Kapacitet for kaffebønnebeholder: 200 gram
 • Optimalt sikkerhedsniveau, da modellen er SGS certificeret
 • Mulighed for individuel justering af formalingsgraden i 17 forskellige trin
 • Maskinen slukker automatisk, når den ikke er i brug for at spare på strømforbruget
 • Nem at rengøre grundet opbygning med udtagelige elementer

Graef CM800 kaffekværn – En kaffekværn bedst i test

Du behøver langt fra blot at stole på vores ord for, at denne kaffekværn fra Graef er pengene værd. Modellen har vundet flere priser, heriblandt for årets produkt 2020 hos Plus X Award, og er kåret som testvinder hos det tyske testmagasin Testsieger. Andre fordele ved modellen tæller, at den har mange indstillingsmuligheder og en stor beholder til kaffebønner.

Derfor skal du vælge en Graef CM800 kaffekværn

Hvordan lyder tanken om at få en kaffekværn af tysk kvalitet, der kan stå model til al slags brug uden at tage skade? Hvis det lyder som noget for dig, så vil vi anbefale dig at kaste blikket på denne kaffekværn fra den tyske producent Graef. Kaffekværnen er en elektrisk variant, der kan indstilles til hele 40 forskellige malegrader. Den kan male enhver type kaffebønne, da den er udstyret med en femdelt konisk kværn i aluminium. Du har altså alle betingelser for at få den bedste aroma og smag i din malede kaffe, hvis du investerer i denne model.

Det kan da heller ikke undre nogen, at denne kaffekværn fra investeringen værd, når man først tager et kig på dens resultater i diverse tests. F.eks. er den kåret som testvinder hos det tyske testmagasin Testsieger og har fået en god anmeldelse af det danske testmagasin Forbrugerrådet Tænk. Tænk kalder modellen for et godt køb og giver det en score på 73 ud af 100. Det eneste de kritiserer maskinen på er dens lydniveau ved kværning. Producenten Graef er desuden i sig selv blevet rost for deres kvalitet og er kåret som “Brand of the year 2020” hos Plus X Award.

Ud over alt dette, så får du altså en kaffekværn, der kan klare maling af bønner til enhver type kaffe, blandt andet espresso og filterkaffe. Det er altså en af de bedste modeller til at kværne kaffe med. Og så er den desuden nem at bruge. Bønnebeholderen har en kapacitet på 350 gram bønner, så det er helt op til dig selv, om du vil kværne nok til kun én eller flere kopper kaffe. Bønneholderen er aftagelig, så den lettere kan rengøres. Derudover sikrer maskinens enkle udseende for, at den passer ind i ethvert køkken.

Produktdetaljer

 • Højde: 39,7 cm
 • Dybde: 13,5 cm
 • Bredde: 23 cm
 • Vægt: 3 kg
 • Farve: Sølv
 • Materiale: Rustfrit stål
 • Kapacitet for kaffebønnebeholder: 350 gram
 • Vundet priser og kåret som testvinder hos Plus X Award og Testsieger
 • Mulighed for at indstille maskinen til 40 forskellige malingsgrader
 • Stor bønnebeholder med plads til 350 gram bønner
 • Udviklet med en 5 delt konisk kværn for de bedste resultater

Sage the Dose Control Pro Kaffekværn – Kaffekværn med sekund tidsindstilling

En af de kaffekværne, der kan argumenteres for at være bedst i test er denne model fra Sage. Maskinen er fremstillet i rustfrit stål, hvilket gør den modstandsdygtig og solid, og så har den et hav af gode egenskaber. F.eks. kan du vælge mellem 60 forskellige indstillinger til maling af bønnerne og så sikrer den elektroniske timer for, at du har fuld kontrol.

Derfor skal du vælge en Sage the Dose Control Pro Kaffekværn

Med denne kaffekværn kan du få den type kaffe du ønsker hver eneste dag – også selvom dine præferencer skifter fra dag til dag. Det skyldes, at det er muligt at indstille maskinens kværn til 60 forskellige indstillinger. På den måde kan du vælge at male bønner til filterkaffe og stempelkaffe, når du vil have mere end én kop god kaffe, eller vælge en kop espresso e.l., når der skal gøres lidt ekstra ud af det. Kværnen kan altså understøtte mange forskellige bryggemetoder.

En anden klar fordel er, at du har fuld kontrol over maskinens maling af bønner. Modellen er nemlig udviklet med en særlig timerfunktion, der kan indstilles per sekund. På den måde får du den helt rigtige tid indstillet for de forskellige formalingsgrader. Dette er med til at give dig en perfekt kop kaffe hver gang. Bønnebeholderen har desuden en kapacitet på 340 gram bønner, så det er op til dig selv, hvor meget malet kaffe du vil male per gang.

Denne Dose Control Pro model fra Sage er fremstillet af rustfrit stål og plastik. Du får altså en kværn i rustfrit stål med en bønnebeholder af gennemsigtig plastik. Kaffekværnens opbygning sikrer, at den kan holde i mange år, da den er robust. Man kan godt argumentere for, at denne model er en brugervenlig kaffekværn, da den er enkel i sin opbygning og er nem at indstille via en drejeknap.

Produktdetaljer

 • Højde: 34 cm
 • Dybde: 16 cm
 • Bredde: 20 cm
 • Vægt: 7,7 kg
 • Farve: Sølv eller sort
 • Materiale: Plastik og rustfrit stål
 • Effekt: 130 watt
 • Kapacitet for kaffebønnebeholder: 340 gram
 • Indbygget timerfunktion med nøjagtig sekund tidsindstilling
 • Mulighed for at indstille maskinen til 60 forskellige malingsgrader
 • Fremstillingen i rustfrit stål sikrer en robust maskine, der kan holde til lidt af hvert

Bosch MKM6003 kaffekværn – En mini kaffekværn

Det er nemt at tage denne kaffekværn med på farten grundet dens kompakte og letvægts design. Så hvis du gerne vil nyde en kop god kaffe, når du er på vandretur, så er denne kværn en ideel investering. Du kan også benytte den derhjemme, hvor den er nem at opbevare og ikke skiller sig alt for meget ud i køkkenet.

Derfor skal du vælge en Bosch MKM6003 kaffekværn

Leder du efter en god kaffekværn til det lille køkken eller som kan tages med på farten? I så fald skal du se nærmere på denne kaffekværn fra Bosch. Modellen er meget mindre en de andre produkter i denne kaffekværn test, hvorfor den er let at opbevare eller tage med sig. Det kompakte design betyder dog, at der er mindre plads til kaffebønner i maskinens beholder. Alligevel kan du kværne op mod 75 gram bønner, så der burde være rigeligt med malet kaffe til en hel kande kaffe.

Selve kaffekværnen er fremstillet i en blanding af rustfrit stål og kunststof. Maskinen benytter sig af knive til kværning af kaffebønner, og disse er også fremstillet i rustfrit stål. Det betyder, at de kan holde til lidt af hvert og at du derfor kan få glæde af din kaffekværn i mange år fremover. Knivene sikrer en præcis og fin kværning af kaffebønnerne. I alt arbejder kaffekværnen med en effekt på 180 watt.

En anden fordel ved denne kaffekværn fra Bosch er, at den er udviklet med en sikkerhedsfunktion, så maskinen ikke starter på uhensigtsmæssige tidspunkter. Det vil således kun være muligt at starte apparatet, når låget er helt lukket og sikkerhedsknappen er trykket ned. Kaffekværnen er let i vægt med sine kun 620 gram og har et enkelt udseende, der ikke skiller sig for meget ud.

Modellen har desuden fået en fin anmeldelse hos Forbrugerrådet Tænk, der kategoriserer den som et godt køb.

Produktdetaljer

 • Højde: 17 cm
 • Dybde: 9 cm
 • Bredde: 9 cm
 • Vægt: 620 gram
 • Farve: Sort
 • Materiale: Kunststof og rustfrit stål
 • Effekt: 180 watt
 • Kapacitet for kaffebønnebeholder: 75 gram

Guide til køb af en kaffekværn

I denne kaffekværn test er du indtil videre blevet guidet til de bedste kaffekværne på markedet. Dog kan det sagtens tænkes, at du også sidder med andre spørgsmål og overvejelser end lige udvælgelsen af den rigtige kaffekværn. Forhåbentlig kan du få svar på nogle af dine spørgsmål i de nedenstående afsnit i denne guide til køb af kaffekværn.

3 ting du især skal fokusere på i købet af din nye kaffekværn

 • Kapacitet: Skal der kunne males kaffebønner til blot en enkelt eller to kopper kaffe per omgang eller skal det være muligt at kværne til en hel kande? Når du har svaret på dette spørgsmål, har du en ide om, hvilken størrelses kapacitet din nye kaffekværn skal have. Prioritér gerne en kaffekværn med en stor kapacitet, hvis du ofte har gæster på besøg, da du muligvis vil blive frustreret af at skulle kværne ad flere omgange
 • Kværnindstillinger: Nogle maskiner har kun én eller få kværnindstillinger, mens andre kan arbejde med +20 malegrader. Det er op til dig selv, hvad du foretrækker, men hvis du gerne vil kunne male bønner til mange typer af kaffe, så skal du vælge en model med flere kværnindstillinger. Nyder du altid kun den samme kaffe, er dette dog ikke noget du skal prioritere over andre funktioner
 • Manuel eller elektrisk opbygning: Beslut dig gerne på forhånd om du ønsker at investere i en manuel eller elektrisk kaffekværn. På den måde kan du mindske udvalget en del, hvilket gør processen mere overskuelig. Du kan læse mere om forskellen på de to typer i et senere afsnit

Derudover skal du naturligvis også sikre dig, at din kaffekværn har en størrelse, der passer til dit køkken. Flere modeller er relativt store og skal derfor stå fremme på fast basis. Apparatet skal også gerne have et udseende, som du gerne vil vise frem, hvis den skal stå fremme på køkkenbordet. Husk derfor at prioritere din kaffekværns udseende i tilfælde af, at du investerer i en større model. Ønsker du derimod en kaffekværn, der kan sættes væk efter brug, skal du gå efter en mere kompakt model med et letvægts design.

Manuel versus elektrisk kaffekværn

Der findes reelt to slags kaffekværne: elektriske og manuelle varianter. I de to nedenstående afsnit kan du læse mere om forskellen på de to varianter og hvad fordelen er ved at vælge den ene over den anden. Det er helt op til dig selv, hvilken af de to typer du foretrækker og ønsker at prioritere.

Manuel kaffekværn

En manuel kaffekværn fungerer ved håndkraft, og du skal derfor være klar på selv at gøre en stor del af arbejdet, når du ønsker at kværne dine kaffebønner. Til gengæld har du også muligheden for at kværne mere ensformigt, hvilket bibeholder en bedre aroma og smag fra kaffebønnerne. En manuel kaffekværn kaldes også i nogle tilfælde for en kaffemølle, så du skal ikke blive forvirret, hvis du støder på denne formulering.

En af de helt store fordele ved at vælge en manuel kaffekværn frem for en elektrisk variant er, at disse modeller ofte er langt billigere i prisen. Den manuelle kaffekværn kommer altså ikke til at koste dig en halv bondegård – og det endda uden at du skal gå på kompromis med produktets opbygning og effektivitet. Derudover vil den manuelle kaffekværn også virke mere rustik og gammeldags, hvilket kan give et andet vibe til køkkenet, samt få dig til at slappe af, når du skal til at kværne bønner til en kop kaffe.

Vær dog gerne opmærksom på, at det er de færreste manuelle kaffekværne, der kan male nok bønner til en hel kande kaffe. De fleste kan kun kværne nok til et par kopper.

Elektrisk kaffekværn

En elektrisk kaffekværn gør arbejdet for dig i modsætning til en manuel kaffekværn. Du skal altså ikke stå og bakse med maling af bønner før du kan nyde en god kop kaffe. Den elektriske kaffekværn er således et godt valg til dig, der ikke orker at bruge tid på kværning og som gerne vil være sikker på, at du hurtigt kan nyde din kaffe. Derudover kan en elektrisk kaffekværn ofte sættes til flere indstillingsmuligheder, hvor malegraden varierer. Dermed kan du kværne bønner til flere forskellige typer af kaffe. En elektrisk kaffekværn vil desuden i de fleste tilfælde male nok bønner til flere kopper ad gangen.

En ulempe ved den elektriske kaffekværn er, at de er dyrere end en manuel model. Du skal altså være klar på at betale mere for din kværn, hvis du vælger en elektrisk variant. Hvis du vælger en billig model, er det ikke sikkert, at den vil kunne kværne bønner til alle typer af kaffe. F.eks. er det ofte kun de lidt dyrere modeller, der kan male bønner til espresso.

Find det bedste kaffekværn tilbud

Hvis du er faldet for en af de dyre kaffekværne, kan du med fordel forsøge at finde frem til et godt tilbud, så du kan spare nogle penge på købet. Du finder de bedste tilbud hos diverse online forhandlere, så det kan godt betale sig at væbne sig med tålmodighed og tjekke hjemmesiderne med jævne mellemrum, hvis du har mulighed for at vente med at købe din nye kaffekværn til den sættes til et godt tilbud.

Skulle lige netop den kaffekværn som du har blik på ikke komme på udsalg eller blive del af en tilbudskampagne, kan du altid overveje, om du kan blive glad for et mere enkelt apparat. F.eks. er de manuelle kaffekværne langt billigere end elektriske modeller, så her kan der også en del penge at spare.

Sådan har vi udvalgt produkter til denne kaffekværn test

Til udarbejdelsen af denne kaffekværn test har vi både rådført os med andre testmagasiner, eksperters udtalelser og forbrugeres anmeldelser af de forskellige produkter for at finde frem til de bedste kaffekværne på markedet. Ud fra vores test parametre: funktionalitet, kapacitet, pris og udseende har vi udvalgt de modeller på listen over de bedste kaffekværne, som vi synes kunne kategoriseres som bedst i test. Du kan således roligt stole på, at alle modeller i denne test er af god kvalitet.

Mangler du andre produkter til at lave den perfekte kop kaffe?

Det er praktisk talt en hel videnskab at tilberede den perfekte kop kaffe, da så mange faktorer spiller ind. Af den grund er det ikke nok kun at have en god kaffekværn. Du skal faktisk også have en funktionel kaffemaskine, der ikke ødelægger bønnernes aroma og smag. Heldigvis har vi skrevet en guide til de bedste kaffemaskiner, hvor du kan finde inspiration til købet af en ny model, hvis din nuværende ikke lever op til dine forventninger. Du finder vores kaffemaskine test her.

Ønsker du dog at investere i en lidt mere fancy kaffemaskine, så kan du udmærket se nærmere på vores test af espressomaskiner. Denne type kaffemaskine er nemlig lige dét bedre end de mere traditionelle kaffemaskiner på markedet.

Derudover kan du med fordel investere i en ekstern mælkeskummer, hvis du foretrækker din kaffe med mælk eller mælkeholdige kaffedrikke, såsom en caffe latte. I vores mælkeskummer test kan du blive guidet til den helt rigtige mælkeskummer til dine behov.

FAQ

Hvilken kaffekværn er bedst i test?

Vi har kåret en Bodum Bistro elektrisk kaffekværn som den bedste kaffekværn i denne test. Det kan dog sagtens tænkes, at en af de andre modeller passer bedre til dig, så læs med og find den rette!

Hvad er forskellen på en manuel og elektrisk kaffekværn?

En manuel kaffekværn virker ved håndkraft, mens en elektrisk kaffekværn selv klarer al arbejdet. De manuelle modeller er således også ofte billigere end de elektriske kaffekværne.

Hvad koster en kaffekværn?

Prisen på en kaffekværn skifter, alt efter om du vælger en manuel eller elektrisk variant - og hvor mange funktioner den har. Du kan dog sagtens finde kaffekværne ned til et par hundrede kroner.